sabah sporuGünaydın güzel anneler v minik bebişler
Oğlum tam kızımı servise indireceğim an uyanmak zorunda mı, 6 kat merdiveni indirip çıkartıyor bana illa ki afacan
bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter
hayırlı sabahlar günaydınnnnnnnn
bugün yeni bir can katıldı aramıza eltim doğum yaptı biraz önce haberi geldi
dün akşam kontrole gitmişlerdi sonra hastanede kalmışlar gece bizi aramışlar ama duymamışız
neyse sabah aradığımızda hala doğurmadı demişti kaynım şimdi eşim aradı doğum gerçekleşmiş
allah analı babalı büyütsün minik kızımı
dün de işlerden giremedim kusura bakmayın anca şimdi yazabiliyorum
cumartesi günü gittik düğüne güzel geçti sayılır saçlarım dışında herşey güzeldi
saçlarım kısa eee topuz mu yaptırcam düz saçlamı gitcem maşa yaptırayım dedim ince yaptı maşaları
türk filmlerine döndüm valla
düğün güzeldi herkes pistten inmedi valla bir ara eşimin patronu geldi eşime niye kalkmıyorsunuz dedi
oda bizim havalardan çalmadı henüze dedioda benimle çalışıyorsan her havadan oynayacaksın dedi
ayyy dikdatör patronu normalde çok sert birisi ama oğlu için canı gidiyor iyiydi yani
biraz pahalı idi yalnız mekan doğal olarak kapıdan girişte hemen foto çekiyorlar bir an dona kaldım ne oluyor falan pat çektiler bile
sonra masada oturuyoruz gelip gene çekiyorlardıki teşekkürler dedim çekmedi birde gelinle çekildik tabi fotoğraf 20 tl imiş otoparkda vale gelip alıyor sözde ama genede otopark parası alıyorlar 30 tl anammm dedim bu ne
neyse tabi içerde oldu düğün o yüzden üşümedik ama manzara için arada bir dışarı çıktık tabii
yani kısaca idare ederdi yani kızımda uyumuştu biz geldiğimizde yavrumu özledim çok
öyle yani
pempiş kız ben seni nedense okulda görmek istiyorum sanırım biraz korkulan bir öğretmensin okulda :44:
ikinci çocuk isimleri hayırdır
busmaiellerine sağlık canım güzelmiş menün allah kabul etsin bu arada orucunuda
bugünde gezmelerdesin maşallah
nfk canım buralardayım geldim anca yazabildim
eee sende ayşeciğin elindekilerle birlikte kv ye bırakacaktın bak nasıl ellerindeki geri alacaktı
pamuk helvacanım şimdiden iyi yolculuklar size bende merak ediyorum gaziantepi bakalım kısmet olur inşallah bir gün gitmek
elifnaz bak sen şu afacana artık yatağından çıkıp yanınıza gelmeler falan ayyy çok güzel
gunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.
pembis, kiz tuvaletleri nasil basiyon, sert matematikci seniiiiii??!!
sabah sporubizde de sabah herkes ayakta. birini emzir, digerinin altını al, kızı giydir, çantasını hazırla kosturmaca
ay canım geçen yılki hallerim geldi aklıma bu yıl baba götürüyor yırttik
gelecek yıl iki çocukla ben bu kızı nasıl servise göndereceğim :44:
Ben dertlenmekten bıktım, çocuk hastalanmaktan bıkmadı:)
Sabahı sabah ettik, ( ki arya şimdiye kadar 5-6 kez belki böyle olmuştur) ağladı, ağladı susturamadım. Enson dolveni verince uyudu biraz. Grip olmuş, burnu akıyor, sanırım bir azı daha geliyor. Ve idrar yollarını hiç katmıyorum! Ayrıca antibiyotik kullanırken hastalanmak ta neyin nesi ki? Ufff, pufff, çufffff!!!!
Hastalanmama muskası mı yazdırsam?
gunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.
Seni gidi süslü şey seniiii :) güzel zaman geçirmenize sevindim. Özel günlerde herşey kazık malesefp.
