- 8 Ağustos 2011
- 12.711
- 15.175
- 498
Sana daha gıcık olacağın bişi söyleyeyim:)) ben hem yemeyi çok seven ve yiyen hemde yediklerime nazaran kilo almayan biriyimKızlar bu 44 kilo olan kadın var ya aramızdaki şahıs
aklıma bir tez konusu getiriverdi..
muhtemelen çok yemek yiyen ve yemeyi seven ebeveynlerin çocukları da kendileri gibi oluyor.
ama yemekle pek arası olmayanların çocukları da onlar gibi yemeğe düşkün olmuyor..
yani üzülmeye gerek yok aslında tamamen genetik.
siz zayıf ve fit hatunlar; ozlemcr ve aryam başta sizzzz
çocuğum iştahlı olsun diyorsunuz ama aslında o da sizin gibi.
zaten önemli olan da iştahlı olmak değil, sağlıklı olmak.
aah ah keşke ben de yemek yemeyi sevmeseydimPembişim noldu bizim diyet?????
amin canım inşallah böyle devam eder; ben sütü çok severim hergün su gibi içerim bardak bardak :) ama eşim hiç sevmez. inşallah bana çeker.
sorma ya sözde jestuygulamada göreceğizz
hahha totosunun üstüne oyun icabı bile oturamayan bebeler:)
evet canım ben bir ara gönüllü olarak; çocuk esirgeme kurumunda ilkokuldaki kızların ödevlerine yardımcı oluyordum,bizzat şahidim yani.
%90 ının annesi babası varmış; devlet baksın diye çocuklarını kendileri bırakıyorlarmış. 18 yaşında da memur yapıyor devlet onları. oh mis.
çocuklar öyle bekliyorlardı ki annelerini babalarını.. anneler gününde yazdıkları mektupları görseniz.. annesi sürekli haftaya gelirim diyor ama gelmiyor, aklına ne zaman eserse geliyor biraz görüşüp gidiyor.. bu nasıl bi vicdan ya? hele birisi vardı ;dışarda annesiyle görüştü geldi.. annesi ona bozuk bir hesap makinası vermiş, onu nasıl bağrına basıyor..
öğretmenleri tam suratsız vicdansız tipler.. kadın açıyor seda sayanın programını ;hepsi de bütün gün o ne izlerse onu izliyor.
bağıra çağıra banyo yaptırıyor onlara.. herkesin içinde azarlanıyor alay ediliyorlar. elimden geldiği kadar onlara güzel şeyler okumaya boncuktan kolye vs yaptırmaya uğraşmıştım. evcil tavşanımı götürmüştüm bavula koyupoynamışlardı. seviyorlardı beni, zaten çocuklar sevgiye o kadar aç ki.
eşsiz bir deneyim oldu bana, bekardım o zaman..aslında devam etmek istiyordum ama gönüllü olayını kaldırdık dediler ;almadılar beni sonra.
bak gene sinirlendim şimdi.. yok ya, bu devlet aile ve çocuk eğitimi olayına eğilmedikçe bizim belimiz doğrulmaz. onlar anca boş işlerle uğraşsın. daha yeni; haberlerde gördünüz mü,bi kadın 2 aylık bebeğini bırakıp tatile gitmiş. 2 biberon mama içirdim gittim diyor. 1 hafta sonra gelmiş ki bebek ölmüş. hem de sınıf öğretmeni.
bence de ya! benim de hayalim çocuk büyüyünce gezmek, kimsenin bakıcılığını yapmam gibi geliyor. üstelik bu da ilgi meselesi yani ben çocuk bakmayı sevmem kendi çocuğuma zor bakıyorum
Ben kilolu değilim ama kemikler falan var baya yani, iti kemiklerim, o yüzden dedim.yahu aryam sen de minyon tiplisin zaten çıtı pıtı bir hatunsun!
pembiş; peynirli börek demek yoğurtlu börek mi demek hayret bişeysin, süt ürünleri olmayacak yani:)
hepsi kuru şeyler gibi geldi kısır ,börek.. arada soslu, mayonezli veya yoğurtlu bişey olması lazım bence. ya da en azından söğüş salata-domates ,turşu:)
ayşecik uyanmadan ütülerin büyük kısmını hallettim.
akşama çorba, biber dolması var, yanına bi şey daha yaparsam yemek işim tamam..
bugün ayşeciği parka çıkarıcam inş. yarın da bacımla alışverişlere akıcazzz
Sana daha gıcık olacağın bişi söyleyeyim:)) ben hem yemeyi çok seven ve yiyen hemde yediklerime nazaran kilo almayan biriyimçok abartırsam alırım tabi de.
Ben kilolu değilim ama kemikler falan var baya yani, iti kemiklerim, o yüzden dedim.
