- 8 Ağustos 2011
- 12.710
- 15.174
- 498
Merhaba hatunlar...
Bugün sabah hayvanat bahçesine gittik, çocuklara özel bir kısım yapıp zararsız hayvanları oraya koymuşlar çitler dışında serbest hayvanlar. Arya bu işe bayıldı ordan oraya hayvanların peşinden koşup durdu:)
Sonrasında dün arya uyurken bakıp beğendiğimiz botu aryayla denemeye gittik. Çok beğenmiştim ama onunla tam yürüyemedi arya. İçe doğru bastı. Diğer botlarla da yürüyüşü rahat değildi. O yüzden yeniden bir ilkadım ayakkabısı almaya karar verdik.
Pembiş ankaraya varmış, geçmiş olsun canım, darısı dönüşünüze inşallah:)
Pamukhelva size de hayırlı yolculuklar...
Hadi hayırlı olsun kurbanınız. Allah kabul etsin.daha çok bizimle ol bacımmm
bi tane alabilmişler. neredeyse hiç hayvan kalmamış diyor eşim
seviniyorum, çünkü artık kurban kesenlerin sayısı çok azaldı.
kesim için her türlü imkan ve kolaylık var ama, yine de üşeniyoruz.
maddi anlamda gayet rahat ve hatta zengin sayılabilecek insanlar dahi
bi yerlere kurban bağışında bulunup çıkıyorlar işin içinden.
o da çok güzel bi davranış, yani başka şehirlerdeki ülkelerdeki insanlarla kurbanını paylaşmak.
lakin, makbul olan kurbanı kendin kesip etini kendi elinle dağıtman, bu vesileyle insanlarla bayramlaşman.
ben çocuklarım da bu şekildeki kurban bayramlarını hatırlasın istiyorum inş
Bence çok iyi araştırmak şartıyla, bitkisel olarak ne yapabileceğine bakmalısın. Bu çocuk 1 yaşında ve bu kadar antibiyotik kullandı ve tekrarlıyor hatalık yani çözüm de değil. Alternatif çözümler üreten doktorlar ne diyor bu konuda? Kadir Tuğcu'nun eski forum cevaplarını inceledin mi.Bu arada aryanın döküntüleri tamamen geçti. Dr un verdiği şurubu ilk gün içirmeyi denedim tükürdü, içmedi. Sonrada ben ısrar etmedim ve şurubu vermedim. Ama günlük olan vitaminleri ve antibiyotiği kestim. Bugün vitaminlere başlamayı düşünüyorum antibiyotiği vermeyeceğim. Umarım idrar yolları temizlenmiştir.
Canım kendini harap etmemek ne mümkün? Tezgaha cillit bang sıktım. Leş gibi olmuşkolay gelsin neyneyse, olduğu kadar bacım, fazla yüklenme kendine..
inanın ordan çıkıyoruz, arabada biz eşimle tartışıyoruz.
ben diyorum kız haklı, o diyor adam haklı
tek taraflı dinliyoruz. aslında sorunları aşikar da bi şey yapılamıyor işte.
maddiyat temelli sıkıntıları var, günden güne başka şeyler de ekleniyor üstüne.
Rabbim evlerine huzur mutluluk versin. üç tane de çocukları var. hepsi birbirinden güzel ve akıllı.
huzursuz ev, evlilik ne zor. Rabbim, gönüllerini ferahlatsın, sorunlarına deva olsun inş
siz de dua edin..
Kızın d gidebile namaza.. Başka ülkelerde kadınlar da Bayram namazı kıılıyorlar.tabi canım. imkanı yoksa insaların diyeceğim bi şey yok.
sonuçta bu vacip bi ibadet. ama imkan varsa da azcık zorluğuyla güzel oluyor bayram.
bazen diyorum ya, bayramlar eski bayramlardı. artık içimizden ne bayramlık almak geliyor ne başka bi şeyin heyecanı.
bunlar da olmasa bayram bayramlıktan iyice çıkacak. bi oğlum olsa mesela isterim babasıyla bayram namazına gitsin..
camide bayramlaşsın.. kurban pazarına gitsin yine..
bi de şu yandan düşün; evde küçük bi bebeğin var. et yemesi lazım. kasaptan marketten şüpheyle almazsın da
kendin rahat rahat pişirir verirsin bebeğine..
