Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pempiş kız ben seni nedense okulda görmek istiyorum sanırım biraz korkulan bir öğretmensin okulda :44:
ikinci çocuk isimleri hayırdır

busmaiellerine sağlık canım güzelmiş menün allah kabul etsin bu arada orucunuda
bugünde gezmelerdesin maşallah

nfk canım buralardayım geldim anca yazabildim
eee sende ayşeciğin elindekilerle birlikte kv ye bırakacaktın bak nasıl ellerindeki geri alacaktı

pamuk helvacanım şimdiden iyi yolculuklar size bende merak ediyorum gaziantepi bakalım kısmet olur inşallah bir gün gitmek

elifnaz bak sen şu afacana artık yatağından çıkıp yanınıza gelmeler falan ayyy çok güzel

gunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.

pembis, kiz tuvaletleri nasil basiyon, sert matematikci seniiiiii??!!

Günaydın güzel anneler v minik bebişler
Oğlum tam kızımı servise indireceğim an uyanmak zorunda mı, 6 kat merdiveni indirip çıkartıyor bana illa ki afacan
sabah sporu bizde de sabah herkes ayakta. birini emzir, digerinin altını al, kızı giydir, çantasını hazırla kosturmaca
ay canım geçen yılki hallerim geldi aklıma bu yıl baba götürüyor yırttik
gelecek yıl iki çocukla ben bu kızı nasıl servise göndereceğim :44:

bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter

Geçmiş olsun, eşim ameliyat olmuştu evlenmeden önce biraz sıkıntılı bir süreçti onunki:/
Lazerle tedavisi var galiba, onu bir araştırsana canım
Bu arada herkese geç kalmış bir günaydınnnn!!!

Son düzenleme:
Ben dertlenmekten bıktım, çocuk hastalanmaktan bıkmadı:)
Sabahı sabah ettik, ( ki arya şimdiye kadar 5-6 kez belki böyle olmuştur) ağladı, ağladı susturamadım. Enson dolveni verince uyudu biraz. Grip olmuş, burnu akıyor, sanırım bir azı daha geliyor. Ve idrar yollarını hiç katmıyorum! Ayrıca antibiyotik kullanırken hastalanmak ta neyin nesi ki? Ufff, pufff, çufffff!!!!
Hastalanmama muskası mı yazdırsam?

Seni gidi süslü şey seniiii :) güzel zaman geçirmenize sevindim. Özel günlerde herşey kazık malesefp.

Severler ama çekinirler de diyelim :)

gunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.

Ay hadi güzelce git bakalım doktora.

Kızlar tuvaleti kolay da erkekler tuvaletine önce bağırıyorum geliyorum diye sonra kapıya vuruyorum sonra da giriyorum :) zatn beni bildikleri için başka tuvaletlere gidiyolar artık

Ay çok zor yaaaaaaa

Kıyamam ya. Allah kolaylık versin.

bugün nene günü desene
ayy inşallah doktor kontrolün kolay geçer canım:26:

hım çekinirler demek valla gözümde bizim bir tarih öğretmeni vardı o canlanıyor kendisini hem çok sever hemde çok çekinirdik

Yoksa hamile misin?

Erkek ismi düşünme, senin kızın olmalı. Üç erkek ve sen. Yok yok olmaz.

Arya iyileşsin, annesi rahat etsin.

Hoş geldin. Özlettin kendini.

Son düzenleme:
neyneyse gelmiiiis.
Seker portakalim nerde, nqsil gecti dugun?
Ya ozlem, bitmedi mi alisveris?

Canım benim, dün dörtte geldim okuldan. Pazar günü p.ertesi için yemek yapmamıştım hemen mutfağa koştum. Tabi bu sırada bir taraftan da Adiş'le hasret giderdik. Emzir, altını değiştir derken eşim geldi. Öyle olunca da giremedim. Ama bugün boş günüm.Yemeğim de var. Aden uyuyor. Sıcak çikalatamı da yaptım.Herkese yorum yazarım var.

Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.

hoşgeldinnnn

özlem sende hoşgeldin

nasılsınız?

Yoksa hamile misin?

Nasıl geçti tatil?

Hoşbulduuk ben de sizleri çok özledim tatil süperdi hele ki haftaya bayram olup tekrardan gidecek olmanın tadından yenmiyor memleket çok başka çok keyifliydi geçmişi de okuyabilsem süpper olucak paşam uyusun akşama bakıcam inş ama nfk ne oldu doktor randevusundan bahsetmişsin herşey yolundadır inş..

Bir hafta için mi geldiniz?Bağlasaydınız ya. Aldın ücretsiz izni geziyorsun ne güzel.
Nfk hemoroit için gidecek canım.

yahu sen tatile giderken ben nerdeydim? kaçırmışim hoşgeldin fıstık

Tebrik ederim eltini cnm, ailenizin yeni bebişi ; sağlıklı huzurlu anneli babalı büyüsün inşaallah ...

Çok sağol canım, inşaallah nasib olur, biz oralardayken gelirseniz misafir edebiliriz sizleri

Dr kontrolü güzel geçmiştir inşaallah canım

Evet canım tam sabah sporu oluyor bana
Bizde bile sabahları bir hengâme yaşanıyor, sizin evin hallerini düşünemiyorum
Seneye servise bindireceğin sürede abi kardeş uyuyor olurlar inşaallah , ikisi ile in çık çok zor olur sana..
Geçmiş olsun Arya'ya..
Hem sevilen hem çekinilen, en ideal öğretmen karakteri ben öğretmen olsam kimse çekinmezdi, çok yumuşak yüzlü olurdum galiba

Yoksa hamile misin?

Hoşgeldiniz

hoşgeldinnnn

özlem sende hoşgeldin

nasılsınız?
Nasılsın cnm kuzucukların nasıl :18:

Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.
Hayırlı olsun yeni incileri Arya kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…