Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :) bu saatte günaydın olmaz tabi ama anca fırsat buldum koşturmaktan valla. Yemek yapmayı hiç özlememişimmmmm

Benim rekorum 10 saat. Uyku boşa geçen zaman gibi geliyor bana. Kesintisiz 6-7 saat yeterli. Ama nerdeeeeeeeeeeeeee?? :)

Unutkanlık bence normal. Çünkü beynimizin çoğu minik kuşlarla dolu :)

Valla doğru diyosun; başka yöntemler bulmak gerekebilir :)

Topiğin Bayram nöbetçileri: Aryam, pembiş ve ben.

Valla ya resmen öyle olduk :)

Bayram kısa tabi. Her günü birine ayırsan da yetmiyor. Gönüller bir olsun ne diyelim :)

Herkese günaydınnn.... Güzel bir pazar olsun....
Bugün son kez valizi toplayıp eve gidiciiizz inşallah.

Kv de sizinle mi gelecek?

Çocukla ancak şekerim. kerem büyüsün acısını çıkarırsın inşallah.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :) bu saatte günaydın olmaz tabi ama anca fırsat buldum koşturmaktan valla. Yemek yapmayı hiç özlememişimmmmm

Eşime bazen diyorum ki: Aden biraz daha büyüsün bütün tatilleri annemin evinde geçireceğim. Ohhhh yemek derdi yok temizlik derdi yok.

Off ya bugün ne çok işim var. Daha yemek yapacağım. Dolma yapacağım. Tam içini hazırlıyordum, minik kuşun uykusu geldi. Şu an onu uyutuyorum. Bulaşık mak. Boşalacak. Evi süpürdüm. Toz alınacak. Banyo yapılacak. Yarın kv geleceği için evi dağınık bırakmamak gerek.

Kolay gelsin canım. Kendi anemz olsa gelen kasmayız bu kadar dimi ??

Efe bugün bana kafayı yedirtmeye kararlı sanırım. Sabahtan beri yarım saat uyudu. 20dakkası memede 10 dakkası hamakta. Manyak gibi uykusu var. Ağlıyor ve sataşıp duruyor. Allah'ım sn bana sabır ver.

Nfknın sihirli iksirinden verdim. Bakalım ne zaman sakinleşecek...? Alttanikinci azının ucu hissediliyo. Bi de köpek dişi baya şişmiş durumda.

Tatilin son günü emzirerek mi geçer arkadaş ya??!! Sadece memede uyuyor paşamız. Bu calpol de hiçbişiye yaramıyor sanırım. Sürekli elimi ağzına götürüp mızıldıyor

Tatilin son günü emzirerek mi geçer arkadaş ya??!! Sadece memede uyuyor paşamız. Bu calpol de hiçbişiye yaramıyor sanırım. Sürekli elimi ağzına götürüp mızıldıyor

Ayy sen anlatırken bana daral geliyor ,peygamber sabrı var sende maşallah!
Ben olsam senin yerinde, emzirmeyi keserdim diye düşünüyorum. Sürekli çekilen memeler (günde en fazla 3 kez emse de) bende fobi oluşturdu; bi yere değseler ,biri göğüslerime dokunsa rahatsız oluyorum.

Akşam üstü keremi eşime bırakıp hastaneye bebeği hasta bi arkadaşımı ziyarete gittim.
Uyuması gereken saatte uyumamış ,bi de kaka yapmış eşim ilk kez bez değiştirmek zorunda kaldı çok sinirlendi hahahahaha

İnan bazen tak ediyor ama kıyamıyorum. Canı acıyor ki böyle yazık diye telkin ediyorum kendimi....

Arkadaşının çocuğunun nesi var??

Eşinin ne modda olduğunu tahmin ediyorum :)))) sanırsın biz doğuştan tata uzmanıyız da bi biz becerebiliriz o işi!! :)

Yani nev i şahsına münhasır dediğimiz şey. Okuduklarını arya'yı da göz önünde bulundururarak yorumlamalısın. Bende işe yarayan başkalarında yaramayabilir. Her doktorun aynı olmadığını ve doktor sayısında farklı görüş olduğunu düşünüyorum.

Anlatsana şekerim; niye kılsın :)??

Evet valla geldi. Eskiden Ankaraya geldiğimizde anannemlere gelir yerleşirdik. Şimdi annemler burda olunca ne kadar farklı... Ana- baba evi gibisi yok valla...
Kesinlikle öyle.
:) bence takılma. Kendi yapmak istiyorsa yapabilir.
Sen onun kızısın ama benim evime gelen misafir, kendi çocuğuyla ilgilense daha mutlu olurum ben.
Biz Cumartesi gördük o yağışı:/
Almayacaksınız. Biz hiç almadık. 1 kere bile alırsan başedemezsin.

:)))

Allah yardımcınız olsun.

:) muphy
Kızlar yarın için dua etmeyi unutmayın bize :/
Allah yardımcınız olsun. Efe uslu, hemşireler ve doktorlar ehil olsun:)

Kv olunca işler değişiyor.Bizde de Aden hanım yeni uyudu. Yarın okula gideceğimizi düşünen yok tabi.

