Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Zara'ya %50 indirim günlerinde gidiyorum ben, bir sonraki sezon için iyi oluyor ,
10 tl ye güzel elbiseler , kulağa çok hoş geliyor ..

pamuk helvacim, yesilin ustune hardal da yakisir

Sağol canım evet , ama sarının tonları bana gitmiyor ya da ben yakıştıramıyorum kendime , ya vizon ya krem ikisinden birisini seçmeliyim, Antep'e gidiyoruz kolay mı, bütün hanımların maşa'Allah'ı oluyor şıkır şıkır bilezikler allar pullar.. en sönük ben kalıyorum her sene

Son düzenleme:
bayramda kayseriye gidiyoruz nasipse ama müdürüm yüzünden biletlerin gününü değiştrmeye çalışıcaz gibi canım sıkıldı. dün yanına gittim biletlerimizin perşembe akşamdan - ptesi geceye olduğunu söyledim o iki gün için sevk alıcam dedim. izin veremem falan dedi ptesi curcuna olacağını söyledi. iki sevk arası çalışmak gerekiyor diye bi şi varya ben onu doğumdan sonra hiç sıkıntısız geçen yılki okulumda kullanmıştım idare etmişlerdi Allah razı olsun. nereye geldim ben ya! hiç yaramadı bu yılki okulum öğretmen arkadaşlar bilginiz var mı ben bu cuma ve bayram sonrası ilk ptesi tekrardan sevk alabilir miyim? sıkıntı olur mu:44:

Kayserili misin canım sen??
Valla sevk olarak pek bilmiyorum alınır diye düşündüm. Yalnız sevk dediğin ayakta tedavi, muayene mi?ama müdürünün sıkıntı çıkarması ne sinir ya!! Halden anlayan birilerini arıyor insan. Adı üstünde "idare" edeceksin hepsi bu:)

Şimdi aklıma geldi, ben geçtiğimiz günlerde perş cuma rapor aldım, sonraki ptesiden itibaren yine bir hafta rapor aldım sıkıntı olmadı.müdürün karışamazki senin sevkine. Sonuçta cidden rahatsız da olabilirsin. İzin vermeyecek mi böyle bir durumda? Hastasın ürapor alacaksın, muayene olacaksın herneyse... Onun gününü zamanını seçemezsin, müdürün de buna müdahale edemez bu sebepten. En fazla sana gıcık olur o kadar:)

Son düzenleme:

zaraya göre uygun canım lcw'ye göre pahalı nekadar açıklayıcı oldu degilmi? fiatlari hatırlamıyorum. . a.kerem uyumasaydi bakardim etiketlerine

Kızım dün sesi kısık , boğuk boğuk öksürerek geldi okuldan , sabah babası ile Dr.a gittiler, salgınmış, antibiyotiksiz atlatacak inşaallah , kardeşine bulaşmadan geçiririz umarım ...

geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah. . bizim kizda aynı. okuldan olmadı ama dışarda arkadaşlarıyla oynarken hastalandı

eşimin ailesi kayseride yaşıyo canım sivastan sülalece göçmüşler. senede bir defa gidiyoruz. bu okula bu yıl atandım atanmaz olaydım. istemeyerek gelmiştim mecburen okulumuz ilokula dönüştüğü için... istemediğim kadar da varmış mı desem negatif enerjimden dolayı kendi kehanetimi mi gerçekleştiriyorum:) bilmiyorum artık çok üzüldüm moralim bozuldu gelirgelmez papaz olmak ne kadar kötü ya! senin yaptığın o şey işte normalde olmuyomuş iki rapor arası bir gün çalışmak gerekiyormuş memuriyette o yüzden sordum ama bizi idare edebilirler sende olduğu gibi ne olcak ki! ay bana ne laflar bildi de söyledi ya planımı ona göre yapcakmışım falan, eşime göre hareket etmemeliymişim:S okulda curcuna olcakmış ben yokum diye! ben izmirden ta kayseriye gidiyorum 1yaşında çocukla kolay mı otobüsle gidemiyorum uçak bileti sonuçta tarihi değiştirirsem dünya zarara giriyorum. zaten artık ilişkiler bozuldu değiştirsem bile düzelmez

Selamlar herkese,

Sezonun ilk gribini oldum:) Bal limon ve bitki çayları eşliğinde günü geçiriyorum.
Okuduğum kadarıyla herkes iyi, çok şükür. Aklımda kalnlar,

