Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Öncelikle hiç ufak mevzular değil. Çağrılmadığı yere gitmiş bi de üstüne üstlük kalkmak bilmiyor bi de ertesi güne işim var diye beyin yiyor!! İnsanlar yaşlanınca cins oluyor diyip geçelim :)

Görümceni misafir etseydin ya nfk aşk olsun birlikte muhabbet kuşlarının gelişimini konuşurdunuz, Ayşecik de takılırdı

Aferin minik kuzuya!! O oyuncak çocukların gelişimi için önemli bişiler barındırıyomuş ki maşallah Ayşecim hemen yapmış :) çekiçli de güzel ya ne biliyim sinirini atar falan :)??

Valla elde yok avuçta yok diyip, tartışıp bi de çocuk yapan insanlar bana lale devri insanı gibi geliyorlar. Biz onlardan çok tasa çekiyoruz gibi... Allah herkesin yolunu açık etsin....

-100 kadına napiyorsun diye sorduk. Tek popüler cevap aldık: "Bayram temizliği"

Eki Görüntüle 830905

Anneciğim camları silememiş. Biz de kuzenime gidip gelicez. Olmazsa iki tane camı hemen elden çıkarıyım dönüşte diyorum. Yani kendi evinde bayram temizliği yapmayıp burda yapan şahsiyet: BEN :))

Bu baattin de baya popüler oldu haaaaaaa :)

Tatil öncesi herşey insana güzel geliyor değil mi :)? İnşallah çok güzel zaman geçirirsiniz canım.

Bu arada dakka bir gol bir:
dün anannemlere gitmiştik. Dedem başladı "bu kilolar ne olacak?? Bak kuzenine ne kadar zayıf fidan gibi.." şeklinde konuşmalara... Kuzenim de kendini kötü hissetti ve herkesin ayrı güzelliği var tarzı bişiler dedi. Tabi teyzem ve anaannem kocamın yanında bunların konuşulmasından rahatsız olup bi ton iyi şey dediler ama anladım ki yarın çoooook eğlenicem :/

Kimseyi memnun edemezsin canım. Benim kv de ilk evlendiğimiz sıralar çok zayıfsın, biraz ye diyordu sürekli . Hamileyken kilo alınca da bu kilolar nasıl gidecek demeye başladılar. Şimdi tekrar zayıfladım. Bu kez tık yok. Ah bir laf söylese lafı yapıştıracağım da.Zayıf olsan da kilolu olsan da laf ederler.

Pembişim işte ihtiyarlar böyle.. Naparsın :)
Dün akşam annemde kaldım erkek kardeşim ve kuzenler baya takıldık. hatta gece keremi annemde uyutup sahile çıktık. güzeldi..

Bugün bende de kaçınılmaz son; eşimin sevgili köyündeyim:-/
tevhid varmış bi yerde ben gitmedim. Evde oturdum. Gidip de gıcık tipleri çekemem şimdi..!
Bi de kv bana "sen gelcek misin?" diye sordu, "yok " dedim. "hıı tamam" dedi; sonra duydum yan odada eşime tekrar soruyor "busmai gelmeyecek mi "
Hasbinallah yaa!!

Neyneyse sen nerdesin bu bayram ben kaçırdım galiba??

Ozlem sen mi eşimin işini sordun? inşaat sektöründe, yani bi varmış bi yokmuş bizde :) öyle almam ben pahalı şeyler. ama bazen oluyor mecbur..

Nfk sen de kv ye iyi kapak yapmışsın napcak şimdi görümcecik:)

Yok benim sülalem zayıflıktan kemiğin çıksa laf etmez :)

Kuaföre gittim , dip boyamı yaptırdım.Ben yarına hazırım.

Ohhhh iyi günlerde kullan şekerim :)

Aaaa gitseydin de millet kocan sana nasıl bakmış görseydi :)

Canikom daha dur yarın dayılarım mal mal konuşacak hadi dedem yaşlı..