Pembiş, Ankara'ya gittin bizi unuttun.
Hangi avm'desin bakalım?
Ben henuz tamamlayamadim ama cok mantikli geldi su anda)
Ohhh sefan olsun iyi gunlerde kullan ayakkabiya verilen paraya hiic acimam helede kocaya kizip yapilan alisverisi cook.severim ayaginda paralansin)
Evet cok garip degil mi annaaaa anneaa diyo yuzume saplatiyo ses vermezsem verince de kahkahalarla guluyo yataktan inip yine cikmsk istiyo hopluyo zipliyo ;((
Yaa bu annelik ne guzel bisi bnde parkta boyle iletisimler kurunca cook seviniyorum
Canim okurken cok uzuldum yorucu bi gun olucak belliki cok icten dua ediyorum sizin icin ins sonucu iyi cikar o gun hepimiz bolca dua edelim ins rahatlikla atlatir guzel haberlerle gelirsin
Ellerine saglik canim guzel bi tatil olsun ins..
Genel hali bu !!
Ben dis cikardigini neredeyse hic anlamadim zaten hep bu halde oldugu icin dislerde extra bisi oluyo gibi gelmiyo bana gecen bahsetmistim dogum yapan arkim bile benden daha cok uyuyo bilmiyorum derdi nee
günaydın canlar..
ayşecikle biz kalktık, babamız uyuyor.
bugün eşim kurbanlık bakmaya gidecek. biz de nenede oluruz muhtemelen
valla en güzelini yapıyorsun. bu havaları çok ararız biz.
geçen de nenedeyken ayşecik 12.20de uyandı. başta epey huysuzdu.
sonra başladı oyun oynamayasaat 3 biz evin içinde geziyoruz.
abim su içmeye kalkmış baktı şok oldu. napıyonuz siz diyo
bıraksam sabaha kadar oynayacaktı. ben ne yaptııııım?!
sihirli iksirden bi kaşık verdim. (calpol)
yarım saat sonra uyuya kaldı. ahahahahh
hadi bakalım. alengirli bi işe benziyor. ama bi defada inş kurtulacaksınız
hastanelere böyle abone olanlar var
yolculuk bugün sanırsam..
dereotlu poğaçalar, browni kurabiyelerrrkazasız belasız kolaylıkla gidin gelin inş..
vuhuuu! leopar şal hea?!
yakışııııır!
senin de bayramın mübarek olsun. inş güzel günler geçirirsin orada.
ahahahah, bazen muftak için bunu düşünüyorum.
eşime de söyledim. hem güldü, hem de aman sus, dua niyetine geçer diyo
welcome to ankara
200 tl lik bayram ayakkabısı mıııııııııııı?
bana bot çizme falan olduğunu söyle bari, değsin.. yazık enişteye kııız!güzel günlerde kullan pabuçlarını..
aaa, kız kullanamadan perte mi çıktı? nazarımıza mı geldi acep, yazık yaa..
adişi de yerim, arkadaşlarını daaaaa
he kııız
pembiş, bi kalp daha gelmiş, orkide olmuşsun.. tebrikler
herkesten bu performansı bekliyoruz hanımlar
neyneyse, bi ses ver bacım. çok özlüyom ben seniii
yok canım bot falan değil ,ayakkabı
normalde gidip ucuzunu falan arardım ama bu sefer aldım çıktım
şal da zaten ucuz bir maldı, ipekten şaşmamak lazım
"ucuz mal alacak kadar zengin değilim" demişler
100 tl ye aldığım şalı 100 kez takmışımdır, 20 tl ye aldığımı 1 kez bile takamadım
Günaydın güzel hatunlar.Hava ne kadar güzel ya. Hemen balkon yıkadım.Kızımla biraz balkon sefası yaptık. Şimdi de bize kahvaltı hazırlıyorum.
Bugün evi süpürüp sileceğim. Yarın da kuaför günüm.
