bugün bayram ziyaretine gittiğimiz evlerde oğluşun peşinde koşmak beni çok yordu..
halbuki akşam annemlere gidip kardeşlerimle olmak istiyordum, direk evime döndüm. poffff
Gunaydin canlar.. Koskoca bayram da bitti, bugun son ziyaretlerimizi yapicaz ins. Haftasonu da esim baliga, aysecikle biz neneye...
Bu gece ne derdi vqrsa hic uyuyamadi. Abartisiz en azindan on kere kalkti. Sabahi zor yaptik. Suan da mesaisine baslamis durumda.. Hava da epey soguk. Kaloriferi actim..
Busmaicim, planladigin gibi olmamis ama kardeslerin haftasonu da oradadir heralde. Daha uzun saatler takilirsiniz, sikma canini
Tatilin tadini cikarin , son gunler bunlar. Sizler ve bebislerinizi opuyorum. Allaha emanetsiniz
Pembiş Nfk tabi ,hemen kahvaltıya bizimkilere damladım
Kahvaltıdan sonra anneme bulaşıkları toplamaya yardım etmek istiyorum "benim istediğim gibi yapamıyorsun bırak" diyor.
İstediği; puzzle gibi bulaşık makinasının her köşesini doldurarak muntazam bi şekilde yerleştirmek.
Yani çok sinirleniyorum.
Herşeye müdahale ediyor mutfakta bir iş yapacağım zaman. "Onu şuraya koy, şu dolabın kapağını açık bırakma, şurayı silmeden yerleştirme". Çok titiz ve çok sinirlendiriyor bu durum beni. Yardım etmeme izin vermiyor ve kendini çok yoruyor.
Yani sonuçta ben de bi şekilde o işi yapıyorum ;illa kendi istediği yöntemle mi olması lazım? "Sen bırak, git çocuğuna bak" deyip duruyor.
Ben de sinirle elimdekileri bırakıp mutfaktan çıktım.
Canımcım yaşlanınca her kadının mutfağı onun sarayı veya çöplüğü oluyor. Yani başka bir kraliçe yada tavuk)) kızı bile olsa orda istenmiyor. Biz de yaşlanınca öyle olacağız. Ben de obsesif gibi aynı boyutta olan tabakları bir araya koyarım ama annem takmaz ve sinir eder beni. O yüzden Keremi kardişlerine sat ve yayıl kızımmmmmmm!!!!!
Kv işte. Her zamanki şeyler. Sanırım kv ne yapsa ne dese bana batıyor. Sevemedim kadını bir türlü. Benim beklentilerimi karşılamıyor bu kv.Anlatsana şekerim; niye kılsın :)??
Evet valla geldi. Eskiden Ankaraya geldiğimizde anannemlere gelir yerleşirdik. Şimdi annemler burda olunca ne kadar farklı... Ana- baba evi gibisi yok valla...
bugün bayram ziyaretine gittiğimiz evlerde oğluşun peşinde koşmak beni çok yordu..
halbuki akşam annemlere gidip kardeşlerimle olmak istiyordum, direk evime döndüm. poffff
Kahvaltıdan sonra anneme bulaşıkları toplamaya yardım etmek istiyorum "benim istediğim gibi yapamıyorsun bırak" diyor.
İstediği; puzzle gibi bulaşık makinasının her köşesini doldurarak muntazam bi şekilde yerleştirmek.
Yani çok sinirleniyorum.
Herşeye müdahale ediyor mutfakta bir iş yapacağım zaman. "Onu şuraya koy, şu dolabın kapağını açık bırakma, şurayı silmeden yerleştirme". Çok titiz ve çok sinirlendiriyor bu durum beni. Yardım etmeme izin vermiyor ve kendini çok yoruyor.
Yani sonuçta ben de bi şekilde o işi yapıyorum ;illa kendi istediği yöntemle mi olması lazım? "Sen bırak, git çocuğuna bak" deyip duruyor.
Sen de aynısın zaten biliyorum!
bana çok saçma geliyor, sonuçta sadece kendinizi yoruyorsunuz.
O önceden de böyleydi. o yüzden evlenene kadar hiçbirşey yapmayı bilmiyordum, ancak kendi mutfağım olunca öğrenebildim.
Şimdi bünyesi zayıfladı ,yardımcı olayım istiyorum ama hep müdahale hep müdahale
Kv işte. Her zamanki şeyler. Sanırım kv ne yapsa ne dese bana batıyor. Sevemedim kadını bir türlü. Benim beklentilerimi karşılamıyor bu kv.
Aynen ya. Bütün süs eşyalarına el atıp dolapları dökmek istiyor. Burası bizim ev mi kuzum diyorum.
Bütün anneler aynı sanırım. Benim annem aynı şeyi benim evimde de yapıyor. Bir bakıyorum eşyaların yeri değişmiş.Evin ve mutfağın mutlak hakîmi annemdir her zaman. Kv de tam tersi elini işe sürmez. Suyunu bile bizden ister. Biz varken iş yaptığını görmedim.
Yani çok sinirleniyorum.
Biz geldik kv evine, tatilimiz bitti. Dinlendirici, güzel bir tatil oldu. Tüm aksiliklere rağmen deşarj oldum. Bol bol sıcak suda kaldım, yemek yapmadım, temizlik yapmadım, yattım, daha ne olsun
Pazar günü de kendi evimize geçeceğiz inşallah. Sanırım bu hafta kv lerle gideceğiz, aryaya bakmaları için. Gerçi yarın annemin dr kontrolü var, ondan sonra netleşir bazı durumlar. Ama olaylar bunu gösteriyor.
Bu arada benim kız 3 saattir uyuyor, bir anlam veremedim. Hava yağmurlu olduğu için oda biraz karanlık gb, benimki gece olduğunu düşünüyor sanırımyada hastalığın verdiği yorgunluk. İşin ucu bana dokunmasın da, gecenin bi yarısı kalkıp oturmayalım durup dururken.
Ayy benim kuzu daha uyanmadı, bağladı gece uykusunagitti benim gece uykummm!
Benim kız kalktı, bakalım kaça kadar oturacağız?
Ayy bu ne yaaa? Kendi kendime çalıp söylüyomm. Pembişş, gitmediniz mi daha, nasıldı yolculuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?