Bizde öyle yapacağız artık. Zaten o da oişman olmuş aradı sabah ben aryayı kimseye bırakmam diyor. Ama ayıp etti doğrusu. Madem böyle olacaktı niye ortalığı ayağa kaldırdın dimi?
Aden'le parka gittik. Bizimki kaydırak meraklısı. Salıncaktan hoşlanmıyor. Hemen inmek istiyor. Evde de salıncağı var, ona da binmiyor. Bir de kendi kayabilse. Merdivenlerini çıkıyor bir de ısrarla. Ben de arkasından. Allah'tan parklar tenha.
Ben aryayı kimseye bırakmam dediğini bence eşin duymasın, hoş olmaz. Onlar da babaannesi ve dedesi. Babaanne candır
Ortalığı ayağa kaldırmak değil kadının niyeti ;biraz mola istiyor bence haklı. Ama seni kırdığını düşünerek geri adım attı.
Şahsen ben anneme hergün çocuk baktırmam.
Annem de zaten herkes kendi doğurduğu çocuğa baksın mantığında, ben de hak veriyorum:)
Of bu kızların çektikleri
Ya bizimki de aynı ama kaydırağa çıkmaya korkuyorum kırılır diye:)
Baştan güvendirmemeli o zaman. Ben ona kızıyorum. O zaman diyecek baştan, ben yapamıyorum diye. Bizde ona göre kendimizi ayarlarız.Ben aryayı kimseye bırakmam dediğini bence eşin duymasın, hoş olmaz. Onlar da babaannesi ve dedesi. Babaanne candır
Ortalığı ayağa kaldırmak değil kadının niyeti ;biraz mola istiyor bence haklı. Ama seni kırdığını düşünerek geri adım attı.
Şahsen ben anneme hergün çocuk baktırmam.
Annem de zaten herkes kendi doğurduğu çocuğa baksın mantığında, ben de hak veriyorum:)
Of bu kızların çektikleri
:) şanslıyız tabi canım.Anne işte, sana da Arya'ya da kıyamamış. Senin annen de gerçekten fedakar bir anne. İnan her anne yapmaz. Benim alt komşum anneme diyor ki ay teyze sen iyi kalıyorsun valla. Benim annem daha beni 10 günlükten beni arkadaşlarım, günlerim bekler deyip gitti.
Sonra kız çocuğu annesinin yanına göndermek zorunda kaldı. Çocuk 8-9 aylıkken bir gitti.Bir yaşına kadar. Yine biz şanslıyız. Gel deyince koşup geliyorlar.
Nasıl yani? Cidden mi?? Sen bu topiği haketmiyorsun bacımm!Kız ben 44 kiloyum. Benden ağır çocuklar çıkıyordur.kalabalıkta çıkmam zaten millet ne der.
Bu arada anneme gelinceeee; bugün dr kontrolü vardı. Sabah aradım değerleri baya düşmüş şükür, normal değerlere yakın ama normale dönmemiş henüz. Sonra aryayı falan sorunca, sen ne zaman gelirsin diye sordum, bilmiyorum falan dedi. Akşam aradığımda da kv lerden sonra aryaya kim bakacak dedi!!!! Bende e sen iyileşene kadar onlar durur, sonra sen gelirsin dedim. Bana bu yıl güvenmeyin dedi!!!!! Şoka girdim!!! Eşimle konuştum, o da kime saldıracağını şaşırdı. Ki bana yüklendi, ( annemin sırf hastalıktan gelmediğini düşünmüyorum çünkü hiç te öyle davranmıyor, bol bol misafir ağırlayıp geziyor. Benimle açık açık konuşmayıp bi geleceğim bi gelmeyeceğim olayı beni çıldırtıyor artık!) bu durum aynen kv lerin yanında da konuşulduğu için de gerildim. Sonra annem pişman olmuş olacak ki tekrar arayıp ne zamsn istiyorsanız gelin alın beni de bakayım dedi. Bakıcı olayına bu yıl hazır değilim, eşimde hiç sıcak bakmıyor, bırakamam ben başkasına diyor. Seneye de kreşe verilecek böyle olunca. Annemin bazı huylarına tahammül edemiyorum!
Anne işte, sana da Arya'ya da kıyamamış. Senin annen de gerçekten fedakar bir anne. İnan her anne yapmaz. Benim alt komşum anneme diyor ki ay teyze sen iyi kalıyorsun valla. Benim annem daha beni 10 günlükten beni arkadaşlarım, günlerim bekler deyip gitti.
