Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bıraktık canım, ilk üç gün biraz zorladı ama sonra alıştı. Ama bizimki zaten sadece uykuya geçerken emiyordu.
Aden de sadece uykuya sağlarken emiyor.Ben bazen geceleri emzirmek yerine emzik veriyorum, sık kalkarsa.Onun için yaza kadar bekleyeceğim.Aslında bir yaşında bırakmıştı ama ben zorla tekrar verdim. Çünkü emmeden kesinlikle uyumadı.

Kızım dün sesi kısık , boğuk boğuk öksürerek geldi okuldan , sabah babası ile Dr.a gittiler, salgınmış, antibiyotiksiz atlatacak inşaallah , kardeşine bulaşmadan geçiririz umarım ...

Geçmiş olsun.
Bu ne yoğunluk kız.

aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!

Bari üzerine bir de hiç yiymeyiniz yazsalardı tam olurdu.

Bıraktık canım, ilk üç gün biraz zorladı ama sonra alıştı. Ama bizimki zaten sadece uykuya geçerken emiyordu.
Aden de sadece uykuya sağlarken emiyor.Ben bazen geceleri emzirmek yerine emzik veriyorum, sık kalkarsa.Onun için yaza kadar bekleyeceğim.Aslında bir yaşında bırakmıştı ama ben zorla tekrar verdim. Çünkü emmeden kesinlikle uyumadı.

Kızım dün sesi kısık , boğuk boğuk öksürerek geldi okuldan , sabah babası ile Dr.a gittiler, salgınmış, antibiyotiksiz atlatacak inşaallah , kardeşine bulaşmadan geçiririz umarım ...

Geçmiş olsun.
Bu ne yoğunluk kız.

aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!

Bari üzerine bir de hiç giymeyiniz yazsalardı tam olurdu.

Canım ne güzel söylemişsinnnnn. Hiç dert dinleyesim yok. Bi de bi gerçek varki bu işlerde çslışan insanların hep bi derdi var...

İnşallah normal çıkar.

Ayyy naptın bakıyım onca işi gücü??? Biz belki yarın belki pazar çıkıcaz yola. Ben hiiiç öyle koşturamicim :)

Eline koluna sağlık busmaican. Artık dinlen hakkaten.

Farklılık oluyo canım çünkü milimetrelerden ve hiç durmayıp sürekli kımıl kımıl olan çocuklardan bahsediyoruz. İşte sintigrafide herşey belli olacak sanırım.

Valla bence sadece nerde ne anlatacağını bilmemek bakıcınınki. Çünkü bir çocuğun rahatsızloğı ile 70 yaşında bir kadının rahatsızlığı aynı yükseklikte dam düşüşleri değil bence

Canım inşallah konuşuruz tabi :) doğum günü tarzı diyosun dimi???

Beklemek yoruyor.. Hastane ne zaman arayacak? Ne zamsn gideceğiz? Vsvs. Amin canım.

Amin canımcım sağol.

Allah kolaylık versin canım, işinin ehli sağlık personelleri ile karşılaşırsınız inşallah. Kolay işler değil.
Oyy maşallah

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlarım
inş bayramımız da tatilimiz de güzel geçer, yola çıkacak olanlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum.

dün yeşil mercimekten yemek yaptım. mübarek nimet o kadar güzel bi şey ki, on dk etsiz harika bi lezzet.
ne yapıcam diye düşünüyorsanız, kışın yeşil mercimek çok güzel oluyor
bugün pazı sarması yapıcam inş.

ta kendisi bakalım bu bayram ne yapacak neyseki bu sefer çok kalmayacaklar
aynen canım benden beklentin olmasın modu bu bunlardan biride annem neyazikki.
yardımsız olmuyor, mutlaka bi işin ucundan tutan lazım adama.
bu ya eşi, ya arkadaşı, ya komşusu.. ama ben bi işi kimseye muhtaç olmadan yapınca acayip hoşuma gidiyor.
minnet etmeyi sevmiyorum. ama sanırım en önemlisi, eşlerin yardımı. sonuçta aynı evde olunca yük hafifliyor.

