Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet maalesef o isaura ruhu hepimizde var
Diren isaura ha:)
Haftaya Bayram değil mi?
Bıdıklar coşuyorlar bol bol:) iyiler hamdolsun.
Hayat işte ne denebilir? Çocuğunu bırakıp giden anne modelini anlamıyorum ama bakan da çok büyük mükafat alır inşallah.
Çocuklarının bayramlıkları hayırlı uğurlu olsun.

Yazacak halim ve keyfim yok...

Efeyi pazara ev ayakkabısı yüzünden götürdüm; denesin de bi sonraki hafta gelmek zorunda kalmıyım diye. Ama noldu?? Bu sefer de terlikçi gelmedi!!
Evrene olumlu mesaj gönder, terlikçiyi boşver bence:)

Hemen oracıkta o mean girl havalarını yok etmek lazım da işte:) kendi anaları düşünsün. Sen merak etme, efe bir ayaklansın onların saçlarını çekiverir:)

Yok ya isaura kaçmış içimize:)))

İçine sinmedi demek ki., haftasonu tekrar bakarsın.. Ben de bugün baktım ama beğenmedim.

ben benim kıza kaka sını öğrettim yapmadan önce gagaga diye başlıyor da çişi nasıl öğretcem bilemiyorum :26:
şimdilik wc goturmuyorum yaz başlarım

eğitici oyunlar öğretmek isityorum ne yapsam bakım az okuyum geçmişi :)

topuklu sevenler için

neyneyse teşekkürler canım.

Şu her şeyi yeme ama porsiyonları küçültme olayına girsen???
Birde hamurişlerini yapmasan bile zayıflarsın sen kızımm. Yok et bütün tarifleri olsun bitsin:)
Biz seni kesmedik dimi hatunn? Sen topiğe bir sürü tarif sal, ardından git diyet grubuna takıl! Becerikli olmak başa bela naparsın

Valla bende 18 tl verdim tek kitaba (9-10 sayfa bişi) desem? Öyle bunaldımki bişi alamamış olmaktan gözüm bile görmedi valla:)

Merhaba kızlar. Dün öğleden sonra arkadaşa gittim. Akşam da eşinle gezmeye gittik. Bugün de tam koşuşturma ile geçti. Çamaşır, yemek, banyo,temizlik. Gün bitti.

Bizim de mont ve Bot almamız gerek.tam havalar iyi gidiyor derken kış geldi.

Görümce mi oluyorsun demek.

dilanaz ;çocuğa çok üzüldüm hem engelli hem annesiz.. ne acı yazgısı varmış, Allah yardımcısı olsun..
busmai yazdığın tarifi denedim ama küçük bir sorun var dış kabuğu çok olmasa da biraz sert neden acaba
çok mu pişirdin? hamuru mayalanması için beklettin mi? mesela 15 dk kadar bekletmek gerekiyor. sonra şekil verip pişiriyorsun.
denemekten vazgeçme ben usta oldum nerdeyse denemediğim tarif kalmadı. bu tarif yumuşacık oluyor.
Topiğin adı tez değiştirileeee!!!!
önce hamileydim şimdi isaurayım
yapmadan mı gagagaga diyor yoksa yaptıktan sonra mı maşallah ecoşa
canım buraya 1 saat uzaklıkta kaplıcalar var günübirlik bile gideriz yani ,bayramdan önce. ama bilemiyorum ;kuzenim gelecek belki de gitmem.
montessori şeysi bu di mi
güzel faaliyetler var..

bugün biz de parka gittik, kerem bi çocuğun bisikletinin tekerleriyle oynuyordu. çocuk da ilerde top oynuyordu, koşarak geldi aldı bisikletini. "dokunamazsın!!" diye bağırıyor kereme gıcık gıcık.

çocuk:
-gidin burdan..gidin! hem size top çarpar, o zaman gününüzü görürsünüz.
ben:
-bize top çarparsa, asıl SEN gününü görürsün.

neyse ordan ayrıldık biraz ilerde toprakla oynuyoruz oğluşla..çocuk gene geldi yanımıza;

çocuk:
-bisikleti aldım şimdi ne yapacaksın bakalım neye dokunacaksın hahahaha aldım bisikleti şimdi yap bakalım
ben:
-ya senin başka işin yok mu?
çocuk:
-vaaar
ben:
-o zaman işine git.

ve sonunda gitti:)
:roll eyes:
oo hayırlı olsun, açıklama için teşekkür ettik:) ben o zayıflama gruplarını çok inceledim hiç verimli bişeye benzemiyor. gel beraber diyet yapalım:)

Diyet grupları çok faydalı oluyor, ben bir düzen tutturabileceğimi bilsem katılırım ama artık o vakte sahip değilim. Umarım senin için de verimli olur.

