Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bunu biliyorum da farklı bi tarif mi diye sormuştum. Bazıları hazır salata sosu ile de yapıyor o da fena değil. Sağol şekerim yinede

canım o alışır da sen alisirmisin şaka bi yana sana tavsiyem ayirman ben küçük kizceyi bile ayirdim dün.. ablasının odasında yatıyor artık. . telsiz olmasa cesaret edemezdim tabi gerçi odalarda hep bir bizim oda ortada kalıyor..

Dışarda deli gb dolu, yağmur, ne varsa yağıyor. Arya için alışverişe gitmemiz lazım. Bot, mont ve yeni ciciler alma zamanı...

tresan şampuan kullanıyorum ben bitkisel..
Tresan denedim ama bende faydalı olmadı:/
:)
Bir fenomen atarlı gülistan:))

Bu arada bi arkadaş aradı. Efeyi özlemiş çocukları. Akşama gelebilirseniz bekleriz dedi. Hava okadar soğukki sürekli sulu kar yağıyor. Yani kararsızım. Oğluşum bi yatsın kalksın bakicimmmmm :)
Sonraki mesajlarda konu açıklığa kavuşmuş:)
:))

Aryayı bence de üroloji görmeli, bu kadar sık iye olması hem de sen bu kadar dikkat ederken?
Geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 823162

doğum sonrası kilo vermek isteyenler için
Kilolar

Yumurta oğlum az yiyor diye eklediğim bir şey, şart değil:)
Yoğurt da nerden esti bilmiyorum:)
Benim yazdığım tarifin orijinali de 1 bardak süt, 1 bar su, 1 bar sıvıyağ idi ama öyle çok geliyor bize.
Çalışan olsun, çalışmayan olsun küçük çocukluya misafir gelen bu kadar beklentiye girmemeli bence. Ki seninkiler misafirliğe gelmiyor (du). İnsanların beklentilerini yükseltmeyin. Kimse teşekkür etmiyor aksine daha fazlasını bekliyorlar:/

Adamı sinir etme isaura:)

aman allahım üni.den arkadaşım aradı buralardaymış 5 dk ya geliyormuş
Dün davet günü olmuş:)

Hiç anlamam bu balık tutkusunu:)

Annene çok geçmiş olsun, Rabbim tekrarını göstermesin.

Oo fena olmuş..
Canım aryaya isaura diyorsun da seninki ne?
1. Efeyi niye götürdün pazara? Babayla bıraksaydın ya.
2. Bizahmet ev kıyafetlerini değişsin, poşetleri taşısın. Çok yoruyorsun kendini..
Patladın işte artık daha fazla taşıyamayınca..
Misafirlikteki ortama yorum bile yapamıycam, okurken hafakanlar bastı. Kimseyi bekleme bence bundan sonra. Taksiye binsin arkadaşın.

:)
Gerçekten güzel karşılamışsın. Maşallah:)

hepimiz bazen isaura'yız.. bu bir gerçek:) #direnisaura
benim eşim de gezmeye çıktı ,ben de evde isauralık yapıyorum. tepki koymaya bile halim yok ,şu an oğluş uyuyo ben de biraz kestirmekten başka bişey düşünmüyorum. söz verdi haftaya bizi kaplıcaya götürecekmiş.hadi bakalım..

sağol tatlım iltifatın için.. senin bıdıklar ne yapıyor?

bu arada pembiş nerelerdesin merak etmeye başladım

soğuk bir hafta sonundan herkese merhabalar.

resmen kış geldi.

zihicce ayınız mübarek olsun.bugün orucum inşALLAH 10 gün tutucam.

dün kızımla oğlumun bayramlıklarını aldık.

kızıma ebise ve çanta aldık bayramda takacakoğluşuma

kareli gömlek ,süveter ve pantolon aldık.giydirince kocaman çocuk oldu.

aışveriş yaptığımız mağazada eşimin geçen yıl görev yaptığı köydeki

öğrencisi ile karşılaştık.çocuk eşimi görünce sarıldı ağladı.engelli birde nasıl üzüldük.

babası annesini kuma olarak getirmiş.anneside rahatsızmış zaten çocukda engelli oarak doğunca

kadın bırakıp gitmiş zaten bakacak halide yokmuş. çocuğa adamın ilk eşi bakıyor.

çocuğun ağlaması hiç gözümün önünden gitmiyor....

Yazacak halim ve keyfim yok...

Efeyi pazara ev ayakkabısı yüzünden götürdüm; denesin de bi sonraki hafta gelmek zorunda kalmıyım diye. Ama noldu?? Bu sefer de terlikçi gelmedi!!

pembecim yazdıklarını sinir olarak okudum.

en tahammül edemeğim tipler.mümkün olduğu kadar görüşmüyorum

öyle rahat insanlarla.bizim bi akarabamız vardı sağolsun gittiği yerlerde hiç çocuklarına

sahip çıkmaz sürekli elişi yapardı.bir şey söylen olunca evde zaten onlarla yoruluyorum

gezmede bari rahat edeyim derdi. annemde bende bize gelmesini hiç istemezdik .

nasıl böyle rahat oluyorlar anlamıyorum.benim çocuklarımda ağlasa hemen kalkarım beni kimse tutamaz

neyse geçmiş olsun sanada .daha sakin ve huzurlu misafirlikler diiyorum.

busmai ye alkış,alkış iyi çıkmışsın işin içinden sonunda hediyeler de çok hoş olmuş...

