Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bakıp da bi ton laf edenler de var elbette. Ama bu yanında özverili olan da çok. Bakalım biz nasıl olcaz...?
Sana da bunu yapıyolarsa yuh artık. Ama insanlar işte dertleşmek yerine dert vermek istiyolar.
benimde tatilde dinlenme planlarım suya yattı. . kayinvalider geliyor

Ufaklıklarla ilgilenmezler mi??

benimde tatilde dinlenme planlarım suya yattı. . kayinvalider geliyor
senin evine misafir çağıran kv değil mi bu?!
iyi bayramlar diliyorum şimdiden

Kokarak giyeceksin sanırım hahaha
o ne cins bir kumaşmis öyle
valla ya, siyah bi de alırken düşündüm, acaba ütü iz yapar mı diye.
şimdi de böyle abuk ifadeler okudum işte yıkama talimatında, pardon ' yıkamama talimatı'
70 lira verdim, bayılarak da almadım, bi de böyle sıkıntı olacaksa, oooooo!!!

evet, kimisi agucuk bugucuk modunda.
bi yabancı ne kadar bakarsa o kadar bakanlar var.
benim kv misal, çalışıyor olsam inan bakmaz, bakamaz.
eminim çok seviyor ayşeciği ama, torun bakmak için eve kapanamaz

ben de minnet etmekten nefret ederim, isabet oldu yani

senin oğlan gürbüz zaten, maşallah
o ağrı yapıyordur, beyza kuş kadar yavrummm

canım, takibini yapıyorsunuz. zaten dr milimetrik farklar mühim değil demiş.
tehlikeli bi durum olsa zaten seni bilgilendirir. bu kadar sıkma kendini.
şu aşamada senin ya da dr un yapacağı bi şey yok, buna gerek de yok zaten..

vücut çok komplike ve detaylı bi bütün. neler var neler.
ben şimdi düşünüyorum, eminim benim vücudumda bi yerlerde yolunda gitmeyen şeyler vardır.
ama haberim dahi olmadan kendiliğinden iyileşiyordur zamanla.

elifnaz için de geçerli bu söyleyeceğim.
sanırım insanlara dert anlatırken, kendilerini hemen araya katmalarının sebebi,
'ben de senden iyi değilim. benden yardım bekleme, bi şey isteme' msjı vermek olabilir.

Son düzenleme:
ta kendisi bakalım bu bayram ne yapacak neyseki bu sefer çok kalmayacaklar
aynen canım benden beklentin olmasın modu bu bunlardan biride annem neyazikki.

a.keremle ilgilenir kayinpeder .. kayinvalide rahatsız bir sey diyemem. beyza kuşum kucakta uyuyor öyle her pozisyondada uyumaz haspam. baba ilgilenir onla.. bende yemek temizlik artık yapacak bir şey yok

Benim eşimin ailesi de sivastan kayseriye taşınmış yıllar önce:) aslında emirvaki yapacaksın, direk alıp göndereceksin. Sanki soruşturma başlatacak! Biraz seni tanımadığı için de işi sıkı tutmak istemiş olabilir. Tanıyınca kaytaran biri olmadığını anladıkça bunlara gerek kalmaz. Sen insan gb anlatmaya çalış bakalım yine de..
Geçmiş olsun bacımmmm.... Dayan ıhlamura....
Valla bi azı dahaa:) yıldım heeee

hayırlı olsun canım. Ayrıca çok kolay gelsin zor. Gerçi kendi evinin olma hevesiyle kolay atlatılabilir:)

herkese günaydın diyorum

bugün benim doğum günüm
öğleden sonra işten izin alıp çıkmak istiyorum bakalım kısmet
Happy de pörtley tu yuuu, hepy de pörtley tu yuuu
Nice yıllara canım...
aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!
O neymiş öyle ya? Deliler mi ne? Bir kez giyip çöpe mi atacakmışın yani?
Drlar ciddiye almadıysa, üzülme bence. Tırnakları kırılsa kendimizi paralıyoruz ama önemli bişi olsa tedbir alırşardı mutlaka. Canını sıkma boş yere şekerim....
Kız bence benden bişi bekleme diye söylemiyorlardır, bende dertliyim o konuda vs, diye anlatıyorlardır yahuu...
Bende yapıyorum bunu bazen, ama şu niyetle, genelde bendeki durum daha vahimse karşımdakine daha beterleri var msjı vermek için daha çok. Bi daha yapmayım o zaman böyle anlaşılıyorsa?

