Ben kafadan emmeye bağlıyordum oysa:) uykuyu sevmeyen ve az uyuyan insanları snlamıyorum ben zaten! Uykuyu seven ve doymayan biti olarak:) 16 saat rekorum var
Bi onum kaldı sorulacak:) dr a gideceğim aylardır unutkanlık için, bir fırsat bulup gidemedim. Bu arada dünden beri baya grip olmuşum kafamı kaldıramıyorum, ama dr için zamanım bile yok:) dr bi yakınım olsa, çok bunaltırdım sorularımla heralde.
Ben de kendimi emmesiyle teselli ediyorum.süt gelmesi konusunu hiç bilmiyorum.
Yok kız benimki gaza gelmez. Ben hemen gaza gelirim de eşim kesinlikle.Başını beynini yemek de işe yaramaz.
Bunlar uyanık onu da yemezler. Silip emmeye devam ederler.
Topiğin Bayram nöbetçileri: Aryam, pembiş ve ben.
Selam kızlar kaç kez alıntıladım yazıları ama cevap yazamadan birşey çıktı
Bayramda gene birsürü akrabam geldi ve hepsini göreyim diye uğraşırken hiçbiriyle doğru dürüst vakit geçiremeden gittiler bile.. Çok sinir oluyorum bu duruma ya.
Dayım geldi Ankaradan, kardeşlerim geldi ,istanbuldan teyzem kuzenim geldi, arkadaşım geldi
Evde eşim ve kerem
Busmai kaç parça olsun
Allah için bayram boyu evde hiç iş yapmadım, eşim de hiç ses çıkarmadı
Yine de zaman yetmedi!
Sağlık olsun,bi dahaki sefere.. diyelim
Herkese günaydınnn.... Güzel bir pazar olsun....
Bugün son kez valizi toplayıp eve gidiciiizz inşallah.
Selam kızlar kaç kez alıntıladım yazıları ama cevap yazamadan birşey çıktı
Bayramda gene birsürü akrabam geldi ve hepsini göreyim diye uğraşırken hiçbiriyle doğru dürüst vakit geçiremeden gittiler bile.. Çok sinir oluyorum bu duruma ya.
Dayım geldi Ankaradan, kardeşlerim geldi ,istanbuldan teyzem kuzenim geldi, arkadaşım geldi
Evde eşim ve kerem
Busmai kaç parça olsun
Allah için bayram boyu evde hiç iş yapmadım, eşim de hiç ses çıkarmadı
Yine de zaman yetmedi!
Sağlık olsun,bi dahaki sefere.. diyelim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :) bu saatte günaydın olmaz tabi ama anca fırsat buldum koşturmaktan valla. Yemek yapmayı hiç özlememişimmmmm
Off ya bugün ne çok işim var. Daha yemek yapacağım. Dolma yapacağım. Tam içini hazırlıyordum, minik kuşun uykusu geldi. Şu an onu uyutuyorum. Bulaşık mak. Boşalacak. Evi süpürdüm. Toz alınacak. Banyo yapılacak. Yarın kv geleceği için evi dağınık bırakmamak gerek.
Tatilin son günü emzirerek mi geçer arkadaş ya??!! Sadece memede uyuyor paşamız. Bu calpol de hiçbişiye yaramıyor sanırım. Sürekli elimi ağzına götürüp mızıldıyor
Ayy sen anlatırken bana daral geliyor ,peygamber sabrı var sende maşallah!
Ben olsam senin yerinde, emzirmeyi keserdim diye düşünüyorum. Sürekli çekilen memeler (günde en fazla 3 kez emse de) bende fobi oluşturdu; bi yere değseler ,biri göğüslerime dokunsa rahatsız oluyorum.
Akşam üstü keremi eşime bırakıp hastaneye bebeği hasta bi arkadaşımı ziyarete gittim.
Uyuması gereken saatte uyumamış ,bi de kaka yapmışeşim ilk kez bez değiştirmek zorunda kaldı çok sinirlendi hahahahaha
Yani nev i şahsına münhasır dediğimiz şey. Okuduklarını arya'yı da göz önünde bulundururarak yorumlamalısın. Bende işe yarayan başkalarında yaramayabilir. Her doktorun aynı olmadığını ve doktor sayısında farklı görüş olduğunu düşünüyorum.Ahh canımmm, güzel konuşuyorsun da, ben mi çok abartıyorum bilmem? Arya alerji olayını atlatıp, 3 gün önce grip oldu. Artık bende yıldım, dr a gitmeme kararı aldım, kendi atlatsın diye düşündüm. Şuan öylekötü öksürüyor ve sesi kalınlaşıp kısıldı. Uyurken bile zor nefes alıyor. Kaplıcaya gelirken burada toparlar diye düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı. 1 aydır bu tatili bekliyorum ve şimdi gitmek için yer arıyorum. Bizimkinin bünyesi mi zayıf, ben mi acele ediyorum bilmem ki? Birde gerçekten yıldım bu ara. Bir hastalık düzelmeden öbürü başlıyor. Aşı da cazip geldi o yüzden.
