Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çocuk esirgeme olayını ilk defa duyuyorum!! Allah bildiği gibi yapsın onları...

Aden salıncağa bilince ayağa kalkmaya çalışıyor.Totosunun üzerine oturmayı sevmiyor maalesef.

Kızlar az önce aradılar; ikinci çekimimiz yarın. Allah'ım inşallah herşey güzel sonuçlanır.

Umarım sonuçlar da iyi çıkar.

Neler aldın bakalım?

Evet işte bahsettiğim şey bu. Çocuğun güvende olması çok önemli.

Hoşgeldin:)
Ay ütü dme

Waow eşinden büyük jest:)

Adaçayı da önerilir

Son düzenleme:
Maşallah Kerem'e.

Cadıya bak sen:)))

:)

dün gecemiz çok kötü geçti sabah hastaneye gittik büyük kız idrar yolları enfeksiyonu olmuş :26: küçük kizada ilaç başladık..
bismillah hastalık sezonu açtık
Aa geçmiş olsun. Kızlar ve idrar yolları

Çok ama çok acı
Kızlar az önce aradılar; ikinci çekimimiz yarın. Allah'ım inşallah herşey güzel sonuçlanır.
Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle.

Kızlar bu 44 kilo olan kadın var ya aramızdaki şahıs
aklıma bir tez konusu getiriverdi..

muhtemelen çok yemek yiyen ve yemeyi seven ebeveynlerin çocukları da kendileri gibi oluyor.

ama yemekle pek arası olmayanların çocukları da onlar gibi yemeğe düşkün olmuyor..
yani üzülmeye gerek yok aslında tamamen genetik.

siz zayıf ve fit hatunlar; ozlemcr ve aryam başta sizzzz
çocuğum iştahlı olsun diyorsunuz ama aslında o da sizin gibi.
zaten önemli olan da iştahlı olmak değil, sağlıklı olmak.

aah ah keşke ben de yemek yemeyi sevmeseydim Pembişim noldu bizim diyet?????

Maşallah Kerem'e.
amin canım inşallah böyle devam eder; ben sütü çok severim hergün su gibi içerim bardak bardak :) ama eşim hiç sevmez. inşallah bana çeker.

Evet işte bahsettiğim şey bu. Çocuğun güvende olması çok önemli.

Hoşgeldin:)
Ay ütü dme

Waow eşinden büyük jest:)

Adaçayı da önerilir
sorma ya sözde jest uygulamada göreceğizz

Aden salıncağa bilince ayağa kalkmaya çalışıyor.Totosunun üzerine oturmayı sevmiyor maalesef.

Umarım sonuçlar da iyi çıkar.

Neler aldın bakalım?
hahha totosunun üstüne oyun icabı bile oturamayan bebeler:)

Çocuk esirgeme olayını ilk defa duyuyorum!! Allah bildiği gibi yapsın onları...

evet canım ben bir ara gönüllü olarak; çocuk esirgeme kurumunda ilkokuldaki kızların ödevlerine yardımcı oluyordum,bizzat şahidim yani.
%90 ının annesi babası varmış; devlet baksın diye çocuklarını kendileri bırakıyorlarmış. 18 yaşında da memur yapıyor devlet onları. oh mis.

çocuklar öyle bekliyorlardı ki annelerini babalarını.. anneler gününde yazdıkları mektupları görseniz.. annesi sürekli haftaya gelirim diyor ama gelmiyor, aklına ne zaman eserse geliyor biraz görüşüp gidiyor.. bu nasıl bi vicdan ya? hele birisi vardı ;dışarda annesiyle görüştü geldi.. annesi ona bozuk bir hesap makinası vermiş, onu nasıl bağrına basıyor..

öğretmenleri tam suratsız vicdansız tipler.. kadın açıyor seda sayanın programını ;hepsi de bütün gün o ne izlerse onu izliyor.
bağıra çağıra banyo yaptırıyor onlara.. herkesin içinde azarlanıyor alay ediliyorlar. elimden geldiği kadar onlara güzel şeyler okumaya boncuktan kolye vs yaptırmaya uğraşmıştım. evcil tavşanımı götürmüştüm bavula koyup oynamışlardı. seviyorlardı beni, zaten çocuklar sevgiye o kadar aç ki.
eşsiz bir deneyim oldu bana, bekardım o zaman..aslında devam etmek istiyordum ama gönüllü olayını kaldırdık dediler ;almadılar beni sonra.

bak gene sinirlendim şimdi.. yok ya, bu devlet aile ve çocuk eğitimi olayına eğilmedikçe bizim belimiz doğrulmaz. onlar anca boş işlerle uğraşsın. daha yeni; haberlerde gördünüz mü,bi kadın 2 aylık bebeğini bırakıp tatile gitmiş. 2 biberon mama içirdim gittim diyor. 1 hafta sonra gelmiş ki bebek ölmüş. hem de sınıf öğretmeni.

bence de ya! benim de hayalim çocuk büyüyünce gezmek, kimsenin bakıcılığını yapmam gibi geliyor. üstelik bu da ilgi meselesi yani ben çocuk bakmayı sevmem kendi çocuğuma zor bakıyorum

Bakıcı fikrine bir türlü alışamadım. Oysa millet 3 aylıkken bakıcıya bırakabiliyor. Ben kendimi yavaş yavaş bu fikre alıştırayım derken de eşim kesinlikle bırakamam dedi.
Anneme hak verme konusunda bişi demiyorum hepiniz haklısınız. Evet yaptığı fedakarlık büyük, bende fazla sinirlendim galiba.
Kesinlikle!!!!
Boyum da 1.55 onu da söyleyeyim. Ben biraz çocuk ebatlarındayım.

