Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biz geldik kayseriye, yerleştik bile... Darısı diğer yolculuk yapanların başınaaa!!

elhamdülillah
darısı, kardelen ve pamuk helvaya

mutfağı az önce topladım. bi de havuçlu tarçınlı kek attım fırına.
ayşeciği uyuttuktan sonra çay demleyip film izlicem inş

siz nerdesiniz tembel gacılar?
pembiiiiiiiiiiiiiiiiiş!!!
neyneyseeeeeeee!!!
dilanaaaaaaaaaaaz!!!
özleeeeeeem!!!
şeker portakalıııııııııııııım!!!
booooooooooorn!!!

Son düzenleme:
Yaaaa! Bayılırım havuçlu tarçınlı keke favori kekimdir. Benim için de ye bari...

Gerçekten yaaa? Bugün kimse uğramamış. Pembiş aksatmazdı genelde. Bişi mi oldu acaba?

Yettiimmm gariiii..
Bugun oldukca yogun bi gundu ancak oturabildim cnm aperatif bisiler istedi hamur yogurdum mini pizza attim hmn ardindan snn gb cnm kek istedi kek attim yazlik kislik degisimi icin yikama islerini hallettim aksamustu de son guzel havalar diye disari ciktik oglusuma bayramlik baktik beden bulamadik yarin alcaz ama kafamdaki kombin soyle kahverengi pantolon ustune deri yelek bide fularlar varya sal mi fular mi ne deniyo erkeklerinkine bilmiyorum onlardan cok begeniyorum fiyatlari sacmadir saniyorum 5 tl ye buldum bide ondan taktikmiii acaaip oldu ama ins bedenini bulyruz pazar gunu daha da kalabalik olur heryer..

Allah kolaylık versin canım, işinin ehli sağlık personelleri ile karşılaşırsınız inşallah. Kolay işler değil.

Oyy maşallah

Amin canım sağolasın.

Evet yaşasın tatil :)

Ay o kurt bi ölse de rahatlasak!! İnşallah canım.

Oy kıyamam ya. Geldi mi hep üstüste :/ inşallahson olsun canım.

Keremi doktora götürdün mü??

Sanırım aynı şey size söylenenle bizimki. Böbrek olunca titizleniyo insan...

Bakıcı teyzemizin annesine çok üzüldüm. Sadece beterin beteri var diye düşünemedim ve beynimi kemirdim. Analar evlatsız, evlatlar anasız kalmasın.

Oyyyy ütü yanığı :/ acısı geçmiştir umarım. Geçmişler olsun canım.

Çok düzenlisin kız. Ben bi ara krem koyayım dedim çantama ama nerdeeeee :/

İş yap yap bitmiyoki.
Biz geldik kayseriye, yerleştik bile... Darısı diğer yolculuk yapanların başınaaa!!

Amin canım. Size de iyi eğlenceler :)

Afiyet bal olsun.

Okuldan gelip çamaşır yıkadım astım, Efenin valiz içeriğini toparladım. Sonra avmye gidip kendime ayakkabı, oğluşa da gömlek aldım. Teyzemiz de geldi bizle. Onu eve bırakırken oğlu gördü Efeyi (ki çok sever) ve mecbur eve girdik. Biraz oturup geldik. Hemen oğluşu yıkadım ve şimdi emziriyorum; sanırım uyuyacak... Bikaç makine çamaşır yıkamalıyım. Valiz yerleştirmeyi yarına satmayı planlıyorum.

Bende bayılıyorum erkek bebeklerde fulara. Yasire de çok yskışır eminim, güle güle giysin bayramlıklarını.

Ah ah eski performansım kalmadı bacımmmmm
Cık, hoşuma gitmedi bu durum. Seni de kaptırdık dünya işlerine

Amaaaan allah kolaylık versin valla. Ben tiksiniyorum artık valiz toplayıp boşaltmaktan ya!

