günaydın canlar, arefeniz mübarek olsun.
bugün de çok kıymetli.. bayram hazırlıkları telaşesine düştük ama bugün yapılan ibadetlere büyük mükafatlar var..
dün, gece yarısından sonra döndük. sağolsun kv de bizle geldi. o olunca kızla oturup muhabbet edemiyoruzkiii
gelirken hmm acaba gelsem mi, yarın sabah erken işim var, gelirsem erken kalkmamız lazım diyip duruyor.
oraya gidince bi sohbet, bi muhabbet. anne kalkalım diyorum. oturalım, ev sahibi kahve yapacakmış onu da içelim diyor.
ve heeeep aynı muhabbet. pazartesi günleri bi programı var, biz hangi pazar gitsek aynı şey.
ertesi gün programın varsa, gelme kardeşim. gelip de bize bıdı bıdı etme.
orada da diyorki, oğlum çok ısrar etti, anne sen gelmesen olmaz dedi, zorla illa beni tuttu getirdi
bi de oradayken görümcemle konuştu telefonla, bana diyorki yarın geliyormuş. ama ben evde yokum.
sana gelir artık , beraber oturursunuz. hemen yapıştırdım, ben yarın anneme gidicem diye
bütün gün görümce çekemem valla.sabah sabah ne sinir moddayım di mi? kusura bakmayın.
ama bazen böyle ufak şeylere takılıyorum işte
valla bazen insan hiç modunda olmuyor.
günlük temizlik toparlama yemek işi bile zul geliyor. o zaman minimum şeyle çıkacaksın işin içinden.
kendimizi harap ediyoruz valla
evet biliyorum. cumaya da gidiyorlar..
lakin ben o düşünceye sıcak değilim. bizim ülkemizde de kadınlar cenaze namazı kılmaya pek hevesli.
nedense kendilerine farz olanı yapmıyorlar da olmayana fazla meraklılar
dostlar alışverişte görsün yani, başka anlamı yok.
aynen, ne diyeyim sana..
ya millet bu konuda acayiiiip rahat, ya da ben çok rijitim. sen de..
daha hiçbirşey oturmadan, ya da bi şeyler halihazırda zorken, zorlanırlarken ardarda çocuklar dünyaya geliyor.
bunları düşünemiyorlar mı, umursamıyorlar mı, aklım ermiyor. hem kızıyorum, hem üzülüyorum..
önceden avuç içi kadar bi yerdi, avm demeye bin şahit durumu.
ama şimdi epey büyüdü, dediğin gibi çok mağaza var.
ama şunu bilir söylerim. avm ye haftasonu, tatil ve bayram öncesi gidilmez kardeşim.
ben kalabalık sevmiyorum zaten. metrekareye 3 insan düşünce de bana fenalıklar geliyor.
oysa haftaiçi o kadar rahat ve sakinki...
kızçenin bayramlığı da hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın
babetin zamanı geçti be bacım :100: ucuz olsa önümüzdeki seneyi düşünüp alabilirsin de.
kış başı şimdi babete 100 lira verilmez, üzerine biraz daha ekler bot alırım yahuuu
sağlık olsun, niyet önemli.
inş bir dahaki sene dilediğin gibi olur bacımmm
etek yakışmadıysa, bize göndeeer
aa, sen yaz bacım. yaz ben hepsine mukabele ederim..
şu boncukludan dün gittiğimiz evde vardı.
ayşecik epey oynadı. boncukları bi o tarafaa bi bu tarafaaa götürüp getirdi
ben de düşündüm acaba alsam mı böyle bi şey diye, hayırlı olsun inş efecik de güzel güzel oynar.
lakin şu çekiçli oyuncak bana hiç cazip gelmedi :100:
Öncelikle hiç ufak mevzular değil. Çağrılmadığı yere gitmiş bi de üstüne üstlük kalkmak bilmiyor bi de ertesi güne işim var diye beyin yiyor!! İnsanlar yaşlanınca cins oluyor diyip geçelim :)
Görümceni misafir etseydin ya nfk aşk olsun
Aferin minik kuzuya!! O oyuncak çocukların gelişimi için önemli bişiler barındırıyomuş ki maşallah Ayşecim hemen yapmış :) çekiçli de güzel ya ne biliyim sinirini atar falan :)??
Valla elde yok avuçta yok diyip, tartışıp bi de çocuk yapan insanlar bana lale devri insanı gibi geliyorlar. Biz onlardan çok tasa çekiyoruz gibi... Allah herkesin yolunu açık etsin....
-100 kadına napiyorsun diye sorduk. Tek popüler cevap aldık: "Bayram temizliği"
Eki Görüntüle 830905
Anneciğim camları silememiş. Biz de kuzenime gidip gelicez. Olmazsa iki tane camı hemen elden çıkarıyım dönüşte diyorum. Yani kendi evinde bayram temizliği yapmayıp burda yapan şahsiyet: BEN :))
Bu baattin de baya popüler oldu haaaaaaa :)
Günaydınlaarrr!!...bizim yarın kaplıca tatilimiz başlıyor inşallah. Bugün tekraarr çamaşır, yıka, kurut, yerleştir günü o yüzden:) ama bu sefer büyük bir heyecanla yapıyorum
Senin kv de bi alem... Hem zorla kendinî kabul ettiriyor, şart koyuyor. Hemde kendi umursamıtor. Görümce olayına yorum bile yapmak istemiyorum! Ne alaka ya? Geliyorsa annesine geliyor, o evde yok diye biye zoraki sana yönlendiriliyor onu anlamadım? Hemde sen müsait misin sorulmadan! Eğer sana gelmek istiyorsa arar müsaitsen sana gelir. Ama böyle yedek kapı muamelesi yanlış. Bence hiçte küçük mevzular değil, benimde çok canım sıkılıdı yani.
Tatil öncesi herşey insana güzel geliyor değil mi :)? İnşallah çok güzel zaman geçirirsiniz canım.