Severler ama çekinirler de diyelim :)
Ay hadi güzelce git bakalım doktora.
Kızlar tuvaleti kolay da erkekler tuvaletine önce bağırıyorum geliyorum diye sonra kapıya vuruyorum sonra da giriyorum :) zatn beni bildikleri için başka tuvaletlere gidiyolar artık
Ay çok zor yaaaaaaa
Kıyamam ya. Allah kolaylık versin.
Efe uyusun direkt yatıcammmmmmmm. Bu arada Efe yazacakken telefonun klavyesinden hep ege yazılıyo. Bi an bi oğlum daha olsa adını ege mi koysam dedim ama sonra Mete kararımdan vazgeçmemeye karar verdim :) kız olursa da bilmem ne koyarım. Gece gece ne alaka bilemicem :)))
Sabah kocam dötünü kaldıramadığı için geç kalıcam bugün yaaaa. Hala emziriyorum uyuzcanı. Adam sabah keyfi yapıyor. 8:30 da hazır olmam lazım. Daha banyo, saç makyaj, kahvaltı yapıcam. Hayatımdaki iki erkeği de yolasım vaaaaar.
Ben dertlenmekten bıktım, çocuk hastalanmaktan bıkmadı:)
Sabahı sabah ettik, ( ki arya şimdiye kadar 5-6 kez belki böyle olmuştur) ağladı, ağladı susturamadım. Enson dolveni verince uyudu biraz. Grip olmuş, burnu akıyor, sanırım bir azı daha geliyor. Ve idrar yollarını hiç katmıyorum! Ayrıca antibiyotik kullanırken hastalanmak ta neyin nesi ki? Ufff, pufff, çufffff!!!!
biz geldiiikk
biz geldiiikk
neyneyse gelmiiiis.
Seker portakalim nerde, nqsil gecti dugun?
Ya ozlem, bitmedi mi alisveris?
Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.
biz geldiiikk
Keşke dişli doğsalarmış dimiiii?Oyy kuzum benim, boşa değilmiş ağlaması demek ki.
Keşke dişli doğsalarmış dimiiii?
Bizim dr diyorki "azılar sizin doğum sancınızla eşdeğer" !!!! Ne çekiyorlar beaaa!!!
hoşgeldinnnn
özlem sende hoşgeldin
nasılsınız?
Yoksa hamile misin?
Erkek ismi düşünme, senin kızın olmalı. Üç erkek ve sen. Yok yok olmaz.
Arya iyileşsin, annesi rahat etsin.
Hoş geldin. Özlettin kendini.
Nasıl geçti tatil?
Hoşbulduuk ben de sizleri çok özledim tatil süperdi hele ki haftaya bayram olup tekrardan gidecek olmanın tadından yenmiyor memleket çok başka çok keyifliydi geçmişi de okuyabilsem süpper olucak paşam uyusun akşama bakıcam inş ama nfk ne oldu doktor randevusundan bahsetmişsin herşey yolundadır inş..
Hoşbulduuk ben de sizleri çok özledim tatil süperdi hele ki haftaya bayram olup tekrardan gidecek olmanın tadından yenmiyor memleket çok başka çok keyifliydi geçmişi de okuyabilsem süpper olucak paşam uyusun akşama bakıcam inş ama nfk ne oldu doktor randevusundan bahsetmişsin herşey yolundadır inş..
