bayramda benim ailemin yanında olmamız ne mümkün zaten 10 gündür ordaydık bayrama da kalsak bayram namazı değil cenaze namazı kılmamız gerekebilirdi :) nfkcıgımın da sonuçlarını meraktayım...Bir hafta için mi geldiniz?Bağlasaydınız ya. Aldın ücretsiz izni geziyorsun ne güzel.
Nfk hemoroit için gidecek canım.
yahu sen tatile giderken ben nerdeydim? kaçırmışim hoşgeldin fıstık
bugün nene günü desene
ayy inşallah doktor kontrolün kolay geçer canım:26:
hım çekinirler demek valla gözümde bizim bir tarih öğretmeni vardı o canlanıyor kendisini hem çok sever hemde çok çekinirdik
biz geldiiikk
Yoksa hamile misin?
Erkek ismi düşünme, senin kızın olmalı. Üç erkek ve sen. Yok yok olmaz.
Arya iyileşsin, annesi rahat etsin.
Hoş geldin. Özlettin kendini.
Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.
Tebrik ederim eltini cnm, ailenizin yeni bebişi ; sağlıklı huzurlu anneli babalı büyüsün inşaallah ...
Çok sağol canım, inşaallah nasib olur, biz oralardayken gelirseniz misafir edebiliriz sizleri
Dr kontrolü güzel geçmiştir inşaallah canım
Evet canım tam sabah sporu oluyor bana
Bizde bile sabahları bir hengâme yaşanıyor, sizin evin hallerini düşünemiyorum
Seneye servise bindireceğin sürede abi kardeş uyuyor olurlar inşaallah , ikisi ile in çık çok zor olur sana..
Geçmiş olsun Arya'ya..
Hem sevilen hem çekinilen, en ideal öğretmen karakteriben öğretmen olsam kimse çekinmezdi, çok yumuşak yüzlü olurdum galiba
Hoşgeldiniz
Nasılsın cnm kuzucukların nasıl :18:
Hayırlı olsun yeni incileri Arya kuzucuğun
Sağol cnm biz de iyiyiz çok şükür ,sağol pamuk helva
peşlerinde koşturuyoruz .
bende oruç tutuyorum 3.günümdü bugün.
çayımı aldım bi bakıyım topiğe dedim.
sen nasılsın?
Bolumuzun yegane avmsine gittik arkadaşım ve yeğeni ile. Efe ömrümü çok yemedi :) kendime siyah bi pant aldım lcden bayramlık. Efeye top aldım :) aslında gömlek ve süveter baktım ama bulamadım :/
Sağol cnm biz de iyiyiz çok şükür ,
Allah kabul etsin oruçlarını, benim de dün 3. Günümdü, bugün ara verdim yarına devam inşaallah ..
Afiyet olsun çayı özlüyor insan değil mi, ben normalde akşamları çay içmem ama oruçlu olduğum günler ister canım
Hayırlı olsun yeni pantolonun canım , oğlanlara çok güzel gömlekler zarakids te, bugün Aziz bebede de gördüm birkaç model
Sağol cnm biz de iyiyiz çok şükür ,
Allah kabul etsin oruçlarını, benim de dün 3. Günümdü, bugün ara verdim yarına devam inşaallah ..
Afiyet olsun çayı özlüyor insan değil mi, ben normalde akşamları çay içmem ama oruçlu olduğum günler ister canım
seninde ALAH c.c kabul etsin canım oruçlarını.çay özlenmezmi
benim tüm yorgunluğumu alıyor.
pembe güle,güle giy aldıklarını.efede topla güzel,güzel oynasın.
kırsın döksün evde ne varsa
Hanım hanımmmmm zarayı bulduk da kidsi kaldı :) caddeye bi çocuk mağzası açılmış. Olmazsa perşembe oraya bakarım.
seninde ALAH c.c kabul etsin canım oruçlarını.çay özlenmezmi
benim tüm yorgunluğumu alıyor.
pembe güle,güle giy aldıklarını.efede topla güzel,güzel oynasın.
kırsın döksün evde ne varsa[/B][/FONT][/COLOR]
pembe bolu o kadar geri kalmış bi yermi?
yazdıklarına bakılırsa pek aradığın birşeyi bulamıyorsun.
