Evet maalesef o isaura ruhu hepimizde varhepimiz bazen isaura'yız.. bu bir gerçek:) #direnisaura
benim eşim de gezmeye çıktı ,ben de evde isauralık yapıyorum. tepki koymaya bile halim yok ,şu an oğluş uyuyo ben de biraz kestirmekten başka bişey düşünmüyorum. söz verdi haftaya bizi kaplıcaya götürecekmiş.hadi bakalım..
sağol tatlım iltifatın için.. senin bıdıklar ne yapıyor?
bu arada pembiş nerelerdesin merak etmeye başladım
Diren isaura ha:)
Haftaya Bayram değil mi?
Bıdıklar coşuyorlar bol bol:) iyiler hamdolsun.
Hayat işte ne denebilir? Çocuğunu bırakıp giden anne modelini anlamıyorumsoğuk bir hafta sonundan herkese merhabalar.
resmen kış geldi.
zihicce ayınız mübarek olsun.bugün orucum inşALLAH 10 gün tutucam.
dün kızımla oğlumun bayramlıklarını aldık.
kızıma ebise ve çanta aldık bayramda takacakoğluşuma
kareli gömlek ,süveter ve pantolon aldık.giydirince kocaman çocuk oldu.
aışveriş yaptığımız mağazada eşimin geçen yıl görev yaptığı köydeki
öğrencisi ile karşılaştık.çocuk eşimi görünce sarıldı ağladı.engelli birde nasıl üzüldük.
babası annesini kuma olarak getirmiş.anneside rahatsızmış zaten çocukda engelli oarak doğunca
kadın bırakıp gitmiş zaten bakacak halide yokmuş. çocuğa adamın ilk eşi bakıyor.
çocuğun ağlaması hiç gözümün önünden gitmiyor....
Çocuklarının bayramlıkları hayırlı uğurlu olsun.
Evrene olumlu mesaj gönder, terlikçiyi boşver bence:)Yazacak halim ve keyfim yok...
Efeyi pazara ev ayakkabısı yüzünden götürdüm; denesin de bi sonraki hafta gelmek zorunda kalmıyım diye. Ama noldu?? Bu sefer de terlikçi gelmedi!!
Hemen oracıkta o mean girl havalarını yok etmek lazım da işte:) kendi anaları düşünsün. Sen merak etme, efe bir ayaklansın onların saçlarını çekiverir:)Dilanazcım bi numara büyüğü geçen hafta ellerinde yoktu. Dolayısı ile güvenemedim başka model almaya ve Efeyi de götürdüm. Bi de hava nasıl soğuktu anlatamam. Neyseki hasta etmişim görünmüyor. Ayrıca aynı ev ayakkabısının farklı renkleri kipada 10 lira. Ben 12,5 ödedim. Demekki pazar her zaman hesaplı değil :)
Kızlar hepimizin rahat annelere sinir olmamız çok mutlu etti beni :) özellikle çocuğumu çağırıyorlar kapıya ve drannn diye kapatıyor yüzüne. Yada bi oyuncak ilgisini çekti ve güzelce oynuyosa kaşla göz arasında oyuncağı yok ediyor. Bi de elleri ile bişiler yiyip yıkamadan her yere dokunmalar vs. Bi gerildim bi gerildim evde daha az tepki vereceğim birşeye çok tepki verdim. Eşimle de koptu yani. Gece Efe de gerginliği mi hissetti nedir okadar çok kalktıki.... Artık saat 14 gibi babasına sattım ve bi saat uyudum. Küs olunca daha rahat çocuk satılıyo bu aradaaz önce de "canım pizza istiyor sen beni çok üzdün" diye alakasız bir cümle sarfettim ve dominosu arayıp barıştık
Yarın nöbet günüm. Pzt nöbetlerini hiç sevmiyorum. Törene yetişip yetişememek stres. Çocuklar desen ayrı bi modda oluyorlar.. Katlancaz ve bayram tatilinin hayalini kurucaz :)
Yok ya isaura kaçmış içimize:)))Bu modu nerden hatırlıyorum acaba?:))
Üroloji konusunda haklısın, bakalım, en yakın zamanda götürmeyi düşünüyorum. Normalde antibiyotiğe başladıktan 2 gün sonra toparlayıp eski haline dönerdi. Bugün 3. Gün hala düzelmedi.
Topikte tek isaura ben varım sanıyordum:)
Annem içinde sağol canım benim.
Bugün arya için çıktığımız alışverişte, hiçbişi alamadık iyi mi? Montları beğenmedim, botlardan beğendiklerimin numarası yoktu. Beğendiğim elbiseleri niye alamadım bilmiyorum. Aryaya hayvanları öğreten 12-18 aya hitap eden bi kitap aldım. Koskoca günü heba ettim!
İçine sinmedi demek ki., haftasonu tekrar bakarsın.. Ben de bugün baktım ama beğenmedim.