Efeyi pazara ev ayakkabısı yüzünden götürdüm; denesin de bi sonraki hafta gelmek zorunda kalmıyım diye. Ama noldu?? Bu sefer de terlikçi gelmedi!!

küçükmü gelmişti bi numara büyüğünü alsaydın.

Dilanazcım bi numara büyüğü geçen hafta ellerinde yoktu. Dolayısı ile güvenemedim başka model almaya ve Efeyi de götürdüm. Bi de hava nasıl soğuktu anlatamam. Neyseki hasta etmişim görünmüyor. Ayrıca aynı ev ayakkabısının farklı renkleri kipada 10 lira. Ben 12,5 ödedim. Demekki pazar her zaman hesaplı değil :)

Kızlar hepimizin rahat annelere sinir olmamız çok mutlu etti beni :) özellikle çocuğumu çağırıyorlar kapıya ve drannn diye kapatıyor yüzüne. Yada bi oyuncak ilgisini çekti ve güzelce oynuyosa kaşla göz arasında oyuncağı yok ediyor. Bi de elleri ile bişiler yiyip yıkamadan her yere dokunmalar vs. Bi gerildim bi gerildim evde daha az tepki vereceğim birşeye çok tepki verdim. Eşimle de koptu yani. Gece Efe de gerginliği mi hissetti nedir okadar çok kalktıki.... Artık saat 14 gibi babasına sattım ve bi saat uyudum. Küs olunca daha rahat çocuk satılıyo bu arada az önce de "canım pizza istiyor sen beni çok üzdün" diye alakasız bir cümle sarfettim ve dominosu arayıp barıştık

Yarın nöbet günüm. Pzt nöbetlerini hiç sevmiyorum. Törene yetişip yetişememek stres. Çocuklar desen ayrı bi modda oluyorlar.. Katlancaz ve bayram tatilinin hayalini kurucaz :)

Bu modu nerden hatırlıyorum acaba?:))
Kızınca kafaaaan ,dominosa gideeeer:)

Üroloji konusunda haklısın, bakalım, en yakın zamanda götürmeyi düşünüyorum. Normalde antibiyotiğe başladıktan 2 gün sonra toparlayıp eski haline dönerdi. Bugün 3. Gün hala düzelmedi.
Topikte tek isaura ben varım sanıyordum:)
Annem içinde sağol canım benim.

Bugün arya için çıktığımız alışverişte, hiçbişi alamadık iyi mi? Montları beğenmedim, botlardan beğendiklerimin numarası yoktu. Beğendiğim elbiseleri niye alamadım bilmiyorum. Aryaya hayvanları öğreten 12-18 aya hitap eden bi kitap aldım. Koskoca günü heba ettim!

Busmainin dediği gibi hepimiz isaurayız :)

Pzt sendromu yaşıyorummmmm

Topiğin adı tez değiştirileeee!!!!

Yaşama canım yaşama, eninde sonunda o nöbet tutulacak. Gözünde büyütüp günü kendine zehir etme bari. Üstelik haftaya bayram tatili, sabre

busmai yazdığın tarifi denedim ama küçük bir sorun var dış kabuğu çok olmasa da biraz sert neden acaba

Bugün tartıldım ve kilo almış olduğumu gördüm. Peki şaşırdım mı?? Hayırrrrrrr. Çömüş gibi yemenin sonu. Sonra öğrendimki kardeşimin bu yaza evlenme gibi bi ihtimali varmış. Oysaki ben gelecek yazı bulur diyodum :) neyse sonuç olarak bayram öncesi ufak çaplı, bayram sonrası büyük çaplı bir "yediklerine dikkat etme" moduna giricem. O yüzden de diyet gruplarından birine yazmayı planlıyorum. Sizi aldatmaya başlamadan önce açıklama yapmak istedim :)

Bazen insanın alışverişte eli hiçbişiye gitmez. Geçici bi durum üzülme :)

Kitabını güle güle kullansın. Ben geçenlerde ntde baktım. Nfknın ucuza aldım dediği mini kitaplara bnzer kitaplar vardı am tanesi 9 lira. Yürü be dedim ve çıktım. Yani tabiki öğrensinler vs ama minnacık bi kitapa da 9 lira günah yani.

Topiğin adı tez değiştirileeee!!!!

Yaşama canım yaşama, eninde sonunda o nöbet tutulacak. Gözünde büyütüp günü kendine zehir etme bari. Üstelik haftaya bayram tatili, sabre

Evet tabi başa gelen çekilir de öyle hissediyom napiyimmmmm :)

Bu arada ne zaman yaparım bilmiyorum ama bi yerde okuduğum şu olayı Efe ile yapmak istiyorum. Sadece sarı oyuncakları ile oynatacaksın bi gün. Başka bi gün kırmızı mesela. Sanırım hem renkleri algılayacak hem de beyni bişi olacaktıda unuttum :)

Bi de okul başlamadan önce yapmıştım bikaç kez. Kürdanları makarna süzgecinden geçiriyoruz. Bi süre sonra sıkılıp fırlatıyo ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…