o kadar da değil yahuu... Yiyip içip yatarsam alırım da, yatmaya pek fırsatım olmuyor hepimiz gb. Birde yapı meselesi kızım gb..
bende hep bunu hayal ediyorum:)
Saol canımmm. Ama sende bu kadar ara verme, özlettin kendini. Ara ara uğra bizi habersiz bırakma.
bu ne kıız?!
ayşeciğin oto koltuğu, bastonu ve mama sandalyesi toplam bu fiyat, ahahahah
yeğenimin bastonu inglesina. yengem çok övüyor. zamanında bana da çok ısrar etti almam için.
çok sağlam ve uzun ömürlüymüş. bunun da fiyatı biraz tuzlu, ama neredeyse 3/4 fiyatına almıştı saraçhane unkapanından.
Inglesina Trip Baston Bebek Arabas Marina | Baston Puset Bebek Arabalar | Inglesina
evde kullanmadığın sürece google a yeter diye düşünüyorum ama harita hakkında bilgim yok..Busmai, sen 500 mb internet paketi kullaniyordun, di mi?
Avea bal 250 paketi varmis; 250 dk konusma, 250 sms ve 250 mb net. Kablosuzdan baglaniyorum genelde, zaten cok isim de olmuyor internette ama bazen disarida lazim oluyor. 250 mb ile arada bi google dan sorgulama yapabilirim, harita gibi uygulamalari kullanabilirim di mi? :44:
uzunnn bir aradan sonra merhaba
nasılsınız kızlar
ben malum işler güçler her zamanki gibi bu aralar birden aylardan nisan gelsin istiyorumda şu raporlama çilelerim bitsin herşey bitsin bende rahat bir nefes alayım diyorum ama olmuyor tabikide
ev aldı başını gidiyor kaç gündür evlede ilgilenemiyorum melisada geceleri çok kalkmaya başladı sersem gibiyim bende yani
pempiş geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarınız tamamen temiz çıkarda sende bir ohhh çekersin rahat rahat
busmai kız ne güzel sosyal sorumluluk projesi yapmışsın öyle valla çok hoşmuş acaba varmı öyle şeyler gene insan yapmak ister böyle birşey birde cami fikrin gerçekten çok güzel canım
aryamcanım inşallah sizinde tahlilleriniz güzel çıkar:26:
annede kızma biraz nefes almak istemiş belli ama genede kıyamamış sana
nfkcanım benim gene salı pazarlarına gidilmiş maşallah
bu arada geçenlerde bir arkadaşdan cevizli ve soğanlık çarşılarında bulunan mağazalara bir bakmamı istedi hem çok çeşit hem güzel hem de uygun fiyatlı şeyler varmış senin bilgin varmı buralardan:44:
pamuk helva dönmemiş ne zaman gelcek
busmaidönmüşsün ama fazla yazmamışsın sanırım kız gene temizlik peşindemisin yoksa
unuttuklarım varsa affola
elifnaz seninde kızlarına geçmiş olsun canım:26:
Elifnaz domuz olması gerçekten itici de onun dışında ben internette araştırmıştım; çocuklara kendi anadillerini öğrenmeden ikinci bir dil öğretmek iyi değilmiş.. kafaları karışıyormuş.
evde kullanmadığın sürece google a yeter diye düşünüyorum ama harita hakkında bilgim yok..sen ve şu her ayrıntıyı hatırlayan hafızan
bu arada ben artık cepten kk ya çok mecbur kalmadıkça girmiyorum ve internet bana yetiyor
hoşgeldin canım işlerinde kolaylıklar
Bayabadireler atlatmışsınız. Neyse ki bitmiş. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah.Eve geldik. Başım çok ağrıyo. Refakatçi kağıdı almayı da unutmuşum yani yine gidicem hastaneye. Oğluşum ilacın yarısını içti ama yine de uyumadı. Onu eğlendirmek için baya çaba sarfettik. Sonlara doğru hiçbirşey kar etmedi. E tabi 40 dk dile kolay. Hemşireler bile şaşırdılar bu haline. Gözünden uyku akıyo, ortam loş ama Efe uyumuyor... Ay neyse bitti çok şükür. Haftaya da sonuçlar iyi çıkarsa değmeyin keyfimize. İyi dilek ve dualarınız için teşekkürler tekrar. Görüşmek üzere öpüyorummm.
