Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pembiiiş, nerdesin kuzum?

ıslak keki fırına verdim. bir paket çikolatalı sos acaba fazla mı olur?:44:

Pazar günü Bayram ziyareti için 1200km yol gideceğiz Allah izin verirse, şimdiden stresi sardı :18: güzel geçer çocuklar zorluk çıkartmazlar umarım ...

sizin memleket nere canım bilgisayara çizgi film, animasyon yükle en azından 1 saati kurtarirsin.. Biz bu bayramda burdayiz gelecek yılı düşünemiyorum

valla bende çok zor şartlar altında girdim.. Bugün oglus uyumadi yatağını aradı . kız uyaninca onun yatağı kaldirdim. park yatağın içine ince sünger koydum çıkamadı velet uyudu bende en hizlisindan yemeği yaptım yoksa hazira talim edecektik..
jokerde uyguna park yatak bulduk eşim alacak bugün. . içine anneme soyeleyeyimde yün yatak yapsın diger yatak kalın olduğu için daha rahat çıkabiliyor

slm kızlar bugün baya koşturdum ama buralardaydım. bi de oruca niyetlenmiştim, yemek yap oğluşu parka götür biraz kestir derken akşam oluverdi.. yazlık kıyafetlerin bir kısmını da kaldırdım..
menüm de fena; domates çorbası, kremalı mantarlı kepek makarna, lahana- biber dolması ve muzlu bisküvili kakaolu puding

aklıma topiğin ramazandaki hali geldi

Topiğimmmmm, topikdaşlarımmmmmm, canlarımmmm :)
Nasıl giriş ama?? :))
Ara ara girip okudum. Ama bi türlü yazamadım. Nöbetim 12 lerin katında. O yüzden bol bol tuvalet baskını ve bağrış çağrışla geçiyor. Neyseki bitti. Öğle arası eve gelip bi posta emzir uyut yaptım. Bi kırk dk sonra bi daha. Ama sabah hamakta sallarken bıraktığım için oğluşu çok özlemiştim iyi oldu :) sonraaaaaa okulda bana istemediğim halde sınıf öğretmenliği vermişlerdi. Sınıf ne sınıf!! Bolbol azarladım eve geldimmmmm. Tabi akşama kadar hep ayakta olunca eve geldiğimde pertim çıktı. Fakat yine de oğluşa kıyamadım ve bi posta çamaşır yıkayıp asıp parka götürdüm. Sallandık bolca. Accık da kaydırağa bindik. Adı zeynep olan bi minikle tanıştık. Babası ile gelmişti. Bisikletini bile paylaştı Efe ile. 4 yaşındaymış. Görünce anladım ki o vakit insan evladı olmuş oluyolar cidden :) sonra da koşa koşa eve geldik. İnşallah emip uyur da dinlenirim biraz.

Hatırladığım konulara yorum yapayım :)
Hemoroid!! Kabusum. Nefret bişi. Ama nfkcım kısa sürüyo muayene ve dürtülmüyosun. En iyisi de yatmalı olmayan pozisyonda bakılması. Hep şöyle düşün: senin için ilk ama doktora oooo kaçıncı :)

Çiş söyleme. Bi arkadaşımın annesinin iddasına göre 40 günlükken bile öğrenilirmiş :) siz eğer geç öğrendiyseniz sizin ezikliğiniz. Ben doğar doğmaz başlamışım hahaha. Şaka bi yana çocuk belli eder; aceleye gerek yok zannımca.

Kitaplar. Evet nfkcım senin dediğin kitaplardı baktıklarım. Gerçi indirime girmiş sanırım. Bizim iki tane dokun hisset kitabımız var. İnternetten almıştım. Birinde köpek kedi kuş tavşan balık var. Diğerinde ise su altındakiler. İkincisindeki hayvanları yerinden de çıkarabiliyorsun.

Humakus. Bi an okurken sanki ikiz gebelikmiş gibi algıladım (yorgunluktan) :) aklım çıkıyodu. Sonra anladım :)

Pamuk helvacım gitmeseniz olmaz mı kuşummmm?? 1200 kilometre ne yaaaaa?!?!?

Elifnazcım sen yoldan hiç korkmamalısın. Amerikan filmlerindeki polîs arabalarından alın ara bölmede camekan olan, atın veletleri arkaya; ne yaparlarsa yapsınlar hahaha. Zevzeklik etmeyecek olursam: işin zor bacımmmmmmm. Bi de park yatağın fermuarlı kısmı yok mu veledim ordan çıksın diye??

