- 8 Ağustos 2011
- 12.711
- 15.175
- 498
Sayın nfk rümuzlu üyemiz. 9 gün boyunca tırım tırım gezip evinizle ilgilenmediniz. Şimdi çılgınlar gibi temizlik vs yapıp burda sizi dört gözle bekleyen arkadaşlarınızı ihmal ediyorsunuz. Ayıp yahuuuu
hayrolsun inşallahBu arada dün rüyamda hacca gitmiştim:)) kabeyi görmedim ama çok değişik çok güzel bir duyguydu anlatamam! Gece uyanınca eşimi uyandırıp müjdeleyecektim nerdeyse. Onun huzuruyla geçti bugün.
canım Elifnaza katılıyorum kimse annenin yaptığını yapmaz.. arkadaşlarını ,kurulu düzenini bırakıp bütün gün evde aryayla hapsoluyor. üstelik damadının yanında kalmak da her kaynananın harcı değilBu arada anneme gelinceeee; bugün dr kontrolü vardı. Sabah aradım değerleri baya düşmüş şükür, normal değerlere yakın ama normale dönmemiş henüz. Sonra aryayı falan sorunca, sen ne zaman gelirsin diye sordum, bilmiyorum falan dedi. Akşam aradığımda da kv lerden sonra aryaya kim bakacak dedi!!!! Bende e sen iyileşene kadar onlar durur, sonra sen gelirsin dedim. Bana bu yıl güvenmeyin dedi!!!!! Şoka girdim!!! Eşimle konuştum, o da kime saldıracağını şaşırdı. Ki bana yüklendi, ( annemin sırf hastalıktan gelmediğini düşünmüyorum çünkü hiç te öyle davranmıyor, bol bol misafir ağırlayıp geziyor. Benimle açık açık konuşmayıp bi geleceğim bi gelmeyeceğim olayı beni çıldırtıyor artık!) bu durum aynen kv lerin yanında da konuşulduğu için de gerildim. Sonra annem pişman olmuş olacak ki tekrar arayıp ne zamsn istiyorsanız gelin alın beni de bakayım dedi. Bakıcı olayına bu yıl hazır değilim, eşimde hiç sıcak bakmıyor, bırakamam ben başkasına diyor. Seneye de kreşe verilecek böyle olunca. Annemin bazı huylarına tahammül edemiyorum!
belki evinin kurcalanmasından hoşlanmadığını düşünmüştür. kv dir ne yapsa yeridirNe bileyim ya ben kızdım açıkçası. Toplasa eline mi yapışır sanki.
Ya sabahtan geliyor. Saat dörde kadar benim evde. Hiç mi zamanı olmadı? Yemek yapsın demiyorum ki. Kendi kızı olsa öyle mi bırakır acaba. Hoş, her şey karşılıklı.
ayrılma korkusu bitmez daha durun yeni başlıyor:):)) sus-tum o zaman!
Bugün ilkti, pek kızamadım doğrusu. Ayrıca bizde de aynı durum, tezgahın üstünde kahvaltı vardı. Ben kızmadım bu duruma nedense.
Ha ha haa süpermiş
Bu ayrılma korkusu ne zaman bitecek o zamannn????
yok kıız, yalnız değilsin. madden olmasam da ruhum hep topikteKendim çalıp oynuyorummmmmmmmm :) gök yüzünde yalnız gezen yıldızlarrrrrrrrrrrr ,bu topikte sizin kadar yalnızımmmm
canım geçmiş olsun, az annen ya da kardeşlerin yardıma geleydi.hayırlı akşamlar bacilar9 gün ne guzeldi ya esimin evde olmasına alistim bugün çok zorlandım. . kızların ikiside hasta neyazikki...
cacık mııı?.. ayşecik mümkün değil yoğurdu ağzına sürmüyor.Öncelikle bugün buraya yazmamış olan herkesi kınıyorum...!!!!