Verimli verimli:)
Bu arada o gıcık çocuk prototipi ile daha çok karşılaşacaksınız:) sadece ilerde kerem başının çaresine bakar farkı o oluyor.

Eki Görüntüle 824675

topuklu sevenler için

neyneyse teşekkürler canım.

Kızzzzzzz süper bişimiş buuuuu!!

18 lira mı?!?! Neyse canım sonuçta bişi almamıştın :)

Porsiyon küçültsen de içerik de önemli. Ben kafama koyduğumda evde pişirsem bile böreğe çöreğe dokunmuyorum. Amaaaaaaa kafama koyamıyorum :)

İnşallahhhhhh :) aileye yeni birileri gelsin de eğlence olsun beee

Hahaha topiğin adı mikemmel şekerim :)

İlerde parktaki böyle çocukları silkeleyecek(!) şekilde yetiştirmeliyiz çocuklarımızı neyse bahane vermeyelim kız; bizimkiler de o modda olmasın :)

Ya dur belki faydası olcak cadıcanım?? Hem ben senle diyet yapmam. Önce senin kilo alıp benim sikletime çıkman lazım; tüy siklet seniiiii

Bakalım işte anca bayram sonrası başlayabilirim çünküüüüü bayramda gelsin sarmalar gitsin börekler yapcam

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee. Yaşasın pazartesiiiiiiiii bu haftanın sonunda tatil var o yüzden sevinerek başlamalı güzel bir gün olsun inşallah.

günaydın canlar..
dün bi temizliğim geldi. kapı pencere, avize yer ve hatta yer yer duvarları bile sildim.
perdeler yıkandı astım, yıkamadan gelen halıları serdim.
arada yemek yaptım, ayşecik de temizligin sonuna doğru uyandı.
temizlik malzemelerine yakın markajı sebebiyle sonlara doğru çıldırmaya az kalmıştı kiii
eşim alışverişten döndü ve o mükemmel soruyu sordu. annemi iftara çağıralım mıı?
tabi dedim, tabiiiii. henüz duş almadım, banyoyu temizlemedim, iftara 45 dk var ama çağır tabi.
kv geldi. neyse sofrayı beraber kurduk, yedik. çay içtik falan. günü bitirdim.

neticede, evim ayşeciğin doğumundan beri böyle bi temizliği ilk kez gördü.
ama temiz evin verdiği huzur ve mutluluğa paha biçilemez
ve beni bilen bilir, artık 6 ay temizlik yapmam ben, ahahahahah

burası da çok soğuk valla.
tebrikler.. 2 yaşından sonra özellikle emziğin bırakılması gerek diye biliyorum.
damak yapısını olumsuz etkiliyormuş. biberona alıştırma konusunda bi fikrim yok, ayşecik hiç biberon tutmadı.

helal sana

böyle anneler anlasın diye, biz kendi çocuğumuza ki, bebek yani, uyarıda bulunuruz.
zarar verme, vurma. yanlış. kadın hala anlamaz, anlamamazlığa verir ya, işte o sırada kadına vura vura anlatasım gelir

gelelim eşinle ilgili kısma.. sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun değil mi çekirge
o kafanın o etleri yenecekkkkk :)
'o kafanın etleri yenecek!'
o tabaktakiler bitecek gibi, ahahhahah

maşallah kız, herşeyi tastamam yapmışsın.
sana misafir olmak lazım

kızlar bebiş değiller bence artık çocuklara evde giymesi için patik vs ne aldınız
antislip havlu çoraplar ve panduf aldım.
kaç gündür giydiriyorum, iyiki de almışım. sıcacık tutuyor ayaklarını, kaymıyor da. ve
ayakkabılarla daha güzel yürüyor.

pirimsiiiiin

kerem, park yataktan mı inmişşş?
yeğenim 2 yaşında boyu da uzun. ayağını aşırıyor diğer tarafa. pat atıyor kendini dışarı
siz tedbirinizi almışsınız zaten. demek odanıza gelmiş yavruuuuum!:97:

bak sen yaramaza:)
biz de oğluşun odasını ayıracağız acaba zorlanır mı
birkaç günde alışır diye zannediyorum.
ki zaten kerem gece boyu kalkmadan uyuyor. bu senin için avantaj. bence ayırmak için en ideal zaman.
daha büyüdükçe odadan ayrılmak istemeyecektir.