Nfk, geçmiş olsun. Ameliyattansa, ilaçlı tedavi daha iyi bence. İnşallah ilaçlar çabuk tesir eder.
Born, hoşgeldin.
Busmai, kendine alışveriş yaptın, keremi unuttun ha:))) Güle güle giy şalını.
Şeker portakalım, düğün etkinliğini atlatmışsın:) Gözün aydın.
Elifnaz, sizin ciciler de hayırlı olsun.
Pamuk helva, beyaz tene koyu renkler iyi gider ama yeşil elbise üstünü bilemedim. Ayrıca antepli kadınlar çok çok çok süslü. Bence yetişmeye imkan yok:)
Aryamm, bir azı daha mı?! Maşallah.. Çabucak çıkarsın da acısı geçsin inşallah.
Bu arada bayram sonrası ders programı yine değişiyormuş. Umarım güzel bir değişim olur. Oturun dıa edin bea!! :)
edelim beya:)
inşallah gönlüne göre bir program olur canım.

canım ben de çok beyaz tenliyim ; sarı da hiç kullanmadığım bir renk aynı sebepten dolayı:) yalnız bu elbise için başka seçenek yoktu,koyu bir sarı zaten. hardala çalıyor. düşündüm ki ,sarışınlar da beyaz tenli! :)
bir de tarçın rengi şalım var. ikisinden birini seçeceğim artık:)

Canım ben de birgün gelmen gerektiğini biliyorum fakat başka birimlere gidersen sorun olmaz. Yani cuma günü dahiliyeye gidersin pzt cildiyeye mesela. Başlangıcınız güzel olmamış yoksa müdürün bir günlük mazeret izni kullandırtırdı sana.

bu cuma sevk alırsın çalıştığın ilde hastaneye yada sağlık ocağına giriş yaptır...pazartesi yine alırsın ama yine çalıştığın ildeki kuruma gideceksin iki rapor arası 1 gün çalışmakta fayda var ama sevk için zaten uzun bir mecburi izin giriyor araya sorun yok ama dikkat et sevkler çalıştığın bölgedeki kurumda işlenecek yada daha iyi plan bayram tatilinde tatil bölgesinden son gün al 10 gün rapor gönder uyuz müdüre:)

Pamuk helvacım yazamadım çatladımmmmmmm :) yeşille turuncuyu kullanırsan parlaraın canikom. Daha ağır olsun dersen kiremit de çok güzel durur

bu arada tüm hastalara geçmiş olsun diyorum nfk arya....
arya bu idrar yolu fobi oldu bende...bizim kız ne zaman huysuzlansa tahlil yapmak geçiyor aklımdan...
kızlar biz geçtiğimiz günlerde bir ev aldık hayırlısıyla ve cumartesi taşınıyoruz..bayramı evimizde karşılayacağız inşallah ama ortada hala 3 koli var bakalım nasıl toparlanacağız benim bebelerle...
okul ve idare bazı durumlarda gerçekten idareci olmalı...bugün gittim ve 2 gün izin aldıım taşınacağım toplanacağım dedim ve hiç sorun olmadı hem de bayram üstü...bizim çok mu hoşumuza gidiyor izin istemek ihtiyacımız var ki istiyoruz anlayışlı olmalılar...anlayışlı olmayanlara yasal haklar kullanılmalı valla gönder raporu curcuna görsün gözü...

Yarın güya boş günüm ama okulda yıllık fotoları çekilecek diye okula gitmeliyim. Bi de 9dan beri okuttuğum çocuklar da kepli foto çekinmek istiyorlar yarın. Efe coşmazsa gelirim inşallah dedim. Onu da getirin dediler. Düşünsenize öğretmenlerin toplu fotosunda kucağımda Efe bi de a101e jip geliyomuş büyüklüğüne bakıcam, bi de oynayan bebek onun da oynayışına bakıcam :) nfk senin suzana benziyo olabilir. Sahi Ayşecim korkuyo mu hala ondan?? :) çamaşır ve ütüyü saymıyorum; malum yolculuk var. Bi boş günüm de tv karşısında geçse...

