Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

neyneyse, bi ses ver bacım. çok özlüyom ben seniii

pembiş, bi kalp daha gelmiş, orkide olmuşsun.. tebrikler

herkesten bu performansı bekliyoruz hanımlar

yok canım bot falan değil ,ayakkabı
normalde gidip ucuzunu falan arardım ama bu sefer aldım çıktım
şal da zaten ucuz bir maldı, ipekten şaşmamak lazım

"ucuz mal alacak kadar zengin değilim" demişler
100 tl ye aldığım şalı 100 kez takmışımdır, 20 tl ye aldığımı 1 kez bile takamadım

Günaydın güzel hatunlar.Hava ne kadar güzel ya. Hemen balkon yıkadım.Kızımla biraz balkon sefası yaptık. Şimdi de bize kahvaltı hazırlıyorum.
Bugün evi süpürüp sileceğim. Yarın da kuaför günüm.

Bacım bir senin bir de born'un eşi ne iş yapıyor çok merak ediyorum.

Kurbanlık bakılıyor ha rastgele eşine, hayırlısıyla alsın inşallah.
Nfk çok fenasın, sihirli iksir ha:))))))

neyneyse, bi ses ver bacım. çok özlüyom ben seniii
Buradayım canım ses deneme 1 2

sabah erkenden kalktım, börek yaptım.
planda bi değişiklik oldu, eşim apar topar hayvan pazarına gitti.
bizim nene işimiz yattı :86:
bayramda giyeceğim elbiseyi kısaltacaktı bacım, artık yarına kaldı.

şimdi de arıyor eşim. kuzeni iftara davet ediyormuş.
karı koca sürekli bozuklar. zor bi evlilikleri var, 3 tane de çocuk.
böyle zamanlarda daha ısrarla arıyorlar gelin diye.
gidince de biz hanımıyla bi odada, onlar bi odada.
herkes ayrı dert anlatıyor, zorla kalkıyoruz. yoksa sabaha kadar oturucaz.
elimizden gelen de hiçbirşey yok ..:26:
valla çok sıkılıyorum bu duruma, ne zor evlilikler var.
sürekli patırtı gürültü, böyle hayat mı geçer? :26:

neyse, pembişin tavsiyesiyle derimoddan hediye bi çanta almıştım ta ne zaman, vermek bugüne nasipmiş.
böreğin yanına bi de kek yapıcam birazdan, kız uğraşmasın bi daha..

not:
derimoddan mesaj geldi. bayrama özel tüm ayakkabılarda %40 indirim ve ikinci ürüne de %40 indirim varmış.
aaa, araya reklam almışım gibi oldu, ahahahah

ayşecik de şimdi uyanır. yemeğini hazırladım. siz napıyorsunuz hanımlar?
bayram üstü herkes telaşededir şimdi. alışveriş temizlik...
pamidordan mesaj gelmiş. dün, bugün, yarın akşam gece yarısına kadar açık olacakmış mağazaları.
hala alışverişini yapamamış, meşgul ve çocuklu ebeveynlere duyrulur

Son düzenleme:
Merhaba hatunlar...
Bugün sabah hayvanat bahçesine gittik, çocuklara özel bir kısım yapıp zararsız hayvanları oraya koymuşlar çitler dışında serbest hayvanlar. Arya bu işe bayıldı ordan oraya hayvanların peşinden koşup durdu:)
Sonrasında dün arya uyurken bakıp beğendiğimiz botu aryayla denemeye gittik. Çok beğenmiştim ama onunla tam yürüyemedi arya. İçe doğru bastı. Diğer botlarla da yürüyüşü rahat değildi. O yüzden yeniden bir ilkadım ayakkabısı almaya karar verdik.
Pembiş ankaraya varmış, geçmiş olsun canım, darısı dönüşünüze inşallah:)
Pamukhelva size de hayırlı yolculuklar...

Ben, temizlik.
Mutfak kalk gidelim modunda.
Gergin evlere misafirliğe gitmek beni de gere. Aile terapistinden yardım alsalar? Çok mu uçuk olur?

Alıp vermedikleri ne acaba? Eminim hangisini dinlesen o haklıdır.Zor bir durum. Akşama Güzin ablasında yani.
Ben de temizlik yapacağım ama Adiş uyuyor. Uyanmasını bekliyorum.