Sonucu bekliyoruz.
Minyon ufak tefek bi hatunsun yani:) eşimin hayali de öyle biriyle evlenmekmiş, o yüzden kılım minyonlara

Dr a ulaşamadımbir türlü, yarına kaldı artık.

Kayseri'de tatil nasıldı bu arada aryamm
Tatilin " kayseri" kısmını pek anlayamadım. Bayramda kozaklıda kaplıcalardaydık. O kısımçok güzeldi. Kayseri geçiş noktası oldu bu sefer bizim için:)
Ay hadi hayırlısı inşallah. Bizi habersiz bırakma.
canım ilk defa oldu bizdede ondan hiç konduramadim. şiddetli karin ağrısı, ishal ve kusma sikayetiyle gittik. . idrar tahlili yapıldı. Allah beterinden saklasin

Bi daha da olmasın zaten! Bende tahmin edemezdim bu belirtilerle. Umarım en kısa zamanda atlatır yavrucak.

yahu aryam sen de minyon tiplisin zaten çıtı pıtı bir hatunsun!

pembiş; peynirli börek demek yoğurtlu börek mi demek hayret bişeysin, süt ürünleri olmayacak yani:)
hepsi kuru şeyler gibi geldi kısır ,börek.. arada soslu, mayonezli veya yoğurtlu bişey olması lazım bence. ya da en azından söğüş salata-domates ,turşu:)

Eşim de aynısını söylüyor, sana çekmiş diyor. Eşim az yememden gayet memnun ama çünkü benim yiyemedikletimi de kendisi yiyor.Aden de benim gibi olacak sanırım. 13 aylıkken 9 kg ve 75 cm idi. Küçücük bir Totosu ve çöp bacakları var.

Ben de uzun boylu olmayı çok isterdim. Zayıf ve uzunlara bayılıyorum.Eee sen de zayıfsın zaten.

Herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim. Hepinize <3 <3

Ay içim acıdı yazdıklarını okuyunca ( zaten o iki aylık bebeğin olayını okuduğumda dün çok kötü oldum. Böyle bişi yapan insan normal olamaz. Kıyamam o bebeğe (
Aynen dediğin gibi kadına, çocuğa ve aileye çok eğilmeliler. Yanlış anlamayın lütfen ama bir sürü cami yapacaklarına insanlar daha çok sığınma evi veya düzgün esirgeme yurdu yapmalılar. Ne çok şiddet gören kadın ve çocuk var... Haketmeyen kimseyi oralarda çalıştırmamalılar. İnsan sevgisinden yoksun tipleri hele asla!! Allah'ım sen düşürme Yarabbim.

Canım ben cuma günü başlamayı planlıyorum diyete. Zaten diyet grubunu okuyup okuyup gaza geliyorum valla. Ne kilolar vermiş millet!! Bence sen de orayı deneyebilirsin. Sanırım menünü de yazıyosun ve biri denetliyo. Ama şuan denetleyici yok anladığım kadarı ile. Sadece kilolar yazılıp verip vermeme listesi yapılıyo. Bu iş tek başına çok sıkıcı oluyo valla :/

Mutlaka haber veririm. Ama dediğim gibi öğleden sonra alıca sonuçları anladığım kadarı ile :/

Özleme bişi demeye hakkın yok bi kere!! Sen de hem uzun hem zayıfsın. Ayıp ya valla

Kesinlikle sana katılıyorum da bişi bulamadım :/ ben şunu demek istedim; kıymalı börek veya patatesli börek olunca yoğurtlu salata oluyo da sanki peynirli börek olunca olmazmış gibi geliyo bana. Bi de gelen bi arkadaşım daha olacak ki kendisi sarımsağı çiğ tüketemiyo!! E yoğurt salatalarına da sarımsak yakışıyor yahu... Napsam bilemedimmmmmmmmmmmm.

