Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayvanat bahçesiiiii
çok güzel düşünmüşsün, bizimkilerin de ne ilgisini çeker şimdi.

burada bi avm nin bahçesinde onlarca hayvan var, kümes hayvanlarından midilliye kadar birçok hayvan.
ayşecikle gitmiştik de çıkamamıştık bi türlü

Hadi hayırlı olsun kurbanınız. Allah kabul etsin.
Bu aralar ne yazık ki yetişmiyor vakit canım.akşamları da pert oluş yine de geliyorum vakit buldukça
Bence çok iyi araştırmak şartıyla, bitkisel olarak ne yapabileceğine bakmalısın. Bu çocuk 1 yaşında ve bu kadar antibiyotik kullandı ve tekrarlıyor hatalık yani çözüm de değil. Alternatif çözümler üreten doktorlar ne diyor bu konuda? Kadir Tuğcu'nun eski forum cevaplarını inceledin mi.
Canım kendini harap etmemek ne mümkün? Tezgaha cillit bang sıktım. Leş gibi olmuş onun da kokusu doldu hep ağzıma burnuma şimdi de hatun keyifte. Oğlan topkek istiyor. Yemek yok. Yok olmuyor.

Kızın d gidebile namaza.. Başka ülkelerde kadınlar da Bayram namazı kıılıyorlar.
Pembiş, Ankara'ya gittin bizi unuttun.
Hangi avm'desin bakalım?

İkea

Amin canım çok sağolun hepiniz.

Bizde de var o huyuz şirinden. Ve benim de çok uyuyan lohusa arkadaşlarım var; onları dövesim geliyor :)!!

Sihirli iksir calpol!!

Evet ben de hep daha kötü hastalıklar yaşayan çocukların annelerine Allah'tan sabır diliyorum

pembiş, bi kalp daha gelmiş, orkide olmuşsun.. tebrikler

herkesten bu performansı bekliyoruz hanımlar

Waowwww teşekkür ederim :) sizlerin sayenizde oldu arkadaşlarım; çenemi iyice düşürdünüz hahahhah

neyneyse, bi ses ver bacım. çok özlüyom ben seniii

Ben özlemiyom basacam evini görecek

Doğru söz valla.

Kuaför candır :)

Biz pembişin hızına yetişemeyiz. En azından ben.

Nazar etme nolur; çalış senin de olur :)))

İyiki sorunları varmış 3 çocukları olmuş; demekki sorunları olmasa kaç tane olacak.. Ben hep buna takılıyorum kavgalı evliliklerde çünkü büyüklere hiçbişi olmuyo ama yazık o çocuklar hır gürle büyüyo...

Antibiyotiği bitirmek gerekir diye biliyorum ben :/

Hangi avm'desin bakalım?

Neyneysenin de dediği gibi ikea evimizin herşeyi :)

Kızın d gidebile namaza.. Başka ülkelerde kadınlar da Bayram namazı kıılıyorlar.

İkea

Dünyanın dibine kurmuşlar zaten gıcık oldum!! :)

Öff evet çok uzak:/ ben artık online tercih etmekten yanayım. Boludayken sipariş versen cumaya yetişebilirdi:) ama oaraya gidince de tam gün bile geçirebilirsin:))
Gel bas buyur:))

bugün maltepe carrefour a gittik.. ne kalabalık öyle ama her mağazada vardı.. çok beğendik:13: sadece zamanlamamiz yanlış oldu.. kıza bayramligi kotondan zar zor buldum. . zarada hiçbir şey yoktu bi babet beğendim fiati 99

Bu bücürükler gezmeye bayılıyor.
Arya'nın bayramlığı yine babaanneden mi?

Bırak dağınık kalsın.
Geçen bayramdan ağızları yanmış ola ki bir daha "bayramlık" kelimesini anacaklarını sanmam. Harçlıktan bile şüpheliyim:) aryaya da dar kot etek beğenmiştim, üstüne gömlek düşünüyorum amaaa sanırım yarın bunları yetiştiremem. Zaman sıkıntımız var.
İnşallah canım. Bende prospestüsü okumuştum, hatırlıyorum zaten dökünyü yazısını lakin, kullanmaya başladıktan 7 gün sonra olması beni düşündürdü. Yoksaa direk antibiyotiğe bağlardım cevabı.

Hangi avm'desin bakalım?

