Ben boyattım kırkımız çıkınca.
Pizzaaaaaaaaaaa <3 <3
Afiyet olsun. Ben ekşi meyvelerden nefret ederim. Meyve dediğin tatlı olur :)
Oğluş 2 saatten birazçok uyudu. Ben de 1 saat kadar uyudum. Sonra o uyanınca teyzesi gelip kapıyı açtı ben de uyandım tabiki. Gerçi yirmi dk sonrası ben uyanacaktım tiramisuyu yapmaya. Neyse işte annem babam olaydı onlar beni uyandırmazdııııııı. Başımın ağrısı geçti ama kendimi kastığımdan mıdır nedir vücudumda bi ağırlık var. Oğluşum yine emip uyuma modunda. İlacın geç kalmış bir etkisi mi yoksa ne anlamadım...
Bu arada ordaki hemşirelerden birinin 3,5 yaşında bi oğlu ve 2,5 yaşında bi kızı vardı. Çocuklarımda hiç uyku problemi yaşamadım diyodu. E öyle olmasa zaten peşpele gelmezlerdi dedim güldü :)
ben doğuma gitmeden 1 gün önce boyattım ;emzirme hiç sorun olmazarkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..
pizza yapmak için hamur tuttum. adam işten geldiği gibi balığa gitti iyi mii?
ayşecikle ekşi elma yiyoz. :125: siz napıyonuz bakimmm?
bi film seçeyim kendime, gece uzun
Ben boyattım kırkımız çıkınca.
Pizzaaaaaaaaaaa <3 <3
Afiyet olsun. Ben ekşi meyvelerden nefret ederim. Meyve dediğin tatlı olur :)
Oğluş 2 saatten birazçok uyudu. Ben de 1 saat kadar uyudum. Sonra o uyanınca teyzesi gelip kapıyı açtı ben de uyandım tabiki. Gerçi yirmi dk sonrası ben uyanacaktım tiramisuyu yapmaya. Neyse işte annem babam olaydı onlar beni uyandırmazdııııııı. Başımın ağrısı geçti ama kendimi kastığımdan mıdır nedir vücudumda bi ağırlık var. Oğluşum yine emip uyuma modunda. İlacın geç kalmış bir etkisi mi yoksa ne anlamadım...
Bu arada ordaki hemşirelerden birinin 3,5 yaşında bi oğlu ve 2,5 yaşında bi kızı vardı. Çocuklarımda hiç uyku problemi yaşamadım diyodu. E öyle olmasa zaten peşpele gelmezlerdi dedim güldü :)
büyüyünce oğlun dışardaki ;kızın da evdeki işleri yapacak sen de bol bol uyuyacaksın inşallahhhhhöyle deme ya bizim küçük kızın uykusu sorunlu. gündüz kac sefer uyuttum yarım saat sonra ayaktagecede bi okadar kalkıyor. .
öyle deme ya bizim küçük kızın uykusu sorunlu. gündüz kac sefer uyuttum yarım saat sonra ayaktagecede bi okadar kalkıyor. .
selamın aleyküm canlar....
Bayadır yazamıyorum ama bir sorun neden tatil dönüşü için valizleri hazırladık döneceğiz arabamız satıştaydı o sırada alıcısı çıktı satmaya karar verdik eşyalarımızı almak için arabayla ugrasırken eşim anahtarı arabanın içinde unutup kapıyı kapattı yedek anahtar da yanımızda değildi onun gelmesini bekledik satışı yaptık ve ilk kez otobüs yolculugu yaptık baya da uzun sürdü ama 2 saat sonra ancak uyudu..Artık arabasızız araba bakınıyoruz inşallah güzel bişey bulabiliriz...
Sizleri takip etmeye çalıştım ama net yoktu orda hasta olanlardan güzel sonuçlar çıkar inş diye dua ettim ama aryam iğneye başlıcakmış çok geçmiş olsun canım
pembiş sizin sonuçlar güzel çıkar inş...
elifnaz senin kızlar nasıl oldu
nfk benimki de seninki gibi hem burnu tıkalı hem mümüklü nası iş anlamadım
busmai şeker portakalı neyneyse ve herbikimseler umarım herşeyler yolundadır..
