başka insanlarla ugrasmak çok zor..oyle deme her annede bakmıyor yani benim annem mesela sürekli bakmaz.
kendi derdini anlatırken başkalarının kendilerini katmalari yokmuşu sıralar çok yaşıyorum ben.
sürekli kucakta çocuk taşımaktan sırtımda bi ağrı var.. bunu kime söylesem onların da biyerleri ağrıyor muhakkak
benimde tatilde dinlenme planlarım suya yattı. . kayinvalider geliyor
senin evine misafir çağıran kv değil mi bu?!benimde tatilde dinlenme planlarım suya yattı. . kayinvalider geliyor
Kokarak giyeceksin sanırım hahaha
valla ya, siyah bi de alırken düşündüm, acaba ütü iz yapar mı diye.o ne cins bir kumaşmis öyle
evet, kimisi agucuk bugucuk modunda.başka insanlarla ugrasmak çok zor..oyle deme her annede bakmıyor yani benim annem mesela sürekli bakmaz.
kendi derdini anlatırken başkalarının kendilerini katmalari yokmuşu sıralar çok yaşıyorum ben.
sürekli kucakta çocuk taşımaktan sırtımda bi ağrı var.. bunu kime söylesem onların da biyerleri ağrıyor muhakkak
canım, takibini yapıyorsunuz. zaten dr milimetrik farklar mühim değil demiş.Sinirlerim çok bozuk. Bu teyze olayı beni gerim gerim gerdi. Allah razı olsun iyiliğinden ama biçok şey de çok bunaltıcı kültür ve eğitim bukadar farkılı olunca...
Bi ara oğlumdaki böbrek kanalı genişlemesinden bahsettim size sanıyorum. Karnımdayken görülmüştü sonra da ultrasona gittik sürekli. Biri tam kapandı ama diğeri henüz kapanmasa da küçüldü. Üç ay kadar önce 6mmye düşmüştü. Çok sevinmiştim. Bugün yine gittik. 10mm olmuş. Gerçi cerrah da çocuk dru da bu kadar milimetrik farkların önemli olmadığını, çocuk büyüyünce organı da büyüdüğü için bunun normal olduğunu söylüyorlar ama benim yine de moralim bozuldu. Ben bu da kapanmıştır ümidi ile gitmiştim. Neyse arabaya bindim oğluşla teyze sordu etti. Nolcak tuzsuz mu versek iyice falan dedi. Sanırım dedim. Aradan biraz zaman geçti. "Annem çok kötü durumda. Sanırım kötü şeyler olacak. Hiçbişi yoktu kadının niye böyle oldu" diye konuşmaya. Benim zaten kafa gitmiş ve bunalmışım. O da o an kendi derdini sıkıştırıyo araya. Dedim niye kötü düşinüyosun;70 yaşına kadar kadına hiçbişi olmamış maşallah, şimdiden sonra da çok kötü birşey olmaz inşallah. Yok diyo işte şişiyo, yiyemiyo kesin kötü bişi var. Ya dedim doktora gitmişler, inşallah sonuçlar bi gelsin sonra belli olur. Anlayana... Başıma iyice ağrılar girdi. Zaten adet de oldum onun da gerginliği var. Neyseki evden çıkıcam oğluş uyusun ve foto çekimlerine gidicem. Kafam dağılsın. Nefret ediyorum insan kendisi ile uğraşırken başkasının araya kendini sıkıştırmasından!!! Bi de annesi iyice rahatsızlanır da ona bakması gerekirse ne yaparız hiç bilmiyorum... Allah'tan herşeyin hayırlısını istemeli... Sonuç olarak anası veya kvsi çocuğa bakanlar, ailesi ike aynı şehirde olanlar çooook şanslı
ta kendisi bakalım bu bayram ne yapacaksenin evine misafir çağıran kv değil mi bu?!
iyi bayramlar diliyorum şimdiden
valla ya, siyah bi de alırken düşündüm, acaba ütü iz yapar mı diye.
şimdi de böyle abuk ifadeler okudum işte yıkama talimatında, pardon ' yıkamama talimatı'
70 lira verdim, bayılarak da almadım, bi de böyle sıkıntı olacaksa, oooooo!!!
evet, kimisi agucuk bugucuk modunda.
bi yabancı ne kadar bakarsa o kadar bakanlar var.
benim kv misal, çalışıyor olsam inan bakmaz, bakamaz.
eminim çok seviyor ayşeciği ama, torun bakmak için eve kapanamaz
ben de minnet etmekten nefret ederim, isabet oldu yani
senin oğlan gürbüz zaten, maşallah
o ağrı yapıyordur, beyza kuş kadar yavrummm
canım, takibini yapıyorsunuz. zaten dr milimetrik farklar mühim değil demiş.
tehlikeli bi durum olsa zaten seni bilgilendirir. bu kadar sıkma kendini.