Amaaan ne üzülüyorsun kuzummm? Biliyordun zaten sizinkilerin bu tavrını. Yapıştır lafı, otursunlar aşağı benim bildiğim pembiş altta kalmaaazz!

Kızlar nedense bende hiç Bayram heyecanı yok.
Bende tatil heyecanı var ( şimdi nfk bana birşey fırlatacak seziyorum:))

Kuaföre gittim, saçlarımı biraz kısalttım, kaşlarımı toparlayıp adam edip gönderdiler sağolsunlar:) insan içine çıkabilirim artık.

İyi günlerde giysin minik kuşşşşşşş.

Sana da sıhhatler olsun

Maşallah 90 yaşına gelmiş dedişkoma ne diyim bişi demedim. Dayılarıma bişi desem ağır kaçar; anne babamdan aldığım terbiyeye laf ederler. Mecbur içimden sövücem :)

Al benden de okadar!! Niye böyle oldum bu bayram bilmem....

Şimdilik ankaradayım canım:) tatil uzun, bir değişiklik olur mu belli değil.
Kv gelmeni bekliyormuş belli.. Insanlar ve beklentileri işte ne yapsan herkes memnun olmaz.

Üff seni çok iyi anlıyorum. Ne gereksiz bir konudur bu ya?!

Bende de pek yok. Sanki anlamını tam kavrayamadığımızdan..

Aynen, cevap verilmiyor. Sabır pembişim:)

Herkese iyi bayramlarrrrrrr :)
Sna da ve hepimize:)

Herkese günaydınnn!! Hayırlı bayramlar, hepimizin bayramı mübarek olsun inşallahh! Öpüyoruzz...

Herkesin bayramı mübarek olsun
Burda cümbür cemaat tam bayram havası :)
Herkesin favori sektörü olunca tabi işler sıkıntıya giriyo :)

Bugün akşam çıkacaz burdan inş :)
Ay almiim kalsın zaten keremi büyümüş görenler hemen ikinci muhabbetine başladı
Dayılardan naber

Vaay tatil ümidi olması da güzel :)
Arefeden önceki gün eşim kaplıcaya gitmeyi önerdi ama" biz kuzenlerle mutluyuz" dedim istemedim :)

Herkese iyi bayramlar.:119::119::119::119:

Aynen ya bir Kaş aldırınız bile yüzüm aydınlanıyor. Kendimi daha güzel hissediyorum.:108::108::108:

Hadi az kalmış, sayılı saatler.

Eşim kplerin danasına yardıma gitti. Sözde sırf biz bu yüzden bağışlamıştık. Neyse kendi bilir. Kv de biraz önce aradı siz ne zaman geleceksiniz diye. Ben de Aden uyusun uyansın öyle geliriz dedim. Eltimler ve görümcemler de olacak sesten uyanır dedim. Erken gitmek istemiyordum bahane oldu.Eltim de beraber gidelim dedi .Elti dayanışması. Kv de sanırım etler gelirse doğratacak adam arıyor. Ne fenayım ya.Neyse kızı var. O yardım eder.

Canlarım bayramınız mübarek olsun evlatlarınızla ve ailenizle daha nice huzurlu bayramlara erişesiniz

Şu saat oldu pertim çıktı. Çocukla bayram ziyareti ne zor yaaaaaa?!?! Oturmak mümkün değil, onu dürt bunu it derken mahvetti beni minik kuzu. Neyseki kimse ile muhabbet edemedim ve kimse bana şişko diyemedi hahaha

Akşam maç varmış. Sonrasında da kokoreçe gitmeyi planlıyorlarmış sevgili eşim ve kuzenlerim. Mutluluklar diledim. Ufacık bebişle Atatürk Orman Çiftliğinde işim ne?!?

Bu arada park yatağımızı getirmiştik ya iç yatağını getirmeden; oğlum yerini bir yadırgadı anlatamammmm. Uyuzcuk ya; yaşın kaç başın kaç yer yadırgıyosun????!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…