Tezin bende çöküyor: yemek ymeyi sever ve kilo alırım. Çocuklar az yer ve zayıflar:)Kızlar bu 44 kilo olan kadın var ya aramızdaki şahıs
aklıma bir tez konusu getiriverdi..
muhtemelen çok yemek yiyen ve yemeyi seven ebeveynlerin çocukları da kendileri gibi oluyor.
ama yemekle pek arası olmayanların çocukları da onlar gibi yemeğe düşkün olmuyor..
yani üzülmeye gerek yok aslında tamamen genetik.
siz zayıf ve fit hatunlar; ozlemcr ve aryam başta sizzzz
çocuğum iştahlı olsun diyorsunuz ama aslında o da sizin gibi.
zaten önemli olan da iştahlı olmak değil, sağlıklı olmak.
aah ah keşke ben de yemek yemeyi sevmeseydimPembişim noldu bizim diyet?????
amin canım inşallah böyle devam eder; ben sütü çok severim hergün su gibi içerim bardak bardak :) ama eşim hiç sevmez. inşallah bana çeker.
sorma ya sözde jestuygulamada göreceğizz
hahha totosunun üstüne oyun icabı bile oturamayan bebeler:)
evet canım ben bir ara gönüllü olarak; çocuk esirgeme kurumunda ilkokuldaki kızların ödevlerine yardımcı oluyordum,bizzat şahidim yani.
%90 ının annesi babası varmış; devlet baksın diye çocuklarını kendileri bırakıyorlarmış. 18 yaşında da memur yapıyor devlet onları. oh mis.
çocuklar öyle bekliyorlardı ki annelerini babalarını.. anneler gününde yazdıkları mektupları görseniz.. annesi sürekli haftaya gelirim diyor ama gelmiyor, aklına ne zaman eserse geliyor biraz görüşüp gidiyor.. bu nasıl bi vicdan ya? hele birisi vardı ;dışarda annesiyle görüştü geldi.. annesi ona bozuk bir hesap makinası vermiş, onu nasıl bağrına basıyor..
öğretmenleri tam suratsız vicdansız tipler.. kadın açıyor seda sayanın programını ;hepsi de bütün gün o ne izlerse onu izliyor.
bağıra çağıra banyo yaptırıyor onlara.. herkesin içinde azarlanıyor alay ediliyorlar. elimden geldiği kadar onlara güzel şeyler okumaya boncuktan kolye vs yaptırmaya uğraşmıştım. evcil tavşanımı götürmüştüm bavula koyupoynamışlardı. seviyorlardı beni, zaten çocuklar sevgiye o kadar aç ki.
eşsiz bir deneyim oldu bana, bekardım o zaman..aslında devam etmek istiyordum ama gönüllü olayını kaldırdık dediler ;almadılar beni sonra.
bak gene sinirlendim şimdi.. yok ya, bu devlet aile ve çocuk eğitimi olayına eğilmedikçe bizim belimiz doğrulmaz. onlar anca boş işlerle uğraşsın. daha yeni; haberlerde gördünüz mü,bi kadın 2 aylık bebeğini bırakıp tatile gitmiş. 2 biberon mama içirdim gittim diyor. 1 hafta sonra gelmiş ki bebek ölmüş. hem de sınıf öğretmeni.
bence de ya! benim de hayalim çocuk büyüyünce gezmek, kimsenin bakıcılığını yapmam gibi geliyor. üstelik bu da ilgi meselesi yani ben çocuk bakmayı sevmem kendi çocuğuma zor bakıyorum
:)Gecenin bu saatinde Thy nin "1 milyon mil kim ister" yarışmasını oynuyorum, yeni keşfettim.. kazanacağım o ücretsiz millerle dünyayı dolaşıcam yaYatsana akıl küpü busmai ..
Bebek arabasını da tamire vermişim zaten şu an marketi bile dolaşacak durumda değilim:2:
Aynen katılıyorum.Bu trt çocuktaki keloğlan animasyon çizgi filmi baya korkunç. Zaten başlarken 7+ işareti çıkıyor, çok saçma.
Bizimki d aynı. Yatıyor, 1 saat sonra ağlıyor. Sonra kucağımdan yatağa bıraakjnc çığlığı basıyor.günaydın canlarr
pembişim, 2. çekim bugün müydü? inş kolaylıkla yaptırırsınız, iyi haberlerinizi bekliyoruzz
epey gezdim de bi şey mi alasım yoktu, iyi bi şeyler mi yoktuu
3 parça bi şey aldım. ayşeciğe hırka ve süveter ve bana eşarp.
aslında eşarbı 2 tane alacaktım da, adam indirim yapmadı bi türlü. ben de birini bıraktım.
aynısını başka bi tezgahta aynı fiyata bulsam alacaktım, ama o adamdan almam, illet etti benii
hadi herkes sırrını formülünü paylaşsın bakimm
bence tespitin doğru..
eşim eliptik bisiklet ve mekik aleti alalım diyor, ben de araştırmadayım.
evde spor yapacakmışız, bakalımm.. inş muvaffak oluruz.
