Şu saat oldu pertim çıktı. Çocukla bayram ziyareti ne zor yaaaaaa?!?! Oturmak mümkün değil, onu dürt bunu it derken mahvetti beni minik kuzu. Neyseki kimse ile muhabbet edemedim ve kimse bana şişko diyemedi hahaha
Akşam maç varmış. Sonrasında da kokoreçe gitmeyi planlıyorlarmış sevgili eşim ve kuzenlerim. Mutluluklar diledim. Ufacık bebişle Atatürk Orman Çiftliğinde işim ne?!?
Bu arada park yatağımızı getirmiştik ya iç yatağını getirmeden; oğlum yerini bir yadırgadı anlatamammmm. Uyuzcuk ya; yaşın kaç başın kaç yer yadırgıyosun????!!! :)
Efe'yi de babasıyla maç izlemeye gönderseydin. Çekirdekten yetişsin çocuk.
milletin kilosunu kendine dert edenlerin başına o kilolar düşsün e miiiii?!Bu arada dakka bir gol bir:
dün anannemlere gitmiştik. Dedem başladı "bu kilolar ne olacak?? Bak kuzenine ne kadar zayıf fidan gibi.." şeklinde konuşmalara... Kuzenim de kendini kötü hissetti ve herkesin ayrı güzelliği var tarzı bişiler dedi. Tabi teyzem ve anaannem kocamın yanında bunların konuşulmasından rahatsız olup bi ton iyi şey dediler ama anladım ki yarın çoooook eğlenicem :/
oooo piti piti yapıp seçeceksiniz heraldeLcwden kırmızı kadife bir elbise almıştık bir de kot elbisemiz var.Hangisini ilk gün giyer henüz bilmiyorum ama kadife olabilir.:26:Hııı bir de kot salopet var.Bu cücükler ne şanslı ya.
Kız bu nasıl oyuncak böyle.Akıl oyunları gibi.
amaan, bu karılara malzeme olsun.Bugün bende de kaçınılmaz son; eşimin sevgili köyündeyim:-/
tevhid varmış bi yerde ben gitmedim. Evde oturdum. Gidip de gıcık tipleri çekemem şimdi..!
Bi de kv bana "sen gelcek misin?" diye sordu, "yok " dedim. "hıı tamam" dedi; sonra duydum yan odada eşime tekrar soruyor "busmai gelmeyecek mi "
Hasbinallah yaa!!
Nfk sen de kv ye iyi kapak yapmışsın napcak şimdi görümcecik:)
harçlık alamadın mı?Kızlar nedense bende hiç Bayram heyecanı yok.
'bayram tatili heyecanı' diyelimBende tatil heyecanı var( şimdi nfk bana birşey fırlatacak seziyorum:))
Kuaföre gittim, saçlarımı biraz kısalttım, kaşlarımı toparlayıp adam edip gönderdiler sağolsunlar:) insan içine çıkabilirim artık.
efecik annesine kalkan olmuş demekŞu saat oldu pertim çıktı. Çocukla bayram ziyareti ne zor yaaaaaa?!?! Oturmak mümkün değil, onu dürt bunu it derken mahvetti beni minik kuzu. Neyseki kimse ile muhabbet edemedim ve kimse bana şişko diyemedi hahaha
Akşam maç varmış. Sonrasında da kokoreçe gitmeyi planlıyorlarmış sevgili eşim ve kuzenlerim. Mutluluklar diledim. Ufacık bebişle Atatürk Orman Çiftliğinde işim ne?!?
Bu arada park yatağımızı getirmiştik ya iç yatağını getirmeden; oğlum yerini bir yadırgadı anlatamammmm. Uyuzcuk ya; yaşın kaç başın kaç yer yadırgıyosun????!!! :)
ne mutlu..dün akşam annemi ve babamı gördükten sonra bayram oldu benim içinşükürler olsun
canlarım, bayramınız mübarek olsun.
Rabbim aileniz ve sevdiklerinizle daha nice bayramlar yaşamayı nasip etsin..
düşünüyorum. ayşecik doğduğundan beri bu 4. bayramımız.
dün sabah kahvaltıdan sonra direkt yazlığa gittik.
kurban kesimi, et taksimi. ancak ikindide döndük eve.
bi yemek yedik, sonra karşıya akraba ziyaretine.
oradan da geç döndük. fırsat olmadı yazmaya.
bugün program belli değil. ama Allah razı olsun eşim et işini ayarlıyor.
verilecekler, dolaba konacaklar.. bu sabah tamamen bu işi bitirsek de rahat rahat gezsek..
dün gece 2 de yattım, namazdan sonra da uyuyamadım. 5 saat uykuyla inş perte çıkmam akşama
milletin kilosunu kendine dert edenlerin başına o kilolar düşsün e miiiii?!
oooo piti piti yapıp seçeceksiniz heralde
hey gidi, zamanında bizim bayramda bi elbisemiz olurdu. baş ucumuza koyup uyurdur heyecanla..
