düştüğü için olmuştur dedi babam da eşim de. bugün de devam etseydi doktora götürecektim ama bugün bayağı azaldı.Geçti mi peki?? Ne kadar temiz tutmaya çalışsak da mikrop da kapabilirler. Malum elleri her yerde!! :)
Ayyyy ne süprizi var acaba?? Süpriz candır :)
Bacımmmmmmm ne babaları ne çocukları yararımıza bişi yapmaz :)
Elbet bu veletler de normal(!) olacaklar ama sanırım 3-4 yaşa kadar pek bişi beklememeli :)
Çok alıntım vardı ama hasta ve uykusuzum
Yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar diliyorum. Bilhassa pamuk helvama:)
Pembiş valiz de neymiş sen halledersin:)
Şeker portakalım bir türlü kısmet olmadı yazamadım: doğum günün kutlu olsun. Eşinin süprizi ne acaba:)
Busmai, ben olsam kendi keyfimi düşünürdüm:) küçük hanım da az uyuyor ve bu hiç çekilir değil.
Born, hoşgeldin:)
Nfk siz bu Bayram gitmiyor musunuz bir yerlere?
Hımmm, efe uyumuşken valizi toplarsın, akşama doğru da hediye alıp gidersin şekerim. Benim tanıdığım pembiş böyle yapar yani.Kız sen tiksinicen tabi. Her hafta her hafta valiz toplasam kusardım :)
Eşimin kuzeni gelmiş bebeği ile boluya. Görüşmeyi çok istiyorum ama yarın hangi ara hediye alıcam da gidicem; muamma!!
Bende süt konusunda aynı şeyleri düşünüyorum bu ara. Yeniden aptamile döndük zaten. Yarım litreliklerden alıyorum.tüm bebişlere geçmiş olsun annelere de tabi....bazen kaçırıyorum ama bu kadar takip edebildiğime şükrediyorum...pamukhelva kızçeyi kaçırmışım geçmiş olsun.sen tecrübelisin vardın annesel formül karışımlar
ben 11 aylıkken aptamili braktırdım inek sütüne döndüm ama bu ara aptamilin bağışıklığı gerçekten desteklediğini düşünüyorum...
pembiş bizim toplanma işine eğlenceli demiştin eğlence anlayışından şüphe etmiştim geçen mesaj bunu kasdetmiştim
Döküntüler biraz soldu gb. Su çiçeği değil diye düşünüyorum. Ama antibiyotiği ve diğer vitaminleri kestim. 1-2 gün ara vermeyi düşünüyorum. Muhtemelen antibiyotikten oldu.Aryacim dokuntuleriniz nasil oldu simdi daha iuidir ins
Pamuk helva yanik acisi cok fena sanada cook gecmis olsun ;(
Tum yolculuga cikanlar cikacak olanlarada Allah kolaylik versin
Valla hızlıyız şekerim, 1 saatlik yol zaten:)İşte buradayım.Akşamları eşim evde olunca giremiyorum, ancak bu vakitler yazabiliyorum. Okuldan gelince de kv hemen gitmedi.Sonra da eşim geldi zaten. Günün özeti.
Vayyyy, hızlısınız.Biz bu Bayram evimizdeyiz.
Günaydın canım. Pazar konusuna hiç değinmiyorum:)Ben hep alıyorum canım. Bildiğin lcw işte :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee. Güzel bir hafta sonu diliyorum :)
Bugşn pazara yine gidecek ve yılan hikayesine dönen ev ayakkabısını değiştireceğim inşallah.
Süprizi merakla bekliyoruz:) nasıl bi cinslik bizdeki ya? Arkadaşımızın süprizi bile bize iyi geliyor:)herkese günaydın hayırlı hafta sonları ve şimdiden hayırlı bayramlarrrrr
işler yoğun bu ara 2014 bütçe planlamaları falan derken kafam şişti valla
o yüzden pek giremiyorum kusura kalmayın
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim
doğum günü pastasını annemlerde kestik babacığım pasta almış o akşam yemeğe gidecektik
eşime hafta sonuna atsak planı dedim ok dedi bir süprizi varmış yarın ama söylemiyor bakalım ne çıkacak altından:44:
inşallah sevineceğim birşeydir merakla bekliyorum :18:
yolculuğa çıkacak herkese iyi yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inşallah
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum çok güzel bir bayram geçirin inşallah
Oğluşum sabahın köründe hortladığı için sanırım uykusu geldi. O yatınca valizimi toparlamalıyım. Ama benim de uykum varrrrrrrrrr
düştüğü için olmuştur dedi babam da eşim de. bugün de devam etseydi doktora götürecektim ama bugün bayağı azaldı.
yok bacım yok ,yararımıza diye birşey yok
dün çok şükür güzel bi yüzme yaptım ,yorgunluğuma çook iyi geldi. annecim 1 saat keremi bekledi zaten uyurken bıraktım ona:) ama geldikten sonra da 1 saat uyumuşum kiii annem geldi üstümü örttü ayy bu ne büyük mutlulukmuş!
bir yandan erken yatması da işime geliyor tabi..
ama gündüz uykuları uzunken çok rahat yapıyordum işlerimi.. üstelik geç kalkıyordu.
yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal anlayacağın
Hımmm, efe uyumuşken valizi toplarsın, akşama doğru da hediye alıp gidersin şekerim. Benim tanıdığım pembiş böyle yapar yani.
