Muhtar nfk yetişememiş ama soru cevaplanmış:)Herkese günaydın.nihayet bugün hava güneşli.
Bu arada birkaç gün önce aklıma bir şey takıldı. Hani topiğe yaz tatilinde sürekli yazan bir arkadaş vardı. İstanbul'da öğretmendi. Kızı vardı. Eşi ile birtakım problemler yaşamıştı. Adı birtürlü aklıma gelmedi. Neydi, neydi diye düşündü ama bulamadım. :26:Hiç görünmüyor bu sıralar.
Hımm şimdi anladım ama yaptırmıyorsa ne yapabilirsin? Çok titiz insanları anlamak zor.Neyneyse aryam pembiş ozlemcr annem konusunda takma diyosunuz da o iş öyle değil annemin sağlığı bu sene baya bozuldu incecik yaprak gibi oldu ; bu yüzden yardımcı olmak istiyorum ama bu titizliği yüzünden çok yoruluyor. Önceden olsa takmazdım Ben de ona dedim ki "gelinin olunca böyle müdahale edemezsin şimdiden alış"
"Onu o zaman düşünürüm "dedi.
Çocuk karaciğer hastası önceden bahsetmiştim size
İstanbuldan geldi tatile çocuk burda boğaz enfeksiyonu geçirdi hastaneden çıkamadılar ne planlar yapmıştık hiç görüşemedikbugün de dönüyorlar
Oğluna Allah şifa versin hepsi çabucak olsun bitsin inşallah
Destiny555 değil mi evet kayboldu ortadan
Bu dönem ayrılma korkusu yoğun olur. Ağlaması çok normal. Çareleri gideceğini söylemek ama döneceğini vurgulamak. Kaçar gibi evden çıkmamak, bye B'ye ritüeli vsBu arada herkese günaydınn...
Benim için çok zor bir sabahtı. Kalkıp yemek yaptım ( öğlene hazır olsun diye) kahvaltıyı hazırlayıp çıkmak zorunda kaldım. Aryaya kahvaltı da yaptıramadım. Gideceğimi anlayıp bacağıma sarılıp sarılıp ağladı bi rahat vermedi. Bense boğazım çok kötü, borozan yutmuş gb çıkıyor sesim:) allah çocuklara sabır versin, akşama kadar beni dinleyecekleraryaya kv bişi yedirememiş. Çok ağlıyor artık ben gideceğim zaman, nasıl yapacağız hiç bilmiyorum yaa
Kıyamamış onun bükülmemesi gereken dirseğine:/Destiny. Yok evet bayadır da demişti okul vakti yetişemem diye. İnşallah herşey yolundadır.
Canım annenin huyu buysa ne olursa olsun devam eder. Ama sen iyi yapıyosun bence karışarak. Madem rahatsız da... Ama gelin belki de ev işlerine yardım etmeyecek :))
Arkadaşını hatırlıyorum. Tatilde de boğaz enfeksiyonu ile uğraşmışlar kıyamam. Allah'ım şifa versin.
Amin canım sağol.
Sağol canımcım.
Kolay gelsin evdeki işlerde. Ben hala çamaşırı bitiremedim valla.
Canım teşekkür ederim.
Gidip damar yolumuzu açtırdık. Sonra dirseği bükmeme savaşı vererek diğer hastaneye gidip radyoaktif maddemizi aldık. Şimdi evdeyiz. 12:30da çekime gidicez inşallah. Herkese duaları için tekrar teşekkür ederim.
O kadına önyargılıyım:)Çok zor hakkaten ya :/ ben anlamaya başladığında sabiha paktunanın önerdiği adını unuttuğum şeyi yapıcam inşallah. Onunla birlikte bilekliğimi saklıcam. Sonra eve gelince birlikte sakladığımız yerden çıkarıp takıcam. Bakalım işe yarayacak mı,?????
Hımm Allah yardımcısı olsun annenin.Bağışıklık sistemi hastalığı çıktı, kortizon kullanacak ömür boyu. İlaç halsizlik ve mide bulantısı yapıyor. Çok kilo da verdi.. Öyle işte
Hadi bakalım, ilk aşama bitti çok şükür. Darısı diğerine.Ay seve seveeeeeee :)
Canım ya kortizon zor tabiAllah'ım beterinden korusun. İyiki sen varsın yakınlarında.
Kızlar Efecim çekimde bizi üzmedi. On dk sürdğ yada sürmedi. Diğeri de ya çrş ya pzt olacak ya ondan sonra sonuç çıkacakmış.