Sonra dünden beri yazmayı unuttuğum şeyi yazıyorum :) oğluşa yatmadan önce cacık ve tam tahıllı ekmek veriyorum. Oğlum muhallebi çocuğu değilim demek istiyomuş meğerrrrrşaka bi yana; yoğurda ne meyveler, pekmezler, ballar koyardım da yemezdi. Şimdi maşallah yiyo. Ama artık salatalık almıcaz tabi dereotu ile idare etsin ha bu arada yedi de ne kadar yattı derseniz dün önce 3 saat sonra 2 sonra 1-1 aralıklarla kalktı. Olsun ben buna da razıyım :))
ay ne güzel rüya..Bu arada dün rüyamda hacca gitmiştim:)) kabeyi görmedim ama çok değişik çok güzel bir duyguydu anlatamam! Gece uyanınca eşimi uyandırıp müjdeleyecektim nerdeyse. Onun huzuruyla geçti bugün.
ayrılma korkusu bitmez daha durun yeni başlıyor:)
benimki ben giderken hiç umursamazdı ; çünkü ben ona hep özgür alan bırakıyorum, babasıyla ve diğer akrabalarla gezmeye gönderiyorum. bana yapışık olmasından hoşlanmıyorum.
yalnız dün ben çıkarken hazırlandığımda gideceğimi anladı gelip bana kedi gibi sokulmaya başladı ;eridim bittim resmen gerçekten çalışan anne olmak zor. eşimi geçen gün keremle bıraktım 2 saat bezini değiştirmek zorunda kaldı bir de hiç uyumamış.. "ee gördün mü nasılmışşşş "dedim:)
bana :""senin görevin kereme en iyi şekilde bakmak; başka birşey beklemiyorum "bütün gün keremle uğraştım hiçbir iş yapmadım" de, gerisi önemli değil"" dedi:)
pöfff lafa gelince güzel de sonra ne yiycez ne giycez acabapalavra palavra palavraaa
Bu arada anneme gelinceeee; bugün dr kontrolü vardı. Sabah aradım değerleri baya düşmüş şükür, normal değerlere yakın ama normale dönmemiş henüz. Sonra aryayı falan sorunca, sen ne zaman gelirsin diye sordum, bilmiyorum falan dedi. Akşam aradığımda da kv lerden sonra aryaya kim bakacak dedi!!!! Bende e sen iyileşene kadar onlar durur, sonra sen gelirsin dedim. Bana bu yıl güvenmeyin dedi!!!!! Şoka girdim!!! Eşimle konuştum, o da kime saldıracağını şaşırdı. Ki bana yüklendi, ( annemin sırf hastalıktan gelmediğini düşünmüyorum çünkü hiç te öyle davranmıyor, bol bol misafir ağırlayıp geziyor. Benimle açık açık konuşmayıp bi geleceğim bi gelmeyeceğim olayı beni çıldırtıyor artık!) bu durum aynen kv lerin yanında da konuşulduğu için de gerildim. Sonra annem pişman olmuş olacak ki tekrar arayıp ne zamsn istiyorsanız gelin alın beni de bakayım dedi. Bakıcı olayına bu yıl hazır değilim, eşimde hiç sıcak bakmıyor, bırakamam ben başkasına diyor. Seneye de kreşe verilecek böyle olunca. Annemin bazı huylarına tahammül edemiyorum!
hahha adama koptumyok kıız, yalnız değilsin. madden olmasam da ruhum hep topikte
canım geçmiş olsun, az annen ya da kardeşlerin yardıma geleydi.
hasta çocukla uğraşmak çok zor. bizimkinin de sürekli burnu akıyor.
hem akıyor, hem tıkalı. ne ilginç bi muamma de mi?
bu arada geçen dilanaz söylemişti ya, çok salyası var önlük takıyorum diye.
inanın birkaç gündür bu dediğine dönüş yapıcaz neredeyse. mübarek sanki bardakla su dökülüyor önüne.
yarım saatte öyle ıslanıyorki, sürekli değiştirle baş edemiyorum. evdeyken önlük mü taksam
cacık mııı?.. ayşecik mümkün değil yoğurdu ağzına sürmüyor.
neler koydum içine, aynı söylediğin gibi, yemiyor yemiyor yemiyor
inş efe gibi olur da, bi zamandan sonra yemeye başlar.
