Ya ya tabiDaha ne istiyorsunyat işte ne güzel. Deli mi ne bu kız ya?
SormaGöz zevkim bozulunca da beynim yoruluyo napiyimmmmmmmmmmm :))??
Anneciğine teşekkür etmelisin ömrünün 25 yılı bişi yaptırmamış sana; ne de olsa artık uzuuuuun yıllar yapacaksın inşallah :)
Ozaman kvye bizımla değılsın diyoruz :)
Lohusayken benim de mutfağımı halletmişlerdi valla kabus gibiydi :/
Kv işte. Her zamanki şeyler. Sanırım kv ne yapsa ne dese bana batıyor. Sevemedim kadını bir türlü. Benim beklentilerimi karşılamıyor bu kv.
Aynen ya. Bütün süs eşyalarına el atıp dolapları dökmek istiyor. Burası bizim ev mi kuzum diyorum.
Bütün anneler aynı sanırım. Benim annem aynı şeyi benim evimde de yapıyor. Bir bakıyorum eşyaların yeri değişmiş.Evin ve mutfağın mutlak hakîmi annemdir her zaman. Kv de tam tersi elini işe sürmez. Suyunu bile bizden ister. Biz varken iş yaptığını görmedim.
Kv işte. Her zamanki şeyler. Sanırım kv ne yapsa ne dese bana batıyor. Sevemedim kadını bir türlü. Benim beklentilerimi karşılamıyor bu kv.
Aynen ya. Bütün süs eşyalarına el atıp dolapları dökmek istiyor. Burası bizim ev mi kuzum diyorum.
Bütün anneler aynı sanırım. Benim annem aynı şeyi benim evimde de yapıyor. Bir bakıyorum eşyaların yeri değişmiş.Evin ve mutfağın mutlak hakîmi annemdir her zaman. Kv de tam tersi elini işe sürmez. Suyunu bile bizden ister. Biz varken iş yaptığını görmedim.
İnşallah kontrol sonuçları güzel çıkar canım..
Bu maceranın sonunu yaz olur mu????
Kıyamam sanaaaaaaa. Geldik canikom da arkadaş çaya davet etti. Zaten evde yemek olmadığı için koşa koşa oraya gittik :) tabi kızlar yine Efeyi üzdüler. Oyuncak vermediler gösterip gösterip :/ neyse oğluş en sonunda sapıttı ve kalktık. Şimdi de emzir uyuttayız bakalım.
Evimi hiç özlememişim. Orda mutluydummmmmm. Pzt doktor olayımız olduğu için okula gitmicem. Ama içten içe geriliyorum sanırım. Hem tek başıma (teyze yanımda olsa da) hastanelerde uğraşıcam hem de sonuçlar inşallahiyi çıkar diye ümid etmekten beynim ağrıyo....
Bu arada bi sağnakyağış var anlatılmaz yaşanır. Böyle olursa pazara gidemem yarın mecbur market yolcusuyum. Ahhh Ankarada ne rahattımmmmmmmm :/
Günaydın kızlarrrr.
Efe gece sürekli bağırarak uyandı. Kabus mu görüyor canı mı acıyor anlamadım. Bi dertlerini anlatabilecek kıvama gelselerdiben de mide ağrısından öldüm. Efeden arta kalan zamanlarda tuvalete taşındım. Yani bu gece çoook eğlenceliydi...
sen benim kayinvalideyi tarif etmissin.. bayilir emir vermeye kendine hizmet ettirmeye
Benim kız kalktı, bakalım kaça kadar oturacağız?
uzunnnn bir aradan sonra günaydın
herkesin bayramı güzel geçmiş allaha şükür
bizimde akraba ziyareti falan derken bitti işte bende bugün işteyim
bugün burdan çıkışta gene gidemediğimiz bir akraba ziyareti olacak kayınvalidemlerle bakalım inşallah çabuk biter
hepinizi çok özledim tek tek öpüyorum nanaklarınızdan
Merhaba canım. Ne bugün çalışıyor musun? Allah yardımcın olsun.