Biz pembişin hızına yetişemeyiz. En azından ben.
sabah erkenden kalktım, börek yaptım.
planda bi değişiklik oldu, eşim apar topar hayvan pazarına gitti.
bizim nene işimiz yattı :86:
bayramda giyeceğim elbiseyi kısaltacaktı bacım, artık yarına kaldı.
şimdi de arıyor eşim. kuzeni iftara davet ediyormuş.
karı koca sürekli bozuklar. zor bi evlilikleri var, 3 tane de çocuk.
böyle zamanlarda daha ısrarla arıyorlar gelin diye.
gidince de biz hanımıyla bi odada, onlar bi odada.
herkes ayrı dert anlatıyor, zorla kalkıyoruz. yoksa sabaha kadar oturucaz.
elimizden gelen de hiçbirşey yok ..:26:
valla çok sıkılıyorum bu duruma, ne zor evlilikler var.
sürekli patırtı gürültü, böyle hayat mı geçer? :26:
neyse, pembişin tavsiyesiyle derimoddan hediye bi çanta almıştım ta ne zaman, vermek bugüne nasipmiş.
böreğin yanına bi de kek yapıcam birazdan, kız uğraşmasın bi daha..
not: derimoddan mesaj geldi. bayrama özel tüm ayakkabılarda %40 indirim ve ikinci ürüne de %40 indirim varmış.
aaa, araya reklam almışım gibi oldu, ahahahah
ayşecik de şimdi uyanır. yemeğini hazırladım. siz napıyorsunuz hanımlar?
bayram üstü herkes telaşededir şimdi. alışveriş temizlik...
pamidordan mesaj gelmiş. dün, bugün, yarın akşam gece yarısına kadar açık olacakmış mağazaları.
hala alışverişini yapamamış, meşgul ve çocuklu ebeveynlere duyrulur
Bu arada aryanın döküntüleri tamamen geçti. Dr un verdiği şurubu ilk gün içirmeyi denedim tükürdü, içmedi. Sonrada ben ısrar etmedim ve şurubu vermedim. Ama günlük olan vitaminleri ve antibiyotiği kestim. Bugün vitaminlere başlamayı düşünüyorum antibiyotiği vermeyeceğim. Umarım idrar yolları temizlenmiştir.
Hangi avm'desin bakalım?
Kızın d gidebile namaza.. Başka ülkelerde kadınlar da Bayram namazı kıılıyorlar.
İkea
Öff evet çok uzak:/ ben artık online tercih etmekten yanayım. Boludayken sipariş versen cumaya yetişebilirdi:) ama oaraya gidince de tam gün bile geçirebilirsin:))Amin canım çok sağolun hepiniz.
Bizde de var o huyuz şirinden. Ve benim de çok uyuyan lohusa arkadaşlarım var; onları dövesim geliyor :)!!
Sihirli iksir calpol!!
Evet ben de hep daha kötü hastalıklar yaşayan çocukların annelerine Allah'tan sabır diliyorum
Waowwww teşekkür ederim :) sizlerin sayenizde oldu arkadaşlarım; çenemi iyice düşürdünüz hahahhah
Ben özlemiyombasacam evini görecek
Doğru söz valla.
Kuaför candır :)
Nazar etme nolur; çalış senin de olur :)))
İyiki sorunları varmış 3 çocukları olmuş; demekki sorunları olmasa kaç tane olacak.. Ben hep buna takılıyorum kavgalı evliliklerde çünkü büyüklere hiçbişi olmuyo ama yazık o çocuklar hır gürle büyüyo...
Antibiyotiği bitirmek gerekir diye biliyorum ben :/
Neyneysenin de dediği gibi ikea evimizin herşeyi :)
Dünyanın dibine kurmuşlar zaten gıcık oldum!! :)
Geçen bayramdan ağızları yanmış ola ki bir daha "bayramlık" kelimesini anacaklarını sanmam. Harçlıktan bile şüpheliyim:) aryaya da dar kot etek beğenmiştim, üstüne gömlek düşünüyorum amaaa sanırım yarın bunları yetiştiremem. Zaman sıkıntımız var.Bu bücürükler gezmeye bayılıyor.
