Son aşama kalmış, inşallah onu da kazasız belasız atlatırsınız. En zor kısmı atlatmışsınız. Birşey çıkmasın tek de... Bizi haberdar edersin canım.Destiny. Yok evet bayadır da demişti okul vakti yetişemem diye. İnşallah herşey yolundadır.
Canım annenin huyu buysa ne olursa olsun devam eder. Ama sen iyi yapıyosun bence karışarak. Madem rahatsız da... Ama gelin belki de ev işlerine yardım etmeyecek :))
Arkadaşını hatırlıyorum. Tatilde de boğaz enfeksiyonu ile uğraşmışlar kıyamam. Allah'ım şifa versin.
Amin canım sağol.
Sağol canımcım.
Kolay gelsin evdeki işlerde. Ben hala çamaşırı bitiremedim valla.
Canım teşekkür ederim.
Gidip damar yolumuzu açtırdık. Sonra dirseği bükmeme savaşı vererek diğer hastaneye gidip radyoaktif maddemizi aldık. Şimdi evdeyiz. 12:30da çekime gidicez inşallah. Herkese duaları için tekrar teşekkür ederim.
Son aşama kalmış, inşallah onu da kazasız belasız atlatırsınız. En zor kısmı atlatmışsınız. Birşey çıkmasın tek de... Bizi haberdar edersin canım.
Amin canım inşallah birşey çıkmaz. Bugünkü 10dakkalık çekimmiş. Bi de 40 dakkalık çekimimiz olacak ya çarşamba günü yada haftaya pzt günü. İnşallah hepsi güzel sonuçlanır.
Evet canım kv ve kp dün akşam itibarıyla bizdeyiz.
İnşallah ilk ve son kez olur, ve bir sıkıntı çıkmaz. Şuan itibari ile yaptırıyorsunuzdur, allah yardımcınız olsun.
O zaman durum farklı tabi. E yazık kadına ya madem rahatsız niye kendini böyle zorluyor. Rahatsızlığı ne canım, ciddi bişi mi?
Amin canım inşallah birşey çıkmaz. Bugünkü 10dakkalık çekimmiş. Bi de 40 dakkalık çekimimiz olacak ya çarşamba günü yada haftaya pzt günü. İnşallah hepsi güzel sonuçlanır.
Bağışıklık sistemi hastalığı çıktı, kortizon kullanacak ömür boyu. İlaç halsizlik ve mide bulantısı yapıyor. Çok kilo da verdi.. Öyle işte
Hımmm... Ben tekrar çarşamba çekim yapılacağını bilmiyordum. Başka bir işlem yapılacak gb düşünmüşüm. Hepsi güzel çıksın, sende hepimize kek ısmarlaaaa:))
Bağışıklık sistemi hastalığı çıktı, kortizon kullanacak ömür boyu. İlaç halsizlik ve mide bulantısı yapıyor. Çok kilo da verdi.. Öyle işte
Ay seve seveeeeeee :)
Canım ya kortizon zor tabiAllah'ım beterinden korusun. İyiki sen varsın yakınlarında.
Kızlar Efecim çekimde bizi üzmedi. On dk sürdğ yada sürmedi. Diğeri de ya çrş ya pzt olacak ya ondan sonra sonuç çıkacakmış.
Bişey yedirmedik diye anneye bilgi veren sevecen saf iyiniyetli sevgili babaanneleri tebrik ediyorumBu arada herkese günaydınn...
Benim için çok zor bir sabahtı. Kalkıp yemek yaptım ( öğlene hazır olsun diye) kahvaltıyı hazırlayıp çıkmak zorunda kaldım. Aryaya kahvaltı da yaptıramadım. Gideceğimi anlayıp bacağıma sarılıp sarılıp ağladı bi rahat vermedi. Bense boğazım çok kötü, borozan yutmuş gb çıkıyor sesim:) allah çocuklara sabır versin, akşama kadar beni dinleyecekleraryaya kv bişi yedirememiş. Çok ağlıyor artık ben gideceğim zaman, nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yaa
bişey yedirmedik diye anneye bilgi veren sevecen saf iyiniyetli sevgili babaanneleri tebrik ediyorum
Bişey yedirmedik diye anneye bilgi veren sevecen saf iyiniyetli sevgili babaanneleri tebrik ediyorum
Neyneyse aryam pembiş ozlemcr annem konusunda takma diyosunuz da o iş öyle değil annemin sağlığı bu sene baya bozuldu incecik yaprak gibi oldu ; bu yüzden yardımcı olmak istiyorum ama bu titizliği yüzünden çok yoruluyor. Önceden olsa takmazdım Ben de ona dedim ki "gelinin olunca böyle müdahale edemezsin şimdiden alış"
"Onu o zaman düşünürüm "dedi.