Ütü heee!! İdolümsünsabah sabah bide.... Neyse bizde de bugün toygar çorbası, sebzeli tavuk sote, bulgur pilavı var. Bide cacık olabilir.
Sana daha gıcık olacağın bişi söyleyeyim:)) ben hem yemeyi çok seven ve yiyen hemde yediklerime nazaran kilo almayan biriyimçok abartırsam alırım tabi de.
Ben kilolu değilim ama kemikler falan var baya yani, iti kemiklerim, o yüzden dedim.
Ütü heee!! İdolümsünsabah sabah bide.... Neyse bizde de bugün toygar çorbası, sebzeli tavuk sote, bulgur pilavı var. Bide cacık olabilir.
yoo hiç de gıcık olmadım.. yazdıklarından hiç "şunu canım çekti bunu canım çekti" diye birşey dediğini hatırlamıyorum. belki tadına bakmayı seviyorsun ama tabak tabak yemeyi asla.
muhtemelen de yavaş yiyorsun
ayşecik uyanmadan ütülerin büyük kısmını hallettim.
akşama çorba, biber dolması var, yanına bi şey daha yaparsam yemek işim tamam..
bugün ayşeciği parka çıkarıcam inş. yarın da bacımla alışverişlere akıcazzz
çok sağol canım bir bakayım bunlara, servisi nasıldır acababusmai
oglana kullandigim mima marka saglam ama biraz pahali
kiza nuna pepp almıştık e-bebekten oda az yer kaplıyor memnunum ama ben indirimdeydi daha uyguna almıştım şimdi fiat artmis
Tam tersiiii!!! Sürekli aşerme modundayım:) üstelik hızlı ve tabak tabsk yerim. Eşimle aynı oranda yerim düşün....
Bu trt çocuktaki keloğlan animasyon çizgi filmi baya korkunç. Zaten başlarken 7+ işareti çıkıyor, çok saçma.
çok sağol canım bir bakayım bunlara, servisi nasıldır acaba
Ali Ağaoğlu'nun "Bir insan neden fakir olur anlamıyorum" geyiği gibi ;
Sen de "bir kadın neden kilo alır anlamıyorum" de bari ,olsun bitsin :)
busmai
oglana kullandigim mima marka saglam ama biraz pahali
kiza nuna pepp almıştık e-bebekten oda az yer kaplıyor memnunum ama ben indirimdeydi daha uyguna almıştım şimdi fiat artmis
çok sağol canım bir bakayım bunlara, servisi nasıldır acaba
Ali Ağaoğlu'nun "Bir insan neden fakir olur anlamıyorum" geyiği gibi ;
Sen de "bir kadın neden kilo alır anlamıyorum" de bari ,olsun bitsin :)
bende hep bunu hayal ediyorum:)bizim kız korkuyordu ondan.. ben size peppa pig diye bir çizgi film var onu tavsiye ederim. gerci karakter domuz ama benim yegenim ingilizce ogrendi sayesindeannesine mommy mommy diye dolaniyor .. 2 yaşında ingilizce sayıları biliyor..
Saol canımmm. Ama sende bu kadar ara verme, özlettin kendini. Ara ara uğra bizi habersiz bırakma.uzunnn bir aradan sonra merhaba
nasılsınız kızlar
ben malum işler güçler her zamanki gibi bu aralar birden aylardan nisan gelsin istiyorumda şu raporlama çilelerim bitsin herşey bitsin bende rahat bir nefes alayım diyorum ama olmuyor tabikide
ev aldı başını gidiyor kaç gündür evlede ilgilenemiyorum melisada geceleri çok kalkmaya başladı sersem gibiyim bende yani
pempiş geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarınız tamamen temiz çıkarda sende bir ohhh çekersin rahat rahat
busmai kız ne güzel sosyal sorumluluk projesi yapmışsın öyle valla çok hoşmuş acaba varmı öyle şeyler gene insan yapmak ister böyle birşey birde cami fikrin gerçekten çok güzel canım
aryamcanım inşallah sizinde tahlilleriniz güzel çıkar:26:
annede kızma biraz nefes almak istemiş belli ama genede kıyamamış sana
nfkcanım benim gene salı pazarlarına gidilmiş maşallah
bu arada geçenlerde bir arkadaşdan cevizli ve soğanlık çarşılarında bulunan mağazalara bir bakmamı istedi hem çok çeşit hem güzel hem de uygun fiyatlı şeyler varmış senin bilgin varmı buralardan:44:
pamuk helva dönmemiş ne zaman gelcek
busmaidönmüşsün ama fazla yazmamışsın sanırım kız gene temizlik peşindemisin yoksa
unuttuklarım varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?