Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Arada sevindirip gönüllerini almak iyi olur. Dikkat ediniz arada diyorum, her zaman değil.

Son düzenleme:
Offffff bugün nöbetçiyim. Okula zaten üç gün gidiyorum, bir gününde de nöbet tutuyorum.Bırakın milletle iki muhabbet edeyim.

Anam ne dişmiş ya. Hayırlısıyla şöyle dertlerini anlatacak hale bir gelseydiler.

Bu arada emzik işini ne yaptın?
Bıraktık canım, ilk üç gün biraz zorladı ama sonra alıştı. Ama bizimki zaten sadece uykuya geçerken emiyordu.

günaydınnnnnnnnnn nasılsınız bakalım

nfk canım neyseki muayene kolay geçmiş allaha şükür inşallah ilaçlar ile düzelirde ameliyatlık bir durum kalmaz central hospitala mı gittin bu arada :44:

pamuk helva canım sağol çok teşekkür ederim
misafirlik davetin içinde teşekkürlerr çok incesin

pempiş amann ya var böyle insanlar neyseki sürekli karşılaşmak zorunda olduğun kişi değil en azından geldi geçti
boluda ki alışveriş sıkıntısıda çok kötüymüş yaa

borncanım hoşgeldiniz ne güzel vakitler geçirmişsin yasirede iyi gelmiş ama belliki sana daha da iyi gelmiş
bayramada bir daha ohhh değmesinler keyfine

busmainasıl geçti alışveriş canım

aryamgeçmiş olsun canım :26:

gunaydın kızlar
dün baya yoğun geçti. baya yoruldum. sabah arkadaşlarla kahvaltı ,sonra da çarşıda 2-3 saat dolaştım. hele de yamuk bebek arabasını çarşıda sürmeye çalışmak tam bi eziyetti. hala belim ağrıyooo.
sonra kv lere gittim,eşim de oraya gelecekti. bi baktım hepsi köy sevdasına üşütmüşler, hasta yatıyorlar. bilseydim aramadan gitmezdim ama gitmiş bulundum.. "evde de yemek yok" dediler mahcup bi ifadeyle. "nolcak canım haşlarız bi makarna" dedim. kalktım yayla çorbası ,fırında köfte- patates yaptım. isauralığa devam yani:) sonra eşim ve kp geldi hepberaber yedik ,çıktık:)
çok yorucu bir gün oldu vesselam.. çarşıdan da sadece altın rengi bir şal aldım. yeşil bi elbisem vardı istanbul ganimetlerinden. onu giymeyi düşünüyorum. çünkü elbiseler ateş pahası,en az 200 tl güzel olanlar. bluz-etek kombinlemeyle de uğraşamam. nedense çok üşeniyorum,eskiden başlıca hobimdi:)
ama dün oğluşa hiç bişey bakmamışım onu farkettim:) bu da bi gelişme:)

seker portakalı bebişiniz hayırlı olsun

ecrinn08 çok şanslısın kv oğluna bakıyor ,hem de bir hobi kursu için!!???

pembiş her türlü çocuğun her türlü annesi var işte,insan bi nezaketen bakıp gülümser yahu
bu arada Ege ismini ben sevmiyorum; Tuna, Rüzgar, Çınar bunlar da sevdiklerim.. bilmek istersen

çok geçmiş olsun normal doğum da yapmadın nasıl oluşmuş ki bu çatlak?

Ne güzel bir hobi!! Ellerine sağlık :)

Günaydın. Hadi bakalım inşallah boş günün olur, arada boşluklar olmaz.

Ben boş gün değil de bikaç yarım gün istiyorum :)

Offffff bugün nöbetçiyim. Okula zaten üç gün gidiyorum, bir gününde de nöbet tutuyorum.Bırakın milletle iki muhabbet edeyim.

Hahaha aynen böyle söyle bakalım ne diyecekler :)?

Kötü ki ne kötü. İstanbulda olaydımmmmmm :)

Alo isaura servisi :))

Ben de Ege adına bayılmıyorum ama satdıklarının da hiç alakası yok kız Efe ile :))

Saol canımmmm!!!

Haftaya kv lerde geçireceğiz tatili. Yalnız, bayramda kaplıca tatiline kaçacağız:) öyle çok ihtiyacım var ki tatile, öyle heyecsnla bekliyorum ki... İnşallah bir sıkıntı çıkmadsn güzel güzel tatil yaparız.

iyi gelmiştir sana sefan olsun
iyi gelin seniii
hemoroid bende kizim doğmadan öncede vardı bi kere gitmistim muayene ye çatlak demişti banada yıllarrr önce.

geçmiş olsun canım. . hangi ilaçları verdiki dr teşhis aynı olacak nasıl olsa bide ben yatmayayim o sedyeye
yıllar önce bi sefer gitmisligim var benimde. .

zara çok güzel hele bebek giyim bende h&m den aldım oğlusa.. kiza alamadım neyazikki arife gününe kaldık. giderbilirsek erkenden gidip alacağız.