şu aşamada senin ya da dr un yapacağı bi şey yok, buna gerek de yok zaten..
vücut çok komplike ve detaylı bi bütün. neler var neler.
ben şimdi düşünüyorum, eminim benim vücudumda bi yerlerde yolunda gitmeyen şeyler vardır.
ama haberim dahi olmadan kendiliğinden iyileşiyordur zamanla.
elifnaz için de geçerli bu söyleyeceğim.
sanırım insanlara dert anlatırken, kendilerini hemen araya katmalarının sebebi,
'ben de senden iyi değilim. benden yardım bekleme, bi şey isteme' msjı vermek olabilir.
Bakıp da bi ton laf edenler de var elbette. Ama bu yanında özverili olan da çok. Bakalım biz nasıl olcaz...?
Sana da bunu yapıyolarsa yuh artık. Ama insanlar işte dertleşmek yerine dert vermek istiyolar.
Ufaklıklarla ilgilenmezler mi??
Benim eşimin ailesi de sivastan kayseriye taşınmış yıllar önce:) aslında emirvaki yapacaksın, direk alıp göndereceksin. Sanki soruşturma başlatacak! Biraz seni tanımadığı için de işi sıkı tutmak istemiş olabilir. Tanıyınca kaytaran biri olmadığını anladıkça bunlara gerek kalmaz. Sen insan gb anlatmaya çalış bakalım yine de..eşimin ailesi kayseride yaşıyo canım sivastan sülalece göçmüşler. senede bir defa gidiyoruz. bu okula bu yıl atandım atanmaz olaydım. istemeyerek gelmiştim mecburen okulumuz ilokula dönüştüğü için... istemediğim kadar da varmış mı desem negatif enerjimden dolayı kendi kehanetimi mi gerçekleştiriyorum:) bilmiyorum artık çok üzüldüm moralim bozuldu gelirgelmez papaz olmak ne kadar kötü ya! senin yaptığın o şey işte normalde olmuyomuş iki rapor arası bir gün çalışmak gerekiyormuş memuriyette o yüzden sordum ama bizi idare edebilirler sende olduğu gibi ne olcak ki! ay bana ne laflar bildi de söyledi ya planımı ona göre yapcakmışım falan, eşime göre hareket etmemeliymişim:S okulda curcuna olcakmış ben yokum diye! ben izmirden ta kayseriye gidiyorum 1yaşında çocukla kolay mı otobüsle gidemiyorum uçak bileti sonuçta tarihi değiştirirsem dünya zarara giriyorum. zaten artık ilişkiler bozuldu değiştirsem bile düzelmez
Geçmiş olsun bacımmmm.... Dayan ıhlamura....Selamlar herkese,
Sezonun ilk gribini oldum:) Bal limon ve bitki çayları eşliğinde günü geçiriyorum.
Okuduğum kadarıyla herkes iyi, çok şükür. Aklımda kalnlar,
Nfk, geçmiş olsun. Ameliyattansa, ilaçlı tedavi daha iyi bence. İnşallah ilaçlar çabuk tesir eder.
Born, hoşgeldin.
Busmai, kendine alışveriş yaptın, keremi unuttun ha:))) Güle güle giy şalını.
Şeker portakalım, düğün etkinliğini atlatmışsın:) Gözün aydın.
Elifnaz, sizin ciciler de hayırlı olsun.
Pamuk helva, beyaz tene koyu renkler iyi gider ama yeşil elbise üstünü bilemedim. Ayrıca antepli kadınlar çok çok çok süslü. Bence yetişmeye imkan yok:)
Aryamm, bir azı daha mı?! Maşallah.. Çabucak çıkarsın da acısı geçsin inşallah.
edelim beya:)
inşallah gönlüne göre bir program olur canım.
hayırlı olsun canım. Ayrıca çok kolay gelsin zor. Gerçi kendi evinin olma hevesiyle kolay atlatılabilir:)bu arada tüm hastalara geçmiş olsun diyorum nfk arya....
arya bu idrar yolu fobi oldu bende...bizim kız ne zaman huysuzlansa tahlil yapmak geçiyor aklımdan...
kızlar biz geçtiğimiz günlerde bir ev aldık hayırlısıyla ve cumartesi taşınıyoruz..bayramı evimizde karşılayacağız inşallah ama ortada hala 3 koli var bakalım nasıl toparlanacağız benim bebelerle...
okul ve idare bazı durumlarda gerçekten idareci olmalı...bugün gittim ve 2 gün izin aldıım taşınacağım toplanacağım dedim ve hiç sorun olmadı hem de bayram üstü...bizim çok mu hoşumuza gidiyor izin istemek ihtiyacımız var ki istiyoruz anlayışlı olmalılar...anlayışlı olmayanlara yasal haklar kullanılmalı valla gönder raporu curcuna görsün gözü...
