Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Maşallah kuzulara.Artık epey açıldılar. Birçok şeyi bilinçli yapıyorlar.
Bu arada bugün nöbetçiydim. Bittim. Valla şu nöbet olayı gönüllü olsa artık. Bu ne ya? Hakkıyla tutayım dersen yandım. Topiğe onun için giremedim.

iyi ya.. sinemada izledin bi de...
kardeşini tebrik ediyorum, benzeşiyoz demek
ben de aksiyon ve bilimkurgu severim ama insan hikayeleri de hoşuma gidiyor

bilimkurgu sevmem, ama ben de insan hikayelerini severim, psikolojik filmleri de..
"memento" da iyi bir film bu türde.

ayrıca "3 idiots" u izlemeyen yoktur sanırım yok di mi, varsa tez izleye!

kerem de kociş de erken yatıyo bu ara, ben de nete akıyorum halbuki sabah doğan güneşle uyanmam gerek
neyse topiğin kepenklerini indirip yatıyorum

bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan

Selam kızlar , Cumartesi geldik evimize fakaat babamızı pazar günü iş seyahatine yolcu ettiğimizden kendimizi anneanneye attık, bu gece evimizdeyiz çok şükür, kuzucuklarımla yapayalnız
Bu arada dün bir De aöf kaydı ile uğraştın, artık ikinci üniversite şansı ile Türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydolmuş bulunuyorum , inşaallah başarılı olabilirim
Sayın pamuk helva rümuzlu üyemiz. Bi antebe gittiniz gelemediniz yahu!! Yeter yediğiniz kebaplar ve tatlılar!! Yuvaya dönün artıkyahu!!
Ah ah sorma canım , doyamadan döndük kebaplara tatlılara
Orada yaşasam 100kilo olurdum garanti
dün gecemiz çok kötü geçti sabah hastaneye gittik büyük kız idrar yolları enfeksiyonu olmuş :26: küçük kizada ilaç başladık..
bismillah hastalık sezonu açtık
Çok geçmiş olsun canım , Allah acil şifalar versin inşaallah ...
Bayıldım hayalindeki Camii'ye, Camii'ler böyle yerler olabilse, ne de güzel olurdu...
Bizlerin küçüklüğünde aklımızda kalan camii tablosu, tam da bahsettiğin gibi ne yazık ki ): çocuklarımızın öyle olmaz inşaallah , ama bizdeki bu hoşgörüsüz , tahammülsüz yaşlı insanlar değişmedikçe çok zor...
Iki sağa sola koşturan çocukla Camii'ye girdiğimde, bazı yaşlıların tavırlarından ötürü namazı yarım yamalak kılıp mahcubiyet duygusu ile kaçıyoruz Camii'den resmen ):
Ama artık istanbul da bayramlarda çocuklarınızı da alıp ailecek Bayram namazlarına gelin diye duyurular yapılıyor, camilerde çocuklara hoşgörü konulu vaazlar veriliyor, inşaallah değişir insanımız....
Çocuk esirgemedeki görevin çok güzelmiş, benim de en büyük hayalim bir çocuğa koruyucu aile olabilmek ilerde inşaallah ..
Çok şükür sorunsuz anlatmışsınız canım Allah'ın izniyle sonuçlar da güzel çıkar inşaallah ...
Allah şifalar versin iğneler kesin çözüm olur inşaallah kuzucuğa...
Bebişe çok üzüldüm ,Allah şifalar versin yavruya, ileride düzelecek mi sorunu , inşaallah öyledir...
Kaçtır soracağım unutuyorum. Ufaklıklara hangi boya kaleminden alacaktık?? Pamuk helva söylemişti sanki... Şimdiden temin edeyim ki olur da bi otobüs yolculuğum olursa oğluşla işe yarasınlar
Evet cnm mum Boya, kesinlikle oyun hamurunu da dene çok güzel oyalanıyor bizimki , zira uzun yolculukta uyku harici oyalayabilmek için türlü türlü malzeme gerekiyor bizde

Tezin bende çöküyor: yemek ymeyi sever ve kilo alırım. Çocuklar az yer ve zayıflar:)

kesinlikle ben de sendenim, yemek konusunda değil ama; babası da ben de sakin insanlarızdır mesela, hele babamız acayip mülayimdir ama gel gör ki bizim kız tam bir eli maşalı, cadı.. Kime çekti bilmiyorum hiç 7 göbekten birilerine bile çekebilirmiş bayramda çok tecrübeli teyzelerin dediğine göre ...