Bende süt konusunda aynı şeyleri düşünüyorum bu ara. Yeniden aptamile döndük zaten. Yarım litreliklerden alıyorum.
Döküntüler biraz soldu gb. Su çiçeği değil diye düşünüyorum. Ama antibiyotiği ve diğer vitaminleri kestim. 1-2 gün ara vermeyi düşünüyorum. Muhtemelen antibiyotikten oldu.
Valla hızlıyız şekerim, 1 saatlik yol zaten:)
Günaydın canım. Pazar konusuna hiç değinmiyorum:)
Süprizi merakla bekliyoruz:) nasıl bi cinslik bizdeki ya? Arkadaşımızın süprizi bile bize iyi geliyor:)
Sendeki uyku bitmez bacıı, efe böyle oldukça zorr!!!
Kızlarrrrr az önce hastaneden aradılar. Bayramdan sonraki pazartesiye randevu verdiler. Önce çocuk hastanesinde gidip damar yolu açtıracakmışız sonra da bu hastaneye gidip çocuğa ilaç verdirtecekmişiz. İki saat sonrası da çekim olacakmış. Bide bi hafta kadar sonra mı ne ikinci bi film çekilecekmiş. Ufaklık büyük ihtimalle durmayacağı için uyuturuz dediler. Sonuçta 40dk hareketsiz durması lazımmış...
Azı dişiniz mi geliyor acaba? O yüzden mi uyumuyor? Genel hali bu diyorsan, allah sana sabır versin bacımmm!Tunaydin canlar hava miss ..
Son gunlerin tadini cikarmak gerek diye dusunerekten sabahtan bu yana evi toplayip temizledim sindide ogle namazina mutakiben dolasmaya oglusuma bayramlik almaya cikicaz once bi posta camasir asiyim sonra giyinip atti gitcez..
Gece neredeyse hic uyumadik yasir saolsun uyandi kalkti oturdu gunduz gb oyun istiyo saat 3 4 arasi pertimiz cikti yenidogan bebekleri olanlar eminim benden cok uyuyo calismaya basladigimda da boyle devam ederse naparim bilmiyorum neysee yine de bu guzel gunun tadini cikarmali opuyorumm hepinizii ve meleklerinizi..
İnşaallah kolaylıkla atlatırsınız bu aşamaları da canım , benim kızım 7aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu , damar yolu açılırken birazcık zorlanıyor minikler ama sağlıkları için , soğukkanlı olmamız gerekiyor anneler olarakben hep şeyİ düşünüyordum , Allah şifa versin sürekli hastanelerde olan bebek anneleri var , geçici bir rahatsızlık bu diyerek kendimi rahatlatıyordum ,
Efem , yakışıklı tontiş de hayırlı haberler için, bu aşamaları kolayca atlatacak Allah'ın izni ile... Öptük efemizi
ben de ikea mama sandalyesini ankaradan sipariş ettim:)7 gibi ankaraya vardık. Efeciğim yolun 1 saatinde uyudu çok şükür. Dolayısı ile güzel bir yolculuktu
Yarın ikeaya gidip mama sandalyesi almak ve sonrasında anaanneme uğramak istiyorum inşallah.
geçmiş olsun yavruna zaten geçmiş çok şükür..İnşaallah kolaylıkla atlatırsınız bu aşamaları da canım , benim kızım 7aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu , damar yolu açılırken birazcık zorlanıyor minikler ama sağlıkları için , soğukkanlı olmamız gerekiyor anneler olarakben hep şeyİ düşünüyordum , Allah şifa versin sürekli hastanelerde olan bebek anneleri var , geçici bir rahatsızlık bu diyerek kendimi rahatlatıyordum ,
Efem , yakışıklı tontiş de hayırlı haberler için, bu aşamaları kolayca atlatacak Allah'ın izni ile... Öptük efemizi
Kızlarrrrr az önce hastaneden aradılar. Bayramdan sonraki pazartesiye randevu verdiler. Önce çocuk hastanesinde gidip damar yolu açtıracakmışız sonra da bu hastaneye gidip çocuğa ilaç verdirtecekmişiz. İki saat sonrası da çekim olacakmış. Bide bi hafta kadar sonra mı ne ikinci bi film çekilecekmiş. Ufaklık büyük ihtimalle durmayacağı için uyuturuz dediler. Sonuçta 40dk hareketsiz durması lazımmış...
gece 3-4 arası oyun mu istiyooo????Tunaydin canlar hava miss ..
