- 8 Ağustos 2011
- 12.710
- 15.170
- 498
Biz geldik kayseriye, yerleştik bile... Darısı diğer yolculuk yapanların başınaaa!!
Yaaaa! Bayılırım havuçlu tarçınlı kekeelhamdülillah
darısı, kardelen ve pamuk helvaya
mutfağı az önce topladım. bi de havuçlu tarçınlı kek attım fırına.
ayşeciği uyuttuktan sonra çay demleyip film izlicem inş
siz nerdesiniz tembel gacılar?
pembiiiiiiiiiiiiiiiiiş!!!
neyneyseeeeeeee!!!
dilanaaaaaaaaaaaz!!!
özleeeeeeem!!!
şeker portakalıııııııııııııım!!!
booooooooooorn!!!
elhamdülillah
neyneyseeeeeeee!!!
dilanaaaaaaaaaaaz!!!
özleeeeeeem!!!
booooooooooorn!!!
Allah kolaylık versin canım, işinin ehli sağlık personelleri ile karşılaşırsınız inşallah. Kolay işler değil.
Oyy maşallah
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlarım
inş bayramımız da tatilimiz de güzel geçer, yola çıkacak olanlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
dün yeşil mercimekten yemek yaptım. mübarek nimet o kadar güzel bi şey ki, on dk etsiz harika bi lezzet.
ne yapıcam diye düşünüyorsanız, kışın yeşil mercimek çok güzel oluyor
bugün pazı sarması yapıcam inş.
yardımsız olmuyor, mutlaka bi işin ucundan tutan lazım adama.
bu ya eşi, ya arkadaşı, ya komşusu.. ama ben bi işi kimseye muhtaç olmadan yapınca acayip hoşuma gidiyor.
minnet etmeyi sevmiyorum. ama sanırım en önemlisi, eşlerin yardımı. sonuçta aynı evde olunca yük hafifliyor.
bi şey çıkmayacağını biliyorum. ama dediğin şu çekimi yapsınlar da
siz de içinizdeki şu kurtun boğazını sıkıverininş güzel haberlerini bekliyoruz. sadaka da verirsin
dün akşam kısmen baklavaya doydum diyebilirim:125:
yok bu benim elbisem. ayşeciğin bu sene giyeceği montta da sadece kuru temizleme yapılır yazıyor.
çocuk kıyafeti kuru temizleme mi yapılır ya?! milyon kez kirlenip yıkanan eşya, neden uygun kumaştan yapılmıyor sanki.
ama umrumda değil. ben atıp makineye yıkarım, narin programda yıkarım, ama yıkarım
n'aptın bacım? onca iş, sıkıştı birkaç saate.
sanırım yolculuk bugün..
senin kızın şeker şerbet zaten. bitiyorum o şaşkın masum hallerinee
bu grip nasıl bi şeyse, beni de on günden fazla süründürdü.
yakın zamanda böyle fena hasta olduğumu bilmem. ruh gibiydim. iki kez başağrısı için parol içtim ama bana mısın demedi.
zaten bende pek tesir etmiyor parol :100:
bal limon en iyisi. yine de adaçayı, nane limon, ısırgan gibi şifalı içeceklerden tüketmek lazım
ooh, mis gibi ev
sen de bendensin, büyük temizlikten sonra 6 ay temizlik yapasım gelmiiiiiii:111:
gözünüz aydıııın!! özellikle siz çalışan annelerin tatili şimdiden kutlu olsuuun!:119:
Valla akşam 11 e kadar uğraşıp durdum. Mutfağı topladım, valizi hazırladım, evi toplayıp şöyle üstten bi sildim yerleri, tozları aldım. Derken bayıldım kaldım:)
Sabah ta 5 te kalktı arya sağolsun. Bi baktım bütün vücudu döküntü olmuş. Aldım dr a gittik. Birkaçtanesi su çiçeğini andırıyor ama tam anlayamadım dedi, ilaç verdi. Derken eşimin eczaneden gelmesini bekliyorduk dışarda, koşarken düşüp yüzünü yere sürttü, kanadıbu kara bulutlar ne zaman gidecek üstümüzdenn????