Happy de pörtley tu yuuu, hepy de pörtley tu yuuuherkese günaydın diyorum
bugün benim doğum günüm
öğleden sonra işten izin alıp çıkmak istiyorum bakalım kısmet
O neymiş öyle ya? Deliler mi ne? Bir kez giyip çöpe mi atacakmışın yani?aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!
Drlar ciddiye almadıysa, üzülme bence. Tırnakları kırılsa kendimizi paralıyoruz ama önemli bişi olsa tedbir alırşardı mutlaka. Canını sıkma boş yere şekerim....Sinirlerim çok bozuk. Bu teyze olayı beni gerim gerim gerdi. Allah razı olsun iyiliğinden ama biçok şey de çok bunaltıcı kültür ve eğitim bukadar farkılı olunca...
Bi ara oğlumdaki böbrek kanalı genişlemesinden bahsettim size sanıyorum. Karnımdayken görülmüştü sonra da ultrasona gittik sürekli. Biri tam kapandı ama diğeri henüz kapanmasa da küçüldü. Üç ay kadar önce 6mmye düşmüştü. Çok sevinmiştim. Bugün yine gittik. 10mm olmuş. Gerçi cerrah da çocuk dru da bu kadar milimetrik farkların önemli olmadığını, çocuk büyüyünce organı da büyüdüğü için bunun normal olduğunu söylüyorlar ama benim yine de moralim bozuldu. Ben bu da kapanmıştır ümidi ile gitmiştim. Neyse arabaya bindim oğluşla teyze sordu etti. Nolcak tuzsuz mu versek iyice falan dedi. Sanırım dedim. Aradan biraz zaman geçti. "Annem çok kötü durumda. Sanırım kötü şeyler olacak. Hiçbişi yoktu kadının niye böyle oldu" diye konuşmaya. Benim zaten kafa gitmiş ve bunalmışım. O da o an kendi derdini sıkıştırıyo araya. Dedim niye kötü düşinüyosun;70 yaşına kadar kadına hiçbişi olmamış maşallah, şimdiden sonra da çok kötü birşey olmaz inşallah. Yok diyo işte şişiyo, yiyemiyo kesin kötü bişi var. Ya dedim doktora gitmişler, inşallah sonuçlar bi gelsin sonra belli olur. Anlayana... Başıma iyice ağrılar girdi. Zaten adet de oldum onun da gerginliği var. Neyseki evden çıkıcam oğluş uyusun ve foto çekimlerine gidicem. Kafam dağılsın. Nefret ediyorum insan kendisi ile uğraşırken başkasının araya kendini sıkıştırmasından!!! Bi de annesi iyice rahatsızlanır da ona bakması gerekirse ne yaparız hiç bilmiyorum... Allah'tan herşeyin hayırlısını istemeli... Sonuç olarak anası veya kvsi çocuğa bakanlar, ailesi ike aynı şehirde olanlar çooook şanslı
Kız bence benden bişi bekleme diye söylemiyorlardır, bende dertliyim o konuda vs, diye anlatıyorlardır yahuu...senin evine misafir çağıran kv değil mi bu?!
iyi bayramlar diliyorum şimdiden
valla ya, siyah bi de alırken düşündüm, acaba ütü iz yapar mı diye.
şimdi de böyle abuk ifadeler okudum işte yıkama talimatında, pardon ' yıkamama talimatı'
70 lira verdim, bayılarak da almadım, bi de böyle sıkıntı olacaksa, oooooo!!!
evet, kimisi agucuk bugucuk modunda.
bi yabancı ne kadar bakarsa o kadar bakanlar var.
benim kv misal, çalışıyor olsam inan bakmaz, bakamaz.
eminim çok seviyor ayşeciği ama, torun bakmak için eve kapanamaz
ben de minnet etmekten nefret ederim, isabet oldu yani
senin oğlan gürbüz zaten, maşallah
o ağrı yapıyordur, beyza kuş kadar yavrummm
canım, takibini yapıyorsunuz. zaten dr milimetrik farklar mühim değil demiş.
tehlikeli bi durum olsa zaten seni bilgilendirir. bu kadar sıkma kendini.