yoğurdun uykuya bende bi etkisi yok ama eşim az yoğurt yesin süt içsin hemen mayışıyor.
bi arkadaş, yorgun olduğumda eşimin gözünde öyle bi istek seziyorsam, akşam yemek sofrasında adama dayıyorum ayranı.
bol bol yoğurdu. 1 saat sonra uyuyakalıyor diyorduadam da dev gibi. neredeyse 2 metre, bir kase yoğurdun onu devirebilmesi çok komik geliyor bana. ama kocasında bu etkiyi yapanlar varsa, ara sıra bu niyetle deneyebilirler, ahahahahah!
ay ne güzel rüya..
gitmeden gösterilmiş. belki çağırıyordur Rabbim..
arkadaşım da bu şekilde umreye gittiğini görmüştü.
inan sonra dellendi, olmazları oldurttu, çok uğraştı umreye gitti
tabi tabi kullanmaz olur muyum çoook lanet edecek bu cümleyi kurduğu günene güzel. ama kendi ağzıyla bunu söylüyorsa, arada bunu kullan derim.
bazen tembellik yapmak istiyor insan
ayşecik de öyle anneci değil. bağımsız takılmak hoşuna gidiyor.
ama kapının diğer tarafında kim olursa olsun onunla gitmek istiyor.
geçen binayı silen temizlikçi hanımın peşine ağladı
amcasının peşine de ağlıyor, adamı göreceksiniz, eli ayağı birbirine dolaşıyor
'ama sen böyle yaparsan ben nasıl giderim, seni nasıl ağlatırım? yapma böyle bak çok üzülüyorum.
bak şimdi ben de ağlayacağım' diyor. iki adım gidip geri dönüyor, sonra tekrar gidip tekrar dönüyor.
ya diyom, numaracı bu, bu kadar inanmaaa
Bizde de aynı sorun var. Eve geldim kv hiç bir şey yediremedim diyor. Sadece süt içmiş bir de çubuk kraker yemiş.Çabalamazsan yemez tabi. Üstelik geldim ki uyuyor. Aden uyuyunca o da uyumuş. Ohhh ne ala memleket. Tezgahın üzerinde cezve, biberon; masanın üzerinde çorba kâsesi duruyor. En azından makineye koy. Boğacaktım.Neyseki iki gün bakıyor. Yüzüne dahi bakmadan mutfağa geçtim. Yemek yapmam gerek diye. Annem Aden uyuyunca hemen bir iş yapardı. Kızlarrrrr siz böyle kv olmayın.
tabi tabi kullanmaz olur muyum çoook lanet edecek bu cümleyi kurduğu güne
Selam bacılar
Hastanede arkadaşımın yanındaydım 3 saat
keremi anneme bıraktığım için gayet rahattım :) çok iyi oldu<3 dibine vurduk muhabbetin..
Eşim aldı bizi eve geldik, kerem çoktan uyumuş yavrumu yatmadan göremedim :"(
Geçmiş olsun prenseslerine canım benim
Aşırı titiz değil ama bana göre fazla. Bir de ,alışkanlıklarından asla vazgeçemez. Şifa dileğin için sağol canım
Geldik ayolll
Aynen
Oh süpermiş
Aa olmuyo ama gene yoğurtlu salatayı unuttun :)
Yemek yedirmeye uğraşmayarak hata etmiş ama mutfağı toplamaması veya uyumasında bir hata göremedim. Kızma bu kadar canım
Bu arada anneme gelinceeee; bugün dr kontrolü vardı. Sabah aradım değerleri baya düşmüş şükür, normal değerlere yakın ama normale dönmemiş henüz. Sonra aryayı falan sorunca, sen ne zaman gelirsin diye sordum, bilmiyorum falan dedi. Akşam aradığımda da kv lerden sonra aryaya kim bakacak dedi!!!! Bende e sen iyileşene kadar onlar durur, sonra sen gelirsin dedim. Bana bu yıl güvenmeyin dedi!!!!! Şoka girdim!!! Eşimle konuştum, o da kime saldıracağını şaşırdı. Ki bana yüklendi, ( annemin sırf hastalıktan gelmediğini düşünmüyorum çünkü hiç te öyle davranmıyor, bol bol misafir ağırlayıp geziyor. Benimle açık açık konuşmayıp bi geleceğim bi gelmeyeceğim olayı beni çıldırtıyor artık!) bu durum aynen kv lerin yanında da konuşulduğu için de gerildim. Sonra annem pişman olmuş olacak ki tekrar arayıp ne zamsn istiyorsanız gelin alın beni de bakayım dedi. Bakıcı olayına bu yıl hazır değilim, eşimde hiç sıcak bakmıyor, bırakamam ben başkasına diyor. Seneye de kreşe verilecek böyle olunca. Annemin bazı huylarına tahammül edemiyorum!