şimdi her güne bir elbise ayarlanıyor. heyecan da sanırım bununla ters orantılı
akıl oyunları mı, ilahiiii
ayşecik çok sevdi. epey oynadı. anında görüntü show
Eki Görüntüle 831657
amaan, bu karılara malzeme olsun.
şimdi herkes sorar. aaa, falancanın gelini niye gelmemiiiiiş?!!!
görümcecik, arife günü gelmedi, tam da isabet oldu.
harçlık alamadın mı?
eşim namazdan gelince, ayşecikle kapıda karşılıyoruz. sarılıyoruz, öpüşüyoruz, bayramlaşıyoruz.
sonra gelsin paracıklar
bak nasıl da heyecanlıyım, gördün mü? ahahahahah
'bayram tatili heyecanı' diyelim
senin buna ihtiyacın var bacım, inş gönlünce eğlenir, dinlenirsin
efecik annesine kalkan olmuş demek
ayşecik çocuk varsa, dibinde bitiyor. o nereye ayşecik peşine..
dün gece gittiğimiz yerde 3 çocuk vardı ama ayşecik en küçüğü 3,5 yaşında olanla takıldı.
bütün gece onunla oturdu, kalktı, gezdi, oynadı.
valla şaşırdım. resmen oyun arkadaşı yaptı kendine
maç hayal kırıklığı oldu, umutlanıp elinin boş kalması fena kötü bi his :100:
bizimki annemde yapıyor onu, hiç verimli uyuyamıyor, yatağını ve yastığını arıyor zannımca :44:
geçen tatile gittiğimizde otelde park yatak getirmişlerdi.
tam uyuyor, kalkıp yatağa bakıyordu. kendi yatağı olmadığını anladığı için bi türlü tam dalamıyordu.
sonraki tatilde, park yatakla birlikte iç yatağını da götürdük. mışıl mışıl uyudu velet
dün akşam annemi ve babamı gördükten sonra bayram oldu benim içinşükürler olsun
yer yadırgama konusunda oğluşu çok farklı yerlerde uyuttum,özellikle yatağına bağlı kalmadım.. o yüzden sorun olmuyor bizde çok şükür
Bende artik anne babamin yanina gitmek istiyorum bana da bayram gelsiin ;((
ayşeciğin ağzında nihayet azıları gördüm, alt çenedekiler patlamış.
sonra üstteki birinci azılar mı geliyor? aryanın annesiiiiii
ne mutlu..
darısı önce born, sonra anne babasını henüz görememiş herkesin başına..
ayşeciğin ağzında nihayet azıları gördüm, alt çenedekiler patlamış.
sonra üstteki birinci azılar mı geliyor? aryanın annesiiiiii
ne mutlu..
darısı önce born, sonra anne babasını henüz görememiş herkesin başına..
canlarım, bayramınız mübarek olsun.
Rabbim aileniz ve sevdiklerinizle daha nice bayramlar yaşamayı nasip etsin..
düşünüyorum. ayşecik doğduğundan beri bu 4. bayramımız.
dün sabah kahvaltıdan sonra direkt yazlığa gittik.
kurban kesimi, et taksimi. ancak ikindide döndük eve.
bi yemek yedik, sonra karşıya akraba ziyaretine.
oradan da geç döndük. fırsat olmadı yazmaya.
bugün program belli değil. ama Allah razı olsun eşim et işini ayarlıyor.
verilecekler, dolaba konacaklar.. bu sabah tamamen bu işi bitirsek de rahat rahat gezsek..
dün gece 2 de yattım, namazdan sonra da uyuyamadım. 5 saat uykuyla inş perte çıkmam akşama
milletin kilosunu kendine dert edenlerin başına o kilolar düşsün e miiiii?!
oooo piti piti yapıp seçeceksiniz heralde
hey gidi, zamanında bizim bayramda bi elbisemiz olurdu. baş ucumuza koyup uyurdur heyecanla..
şimdi her güne bir elbise ayarlanıyor. heyecan da sanırım bununla ters orantılı
akıl oyunları mı, ilahiiii
ayşecik çok sevdi. epey oynadı. anında görüntü show
Eki Görüntüle 831657
amaan, bu karılara malzeme olsun.
şimdi herkes sorar. aaa, falancanın gelini niye gelmemiiiiiş?!!!
görümcecik, arife günü gelmedi, tam da isabet oldu.
harçlık alamadın mı?
eşim namazdan gelince, ayşecikle kapıda karşılıyoruz. sarılıyoruz, öpüşüyoruz, bayramlaşıyoruz.
sonra gelsin paracıklar
bak nasıl da heyecanlıyım, gördün mü? ahahahahah
'bayram tatili heyecanı' diyelim
senin buna ihtiyacın var bacım, inş gönlünce eğlenir, dinlenirsin
efecik annesine kalkan olmuş demek
ayşecik çocuk varsa, dibinde bitiyor. o nereye ayşecik peşine..
dün gece gittiğimiz yerde 3 çocuk vardı ama ayşecik en küçüğü 3,5 yaşında olanla takıldı.
bütün gece onunla oturdu, kalktı, gezdi, oynadı.
