7 buçuk gb kalkıp 10 buçuğa kadar oyalandı, çorba içip uyudu, sabah 7 buçuğa kadar ( hava atmak gb olmasın:))
O zaman suç senin genlerinde bacımm!!
Sizin tartıp ölçmeye ne hacet, görünen köy kılavuz istemez maşallahNeyse canım bi hafta kv kp ile idare edeceksin artık. Hiç değilse el insanı bakmayacak çocuğuna.
Aryacığımın iyi olmasına sevindim. Boyuna ve kilosuna da maşallahbiz bayadır tartılıp ölçülmüyoruz valla...
Hiç heveslenme cicim:) kuzenimin ilk çocuğu maşallah çok uslu, hiç yormayan bir çocuktu. Peşine hemen kamile kaldı ( ki bende onun çocuğuna bakıp her çocuk öyle sanardım, çocuk büyütmekte ne varki diye düşünürdüm!) 9 ay yas tuttu ilki iyiydi 2. Si tersi olacak diye. O da ilk çocuğu gb, uslu, iştahlı ve cici:))Ben de yata yata büyüyen çocuk istiyorummmmmmmmm bana neeeeee
Babası da gece sıksık uyanır ve geri yatar. Oğlum mükemmel bi birleşim yani
Bu arada az önce löp löp yemeye yazmayı unutmuşum. Ben de oğlumu mama sandalyesi başlarından toplarım anca. İlk çocuğum böyle ya ikincisi tersi olur dimiiii??????
Sizin tartıp ölçmeye ne hacet, görünen köy kılavuz istemez maşallah
Hiç heveslenme cicim:) kuzenimin ilk çocuğu maşallah çok uslu, hiç yormayan bir çocuktu. Peşine hemen kamile kaldı ( ki bende onun çocuğuna bakıp her çocuk öyle sanardım, çocuk büyütmekte ne varki diye düşünürdüm!) 9 ay yas tuttu ilki iyiydi 2. Si tersi olacak diye. O da ilk çocuğu gb, uslu, iştahlı ve cici:))
"Umut" herşeydir:)) biz olumlu düşünelim olumlu olsun:) zaten 2. De ( ki bu ara çocuğa bakacak kişi olay olduğu için hiç düşünmüyorum 2. Yi) hatim indiricem hamileyken:)Valla ikincisi de Efecim gibi olursa sanırım kafayı yerim. O yüzden aklımıza kötü şeyler getirmeyelim :)
Tembel topiğin annecikleri nerdesiniz beeeeee?!?!?
Bizde bugün dr daydık. Annemin dr u izindeymiş hala, onu gösteremedik. Böylece bu hafta annemin bizimle gelmeyeceği; kv ve kp ile gideceğimiz kesinleşti.
Aryayı gösterdim, grip ve öksürüğü azalmıştı ilaç kullanmadan. Dr onun için bişi demedi, ciğerleri temiz iyi yapmışsınız her hastalıkta ilaca koşmayın dedi. İdrar yolları için ultrasona girdi böbreklerinde sıkıntı çıkmadı şükür. Birde 3 gün sonra çıkacak olan idrar tahlili, idrar kültürü vs sonuçları var, onları da telefondan öğrenip reçete kodunu alacağız. Ondan da bişi çıkmaz umarım. Boyu 83 cm, kilo 10 buçuk. Boyu kilosu gayet iyi dedi! Hiç zorlamayın yemeğe dedi. İçim rahatladı biraz. Gerçi zaten eski disiplinim, yemeğe zorlamam kalmamıştı. Canı isterse istediği kadar yiyor. Bu arada tatilde yemekhanedeki çocukları görmeniz lazımdı! Anneleri mama sandalyesinin önüne yemekleri koyuyor, çocuklar löp löp yiyor. Çok özendim ama sanırım benimki hiçbir zaman öyle bir çocuk olmayacak.
7 buçuk gb kalkıp 10 buçuğa kadar oyalandı, çorba içip uyudu, sabah 7 buçuğa kadar ( hava atmak gb olmasın:))
O zaman suç senin genlerinde bacımm!!
"Umut" herşeydir:)) biz olumlu düşünelim olumlu olsun:) zaten 2. De ( ki bu ara çocuğa bakacak kişi olay olduğu için hiç düşünmüyorum 2. Yi) hatim indiricem hamileyken:)
"Umut" herşeydir:)) biz olumlu düşünelim olumlu olsun:) zaten 2. De ( ki bu ara çocuğa bakacak kişi olay olduğu için hiç düşünmüyorum 2. Yi) hatim indiricem hamileyken:)
Hanım hanım Sen hatim indiriyorsan biz ne yapalım?