yurt dışındakiler zaten ana dillerini konuşurken sorun yaşıyorlar, akıcı ve telaffuzu doğru bir şekilde konuşmaları çok zor.ister istemez o ülkenin aksanı ve gramerine kayıyorlar.bak bunu bilmiyordum:44: peki yurt dışındakiler nasıl yapıyor ki
offf iptal oldu yazacaksın sandım ödüm koptu neyse ki sonuna varmışsınız..Eve geldik. Başım çok ağrıyo. Refakatçi kağıdı almayı da unutmuşum yani yine gidicem hastaneye. Oğluşum ilacın yarısını içti ama yine de uyumadı. Onu eğlendirmek için baya çaba sarfettik. Sonlara doğru hiçbirşey kar etmedi. E tabi 40 dk dile kolay. Hemşireler bile şaşırdılar bu haline. Gözünden uyku akıyo, ortam loş ama Efe uyumuyor... Ay neyse bitti çok şükür. Haftaya da sonuçlar iyi çıkarsa değmeyin keyfimize. İyi dilek ve dualarınız için teşekkürler tekrar. Görüşmek üzere öpüyorummm.
Bayabadireler atlatmışsınız. Neyse ki bitmiş. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah.
Bende sonuçları öğrendim, bakterilerin üremesi devam ediyormuş, antibiyotik işe yaramamış. İğneye başlayacakmışız. Zaten ben söylemiştim normalde antibiyotikten 3 gün sonra toparlanıyordu bunda bir düzelme olmadı diye. İğne vurdurmak ta ölüm şimdi! 20 gündür aynı hastalık ya!!!!!
bak bunu bilmiyordum:44: peki yurt dışındakiler nasıl yapıyor ki
Bayabadireler atlatmışsınız. Neyse ki bitmiş. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah.
Bende sonuçları öğrendim, bakterilerin üremesi devam ediyormuş, antibiyotik işe yaramamış. İğneye başlayacakmışız. Zaten ben söylemiştim normalde antibiyotikten 3 gün sonra toparlanıyordu bunda bir düzelme olmadı diye. İğne vurdurmak ta ölüm şimdi! 20 gündür aynı hastalık ya!!!!!
yurt dışındakiler zaten ana dillerini konuşurken sorun yaşıyorlar, akıcı ve telaffuzu doğru bir şekilde konuşmaları çok zor.ister istemez o ülkenin aksanı ve gramerine kayıyorlar.
ben de heves ediyordum ama makaleleri okuyunca gördüm ki daha vakit var..
önce anadilini tam olarak öğrenecek 0-3 yaş arasında.
sonra da yeni bir dil için 3 yaşından ergenliğe kadar olan dönem uygunmuş, hızlı öğrenirlermiş. ama sürekli kullanmazsa da yine hızlıca unutulurmuş.
offf iptal oldu yazacaksın sandım ödüm koptu neyse ki sonuna varmışsınız..
inşallah güzel sonuçlar olsun
yazık ya çok geçmiş olsun tekrar..
neyse ki hastanede yatıralım demiyorlar.
arkadaşımın çocuğu bir boğaz enfeksiyonu yüzünden nerdeyse 1 haftadır hastanede.
ağızdan alınan antibiyotik işe yaramadı ,damar yolundan serumla veriyorlar. perişan oldular ,bebek 13 aylık..güya tatile gelmişlerdi
iğne de iyi bir alternatifmiş, keşke o da evinde iğneyle halledebilseydi. bebeğin karaciğerinde sorun var doktor gözetiminde olması lazım; o yüzden doktorları serumu seçti sanırım
arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..
arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..
pizza yapmak için hamur tuttum. adam işten geldiği gibi balığa gitti iyi mii?
ayşecikle ekşi elma yiyoz. :125: siz napıyonuz bakimmm?
bi film seçeyim kendime, gece uzun
Bu arada bu topiğin akşam performansı çok düşük :)
evet bana rağmen
stresten de ağırmış olabilir başın. eğer ilaç geç tesir ediyorsa ne mutlu, uzun ve kesintisiz bi uyku sizi bekliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?