valla şaşırdım. resmen oyun arkadaşı yaptı kendine
maç hayal kırıklığı oldu, umutlanıp elinin boş kalması fena kötü bi his :100:
bizimki annemde yapıyor onu, hiç verimli uyuyamıyor, yatağını ve yastığını arıyor zannımca :44:
geçen tatile gittiğimizde otelde park yatak getirmişlerdi.
tam uyuyor, kalkıp yatağa bakıyordu. kendi yatağı olmadığını anladığı için bi türlü tam dalamıyordu.
sonraki tatilde, park yatakla birlikte iç yatağını da götürdük. mışıl mışıl uyudu velet
Oğluşum bugün avmnin oyun alanındaki bi kıza bi sarıldı çok hoşuma gitti. Kız tabi ablaydı yani rahat 3 yaşında vardı ve bu samimiyetten pek hoşlanmadı ama Efecim çok mutluydu :) adam ayakta zor duruyo ama sevgi böcüğü olma modunda. Ah erkek milleti :)))
Az önce" neyseneyse" nin tavsiyesi üzerine kadir tuğcu adlı çocuk doktorunun yazılarını okuyordum( neyseneysecim sağol baya faydası oldu). Orada okudum da aklıma takıldı, grip aşısı 6. Aydan itibaren vurulabişiuormuş ve dr lar öneriyor vurulmssını. Sizlerden vurduran yada düşünen var mı?
Ahh canımmm, güzel konuşuyorsun da, ben mi çok abartıyorum bilmem? Arya alerji olayını atlatıp, 3 gün önce grip oldu. Artık bende yıldım, dr a gitmeme kararı aldım, kendi atlatsın diye düşündüm. Şuan öylekötü öksürüyor ve sesi kalınlaşıp kısıldı. Uyurken bile zor nefes alıyor. Kaplıcaya gelirken burada toparlar diye düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı. 1 aydır bu tatili bekliyorum ve şimdi gitmek için yer arıyorum. Bizimkinin bünyesi mi zayıf, ben mi acele ediyorum bilmem ki? Birde gerçekten yıldım bu ara. Bir hastalık düzelmeden öbürü başlıyor. Aşı da cazip geldi o yüzden.Canım, faydalı olmasına çok sevindim. Benim, çocuklar hastalandığında hatta kendim için bile baktığım bir sitedir. Kadir tuğcuya kendi rahatsızlığımı bile sormuşluğum vardır:) ben oğlum daha hapşırmadan hasta oldu diye soluğu doktorda çok aldım. Güya erken gidecez de hastalık ilerlemeyecek, hiçbir ilgisi yokmuş. Ne zaman bu doktordan haberim oldu ve ne zaman formdaki arşivi didik didik ettim, oğlum feraha erdi. Ben hastalığa ve ateşe nasıl bakmam gerektiğinirvğrendim. Duacısıyım, Allah razı olsun kendisinden.
Grip aşısına gelince, kendime veya çocuklara vurdurmadım. Zaten grip oldum, çocuklara da bulaştı. Bu bağışıklık bizi götürür diye düşünüyorum. Hasta olmasaydın da vurdurmazdım. Ben bu kadar hasta olmamanın iyi olmadığını düşünenlerdenim. Senede 1-2 kez grip olmayı çok zararlı görmüyorum. Ama çok ağır grip olanların ve risk grubundakilerin aşı olması iyidir.
Ahh canımmm, güzel konuşuyorsun da, ben mi çok abartıyorum bilmem? Arya alerji olayını atlatıp, 3 gün önce grip oldu. Artık bende yıldım, dr a gitmeme kararı aldım, kendi atlatsın diye düşündüm. Şuan öylekötü öksürüyor ve sesi kalınlaşıp kısıldı. Uyurken bile zor nefes alıyor. Kaplıcaya gelirken burada toparlar diye düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı. 1 aydır bu tatili bekliyorum ve şimdi gitmek için yer arıyorum. Bizimkinin bünyesi mi zayıf, ben mi acele ediyorum bilmem ki? Birde gerçekten yıldım bu ara. Bir hastalık düzelmeden öbürü başlıyor. Aşı da cazip geldi o yüzden.
Günaydın bayramınız Mübarek Olsun forumcanlar.. bizim kayinvalideler gelmedi musmutluyum.. bayramın ilk günü çok yorucu geçti. . inşallah bundan sonraki günler dinlenebiliriz..
Günaydın bayramınız Mübarek Olsun forumcanlar.. bizim kayinvalideler gelmedi musmutluyum.. bayramın ilk günü çok yorucu geçti. . inşallah bundan sonraki günler dinlenebiliriz..
Sabahtan beri girip bi günaydın yazamadım, şimdi de akşam oldu :)
Ankarada hava bozdu malesef. Kaç gündür ne güzel güneşliydisanırım yarın akşama doğru Bolu sahillerine açılırız. Tatil güzeldi, günleri bile unuttum....
Herkese bol gezmeler, iyi eğlenceler :)
Senin bayramın gelmeyeceklerini duyunca başlamıştır.Şu an bütün kv'lere kılım zaten.
Cuma geldi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?