Valla çok keyifliydi, hepsini gezemedik bile, oldukça zaman aldı. Haftada bi ordayız artıkın:)
Kadir tuğcuya bakmadım, birazdan bi göz atayım canım, sağol. İyi bir üroloğa götürmem lazım, yoksa içim rahat etmeyecek. İnş o da bayramdan sonraya ancak olur. Zaten olmazsa koruyucu şurup kullanacağım artık.

Aslında kplerle kesebilirdik ama eşim istemedi.her sene eşimin arkadaşının kasapları var. Onlar kesip parçalayıp veriyorlardı. Onlar da bu sene kurban işine girmemişler.Öyle olunca eşim de bağışlayalım dedi. Nasip böyleymiş.

Öff evet çok uzak:/ ben artık online tercih etmekten yanayım. Boludayken sipariş versen cumaya yetişebilirdi:) ama oaraya gidince de tam gün bile geçirebilirsin:))
Gel bas buyur:))

Bazı şeyleri görüp dokunup almak daha güzel :) Efeye bi oyuncak aldık. Bi de çekiçli bi oyuncak vardı ki onu alamadık çünkü stokta kalmamış :/ artık bi ara netten halledicem inşallah. Ya kargo parası çok istiyo uyuzlar; sinir oluyorum.

Kat kat kot etekler de yakışıyor yahu çok bol olmamak kaydı ile :)
Nerelerdesiniz yahu? Tatil geldi bol bol yazacağım kimse yok.

Hanım hanımmmmm okul vakti gel özlüyoruz vallahi :) ben hiç fırsat bulamıyorum vallahi burda yazmaya. Oğluş kudurcan modunda ve kalabalığı sevdi :)

Aryamm alıntılamayı unutmuşum. Kızımmmmm geçen seferki bayramlıklardan sonra ben olsam ben de konuyu açmam hahaha

Kız allah seniii! Ne var yahu, bir tanecik torunları, alacaklar tabi:) şaka bir yana, zaten istanbuldan gelirken (1 hafta önce) almışlar birkaç parça birşeyler. Kafiii yane

Kadir Tuğcu'nun vb muhalif diyebileceğim dobtnrlara bi bakmalı bence. Gerekirse forumda yeni baş lık açıp sorarsın.
Valla Bayram telaşesi şu bu :)
Bence de dokunarak almalı ama uzak.
2. Den var bizde, ikea değil. Onu o gördüğünüz amaçla oynamadı pek oğlum. O çubuklar çokça ısırıldı, kaşınsan dişler için:))) çekiç başka yerlerde kullanıldı:) yine de keyifli bir oyuncak.
İlkini de severek oynuyor çocuklar. Güle güle kullansın efe.

Kız allah seniii! Ne var yahu, bir tanecik torunları, alacaklar tabi:) şaka bir yana, zaten istanbuldan gelirken (1 hafta önce) almışlar birkaç parça birşeyler. Kafiii yane

Ne güzel düşünceliler valla :)

İkisi de farklı, güzel oyuncaklar. Ama ben çekiçi çok sevdim:) bende alırım belki, renkleri öğretirken güzel olur da, o zamana o oyuncağın parçaları kalır mı bilmem güle güle oynasın efecik

Şimdiden vurmaya çalışıyordu minik kuş görsen :) yani bence amaca uygun kullanılır

Teşekkür ederiz teyzesi. Valla orda sevip vurdu ama alırsak napar bilmem

Üsttekinden bizdede var ama alttakinden alirmiyim bilmem insanin beynine beynine vuruyurlar sanki ahşap tren var bende ondan almak istiyorum.. Güle gule oynasın efecik..

Kızımmmm sende üç çocuk bi de çekiç olursa bilmem nolur :)))

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

günaydın canlar, arefeniz mübarek olsun.
bugün de çok kıymetli.. bayram hazırlıkları telaşesine düştük ama bugün yapılan ibadetlere büyük mükafatlar var..