şu aşamada senin ya da dr un yapacağı bi şey yok, buna gerek de yok zaten..
vücut çok komplike ve detaylı bi bütün. neler var neler.
ben şimdi düşünüyorum, eminim benim vücudumda bi yerlerde yolunda gitmeyen şeyler vardır.
ama haberim dahi olmadan kendiliğinden iyileşiyordur zamanla.
elifnaz için de geçerli bu söyleyeceğim.
sanırım insanlara dert anlatırken, kendilerini hemen araya katmalarının sebebi,
'ben de senden iyi değilim. benden yardım bekleme, bi şey isteme' msjı vermek olabilir.
Kız bence benden bişi bekleme diye söylemiyorlardır, bende dertliyim o konuda vs, diye anlatıyorlardır yahuu...
Bende yapıyorum bunu bazen, ama şu niyetle, genelde bendeki durum daha vahimse karşımdakine daha beterleri var msjı vermek için daha çok. Bi daha yapmayım o zaman böyle anlaşılıyorsa?
bütün azıları aynı hafta içinde patlatmak zorunda mıymış acaba arya hanım?Geçmiş olsun bacımmmm.... Dayan ıhlamura....
Valla bi azı dahaa:) yıldım heeee
baklavaya doyacağımız günlere az kaldı sabret .ayşeciği yatırdım, ben de uzandım.
bir saat sağa döndüm, sola döndüm. yok uyuyamadım. ve bu duruma sinir oldum
biraz yemek var. iftar icin haricen kıymalı börek ve biber kızartması yapmayı düşünüyorum.
ve canım şuan deli gibi cevizli ev baklavası çekiyoooooooooooooooooooooor!
eşime msj atayım, gelince kapı deliğinden bakarım. elinde baklava varsa kapıyı açarım, yoksa ı ııh!
aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
Sinirlerim çok bozuk. Bu teyze olayı beni gerim gerim gerdi. Allah razı olsun iyiliğinden ama biçok şey de çok bunaltıcı kültür ve eğitim bukadar farkılı olunca...
Benim eşimin ailesi de sivastan kayseriye taşınmış yıllar önce:) aslında emirvaki yapacaksın, direk alıp göndereceksin. Sanki soruşturma başlatacak! Biraz seni tanımadığı için de işi sıkı tutmak istemiş olabilir. Tanıyınca kaytaran biri olmadığını anladıkça bunlara gerek kalmaz. Sen insan gb anlatmaya çalış bakalım yine de..
bu cuma sevk alırsın çalıştığın ilde hastaneye yada sağlık ocağına giriş yaptır...pazartesi yine alırsın ama yine çalıştığın ildeki kuruma gideceksin iki rapor arası 1 gün çalışmakta fayda var ama sevk için zaten uzun bir mecburi izin giriyor araya sorun yok ama dikkat et sevkler çalıştığın bölgedeki kurumda işlenecek yada daha iyi plan bayram tatilinde tatil bölgesinden son gün al 10 gün rapor gönder uyuz müdüre:)
Ay canım benim ya! Kız dur belki normal çıkacak, hemen üzme kendini. Daha öok gözden bişi kaçırmamak için o şeyi çekmek istemiş bence dr.Eşim sonucu göstermeye doktora gitti. Doktor da geçen ayın sonuçlarına bakmış ve yükseldiğini görmüş. Bunun üzerine çok yükselip alçalma olduğu için işi şansa bırakmayalım demiş ve sintigrafi çekmeye yönlendirmiş. Radyoaktif bi madde veriyorlar anladığım kadarı ile sonra da bakıyolar işte organlara. İki kez çekilecekmiş ama hastane bizi arayacakmış şu gün şu saatte gelin diye. Çok bunaldım bugün yaha bi de eşim demişki her seferinde farklı biri çekiyo ultrasonu; bu da farklılık yaratmaz mı? Dr tabi demiş mutlaka farklılık olur. Ama bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok...