çabuuuk bu topiği terket.:117:
ve 15 kilo almadan da geri dönmeeeee:95:
he yaa, arada hazır kullan bacım. seninki de can yahuuu
kesinlikle haklısın.
bu bastonların taşıma kapasitesi fix, sanırım hepsi 15 kg a kadar.
hani birkaç kg da bi şey farketmez. ama sen pazar torbalarını falan yükledim diyorsun. ekseni kaymış zavallının
bi de erkek bebekler daha kilolu bunu da gözden kaçırmayın, fazla yüklemeyin derim.
ayşecik bayram sonrası bi çıldırdı. 3 gece boyunca emin ol, en az 10 kez kalktı gecede. beni delirtti delirttiiiiiii:86:
Çekime henüz giremedik. Uyku getirici ilacı içemedi oğluş. Artık içtiği kadarıyla bakalım. Şimdi emziriyorum ki uyusun. Bu arada sonuçlar haftaya çıkacakmış :/
Meşakkati olmuş ama bitti ya önemli olan bu. Sonuçlar da güzel çıkar inşallah.Eve geldik. Başım çok ağrıyo. Refakatçi kağıdı almayı da unutmuşum yani yine gidicem hastaneye. Oğluşum ilacın yarısını içti ama yine de uyumadı. Onu eğlendirmek için baya çaba sarfettik. Sonlara doğru hiçbirşey kar etmedi. E tabi 40 dk dile kolay. Hemşireler bile şaşırdılar bu haline. Gözünden uyku akıyo, ortam loş ama Efe uyumuyor... Ay neyse bitti çok şükür. Haftaya da sonuçlar iyi çıkarsa değmeyin keyfimize. İyi dilek ve dualarınız için teşekkürler tekrar. Görüşmek üzere öpüyorummm.
Bayabadireler atlatmışsınız. Neyse ki bitmiş. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah.
Bende sonuçları öğrendim, bakterilerin üremesi devam ediyormuş, antibiyotik işe yaramamış. İğneye başlayacakmışız. Zaten ben söylemiştim normalde antibiyotikten 3 gün sonra toparlanıyordu bunda bir düzelme olmadı diye. İğne vurdurmak ta ölüm şimdi! 20 gündür aynı hastalık ya!!!!!
evet bir gün daha bitti..
ben doğuma gitmeden 1 gün önce boyattım ;emzirme hiç sorun olmaz
AYY ben de sevmem ekşiyi ,fena oldum
ne film seçtin
büyüyünce oğlun dışardaki ;kızın da evdeki işleri yapacak sen de bol bol uyuyacaksın inşallahhhhh
Tezin bende çöküyor: yemek ymeyi sever ve kilo alırım. Çocuklar az yer ve zayıflar:)
Çocuk esirgeme ile ilgili anlattıklarına üzüldüm.
:)
Aynen katılıyorum.
Bizimki d aynı. Yatıyor, 1 saat sonra ağlıyor. Sonra kucağımdan yatağa bıraakjnc çığlığı basıyor.
Meşakkati olmuş ama bitti ya önemli olan bu. Sonuçlar da güzel çıkar inşallah.
Eyvah eyvah, Allah kolaylık verin size.
Hoşgeldin.selamın aleyküm canlar....
Bayadır yazamıyorum ama bir sorun neden tatil dönüşü için valizleri hazırladık döneceğiz arabamız satıştaydı o sırada alıcısı çıktı satmaya karar verdik eşyalarımızı almak için arabayla ugrasırken eşim anahtarı arabanın içinde unutup kapıyı kapattı yedek anahtar da yanımızda değildi onun gelmesini bekledik satışı yaptık ve ilk kez otobüs yolculugu yaptık baya da uzun sürdü ama 2 saat sonra ancak uyudu..Artık arabasızız araba bakınıyoruz inşallah güzel bişey bulabiliriz...
Sizleri takip etmeye çalıştım ama net yoktu orda hasta olanlardan güzel sonuçlar çıkar inş diye dua ettim ama aryam iğneye başlıcakmış çok geçmiş olsun canım
pembiş sizin sonuçlar güzel çıkar inş...
elifnaz senin kızlar nasıl oldu
nfk benimki de seninki gibi hem burnu tıkalı hem mümüklü nası iş anlamadım
busmai şeker portakalı neyneyse ve herbikimseler umarım herşeyler yolundadır..
Amin canım inşallah.
Senin performansında da bi düşüş var sayın neyneyse!! Hemen toparlanınız lütfen
Çok uykum var yaw:/ sana böyle danmez gerçi ama kız coştu geceleri.
Hiçbir iş yapamıyorum.