Sorup ilgilendiğiniz için teşekkür ediyoru ayrı ayrı hepinize kızlar uzun bir geçmiş okuma oldu benim için, o yüzden herşeyi alıntılayamadım, atladığım birşey olduysa affola..
Hayırlı huzurlu geceler hepinize ve minik kuşlara :103:

Büyüme atağıdır belki. Sen daha deneyimlisin gerçi belki de diştir. Sonuçta akıllı çocuum niye coşsun bi sıkıntısı yoksa
Bilmiyorum ya, yatırıyorum1 saat sonra başlıyor. Sonrası bir bakmıştım sabah olmuş. Azı dişleri çıkıyor ama yeni değil ki.
Hoşbuldum:)
Süzgeçten makarna geçirme nasıl yaw? Sabah sabah anılmadım.
Bayramdan önce başladı. Şimdi iyice azıttı.

akşam tayfası birkaç eksikle toplanmış. maşallah
eşim gelmedi, sabahlayabilir köprüde
ben de artık yatanziii, iyi geceler hatunlar, öpüldünüzzz
Bu saat oldu gelmedi ha:))
Maşallah, barekallah.
Çocuk arabasız olmaz:/

Her ikisini de izledim.

Hoşgeldin.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :) sağlıkla uyandığımız her gün bize bir lütuf ve buna şükretmeliyiz diye düşünerek kendimi motive ediyorum bugün. Çünkü uyuzcan yine formundaydı :) bi de kalorifer nedense yanmaya devam etti oda ısısı yüksek olmasına rağmen ve kocam da her kalktığımda bunun muhabbetini yaparak uykumu kaçırdı. Sanki ben kombici miyim??? En son zaten "yeter bu kombi ve ısı muhabbeti" diye atarlandım :) herkes de benim gitmemi beklemiş haaa toplanmak için

Busmaicim Keremi hayal ettim de yola çökerken; çok tatlıııııııı. Yerim onu yerim :) Efeciğim de babasına bilinçli olarak baba diyo. Hatta azıcık babov gibi oluyo çok komik. Ankarada babama dede diyordu. Bana genelde adımla sesleniyo. Yani ona benzer bişi geveliyo. Bazen de anni anni diyo. Ama salı günü evde temizlikçi de varken bakıcı teyzesine de demiş. Teyzesi bahsetti. Ben de bişi demedim. O zaten ben anne değil teyzeyim diyo oğluşa. Beklediğim bişidi okuduklarımdan o yüzden sevindim oğluşa iyi bakılıyo diye :)

Nfkcım gidiyosun nerde bi bunalım film var onu bulup izliyosun!! Kızım git eğlenceli bişi izle yahuuuuuu

Pamuk helvacım hoş geldin ve iyiki geldin şekerim. Tatilin güzel geçmesine sevindim :)

Herkese güzel bir gün diliyorummmmmm. Malum misafirlerim geleceği için çok uğrayamayabilirim. Beni özleyin anacımmmmmmm :)

Bence yukardakiler yerleşiyordur. Yani bence olay diş olayı.

Makarna süzgeci var ya onun deliklerinden kürdan geçiriyo çocuk. Baya eğleniyo

Günaydın herkese,
Evden erken çıkmayı başarabilecek miyiz bakalım?

Günaydın şekerim. Valla şu erken çıkma işi acaip stres ya. Zamanında kvem almanyada 6da çıkıp bakıcıya bırakırmış eşimi. Sonra da hemen işe tabiki. İki aylıkken çalışmaya başlamış zaten mecburen. Ne kadar zor minnacık çocuğu hergün o saatte kaldırıp hazırlamak....

babov diyosa sana da aney demesi lazım eminim çooook tatlı oluyordur dedesine de güzel hediye olmuş dede demesi
misafirle iyi oturmalar
spagetti çubuklarını ;ters duran makarna süzgecinin deliklerinden geçiriyorlar
montessori aktivitelerinden mutlaka dene
hem el-göz koordinasyonunu geliştiriyor hem de uzun bir süre oyalıyor.

bu arada sen regl oldun mu?
hayırlı olsun üniversiten canımmm, bölüm de çok güzel.
iki çocukla Allah yardımcın olsun

mülayim baba ve cadı kız, eyvah eyvah:) çekip çevirecek babasını

arkadaşımın oğlu doğuştan karaciğer yetmezliği çıktı nadir görülen bir hastalıkmış. sürekli ilaç kullanıyor. 1 aylıkken de bir ameliyat geçirdi bu yüzden. yoksa fazla yaşamazmış. ameliyat izi var yani minicik yavrucağın. karnı da şişmiş duruyor,balon gibi
karaciğer nakli olması gerekiyormuş ama o daha zor bir süreçmiş, doktorlar bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim diyor. nakil olsa bile ömür boyu ilaç kullanacakmış.. yani durumu çok zor. eşi yurtdışında doktora yapıyor. arkadaşım ailesiyle kalıyor kendi de bir yandan doktora yapıyor. evladının sağlığıyla imtihan dünyadaki en zor şey

normal adet bu bence.

ama üstüne görme olup olamayacağını doktordan başka kimse bilemez.

günaydın canlar.
bu sabah kahvaltı hazırlarken eşim hastaneye gidip gitmeyeceğimi sordu.
neden gideyimki dedim, e baban ameliyat oluyor ya dedi
şaka mı yapıyorsun, şok durumları falan. anlaşıldı ki şaka değil.

