Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Daha ne istiyorsun yat işte ne güzel. Deli mi ne bu kız ya?
Ya ya tabi
Kv nin evinden bahsetmiyorum annemin evinden bahsediyorum :)
Sorma

Hahha tamamen aynı :)

Günaydın kızlarrrr.

Efe gece sürekli bağırarak uyandı. Kabus mu görüyor canı mı acıyor anlamadım. Bi dertlerini anlatabilecek kıvama gelselerdi ben de mide ağrısından öldüm. Efeden arta kalan zamanlarda tuvalete taşındım. Yani bu gece çoook eğlenceliydi...

sen benim kayinvalideyi tarif etmissin.. bayilir emir vermeye kendine hizmet ettirmeye

İçini rahat tut şekerim. İnş. Sonuçlar güzel çıkar. Eve gelince orada ne kadar rahat olduğumuzu daha iyi anlıyoruz sanırım. Ohhh temizlik yok yemek yok. Sonra gerçek hayata dönüş.

Nazar.

sen benim kayinvalideyi tarif etmissin.. bayilir emir vermeye kendine hizmet ettirmeye

Hepsi aynı diyebilirim.

Günaydın. Sabah 8 gibi kalktık. Yağmurlu bir güne uyandık. Tabi bir de soğuk.Adiş hanım şu an yastıkları yere atıp üzerlerine basıp koltuk tepelerine çıkmakta.Bir de bana gülüyor yaramaz.

uzunnnn bir aradan sonra günaydın

herkesin bayramı güzel geçmiş allaha şükür
bizimde akraba ziyareti falan derken bitti işte bende bugün işteyim
bugün burdan çıkışta gene gidemediğimiz bir akraba ziyareti olacak kayınvalidemlerle bakalım inşallah çabuk biter

hepinizi çok özledim tek tek öpüyorum nanaklarınızdan

Merhaba canım. Ne bugün çalışıyor musun? Allah yardımcın olsun.

İnşallah canım. Herkesin duasını bekliyorum.

Evet orası resmen sultanlık evi burası isauralık :)

Günaydın. Sabah 8 gibi kalktık. Yağmurlu bir güne uyandık. Tabi bir de soğuk.Adiş hanım şu an yastıkları yere atıp üzerlerine basıp koltuk tepelerine çıkmakta.Bir de bana gülüyor yaramaz.

Aferin Adiş kuşa :)

Canım ya kıyamam sana. Allah kolaylık versin. Haftaiçini zor kaldırıyor insan; bi de haftasonu olunca düşünemiyorum....

Tatil dolayısı ile yatma kalkma düzeni yalan oldu. Şu iki güne normal seyrine dönse de oğluş çok üzülmese. Gerçi artık kocaman oldu yani beni emmeden de uyuyabilmeli ve karnını doyurmalı. Yine de ona kıyamıyorummmmmmmmm.

Tatilde doya doya uyumayı hayal etmiştim.Ben de emmeyi bırakınca nasıl uyuyacaklar onu düşünüyorum.

Pembişim sevindim evinize ulaşmanıza. Umarım efenin sonuçları iyî çıkar bacım, içini ferah tut. Anne evinin rahatlığı özlenmiş hemen:) olsun yinede en güzeli kendi evin, boşver. Uykusuzluğuna daha diyecek bişi bulamıyorumm!!

Ben ise yuh, çüş ve oha diyorum uykusuzluğuma :)
Aryacık naptı dün?? Kaçta yattı kalktı???

Bi daha hamile kalırsam ve arkadaşlığımız devam ediyor olursa bana uyumamı söyleyin bolbol. Bu çocuk benim yüzümden böyle oldu kesin!! Onca iyi huyum var (söylemesi ayıp ) ; çocuğum bunu aldı.... Ah ve ah :)

Bizde bugün dr daydık. Annemin dr u izindeymiş hala, onu gösteremedik. Böylece bu hafta annemin bizimle gelmeyeceği; kv ve kp ile gideceğimiz kesinleşti.
Aryayı gösterdim, grip ve öksürüğü azalmıştı ilaç kullanmadan. Dr onun için bişi demedi, ciğerleri temiz iyi yapmışsınız her hastalıkta ilaca koşmayın dedi. İdrar yolları için ultrasona girdi böbreklerinde sıkıntı çıkmadı şükür. Birde 3 gün sonra çıkacak olan idrar tahlili, idrar kültürü vs sonuçları var, onları da telefondan öğrenip reçete kodunu alacağız. Ondan da bişi çıkmaz umarım. Boyu 83 cm, kilo 10 buçuk. Boyu kilosu gayet iyi dedi! Hiç zorlamayın yemeğe dedi. İçim rahatladı biraz. Gerçi zaten eski disiplinim, yemeğe zorlamam kalmamıştı. Canı isterse istediği kadar yiyor. Bu arada tatilde yemekhanedeki çocukları görmeniz lazımdı! Anneleri mama sandalyesinin önüne yemekleri koyuyor, çocuklar löp löp yiyor. Çok özendim ama sanırım benimki hiçbir zaman öyle bir çocuk olmayacak.

Ben ise yuh, çüş ve oha diyorum uykusuzluğuma :)
Aryacık naptı dün?? Kaçta yattı kalktı???
7 buçuk gb kalkıp 10 buçuğa kadar oyalandı, çorba içip uyudu, sabah 7 buçuğa kadar ( hava atmak gb olmasın:))
O zaman suç senin genlerinde bacımm!!

Neyse canım bi hafta kv kp ile idare edeceksin artık. Hiç değilse el insanı bakmayacak çocuğuna.

Aryacığımın iyi olmasına sevindim. Boyuna ve kilosuna da maşallah biz bayadır tartılıp ölçülmüyoruz valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…