slm canlar.. Ogleden sonra internet sorunluydu. Bi turlu baglanamadim. Soran sormayan herkese tes
Dr a gittim. daha onceleri muayene fikri beni biraz geriyordu ama bugun ayni sezaryene gittigim gun gibi sakin ve hissizdim. Dr ameliyattaymis, 1 saatten fazla bekledim. Geldi, gayet guler yuzlu bi hanim. Anlattim derdimi. Gel bi bakalim dedi. Sedyeye ciktim. Yatar pozisyonda bakti. Bize zor olan dr a o kadar kolayki.. Cabucak muayene etti. Az canim yandi, ama zaten durdugum yerde bile agrim var benim. Hemoroidim varmis birkac tane. Ama ufaklar. Asil canini yakan catlak dedi. Anal fissurum varmis yani. Ameliyatlik asamada degilsin dedi ilaclar verdi. Baska tavsiyelerde bulundu, ilacla tedavi etmeye calisacagiz, 3 hafta sonra goruselim dedi.
Arkadasim da bu dertten muzdarip. İlacla bi sure iyi oluyorum sonra yine basa donuyorum. Basur gibi bunla yasamaya alisicaz diyo :100:
Canım öncelikle tekrardan geçmiş olsun benimde bu tarz sıkıntılarım var bahsetmiştim ama ben şunu anlamadım basur ve hemoroid farklı şeyler mi ki ? inş tez zamanda şifa bulursun ...slm canlar.. Ogleden sonra internet sorunluydu. Bi turlu baglanamadim. Soran sormayan herkese tes
Dr a gittim. daha onceleri muayene fikri beni biraz geriyordu ama bugun ayni sezaryene gittigim gun gibi sakin ve hissizdim. Dr ameliyattaymis, 1 saatten fazla bekledim. Geldi, gayet guler yuzlu bi hanim. Anlattim derdimi. Gel bi bakalim dedi. Sedyeye ciktim. Yatar pozisyonda bakti. Bize zor olan dr a o kadar kolayki.. Cabucak muayene etti. Az canim yandi, ama zaten durdugum yerde bile agrim var benim. Hemoroidim varmis birkac tane. Ama ufaklar. Asil canini yakan catlak dedi. Anal fissurum varmis yani. Ameliyatlik asamada degilsin dedi ilaclar verdi. Baska tavsiyelerde bulundu, ilacla tedavi etmeye calisacagiz, 3 hafta sonra goruselim dedi.
Arkadasim da bu dertten muzdarip. İlacla bi sure iyi oluyorum sonra yine basa donuyorum. Basur gibi bunla yasamaya alisicaz diyo :100:
Bu arada avmde çok salakça bişi oldu. Efeye montunu giydirmek için şu içine 1 lira atınca top veren aletlerin yanında durduk. Efe tabi aleti kurcalamaya başladı. O sırada aynı yaşlarda bi ufaklık geldi. O da bakıp kurcalamaya başladı. Ben de "aferin ikinize de keşfedin bakalım. " tarzı bişiler dedim. Arkadaşım ve yeğeni de varlar bu arada gülüşüyoruz bunların haline falan. Çocuğun annesi geldi suratsız suratsız durdu biraz. Yüzümüze de bakmadı. Sonra dediki oğluna "aaa gel bak sana meme veriyim oğlum, gel mene veriyim, meme". Dibimizde emzirme odası vardı ve o çocuğun emmesi çok normal amaaaa 1) biz bunu bilmek zorunda değiliz 2)bunu öyle bi söylüyor ki sanki bi tek o hala yürüyen bi beneği emziriyor. Arkadaşım zaten bekar ve rahatsız oldu uluorta böyle bişi duymaktan. Ben de dedimki aslında şöyle mesaj göndermeliydim: havan kime kızımmmmm?? Bizde de meme var, biz de emziriyozz!!sonuç olarak tuhaf insanlar var. Benim oğluşum birileri ile iletişim kursa sevinirim. Çocuğumu kaçırmaya çalışmam. Ne yabani insanlarımız var yaaaaaaa!!!
Canım öncelikle tekrardan geçmiş olsun benimde bu tarz sıkıntılarım var bahsetmiştim ama ben şunu anlamadım basur ve hemoroid farklı şeyler mi ki ? inş tez zamanda şifa bulursun ...
Ayy bende uyuz oluyorum böyle annnelere bazıları da ne kadar sıcakkanlı oluyo hemen yaklaşıp bişiler sorup arkadaş olmalarını istiyo kimi de bi o kadar yabani bende sinir oluyorum böyle tiplere !!
slm canlar.. Ogleden sonra internet sorunluydu. Bi turlu baglanamadim. Soran sormayan herkese tes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?