:) ohh.. İnşallah düşündüğün gb bir tatil olur canım. Bizde yarın geçeceğiz inşallah kayseriye kv ye.evet cnm aynen tanımadığı için böyle... dediğin gibi zamanla tanıcak ki ben hastalıkta bile rapor almayan insan! direkt vermek de bana göre değil işte öyle yetiştirilmedik insaniyet yapıyoruz ama her zaman karşılık bulmuyo:95: raporla halledicem aile hekimim sağolsun. şimdi kayseriye odaklandım saatler sonra ordayız nasipse, gelsin kv'nin leziz yemekleri
Höh yani, teyzeye bak sen.Yarın güya boş günüm ama okulda yıllık fotoları çekilecek diye okula gitmeliyim. Bi de 9dan beri okuttuğum çocuklar da kepli foto çekinmek istiyorlar yarın. Efe coşmazsa gelirim inşallah dedim. Onu da getirin dediler. Düşünsenize öğretmenlerin toplu fotosunda kucağımda Efebi de a101e jip geliyomuş büyüklüğüne bakıcam, bi de oynayan bebek onun da oynayışına bakıcam :) nfk senin suzana benziyo olabilir. Sahi Ayşecim korkuyo mu hala ondan?? :) çamaşır ve ütüyü saymıyorum; malum yolculuk var. Bi boş günüm de tv karşısında geçse...
Bugün eve geldim 3:30 gibi. Teyze diyoki şaka yollu "Efe annen uğraşsın senle ben yoruldum". Ben de döndüm şaka yollu dedimki "evet Efe annen oyun oynayıp geldi ya uğraşsın". Hemen çevirdi tabi. Benim zaten cılkım çıkıyo okulda. Eve gelince yarım saat dinlenebilsem kına yakıcam bi yerlere.. :)
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla oturun inşallah.bu arada tüm hastalara geçmiş olsun diyorum nfk arya....
arya bu idrar yolu fobi oldu bende...bizim kız ne zaman huysuzlansa tahlil yapmak geçiyor aklımdan...
kızlar biz geçtiğimiz günlerde bir ev aldık hayırlısıyla ve cumartesi taşınıyoruz..bayramı evimizde karşılayacağız inşallah ama ortada hala 3 koli var bakalım nasıl toparlanacağız benim bebelerle...
okul ve idare bazı durumlarda gerçekten idareci olmalı...bugün gittim ve 2 gün izin aldıım taşınacağım toplanacağım dedim ve hiç sorun olmadı hem de bayram üstü...bizim çok mu hoşumuza gidiyor izin istemek ihtiyacımız var ki istiyoruz anlayışlı olmalılar...anlayışlı olmayanlara yasal haklar kullanılmalı valla gönder raporu curcuna görsün gözü...
İnşalah canım.. Seneyi ağır bir griple açtım. Hayırlısı.keremi sabah ve öğlen iki kez dışarı çıkardım şimdi de akşam babası çıkardı çocuk "çıka! çıka!" diye brakmıyor yakamızı ya hu
bugün de oruçluydum ,evdeki sebzeleri(kabak patates patlıcan domates biber) küp küp doğrayıp kızarttım, üstüne soğanla kavrulmuş kıymayı,salçalı su ve sarımsağı ekledim; fırında pişirdim. nasıl birşey çıkacak diye tedirgindim amaaaa eşim çok beğendi, normalde kabak da yemez patlıcan da:) hepsini yedi. elimin çok lezzetli olduğundan falan bahsetti :)
bi de armutlu ıslak kek yaptım uzun zamandır yüzlerini görmediğim kapı komşularıma dağıttım:) bize 4 dilimcik kaldı.
yarın temizlikçi gelecek. bugün de evde çok yoruldum. her tarafım ağrıyor
artık yanında büyük çocuklarla dolaşanları görünce önünde saygıyla eğilesim geliyor
çok yorucuymuş çocuk büyütmek yahu!
hergün yemek yap, yemek yap.. yani matematiğe vursam hangi sayıya kadar ulaşır diye merak ediyorum. hergün anneme bir kez daha hayran oluyorum....
hahhha iyi laf çakmışsın kadına:)
eviniz hayırlı olsun canım
çok geçmiş olsun canım inşallah bu seneki ilk ve son gribin olur!
Ben küpe bile takamıyorum:) unutmazsam alyans ancak.Sağol canım ben de h&m uygun fiyatlı diye okumuştum bir yerlerde de gerçekten doğru mu diye merak ettim
Size de geçmiş olsun canım sağol, bir de ilaçlarını içirebilsem, küçüklere ağlarken falan tıkıştırıyorsun bir şekilde , bu boydakilerle baş etmek daha zor
Allah bir kolaylığını verir inşaAllah, sıkıntı olmadan bir çaresini bulursunuz ...
Geçmiş olsun cnm , Allah acil şifalar versin...
Tam elbise ile aynı ton zümrüt yeşili şal var elimde, en kötü ihtimal onu kullanırım..