Hanım hanımmmmm zarayı bulduk da kidsi kaldı :) caddeye bi çocuk mağzası açılmış. Olmazsa perşembe oraya bakarım.
Ayıp ettin canım beğendiğin birşey varsa söylemen yeterli, alıp yollayalım biz yakışıklı Efe'ciğe
Âmin sağol canım
Kırsın döksün ha bizim oğlan herşeyi atmaya başladı gercekten , dün en en ağır arabasını kafama fırlattı, ablasının da saçını çekip ağlattı. elinden ne çekiyoruz ya hu

Sevindim ilaçla hallolacak olmasına canım, Rabbim dermansız dert vermesin hiç kimseye

Oo böyle insan arıyorsan istanbul parklarına geleceksin benim tam yan komşu böyle çıktı , kadına selam veriyorum , yüzü aşağıda mırıl mırıl cevap veriyor mu vermiyor mu belli değil, ben de madem selam dahi almıyorsun dedim selam da vermiyorum hiç artık ön yargılı ve insan sevmeyen insanlara çok üzülüyorum ya, Allah çocuklarımızı karşılaştırmasın öyleleri ile..

Bu arada bayram sonrası ders programı yine değişiyormuş. Umarım güzel bir değişim olur. Oturun dıa edin bea!! :)
Inşallah dilediğin gibi olur yeni ders programı

Ellerine sağlık, çok zevkli olmalı , bir arkadaşım da gidiyordu bana tepsi boyamıştı,
Kv de de güzel günlerde kullansın ..

Arada sevindirip gönüllerini almak iyi olur. Dikkat ediniz arada diyorum, her zaman değil.

Yeşil elbise ve altın Rengi şal , çok güzel olacaktır eminim , ben de bu Bayram yeşil elbise giyicem de altın sarısı bana gitmiyor pek , çok beyaz olduğum için kapatıyor sanki iyice, ben ne renk taksam :44:

Insallah güzel bir tatil olur sizin için
Kaplıca çok iyi gelir bu serin havalarda

zara çok güzel hele bebek giyim bende h&m den aldım oğlusa.. kiza alamadım neyazikki arife gününe kaldık. giderbilirsek erkenden gidip alacağız.
H&m nasıl fiyat olarak canım? Ben de bugün forum istanbula gidebilirsem bir bakayım oraya..
Zara tam küçük hanım , küçük bey modelleri , bayılıyo insan bakmaya bile
A.Kerem sağlıkla giysin bayramlık cicisini
:18: ben hunu okumadan yukardakini yazdım :) zarada çok pahalı zaten

Evet çok pahalı zaten pek güzel de değiller Boşver pembiş yazmadık var say sen ama ben dün Aziz bebeye baktım , onlar da bayağı uçurmuşlar fiyatları , hepsi birbiri ile yarışıyor artık fiyatta

Son düzenleme:
Kızım dün sesi kısık , boğuk boğuk öksürerek geldi okuldan , sabah babası ile Dr.a gittiler, salgınmış, antibiyotiksiz atlatacak inşaallah , kardeşine bulaşmadan geçiririz umarım ...

geçmiş olsun canım. . hangi ilaçları verdiki dr teşhis aynı olacak nasıl olsa bide ben yatmayayim o sedyeye
yıllar önce bi sefer gitmisligim var benimde. .
procto gyvenol (antihemoroidal krem) anestol (anestezik krem) ve procto gyvenol fitil. Daha once de ultraproct ve kortos fitil kullandim. Fitiller cok etkili

:18: ben hunu okumadan yukardakini yazdım :) zarada çok pahalı zaten

zarababy nin modelleri cok guzel ve orjinal. Kalitesine de diyecek soz yok. Lakin fiyatlar bana tuzlu. Yani magazasina gidip de almam. Bazen sali pazarinda bi pazarci sezon sonu mallarini getiriyor az sayida ve modelde. Aysecige 2 elbise aldik sorunsuz defosuz sadece 10 tale

pamuk helvacim, yesilin ustune hardal da yakisir

Bende bu hem ucuz hem kaliteli alışveriş yapanlara kılım! Şuan sana da sinir oluyorum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…