Kurbanlık bakılıyor ha rastgele eşine, hayırlısıyla alsın inşallah.
Nfk çok fenasın, sihirli iksir ha:))))))

Buradayım canım ses deneme 1 2
daha çok bizimle ol bacımmm

bi tane alabilmişler. neredeyse hiç hayvan kalmamış diyor eşim
seviniyorum, çünkü artık kurban kesenlerin sayısı çok azaldı.
kesim için her türlü imkan ve kolaylık var ama, yine de üşeniyoruz.
maddi anlamda gayet rahat ve hatta zengin sayılabilecek insanlar dahi
bi yerlere kurban bağışında bulunup çıkıyorlar işin içinden.
o da çok güzel bi davranış, yani başka şehirlerdeki ülkelerdeki insanlarla kurbanını paylaşmak.
lakin, makbul olan kurbanı kendin kesip etini kendi elinle dağıtman, bu vesileyle insanlarla bayramlaşman.
ben çocuklarım da bu şekildeki kurban bayramlarını hatırlasın istiyorum inş

Bu arada aryanın döküntüleri tamamen geçti. Dr un verdiği şurubu ilk gün içirmeyi denedim tükürdü, içmedi. Sonrada ben ısrar etmedim ve şurubu vermedim. Ama günlük olan vitaminleri ve antibiyotiği kestim. Bugün vitaminlere başlamayı düşünüyorum antibiyotiği vermeyeceğim. Umarım idrar yolları temizlenmiştir.

Bu bücürükler gezmeye bayılıyor.
Arya'nın bayramlığı yine babaanneden mi?
Ben, temizlik.
Gergin evlere misafirliğe gitmek beni de gere. Aile terapistinden yardım alsalar? Çok mu uçuk olur?

Bırak dağınık kalsın.

Ben, temizlik.

Alıp vermedikleri ne acaba? Eminim hangisini dinlesen o haklıdır.Zor bir durum. Akşama Güzin ablasında yani.
Ben de temizlik yapacağım ama Adiş uyuyor. Uyanmasını bekliyorum.
kolay gelsin neyneyse, olduğu kadar bacım, fazla yüklenme kendine..

inanın ordan çıkıyoruz, arabada biz eşimle tartışıyoruz.
ben diyorum kız haklı, o diyor adam haklı
tek taraflı dinliyoruz. aslında sorunları aşikar da bi şey yapılamıyor işte.
maddiyat temelli sıkıntıları var, günden güne başka şeyler de ekleniyor üstüne.
Rabbim evlerine huzur mutluluk versin. üç tane de çocukları var. hepsi birbirinden güzel ve akıllı.
huzursuz ev, evlilik ne zor. Rabbim, gönüllerini ferahlatsın, sorunlarına deva olsun inş
siz de dua edin..

Sana katılıyorum. Biz bu sene iki hissemizi de bağışladık. Eşime bir daha böyle yapmayalım diyorum.En azından birini biz keselim. Bizimki biraz mecburiyetten oldu ama yine de bir yanım buruk.

geçmiş olsun, geçsin gitsin inş canım.
sanırım düşündüğümüz gibi antibiyotikten.
ben elime geçen her ilacın prospektüsünü okuyorum, olabilecek yan etkilerde öyle şeyler var kiiii..
bi de ayırmışlar hafif ve ciddi yan etkiler diye. ki hafif etkiler bile adamı yere devirir yanii

Sen anlatırken benim bile içim bir tuhaf oldu.Zaten benim öyle ortamlardan çıkınca başım acayip ağrır.Maddiyat önemsiz gibi görünüyor ama maalesef huzursuzlukların başlıca sebeplerinden.Allah kolaylık versin.

Sana katılıyorum. Biz bu sene iki hissemizi de bağışladık. Eşime bir daha böyle yapmayalım diyorum.En azından birini biz keselim. Bizimki biraz mecburiyetten oldu ama yine de bir yanım buruk.

tabi canım. imkanı yoksa insaların diyeceğim bi şey yok.
sonuçta bu vacip bi ibadet. ama imkan varsa da azcık zorluğuyla güzel oluyor bayram.

bazen diyorum ya, bayramlar eski bayramlardı. artık içimizden ne bayramlık almak geliyor ne başka bi şeyin heyecanı.
bunlar da olmasa bayram bayramlıktan iyice çıkacak. bi oğlum olsa mesela isterim babasıyla bayram namazına gitsin..
camide bayramlaşsın.. kurban pazarına gitsin yine..

bi de şu yandan düşün; evde küçük bi bebeğin var. et yemesi lazım. kasaptan marketten şüpheyle almazsın da
kendin rahat rahat pişirir verirsin bebeğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…