Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne zamandır merak ediyordum, geçen gün anca fırsat oldu.
starda binnur kaya ve gökçe bahadırın yeni dizisi, aramızda kalsın. tahmin ettiğim gibi çok sıcak ve güzel bi yapım.
bi güldüm, bi ağladım. hakikaten bu iki kadın çok yetenekli.
bi oturuşta 4 bölümü de izledim, gece 3,30 du yattığımda.. dizideki arife karakterini canıma sokasım geliyor, çok sevdiiiim

Son düzenleme:
pamuk helva, daha dönmedi mi ya?:44:

born, ne zaman aktif yazmaya başlayacaksın kuzumm?

ayşecik uyanmadan ütülerin büyük kısmını hallettim.
akşama çorba, biber dolması var, yanına bi şey daha yaparsam yemek işim tamam..
bugün ayşeciği parka çıkarıcam inş. yarın da bacımla alışverişlere akıcazzz

Sana daha gıcık olacağın bişi söyleyeyim:)) ben hem yemeyi çok seven ve yiyen hemde yediklerime nazaran kilo almayan biriyim çok abartırsam alırım tabi de.
Ben kilolu değilim ama kemikler falan var baya yani, iti kemiklerim, o yüzden dedim.

Ütü heee!! İdolümsün sabah sabah bide.... Neyse bizde de bugün toygar çorbası, sebzeli tavuk sote, bulgur pilavı var. Bide cacık olabilir.

evet bu daha sinir bozucu. yiyip de kilo almayanlaar:99:
bence şansını zorlama, yoksa özlem gibi atılacaksın topikten

ben de kilolu değilim, kemiklerim iri, ahahahahah

he yaa, gün agarmamıştı ütüye başlarken. erken kalkan yol alır dedikleri bu mu acep?!:111:

Son düzenleme:

yoo hiç de gıcık olmadım.. yazdıklarından hiç "şunu canım çekti bunu canım çekti" diye birşey dediğini hatırlamıyorum. belki tadına bakmayı seviyorsun ama tabak tabak yemeyi asla.
muhtemelen de yavaş yiyorsun

Tam tersiiii!!! Sürekli aşerme modundayım:) üstelik hızlı ve tabak tabsk yerim. Eşimle aynı oranda yerim düşün....

Dr u aradım, öğleden sonra diyor.... Offff, sinir oluyorum. Altı üstü sonuca bakıp yorum ypacak!

ütü deme bana bütün evi temizleyeyim ütü yapmayayim sevmiyorum
bizde bugün barbunya var dün akşam yaptım. yanına ciğer yaparız bide .. bizde öyle çeşit çeşit yemek yok anacigim

busmai
oglana kullandigim mima marka saglam ama biraz pahali
kiza nuna pepp almıştık e-bebekten oda az yer kaplıyor memnunum ama ben indirimdeydi daha uyguna almıştım şimdi fiat artmis

Son düzenleme:
busmai
kiza nuna pepp almıştık e-bebekten oda az yer kaplıyor memnunum ama ben indirimdeydi daha uyguna almıştım şimdi fiat artmis
çok sağol canım bir bakayım bunlara, servisi nasıldır acaba

Tam tersiiii!!! Sürekli aşerme modundayım:) üstelik hızlı ve tabak tabsk yerim. Eşimle aynı oranda yerim düşün....

Ali Ağaoğlu'nun "Bir insan neden fakir olur anlamıyorum" geyiği gibi ;

Sen de "bir kadın neden kilo alır anlamıyorum" de bari ,olsun bitsin :)

Bu trt çocuktaki keloğlan animasyon çizgi filmi baya korkunç. Zaten başlarken 7+ işareti çıkıyor, çok saçma.

bizim kız korkuyordu ondan.. ben size peppa pig diye bir çizgi film var onu tavsiye ederim. gerci karakter domuz ama benim yegenim ingilizce ogrendi sayesinde annesine mommy mommy diye dolaniyor .. 2 yaşında ingilizce sayıları biliyor..

servisini hic bilmiyorum canım sorun yaşamadık şükür. . yanlız pahali olmaz dersen maclaren'i da araştır. .

busmai

bu ne kıız?!
ayşeciğin oto koltuğu, bastonu ve mama sandalyesi toplam bu fiyat, ahahahah

yeğenimin bastonu inglesina. yengem çok övüyor. zamanında bana da çok ısrar etti almam için.
çok sağlam ve uzun ömürlüymüş. bunun da fiyatı biraz tuzlu, ama neredeyse 3/4 fiyatına almıştı saraçhane unkapanından.

Inglesina Trip Baston Bebek Arabas Marina | Baston Puset Bebek Arabalar | Inglesina

Çekime henüz giremedik. Uyku getirici ilacı içemedi oğluş. Artık içtiği kadarıyla bakalım. Şimdi emziriyorum ki uyusun. Bu arada sonuçlar haftaya çıkacakmış :/

uzunnn bir aradan sonra merhaba

nasılsınız kızlar
ben malum işler güçler her zamanki gibi bu aralar birden aylardan nisan gelsin istiyorumda şu raporlama çilelerim bitsin herşey bitsin bende rahat bir nefes alayım diyorum ama olmuyor tabikide
ev aldı başını gidiyor kaç gündür evlede ilgilenemiyorum melisada geceleri çok kalkmaya başladı sersem gibiyim bende yani

pempiş geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarınız tamamen temiz çıkarda sende bir ohhh çekersin rahat rahat

busmai kız ne güzel sosyal sorumluluk projesi yapmışsın öyle valla çok hoşmuş acaba varmı öyle şeyler gene insan yapmak ister böyle birşey birde cami fikrin gerçekten çok güzel canım

aryamcanım inşallah sizinde tahlilleriniz güzel çıkar:26:
annede kızma biraz nefes almak istemiş belli ama genede kıyamamış sana

nfkcanım benim gene salı pazarlarına gidilmiş maşallah
bu arada geçenlerde bir arkadaşdan cevizli ve soğanlık çarşılarında bulunan mağazalara bir bakmamı istedi hem çok çeşit hem güzel hem de uygun fiyatlı şeyler varmış senin bilgin varmı buralardan:44:

pamuk helva dönmemiş ne zaman gelcek

busmaidönmüşsün ama fazla yazmamışsın sanırım kız gene temizlik peşindemisin yoksa

unuttuklarım varsa affola

Busmai, sen 500 mb internet paketi kullaniyordun, di mi?

Avea bal 250 paketi varmis; 250 dk konusma, 250 sms ve 250 mb net. Kablosuzdan baglaniyorum genelde, zaten cok isim de olmuyor internette ama bazen disarida lazim oluyor. 250 mb ile arada bi google dan sorgulama yapabilirim, harita gibi uygulamalari kullanabilirim di mi? :44:

o kadar da değil yahuu... Yiyip içip yatarsam alırım da, yatmaya pek fırsatım olmuyor hepimiz gb. Birde yapı meselesi kızım gb..
bende hep bunu hayal ediyorum:)

Saol canımmm. Ama sende bu kadar ara verme, özlettin kendini. Ara ara uğra bizi habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…