Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yiyom yiyom zaten :)

Pembiş sen onlara de ki "fön çekmek saçı yıpratır, makyaj da yaşlanmayı hızlandırır ; ben doğal takılıyorum yeni trend bu" :)))) hahhha nası teselli ama

Haha mantıklı :) fön neyse de ben makyajsız yapamammmmmmm. Bakkala bile giderken mutlaka ruj allık rimel takılırım. Sorunlarım vaaaaaaar :)

Kızlar valla bu tablet bana kafayı yedirtecek.Yazdıklarımı bir türlü gönderemiyorum.internet bir var bir yok.

Canikom götür şu tableti bi bilen düzeltsin yaaaaaa sen de kafayı yeme biz de sensiz kalmayalım

Evet ya hepsi geveze :)

Çocuk sevgin kahrolmasın da 3 yıl ara ile olsun

Ben kıyamam sanaaaaaaaaaaa. Evet ben pozitifimdir genel olarak. Ama bence seni evde durmak da bunaltıyo. Bence 15 saat ders ve güzel bir programla sahalara dönseydin iyi olurdu. Tabi bakıcı olayı nolurdu bilmiyorum :/

Seker portakalim, Optimum demstockta cok guzel ayakkabilar var, aysecige aldim bi cift spor ayakkabi, cok guzel kislik ayakkabi ve botlar da vardifiyatlari 59-65-69 tl.ugra derim mutlaka. Nike ve pumada da guzel spor ayakkabilar vardi, ama ben 65-70 lira veremedim. Bu arada erkek modelleri cok fazla

Canim.merhaba gule.guke kullansin aysecik
Bu hafta pancodada acaio indirim.vardi anatomik tabanki ayakkabarda ablamin kizina aldik yari fiyatina cok fazla cesit vardi ozelliklede kiz cocuklarina pasama kalmamisti
Arar ara girip.okuyorum
Basinin agrisi gectimi
Bizdr.kizimla.okul icin bir kac eksogini almaya gittik ay o carsi kalabalagi basima agrilar getirdi sendenim yani

Son düzenleme:

Bu demstock ankarada forumda varmış. Gitmeyi çok istemiştim bi ara yine sen önerdiğinde ama unuttum sonradan bayram öncesi gittiğimizde kocamı kandırabilirsem uğrarız. Ben Efeye ayakkabı almayı çok istiyorum ama daha yürümediği için alırsam numarayı vs tutturamam diye korkuyorum

Ayşrcim güle güle kullansın aldıklarını :)

Oğluşum uyursa sulu köfte ve ütü yapmalıyım. Okulun sinir tarafı bolca gömlek veya önlük ütülemekkkkkkkk :/

valla canim yardım edenin yoksa çok daha zor.. birini uyutmaya calisirken digeri ağlıyor. . kizi emzirirken oglanda kucak istiyor..benimkide cok erken oldu. daha keremde bebek.. 2 yas olsa belki bukadar sıkıntı olmaz..disciye gittim bugun annem olmasaydi iki bebekle ne yaprdik .. keremi anneme biraktik. esim de bebeği oyaladi hallettik şükür. .

Oğluşum uyursa sulu köfte ve ütü yapmalıyım. Okulun sinir tarafı bolca gömlek veya önlük ütülemekkkkkkkk :/
Oy oy kolay gelsin. Sulu köfteye bayılırım ama hiç yapmadım:) annem yaparsa yiyoruz
lc ye bi bot gelmiş harikayydııııı
Tez lc'ye bakıla:)

Senin durum zaten ikiz gibiler.. Allah kolaylık versin sana her daim.

Aaaaaa ayıp ama!! :) neyneyse ve pamuk helvayı kınar yanaklarından öperim. Gece tayfası huuuuuuuu. Ha bu arada özlem nerde yahu?? Dilanaz da bayadır yok?? Ates de öyle...? Nerde bu devlet nerde bu millet??? :)

gedim canlarım pembecim,nfk, cım

hafta sonu yine neneye gittik.yaz tatilinde sürekli birarada olunca tatil sonrası

çocuklar hemen alışamıyor.uzakta değiliz gidip geldik.sürekli giremeyince kopukluk oluyor.

alıntı yapıp yazayım diyorum.nereden başayacağıı kestiremiyorum sonra canavar oğlum geliyor.

pc ana kartını yaktı kendisitamirde şuan başka bi pc ile idare ediyoruz.kız çocuk büyütmek ile

erkek çocuk büyütmek çok farklıymışbizimki elde avuçda durmuyor.hareketli ve sürekli etrafa gülücükler atan bir

afacan oldueşimde yeni atandığı okulundaki sınıfı boyuyor fedakar türk öğretmeni

kızımda heyecanla okulun açılmasını bekiyor.çok zor şarlar altında yazıyorum bunları oğluşum kucağımda.

bizden haberler bunlar

Son düzenleme:

Elifnaz ya valla sana bravo kız maşallah.