ben de 1 yaşında ayırırım diye düşünüyordum. ama bizim ev çok soğuk.
küçük oda kuzey tarafa cephe, buz gibi. ısınmak da ısınmıyor.
sanıyorum ilkbahara yaza kalacak :44:

4 aylık bebeyi de ayırdın, he miiii?
bence enişteyle yalnız kalmak istemişsiniz siz

Dışarda deli gb dolu, yağmur, ne varsa yağıyor. Arya için alışverişe gitmemiz lazım. Bot, mont ve yeni ciciler alma zamanı...
alışveriş başlasıııınnnn!
hepimiz bazen isaura'yız.. bu bir gerçek:) #direnisaura
anne olunca biraz isaura da oluyoruz otomatikman
deme kıız!
Rabbim, kimseyi anasız babasız bırakmasın. sağlığında bu şekilde ayrılık da başka acıdır

bayramlıklarınız hayırlı olsun, nice güzel günler görün inş..

evet, pazar her zaman daha ucuz değil.
aynı ayakkabılar carrefourda 10 liraydı..

küs olunca çocuk daha kolay mı satılıyor
dominosla mutlu son

Kızınca kafaaaan ,dominosa gideeeer:)
işte bu süppeeer!
Bu modu nerden hatırlıyorum acaba?:)).
acabaaa?!
Topiğin adı tez değiştirileeee!!!!
yooo, değişmesin. değişmesiiiin! biz değişelimmm
kızım, sen diyet yaparak birkaç kilo verebileceğini söylüyorsun.
senin yerinde olsam var ya, bir dk durmam, hemen hamurişini ve tatlıyı keserim.
bayramdan sonra da adamakıllı diyet yaparım, 2 ay sonra beni görenler dudak ısırır. :82:

demek nt pahalı, kitapçılar da pahalı.
carrefourun kitap standında çok kitap vardı. tarçın eğitim seti vardı mesela, bizimkilerin yaş grubu için hazırlanmış
ingilizcesi de var renklerin, nesnelerin tanesi 5 yada 6 liraydı...

gagagaa mı diyor
aferin ecoşa. ama zorlama sen, söyleyince sevin, onu ödüllendir ama altına yapınca
kızma, küsme, yüzünü bile asma. henüz çok küçük tuvalet eğitimi için..

sende son zamanlarda bi sükunet, bi olgunluk seziyorum hayırdır inş..

iyi yapmışsın kız
borusu bebeklere söküyor demek, ama onun kapı gibi annesi var oluuuum!

abim anlatıyor, yeğenim 1,5 yaşındayken parka gitmişler.
bizimki 4-5 yaşındaki bi çocuğa takılmış onunla oynamak istiyor, peşinden gidiyor.
çocuk dönmüş itmiş. bizimki yüzüstü yere düşmüş.
abim nasıl içerlemiş. diyorki göz ucuyla sürekli takip ettim çocuğu.
annesinin görmediği yerde şöyle bi itiverecektim, rahatlayacaktım

Güle güle kirletin evinizi
a.kerem daha alışamadı dün gece yine turdaydi neyseki benim uyku ağır değil. Önce bizim odaya uğradı sonra telsizin ışığı dikkatini çekti heralde kızların odasına gitti kızı ayirdim ama o sebepten degil kız.. bizim yatak odası okadar büyük değil. bebeğin yatağını koymak için benim sifonyer ve tuvalet masasi çocukların odasindaydi köklü temizlik yaparken bebeği kızın odasına aldık. . daha iyi oldu telsiz bebek aglayinca cizirti da yapıyor daha çabuk uyaniyorum.. odalar dipdibe olunca sıkıntı olmadı. . eski yattığı yerle arada sadece duvar var.. şartlar uygun olmasa okadar erken ayirmazdim

a.kerem gecelerin adamııı
hayırlı olsun canım, biraz yorulacaksın ama günden güne hepiniz alışacaksınız..

bugün çikilata soslu ıslak kek yapicim inşşşşş

başlama zaten erken ogretince geriye dönüş oluyor.. 2 yaş iyidir.. kızıma 2 yasinda ogretmistim ama erkek çocukları daha geç ogreniyorlarmis a.keremi biraz daga bekletebilirim

başlama zaten erken ogretince geriye dönüş oluyor.. 2 yaş iyidir.. kızıma 2 yasinda ogretmistim ama erkek çocukları daha geç ogreniyorlarmis a.keremi biraz daga bekletebilirim

benim kv, ısrarla tam 1 yaşındayken eşimin çişini haber verdiğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…