Allah dermansız dert vermesin canım
keremin de sağ gözünün bir kenarı kanlanmış acaba bi yere mi çarptı,doktora mı götürsem bilemedim
tabi ki aynı değil,ama anne de her yaşta annedir canım onun için
bu arada bizim de 3boyutlu ultrasonda böbrekle ilgili bişey vardı da doktor her bebekte hemen hemen çıkıyor zaten büyüdükçe geçer demişti biz de unuttuk gitti hiç baktırmadık bile:26: sizinkinin aynısı muhtemelen
Bu benim de başıma çok gelir, dillendirmesek bile, içimden hersey yolunda çok şükür diye sevinsem , bir olaya mutlu olsam ufak bi pürüz çıkar illa ki,
Haklısın nazar da ediyo olabilirsin , anneler çok içten severek baktıklarından..
Allah büyük kaza belalardan korusun hepsini..
Evet haklısın cnm. Akla geldikçe okumak lazım .. Dua herseyin devası ..
Herkes nerde kimse uğramamış bizden başka?
Ben de üç makine çocuk çamaşırını ütülerken koluma değdirdim ütüyü, evdeki yanık kremini de bulamadım , eczaneye girip krem aldık , valiz hazırlayıp yarın da yollukları hazırladım mı işim bitiyor, pazar yolculuk inşaallah
pamuk helvacım, çok geçmiş olsun.
evde kesinlikle yanık kremi olmalı işte. böyle bi şey olunca önemi anlaşılıyor.
ben çantamda taşıyorum. düşmeye karşı jelle birlikte.
gün ne kadar çabuk bitiyor. sabahtan beri dişe dokunur bi şey yapmadım ama akşam oldu bile.
sarmayı yaptım pişiricem. çamaşırlar asılacak, kuruyanlar ütülenecek..
eşim geldiği gibi balığa gitti
ayşecik babaanneye geçti. ev savaş alanı ben de buraya yazıyom işte :86:
Biz geldik kayseriye, yerleştik bile... Darısı diğer yolculuk yapanların başınaaa!!
elhamdülillah
neyneyseeeeeeee!!!
dilanaaaaaaaaaaaz!!!
özleeeeeeem!!!
booooooooooorn!!!
Gerçekten yaaa? Bugün kimse uğramamış. Pembiş aksatmazdı genelde. Bişi mi oldu acaba?
Bende bayılıyorum erkek bebeklerde fulara. Yasire de çok yskışır eminim, güle güle giysin bayramlıklarını.Yettiimmm gariiii..
Bugun oldukca yogun bi gundu ancak oturabildim cnm aperatif bisiler istedi hamur yogurdum mini pizza attim hmn ardindan snn gb cnm kek istedi kek attim yazlik kislik degisimi icin yikama islerini hallettim aksamustu de son guzel havalar diye disari ciktik oglusuma bayramlik baktik beden bulamadik yarin alcaz ama kafamdaki kombin soyle kahverengi pantolon ustune deri yelek bide fularlar varya sal mi fular mi ne deniyo erkeklerinkine bilmiyorum onlardan cok begeniyorum fiyatlari sacmadir saniyorum 5 tl ye buldum bide ondan taktikmiii acaaip oldu ama ins bedenini bulyruz pazar gunu daha da kalabalik olur heryer..
Cık, hoşuma gitmedi bu durum. Seni de kaptırdık dünya işlerineAh ah eski performansım kalmadı bacımmmmm
Amin canım sağolasın.
Evet yaşasın tatil :)
Ay o kurt bi ölse de rahatlasak!! İnşallah canım.
Oy kıyamam ya. Geldi mi hep üstüste :/ inşallahson olsun canım.
Keremi doktora götürdün mü??
Sanırım aynı şey size söylenenle bizimki. Böbrek olunca titizleniyo insan...
Bakıcı teyzemizin annesine çok üzüldüm. Sadece beterin beteri var diye düşünemedim ve beynimi kemirdim. Analar evlatsız, evlatlar anasız kalmasın.
Oyyyy ütü yanığı :/ acısı geçmiştir umarım. Geçmişler olsun canım.
Çok düzenlisin kız. Ben bi ara krem koyayım dedim çantama ama nerdeeeee :/
İş yap yap bitmiyoki.
Amin canım. Size de iyi eğlenceler :)
Afiyet bal olsun.
Okuldan gelip çamaşır yıkadım astım, Efenin valiz içeriğini toparladım. Sonra avmye gidip kendime ayakkabı, oğluşa da gömlek aldım. Teyzemiz de geldi bizle. Onu eve bırakırken oğlu gördü Efeyi (ki çok sever) ve mecbur eve girdik. Biraz oturup geldik. Hemen oğluşu yıkadım ve şimdi emziriyorum; sanırım uyuyacak... Bikaç makine çamaşır yıkamalıyım. Valiz yerleştirmeyi yarına satmayı planlıyorum.