Kesinlikle öyle.Anlatsana şekerim; niye kılsın :)??
Evet valla geldi. Eskiden Ankaraya geldiğimizde anannemlere gelir yerleşirdik. Şimdi annemler burda olunca ne kadar farklı... Ana- baba evi gibisi yok valla...
:) bence takılma. Kendi yapmak istiyorsa yapabilir.Kahvaltıdan sonra anneme bulaşıkları toplamaya yardım etmek istiyorum "benim istediğim gibi yapamıyorsun bırak" diyor.
İstediği; puzzle gibi bulaşık makinasının her köşesini doldurarak muntazam bi şekilde yerleştirmek.
Yani çok sinirleniyorum.
Herşeye müdahale ediyor mutfakta bir iş yapacağım zaman. "Onu şuraya koy, şu dolabın kapağını açık bırakma, şurayı silmeden yerleştirme". Çok titiz ve çok sinirlendiriyor bu durum beni. Yardım etmeme izin vermiyor ve kendini çok yoruyor.
Yani sonuçta ben de bi şekilde o işi yapıyorum ;illa kendi istediği yöntemle mi olması lazım? "Sen bırak, git çocuğuna bak" deyip duruyor.
Ben de sinirle elimdekileri bırakıp mutfaktan çıktım.
Biz Cumartesi gördük o yağışı:/İnşallah
Kıyamam sanaaaaaaa. Geldik canikom da arkadaş çaya davet etti. Zaten evde yemek olmadığı için koşa koşa oraya gittik :) tabi kızlar yine Efeyi üzdüler. Oyuncak vermediler gösterip gösterip :/ neyse oğluş en sonunda sapıttı ve kalktık. Şimdi de emzir uyuttayız bakalım.
Evimi hiç özlememişim. Orda mutluydummmmmm. Pzt doktor olayımız olduğu için okula gitmicem. Ama içten içe geriliyorum sanırım. Hem tek başıma (teyze yanımda olsa da) hastanelerde uğraşıcam hem de sonuçlar inşallahiyi çıkar diye ümid etmekten beynim ağrıyo....
Bu arada bi sağnakyağış var anlatılmaz yaşanır. Böyle olursa pazara gidemem yarın mecbur market yolcusuyum. Ahhh Ankarada ne rahattımmmmmmmm :/
Almayacaksınız. Biz hiç almadık. 1 kere bile alırsan başedemezsin.Boluya dönerken bi avm yapalım dedik. 40 liraya bambiden içi kürklü bot aldım!!! Hayatımda ilk defa bu kadar ucuz bir alışverişim oldu çok mesudum :)))
Oğluşum avmlerdeki uçan balon vb şeylere acaip musallat olup ağlıyor. Nolacak sonumuz bilmem çünkü her yerdeler!!!!!
:)))Bi daha hamile kalırsam ve arkadaşlığımız devam ediyor olursa bana uyumamı söyleyin bolbol. Bu çocuk benim yüzümden böyle oldu kesin!! Onca iyi huyum var (söylemesi ayıp) ; çocuğum bunu aldı.... Ah ve ah :)
Allah yardımcınız olsun.Bizde bugün dr daydık. Annemin dr u izindeymiş hala, onu gösteremedik. Böylece bu hafta annemin bizimle gelmeyeceği; kv ve kp ile gideceğimiz kesinleşti.
Aryayı gösterdim, grip ve öksürüğü azalmıştı ilaç kullanmadan. Dr onun için bişi demedi, ciğerleri temiz iyi yapmışsınız her hastalıkta ilaca koşmayın dedi. İdrar yolları için ultrasona girdi böbreklerinde sıkıntı çıkmadı şükür. Birde 3 gün sonra çıkacak olan idrar tahlili, idrar kültürü vs sonuçları var, onları da telefondan öğrenip reçete kodunu alacağız. Ondan da bişi çıkmaz umarım. Boyu 83 cm, kilo 10 buçuk. Boyu kilosu gayet iyi dedi! Hiç zorlamayın yemeğe dedi. İçim rahatladı biraz. Gerçi zaten eski disiplinim, yemeğe zorlamam kalmamıştı. Canı isterse istediği kadar yiyor. Bu arada tatilde yemekhanedeki çocukları görmeniz lazımdı! Anneleri mama sandalyesinin önüne yemekleri koyuyor, çocuklar löp löp yiyor. Çok özendim ama sanırım benimki hiçbir zaman öyle bir çocuk olmayacak.