bu niyetle söylemek ayrı, onu hepimiz yapıyoruz.
benim dediğimi yaşayanlar iyi anladı

ayşeciği yatırdım, ben de uzandım.
bir saat sağa döndüm, sola döndüm. yok uyuyamadım. ve bu duruma sinir oldum

biraz yemek var. iftar icin haricen kıymalı börek ve biber kızartması yapmayı düşünüyorum.
ve canım şuan deli gibi cevizli ev baklavası çekiyoooooooooooooooooooooor!
eşime msj atayım, gelince kapı deliğinden bakarım. elinde baklava varsa kapıyı açarım, yoksa ı ııh!

Geçmiş olsun bacımmmm.... Dayan ıhlamura....
Valla bi azı dahaa:) yıldım heeee
bütün azıları aynı hafta içinde patlatmak zorunda mıymış acaba arya hanım?
ben daha bi tane göremedim. patladıysa da göremiyorum, çünkü ağzını o kadar açmıyo

Eşim sonucu göstermeye doktora gitti. Doktor da geçen ayın sonuçlarına bakmış ve yükseldiğini görmüş. Bunun üzerine çok yükselip alçalma olduğu için işi şansa bırakmayalım demiş ve sintigrafi çekmeye yönlendirmiş. Radyoaktif bi madde veriyorlar anladığım kadarı ile sonra da bakıyolar işte organlara. İki kez çekilecekmiş ama hastane bizi arayacakmış şu gün şu saatte gelin diye. Çok bunaldım bugün ya ha bi de eşim demişki her seferinde farklı biri çekiyo ultrasonu; bu da farklılık yaratmaz mı? Dr tabi demiş mutlaka farklılık olur. Ama bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok...

baklavaya doyacağımız günlere az kaldı sabret .
aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.

zara marka elbise mi o? kuru temizleme de yapılmıyosa o nası şey ya!? ayşeye söyle de kirletmeden giysin:) daha mantıklısı yıka gitsin, ben kuru temizleme yazan kıyafetlerini yıkadım oğlumun olmadı bi şey.

bu son cümleyi 1 buçuk yıldır düzenli olarak tekrarlıyorum ben sen rahat ol, bebeğinin sağlığına bak gerisini boşver. bakıcıdan da; düşürmesin, söylediklerim haricinde bir şey yedirmesin, zamanında uyutsun uyurken rahatsız etmesin gibi basit şeyler dışında eğitsel bi beklenti içine girmiyorum çok fazla. eğitimini biz veriyoruz, uzun saatler çalıştığımız bi işimiz yok onlarla ilgileniyoruz yeteri kadar. o dertlenmesi teyzenin kültüründen değil de karakterinden. var öyle insanlar her yerde, kafa ağrıtan. bizim Allah'a şükür derdimiz olmasa bile günlük rutin hayatımız içinde bile boğuluyoruz (ev-iş-okul-eş) başkasının derdini dinlemeye de pek yerimiz kalmıyo açıkçası, ben böyleyim şahsen. seni çok iyi anlıyorum biraz daha sabredelim inş bi kreşe başlasınlar kafamız da rahatlıcak bedenimiz de bolca dert dinleriz o zaman:) annesine bakması gerekirse Allah karşına başkasını çıkarır hiç dert etme şimdiden.

evet cnm aynen tanımadığı için böyle... dediğin gibi zamanla tanıcak ki ben hastalıkta bile rapor almayan insan! direkt vermek de bana göre değil işte öyle yetiştirilmedik insaniyet yapıyoruz ama her zaman karşılık bulmuyo:95: raporla halledicem aile hekimim sağolsun. şimdi kayseriye odaklandım saatler sonra ordayız nasipse, gelsin kv'nin leziz yemekleri

aile hekimim harika bi insan yazıcak sevkimi yarın için inş. ptesi de telefonla hatırlatıcam 1 günlük rapor alıcam. tartışırken bi ara dellendim "bizim hasta olma hakkımız var 40 gün" dedim "devlet bize bu hakkı vermiş". sanki benim işverenim gibi konuştu çünkü saçmaladı. sen kimsin benim gibi memursun nihayetinde beni sen mi seçtin buraya? o da ertesi günü tekrar konuşmaya gittiğimde diyo "hakkın varmış ya kullanırsın". o kadar şey söyledim içinden bunu seçmiş te'Allahım!

