Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok pişti sanırım..poşete koyup bağlamıştım sabaha yumuşacıktı. çocuklar için güzel kırıntı az dökülüyor bendeki başka tarif çok lezzetli ama çok kırıntılı...

pembiş bende minik kitaplar ve küçük kitaplar serisinden var nt toys ve carrefour dan indirimde toparlıyorum...arada bak istersen..(net yayıncılık kitapları)

analar ne evlatlar doğuruyor beee

Afiyet olsun kuzucuklara , kırıntı olayına katılıyorum geçen gün bir tarif denedim süper de oldu böyle kıyır kıyır, ama çocuklar yerken paramparça oluyor ..
kuaybe gider'den hiç sipariş verdinmi.. tunikleri hoşuma gitti.. biraz pahali ama

Vermiştim cnm yaz sezonu uzun elbiselerinden, indirimde ...
özel tasarım diye abartıyorlar fiyatları

bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter

humakuş, nasılsın? bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

bakın dilanazdaki kitaplardan var, ilk öğrendiklerim serisi tanesi 3 lira.

Okul Öncesi - Çocuk

Herkese merhaba,
Kitap diyince yine atladım. Kızım yaklaşık 6 aylıkken dokun hisset kitapları almıştım. O zamandan beri kitaplarla haşır neşiriz. Benim size naçizane önerim çizilmiş resimler yerine gerçek resimleri olan kitapları tercih edin. Özellikle remzi kitabevi dokun hisset kitapları çok uygun. Biraz pahalı ama değer diyorum.
Sevgiler...

deymez diyorsun yani

bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter

ayy canim o illet bendede var çok geçmiş olsun anliyorum seni. senin ki biraz daha ilerlemiş sanırım daha sık oluyor sende. ben ilacta kullanmıyorum açıkçası dr gitmektende korkuyorum. . sen bi git bakalım ne diyecek..

nerdesiniz hatunlar?
burada güneş açtı, sıcak da.
ayşeciği aldım, parka gittik.
buralara sabahtan beri ne gelen ne giden.. üç çocuklu vefakar elifnaz müstesna

günden güne ilerledi işte. doğumdan sonraki 10. gün oldu.
o zamanlar ilaçla rahatlıyordum. şimdi ne ilaç, ne sıcak su oturmaları da fayda etmiyor.

dr da nasıl muayene edecek ne diyecek blmyrm. kimisi diz dirsek pozisyonunda bakıyormuş, kimisi yatar pozisyonda

deymez diyorsun yani
Güzel esasında dikim model kumaşlar olarak , özgün modeller olabiliyor . Ama fiyatlar uçuk biraz

Aşk olsun beni saymıyor musun
Şaka bir yana pembiş de uğrardı aralarda , o da gelmedi, neşesi yerine gelmiştir inşaallah
Dr bayanmış , sen de kolunu veyahut bacağını muayene edecekmiş gibi düşün, sıkma kendini cnm , Allah şifa versin

Pazar günü Bayram ziyareti için 1200km yol gideceğiz Allah izin verirse, şimdiden stresi sardı :18: güzel geçer çocuklar zorluk çıkartmazlar umarım ...

saymam mıı?

pembişin bugün nöbeti de olduğu için yoğundur. birazdan yemeği yapar, yanımıza koşar.

valla, o anı pek tahayyül edemiyorum, düşünmek de istemiyorum. yeterki şu illetten kurtulayım

Pazar günü Bayram ziyareti için 1200km yol gideceğiz Allah izin verirse, şimdiden stresi sardı :18: güzel geçer çocuklar zorluk çıkartmazlar umarım ...

hadi bakalım, kazasız sıkıntısız gider gelirsiniz inş.
gece yola çıkmayı düşünmez misiniz?.. iki çocukla daha rahat olabilir.
ya da dura dura gideceksiniz, ama maceralı bi yolculuk olacak

Evet doğru ya nöbetim var demişti ..
Bence de , çektiğin sıkıntının geçeceğini düşününce gerisi boş , basit bi müdahale ile rahatlarsın inşaallah ...
hadi bakalım, kazasız sıkıntısız gider gelirsiniz inş.
gece yola çıkmayı düşünmez misiniz?.. iki çocukla daha rahat olabilir.
ya da dura dura gideceksiniz, ama maceralı bi yolculuk olacak

Gece süremez eşim , karanlıkta çabuk uykusu geliyo , ama sabah 5-6 gibi çıkabilsek onlar uyanıp ayılana kadar ankarayı geçmiş oluruz ve de yolun orta noktasından sonra bir gece mola veririz belki
Âmin sağol canım inşaallah

inş canım. ben de kendimi böyle ikna ediyorum işte.

gece sürüşünün de zorluğu var tabi. gündüz daha güvenli. gönlünü ferah tut. gerekli ekipmanlar da
yanında olur zati, oyalarsın bebeleri. gerekirse de mola verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…