Yoooo zaten istesem de o kadar süslü olamam da, maşaallah ben kısacık boyumla babet giyerken, uzun bayanlar bile platform topuk ev ayakkabısı giyince kendimi tıfıl hissediyorum , bu sefer süs olarak bi topuklu kesin götürmeliyim o kadartakıyı hiç sorma ; ayaklı kuyumcu gibi geziyorlar, küçüklük hayalim şıkır şıkır sıra sıra bilezik yüzükler ama şimdi asla yüzük küpe ve bileklik dışında takamıyorum (;
Sağol cnm fikir için ,
Hafif makyaj yapıyorsa takan kişi, esasında beyaz tenlilere de yakışıyor o tonlar, hele Kaş göz kara, ten beyazsa
Sağolasın canım , vizon rengi şu an elimdeki renkler içinde en uygunu..
Oo pasparlak benteşekkür ederim fikrin için canım ve evet evet kiremit daha hoş olabilir..
Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, sağlıkla huzurla oturursunuz inşaallah
Bebeğin dans edişine mi bakacaksındansını bilmem de şarkısı gangam Style olabilir
Jipe kalırsa ben de bakayım , güzel olur minişlere
Pembişim benim kız da aynen efe gibi bu aralarUyu uyuz Efe uyuuuuuuuuu. Adet olcam; başım ve karnım ağrıyor. Oğlum ise eğlencenin doruklarında!! Az önce facede iki arkadaşımın fotosunu gördüm. Bi tanesi düğüne gitmiş ve çocuk orda uyuyo!! Diğerinin ise kardeşi gelmiş bebekleri ile ama oynayamamışlar çünkü ana kucağında uyumaya devam etmiş!! Allah'ım sağlık sıhhat versin de uyku dağıtılırken benim kuzum neredeydi?? Bana da yazık beaaaaaaaaaaa!! :)
Aa bu ne ya:/ yeter ya boşver.ben böyle değildim yaa
biri bana beddua etti
hiç dinlenemedim kaç gündür
şimdi de buzdolabı bozuk.. servis geldi "fişini çekin dolabın, 2 gün sonra gelip bakıcaz" dedi
akşam yemeğinden sonra bir de buzluğu boşalttım çoğu şeyi kv nin buzluğuna yolladım
kalanlardan ;
kıymalı kuru fasulye yemeği yaptım,zaten yarın temizlikçi gelecek diye
böreği fırına attım pişirdim
çok fazla üzüm yaprağı vardı birazını yolladım. birazı kaldı. şimdi de iç yaptım onları sarıyorum
yarın da temizlik var ütü yaparım
Teşekkür ederim canım. Hala iyileşemedimDünden beri nette sorun var. Tam girip sana geçmiş olsun yazıyorum gönderemiyorum sonra girdiğimde unutuyoruminşallah en kısa zamnda iyileşirsn canımmmmm.
Ihlamur sevmiyorum ben yagünaydın canlar..
sanıyorum bugün hava dünkü gibi güzel olacak.
oruçluyum ama ayşeciği çıkarıcam inş
bi de akşama ne pişiricem sorunsalı var, :111:
kızım senin ikinci çocuğun var ya, çok sakin, uyumlu bi çocuk olacak.
yedireceksin kendi uyuyacak. kendi kendine oynayacak. ama diliyorum, hayırlısıyla inş kız olsun.
evde eşitlik sağlansın
oy oy ooyyy.. siz de kaptınız demek şifayı.
canım, geçmiş olsun. mümüklü oğlunla inş çabucak iyileşirsiniz
kendine fazla yükleniyorsun bacım.
gereği var mı? sen kaplıcayı düşün, nasıl rahatlayacaksın, dinleneceksin, ooooh!!!
götür ya, efeye de kep takıp foto çektirirsin
a101 de bize çalışıyor ya, her hafta güzel oyuncaklar, bebek ihtiyaçları
bizim suzan aslında tatlı bi bebek. müziği ve dansı aslında görüntüsüyle acayip çelişiyor.
müziği hoptek :86: ve evet eskisi kadar olmasa da hala korkuyor :76:
bakıcı teyzenin özgüven sorunu var ama, bazen arada güzel bomba patlatıyor yani
efe onu yormuş olabilir, ama madem annen geldi seninle o ilgilensin ne demek..
hatır gönül bakiyor sanki, pöfff
sağol canım. taşınıyorsunuz demek, Allah kolaylık versin.
ev taşımak zaten zor, iki bebeyle daha zor olacak. ama gönüllü yardımcıların var
bi de nakliye işini nasıl yapacaksınız? bazı şirketler çok komplike ve profesyonel çalışıyor.