:) muphyAyy sen anlatırken bana daral geliyor ,peygamber sabrı var sende maşallah!
Ben olsam senin yerinde, emzirmeyi keserdim diye düşünüyorum. Sürekli çekilen memeler (günde en fazla 3 kez emse de) bende fobi oluşturdu; bi yere değseler ,biri göğüslerime dokunsa rahatsız oluyorum.
Akşam üstü keremi eşime bırakıp hastaneye bebeği hasta bi arkadaşımı ziyarete gittim.
Uyuması gereken saatte uyumamış ,bi de kaka yapmışeşim ilk kez bez değiştirmek zorunda kaldı çok sinirlendi hahahahaha
Allah yardımcınız olsun. Efe uslu, hemşireler ve doktorlar ehil olsun:)Kızlar yarın için dua etmeyi unutmayın bize :/
Kolay gelsin canım. Kendi anemz olsa gelen kasmayız bu kadar dimi??
Efe bugün bana kafayı yedirtmeye kararlı sanırım. Sabahtan beri yarım saat uyudu. 20dakkası memede 10 dakkası hamakta. Manyak gibi uykusu var. Ağlıyor ve sataşıp duruyor. Allah'ım sn bana sabır ver.
Ayy sen anlatırken bana daral geliyor ,peygamber sabrı var sende maşallah!
Kızlar yarın için dua etmeyi unutmayın bize :/
Yani nev i şahsına münhasır dediğimiz şey. Okuduklarını arya'yı da göz önünde bulundururarak yorumlamalısın. Bende işe yarayan başkalarında yaramayabilir. Her doktorun aynı olmadığını ve doktor sayısında farklı görüş olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle öyle.
:) bence takılma. Kendi yapmak istiyorsa yapabilir.
Sen onun kızısın ama benim evime gelen misafir, kendi çocuğuyla ilgilense daha mutlu olurum ben.
Biz Cumartesi gördük o yağışı:/
Almayacaksınız. Biz hiç almadık. 1 kere bile alırsan başedemezsin.
:)))
Allah yardımcınız olsun.
:) muphy
Allah yardımcınız olsun. Efe uslu, hemşireler ve doktorlar ehil olsun:)
Kv olunca işler değişiyor.Bizde de Aden hanım yeni uyudu. Yarın okula gideceğimizi düşünen yok tabi.
Son zamanlarda Aden'in geceleri sık kalkmalar yüzünden bana da emzirmek zor gelmeye başladı ne yalan söyleyeyim. Ama yine de iki yaşını bekleyeceğim.
Kız suç sende bu zamana kadar hiç mi alt değiştirtmedin adama.Mesela benimki bu konuda usta oldu artık.
Dualarımız seninle şekerim.
Çocuk karaciğer hastası önceden bahsetmiştim sizeİnan bazen tak ediyor ama kıyamıyorum. Canı acıyor ki böyle yazık diye telkin ediyorum kendimi....
Arkadaşının çocuğunun nesi var??
Eşinin ne modda olduğunu tahmin ediyorum :)))) sanırsın biz doğuştan tata uzmanıyız da bi biz becerebiliriz o işi!! :)
Destiny555 değil mi evet kayboldu ortadanHerkese günaydın.nihayet bugün hava güneşli.
Bu arada birkaç gün önce aklıma bir şey takıldı. Hani topiğe yaz tatilinde sürekli yazan bir arkadaş vardı. İstanbul'da öğretmendi. Kızı vardı. Eşi ile birtakım problemler yaşamıştı. Adı birtürlü aklıma gelmedi. Neydi, neydi diye düşündü ama bulamadım. :26:Hiç görünmüyor bu sıralar.
Evet canım kv ve kp dün akşam itibarıyla bizdeyiz.Kv de sizinle mi gelecek?
Çocukla ancak şekerim.kerem büyüsün acısını çıkarırsın inşallah.
Eşime bazen diyorum ki: Aden biraz daha büyüsün bütün tatilleri annemin evinde geçireceğim. Ohhhh yemek derdi yok temizlik derdi yok.
