Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sağol pamuk helva

peşlerinde koşturuyoruz .

bende oruç tutuyorum 3.günümdü bugün.

çayımı aldım bi bakıyım topiğe dedim.

sen nasılsın?

nfk dr.a gittimi acaba?

nfk eve gelmedinmi canım?

nenededir hemen gelmez

Bir hafta için mi geldiniz?Bağlasaydınız ya. Aldın ücretsiz izni geziyorsun ne güzel.
Nfk hemoroit için gidecek canım.
bayramda benim ailemin yanında olmamız ne mümkün zaten 10 gündür ordaydık bayrama da kalsak bayram namazı değil cenaze namazı kılmamız gerekebilirdi :) nfkcıgımın da sonuçlarını meraktayım...
yahu sen tatile giderken ben nerdeydim? kaçırmışim hoşgeldin fıstık

yok yaw tatil değil memlekete gitmiştim bana tatil gibi geliyor ya ondan :)

İyi oluyo böyle

Hoş geldiniz de ben bu kadar uzun süreli gittiğini bilmiyordum :) özledim kızzzzz.

Yoksa hamile misin?

Erkek ismi düşünme, senin kızın olmalı. Üç erkek ve sen. Yok yok olmaz.

Arya iyileşsin, annesi rahat etsin.

Hoş geldin. Özlettin kendini.

Ne hamilesi kızzzz?!?! Gece gece kafayı yemiştim diyebiliriz :)

Beni tanıyan kimse bana kız çocuğu yakıştırmıyo valla. Sanırım dünyayı dar edeceğimi düşünüyorlar :)

Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.

Ah yavrummmmm ne acı çekti demekki.

Pamuk gibi bi şahsiyetsin ne güzel işte :) ben fena laf sokarım kızıncaki bunu yaşamak istemezler

Bolumuzun yegane avmsine gittik arkadaşım ve yeğeni ile. Efe ömrümü çok yemedi :) kendime siyah bi pant aldım lcden bayramlık. Efeye top aldım :) aslında gömlek ve süveter baktım ama bulamadım :/

sağol pamuk helva

peşlerinde koşturuyoruz .

bende oruç tutuyorum 3.günümdü bugün.

çayımı aldım bi bakıyım topiğe dedim.

sen nasılsın?
Sağol cnm biz de iyiyiz çok şükür ,
Allah kabul etsin oruçlarını, benim de dün 3. Günümdü, bugün ara verdim yarına devam inşaallah ..
Afiyet olsun çayı özlüyor insan değil mi, ben normalde akşamları çay içmem ama oruçlu olduğum günler ister canım

Bolumuzun yegane avmsine gittik arkadaşım ve yeğeni ile. Efe ömrümü çok yemedi :) kendime siyah bi pant aldım lcden bayramlık. Efeye top aldım :) aslında gömlek ve süveter baktım ama bulamadım :/

Hayırlı olsun yeni pantolonun canım , oğlanlara çok güzel gömlekler zarakids te, bugün Aziz bebede de gördüm birkaç model

Son düzenleme:

Hanım hanımmmmm zarayı bulduk da kidsi kaldı :) caddeye bi çocuk mağzası açılmış. Olmazsa perşembe oraya bakarım.

Hanım hanımmmmm zarayı bulduk da kidsi kaldı :) caddeye bi çocuk mağzası açılmış. Olmazsa perşembe oraya bakarım.

pembe bolu o kadar geri kalmış bi yermi?

yazdıklarına bakılırsa pek aradığın birşeyi bulamıyorsun.

Son düzenleme:
slm canlar.. Ogleden sonra internet sorunluydu. Bi turlu baglanamadim. Soran sormayan herkese tes

Dr a gittim. daha onceleri muayene fikri beni biraz geriyordu ama bugun ayni sezaryene gittigim gun gibi sakin ve hissizdim. Dr ameliyattaymis, 1 saatten fazla bekledim. Geldi, gayet guler yuzlu bi hanim. Anlattim derdimi. Gel bi bakalim dedi. Sedyeye ciktim. Yatar pozisyonda bakti. Bize zor olan dr a o kadar kolayki.. Cabucak muayene etti. Az canim yandi, ama zaten durdugum yerde bile agrim var benim. Hemoroidim varmis birkac tane. Ama ufaklar. Asil canini yakan catlak dedi. Anal fissurum varmis yani. Ameliyatlik asamada degilsin dedi ilaclar verdi. Baska tavsiyelerde bulundu, ilacla tedavi etmeye calisacagiz, 3 hafta sonra goruselim dedi.