Allah anlayışlı ve feraseti bol kişilerle karşılaştırsın. Aden e iyi bakması önemli bence, bunlara takılma.Evet, evet oydu. Tamam hatırladım.Anneme de hep bizler için yaşadığı için kızardım ama sanırım giderek ben de ona benziyorum.
Bizi çooooook ihmal ettiniz.Bırak ev işini bizimle ilgilen.
Bizde de aynı sorun var. Eve geldim kv hiç bir şey yediremedim diyor. Sadece süt içmiş bir de çubuk kraker yemiş.Çabalamazsan yemez tabi. Üstelik geldim ki uyuyor. Aden uyuyunca o da uyumuş. Ohhh ne ala memleket. Tezgahın üzerinde cezve, biberon; masanın üzerinde çorba kâsesi duruyor. En azından makineye koy. Boğacaktım.Neyseki iki gün bakıyor. Yüzüne dahi bakmadan mutfağa geçtim. Yemek yapmam gerek diye. Annem Aden uyuyunca hemen bir iş yapardı. Kızlarrrrr siz böyle kv olmayın.
Doğmamış çocuğa don biçtinAnam ne tembel kaynana o :) gerçi kadın kaç yaşında? Ve kaç çocuk büyüttü? Baymış olabilir :))
Ben oğluşun çocuklarını sevmeye gitmeyi planlıyorumaynı şehirde olursak ve ben emekli olursam yemek konusunda yardım ederim. Ama sürekli çocuk bakımı zor beaaaaaa. Anannesi baksın hahaha. Oğluşu evlendirdim, torunum oldu ve sanırım dünüre kılım :)
SüperPerşembe günü arkadaşım ve annesi ,ev ve bebek görmeye gelecekler. Kahveye gelelim dediler. Ben de moralim iyi olursa çaya bekliyorum dedim. Çarşamba belli olur yani. Neyse menüyü üç çeşit basit tutayım dedim. Tiramisu, kısır, tepside peynrli yufka böreği. Nasıl?????
Şurubun adını paylaşırsanAh ya öyle hatuna da öyle adam düşüyo!!! Şanslı hatun kızımmmmmm
Ay siz gelecek olsanız nelerrrrr nelerrrrr :)
İki ilaçlı istediği için böyleymiş. Diğeri bi de 40dk sürüyo. Uyku getiren bi şurup veriyolarmış.
O şarkıların öyle bir yan etkisi var:/Bu arada youtubeda pepe 12 şarkı yazınca bi video çıkıyo. Snkarada dinleye dinleye herkes ezberledi. Annemler hala söylüyomuş hahaha
Kendim çalıp oynuyorummmmmmmmm :) gök yüzünde yalnız gezen yıldızlarrrrrrrrrrrr ,bu topikte sizin kadar yalnızımmmm
Muhtar nfk yetişememiş ama soru cevaplanmış:)
Hımm şimdi anladım ama yaptırmıyorsa ne yapabilirsin? Çok titiz insanları anlamak zor.
Bu dönem ayrılma korkusu yoğun olur. Ağlaması çok normal. Çareleri gideceğini söylemek ama döneceğini vurgulamak. Kaçar gibi evden çıkmamak, bye B'ye ritüeli vs
Kv ler de çocuk baktığını sanıyor ya ne deyim! Yemek hazır kahvaltı hazır çocuğu da yediremediysen ne yaptın? Yine de çocuğun güvende olacağı biriyle ya önemli olan bu. Annenden haber var mı?
Kıyamamış onun bükülmemesi gereken dirseğine:/
O kadına önyargılıyım:)
Bakıcısına alışık çocuk çok ağlamaz.
Hımm Allah yardımcısı olsun annenin.
Hadi bakalım, ilk aşama bitti çok şükür. Darısı diğerine.
Allah anlayışlı ve feraseti bol kişilerle karşılaştırsın. Aden e iyi bakması önemli bence, bunlara takılma.
Doğmamış çocuğa don biçtin
Süper
Şurubun adını paylaşırsan
O şarkıların öyle bir yan etkisi var:/
Kendini 2 ekmek aldım eve gidiyorum derken bulabilirsin:)
Geldim:)
hayırlı akşamlar bacilar9 gün ne guzeldi ya esimin evde olmasına alistim bugün çok zorlandım. . kızların ikiside hasta neyazikki..
pembis sonuclariniz yarın mı çıkıyor. .