İnşallah ilk ve son kez olur, ve bir sıkıntı çıkmaz. Şuan itibari ile yaptırıyorsunuzdur, allah yardımcınız olsun.Kızlar yarın için dua etmeyi unutmayın bize :/
O zaman durum farklı tabi. E yazık kadına ya madem rahatsız niye kendini böyle zorluyor. Rahatsızlığı ne canım, ciddi bişi mi?Neyneyse aryam pembiş ozlemcr annem konusunda takma diyosunuz da o iş öyle değil annemin sağlığı bu sene baya bozuldu incecik yaprak gibi oldu ; bu yüzden yardımcı olmak istiyorum ama bu titizliği yüzünden çok yoruluyor. Önceden olsa takmazdım Ben de ona dedim ki "gelinin olunca böyle müdahale edemezsin şimdiden alış"
"Onu o zaman düşünürüm "dedi.
Çocuk karaciğer hastası önceden bahsetmiştim size
İstanbuldan geldi tatile çocuk burda boğaz enfeksiyonu geçirdi hastaneden çıkamadılar ne planlar yapmıştık hiç görüşemedikbugün de dönüyorlar
Oğluna Allah şifa versin hepsi çabucak olsun bitsin inşallah
Destiny555 değil mi evet kayboldu ortadan
Herkese günaydın.nihayet bugün hava güneşli.
Bu arada birkaç gün önce aklıma bir şey takıldı. Hani topiğe yaz tatilinde sürekli yazan bir arkadaş vardı. İstanbul'da öğretmendi. Kızı vardı. Eşi ile birtakım problemler yaşamıştı. Adı birtürlü aklıma gelmedi. Neydi, neydi diye düşündü ama bulamadım. :26:Hiç görünmüyor bu sıralar.
Neyneyse aryam pembiş ozlemcr annem konusunda takma diyosunuz da o iş öyle değil annemin sağlığı bu sene baya bozuldu incecik yaprak gibi oldu ; bu yüzden yardımcı olmak istiyorum ama bu titizliği yüzünden çok yoruluyor. Önceden olsa takmazdım Ben de ona dedim ki "gelinin olunca böyle müdahale edemezsin şimdiden alış"
"Onu o zaman düşünürüm "dedi.
Çocuk karaciğer hastası önceden bahsetmiştim size
İstanbuldan geldi tatile çocuk burda boğaz enfeksiyonu geçirdi hastaneden çıkamadılar ne planlar yapmıştık hiç görüşemedikbugün de dönüyorlar
Oğluna Allah şifa versin hepsi çabucak olsun bitsin inşallah
Destiny555 değil mi evet kayboldu ortadan
uzun bi aradan sonra, günaydın canlar
bayramdı, ziyaretti derken hiç giremedim neredeyse.. iyisiniz inş.
kaç gündür evi otel gibi kullanıyorum. o kadar iş biriktiki
bugün çooook işim var anlayacağınız. ama kendimi bi o kadar da tembel ve yorgun hissediyorum.
''Milyonlarca yürek, tek bir soru:
- 9 gün ne ara geçti ?'' diyor baattin. ne doğru di mi?çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
ben ev işlerine adaptasyonda böyle zorlanıyorsam onları düşünemiyorum
geçmişi peyderpey okudum, gözden kaçanlar vardır. yine bakıcam inş.
pembişim, bugün dr işleriniz var, Allah yardımcınız olsun. inş kolaylıkla çekim yapılır ve
iyi haberlerle gönlün- gönlümüz ferahlar.. öpüyorum cancağızlarımmm
Evet canım kv ve kp dün akşam itibarıyla bizdeyiz.
İnşallah ilk ve son kez olur, ve bir sıkıntı çıkmaz. Şuan itibari ile yaptırıyorsunuzdur, allah yardımcınız olsun.
O zaman durum farklı tabi. E yazık kadına ya madem rahatsız niye kendini böyle zorluyor. Rahatsızlığı ne canım, ciddi bişi mi?
Bu arada herkese günaydınn...
Benim için çok zor bir sabahtı. Kalkıp yemek yaptım ( öğlene hazır olsun diye) kahvaltıyı hazırlayıp çıkmak zorunda kaldım. Aryaya kahvaltı da yaptıramadım. Gideceğimi anlayıp bacağıma sarılıp sarılıp ağladı bi rahat vermedi. Bense boğazım çok kötü, borozan yutmuş gb çıkıyor sesim:) allah çocuklara sabır versin, akşama kadar beni dinleyecekleraryaya kv bişi yedirememiş. Çok ağlıyor artık ben gideceğim zaman, nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?