Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

öyle deme ya bizim küçük kızın uykusu sorunlu. gündüz kac sefer uyuttum yarım saat sonra ayakta gecede bi okadar kalkıyor. .

selamın aleyküm canlar....
Bayadır yazamıyorum ama bir sorun neden tatil dönüşü için valizleri hazırladık döneceğiz arabamız satıştaydı o sırada alıcısı çıktı satmaya karar verdik eşyalarımızı almak için arabayla ugrasırken eşim anahtarı arabanın içinde unutup kapıyı kapattı yedek anahtar da yanımızda değildi onun gelmesini bekledik satışı yaptık ve ilk kez otobüs yolculugu yaptık baya da uzun sürdü ama 2 saat sonra ancak uyudu..Artık arabasızız araba bakınıyoruz inşallah güzel bişey bulabiliriz...
Sizleri takip etmeye çalıştım ama net yoktu orda hasta olanlardan güzel sonuçlar çıkar inş diye dua ettim ama aryam iğneye başlıcakmış çok geçmiş olsun canım
pembiş sizin sonuçlar güzel çıkar inş...
elifnaz senin kızlar nasıl oldu
nfk benimki de seninki gibi hem burnu tıkalı hem mümüklü nası iş anlamadım
busmai şeker portakalı neyneyse ve herbikimseler umarım herşeyler yolundadır..

evet bir gün daha bitti..

arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..
ben doğuma gitmeden 1 gün önce boyattım ;emzirme hiç sorun olmaz

pizza yapmak için hamur tuttum. adam işten geldiği gibi balığa gitti iyi mii?

ayşecikle ekşi elma yiyoz. :125: siz napıyonuz bakimmm?
bi film seçeyim kendime, gece uzun

AYY ben de sevmem ekşiyi ,fena oldum
ne film seçtin

öyle deme ya bizim küçük kızın uykusu sorunlu. gündüz kac sefer uyuttum yarım saat sonra ayakta gecede bi okadar kalkıyor. .
büyüyünce oğlun dışardaki ;kızın da evdeki işleri yapacak sen de bol bol uyuyacaksın inşallahhhhh

İşte senin 3 numara eğer 1 olsaydı 2 ve 3 ten bahsedemeyebilirdik :) kız benim kocam istemiyo ikinciyi düşün artık nasıl gözü korktu :)). Allah eksikliklerini göstermesin.

Aaaa hayırlı olsun arabanızı satışınız. İnşallah gönlünüze göre daha güzelini alırsınız :)
Canım duaların için de teşekkür ederimm. Artık daha çok yaz valla özledik kızzzz :)

Tezin bende çöküyor: yemek ymeyi sever ve kilo alırım. Çocuklar az yer ve zayıflar:)
Çocuk esirgeme ile ilgili anlattıklarına üzüldüm.
:)
Bu trt çocuktaki keloğlan animasyon çizgi filmi baya korkunç. Zaten başlarken 7+ işareti çıkıyor, çok saçma.
Aynen katılıyorum.
Bizimki d aynı. Yatıyor, 1 saat sonra ağlıyor. Sonra kucağımdan yatağa bıraakjnc çığlığı basıyor.
Çekime henüz giremedik. Uyku getirici ilacı içemedi oğluş. Artık içtiği kadarıyla bakalım. Şimdi emziriyorum ki uyusun. Bu arada sonuçlar haftaya çıkacakmış :/

Meşakkati olmuş ama bitti ya önemli olan bu. Sonuçlar da güzel çıkar inşallah.

Eyvah eyvah, Allah kolaylık verin size.

Busmaican yeni nesil iş yapmaz sanmıyorum :) bi de tekrar ediyorum; kızlarınıza hiçbişi yaptırmayın!! Yazık bak ne hale geldik evlenince; baydık iş yapmaktan. Gençliklerini yaşasın şekercikler :)

Bu arada sen de az süslü değilsin haaaaaa!! :) doğumdan bigün önce bakıma girmiş maşallah :)

Amin canım inşallah.
Senin performansında da bi düşüş var sayın neyneyse!! Hemen toparlanınız lütfen

Kaçtır soracağım unutuyorum. Ufaklıklara hangi boya kaleminden alacaktık?? Pamuk helva söylemişti sanki... Şimdiden temin edeyim ki olur da bi otobüs yolculuğum olursa oğluşla işe yarasınlar

Hoşgeldin.
Araba işi hayırlı olsun. Inşallah güzel bir araba bulursunuz.

neyneyse gelmiş hoşgelmişş:)
born cum arabasız zor ama bebek arabasız daha zor

3. zaten sürpriz oldu kendisine

sorma ya:) çok kötü hissediyordum kendimi son ayda ,şişmiş falan.. boyattım ama istediğim gibi de olmadı zaten o gün bugündür tövbe etmişim saç boyatmaya.