Arya'nın bayramlığı yine babaanneden mi?
Bırak dağınık kalsın.
İnşallah canım. Bende prospestüsü okumuştum, hatırlıyorum zaten dökünyü yazısını lakin, kullanmaya başladıktan 7 gün sonra olması beni düşündürdü. Yoksaa direk antibiyotiğe bağlardım cevabı.geçmiş olsun, geçsin gitsin inş canım.
sanırım düşündüğümüz gibi antibiyotikten.
ben elime geçen her ilacın prospektüsünü okuyorum, olabilecek yan etkilerde öyle şeyler var kiiii..
bi de ayırmışlar hafif ve ciddi yan etkiler diye. ki hafif etkiler bile adamı yere devirir yanii
Hangi avm'desin bakalım?
Valla çok keyifliydi, hepsini gezemedik bile, oldukça zaman aldı. Haftada bi ordayız artıkın:)hayvanat bahçesiiiii
çok güzel düşünmüşsün, bizimkilerin de ne ilgisini çeker şimdi.
burada bi avm nin bahçesinde onlarca hayvan var, kümes hayvanlarından midilliye kadar birçok hayvan.
ayşecikle gitmiştik de çıkamamıştık bi türlü
Kadir tuğcuya bakmadım, birazdan bi göz atayım canım, sağol. İyi bir üroloğa götürmem lazım, yoksa içim rahat etmeyecek. İnş o da bayramdan sonraya ancak olur. Zaten olmazsa koruyucu şurup kullanacağım artık.Hadi hayırlı olsun kurbanınız. Allah kabul etsin.
Bu aralar ne yazık ki yetişmiyor vakit canım.akşamları da pert oluşyine de geliyorum vakit buldukça
Bence çok iyi araştırmak şartıyla, bitkisel olarak ne yapabileceğine bakmalısın. Bu çocuk 1 yaşında ve bu kadar antibiyotik kullandı ve tekrarlıyor hatalık yani çözüm de değil. Alternatif çözümler üreten doktorlar ne diyor bu konuda? Kadir Tuğcu'nun eski forum cevaplarını inceledin mi.
Canım kendini harap etmemek ne mümkün? Tezgaha cillit bang sıktım. Leş gibi olmuşonun da kokusu doldu hep ağzıma burnuma şimdi de hatun keyifte. Oğlan topkek istiyor. Yemek yok. Yok olmuyor.
tabi canım. imkanı yoksa insaların diyeceğim bi şey yok.
sonuçta bu vacip bi ibadet. ama imkan varsa da azcık zorluğuyla güzel oluyor bayram.
bazen diyorum ya, bayramlar eski bayramlardı. artık içimizden ne bayramlık almak geliyor ne başka bi şeyin heyecanı.
bunlar da olmasa bayram bayramlıktan iyice çıkacak. bi oğlum olsa mesela isterim babasıyla bayram namazına gitsin..
camide bayramlaşsın.. kurban pazarına gitsin yine..
bi de şu yandan düşün; evde küçük bi bebeğin var. et yemesi lazım. kasaptan marketten şüpheyle almazsın da
kendin rahat rahat pişirir verirsin bebeğine..
Geçen bayramdan ağızları yanmış ola ki bir daha "bayramlık" kelimesini anacaklarını sanmam. Harçlıktan bile şüpheliyim:) aryaya da dar kot etek beğenmiştim, üstüne gömlek düşünüyorum amaaa sanırım yarın bunları yetiştiremem. Zaman sıkıntımız var.
Kot eteği ben de beğeniyorum.Ama dar olmalı. Yengesi Aden 'e hediye kot etek almış. Kat kat olanlardan, hiç yakışmadı.
Aslında kplerle kesebilirdik ama eşim istemedi.her sene eşimin arkadaşının kasapları var. Onlar kesip parçalayıp veriyorlardı. Onlar da bu sene kurban işine girmemişler.Öyle olunca eşim de bağışlayalım dedi. Nasip böyleymiş.