Bende bayılıyorum erkek bebeklerde fulara. Yasire de çok yskışır eminim, güle güle giysin bayramlıklarını.
Cık, hoşuma gitmedi bu durum. Seni de kaptırdık dünya işlerine
Amaaaan allah kolaylık versin valla. Ben tiksiniyorum artık valiz toplayıp boşaltmaktan ya!
Valla akşam 11 e kadar uğraşıp durdum. Mutfağı topladım, valizi hazırladım, evi toplayıp şöyle üstten bi sildim yerleri, tozları aldım. Derken bayıldım kaldım:)
Sabah ta 5 te kalktı arya sağolsun. Bi baktım bütün vücudu döküntü olmuş. Aldım dr a gittik. Birkaçtanesi su çiçeğini andırıyor ama tam anlayamadım dedi, ilaç verdi. Derken eşimin eczaneden gelmesini bekliyorduk dışarda, koşarken düşüp yüzünü yere sürttü, kanadıbu kara bulutlar ne zaman gidecek üstümüzdenn????
tüm bebişlere geçmiş olsun annelere de tabi....bazen kaçırıyorum ama bu kadar takip edebildiğime şükrediyorum...pamukhelva kızçeyi kaçırmışım geçmiş olsun.sen tecrübelisin vardın annesel formül karışımlar
ben 11 aylıkken aptamili braktırdım inek sütüne döndüm ama bu ara aptamilin bağışıklığı gerçekten desteklediğini düşünüyorum...
pembiş bizim toplanma işine eğlenceli demiştin eğlence anlayışından şüphe etmiştim geçen mesaj bunu kasdetmiştim
elhamdülillah
neyneyseeeeeeee!!!
dilanaaaaaaaaaaaz!!!
özleeeeeeem!!!
booooooooooorn!!!
Lcw'den kot pantolon alan var mı?Tabiki bebişlere.
Keremi doktora götürdün mü??
Sanırım aynı şey size söylenenle bizimki. Böbrek olunca titizleniyo insan...
Bakıcı teyzemizin annesine çok üzüldüm. Sadece beterin beteri var diye düşünemedim ve beynimi kemirdim. Analar evlatsız, evlatlar anasız kalmasın.
herkese günaydın hayırlı hafta sonları ve şimdiden hayırlı bayramlarrrrr
işler yoğun bu ara 2014 bütçe planlamaları falan derken kafam şişti valla
o yüzden pek giremiyorum kusura kalmayın
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim
doğum günü pastasını annemlerde kestik babacığım pasta almış o akşam yemeğe gidecektik
eşime hafta sonuna atsak planı dedim ok dedi bir süprizi varmış yarın ama söylemiyor bakalım ne çıkacak altından:44:
inşallah sevineceğim birşeydir merakla bekliyorum :18:
yolculuğa çıkacak herkese iyi yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inşallah
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum çok güzel bir bayram geçirin inşallah
yok canım doktora götürmedim
herkese günaydın hayırlı hafta sonları ve şimdiden hayırlı bayramlarrrrr
işler yoğun bu ara 2014 bütçe planlamaları falan derken kafam şişti valla
o yüzden pek giremiyorum kusura kalmayın
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim
doğum günü pastasını annemlerde kestik babacığım pasta almış o akşam yemeğe gidecektik
eşime hafta sonuna atsak planı dedim ok dedi bir süprizi varmış yarın ama söylemiyor bakalım ne çıkacak altından:44:
inşallah sevineceğim birşeydir merakla bekliyorum :18:
yolculuğa çıkacak herkese iyi yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inşallah
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum çok güzel bir bayram geçirin inşallah
keremin uyku saatlerini erkene çektiğimden beri, 40 dk bilemedin 1 saatcik uyuyor ben de işlerimi yetiştireyim derken internete hiç giremiyorum.. halbuki önceden 2 saat uyurdu.. bu iş kötü oldu bana hiç yaramadı yani tamamen eşime yaradı
bak şimdi az önce topiği okuyayım dedim tam arkamda sandalyeden düştü, bu aralar hobisi sandalyelere çıkmak üfffff
biz de eşimle geçen hafta yemeğe çıkacağımız akşam, babam balık yemeye çağırmıştı
sürprizi heyecanla bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?