Ay canım benim ya! Kız dur belki normal çıkacak, hemen üzme kendini. Daha öok gözden bişi kaçırmamak için o şeyi çekmek istemiş bence dr.

:) ohh.. İnşallah düşündüğün gb bir tatil olur canım. Bizde yarın geçeceğiz inşallah kayseriye kv ye.

Amannn..... Öyle yorgunum kii.... Aryayı ayağımda sallıyorum şuan. Uyuyunca gidip mutfağı toplamam lazım. Sonrasında evin toplanması ve temizliği... En son da valiz hazırlayacağım! Bunların hepsini bu akşam ve bu enerjiyle nasıl yapacağım hiç bilmiyorum!

Bu arada kızım kucağımda, bana sarılarak uyudu, çok tatlılar yaaa

Höh yani, teyzeye bak sen.
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla oturun inşallah.

İnşalah canım.. Seneyi ağır bir griple açtım. Hayırlısı.

Ben küpe bile takamıyorum:) unutmazsam alyans ancak.

Pembişim benim kız da aynen efe gibi bu aralar hasayım ve hiç çekilmiyor
Aa bu ne ya:/ yeter ya boşver.

Dünden beri nette sorun var. Tam girip sana geçmiş olsun yazıyorum gönderemiyorum sonra girdiğimde unutuyorum inşallah en kısa zamnda iyileşirsn canımmmmm.
Teşekkür ederim canım. Hala iyileşemedim 1 tane parol attım artık..
Ihlamur sevmiyorum ben ya bal limon bol bol. Çörek otu tozu da iyi geliyor aslında.

şeker portakalı Mutlu yaşlar nice yıllar kızınla eşinle sağlık bereket huzur diliyorum canım

selam kızlar bütün gün temizlik vardı ben de hiç durmadım ,kerem de kadının peşinde dolandı durdu
"kerem bugün sanki mızmız mıydı" diyor
"yoo bu gayet iyi hali" dedim ben de

ve yeter artık yoğun günlerin ardından yatış mode on
yihuuu

yeter ya bence de :)
öff valiz hazırlama işi çok gıcık, kolay gelsin
iyice büyümüş tartışmanız ,inşallah yoluna girer
büyük bir farklılık olmaz bence
ta kendisi bakalım bu bayram ne yapacak neyseki bu sefer çok kalmayacaklar
aynen canım benden beklentin olmasın modu bu bunlardan biride annem neyazikki.
annen senin güçlü olman için yapıyordur
çok geçmiş olsun
kim bakarsa baksın bir dert oluyor
aryama katılıyorum bakıcınız "damdan düşeni damdan düşen anlar" gibi bir örnekle seni rahatlatmaya çalışmıştır yoksa benden bişey bekleme modunun planının kurgusunun sırası değil

evet bu ara kendime çok yüklendim ama uzuuun bir süre dinlenirim
:)

hiç kimseler hasta olmasın bayramda inşallah

iyi dilekler için teşekkürler herkese
pembiş bi ara eğlenceli yazmıştın unutmayayım da eğlence fikirleri danışmayayım sana
oğluşa geçmiş olsun biz ne kadar üzülme desekte üzüleceğini biliyorum bak bizim bi ara.....diye başlarmışım dert anlatma
biran önce tetkikleri yaptır ve güzel sonucu gör ki üzülme süreci sona ersin...aslında üzülme değil endişelenme diyelim bu sürece...oğluş çok güzel manşallah herşey yolunda gidecektir...rabbim hepimize farklı sınavlar yapıyor bence elimizdeki nimeyi hep sevelim diye...Allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin kimseye...

şeker portakalım iyki doğdun nice güzel günlerin olsun inşallah umarım güzel bir gün geçirebilmişsindir...
pembişim size de çok geçmiş olsun ben daha önce bahsettiğini kaçırmışım üzüldüm ama organ büyüdükçe büyür demesi de içimi ferahlattı umarım yeni çekim hepimizin içine daha da su serper ...
busmaicim sende evini güle güle kirlet...

sağol canım sen nasılsın bakalım daha iyi misin
bu arada telefonun ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…