Geçmiş olsun prenseslerine canım benimhayırlı akşamlar bacilar9 gün ne guzeldi ya esimin evde olmasına alistim bugün çok zorlandım. . kızların ikiside hasta neyazikki..
Aşırı titiz değil ama bana göre fazla. Bir de ,alışkanlıklarından asla vazgeçemez. Şifa dileğin için sağol canımMuhtar nfk yetişememiş ama soru cevaplanmış:)
Hımm şimdi anladım ama yaptırmıyorsa ne yapabilirsin? Çok titiz insanları anlamak zor.
Bu dönem ayrılma korkusu yoğun olur. Ağlaması çok normal. Çareleri gideceğini söylemek ama döneceğini vurgulamak. Kaçar gibi evden çıkmamak, bye B'ye ritüeli vs
Kv ler de çocuk baktığını sanıyor ya ne deyim! Yemek hazır kahvaltı hazır çocuğu da yediremediysen ne yaptın? Yine de çocuğun güvende olacağı biriyle ya önemli olan bu. Annenden haber var mı?
Allah anlayışlı ve feraseti bol kişilerle karşılaştırsın. Aden e iyi bakması önemli bence, bunlara takılma.
Süper
Geldik ayolllKendim çalıp oynuyorummmmmmmmm :) gök yüzünde yalnız gezen yıldızlarrrrrrrrrrrr ,bu topikte sizin kadar yalnızımmmm
AynenSayın pamuk helva rümuzlu üyemiz. Bi antebe gittiniz gelemediniz yahu!! Yeter yediğiniz kebaplar ve tatlılar!! Yuvaya dönün artıkyahu!!
Oh süpermişSüper. Biz de gelelim.
Ne kadar uzun sürüyormuş böyle.
Seni fena kv. Kız tembel ki ne tembel. Yaşla alakası yok. Şöyle diyeyim ev hanımı ama asla kp olmadan ev temizlemez, yemek yapmaz.Mutfağa beraber girerler. Ben onun gençliğini de bilirim yani.Bulmuş mis gibi herifi keyfine bakıyor işte.
Aa olmuyo ama gene yoğurtlu salatayı unuttun :)Perşembe günü arkadaşım ve annesi ,ev ve bebek görmeye gelecekler. Kahveye gelelim dediler. Ben de moralim iyi olursa çaya bekliyorum dedim. Çarşamba belli olur yani. Neyse menüyü üç çeşit basit tutayım dedim. Tiramisu, kısır, tepside peynrli yufka böreği. Nasıl?????
Evet, evet oydu. Tamam hatırladım.Anneme de hep bizler için yaşadığı için kızardım ama sanırım giderek ben de ona benziyorum.
Bizde de aynı sorun var. Eve geldim kv hiç bir şey yediremedim diyor. Sadece süt içmiş bir de çubuk kraker yemiş.Çabalamazsan yemez tabi. Üstelik geldim ki uyuyor. Aden uyuyunca o da uyumuş. Ohhh ne ala memleket. Tezgahın üzerinde cezve, biberon; masanın üzerinde çorba kâsesi duruyor. En azından makineye koy. Boğacaktım.Neyseki iki gün bakıyor. Yüzüne dahi bakmadan mutfağa geçtim. Yemek yapmam gerek diye. Annem Aden uyuyunca hemen bir iş yapardı. Kızlarrrrr siz böyle kv olmayın.
:)) sus-tum o zaman!Bişey yedirmedik diye anneye bilgi veren sevecen saf iyiniyetli sevgili babaanneleri tebrik ediyorum
Bugün ilkti, pek kızamadım doğrusu. Ayrıca bizde de aynı durum, tezgahın üstünde kahvaltı vardı. Ben kızmadım bu duruma nedense.Evet, evet oydu. Tamam hatırladım.Anneme de hep bizler için yaşadığı için kızardım ama sanırım giderek ben de ona benziyorum.
Sayın nfk rümuzlu üyemiz. 9 gün boyunca tırım tırım gezip evinizle ilgilenmediniz. Şimdi çılgınlar gibi temizlik vs yapıp burda sizi dört gözle bekleyen arkadaşlarınızı ihmal ediyorsunuz. Ayıp yahuuuu
Ha ha haa süpermişSayın pamuk helva rümuzlu üyemiz. Bi antebe gittiniz gelemediniz yahu!! Yeter yediğiniz kebaplar ve tatlılar!! Yuvaya dönün artıkyahu!!