Son düzenleme:

Kız sen tiksinicen tabi. Her hafta her hafta valiz toplasam kusardım :)

Eşimin kuzeni gelmiş bebeği ile boluya. Görüşmeyi çok istiyorum ama yarın hangi ara hediye alıcam da gidicem; muamma!!

tüm bebişlere geçmiş olsun annelere de tabi....bazen kaçırıyorum ama bu kadar takip edebildiğime şükrediyorum...pamukhelva kızçeyi kaçırmışım geçmiş olsun.sen tecrübelisin vardın annesel formül karışımlar
ben 11 aylıkken aptamili braktırdım inek sütüne döndüm ama bu ara aptamilin bağışıklığı gerçekten desteklediğini düşünüyorum...

pembiş bizim toplanma işine eğlenceli demiştin eğlence anlayışından şüphe etmiştim geçen mesaj bunu kasdetmiştim

Aryacim dokuntuleriniz nasil oldu simdi daha iuidir ins
Pamuk helva yanik acisi cok fena sanada cook gecmis olsun ;(
Tum yolculuga cikanlar cikacak olanlarada Allah kolaylik versin

Hahaha bana eğlence ve doğum günü lazım :)

İşte buradayım.Akşamları eşim evde olunca giremiyorum, ancak bu vakitler yazabiliyorum. Okuldan gelince de kv hemen gitmedi.Sonra da eşim geldi zaten. Günün özeti.

Vayyyy, hızlısınız.Biz bu Bayram evimizdeyiz.

Lcw'den kot pantolon alan var mı?Tabiki bebişlere.

Ben hep alıyorum canım. Bildiğin lcw işte :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee. Güzel bir hafta sonu diliyorum :)

Bugşn pazara yine gidecek ve yılan hikayesine dönen ev ayakkabısını değiştireceğim inşallah.

yok canım doktora götürmedim

herkese günaydın hayırlı hafta sonları ve şimdiden hayırlı bayramlarrrrr

işler yoğun bu ara 2014 bütçe planlamaları falan derken kafam şişti valla
o yüzden pek giremiyorum kusura kalmayın

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim
doğum günü pastasını annemlerde kestik babacığım pasta almış o akşam yemeğe gidecektik
eşime hafta sonuna atsak planı dedim ok dedi bir süprizi varmış yarın ama söylemiyor bakalım ne çıkacak altından:44:
inşallah sevineceğim birşeydir merakla bekliyorum :18:

yolculuğa çıkacak herkese iyi yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inşallah
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum çok güzel bir bayram geçirin inşallah

keremin uyku saatlerini erkene çektiğimden beri, 40 dk bilemedin 1 saatcik uyuyor ben de işlerimi yetiştireyim derken internete hiç giremiyorum.. halbuki önceden 2 saat uyurdu.. bu iş kötü oldu bana hiç yaramadı yani tamamen eşime yaradı
bak şimdi az önce topiği okuyayım dedim tam arkamda sandalyeden düştü, bu aralar hobisi sandalyelere çıkmak üfffff

biz de eşimle geçen hafta yemeğe çıkacağımız akşam, babam balık yemeye çağırmıştı
sürprizi heyecanla bekliyoruzzz

yok canım doktora götürmedim

Geçti mi peki?? Ne kadar temiz tutmaya çalışsak da mikrop da kapabilirler. Malum elleri her yerde!! :)

Ayyyy ne süprizi var acaba?? Süpriz candır :)

Bacımmmmmmm ne babaları ne çocukları yararımıza bişi yapmaz :)
Elbet bu veletler de normal(!) olacaklar ama sanırım 3-4 yaşa kadar pek bişi beklememeli :)

Oğluşum sabahın köründe hortladığı için sanırım uykusu geldi. O yatınca valizimi toparlamalıyım. Ama benim de uykum varrrrrrrrrr

Çok alıntım vardı ama hasta ve uykusuzum
Yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar diliyorum. Bilhassa pamuk helvama:)
Pembiş valiz de neymiş sen halledersin:)
Şeker portakalım bir türlü kısmet olmadı yazamadım: doğum günün kutlu olsun. Eşinin süprizi ne acaba:)
Busmai, ben olsam kendi keyfimi düşünürdüm:) küçük hanım da az uyuyor ve bu hiç çekilir değil.
Born, hoşgeldin:)
Nfk siz bu Bayram gitmiyor musunuz bir yerlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…