Kız bulmuşun fıstık gibi çocuğu daha da hatimden bahsediyosun. Uçucam sana haaaaaa :)
Kocam kesinlikle ikinciyi istemiyo. Ona noluyosa...? Bugün sabahtan akşama kadar oğluşla beraberdim. Beyfendi akşam geldi hastayım modlarında bi de hizmet bekliyo.... Birilerini boğasım var
Benimki de istemiyor.Psikilojik olarak beni de etkiliyor.Evlendikten iki yıl sonra istemiştim ona bile razı edememiştim ki ikinci biraz zor. Kaza falan olursa bilemem artık.
Aryanın uykusuna diyecek yokTembellik yapıyoruz.Adiş uyuyunca iki saat uyudum.
Maşallah kuzuma.Biz 13 aylıkken 9 kg ve 75 cm idik.
Bacım böyle çocuk bin yılda bir dünyaya gelir. O da sana denk gelmiş.maşallah Arya'ya.
Hanım hanım Sen hatim indiriyorsan biz ne yapalım?
Kız bulmuşun fıstık gibi çocuğu daha da hatimden bahsediyosun. Uçucam sana haaaaaa :)
Kocam kesinlikle ikinciyi istemiyo. Ona noluyosa...? Bugün sabahtan akşama kadar oğluşla beraberdim. Beyfendi akşam geldi hastayım modlarında bi de hizmet bekliyo.... Birilerini boğasım var
Konuş be canım :)
Aryanın uykusuna diyecek yokama daha 2 aylıkkenden o böyleydi ( yaşasın gece-gündüz eğitimi! Eğitimlerden bi onu becerebildim sanırım) 6 aylıktan itibaren sabahı boylar kuzum. Ama sanırım emmeleriyle çok alakası var. Bizimki emmediği için aramıyor. Emen çocukların geneli gece uyanıp emmek istiyor, benim gözlemim.
yok şimdi allah var, 13 aylıktan beri rahatım baya. İlk zamanlar, hatta 1 yaşa kadar çok zor bi bebekti ama. Kolikti mesela!
Beni şu hastalıklar ve yemek olayı yıldırdı bacımm! Ama yemeği de hiç ısrar etmiyorum artık.( eskiden ısrar etmemek için kendimi zor tutuyordum, sinir oluyordum) şimdi evde ne yemek yapıldıysa, yiyor yada yemiyor. Benimde umrumda olmuyor hakkatten. Hatta bir öğün düzeni, saati bile yok artık. Ne zaman acıkırsa. Çok aç olduğunu düşünürsem de uyurken cicibebeli süt veriyorum, bitti gitti. Yok meyvesi, yok yumurtası, yok cevizi, yok bugün yoğurt yemedi si yok artık. Ne yemek istiyorsa o!
Bizde de aynı durum:) ona noluyosa, sanki bi işin ucundan tuttuğu var? Ama benimki fazla " anne" olmamdan şikayetçi. Kocamı 2. Plana atıyormuşum.
Kesintisiz uyuyacağım günleri dört gözle bekliyorum. Sanki artık daha sık uyanıyor. Emmeyi bırakınca nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum.
Erkek olsam üç çocuk bile isterim.
Benimki de istemiyor.Psikilojik olarak beni de etkiliyor.Evlendikten iki yıl sonra istemiştim ona bile razı edememiştim ki ikinci biraz zor. Kaza falan olursa bilemem artık.
Aryanın uykusuna diyecek yokama daha 2 aylıkkenden o böyleydi ( yaşasın gece-gündüz eğitimi! Eğitimlerden bi onu becerebildim sanırım) 6 aylıktan itibaren sabahı boylar kuzum. Ama sanırım emmeleriyle çok alakası var. Bizimki emmediği için aramıyor. Emen çocukların geneli gece uyanıp emmek istiyor, benim gözlemim.
yok şimdi allah var, 13 aylıktan beri rahatım baya. İlk zamanlar, hatta 1 yaşa kadar çok zor bi bebekti ama. Kolikti mesela!
Beni şu hastalıklar ve yemek olayı yıldırdı bacımm! Ama yemeği de hiç ısrar etmiyorum artık.( eskiden ısrar etmemek için kendimi zor tutuyordum, sinir oluyordum) şimdi evde ne yemek yapıldıysa, yiyor yada yemiyor. Benimde umrumda olmuyor hakkatten. Hatta bir öğün düzeni, saati bile yok artık. Ne zaman acıkırsa. Çok aç olduğunu düşünürsem de uyurken cicibebeli süt veriyorum, bitti gitti. Yok meyvesi, yok yumurtası, yok cevizi, yok bugün yoğurt yemedi si yok artık. Ne yemek istiyorsa o!