Bu ayrılma korkusu ne zaman bitecek o zamannn????Muhtar nfk yetişememiş ama soru cevaplanmış:)
Süper
:)) sus-tum o zaman!
Bugün ilkti, pek kızamadım doğrusu. Ayrıca bizde de aynı durum, tezgahın üstünde kahvaltı vardı. Ben kızmadım bu duruma nedense.
Ha ha haa süpermiş
Bu ayrılma korkusu ne zaman bitecek o zamannn????
Selam bacılar
Hastanede arkadaşımın yanındaydım 3 saat
keremi anneme bıraktığım için gayet rahattım :) çok iyi oldu<3 dibine vurduk muhabbetin..
Eşim aldı bizi eve geldik, kerem çoktan uyumuş yavrumu yatmadan göremedim :"(
Geçmiş olsun prenseslerine canım benim
Aşırı titiz değil ama bana göre fazla. Bir de ,alışkanlıklarından asla vazgeçemez. Şifa dileğin için sağol canım
Geldik ayolll
Aynen
Oh süpermiş
Aa olmuyo ama gene yoğurtlu salatayı unuttun :)
Yemek yedirmeye uğraşmayarak hata etmiş ama mutfağı toplamaması veya uyumasında bir hata göremedim. Kızma bu kadar canım
Kimi görüşleri, tv programına çıkardığı çocuklar yüzünden sevmiyorum.Geldin ama geç geldin bacımmnnnnnnnn
Nfk demişti ilk iki ekmeği ve sayesinde pepekolik olduk :))
Sabihayı niye sevmiyosun şekerim?? Ben hiçbir pedagogu nüfusuma alacak kadar tanımıyorum :) kimse mükemmel değildir mutlaka eksiği vardır. Fakat bu tavsiyesi bana mantıklı geldi.
Kızlara geçmişfolsun.hayırlı akşamlar bacilar9 gün ne guzeldi ya esimin evde olmasına alistim bugün çok zorlandım. . kızların ikiside hasta neyazikki..
Ahaha tam efe tarzı bir davranış:))Öncelikle bugün buraya yazmamış olan herkesi kınıyorum...!!!!
Sonra dünden beri yazmayı unuttuğum şeyi yazıyorum :) oğluşa yatmadan önce cacık ve tam tahıllı ekmek veriyorum. Oğlum muhallebi çocuğu değilim demek istiyomuş meğerrrrrşaka bi yana; yoğurda ne meyveler, pekmezler, ballar koyardım da yemezdi. Şimdi maşallah yiyo. Ama artık salatalık almıcaz tabi dereotu ile idare etsin ha bu arada yedi de ne kadar yattı derseniz dün önce 3 saat sonra 2 sonra 1-1 aralıklarla kalktı. Olsun ben buna da razıyım :))
3 saat? Hey maşallah:)Selam bacılar
Hastanede arkadaşımın yanındaydım 3 saat
keremi anneme bıraktığım için gayet rahattım :) çok iyi oldu<3 dibine vurduk muhabbetin..
Eşim aldı bizi eve geldik, kerem çoktan uyumuş yavrumu yatmadan göremedim :"(
Geçmiş olsun prenseslerine canım benim
Aşırı titiz değil ama bana göre fazla. Bir de ,alışkanlıklarından asla vazgeçemez. Şifa dileğin için sağol canım
Geldik ayolll
Aynen
Oh süpermiş
Aa olmuyo ama gene yoğurtlu salatayı unuttun :)
Yemek yedirmeye uğraşmayarak hata etmiş ama mutfağı toplamaması veya uyumasında bir hata göremedim. Kızma bu kadar canım
Arya bunu aşınca:):)) sus-tum o zaman!
Bugün ilkti, pek kızamadım doğrusu. Ayrıca bizde de aynı durum, tezgahın üstünde kahvaltı vardı. Ben kızmadım bu duruma nedense.
Ha ha haa süpermiş
Bu ayrılma korkusu ne zaman bitecek o zamannn????
Kızına iyi bakıyorsa takılma bence. Aksi seni yıpratırNe bileyim ya ben kızdım açıkçası. Toplasa eline mi yapışır sanki.
Ya sabahtan geliyor. Saat dörde kadar benim evde. Hiç mi zamanı olmadı? Yemek yapsın demiyorum ki. Kendi kızı olsa öyle mi bırakır acaba. Hoş, her şey karşılıklı.