Son gunlerin tadini cikarmak gerek diye dusunerekten sabahtan bu yana evi toplayip temizledim sindide ogle namazina mutakiben dolasmaya oglusuma bayramlik almaya cikicaz once bi posta camasir asiyim sonra giyinip atti gitcez..
Gece neredeyse hic uyumadik yasir saolsun uyandi kalkti oturdu gunduz gb oyun istiyo saat 3 4 arasi pertimiz cikti yenidogan bebekleri olanlar eminim benden cok uyuyo calismaya basladigimda da boyle devam ederse naparim bilmiyorum neysee yine de bu guzel gunun tadini cikarmali opuyorumm hepinizii ve meleklerinizi..
Ben hep alıyorum canım. Bildiğin lcw işte :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee. Güzel bir hafta sonu diliyorum :)
Bugşn pazara yine gidecek ve yılan hikayesine dönen ev ayakkabısını değiştireceğim inşallah.
Tunaydin canlar hava miss ..
Merhabalar
Yarın için hazırlıklar son sürat devam ediyor, bir tepsi browni kurabiye bir De dereotlu poğaça yaptım, poğaça biraz fazla pişmiş, kurabiyeler tepsiye azıcık yayılmışşansa bak... Neyse tadları güzel en azından, bir de çocuklara tahinli kek yaparsam iyi olacak
Iyi yolculuklar v geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ..krem iyi geldi yanığın acısı hafifledi Allah 'tan.. Allah , büyük yanık vakaları ile acı çekenlere yardım etsin çok zor yanık
Oğluşu yıkadım uyuttum , tam oturdum ki pıtır pıtır bir ses, kalkmış gelmiş yaramazhala kendi hareket edebiliyor olmasına şaşırıyorum
Bu arada Yeşil elbisenin üzerine leopar deseni takmaya karar verdimen hoş o oldum sanki ..
Ve son olarak hepinize şimdiden hayırlı bayramlar , yavrularımızla geçireceğimiz nice bayramlar görürüz inşaallah ..
Haftaya cuma dönüş yolunda olacağız , o zamana kadar ben uğrayamam, Allah'a emanet olun hepiniz güzel anneler:80::103:
Bugün kocişe kızdım kendime 200 tl lik bayram ayakkabısı aldım valla:)
bayramın ilk günü köylerine gideceğim yetmezmiş gibi arefeyi de orda geçirmemizi istiyormuş haspam
ben de ikea mama sandalyesini ankaradan sipariş ettim:)
geçmiş olsun yavruna zaten geçmiş çok şükür..
bende leoparlı olmaz çünkü ütünde dantel detaylar da var karman çorman bişey olur yalnız bu akşam bi arkadaşımın düğününde takacaktım ütülerken yandı benim sarı şal:) Gene tarçın rengini takıcam galiba
canımmmzor bir gün olacak belli.. Allah güzel sonuç almayı nasip etsin en kötü gününüz böyle olsun
Bugün Adiş ile parka gittik. 18 aylık ve hemen hemen 20-21 aylık iki kız vardı.Büyük olan bayağı konuşuyordu. Çok hoşuma gitti. Aden' e kardeş kardeş diye seslendi. Diğeri daha konuşmuyormuş. Üçü oynadı. Kızımın kendi akranı ilk arkadaşları diyebilirim.
Ben henuz tamamlayamadim ama cok mantikli geldi su anda
Ohhh sefan olsun iyi gunlerde kullan ayakkabiya verilen paraya hiic acimam helede kocaya kizip yapilan alisverisi cook.severim ayaginda paralansinBugün kocişe kızdım kendime 200 tl lik bayram ayakkabısı aldım valla:)
bayramın ilk günü köylerine gideceğim yetmezmiş gibi arefeyi de orda geçirmemizi istiyormuş haspam
ben de ikea mama sandalyesini ankaradan sipariş ettim:)
geçmiş olsun yavruna zaten geçmiş çok şükür..
bende leoparlı olmaz çünkü ütünde dantel detaylar da var karman çorman bişey olur yalnız bu akşam bi arkadaşımın düğününde takacaktım ütülerken yandı benim sarı şal:) Gene tarçın rengini takıcam galiba
canımmmzor bir gün olacak belli.. Allah güzel sonuç almayı nasip etsin en kötü gününüz böyle olsun
Evet cok garip degil mi annaaaa anneaa diyo yuzume saplatiyo ses vermezsem verince de kahkahalarla guluyo yataktan inip yine cikmsk istiyo hopluyo zipliyo ;((gece 3-4 arası oyun mu istiyooo????