Bugün eve geldim 3:30 gibi. Teyze diyoki şaka yollu "Efe annen uğraşsın senle ben yoruldum". Ben de döndüm şaka yollu dedimki "evet Efe annen oyun oynayıp geldi ya uğraşsın". Hemen çevirdi tabi. Benim zaten cılkım çıkıyo okulda. Eve gelince yarım saat dinlenebilsem kına yakıcam bi yerlere.. :)

Aaa hayırlı olsun canım eviniz. İyi günlerde oturun :) kolay gelsin ve de :/ birileri yardım edecek ama dimi???

keremi sabah ve öğlen iki kez dışarı çıkardım şimdi de akşam babası çıkardı çocuk "çıka! çıka!" diye brakmıyor yakamızı ya hu
bugün de oruçluydum ,evdeki sebzeleri(kabak patates patlıcan domates biber) küp küp doğrayıp kızarttım, üstüne soğanla kavrulmuş kıymayı,salçalı su ve sarımsağı ekledim; fırında pişirdim. nasıl birşey çıkacak diye tedirgindim amaaaa eşim çok beğendi, normalde kabak da yemez patlıcan da:) hepsini yedi. elimin çok lezzetli olduğundan falan bahsetti :)
bi de armutlu ıslak kek yaptım uzun zamandır yüzlerini görmediğim kapı komşularıma dağıttım:) bize 4 dilimcik kaldı.
yarın temizlikçi gelecek. bugün de evde çok yoruldum. her tarafım ağrıyor
artık yanında büyük çocuklarla dolaşanları görünce önünde saygıyla eğilesim geliyor
çok yorucuymuş çocuk büyütmek yahu!
hergün yemek yap, yemek yap.. yani matematiğe vursam hangi sayıya kadar ulaşır diye merak ediyorum. hergün anneme bir kez daha hayran oluyorum....

hahhha iyi laf çakmışsın kadına:)

eviniz hayırlı olsun canım

çok geçmiş olsun canım inşallah bu seneki ilk ve son gribin olur!

zaraya göre uygun canım lcw'ye göre pahalı nekadar açıklayıcı oldu degilmi? fiatlari hatırlamıyorum. . a.kerem uyumasaydi bakardim etiketlerine
Sağol canım ben de h&m uygun fiyatlı diye okumuştum bir yerlerde de gerçekten doğru mu diye merak ettim
geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah. . bizim kizda aynı. okuldan olmadı ama dışarda arkadaşlarıyla oynarken hastalandı
Size de geçmiş olsun canım sağol, bir de ilaçlarını içirebilsem, küçüklere ağlarken falan tıkıştırıyorsun bir şekilde , bu boydakilerle baş etmek daha zor
Allah bir kolaylığını verir inşaAllah, sıkıntı olmadan bir çaresini bulursunuz ...
Geçmiş olsun cnm , Allah acil şifalar versin...
Tam elbise ile aynı ton zümrüt yeşili şal var elimde, en kötü ihtimal onu kullanırım..
Yoooo zaten istesem de o kadar süslü olamam da, maşaallah ben kısacık boyumla babet giyerken, uzun bayanlar bile platform topuk ev ayakkabısı giyince kendimi tıfıl hissediyorum , bu sefer süs olarak bi topuklu kesin götürmeliyim o kadar takıyı hiç sorma ; ayaklı kuyumcu gibi geziyorlar, küçüklük hayalim şıkır şıkır sıra sıra bilezik yüzükler ama şimdi asla yüzük küpe ve bileklik dışında takamıyorum (;

Sağol cnm fikir için ,
Hafif makyaj yapıyorsa takan kişi, esasında beyaz tenlilere de yakışıyor o tonlar, hele Kaş göz kara, ten beyazsa
vizon yada sütlü kahve güzel olur bence
Sağolasın canım , vizon rengi şu an elimdeki renkler içinde en uygunu..
Pamuk helvacım yazamadım çatladımmmmmmm :) yeşille turuncuyu kullanırsan parlaraın canikom. Daha ağır olsun dersen kiremit de çok güzel durur
Oo pasparlak ben teşekkür ederim fikrin için canım ve evet evet kiremit daha hoş olabilir..

Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, sağlıkla huzurla oturursunuz inşaallah
Bebeğin dans edişine mi bakacaksın dansını bilmem de şarkısı gangam Style olabilir
Jipe kalırsa ben de bakayım , güzel olur minişlere

Son düzenleme:
bir arkadaşım bakıcı ile 17 ye kadar anlaşmıştım 17 den önce eve gitmiyorum çünkü hemen arazi olacak yer arıyor diyordu...yazılıları bile okulda okurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…