Çocuk karaciğer hastası önceden bahsetmiştim size
İstanbuldan geldi tatile çocuk burda boğaz enfeksiyonu geçirdi hastaneden çıkamadılar ne planlar yapmıştık hiç görüşemedikbugün de dönüyorlar
Oğluna Allah şifa versin hepsi çabucak olsun bitsin inşallah
Destiny555 değil mi evet kayboldu ortadan
uzun bi aradan sonra, günaydın canlar
bayramdı, ziyaretti derken hiç giremedim neredeyse.. iyisiniz inş.
kaç gündür evi otel gibi kullanıyorum. o kadar iş biriktiki
bugün çooook işim var anlayacağınız. ama kendimi bi o kadar da tembel ve yorgun hissediyorum.
''Milyonlarca yürek, tek bir soru:
- 9 gün ne ara geçti ?'' diyor baattin. ne doğru di mi?çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
ben ev işlerine adaptasyonda böyle zorlanıyorsam onları düşünemiyorum
geçmişi peyderpey okudum, gözden kaçanlar vardır. yine bakıcam inş.
pembişim, bugün dr işleriniz var, Allah yardımcınız olsun. inş kolaylıkla çekim yapılır ve
iyi haberlerle gönlün- gönlümüz ferahlar.. öpüyorum cancağızlarımmm
Bu arada herkese günaydınn...
Benim için çok zor bir sabahtı. Kalkıp yemek yaptım ( öğlene hazır olsun diye) kahvaltıyı hazırlayıp çıkmak zorunda kaldım. Aryaya kahvaltı da yaptıramadım. Gideceğimi anlayıp bacağıma sarılıp sarılıp ağladı bi rahat vermedi. Bense boğazım çok kötü, borozan yutmuş gb çıkıyor sesim:) allah çocuklara sabır versin, akşama kadar beni dinleyecekleraryaya kv bişi yedirememiş. Çok ağlıyor artık ben gideceğim zaman, nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yaa
Bişey yedirmedik diye anneye bilgi veren sevecen saf iyiniyetli sevgili babaanneleri tebrik ediyorum
Evet, evet oydu. Tamam hatırladım.Anneme de hep bizler için yaşadığı için kızardım ama sanırım giderek ben de ona benziyorum.
Bizi çooooook ihmal ettiniz.Bırak ev işini bizimle ilgilen.
Bizde de aynı sorun var. Eve geldim kv hiç bir şey yediremedim diyor. Sadece süt içmiş bir de çubuk kraker yemiş.Çabalamazsan yemez tabi. Üstelik geldim ki uyuyor. Aden uyuyunca o da uyumuş. Ohhh ne ala memleket. Tezgahın üzerinde cezve, biberon; masanın üzerinde çorba kâsesi duruyor. En azından makineye koy. Boğacaktım.Neyseki iki gün bakıyor. Yüzüne dahi bakmadan mutfağa geçtim. Yemek yapmam gerek diye. Annem Aden uyuyunca hemen bir iş yapardı. Kızlarrrrr siz böyle kv olmayın.
Bu arada pembiş Dr sonucu ne oldu? Böyle seslenince sanki gerçek ismin pembe gibi geliyor.
Perşembe günü arkadaşım ve annesi ,ev ve bebek görmeye gelecekler. Kahveye gelelim dediler. Ben de moralim iyi olursa çaya bekliyorum dedim. Çarşamba belli olur yani. Neyse menüyü üç çeşit basit tutayım dedim. Tiramisu, kısır, tepside peynrli yufka böreği. Nasıl?????
Haha bana da öyle geliyo ki çok fena :)
Canım sonuç yok. Bi çekim daha yapılacak ya bu çarşamba yada gelecek pzt. O çekimden sonra iki sonucu da alıp doktora gideceğiz inşallah.
Anam ne tembel kaynana o :) gerçi kadın kaç yaşında? Ve kaç çocuk büyüttü? Baymış olabilir :))
Ben oğluşun çocuklarını sevmeye gitmeyi planlıyorumaynı şehirde olursak ve ben emekli olursam yemek konusunda yardım ederim. Ama sürekli çocuk bakımı zor beaaaaaa. Anannesi baksın hahaha. Oğluşu evlendirdim, torunum oldu ve sanırım dünüre kılım :)
Süper. Biz de gelelim.
Ne kadar uzun sürüyormuş böyle.
Seni fena kv. Kız tembel ki ne tembel. Yaşla alakası yok. Şöyle diyeyim ev hanımı ama asla kp olmadan ev temizlemez, yemek yapmaz.Mutfağa beraber girerler. Ben onun gençliğini de bilirim yani.Bulmuş mis gibi herifi keyfine bakıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?