Evet kesinlikle.... Dar kot etek, beyaz gömlek, alttan da bizim kızın çap bacaklarıGeçen bayramdan ağızları yanmış ola ki bir daha "bayramlık" kelimesini anacaklarını sanmam. Harçlıktan bile şüpheliyim:) aryaya da dar kot etek beğenmiştim, üstüne gömlek düşünüyorum amaaa sanırım yarın bunları yetiştiremem. Zaman sıkıntımız var.
Kot eteği ben de beğeniyorum.Ama dar olmalı. Yengesi Aden 'e hediye kot etek almış. Kat kat olanlardan, hiç yakışmadı.
Nerelerdesiniz yahu? Tatil geldi bol bol yazacağım kimse yok.
Ben geldim:) millet yoldu, yolculuktu uğraşıyor. Kalanlarsa ev, temizlik, hazırlık...
Siz ne aldınız adene bayramlık?
Öff evet çok uzak:/ ben artık online tercih etmekten yanayım. Boludayken sipariş versen cumaya yetişebilirdi:) ama oaraya gidince de tam gün bile geçirebilirsin:))
Gel bas buyur:))
Aslında kplerle kesebilirdik ama eşim istemedi.her sene eşimin arkadaşının kasapları var. Onlar kesip parçalayıp veriyorlardı. Onlar da bu sene kurban işine girmemişler.Öyle olunca eşim de bağışlayalım dedi. Nasip böyleymiş.
Nerelerdesiniz yahu? Tatil geldi bol bol yazacağım kimse yok.
Bazı şeyleri görüp dokunup almak daha güzel :)Efeye bi oyuncak aldık. Bi de çekiçli bi oyuncak vardı ki onu alamadık çünkü stokta kalmamış :/ artık bi ara netten halledicem inşallah. Ya kargo parası çok istiyo uyuzlar; sinir oluyorum.
Kat kat kot etekler de yakışıyor yahu çok bol olmamak kaydı ile :)
Hanım hanımmmmm okul vakti gelözlüyoruz vallahi :) ben hiç fırsat bulamıyorum vallahi burda yazmaya. Oğluş kudurcan modunda ve kalabalığı sevdi :)
Aryamm alıntılamayı unutmuşum. Kızımmmmm geçen seferki bayramlıklardan sonra ben olsam ben de konuyu açmam hahaha
İkisi de farklı, güzel oyuncaklar. Ama ben çekiçi çok sevdim:) bende alırım belki, renkleri öğretirken güzel olur da, o zamana o oyuncağın parçaları kalır mı bilmemBundan aldık
IKEA Boncuklu Helezon Oyuncak
Bunu almak istiyorum
kea Mula eki - ak Ahap Oyuncak 444emarket - Gvenli,Hzl ve Uygun Fiyatl Alveriin Adresi
Kadir Tuğcu'nun vb muhalif diyebileceğim dobtnrlara bi bakmalı bence. Gerekirse forumda yeni baş lık açıp sorarsın.Geçen bayramdan ağızları yanmış ola ki bir daha "bayramlık" kelimesini anacaklarını sanmam. Harçlıktan bile şüpheliyim:) aryaya da dar kot etek beğenmiştim, üstüne gömlek düşünüyorum amaaa sanırım yarın bunları yetiştiremem. Zaman sıkıntımız var.
İnşallah canım. Bende prospestüsü okumuştum, hatırlıyorum zaten dökünyü yazısını lakin, kullanmaya başladıktan 7 gün sonra olması beni düşündürdü. Yoksaa direk antibiyotiğe bağlardım cevabı.
Valla çok keyifliydi, hepsini gezemedik bile, oldukça zaman aldı. Haftada bi ordayız artıkın:)
Kadir tuğcuya bakmadım, birazdan bi göz atayım canım, sağol. İyi bir üroloğa götürmem lazım, yoksa içim rahat etmeyecek. İnş o da bayramdan sonraya ancak olur. Zaten olmazsa koruyucu şurup kullanacağım artık.
Valla Bayram telaşesi şu bu :)Nerelerdesiniz yahu? Tatil geldi bol bol yazacağım kimse yok.