bi şey çıkmayacağını biliyorum. ama dediğin şu çekimi yapsınlar da
siz de içinizdeki şu kurtun boğazını sıkıverin inş güzel haberlerini bekliyoruz. sadaka da verirsin

dün akşam kısmen baklavaya doydum diyebilirim:125:

yok bu benim elbisem. ayşeciğin bu sene giyeceği montta da sadece kuru temizleme yapılır yazıyor.
çocuk kıyafeti kuru temizleme mi yapılır ya?! milyon kez kirlenip yıkanan eşya, neden uygun kumaştan yapılmıyor sanki.
ama umrumda değil. ben atıp makineye yıkarım, narin programda yıkarım, ama yıkarım

n'aptın bacım? onca iş, sıkıştı birkaç saate.
sanırım yolculuk bugün..

senin kızın şeker şerbet zaten. bitiyorum o şaşkın masum hallerinee

Teşekkür ederim canım. Hala iyileşemedim 1 tane parol attım artık..
Ihlamur sevmiyorum ben ya bal limon bol bol. Çörek otu tozu da iyi geliyor aslında.
bu grip nasıl bi şeyse, beni de on günden fazla süründürdü.
yakın zamanda böyle fena hasta olduğumu bilmem. ruh gibiydim. iki kez başağrısı için parol içtim ama bana mısın demedi.
zaten bende pek tesir etmiyor parol :100:

bal limon en iyisi. yine de adaçayı, nane limon, ısırgan gibi şifalı içeceklerden tüketmek lazım

ve yeter artık yoğun günlerin ardından yatış mode on
yihuuu
evet bu ara kendime çok yüklendim ama uzuuun bir süre dinlenirim
:)
ooh, mis gibi ev
sen de bendensin, büyük temizlikten sonra 6 ay temizlik yapasım gelmiiiiiii:111:

Günaydınlar herkese. Yaşasın haftanın son günü!! Güzel bir gün diliyorum :)
Günaydın veeeeeeee 9 gün tatil başlıyor.
gözünüz aydıııın!! özellikle siz çalışan annelerin tatili şimdiden kutlu olsuuun!:119:

Son düzenleme:
bugün de hava güzel olacağa benzer..
nevresim ve havluları yıkamanın tam vakti

Valla akşam 11 e kadar uğraşıp durdum. Mutfağı topladım, valizi hazırladım, evi toplayıp şöyle üstten bi sildim yerleri, tozları aldım. Derken bayıldım kaldım:)
Sabah ta 5 te kalktı arya sağolsun. Bi baktım bütün vücudu döküntü olmuş. Aldım dr a gittik. Birkaçtanesi su çiçeğini andırıyor ama tam anlayamadım dedi, ilaç verdi. Derken eşimin eczaneden gelmesini bekliyorduk dışarda, koşarken düşüp yüzünü yere sürttü, kanadı bu kara bulutlar ne zaman gidecek üstümüzdenn????

Bu arada herkese günaydınnnn.... Dertlerime daldım direk giriş yaptım, kusuruma bakmayın artık:)

Allah dermansız dert vermesin canım
keremin de sağ gözünün bir kenarı kanlanmış acaba bi yere mi çarptı,doktora mı götürsem bilemedim
tabi ki aynı değil,ama anne de her yaşta annedir canım onun için
bu arada bizim de 3boyutlu ultrasonda böbrekle ilgili bişey vardı da doktor her bebekte hemen hemen çıkıyor zaten büyüdükçe geçer demişti biz de unuttuk gitti hiç baktırmadık bile:26: sizinkinin aynısı muhtemelen

