Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sağol canım arada bir okuyorum sizi ama yazmak fırsat olmuyor maalesef çoğu zaman :26:

Dr öğleden sonra aramamı söyledi şimdi arasam öğleden sonra olmuş olur mu??? :44: sonrasında dr u yakalayamam diye korkuyorum, yenidoğan servisine gidiyormuş bu hafta.

canım mima'yi kardeşim ozamanlar bebek magazasinda çalışıyordu anne-bebek fuarinda stand açtılar bize ozaman % 30 indirim yapmışlardı o sekilde uyguna aldım gerci baston pusete gore yine pahalıya geldi ama memnunum manevrasi falan iyi..
nuna peep ise bize 350 tl ye geldi. iyikide almışım şimdi çok pahalanmis ondanda çok memnunum hatta biz ona oto koltugumuzu takiyoruz şimdi o şekilde kullaniyoruz.

Elifnaz domuz olması gerçekten itici de onun dışında ben internette araştırmıştım; çocuklara kendi anadillerini öğrenmeden ikinci bir dil öğretmek iyi değilmiş.. kafaları karışıyormuş.

evde kullanmadığın sürece google a yeter diye düşünüyorum ama harita hakkında bilgim yok.. sen ve şu her ayrıntıyı hatırlayan hafızan
bu arada ben artık cepten kk ya çok mecbur kalmadıkça girmiyorum ve internet bana yetiyor

hoşgeldin canım işlerinde kolaylıklar

bak bunu bilmiyordum:44: peki yurt dışındakiler nasıl yapıyor ki

Eve geldik. Başım çok ağrıyo. Refakatçi kağıdı almayı da unutmuşum yani yine gidicem hastaneye. Oğluşum ilacın yarısını içti ama yine de uyumadı. Onu eğlendirmek için baya çaba sarfettik. Sonlara doğru hiçbirşey kar etmedi. E tabi 40 dk dile kolay. Hemşireler bile şaşırdılar bu haline. Gözünden uyku akıyo, ortam loş ama Efe uyumuyor... Ay neyse bitti çok şükür. Haftaya da sonuçlar iyi çıkarsa değmeyin keyfimize. İyi dilek ve dualarınız için teşekkürler tekrar. Görüşmek üzere öpüyorummm.

Bayabadireler atlatmışsınız. Neyse ki bitmiş. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah.
Bende sonuçları öğrendim, bakterilerin üremesi devam ediyormuş, antibiyotik işe yaramamış. İğneye başlayacakmışız. Zaten ben söylemiştim normalde antibiyotikten 3 gün sonra toparlanıyordu bunda bir düzelme olmadı diye. İğne vurdurmak ta ölüm şimdi! 20 gündür aynı hastalık ya!!!!!

yurt dışındakiler zaten ana dillerini konuşurken sorun yaşıyorlar, akıcı ve telaffuzu doğru bir şekilde konuşmaları çok zor.ister istemez o ülkenin aksanı ve gramerine kayıyorlar.
ben de heves ediyordum ama makaleleri okuyunca gördüm ki daha vakit var..
önce anadilini tam olarak öğrenecek 0-3 yaş arasında.
sonra da yeni bir dil için 3 yaşından ergenliğe kadar olan dönem uygunmuş, hızlı öğrenirlermiş. ama sürekli kullanmazsa da yine hızlıca unutulurmuş.

offf iptal oldu yazacaksın sandım ödüm koptu neyse ki sonuna varmışsınız..
inşallah güzel sonuçlar olsun

yazık ya çok geçmiş olsun tekrar..
neyse ki hastanede yatıralım demiyorlar.
arkadaşımın çocuğu bir boğaz enfeksiyonu yüzünden nerdeyse 1 haftadır hastanede.
ağızdan alınan antibiyotik işe yaramadı ,damar yolundan serumla veriyorlar. perişan oldular ,bebek 13 aylık..güya tatile gelmişlerdi
iğne de iyi bir alternatifmiş, keşke o da evinde iğneyle halledebilseydi. bebeğin karaciğerinde sorun var doktor gözetiminde olması lazım; o yüzden doktorları serumu seçti sanırım

Son düzenleme:

Ben Isvicredeyim Burada ki uzmanlar önce anadilinizi ögretin cocugunuza sonra diger dilleri daha kolay ögrenir diyorlar canim ikinci dili icin 3 yasindan sonra düsün derim...

Bu arada herkese selamlar elimden geldigince girip okumaya calisiyorum ama maalesef yazamadim hic benim oglan cok hareketli izin vermiyor cok öpüyorum hepinizi

Ne bakteriymiş arkadaş ya??!! Ne inatçı çıktılar. İdrar yolu enfeksiyonunun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ben. Ama Allah korusun böbreğini kaybetmeye kadar gidiyormuş. İğne olurken yorup üzecek seni ama yeterki iyi olsun; napalım katlanıcaz.

Canım ben de korktum iptal olacak diye. Çünkü el ve ayaklarını tutmamıza rağmen göbeğini attırarak kımıldamaya çalışıyodu düşün. Bi kişi de gelip karnını tuttu mecburen.

Allah arkadaşına sabır versin ya çok zor

arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..

arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..

bu konuda çok çeşitli görüşler var ama ben boyattım.
hem de kızım 4 aylık falandı.

pizza yapmak için hamur tuttum. adam işten geldiği gibi balığa gitti iyi mii?

ayşecikle ekşi elma yiyoz. :125: siz napıyonuz bakimmm?
bi film seçeyim kendime, gece uzun

Ben boyattım kırkımız çıkınca.
pizza yapmak için hamur tuttum. adam işten geldiği gibi balığa gitti iyi mii?

ayşecikle ekşi elma yiyoz. :125: siz napıyonuz bakimmm?
bi film seçeyim kendime, gece uzun

Pizzaaaaaaaaaaa <3 <3
Afiyet olsun. Ben ekşi meyvelerden nefret ederim. Meyve dediğin tatlı olur :)

Oğluş 2 saatten birazçok uyudu. Ben de 1 saat kadar uyudum. Sonra o uyanınca teyzesi gelip kapıyı açtı ben de uyandım tabiki. Gerçi yirmi dk sonrası ben uyanacaktım tiramisuyu yapmaya. Neyse işte annem babam olaydı onlar beni uyandırmazdııııııı. Başımın ağrısı geçti ama kendimi kastığımdan mıdır nedir vücudumda bi ağırlık var. Oğluşum yine emip uyuma modunda. İlacın geç kalmış bir etkisi mi yoksa ne anlamadım...
Bu arada ordaki hemşirelerden birinin 3,5 yaşında bi oğlu ve 2,5 yaşında bi kızı vardı. Çocuklarımda hiç uyku problemi yaşamadım diyodu. E öyle olmasa zaten peşpele gelmezlerdi dedim güldü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…