- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
bugün çikilata soslu ıslak kek yapicim inşşşşş
seninki yine iyiymiş, olabilirliği var,
Benim bi arkadaş, annesinin iddiasına göre 8 aylıkken söylüyormuş
dilanaz ;çocuğa çok üzüldüm hem engelli hem annesiz.. ne acı yazgısı varmış, Allah yardımcısı olsun..
çok mu pişirdin? hamuru mayalanması için beklettin mi? mesela 15 dk kadar bekletmek gerekiyor. sonra şekil verip pişiriyorsun.
denemekten vazgeçme ben usta oldum nerdeyse denemediğim tarif kalmadı. bu tarif yumuşacık oluyor.
önce hamileydim şimdi isaurayım
yapmadan mı gagagaga diyor yoksa yaptıktan sonra mımaşallah ecoşa
canım buraya 1 saat uzaklıkta kaplıcalar var günübirlik bile gideriz yani ,bayramdan önce. ama bilemiyorum ;kuzenim gelecek belki de gitmem.
montessori şeysi bu di mi
güzel faaliyetler var..
bugün biz de parka gittik, kerem bi çocuğun bisikletinin tekerleriyle oynuyordu. çocuk da ilerde top oynuyordu, koşarak geldi aldı bisikletini. "dokunamazsın!!" diye bağırıyor kereme gıcık gıcık.
çocuk:
-gidin burdan..gidin! hem size top çarpar, o zaman gününüzü görürsünüz.
ben:
-bize top çarparsa, asıl SEN gününü görürsün.
neyse ordan ayrıldık biraz ilerde toprakla oynuyoruz oğluşla..çocuk gene geldi yanımıza;
çocuk:
-bisikleti aldım şimdi ne yapacaksın bakalım neye dokunacaksın hahahaha aldım bisikleti şimdi yap bakalım
ben:
-ya senin başka işin yok mu?
çocuk:
-vaaar
ben:
-o zaman işine git.
ve sonunda gitti:)
:roll eyes:
oo hayırlı olsun, açıklama için teşekkür ettik:) ben o zayıflama gruplarını çok inceledim hiç verimli bişeye benzemiyor. gel beraber diyet yapalım:)
analar ne evlatlar doğuruyor beee
Afiyet olsun kuzucuklara , kırıntı olayına katılıyorum geçen gün bir tarif denedim süper de oldu böyle kıyır kıyır, ama çocuklar yerken paramparça oluyor ..çok pişti sanırım..poşete koyup bağlamıştım sabaha yumuşacıktı. çocuklar için güzel kırıntı az dökülüyor bendeki başka tarif çok lezzetli ama çok kırıntılı...
pembiş bende minik kitaplar ve küçük kitaplar serisinden var nt toys ve carrefour dan indirimde toparlıyorum...arada bak istersen..(net yayıncılık kitapları)
kuaybe gider'den hiç sipariş verdinmi.. tunikleri hoşuma gitti.. biraz pahali ama
Sağol canım iyiyim Allah'a şükür bebeğime bi erkek bi kız dediler:)))
Bu hafta tekrar gidicem bakalım.
Afiyet olsun kuzucuklara , kırıntı olayına katılıyorum geçen gün bir tarif denedim süper de oldu böyle kıyır kıyır, ama çocuklar yerken paramparça oluyor ..
Vermiştim cnm yaz sezonu uzun elbiselerinden, indirimde ...
özel tasarım diye abartıyorlar fiyatları
bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter
Sağol canım iyiyim Allah'a şükür bebeğime bi erkek bi kız dediler:)))
Bu hafta tekrar gidicem bakalım.
günden güne ilerledi işte. doğumdan sonraki 10. gün oldu.ayy canim o illet bendede varçok geçmiş olsun anliyorum seni. senin ki biraz daha ilerlemiş sanırım daha sık oluyor sende. ben ilacta kullanmıyorum açıkçası dr gitmektende korkuyorum. . sen bi git bakalım ne diyecek..
Güzel esasında dikim model kumaşlar olarak , özgün modeller olabiliyor . Ama fiyatlar uçuk birazdeymez diyorsun yani
Aşk olsun beni saymıyor musunnerdesiniz hatunlar?
burada güneş açtı, sıcak da.
ayşeciği aldım, parka gittik.
buralara sabahtan beri ne gelen ne giden.. üç çocuklu vefakar elifnaz müstesna
günden güne ilerledi işte. doğumdan sonraki 10. gün oldu.
o zamanlar ilaçla rahatlıyordum. şimdi ne ilaç, ne sıcak su oturmaları da fayda etmiyor.
dr da nasıl muayene edecek ne diyecek blmyrm. kimisi diz dirsek pozisyonunda bakıyormuş, kimisi yatar pozisyonda
Aşk olsun beni saymıyor musun
Şaka bir yana pembiş de uğrardı aralarda , o da gelmedi, neşesi yerine gelmiştir inşaallah
Dr bayanmış , sen de kolunu veyahut bacağını muayene edecekmiş gibi düşün, sıkma kendini cnm , Allah şifa versin
Pazar günü Bayram ziyareti için 1200km yol gideceğiz Allah izin verirse, şimdiden stresi sardı :18: güzel geçer çocuklar zorluk çıkartmazlar umarım ...
Evet doğru ya nöbetim var demişti ..saymam mıı?
pembişin bugün nöbeti de olduğu için yoğundur. birazdan yemeği yapar, yanımıza koşar.
valla, o anı pek tahayyül edemiyorum, düşünmek de istemiyorum. yeterki şu illetten kurtulayım
hadi bakalım, kazasız sıkıntısız gider gelirsiniz inş.
gece yola çıkmayı düşünmez misiniz?.. iki çocukla daha rahat olabilir.
ya da dura dura gideceksiniz, ama maceralı bi yolculuk olacak
Evet doğru ya nöbetim var demişti ..
Bence de , çektiğin sıkıntının geçeceğini düşününce gerisi boş , basit bi müdahale ile rahatlarsın inşaallah ...
Gece süremez eşim , karanlıkta çabuk uykusu geliyo , ama sabah 5-6 gibi çıkabilsek onlar uyanıp ayılana kadar ankarayı geçmiş oluruz ve de yolun orta noktasından sonra bir gece mola veririz belki
Âmin sağol canım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?