Alayım hazır közlenmiş biberi, ince ince kıyıp karıştırayım tuz ve yoğurtla olsun işte bi salata :) hatta uyuz arkadaşımınkini ayırıp kalanına sarımsak koyayım :)

sana katılıyorum bu kadar cami yapıyorlar da ee içinde camiye giden insan yok; camiler bomboş duruyor.

camiler hep hayatın dışına itilmiş. namazını kılıp çık. çocuklar içerde koşmasın,kimse konuşmasın..
genelde de yaşlılar namaza camiye gider, gençler sadece cumayı kılıp kaçar.

yahu geniş halıyla kaplı en güzel koşu mekanı, burda koşmasın da nerde koşsun çocuk? ben bursadayken camiye gidince keremi salıyordum ,koşsun enerjisini atsın diye:)

aslında bence camiler kültür-eğitim merkezi olmalı. çocuk parkları yeşillikler çeşmeler olmalı bahçesinde. tamamen bir yaşam alanı olmalı. kadınlara ,erkeklere ücretsiz aile eğitimi verilmeli.
sığınma evi ,çocuk esirgeme kurumu yapmakla çözülmeyecek hiçbirşey. önemli olan oraya düşmeden tedbir almak.

anlamadıkları duaları ruhsuzca ezberleten okutan boş imamlar yerine sempatik, modern, donanımlı yetiştiriciler olmalı.

benim hayalimdeki cami böyle bir yer..

hımm o iş olmadı şimdi. turşu da mı yemiyor ?
sen de kısırın sebzesini yeşilliğini bol koyarsın oldu da bitti maşallah

Gecenin bu saatinde Thy nin "1 milyon mil kim ister" yarışmasını oynuyorum, yeni keşfettim.. kazanacağım o ücretsiz millerle dünyayı dolaşıcam ya Yatsana akıl küpü busmai ..
Bebek arabasını da tamire vermişim zaten şu an marketi bile dolaşacak durumda değilim:2:

Ben de sana yazıp yatıyorum :)
Bebek arabasını tamire vermene sevindimmm.

Evet evet böyle yapcam

Kızımmmmm süper fikirler vallahi. Bunu mutlaka mail atmalısın diyanete..

Ben de sana yazıp yatıyorum :)
Bebek arabasını tamire vermene sevindimmm.

Evet evet böyle yapcam

Kızımmmmm süper fikirler vallahi. Bunu mutlaka mail atmalısın diyanete..
yat bakalım ben de yatıyorum..
evet tamire verdim dün, ama ne zaman geri gelir hiçbir fikrim yok..
yeni bir bebek arabası alsak daha iyi olacak belki de..
chicco lite way, hafifti ;kolay açılıp kapanan bagaja sığan.. herşey iyiydi güzeldi de pek sağlam değilmiş..
başka model öneriniz varsa fikir alabilirim..

teveccühün canım ya beni mi dikkate alacaklar:) o kadar "adam"lar; otursun düşünsünler.. umurlarında olduğunu sanmıyorum.

iyi geceler yarın güzel bi gün olsun

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.

Minik tospağacım yatmadan önce onca şey yiyo yine de 4 kez kalkıyo. Uyuzcuğum ömrümü yedi ömrümüüüüüüü :)

Bu trt çocuktaki keloğlan animasyon çizgi filmi baya korkunç. Zaten başlarken 7+ işareti çıkıyor, çok saçma.

günaydın canlarr
pembişim, 2. çekim bugün müydü? inş kolaylıkla yaptırırsınız, iyi haberlerinizi bekliyoruzz

Neler aldın bakalım?
epey gezdim de bi şey mi alasım yoktu, iyi bi şeyler mi yoktuu
3 parça bi şey aldım. ayşeciğe hırka ve süveter ve bana eşarp.
aslında eşarbı 2 tane alacaktım da, adam indirim yapmadı bi türlü. ben de birini bıraktım.
aynısını başka bi tezgahta aynı fiyata bulsam alacaktım, ama o adamdan almam, illet etti benii

Adaçayı da önerilir
hadi herkes sırrını formülünü paylaşsın bakimm
bence tespitin doğru..

eşim eliptik bisiklet ve mekik aleti alalım diyor, ben de araştırmadayım.
evde spor yapacakmışız, bakalımm.. inş muvaffak oluruz.

Kız ben 44 kiloyum. Benden ağır çocuklar çıkıyordur. kalabalıkta çıkmam zaten millet ne der.
çabuuuk bu topiği terket.:117:
ve 15 kilo almadan da geri dönmeeeee:95:

Alayım hazır közlenmiş biberi, ince ince kıyıp karıştırayım tuz ve yoğurtla olsun işte bi salata :) hatta uyuz arkadaşımınkini ayırıp kalanına sarımsak koyayım :)
he yaa, arada hazır kullan bacım. seninki de can yahuuu
kesinlikle haklısın.
bu bastonların taşıma kapasitesi fix, sanırım hepsi 15 kg a kadar.
hani birkaç kg da bi şey farketmez. ama sen pazar torbalarını falan yükledim diyorsun. ekseni kaymış zavallının
bi de erkek bebekler daha kilolu bunu da gözden kaçırmayın, fazla yüklemeyin derim.

Minik tospağacım yatmadan önce onca şey yiyo yine de 4 kez kalkıyo. Uyuzcuğum ömrümü yedi ömrümüüüüüüü :)
ayşecik bayram sonrası bi çıldırdı. 3 gece boyunca emin ol, en az 10 kez kalktı gecede. beni delirtti delirttiiiiiii:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…