Tebrik ederim eltini cnm, ailenizin yeni bebişi ; sağlıklı huzurlu anneli babalı büyüsün inşaallah ...hayırlı sabahlar günaydınnnnnnnn
bugün yeni bir can katıldı aramıza eltim doğum yaptı biraz önce haberi geldi
dün akşam kontrole gitmişlerdi sonra hastanede kalmışlar gece bizi aramışlar ama duymamışız
neyse sabah aradığımızda hala doğurmadı demişti kaynım şimdi eşim aradı doğum gerçekleşmiş
allah analı babalı büyütsün minik kızımı
dün de işlerden giremedim kusura bakmayın anca şimdi yazabiliyorum
cumartesi günü gittik düğüne güzel geçti sayılır saçlarım dışında herşey güzeldi
saçlarım kısa eee topuz mu yaptırcam düz saçlamı gitcem maşa yaptırayım dedim ince yaptı maşaları
türk filmlerine döndüm valla
düğün güzeldi herkes pistten inmedi valla bir ara eşimin patronu geldi eşime niye kalkmıyorsunuz dedi
oda bizim havalardan çalmadı henüze dedioda benimle çalışıyorsan her havadan oynayacaksın dedi
ayyy dikdatör patronu normalde çok sert birisi ama oğlu için canı gidiyor iyiydi yani
biraz pahalı idi yalnız mekan doğal olarak kapıdan girişte hemen foto çekiyorlar bir an dona kaldım ne oluyor falan pat çektiler bile
sonra masada oturuyoruz gelip gene çekiyorlardıki teşekkürler dedim çekmedi birde gelinle çekildik tabi fotoğraf 20 tl imiş otoparkda vale gelip alıyor sözde ama genede otopark parası alıyorlar 30 tl anammm dedim bu ne
neyse tabi içerde oldu düğün o yüzden üşümedik ama manzara için arada bir dışarı çıktık tabii
yani kısaca idare ederdi yani kızımda uyumuştu biz geldiğimizde yavrumu özledim çok
öyle yani
Çok sağol canım, inşaallah nasib olur, biz oralardayken gelirseniz misafir edebiliriz sizleripempiş kız ben seni nedense okulda görmek istiyorum sanırım biraz korkulan bir öğretmensin okulda :44:
ikinci çocuk isimleri hayırdır
busmaiellerine sağlık canım güzelmiş menün allah kabul etsin bu arada orucunuda
bugünde gezmelerdesin maşallah
nfk canım buralardayım geldim anca yazabildim
eee sende ayşeciğin elindekilerle birlikte kv ye bırakacaktın bak nasıl ellerindeki geri alacaktı
pamuk helvacanım şimdiden iyi yolculuklar size bende merak ediyorum gaziantepi bakalım kısmet olur inşallah bir gün gitmek
elifnaz bak sen şu afacana artık yatağından çıkıp yanınıza gelmeler falan ayyy çok güzel
Dr kontrolü güzel geçmiştir inşaallah canımgunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.
Evet canım tam sabah sporu oluyor banasabah sporubizde de sabah herkes ayakta. birini emzir, digerinin altını al, kızı giydir, çantasını hazırla kosturmaca
ay canım geçen yılki hallerim geldi aklıma bu yıl baba götürüyor yırttik
gelecek yıl iki çocukla ben bu kızı nasıl servise göndereceğim :44:
Geçmiş olsun Arya'ya..Ben dertlenmekten bıktım, çocuk hastalanmaktan bıkmadı:)
Hem sevilen hem çekinilen, en ideal öğretmen karakteriSeni gidi süslü şey seniiii :) güzel zaman geçirmenize sevindim. Özel günlerde herşey kazık malesefp.
Severler ama çekinirler de diyelim :)
Ay hadi güzelce git bakalım doktora.
Kızlar tuvaleti kolay da erkekler tuvaletine önce bağırıyorum geliyorum diye sonra kapıya vuruyorum sonra da giriyorum :) zatn beni bildikleri için başka tuvaletlere gidiyolar artık
Ay çok zor yaaaaaaa
Kıyamam ya. Allah kolaylık versin.
biz geldiiikk
HoşgeldinizYoksa hamile misin?
Erkek ismi düşünme, senin kızın olmalı. Üç erkek ve sen. Yok yok olmaz.
Arya iyileşsin, annesi rahat etsin.
Hoş geldin. Özlettin kendini.
Nasılsın cnm kuzucukların nasıl :18:hoşgeldinnnn
özlem sende hoşgeldin
nasılsınız?
Hayırlı olsun yeni incileri Arya kuzucuğunÖğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?