Kızımmm iyice süper oldun sen başımıxa haaaaaa :) eline koluna sağlık :) ay neydi o ramazanda halimiz?!?!

aysecik bi elinde elma bi elinde kuru incir yiyip dolasiyor. Bi yandan oyyuncaklarla oynuyor, mobilyalara ortulere elini suruyor. dun butun gun temizledigim evdeeeeee
Ne elindekini veriyor ne oturuyor. Ben de bunlari ayni anda eline veren kv ye sevgilerimi sunuyorum... Ama az sonra bi cingar cikarip alicam elinden, sabrimin son demleri

tarifte 2,5 bardak sutle yaziyordu. Ben 2 den az fazla sutle yaptim ama yine de cok akiskan bu sooooos

busmai, superwomen
Masallah kiz, cok hamaratsin bugunlerde

Ben regliyim, esim niyetli. Canim beni bile kaldirmiyor gece ne bulursa yiyip yatiyor bugun yemek de yapmadim. Dunkulerden devam. Ekstra olarak biber kizartmasi, cigkofte ve islak kek var. Hey gidi ramazan ne guzel gunlerdi

Son düzenleme:
bizim parkyatagin icine de wysecik icin nenesi ince yun yatak yapmisti. Onu kullaniyoruz.
iste bi superwomen daha. 3 bebeyle yemek yapmis bbi de aktif topikte yaziyor

ne ara verdi kv onları eline?
sağol canım senin menü de iyiymiş
bu arada çok geçmiş olsun inşallah ağrıların diner
Kızımmm iyice süper oldun sen başımıxa haaaaaa :) eline koluna sağlık :) ay neydi o ramazanda halimiz?!?!
sorma ya ,bu ara çok ev hanımlığı yaptım yeter..
yarın sabah arkadaşımla kahvaltıya çıkıyoruz ondan sonra da full time alışveriş!

var canım fermuari ama sorun şu ki ben çıkmasını istemiyorum.. orda kendi uyuyor çünkü.. Bugün kaç sefer ayagimda da salladim ama uyumadi yeni park yatağı hafta sonu annemlerdede kullanırım

yuppiiiii çocuk ta olmayacak dede tam olsun hic kiskanmadim zatiii

sizin memleket nere canım bilgisayara çizgi film, animasyon yükle en azından 1 saati kurtarirsin.. Biz bu bayramda burdayiz gelecek yılı düşünemiyorum
Eşimin memleketi, ımm şey fıstık ve baklavası ile ünlü şehrimiz , bilin bakalım neresi
Neyse ki siz bu yıl rahatsınız, Allah seneye için kolaylık versin şimdiden
doğar doğmaz en ideali tabii , ne o öyle 2 yaş
Gitmezsek maalesef olmaz, yılda 1 en fazla 2 kez gidebiliyoruz, iki kere de onlar geliyor , çok uzak mesafede olmanın kötü tarafları maalesef..
Oy elma neyse de kayısı yapış yapış eder her yeri, kv deciğine sevgiler saygılar
Menü ben de yalnız olduğum için bir çorba ile ettim iftarımı , çikolatalı kekime yer kalsın diye tabii
Allah kabul etsin eniştenin orucunu da, ne güzel düşünceli davranmış maşaallah
Allah kabul etsin cnm menün nefismiş afiyet şeker olsun
Bunca misafir trafiği akabinde hakkındır gezmek ve alışveriş

yuppiiiii çocuk ta olmayacak dede tam olsun hic kiskanmadim zatiii

Çocuk sayısı arttıkça annenin yalnız kalabilme olasılığı da düşüyor, tek kalmayı özlüyor insan di mi, Allah yokluklarını göstermesin inşaallah da biz de küçükler yuvaya başladığında gezeriz artık, o gün senin bu gün benim

Kızımmmmm ben bi elma yediğinde çıldırıyorum; sen incire nasıl dayanıyorsunnnn????? Kayınvalideye kalp kalp :)

tarifte 2,5 bardak sutle yaziyordu. Ben 2 den az fazla sutle yaptim ama yine de cok akiskan bu sooooos

Ama çok güzellllllllllllll.

Kıskanıyorummmmmmmmmmmmmm :) iyi eğlenceler şimdiden.

var canım fermuari ama sorun şu ki ben çıkmasını istemiyorum.. orda kendi uyuyor çünkü.. Bugün kaç sefer ayagimda da salladim ama uyumadi yeni park yatağı hafta sonu annemlerdede kullanırım

Oy yazık yavrumaaaaaa. İlerde bir bir anlatıcam bunları :)

Uçak ayarlasaydınız keşkem. Biz artık antalyaya hep öyle gitmeyi planlıyoruz kısmetse.

Antep güzel şehir bi kere gittim çok gezemedim ama çarşısı falan gayet hostu. . benim esimde Konyalı
Allah onların eksikliğini göstermesin. . alışveriş çocukla olmuyor tabi ama onlarsizda bazı şeylerin zevki olmuyor. . seviyorum veletlerimi
okula başladıklarında parti yaparız tabi o başka:13:
gün olayını hiç sorma üst komşu kafa dengi gibi ama bi türlü tanisamadik.. oturmalar için 1 yıl geçmesi lazım sanırım yada dahami uzun

Son düzenleme:
ne anlatcan kızzz saçımi süpürge ediyorum onlar için
uçaklada gidince orda sorun oluyor .. biz geçen yıl uçakla gittik.. orada araba sıkıntısı yaşadık

Evet en güzeli uçak, 1 saat 45 dk sonra oradasın da
Kp araba sürmeyi bilmiyor , evleri havalimanına uzak . E orada akraba ziyaretlerine git gel falan derken, arabasız çok daha zor oluyor çocuklarla, o yüzden mecbur katlanıyoruz

Son düzenleme:
neyneyse gelmiiiis.
Seker portakalim nerde, nqsil gecti dugun?
Ya ozlem, bitmedi mi alisveris?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…