Son zamanlarda Aden'in geceleri sık kalkmalar yüzünden bana da emzirmek zor gelmeye başladı ne yalan söyleyeyim. Ama yine de iki yaşını bekleyeceğim.
Kız suç sende bu zamana kadar hiç mi alt değiştirtmedin adama.Mesela benimki bu konuda usta oldu artık.

Dualarımız seninle şekerim.

Son düzenleme:

Teşekkürler kızlarrrrrrr. 9 gibi damar yolu açtırmaya gideceğiz, 10da ilacı verecekler, iki saat sonrası da çekim olacak inşallah.

Herkese günaydınnnnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun.

Herkese günaydın. nihayet bugün hava güneşli.
Bu arada birkaç gün önce aklıma bir şey takıldı. Hani topiğe yaz tatilinde sürekli yazan bir arkadaş vardı. İstanbul'da öğretmendi. Kızı vardı. Eşi ile birtakım problemler yaşamıştı. Adı birtürlü aklıma gelmedi. Neydi, neydi diye düşündü ama bulamadım. :26:Hiç görünmüyor bu sıralar.

Neyneyse aryam pembiş ozlemcr annem konusunda takma diyosunuz da o iş öyle değil annemin sağlığı bu sene baya bozuldu incecik yaprak gibi oldu ; bu yüzden yardımcı olmak istiyorum ama bu titizliği yüzünden çok yoruluyor. Önceden olsa takmazdım Ben de ona dedim ki "gelinin olunca böyle müdahale edemezsin şimdiden alış"
"Onu o zaman düşünürüm "dedi. Çocuk karaciğer hastası önceden bahsetmiştim size
İstanbuldan geldi tatile çocuk burda boğaz enfeksiyonu geçirdi hastaneden çıkamadılar ne planlar yapmıştık hiç görüşemedik bugün de dönüyorlar

Oğluna Allah şifa versin hepsi çabucak olsun bitsin inşallah
Destiny555 değil mi evet kayboldu ortadan

uzun bi aradan sonra, günaydın canlar

bayramdı, ziyaretti derken hiç giremedim neredeyse.. iyisiniz inş.
kaç gündür evi otel gibi kullanıyorum. o kadar iş biriktiki
bugün çooook işim var anlayacağınız. ama kendimi bi o kadar da tembel ve yorgun hissediyorum.

''Milyonlarca yürek, tek bir soru:
- 9 gün ne ara geçti ?''
diyor baattin. ne doğru di mi? çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
ben ev işlerine adaptasyonda böyle zorlanıyorsam onları düşünemiyorum

geçmişi peyderpey okudum, gözden kaçanlar vardır. yine bakıcam inş.
pembişim, bugün dr işleriniz var, Allah yardımcınız olsun. inş kolaylıkla çekim yapılır ve
iyi haberlerle gönlün- gönlümüz ferahlar.. öpüyorum cancağızlarımmm

Evet canım kv ve kp dün akşam itibarıyla bizdeyiz.
İnşallah ilk ve son kez olur, ve bir sıkıntı çıkmaz. Şuan itibari ile yaptırıyorsunuzdur, allah yardımcınız olsun.

O zaman durum farklı tabi. E yazık kadına ya madem rahatsız niye kendini böyle zorluyor. Rahatsızlığı ne canım, ciddi bişi mi?

Bu arada herkese günaydınn...
Benim için çok zor bir sabahtı. Kalkıp yemek yaptım ( öğlene hazır olsun diye) kahvaltıyı hazırlayıp çıkmak zorunda kaldım. Aryaya kahvaltı da yaptıramadım. Gideceğimi anlayıp bacağıma sarılıp sarılıp ağladı bi rahat vermedi. Bense boğazım çok kötü, borozan yutmuş gb çıkıyor sesim:) allah çocuklara sabır versin, akşama kadar beni dinleyecekler aryaya kv bişi yedirememiş. Çok ağlıyor artık ben gideceğim zaman, nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yaa

Destiny. Yok evet bayadır da demişti okul vakti yetişemem diye. İnşallah herşey yolundadır.

Canım annenin huyu buysa ne olursa olsun devam eder. Ama sen iyi yapıyosun bence karışarak. Madem rahatsız da... Ama gelin belki de ev işlerine yardım etmeyecek :))

Arkadaşını hatırlıyorum. Tatilde de boğaz enfeksiyonu ile uğraşmışlar kıyamam. Allah'ım şifa versin.

Amin canım sağol.

Sağol canımcım.
Kolay gelsin evdeki işlerde. Ben hala çamaşırı bitiremedim valla.

Canım teşekkür ederim.

Gidip damar yolumuzu açtırdık. Sonra dirseği bükmeme savaşı vererek diğer hastaneye gidip radyoaktif maddemizi aldık. Şimdi evdeyiz. 12:30da çekime gidicez inşallah. Herkese duaları için tekrar teşekkür ederim.

Çok zor hakkaten ya :/ ben anlamaya başladığında sabiha paktunanın önerdiği adını unuttuğum şeyi yapıcam inşallah. Onunla birlikte bilekliğimi saklıcam. Sonra eve gelince birlikte sakladığımız yerden çıkarıp takıcam. Bakalım işe yarayacak mı,?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…