Arkadasim da bu dertten muzdarip. İlacla bi sure iyi oluyorum sonra yine basa donuyorum. Basur gibi bunla yasamaya alisicaz diyo :100:

Haha sağol be teyzesi :)

pembe bolu o kadar geri kalmış bi yermi?

yazdıklarına bakılırsa pek aradığın birşeyi bulamıyorsun.

Malesef aradığını bulsan da çoook kazık oluyor. Ankara ve İstanbulun arasında kaldığı için herkes genelde oralara alışverişe gidiyo.

Canım sevindim ameliyat gerekmemesine. İnşallah şu üç haftada herşey güzel olur.

Bu arada avmde çok salakça bişi oldu. Efeye montunu giydirmek için şu içine 1 lira atınca top veren aletlerin yanında durduk. Efe tabi aleti kurcalamaya başladı. O sırada aynı yaşlarda bi ufaklık geldi. O da bakıp kurcalamaya başladı. Ben de "aferin ikinize de keşfedin bakalım. " tarzı bişiler dedim. Arkadaşım ve yeğeni de varlar bu arada gülüşüyoruz bunların haline falan. Çocuğun annesi geldi suratsız suratsız durdu biraz. Yüzümüze de bakmadı. Sonra dediki oğluna "aaa gel bak sana meme veriyim oğlum, gel mene veriyim, meme". Dibimizde emzirme odası vardı ve o çocuğun emmesi çok normal amaaaa 1) biz bunu bilmek zorunda değiliz 2)bunu öyle bi söylüyor ki sanki bi tek o hala yürüyen bi beneği emziriyor. Arkadaşım zaten bekar ve rahatsız oldu uluorta böyle bişi duymaktan. Ben de dedimki aslında şöyle mesaj göndermeliydim: havan kime kızımmmmm?? Bizde de meme var, biz de emziriyozz!! sonuç olarak tuhaf insanlar var. Benim oğluşum birileri ile iletişim kursa sevinirim. Çocuğumu kaçırmaya çalışmam. Ne yabani insanlarımız var yaaaaaaa!!!

Canım öncelikle tekrardan geçmiş olsun benimde bu tarz sıkıntılarım var bahsetmiştim ama ben şunu anlamadım basur ve hemoroid farklı şeyler mi ki ? inş tez zamanda şifa bulursun ...

Ayy bende uyuz oluyorum böyle annnelere bazıları da ne kadar sıcakkanlı oluyo hemen yaklaşıp bişiler sorup arkadaş olmalarını istiyo kimi de bi o kadar yabani bende sinir oluyorum böyle tiplere !!

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Haftanın ortasına geldik yaşasınnnn :) herkese güzel bir gün diliyorum.

Eeee geleceğin iletişim kuramayan yabanilerinin de yetişmesi gerek dimi

Bu arada bayram sonrası ders programı yine değişiyormuş. Umarım güzel bir değişim olur. Oturun dıa edin bea!! :)

gunaydınlarrr ..oglus bugun sasırtıyor benı..ben uyanacak dıye kalktımm sutunu hazırladımm..daha tık yok..bende fırsattan sıtıfade bakayım dedım..gunudz hava guzel olsada sabahları cok soguk oluyor yaa..sogugu sevmeyen benn oglum uyanmasa cıkmam yataktan valla ama mecburrrrrrr...bu arada gecen hafta halk egıtımın ahsap boyama kursuna basladım..ılk saheserımıde bıtırdım..bı ara becerebırısem fotosunu koyarım..bu ılk eserımı kv ye hedıye ettım..bırazcık rusvet oluyor kabul edıyorumm o bunu bılmıyor ama..

hmm nıye rusvet dersenızz..pazartesı ve salı gunu sabah 8 gıbı gelıp oglen 12,30 a kadar oglusuma bakıyorr..ılk ogrendıgımı teknık eskıtme..sımdı evde ahsap ne varsa boyuyasım gelıyorr..ozellıkle koyu renklılerı

Geçmiş olsun canım. Neyseki ameliyat gerekmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…