özel eşyalarını sen topluyorsun. geri kalan herşeyi onlar paketleyip taşıyor.
fiyatı biraz tuzlu, ama çok rahat ediyorsun..
tembel gacılar
demek bütün hanımlar şıkır şıkır
senin süssüz halin bile sollar bacım onları, hıh!!!
inş yolunu bulur, planladığınız gibi gidebilirsiniz canım..
çok güzel anlattın yaa, şahsen ben çok iyi anladım
bi hasta daha, canım benim geçmiş olsun.
ben de bal limon, ıhlamur, ısırgan atlattım. inş çabucak iyi olursun. iyi dileklerin için teşekkür ederimmm
altın da hardal da güzel duruyor bence beyaz tenlide. altının çok açık tonu değilse sende de güzel durur eminim.
ben de beyaz tenliyim ya, ordan biliyom :82:
inş kızçeye de istediğin gibi bayramlığını alırsınız.
şimdi küçükler tabi, iş kolay. büyüyüp hep birlikte alışverişe gidince ne olacak bilmem.
ben onu istemiyorum, şunu beğenmedim. dolaş dur
ıhlamur bal limon yüklen bacım, birkaç güne iyi olur inşşş
bizımla değılsın diyosun yani
yeter ya bence de :)Höh yani, teyzeye bak sen.
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla oturun inşallah.
İnşalah canım.. Seneyi ağır bir griple açtım. Hayırlısı.
Ben küpe bile takamıyorum:) unutmazsam alyans ancak.
Pembişim benim kız da aynen efe gibi bu aralarhasayım ve hiç çekilmiyor
Aa bu ne ya:/ yeter ya boşver.
Teşekkür ederim canım. Hala iyileşemedim1 tane parol attım artık..
Ihlamur sevmiyorum ben yabal limon bol bol. Çörek otu tozu da iyi geliyor aslında.
öff valiz hazırlama işi çok gıcık, kolay gelsinAmannn..... Öyle yorgunum kii.... Aryayı ayağımda sallıyorum şuan. Uyuyunca gidip mutfağı toplamam lazım. Sonrasında evin toplanması ve temizliği... En son da valiz hazırlayacağım! Bunların hepsini bu akşam ve bu enerjiyle nasıl yapacağım hiç bilmiyorum!
Bu arada kızım kucağımda, bana sarılarak uyudu, çok tatlılar yaaa
iyice büyümüş tartışmanız ,inşallah yoluna gireraile hekimim harika bi insan yazıcak sevkimi yarın için inş. ptesi de telefonla hatırlatıcam 1 günlük rapor alıcam. tartışırken bi ara dellendim "bizim hasta olma hakkımız var 40 gün" dedim "devlet bize bu hakkı vermiş". sanki benim işverenim gibi konuştu çünkü saçmaladı. sen kimsin benim gibi memursun nihayetinde beni sen mi seçtin buraya? o da ertesi günü tekrar konuşmaya gittiğimde diyo "hakkın varmış ya kullanırsın". o kadar şey söyledim içinden bunu seçmiş te'Allahım!
büyük bir farklılık olmaz benceEşim sonucu göstermeye doktora gitti. Doktor da geçen ayın sonuçlarına bakmış ve yükseldiğini görmüş. Bunun üzerine çok yükselip alçalma olduğu için işi şansa bırakmayalım demiş ve sintigrafi çekmeye yönlendirmiş. Radyoaktif bi madde veriyorlar anladığım kadarı ile sonra da bakıyolar işte organlara. İki kez çekilecekmiş ama hastane bizi arayacakmış şu gün şu saatte gelin diye. Çok bunaldım bugün yaha bi de eşim demişki her seferinde farklı biri çekiyo ultrasonu; bu da farklılık yaratmaz mı? Dr tabi demiş mutlaka farklılık olur. Ama bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok...
annen senin güçlü olman için yapıyordurta kendisi bakalım bu bayram ne yapacakneyseki bu sefer çok kalmayacaklar
aynen canım benden beklentin olmasın modu bubunlardan biride annem neyazikki.