Kaçtır soracağım unutuyorum. Ufaklıklara hangi boya kaleminden alacaktık?? Pamuk helva söylemişti sanki... Şimdiden temin edeyim ki olur da bi otobüs yolculuğum olursa oğluşla işe yarasınlar
mum boyaaa
ben daha almadım, evde pastel ve kuru boyalar var; "hadi boya yapalım" dediğimde kerem coşuyor çok seviyor
bu arada süzgeçten makarna geçirme harika bi aktiviteymiş hakkaten yaa, baya oyalanıyor onunla:)

Le passé -the past- geçmiş. cannes film festivalinden ödüllü bi film.
dram. konu yavaş ama sıkmıyor.son sahnesi asıl etkileyici olan. hala ağlıyorumm
hayatın içinden insan hikayeleri.. ama benim film seçimlerim size uymaz sanıyorum,sen sihirbazlar çetesi seversin

Bizimki d aynı. Yatıyor, 1 saat sonra ağlıyor. Sonra kucağımdan yatağa bıraakjnc çığlığı basıyor..
valla o ne atağıydı bilmiyorum. inan ardarda üç gecede perte çıktım resmen.
on kez net kalkıyor, bazen daha fazla. ruh gibi yataktan al, emzir pışpışla, ayakta salla tekrar yatır.
park yatağa eğil kalk belim ağırıyor artık.
feyza kaç gündür böyle?

mum boya?

Son düzenleme:
born, canım inş gönlünüze ve kesenize göre daha güzel bi araba alırsınız.
alışanlar için arabasızlık zor, özellikle bebekle

yok yaa:) kardeşim çok güzel demişti ondan gittik biz o filme yoksa kendim tercih etmezdim ;yine de beğendim genç işi biraz:)
sherlock holmes serisi de çok güzel , yeni çıkacak olanı merakla bekliyoruz eşimle

akşam tayfası birkaç eksikle toplanmış. maşallah
eşim gelmedi, sabahlayabilir köprüde
ben de artık yatanziii, iyi geceler hatunlar, öpüldünüzzz

yok yaa:) kardeşim çok güzel demişti ondan gittik biz o filme yoksa kendim tercih etmezdim ;yine de beğendim genç işi biraz:)
sherlock holmes serisi de çok güzel , yeni çıkacak olanı merakla bekliyoruz eşimle

iyi ya.. sinemada izledin bi de...
kardeşini tebrik ediyorum, benzeşiyoz demek
ben de aksiyon ve bilimkurgu severim ama insan hikayeleri de hoşuma gidiyor

görümcemin bebek pusetini ve mama sandalyesinden sonra; bebek arabasını da ödünç almaya karar verdim yoksa olmayacak:)
bugün keremle parka gittik dönüşte yolun ortasında defalarca oturdu :) görenler çok güldü, pat diye çöküyor olduğu yere :
"anne ben devam edemiycem!"

bu arada 2 gündür babasına baba diye sesleniyor ,biz de eriyoruz resmen:) babası da "efendim oğlum" diye cevap veriyor.

babama da "dede" dedi:) babam çok şaşırdı ve mutlu oldu

Anammmmm o saate kadar nasıl uyanık kalabildin?Aden uyuyunca beni hiç bir kuvvet uyanık tutamaz.Buna eşim de dahil.

Gitmem, gitmem.

Çekime henüz giremedik. Uyku getirici ilacı içemedi oğluş. Artık içtiği kadarıyla bakalım. Şimdi emziriyorum ki uyusun. Bu arada sonuçlar haftaya çıkacakmış :/

Niye o kadar geç? Beklemeyi hiç sevmem de.

İğne daha etkili ama yapılırken biraz zor olabilir tabi.

arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..
Ben 6 aylıkken boyatmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…