Günaydın hepinize , hayırlı cumalar
Öncelikle şeker portakalım ; Allah sağlıklı hayırlı uzun ömrler versin yavrun eşin ailenle inşaallah ...
Pembişim inşaallah Efe'nin hiçbir sıkıntısı çıkmayacak Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza, pozitif mesaj gönderelim evrene, Allah büyüktür
Arya'ya çok geçmiş olsun, Allah kaza belalardan korusun , üzerinde cevşen taşıyabilirsiniz belki , kaza belaya karşı.. Evden çıkarken bol bol Ayete'l kürsi okumak da faydalı , Allah tüm minicikleri savunmasız meleklerimizi korusun inşaallah ..
Kızıma geçmiş olsun diyen ve bize hayırlı yolculuklar dileyen arkadaslarım çok sağolun..

geçmiş olsun canım. . döküntü derken kırmızı lekeler mi. a.keremin yüzünde kırmızı lekeler var bizimki alerji sanırım:26:

Allah allaah. Bir yere çarpmıştır belki. Yinede çok büyükse götür bence dr a.
Doğru söylüyorsun dua okumak lazım. Eşim de diyor ki sabah "sana hayat dersi olsun, bir şeyi çok isteme ve herşeyi dillendirme." Çünkü bayramdaki tatili çok çooook istiyorum ve durmadan birşeyler çıkıyor. ( aryanın hast. Benim regl. Başka bi ton şeyy...) ve daha dün de dedimki artık arya tam anlamıyla yürüyor, düşmüyor dedim. Eşim de dün demişti tamda şimdi düşüp ağzını yüzünü dağıtır diye. Dün değil ama bugün öyle oldu gerçektende.. Nazarım çok mu değiyor acaba?
geçmiş olsun canım. . döküntü derken kırmızı lekeler mi. a.keremin yüzünde kırmızı lekeler var bizimki alerji sanırım:26:
Bize de daha çok alerji dedi ama lekelerin birkaç tanesi şüphelendirmiş. Leke mi dööküntü mü inan tanımlayamıyorum ama öğle paydosunda fotosunu çekip yayınlarım ingstangramda.

anne babanın nazari daha çok değiyor canım.. benim kendi çocuklarıma çok değer sürekli okumak lazım

Bu benim de başıma çok gelir, dillendirmesek bile, içimden hersey yolunda çok şükür diye sevinsem , bir olaya mutlu olsam ufak bi pürüz çıkar illa ki,
Haklısın nazar da ediyo olabilirsin , anneler çok içten severek baktıklarından..
Allah büyük kaza belalardan korusun hepsini..

anne babanın nazari daha çok değiyor canım.. benim kendi çocuklarıma çok değer sürekli okumak lazım
Evet haklısın cnm. Akla geldikçe okumak lazım .. Dua herseyin devası ..
Herkes nerde kimse uğramamış bizden başka?
Ben de üç makine çocuk çamaşırını ütülerken koluma değdirdim ütüyü, evdeki yanık kremini de bulamadım , eczaneye girip krem aldık , valiz hazırlayıp yarın da yollukları hazırladım mı işim bitiyor, pazar yolculuk inşaallah

İnşallah tatil güzel geçer sizin içinde... İyi yolculuklar şimdiden. O camaşırlar bitmiyor zaten, bi giderken, bi dönüşte...

pamuk helvacım, çok geçmiş olsun.
evde kesinlikle yanık kremi olmalı işte. böyle bi şey olunca önemi anlaşılıyor.
ben çantamda taşıyorum. düşmeye karşı jelle birlikte.

gün ne kadar çabuk bitiyor. sabahtan beri dişe dokunur bi şey yapmadım ama akşam oldu bile.
sarmayı yaptım pişiricem. çamaşırlar asılacak, kuruyanlar ütülenecek..
eşim geldiği gibi balığa gitti
ayşecik babaanneye geçti. ev savaş alanı ben de buraya yazıyom işte :86:

çok geçmiş olsun canım. . yanık kötü inşallah acısı dinmistir..
kazasiz belasiz gidin gelin inşallah

Biz geldik kayseriye, yerleştik bile... Darısı diğer yolculuk yapanların başınaaa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…