İçini rahat tut şekerim. İnş. Sonuçlar güzel çıkar. Eve gelince orada ne kadar rahat olduğumuzu daha iyi anlıyoruz sanırım. Ohhh temizlik yok yemek yok. Sonra gerçek hayata dönüş.
Nazar.
Hepsi aynı diyebilirim.
Günaydın. Sabah 8 gibi kalktık. Yağmurlu bir güne uyandık. Tabi bir de soğuk.Adiş hanım şu an yastıkları yere atıp üzerlerine basıp koltuk tepelerine çıkmakta.Bir de bana gülüyor yaramaz.
uzunnnn bir aradan sonra günaydın
herkesin bayramı güzel geçmiş allaha şükür
bizimde akraba ziyareti falan derken bitti işte bende bugün işteyim
bugün burdan çıkışta gene gidemediğimiz bir akraba ziyareti olacak kayınvalidemlerle bakalım inşallah çabuk biter
hepinizi çok özledim tek tek öpüyorum nanaklarınızdan
Tatil dolayısı ile yatma kalkma düzeni yalan oldu. Şu iki güne normal seyrine dönse de oğluş çok üzülmese. Gerçi artık kocaman oldu yani beni emmeden de uyuyabilmeli ve karnını doyurmalı. Yine de ona kıyamıyorummmmmmmmm.
Tatilde doya doya uyumayı hayal etmiştim.Ben de emmeyi bırakınca nasıl uyuyacaklar onu düşünüyorum.
Pembişim sevindim evinize ulaşmanıza. Umarım efenin sonuçları iyî çıkar bacım, içini ferah tut. Anne evinin rahatlığı özlenmiş hemen:) olsun yinede en güzeli kendi evin, boşver. Uykusuzluğuna daha diyecek bişi bulamıyorumm!!
7 buçuk gb kalkıp 10 buçuğa kadar oyalandı, çorba içip uyudu, sabah 7 buçuğa kadar ( hava atmak gb olmasın:))Ben ise yuh, çüş ve oha diyorum uykusuzluğuma :)
Aryacık naptı dün?? Kaçta yattı kalktı???
O zaman suç senin genlerinde bacımm!!Bi daha hamile kalırsam ve arkadaşlığımız devam ediyor olursa bana uyumamı söyleyin bolbol. Bu çocuk benim yüzümden böyle oldu kesin!! Onca iyi huyum var (söylemesi ayıp) ; çocuğum bunu aldı.... Ah ve ah :)
Bizde bugün dr daydık. Annemin dr u izindeymiş hala, onu gösteremedik. Böylece bu hafta annemin bizimle gelmeyeceği; kv ve kp ile gideceğimiz kesinleşti.
Aryayı gösterdim, grip ve öksürüğü azalmıştı ilaç kullanmadan. Dr onun için bişi demedi, ciğerleri temiz iyi yapmışsınız her hastalıkta ilaca koşmayın dedi. İdrar yolları için ultrasona girdi böbreklerinde sıkıntı çıkmadı şükür. Birde 3 gün sonra çıkacak olan idrar tahlili, idrar kültürü vs sonuçları var, onları da telefondan öğrenip reçete kodunu alacağız. Ondan da bişi çıkmaz umarım. Boyu 83 cm, kilo 10 buçuk. Boyu kilosu gayet iyi dedi! Hiç zorlamayın yemeğe dedi. İçim rahatladı biraz. Gerçi zaten eski disiplinim, yemeğe zorlamam kalmamıştı. Canı isterse istediği kadar yiyor. Bu arada tatilde yemekhanedeki çocukları görmeniz lazımdı! Anneleri mama sandalyesinin önüne yemekleri koyuyor, çocuklar löp löp yiyor. Çok özendim ama sanırım benimki hiçbir zaman öyle bir çocuk olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?