Kimi görüşleri, tv programına çıkardığı çocuklar yüzünden sevmiyorum.
Türkiye'de pedagog yoktur zaten, bizde öyle br uzmanlık alanı yok. Kendini pedagog diye mi tanıtıyor?
Kızlara geçmişfolsun.
Valla uzun tatil iyi değilmiş:/
Ahaha tam efe tarzı bir davranış:))
Uykuları daim olsun.
3 saat? Hey maşallah:)
Arya bunu aşınca:)
Evde kısa süreli yanından uzaklaş. Saklambaç gibi oyunlar oynayın.ce e yapın. Çocuk sen gittiğinde gittin ve bitti sanıyor:) onun için komple yok olmakla eş değer (Allah korusun). Senin gitmeni böyle görmediği zaman düzelir,. Bir de kv nin bakmasına alışmadığı için protesto etmiştir.
ayıp di mii?!
ama döndüm. artık yine evimin kadını, çocuğumun anası, topiğimin muhtarıyım
ev almış başını gitmiş, dün 3 posta çamaşır yıkandı. daha da var.
bugün ütüleri halletmem lazım, yapmadıkça bölünerek çoğalıyorlar sanki.
mübarek everestle mi yarışıyor ne?!
günaydın kızlar
sabah kalktık ,keremle parka gittik kirlendik eve geldik banyo yaptı şimdi de uyuyor musmutlu:)
bugün keremi kv lere bırakmayı düşünüyorum, gene hastaneye gitme planım var bakalım..
bu arada parka daha büyük bi kız geldi kerem onu görünce çok sevindi kahkahalar atarak koştu ama kız "git burdan" deyip kaşlarını çatınca oğlum da geri çekildi
aslında çocukları çok seviyor ama büyük çocuklar hiç yaklaşmıyor. oyun grubu varmış yaşıtlarıyla, katsam mı diyorum yoksa erken mi
hayrolsun inşallah
umreye gidersiniz belki
canım Elifnaza katılıyorum kimse annenin yaptığını yapmaz.. arkadaşlarını ,kurulu düzenini bırakıp bütün gün evde aryayla hapsoluyor. üstelik damadının yanında kalmak da her kaynananın harcı değil
"benim sağlık durumum gel-gitli" anlamında demiştir bana güvenmeyin diye..
hep ona yüklenmek de olmaz tabi, bu sene kv ile o değişmeli kalır. seneye de kreş inşallah..
belki evinin kurcalanmasından hoşlanmadığını düşünmüştür. kv dir ne yapsa yeridir
ayrılma korkusu bitmez daha durun yeni başlıyor:)
benimki ben giderken hiç umursamazdı ; çünkü ben ona hep özgür alan bırakıyorum, babasıyla ve diğer akrabalarla gezmeye gönderiyorum. bana yapışık olmasından hoşlanmıyorum.
yalnız dün ben çıkarken hazırlandığımda gideceğimi anladı gelip bana kedi gibi sokulmaya başladı ;eridim bittim resmen gerçekten çalışan anne olmak zor. eşimi geçen gün keremle bıraktım 2 saat bezini değiştirmek zorunda kaldı bir de hiç uyumamış.. "ee gördün mü nasılmışşşş "dedim:)
bana :""senin görevin kereme en iyi şekilde bakmak; başka birşey beklemiyorum "bütün gün keremle uğraştım hiçbir iş yapmadım" de, gerisi önemli değil"" dedi:)
pöfff lafa gelince güzel de sonra ne yiycez ne giycez acabapalavra palavra palavraaa
yok kıız, yalnız değilsin. madden olmasam da ruhum hep topikte
canım geçmiş olsun, az annen ya da kardeşlerin yardıma geleydi.