Bence de dokunarak almalı ama uzak.Bazı şeyleri görüp dokunup almak daha güzel :)Efeye bi oyuncak aldık. Bi de çekiçli bi oyuncak vardı ki onu alamadık çünkü stokta kalmamış :/ artık bi ara netten halledicem inşallah. Ya kargo parası çok istiyo uyuzlar; sinir oluyorum.
Kat kat kot etekler de yakışıyor yahu çok bol olmamak kaydı ile :)
Hanım hanımmmmm okul vakti gelözlüyoruz vallahi :) ben hiç fırsat bulamıyorum vallahi burda yazmaya. Oğluş kudurcan modunda ve kalabalığı sevdi :)
Aryamm alıntılamayı unutmuşum. Kızımmmmm geçen seferki bayramlıklardan sonra ben olsam ben de konuyu açmam hahaha
2. Den var bizde, ikea değil. Onu o gördüğünüz amaçla oynamadı pek oğlum. O çubuklar çokça ısırıldı, kaşınsan dişler için:))) çekiç başka yerlerde kullanıldı:) yine de keyifli bir oyuncak.Bundan aldık
Bunu almak istiyorum
kea Mula eki - ak Ahap Oyuncak 444emarket - Gvenli,Hzl ve Uygun Fiyatl Alveriin Adresi
Bundan aldık
Bunu almak istiyorum
Kız allah seniii! Ne var yahu, bir tanecik torunları, alacaklar tabi:) şaka bir yana, zaten istanbuldan gelirken (1 hafta önce) almışlar birkaç parça birşeyler. Kafiii yane
İkisi de farklı, güzel oyuncaklar. Ama ben çekiçi çok sevdim:) bende alırım belki, renkleri öğretirken güzel olur da, o zamana o oyuncağın parçaları kalır mı bilmemgüle güle oynasın efecik
Kadir Tuğcu'nun vb muhalif diyebileceğim dobtnrlara bi bakmalı bence. Gerekirse forumda yeni baş lık açıp sorarsın.
Valla Bayram telaşesi şu bu :)
Bence de dokunarak almalı ama uzak.
2. Den var bizde, ikea değil. Onu o gördüğünüz amaçla oynamadı pek oğlum. O çubuklar çokça ısırıldı, kaşınsan dişler için:))) çekiç başka yerlerde kullanıldı:) yine de keyifli bir oyuncak.
İlkini de severek oynuyor çocuklar. Güle güle kullansın efe.
Üsttekinden bizdede var ama alttakinden alirmiyim bilmem insanin beynine beynine vuruyurlar sankiahşap tren var bende ondan almak istiyorum.. Güle gule oynasın efecik..
valla bazen insan hiç modunda olmuyor.Canım kendini harap etmemek ne mümkün? Tezgaha cillit bang sıktım. Leş gibi olmuşonun da kokusu doldu hep ağzıma burnuma şimdi de hatun keyifte. Oğlan topkek istiyor. Yemek yok. Yok olmuyor.
evet biliyorum. cumaya da gidiyorlar..Kızın d gidebile namaza.. Başka ülkelerde kadınlar da Bayram namazı kıılıyorlar.
aynen, ne diyeyim sana..İyiki sorunları varmış 3 çocukları olmuş; demekki sorunları olmasa kaç tane olacak.. Ben hep buna takılıyorum kavgalı evliliklerde çünkü büyüklere hiçbişi olmuyo ama yazık o çocuklar hır gürle büyüyo...
önceden avuç içi kadar bi yerdi, avm demeye bin şahit durumu.bugün maltepe carrefour a gittik.. ne kalabalık öyle ama her mağazada vardı.. çok beğendik:13: sadece zamanlamamiz yanlış oldu.. kıza bayramligi kotondan zar zor buldum. . zarada hiçbir şey yoktu bi babet beğendim fiati 99
sağlık olsun, niyet önemli.Aslında kplerle kesebilirdik ama eşim istemedi.her sene eşimin arkadaşının kasapları var. Onlar kesip parçalayıp veriyorlardı. Onlar da bu sene kurban işine girmemişler.Öyle olunca eşim de bağışlayalım dedi. Nasip böyleymiş.
aa, sen yaz bacım. yaz ben hepsine mukabele ederim..Nerelerdesiniz yahu? Tatil geldi bol bol yazacağım kimse yok.