3. zaten sürpriz oldu kendisineİşte senin 3 numara eğer 1 olsaydı 2 ve 3 ten bahsedemeyebilirdik :) kız benim kocam istemiyo ikinciyi düşün artık nasıl gözü korktu :)). Allah eksikliklerini göstermesin.
Aaaa hayırlı olsun arabanızı satışınız. İnşallah gönlünüze göre daha güzelini alırsınız :)
Canım duaların için de teşekkür ederimm. Artık daha çok yaz valla özledik kızzzz :)
sorma ya:) çok kötü hissediyordum kendimi son ayda ,şişmiş falan.. boyattım ama istediğim gibi de olmadı zaten o gün bugündür tövbe etmişim saç boyatmaya.Busmaican yeni nesil iş yapmaz sanmıyorum:) bi de tekrar ediyorum; kızlarınıza hiçbişi yaptırmayın!! Yazık bak ne hale geldik evlenince; baydık iş yapmaktan. Gençliklerini yaşasın şekercikler :)
Bu arada sen de az süslü değilsin haaaaaa!! :) doğumdan bigün önce bakıma girmiş maşallah :)
mum boyaaaKaçtır soracağım unutuyorum. Ufaklıklara hangi boya kaleminden alacaktık?? Pamuk helva söylemişti sanki... Şimdiden temin edeyim ki olur da bi otobüs yolculuğum olursa oğluşla işe yarasınlar
Le passé -the past- geçmiş. cannes film festivalinden ödüllü bi film.ne film seçtin
valla o ne atağıydı bilmiyorum. inan ardarda üç gecede perte çıktım resmen.Bizimki d aynı. Yatıyor, 1 saat sonra ağlıyor. Sonra kucağımdan yatağa bıraakjnc çığlığı basıyor..
mum boya?Kaçtır soracağım unutuyorum. Ufaklıklara hangi boya kaleminden alacaktık?? Pamuk helva söylemişti sanki... Şimdiden temin edeyim ki olur da bi otobüs yolculuğum olursa oğluşla işe yarasınlar
Le passé -the past- geçmiş. cannes film festivalinden ödüllü bi film.
dram. konu yavaş ama sıkmıyor. son sahnesi asıl etkileyici olan. hala ağlıyorumm
ama benim film seçimlerim size uymaz sanıyorum, sen sihirbazlar çetesi seversin
valla o ne atağıydı bilmiyorum. inan ardarda üç gecede perte çıktım resmen.
on kez net kalkıyor, bazen daha fazla. ruh gibi yataktan al, emzir pışpışla, ayakta salla tekrar yatır.
park yatağa eğil kalk belim ağırıyor artık.
feyza kaç gündür böyle?
mum boya?
yok yaa:) kardeşim çok güzel demişti ondan gittik biz o filme yoksa kendim tercih etmezdim ;yine de beğendim genç işi biraz:)
sherlock holmes serisi de çok güzel , yeni çıkacak olanı merakla bekliyoruz eşimle
ne zamandır merak ediyordum, geçen gün anca fırsat oldu.
starda binnur kaya ve gökçe bahadırın yeni dizisi, aramızda kalsın. tahmin ettiğim gibi çok sıcak ve güzel bi yapım.
bi güldüm, bi ağladım. hakikaten bu iki kadın çok yetenekli.
bi oturuşta 4 bölümü de izledim, gece 3,30 du yattığımda.. dizideki arife karakterini canıma sokasım geliyor, çok sevdiiiim
evet bu daha sinir bozucu. yiyip de kilo almayanlaar:99:
bence şansını zorlama, yoksa özlem gibi atılacaksın topikten
ben de kilolu değilim, kemiklerim iri, ahahahahah
he yaa, gün agarmamıştı ütüye başlarken.erken kalkan yol alır dedikleri bu mu acep?!:111:
Çekime henüz giremedik. Uyku getirici ilacı içemedi oğluş. Artık içtiği kadarıyla bakalım. Şimdi emziriyorum ki uyusun. Bu arada sonuçlar haftaya çıkacakmış :/
Bayabadireler atlatmışsınız. Neyse ki bitmiş. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah.
Bende sonuçları öğrendim, bakterilerin üremesi devam ediyormuş, antibiyotik işe yaramamış. İğneye başlayacakmışız. Zaten ben söylemiştim normalde antibiyotikten 3 gün sonra toparlanıyordu bunda bir düzelme olmadı diye. İğne vurdurmak ta ölüm şimdi! 20 gündür aynı hastalık ya!!!!!
Ben 6 aylıkken boyatmıştım.arkadaşlar siz tecrübelisiniz birşey sorcam, emzirme döneminde saç boyattınız mı? bi sakıncası olur mu? farklı görüşler var bu konuda karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?