:)))
Yaa bu annelik ne guzel bisi bnde parkta boyle iletisimler kurunca cook seviniyorumBugün Adiş ile parka gittik. 18 aylık ve hemen hemen 20-21 aylık iki kız vardı.Büyük olan bayağı konuşuyordu. Çok hoşuma gitti. Aden' e kardeş kardeş diye seslendi. Diğeri daha konuşmuyormuş. Üçü oynadı. Kızımın kendi akranı ilk arkadaşları diyebilirim.
Canim okurken cok uzuldum yorucu bi gun olucak belliki cok icten dua ediyorum sizin icin ins sonucu iyi cikar o gun hepimiz bolca dua edelim ins rahatlikla atlatir guzel haberlerle gelirsinKızlarrrrr az önce hastaneden aradılar. Bayramdan sonraki pazartesiye randevu verdiler. Önce çocuk hastanesinde gidip damar yolu açtıracakmışız sonra da bu hastaneye gidip çocuğa ilaç verdirtecekmişiz. İki saat sonrası da çekim olacakmış. Bide bi hafta kadar sonra mı ne ikinci bi film çekilecekmiş. Ufaklık büyük ihtimalle durmayacağı için uyuturuz dediler. Sonuçta 40dk hareketsiz durması lazımmış...
Ellerine saglik canim guzel bi tatil olsun ins..Merhabalar
Yarın için hazırlıklar son sürat devam ediyor, bir tepsi browni kurabiye bir De dereotlu poğaça yaptım, poğaça biraz fazla pişmiş, kurabiyeler tepsiye azıcık yayılmışşansa bak... Neyse tadları güzel en azından, bir de çocuklara tahinli kek yaparsam iyi olacak
Iyi yolculuklar v geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ..krem iyi geldi yanığın acısı hafifledi Allah 'tan.. Allah , büyük yanık vakaları ile acı çekenlere yardım etsin çok zor yanık
Oğluşu yıkadım uyuttum , tam oturdum ki pıtır pıtır bir ses, kalkmış gelmiş yaramazhala kendi hareket edebiliyor olmasına şaşırıyorum
Bu arada Yeşil elbisenin üzerine leopar deseni takmaya karar verdimen hoş o oldum sanki ..
Ve son olarak hepinize şimdiden hayırlı bayramlar , yavrularımızla geçireceğimiz nice bayramlar görürüz inşaallah ..
Haftaya cuma dönüş yolunda olacağız , o zamana kadar ben uğrayamam, Allah'a emanet olun hepiniz güzel anneler:80::103:
Azı dişiniz mi geliyor acaba? O yüzden mi uyumuyor? Genel hali bu diyorsan, allah sana sabır versin bacımmm!
valla en güzelini yapıyorsun. bu havaları çok ararız biz.Tunaydin canlar hava miss ..
hadi bakalım. alengirli bi işe benziyor. ama bi defada inş kurtulacaksınızKızlarrrrr az önce hastaneden aradılar. Bayramdan sonraki pazartesiye randevu verdiler. Önce çocuk hastanesinde gidip damar yolu açtıracakmışız sonra da bu hastaneye gidip çocuğa ilaç verdirtecekmişiz. İki saat sonrası da çekim olacakmış. Bide bi hafta kadar sonra mı ne ikinci bi film çekilecekmiş. Ufaklık büyük ihtimalle durmayacağı için uyuturuz dediler. Sonuçta 40dk hareketsiz durması lazımmış...
yolculuk bugün sanırsam..Merhabalar
ahahahah, bazen muftak için bunu düşünüyorum.
welcome to ankara7 gibi ankaraya vardık. Efeciğim yolun 1 saatinde uyudu çok şükür. Dolayısı ile güzel bir yolculuktu
Yarın ikeaya gidip mama sandalyesi almak ve sonrasında anaanneme uğramak istiyorum inşallah.
200 tl lik bayram ayakkabısı mıııııııııııı?Bugün kocişe kızdım kendime 200 tl lik bayram ayakkabısı aldım valla:)
adişi de yerim, arkadaşlarını daaaaaBugün Adiş ile parka gittik. 18 aylık ve hemen hemen 20-21 aylık iki kız vardı.Büyük olan bayağı konuşuyordu. Çok hoşuma gitti. Aden' e kardeş kardeş diye seslendi. Diğeri daha konuşmuyormuş. Üçü oynadı. Kızımın kendi akranı ilk arkadaşları diyebilirim.
he kııız20 aya ne kaldı şurda?!?! Bizimkiler de büyüyecek inşallahanne olmak=1-5-10-20-30 yıl sonra olabileceklere bile mutlu olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?