çok geçmiş olsunSinirlerim çok bozuk. Bu teyze olayı beni gerim gerim gerdi. Allah razı olsun iyiliğinden ama biçok şey de çok bunaltıcı kültür ve eğitim bukadar farkılı olunca...
aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
evet bu ara kendime çok yüklendim ama uzuuun bir süre dinlenirimgünaydın canlar..
sanıyorum bugün hava dünkü gibi güzel olacak.
oruçluyum ama ayşeciği çıkarıcam inş
bi de akşama ne pişiricem sorunsalı var, :111:
kızım senin ikinci çocuğun var ya, çok sakin, uyumlu bi çocuk olacak.
yedireceksin kendi uyuyacak. kendi kendine oynayacak. ama diliyorum, hayırlısıyla inş kız olsun.
evde eşitlik sağlansın
oy oy ooyyy.. siz de kaptınız demek şifayı.
canım, geçmiş olsun. mümüklü oğlunla inş çabucak iyileşirsiniz
kendine fazla yükleniyorsun bacım.
gereği var mı? sen kaplıcayı düşün, nasıl rahatlayacaksın, dinleneceksin, ooooh!!!
götür ya, efeye de kep takıp foto çektirirsin
a101 de bize çalışıyor ya, her hafta güzel oyuncaklar, bebek ihtiyaçları
bizim suzan aslında tatlı bi bebek. müziği ve dansı aslında görüntüsüyle acayip çelişiyor.
müziği hoptek :86: ve evet eskisi kadar olmasa da hala korkuyor :76:
bakıcı teyzenin özgüven sorunu var ama, bazen arada güzel bomba patlatıyor yani
efe onu yormuş olabilir, ama madem annen geldi seninle o ilgilensin ne demek..
hatır gönül bakiyor sanki, pöfff
sağol canım. taşınıyorsunuz demek, Allah kolaylık versin.
ev taşımak zaten zor, iki bebeyle daha zor olacak. ama gönüllü yardımcıların var
bi de nakliye işini nasıl yapacaksınız? bazı şirketler çok komplike ve profesyonel çalışıyor.
özel eşyalarını sen topluyorsun. geri kalan herşeyi onlar paketleyip taşıyor.
fiyatı biraz tuzlu, ama çok rahat ediyorsun..
tembel gacılar
demek bütün hanımlar şıkır şıkır
senin süssüz halin bile sollar bacım onları, hıh!!!
inş yolunu bulur, planladığınız gibi gidebilirsiniz canım..
çok güzel anlattın yaa, şahsen ben çok iyi anladım
bi hasta daha, canım benim geçmiş olsun.
ben de bal limon, ıhlamur, ısırgan atlattım. inş çabucak iyi olursun. iyi dileklerin için teşekkür ederimmm
altın da hardal da güzel duruyor bence beyaz tenlide. altının çok açık tonu değilse sende de güzel durur eminim.
ben de beyaz tenliyim ya, ordan biliyom :82:
inş kızçeye de istediğin gibi bayramlığını alırsınız.
şimdi küçükler tabi, iş kolay. büyüyüp hep birlikte alışverişe gidince ne olacak bilmem.
ben onu istemiyorum, şunu beğenmedim. dolaş dur
ıhlamur bal limon yüklen bacım, birkaç güne iyi olur inşşş
bizımla değılsın diyosun yani
Kesinlikle; nerde gürültülü ortamda uyuyan bi velet görsem sinirim bozuluyo
Yok canım ya oyuncak araba bildiğin çek bıraklı :)
Geçmişler olsunnnnnn :/
Kızzzzzzzzzz ,Allah'ım sana güç kuvvet versin. Kendine de dikka et valla bak bayram üzeri hasta olma.
Herkese günaydın. Güzel bir gün diliyorummmmmmmmmm :)
Eşim sonucu göstermeye doktora gitti. Doktor da geçen ayın sonuçlarına bakmış ve yükseldiğini görmüş. Bunun üzerine çok yükselip alçalma olduğu için işi şansa bırakmayalım demiş ve sintigrafi çekmeye yönlendirmiş. Radyoaktif bi madde veriyorlar anladığım kadarı ile sonra da bakıyolar işte organlara. İki kez çekilecekmiş ama hastane bizi arayacakmış şu gün şu saatte gelin diye. Çok bunaldım bugün yaha bi de eşim demişki her seferinde farklı biri çekiyo ultrasonu; bu da farklılık yaratmaz mı? Dr tabi demiş mutlaka farklılık olur. Ama bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok...[/QU
sağol canım sen nasılsın bakalım daha iyi misinşeker portakalım iyki doğdun nice güzel günlerin olsun inşallah umarım güzel bir gün geçirebilmişsindir...
pembişim size de çok geçmiş olsun ben daha önce bahsettiğini kaçırmışım üzüldüm ama organ büyüdükçe büyür demesi de içimi ferahlattı umarım yeni çekim hepimizin içine daha da su serper ...
busmaicim sende evini güle güle kirlet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?