hasta çocukla uğraşmak çok zor. bizimkinin de sürekli burnu akıyor.
hem akıyor, hem tıkalı. ne ilginç bi muamma de mi?
bu arada geçen dilanaz söylemişti ya, çok salyası var önlük takıyorum diye.
inanın birkaç gündür bu dediğine dönüş yapıcaz neredeyse. mübarek sanki bardakla su dökülüyor önüne.
yarım saatte öyle ıslanıyorki, sürekli değiştirle baş edemiyorum. evdeyken önlük mü taksam
cacık mııı?.. ayşecik mümkün değil yoğurdu ağzına sürmüyor.
neler koydum içine, aynı söylediğin gibi, yemiyor yemiyor yemiyor
inş efe gibi olur da, bi zamandan sonra yemeye başlar.
yoğurdun uykuya bende bi etkisi yok ama eşim az yoğurt yesin süt içsin hemen mayışıyor.
bi arkadaş, yorgun olduğumda eşimin gözünde öyle bi istek seziyorsam, akşam yemek sofrasında adama dayıyorum ayranı.
bol bol yoğurdu. 1 saat sonra uyuyakalıyor diyorduadam da dev gibi. neredeyse 2 metre, bir kase yoğurdun onu devirebilmesi çok komik geliyor bana. ama kocasında bu etkiyi yapanlar varsa, ara sıra bu niyetle deneyebilirler, ahahahahah!
ay ne güzel rüya..
gitmeden gösterilmiş. belki çağırıyordur Rabbim..
arkadaşım da bu şekilde umreye gittiğini görmüştü.
inan sonra dellendi, olmazları oldurttu, çok uğraştı umreye gitti
pembiş örtmenim, örtmenimm!
istediğimden başladım, mesajları tek tek alıntıladım. olmuş mu örtmenimm?
eveet, ben salıya gidiyom
görüşürüz canlar, nerdesin şeker portakalııııı!
Biz de yuvaya donduk sonunda...
Ben beni sürekli muallakta bırakıp açık açık konuşmamasına kızdım. Yoksa tabi ki zor, tabi ki benim büyük minnet duymam lazım.
Evet canım bu yıl biraz anne, biraz kv bakacaklar artık. Seneye kreş olacak büyük ihtimal. Bizde katlanacağız ne yapalım:)
Çocuk olduktan sonra çalışmamış olmayı bazen çok istiyorum. Ne zormuş ya. Bakacak kişi bi dert, çocuğunun sen gittiğin için üzülüp mahsun kalması bi dert.... Evimin gadını bebelerimin anası olaydıııııım
dün gecemiz çok kötü geçtisabah hastaneye gittik büyük kız idrar yolları enfeksiyonu olmuş :26:küçük kizada ilaç başladık..
bismillah hastalık sezonu açtık
Deeeemiii:))gerçekten çalışanların işi daha zor. bebeği bırakma stresi, işe git gel evde tekrar iş. kolay değil ben çocuklar yokken yapamadım çalışma işini. Allah güç kuvvet versin
dün gecemiz çok kötü geçtisabah hastaneye gittik büyük kız idrar yolları enfeksiyonu olmuş :26: küçük kizada ilaç başladık..
Benim annem de senin gibi düzenini bozup bize çocuk bakmaya geliyor. Bir de kardeşimin var. Bir orada bir burada. Annem çok sıkılıyor bundan eminim. Biz arada bir evine gönderiyoruz.Şöyle 20 gün falan kafa dinliyor. Memlekette geziyor, kafayı dağılıyor. Bence arada senin de kv gelebilir. Annene de mola olur.
Geçmiş olsun canım.
dün gecemiz çok kötü geçtisabah hastaneye gittik büyük kız idrar yolları enfeksiyonu olmuş :26: küçük kizada ilaç başladık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?