dün, gece yarısından sonra döndük. sağolsun kv de bizle geldi. o olunca kızla oturup muhabbet edemiyoruzkiii
gelirken hmm acaba gelsem mi, yarın sabah erken işim var, gelirsem erken kalkmamız lazım diyip duruyor.
oraya gidince bi sohbet, bi muhabbet. anne kalkalım diyorum. oturalım, ev sahibi kahve yapacakmış onu da içelim diyor.
ve heeeep aynı muhabbet. pazartesi günleri bi programı var, biz hangi pazar gitsek aynı şey.
ertesi gün programın varsa, gelme kardeşim. gelip de bize bıdı bıdı etme.
orada da diyorki, oğlum çok ısrar etti, anne sen gelmesen olmaz dedi, zorla illa beni tuttu getirdi
bi de oradayken görümcemle konuştu telefonla, bana diyorki yarın geliyormuş. ama ben evde yokum.
sana gelir artık , beraber oturursunuz. hemen yapıştırdım, ben yarın anneme gidicem diye
bütün gün görümce çekemem valla. sabah sabah ne sinir moddayım di mi? kusura bakmayın.
ama bazen böyle ufak şeylere takılıyorum işte

Canım kendini harap etmemek ne mümkün? Tezgaha cillit bang sıktım. Leş gibi olmuş onun da kokusu doldu hep ağzıma burnuma şimdi de hatun keyifte. Oğlan topkek istiyor. Yemek yok. Yok olmuyor.
valla bazen insan hiç modunda olmuyor.
günlük temizlik toparlama yemek işi bile zul geliyor. o zaman minimum şeyle çıkacaksın işin içinden.
kendimizi harap ediyoruz valla

evet biliyorum. cumaya da gidiyorlar..
lakin ben o düşünceye sıcak değilim. bizim ülkemizde de kadınlar cenaze namazı kılmaya pek hevesli.
nedense kendilerine farz olanı yapmıyorlar da olmayana fazla meraklılar
dostlar alışverişte görsün yani, başka anlamı yok.

aynen, ne diyeyim sana..
ya millet bu konuda acayiiiip rahat, ya da ben çok rijitim. sen de..
daha hiçbirşey oturmadan, ya da bi şeyler halihazırda zorken, zorlanırlarken ardarda çocuklar dünyaya geliyor.
bunları düşünemiyorlar mı, umursamıyorlar mı, aklım ermiyor. hem kızıyorum, hem üzülüyorum..

önceden avuç içi kadar bi yerdi, avm demeye bin şahit durumu.
ama şimdi epey büyüdü, dediğin gibi çok mağaza var.
ama şunu bilir söylerim. avm ye haftasonu, tatil ve bayram öncesi gidilmez kardeşim.
ben kalabalık sevmiyorum zaten. metrekareye 3 insan düşünce de bana fenalıklar geliyor.
oysa haftaiçi o kadar rahat ve sakinki...

kızçenin bayramlığı da hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın
babetin zamanı geçti be bacım :100: ucuz olsa önümüzdeki seneyi düşünüp alabilirsin de.
kış başı şimdi babete 100 lira verilmez, üzerine biraz daha ekler bot alırım yahuuu

sağlık olsun, niyet önemli.
inş bir dahaki sene dilediğin gibi olur bacımmm

etek yakışmadıysa, bize göndeeer

aa, sen yaz bacım. yaz ben hepsine mukabele ederim..
şu boncukludan dün gittiğimiz evde vardı.
ayşecik epey oynadı. boncukları bi o tarafaa bi bu tarafaaa götürüp getirdi
ben de düşündüm acaba alsam mı böyle bi şey diye, hayırlı olsun inş efecik de güzel güzel oynar.

lakin şu çekiçli oyuncak bana hiç cazip gelmedi :100:

-100 kadına napiyorsun diye sorduk. Tek popüler cevap aldık: "Bayram temizliği"

Günaydınlaarrr!!...bizim yarın kaplıca tatilimiz başlıyor inşallah. Bugün tekraarr çamaşır, yıka, kurut, yerleştir günü o yüzden:) ama bu sefer büyük bir heyecanla yapıyorum
Senin kv de bi alem... Hem zorla kendinî kabul ettiriyor, şart koyuyor. Hemde kendi umursamıtor. Görümce olayına yorum bile yapmak istemiyorum! Ne alaka ya? Geliyorsa annesine geliyor, o evde yok diye biye zoraki sana yönlendiriliyor onu anlamadım? Hemde sen müsait misin sorulmadan! Eğer sana gelmek istiyorsa arar müsaitsen sana gelir. Ama böyle yedek kapı muamelesi yanlış. Bence hiçte küçük mevzular değil, benimde çok canım sıkılıdı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…