Sonra kız çocuğu annesinin yanına göndermek zorunda kaldı. Çocuk 8-9 aylıkken bir gitti.Bir yaşına kadar. Yine biz şanslıyız. Gel deyince koşup geliyorlar.
Baştan güvendirmemeli o zaman. Ben ona kızıyorum. O zaman diyecek baştan, ben yapamıyorum diye. Bizde ona göre kendimizi ayarlarız.
:) şanslıyız tabi canım.
Nasıl yani? Cidden mi?? Sen bu topiği haketmiyorsun bacımm!
Bende bugün 3 buçuktan sonra aryanın ayrıntılı idrar sonuçlarını öğreneceğim telefonla. İnşallah sıkıntı yoktur. Merakla bekliyorumm.
dün gecemiz çok kötü geçtisabah hastaneye gittik büyük kız idrar yolları enfeksiyonu olmuş :26: küçük kizada ilaç başladık..
bismillah hastalık sezonu açtık
Aden'le parka gittik. Bizimki kaydırak meraklısı. Salıncaktan hoşlanmıyor. Hemen inmek istiyor. Evde de salıncağı var, ona da binmiyor. Bir de kendi kayabilse. Merdivenlerini çıkıyor bir de ısrarla. Ben de arkasından. Allah'tan parklar tenha.
Anne işte, sana da Arya'ya da kıyamamış. Senin annen de gerçekten fedakar bir anne. İnan her anne yapmaz. Benim alt komşum anneme diyor ki ay teyze sen iyi kalıyorsun valla. Benim annem daha beni 10 günlükten beni arkadaşlarım, günlerim bekler deyip gitti.
Kız ben 44 kiloyum. Benden ağır çocuklar çıkıyordur.kalabalıkta çıkmam zaten millet ne der.
Bende bugün 3 buçuktan sonra aryanın ayrıntılı idrar sonuçlarını öğreneceğim telefonla. İnşallah sıkıntı yoktur. Merakla bekliyorumm.
Kız ne cadısın sen . Babane olacak ya, hemen babaanne candır diyor.
Deeeemiii:))
Bana idrar yolu demeyiiiiiiinnnn!!!! Çok geçmiş olsun canım ya. Sürekli olmuyorsa, antibiyotikle toparlar merak etme. Neyden şüphelenip gittin dr a? Büyük çocuk olunca nasıl ortaya çıkıyor merak ettim.
Kızlar az önce aradılar; ikinci çekimimiz yarın. Allah'ım inşallah herşey güzel sonuçlanır.
süt içirmeyi nası başardın ve neyle içiyo taktik varsa açığım çünkü muzdaribimhahha adama koptum
canım benim oğlum da hep yoğurt yerdi, ağzına süt değdirmezdi. 1-2 haftadır süt içmeye başladı ,şimdi yoğurt yemiyor.
yazın soğuk yoğurt; kışın sıcak sütü canı çekiyor demek ki:)
Anam ne tembel kaynana o :) gerçi kadın kaç yaşında? Ve kaç çocuk büyüttü? Baymış olabilir :))
Ben oğluşun çocuklarını sevmeye gitmeyi planlıyorumaynı şehirde olursak ve ben emekli olursam yemek konusunda yardım ederim. Ama sürekli çocuk bakımı zor beaaaaaa. Anannesi baksın hahaha. Oğluşu evlendirdim, torunum oldu ve sanırım dünüre kılım :)
şimdi geldim pazardan, çok oyalanmışım. ikindi olmuş.
hemen yemeğe girişmeliyim..
şunu yazmak için girdim. hani anneanneye babaanneye temelli verilen bebekler var ya, ben bu işe illetimmm!!!
madem bakamayacaksın niye yapıyorsun o bebeği? heralde yerden mantar gibi bitmiyor bu çocuklar?!
hele de anneye en çok ihtiyaç duyduğu dönemde, ay düşündükçe fena oluyorum yaaa!!!
bizim de uzaktan bi akraba.. hatırlıyorum çocuğu. liseden mezun olunca ailesiyle beni görmeye gelmişlerdi.
daha bizim evde otururken acaba nfk nın babası mı daha varlıklı, yoksa nfk nın kuzeninin babası mı diye konuşuyorlardı.
görmemişler, basit, aciz insanlar.. çocuk sonra amcasının kızıyla evlendi, çocukluktan beri onu seviyormuş meğer.
neyse amcası da başlık parası gibi bilmem kaç tane cumhuriyet altını isterim demiş, hatırlıyorum. o zaman çok para
belki şimdinin 20 milyarı falan. bankadan kredi çekip verdiler, borç harç düğün yaptılar..
aslında bu girizgaha gerek yoktu da, anlattım.