Oy oy kolay gelsin. Sulu köfteye bayılırım ama hiç yapmadım:) annem yaparsa yiyoruz

Tez lc'ye bakıla:)

Senin durum zaten ikiz gibiler.. Allah kolaylık versin sana her daim.

Çok kolay yahuuuuuuuuuu. Yapasın gelmemiştir yoksa basit yani

Erkek çocuklar farklı cidden dimi??? Yani benim çevremde hep kızı olanlar var ve ben bişiler anlattıkça bana tuhaf tuhaf bakıyolar. Ben de olayı kız erkek farkına bağlıyorum :) ben oğluşuma chuky diyorum valla dehşetü vahşet oldu!! :)

Yarın okul açılıyorrrr!!! Yeni yeni öğrencilerim olacak, eskilerin yeni vukuatları olacak :) ay hemen sabah olsun :)

Kv bakmaz mıydı Yasir'e? Ben mesela 18 saat ders aldım, iki günüm boş. Tabi benim branştan beş kişiniz, diğerleri tam girecek. Az ders alarak başlayabilirsin. Ama maddi olarak ihtiyacınız yoksa boşver ya keyfini çıkar.

Kolay mı:) bence değil. Zahmeti bol yemeklerden bence..

Yarın okul açılıyorrrr!!! Yeni yeni öğrencilerim olacak, eskilerin yeni vukuatları olacak :) ay hemen sabah olsun :)
Ne güzel ya heyecanlısın.. Maşallah.
Yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.

Yarın büyük gün.Koşuşturma başlıyor.

Evettttttttttt :) hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Aryam bu arada senin ikinci çocuk konusundaki cesaretine hayranım.Ben de çok kardeş seviyorum ama başa dönmeye cesaretim yok.

Canımcım ben çevremden şunu görüyorum. Ufaklıklar 3 yaşına geldiğinde rahatlıyorlar ve kuzuların küçüklüklerini özlüyorlar. İşte o anın büyüsü ile yaptık yaptık yoksa sonrasında rahatlığa fazla alışılıp vazgeçilebiliyor

Kolay mı:) bence değil. Zahmeti bol yemeklerden bence..

Ne güzel ya heyecanlısın.. Maşallah.
Yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.

Aaaaaa aşk olsun kız. Ben şöyle yapıyorum. Havuçları kavuruyorum biraz yağa renklerini verecek kadar. Sonra patatesleri,tuzunu ve suyunu ekleyip kaynamasını bekliyorum. Kaynayınca köfteleri güzelce dağıtıyorum. Nazikçe karıştırıyorum. sonra pirinçler uzayınca bir limonla bir yumurtayı karıştırıp, yemeğin de suyundan ekleyerek kesilmesini önleyip onu da yemeğe katıyorum. Beş dakka daha kaynatıp kapatıyorum. Köftesine de biraz soğan, varsa (ki dün yoktu :)) biraz maydanoz, biraz yıkanmış pirinç ve baharat koyuyorum. Önce tepsiye diziyorum sonra üstüne un serpip harmanlıyorum. Eskiden unlu tepside yuvarlardım tektek de uzun sürerdi (ah acemelik ). En kısa zamanda yapman dileğimle :)

Evet heyecanlıyım valla. Her senenin başı böyleyim sanırsın stajerim yani :) (12 yi bitiricem bu yıl inşallah). Zaten bu heyecan biterse emekli olmak lazım diye düşünüyorum

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn. Umarım çok güzel bir gün olur hepimiz için :)

Kardeş konusunda 10 numara tesbit:)
Sulu köfte tarifi 10 numara ayrıca:)) deniycem

Onun bakmasi tam bir muamma dedigin gibi belkide keyfini cikarmaliyim az dersi bnde dusundm ama 21 saatten az vermezlerdi yine bakilma sorun olcakti artik seneye paylasirim ilk gun heyecaninizi

herkese günaydın

öğretmen arkadaşlar yeni eğitim,öğretim yılınız hayırı olsun.

pembecim baba sınıf öğretmeni idi bu sene emekli oldu.

bakalım nasıl geçecek?annem salondaki eşyalarını değiştirdi

eski eşyların arsında babam kızımın bebeklik videoarını, fotoğrafarını cd aktarmış

onları buldum nasıl sevindim.pc de hala var ama çoğu silinmişti.insana çok tuhaf geliyor

emeklerken videosu var şimdi okula gidiyor.hepmiiz bebelerimizin okula başladığınıda görürüz inşallah.

bol bol kayıt yapmak lazım.yıllar sonra izlemesi çok keyifli oluyor.(eşya yenilekmekte çok keyifli tabii)

imkanlar ölçüsünde.bizimkilerin biraz büyümesinimi beklesek

klavye çok kötü imla hataarım olabilir.

bazı tuşlar çalışmıyor.kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…