Bizde de aynı durum:) ona noluyosa, sanki bi işin ucundan tuttuğu var? Ama benimki fazla " anne" olmamdan şikayetçi. Kocamı 2. Plana atıyormuşum.
Kesintisiz uyuyacağım günleri dört gözle bekliyorum. Sanki artık daha sık uyanıyor. Emmeyi bırakınca nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum.
Erkek olsam üç çocuk bile isterim.
İlk kesintisiz uyumaları ha-ri-ka! Gerçektenyakındır yakın, sabredin. Dua edin emiyorlar. Benimki de keşke emseydi de kalksaydım tek bende. Bu arada geçen farkettim, göğdümü sıkınca süt geliyor biraz. Hatta hayal bile kurdum, emermiş yeniden dedim! Ağzına verdim, önce tiksinir gb itti, sonrada bir ısırdı kiii, bi daha öyle bişi deneyemem sanırım bu arada sıkınca süt gelmesi normal midir??
Ben kafadan emmeye bağlıyordum oysa:) uykuyu sevmeyen ve az uyuyan insanları snlamıyorum ben zaten! Uykuyu seven ve doymayan biti olarak:) 16 saat rekorum varBiraz zaman geçsin "oğlun olursa şöyle olur böyle olur" diye verirsin gazı bakarsın olur
Emmeyle de değil bence. Bi arkadaşımın çocuğu emerken 10-5 arası kesintisiz uyuyodu. Şimdi emmeyi bırakınca 10-9 arası uyuyor. Amannnn fıtrat olayı işte başka bişi değil.
Evet babalar birinci bebekler tabi ya o yüzden bi tuhaf olabiliyorlar. Ben şimdilik bişi demiyorum çünkü benim de ikinciyi kaldıracak potansiyelim yok şuanda ama 2 yıl kadar sonra beynini yerim inşallah
Evet ya nasıl olcak bıraktırma işi bilmem. Aslında az çok tahmin edebiliyorum. Kesin bişiler sürülecek memeye
Bak sen Aryaya!! İçindeki cadı pörtlemiş senin kızın :) normaldir süt gelmesi diye düşünüyorum ama bi bilene de sorulabilir.
İlk kesintisiz uyumaları ha-ri-ka! Gerçektenyakındır yakın, sabredin. Dua edin emiyorlar. Benimki de keşke emseydi de kalksaydım tek bende. Bu arada geçen farkettim, göğdümü sıkınca süt geliyor biraz. Hatta hayal bile kurdum, emermiş yeniden dedim! Ağzına verdim, önce tiksinir gb itti, sonrada bir ısırdı kiii, bi daha öyle bişi deneyemem sanırım bu arada sıkınca süt gelmesi normal midir??
Biraz zaman geçsin "oğlun olursa şöyle olur böyle olur" diye verirsin gazı bakarsın olur
Emmeyle de değil bence. Bi arkadaşımın çocuğu emerken 10-5 arası kesintisiz uyuyodu. Şimdi emmeyi bırakınca 10-9 arası uyuyor. Amannnn fıtrat olayı işte başka bişi değil.
Evet babalar birinci bebekler tabi ya o yüzden bi tuhaf olabiliyorlar. Ben şimdilik bişi demiyorum çünkü benim de ikinciyi kaldıracak potansiyelim yok şuanda ama 2 yıl kadar sonra beynini yerim inşallah
Evet ya nasıl olcak bıraktırma işi bilmem. Aslında az çok tahmin edebiliyorum. Kesin bişiler sürülecek memeye
Bak sen Aryaya!! İçindeki cadı pörtlemiş senin kızın :) normaldir süt gelmesi diye düşünüyorum ama bi bilene de sorulabilir.
Ben kafadan emmeye bağlıyordum oysa:) uykuyu sevmeyen ve az uyuyan insanları snlamıyorum ben zaten! Uykuyu seven ve doymayan biti olarak:) 16 saat rekorum var
Bi onum kaldı sorulacak:) dr a gideceğim aylardır unutkanlık için, bir fırsat bulup gidemedim. Bu arada dünden beri baya grip olmuşum kafamı kaldıramıyorum, ama dr için zamanım bile yok:) dr bi yakınım olsa, çok bunaltırdım sorularımla heralde.
He yawff, öyle oldu dimii??Topiğin Bayram nöbetçileri: Aryam, pembiş ve ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?