neyse bi bebekleri oldu. karı koca çalışıyorlar, yine de geçinemiyorlarmış.
anneannesi ben gelip gidip bakamam demiş, bebeği taaa çoruma gönderdiler. anne baba bilmeden babaannenin yanında yaşıyor.
sonra ne oldu, 2. bebek!hala yetmiyor, yettiremiyoruz diye yakınıyorlar.
ikisi de okumuş, tahsilli insanlar. aile planlamasından mı haberleri yoook, çocuğa mı kıymet vermiyorlar bilmiyorum.
büyük de konuşmak istemem ama, babaannesi bile olsa başka şehire göndereceksen..
bakamayıp sokağa salacaksan bile istiye doğurma kardeşim!
şimdi geldim pazardan, çok oyalanmışım. ikindi olmuş.
hemen yemeğe girişmeliyim..
şunu yazmak için girdim. hani anneanneye babaanneye temelli verilen bebekler var ya, ben bu işe illetimmm!!!
madem bakamayacaksın niye yapıyorsun o bebeği? heralde yerden mantar gibi bitmiyor bu çocuklar?!
hele de anneye en çok ihtiyaç duyduğu dönemde, ay düşündükçe fena oluyorum yaaa!!!
bizim de uzaktan bi akraba.. hatırlıyorum çocuğu. liseden mezun olunca ailesiyle beni görmeye gelmişlerdi.
daha bizim evde otururken acaba nfk nın babası mı daha varlıklı, yoksa nfk nın kuzeninin babası mı diye konuşuyorlardı.
görmemişler, basit, aciz insanlar.. çocuk sonra amcasının kızıyla evlendi, çocukluktan beri onu seviyormuş meğer.
neyse amcası da başlık parası gibi bilmem kaç tane cumhuriyet altını isterim demiş, hatırlıyorum. o zaman çok para
belki şimdinin 20 milyarı falan. bankadan kredi çekip verdiler, borç harç düğün yaptılar..
aslında bu girizgaha gerek yoktu da, anlattım.
neyse bi bebekleri oldu. karı koca çalışıyorlar, yine de geçinemiyorlarmış.
anneannesi ben gelip gidip bakamam demiş, bebeği taaa çoruma gönderdiler. anne baba bilmeden babaannenin yanında yaşıyor.
sonra ne oldu, 2. bebek!hala yetmiyor, yettiremiyoruz diye yakınıyorlar.
ikisi de okumuş, tahsilli insanlar. aile planlamasından mı haberleri yoook, çocuğa mı kıymet vermiyorlar bilmiyorum.
büyük de konuşmak istemem ama, babaannesi bile olsa başka şehire göndereceksen..
bakamayıp sokağa salacaksan bile istiye doğurma kardeşim!
süt içirmeyi nası başardın ve neyle içiyo taktik varsa açığım çünkü muzdaribim
senaryona bayıldım, olası:) ben şimdiden emekli olunca alıcam karavanı gezicem yerleri planlıyorum (Allah sağlık versin) gerçi bazen vazgeçip şirket falan kuruyoruz eşimle (memuriyette vuramadığımız voleyi vurmayı planlıyoz) bi de biz çok ayrıntılı bakıyoruz annelerimize göre, bıkmış olmamız muhtemel.
ben de bi hikaye anlatayım; bir kadın var, psikolojisi bozuk haplarla falan duruyor sebebini bilmediği bir sıkıntı var içinde mutlu olamıyor ve her uçak gördüğünde panik atak gibi bi durum yaşıyor. bu kadın bizim komşunun tanıdığıymış. çocukluğunda bu kadını kusura bakmayın ama sorumsuz anne babası vermiş anneanne babaanne yanına -çalıştıkları için(!)- kız çocukluğunu onların yanında geçirmiş. uçakla götürüp bıraktıkları ve her "annem nerde" "babam nerde" dediğinde uçakla geri dönecekler diye avutularak geçirdiği için çocukluğunu, şimdi uçaklara karşı tepki geliştirmiş. Allah düşman başına vermesin nası bi kıyım bu ya! herkes doğurabilir ama anne olmak öyle kolay değil.
süt içirmeyi nası başardın ve neyle içiyo taktik varsa açığım çünkü muzdaribim
senaryona bayıldım, olası:) ben şimdiden emekli olunca alıcam karavanı gezicem yerleri planlıyorum (Allah sağlık versin) gerçi bazen vazgeçip şirket falan kuruyoruz eşimle (memuriyette vuramadığımız voleyi vurmayı planlıyoz) bi de biz çok ayrıntılı bakıyoruz annelerimize göre, bıkmış olmamız muhtemel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?