Ne kadar gerildiğin çok belli.Bu arada anneme gelinceeee; bugün dr kontrolü vardı. Sabah aradım değerleri baya düşmüş şükür, normal değerlere yakın ama normale dönmemiş henüz. Sonra aryayı falan sorunca, sen ne zaman gelirsin diye sordum, bilmiyorum falan dedi. Akşam aradığımda da kv lerden sonra aryaya kim bakacak dedi!!!! Bende e sen iyileşene kadar onlar durur, sonra sen gelirsin dedim. Bana bu yıl güvenmeyin dedi!!!!! Şoka girdim!!! Eşimle konuştum, o da kime saldıracağını şaşırdı. Ki bana yüklendi, ( annemin sırf hastalıktan gelmediğini düşünmüyorum çünkü hiç te öyle davranmıyor, bol bol misafir ağırlayıp geziyor. Benimle açık açık konuşmayıp bi geleceğim bi gelmeyeceğim olayı beni çıldırtıyor artık!) bu durum aynen kv lerin yanında da konuşulduğu için de gerildim. Sonra annem pişman olmuş olacak ki tekrar arayıp ne zamsn istiyorsanız gelin alın beni de bakayım dedi. Bakıcı olayına bu yıl hazır değilim, eşimde hiç sıcak bakmıyor, bırakamam ben başkasına diyor. Seneye de kreşe verilecek böyle olunca. Annemin bazı huylarına tahammül edemiyorum!
Oolan hayrolsun.Bu arada dün rüyamda hacca gitmiştim:)) kabeyi görmedim ama çok değişik çok güzel bir duyguydu anlatamam! Gece uyanınca eşimi uyandırıp müjdeleyecektim nerdeyse. Onun huzuruyla geçti bugün.
Bu arada anneme gelinceeee; bugün dr kontrolü vardı. Sabah aradım değerleri baya düşmüş şükür, normal değerlere yakın ama normale dönmemiş henüz. Sonra aryayı falan sorunca, sen ne zaman gelirsin diye sordum, bilmiyorum falan dedi. Akşam aradığımda da kv lerden sonra aryaya kim bakacak dedi!!!! Bende e sen iyileşene kadar onlar durur, sonra sen gelirsin dedim. Bana bu yıl güvenmeyin dedi!!!!! Şoka girdim!!! Eşimle konuştum, o da kime saldıracağını şaşırdı. Ki bana yüklendi, ( annemin sırf hastalıktan gelmediğini düşünmüyorum çünkü hiç te öyle davranmıyor, bol bol misafir ağırlayıp geziyor. Benimle açık açık konuşmayıp bi geleceğim bi gelmeyeceğim olayı beni çıldırtıyor artık!) bu durum aynen kv lerin yanında da konuşulduğu için de gerildim. Sonra annem pişman olmuş olacak ki tekrar arayıp ne zamsn istiyorsanız gelin alın beni de bakayım dedi. Bakıcı olayına bu yıl hazır değilim, eşimde hiç sıcak bakmıyor, bırakamam ben başkasına diyor. Seneye de kreşe verilecek böyle olunca. Annemin bazı huylarına tahammül edemiyorum!
Kızına iyi bakıyorsa takılma bence. Aksi seni yıpratır
Ne kadar gerildiğin çok belli.
Aile desteği iyi hoş da böyle bir şey işte. Beli olmaz. Öyle veya böyle bu seneyi geçirin, seneye bir alternatif şart.
Oolan hayrolsun.
Ben beni sürekli muallakta bırakıp açık açık konuşmamasına kızdım. Yoksa tabi ki zor, tabi ki benim büyük minnet duymam lazım.canım geçenlerde bende böyle bi durum yaşadım ki sadece hafta sonu için. önce kızdım ama düşününce de biraz hak verdim.. onların da kendi düzenleri var. annen evini bırakıp geliyor sonuçta kolay değil.. yinede gelirim demiş anne yüreği. . sen yinede tepki gösterme annene.. her anne senin annenin yaptığını da yapmaz
katılıyorum yakın bi arkadaşımın kayinvalidesi bebeğine bakmak için gelecek başka şehirden. oda anlasamiyor kayinvalisiyle bende aynısını söyledim önemli olan çocuğuna iyi davranması sana değil. Bazı şeyleri çocuklar için sineye çekmek gerekiyor. 3 gün bakıcı baktı guvenemedi bakiciya el mahkum katlanacak kayinvaliye.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?