şu boncukludan dün gittiğimiz evde vardı.Bundan aldık
Bunu almak istiyorum
günaydın canlar, arefeniz mübarek olsun.
bugün de çok kıymetli.. bayram hazırlıkları telaşesine düştük ama bugün yapılan ibadetlere büyük mükafatlar var..
dün, gece yarısından sonra döndük. sağolsun kv de bizle geldi. o olunca kızla oturup muhabbet edemiyoruzkiii
gelirken hmm acaba gelsem mi, yarın sabah erken işim var, gelirsem erken kalkmamız lazım diyip duruyor.
oraya gidince bi sohbet, bi muhabbet. anne kalkalım diyorum. oturalım, ev sahibi kahve yapacakmış onu da içelim diyor.
ve heeeep aynı muhabbet. pazartesi günleri bi programı var, biz hangi pazar gitsek aynı şey.
ertesi gün programın varsa, gelme kardeşim. gelip de bize bıdı bıdı etme.
orada da diyorki, oğlum çok ısrar etti, anne sen gelmesen olmaz dedi, zorla illa beni tuttu getirdi
bi de oradayken görümcemle konuştu telefonla, bana diyorki yarın geliyormuş. ama ben evde yokum.
sana gelir artık , beraber oturursunuz. hemen yapıştırdım, ben yarın anneme gidicem diye
bütün gün görümce çekemem valla.sabah sabah ne sinir moddayım di mi? kusura bakmayın.
ama bazen böyle ufak şeylere takılıyorum işte
valla bazen insan hiç modunda olmuyor.
günlük temizlik toparlama yemek işi bile zul geliyor. o zaman minimum şeyle çıkacaksın işin içinden.
kendimizi harap ediyoruz valla
evet biliyorum. cumaya da gidiyorlar..
lakin ben o düşünceye sıcak değilim. bizim ülkemizde de kadınlar cenaze namazı kılmaya pek hevesli.
nedense kendilerine farz olanı yapmıyorlar da olmayana fazla meraklılar
dostlar alışverişte görsün yani, başka anlamı yok.
aynen, ne diyeyim sana..
ya millet bu konuda acayiiiip rahat, ya da ben çok rijitim. sen de..
daha hiçbirşey oturmadan, ya da bi şeyler halihazırda zorken, zorlanırlarken ardarda çocuklar dünyaya geliyor.
bunları düşünemiyorlar mı, umursamıyorlar mı, aklım ermiyor. hem kızıyorum, hem üzülüyorum..
önceden avuç içi kadar bi yerdi, avm demeye bin şahit durumu.
ama şimdi epey büyüdü, dediğin gibi çok mağaza var.
ama şunu bilir söylerim. avm ye haftasonu, tatil ve bayram öncesi gidilmez kardeşim.
ben kalabalık sevmiyorum zaten. metrekareye 3 insan düşünce de bana fenalıklar geliyor.
oysa haftaiçi o kadar rahat ve sakinki...
kızçenin bayramlığı da hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın
babetin zamanı geçti be bacım :100: ucuz olsa önümüzdeki seneyi düşünüp alabilirsin de.
kış başı şimdi babete 100 lira verilmez, üzerine biraz daha ekler bot alırım yahuuu
sağlık olsun, niyet önemli.
inş bir dahaki sene dilediğin gibi olur bacımmm
etek yakışmadıysa, bize göndeeer
aa, sen yaz bacım. yaz ben hepsine mukabele ederim..
şu boncukludan dün gittiğimiz evde vardı.
ayşecik epey oynadı. boncukları bi o tarafaa bi bu tarafaaa götürüp getirdi
ben de düşündüm acaba alsam mı böyle bi şey diye, hayırlı olsun inş efecik de güzel güzel oynar.
lakin şu çekiçli oyuncak bana hiç cazip gelmedi :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?