2 sene önce kasık ameliyatı olmuştu. simetrik şekilde karşı tarafta da çıkmıştı.
bir süredir ağrısı vardı, demek ameliyata karar verilmiş, haberim yok. annemi aradım.
hayırdır, sen bu saatte niye aradın diyo gülerek.
eh anne dedimm

neyse bi kek yapabilirsem iyi olacak. marketten de içecek alır giderim.
sizler de iyisiniz inş..

kaç gündür göğüs uçlarım çok acıyor.
ayşecik, sürekli çekiştirir pozisyonda emiyor. lastik gibi uzatıyor.
ellerini tutsam, başını geri atıyor. başını tutsam elleriyle ittiriyor.
nasıl acıyorlar anlatamam.

babov muu?
sen de aney oluyorsun bu durumda..
ama bence tembihle efenin yanında teyzesi, babası seni anne diye çağırsın.
ismin yerleşmesin. benim kv de ayşeciğe nfk gel, hani nfk diye söylüyor sürekli.
bi anlatamadım, anne dedirtemiyorum. ben nfk diye söylüyorum diyo

yeğenim 1,5 yaşındayken sürekli anni anni diyordu. çok da tatlı söylüyordu velet.
yengeme 'ah ne güzel, kimbilir ne mutlu oluyorsundur sana anne dediğinde' dedim.
'amaaan, o bana da anni diyor, babasına da, dedesine de' dedi

ayşecik babasına baba diye sesleniyor. ama bana bilinçli olarak anne demeye yeni başladı.
babasına triplenmesem daha da bilmezdi ya. eşime, bak senin baba olduğunu ona ben öğrettim.
baba geldi, baba ver, babanı arayalım. sana baba diye seslenmeye başladı. ama hala bana anne demiyor dedim.
birkaç gün o da aynısını yaptı. ayşecik de durumu kavradı

şimdi başka odadayken bile annee diye bağırıyor. eğer annemm! diye karşılık vermediysem.
kalkıp geliyor yanıma, anneee diyor tekrar, ben karşılık verince de gidip oynamaya devam ediyor

geçmiş olsun ya son anda haberin olmuş
inşallah iyi geçer
neden yapıyor acaba?? gelen süt miktarını mı beğenmiyor hanım kız:)

neyse canlar, ben kaçayım. malum şeyler.. öpüyorum hepinizi..

geçmiş olsun ya son anda haberin olmuş
inşallah iyi geçer

neden yapıyor acaba?? gelen süt miktarını mı beğenmiyor hanım kız:)
sağol canım. inş..

yok ya, çekince lıkır lıkır akıyor, yutuyor duyuyorum. kimi zaman emzik gibi kullanıyor ya
şımarıklığından yapıyor, iyice oyuncak etti velet

3 idiotu izledim biraz uzun ama çok eğlenceli bir film
bende yuzuklerin efendisi, hobbit, avatar tarzı filmleri seviyorum. hobbiti bekliyorum sabırsızlıkla

pamuk helva, born tesekkur ederim. kızlar daha iyilesmedi inşallah uzun surmez
pamuk helva, benim büyük kızda cadı gerçi o bana çekmiş olabilir küçükken bende de biraz cadilik varmış ama azcık
nfk, geçmiş olsun babana inşallah kooay geçer ameliyatı

born hayırlı olsun inşallah gönlünüze uygun güzel bir araba bulursunuz. . bizede dua edinde 7 kişilik araba alalım. jipte güzel olur

Herkese günaydın. Bu bebişlerin gelişimleri konusu açılmışken size bir şey anlatacağım. Hep anlatayım diyorum unutuyorum. Bizim okula yeni bir bayan geldi. Aden'den bir hafta küçük kızı var. Okulun yeni başladığı sıralar konuşuyorduk. bize Dr 12 ay kontrolünde 10-15 anlamlı kelime söylüyor mu diye sordu, ben de o kadar söylemiyor dedim diye anlatıyordum. O da yaaa dedi. Bizimki anne, baba diyor.Abisine hem abi diyor hem de ismiyle sesleniyor dedi. Anneannesine hem anneanne hem de anene diyormuş.Dedesi arayınca telefonu alıp dede iyiyim gidiyormuş. Gel deyince yok gelmem, bir şeye yok deyince var diyormuş gibi şeyler anlattı. Beni moralim bir bozuldu anlatamam. Eşime anlattım hiç sallamadı. Artık onunla çocuk muhabbetine girmiyorum.

Geçmiş olsun canım.

Allah şifa versin tekrardan. Çok zor

Evet ben aney olıyım da tam olsun

Aaaaa geçmişler olsun. Niye son dakkada söylüyorlar yahu?? Evlatlarının panik olmasına mı kıyamıyorlar :)

Şımarık kızım bunlar. Benimki de bi yandan emiyo bi yandan cimdikliyo. İlerde onlar yemek yerken biz de onlara şiddet gösterelim

Amannn ilerde istemediğim kadar duyacağım çemkirirken anne diyişini. O yüzden sorun yok :) ama aymem dediğin seepten baba diyolar hemen.
born hayırlı olsun inşallah gönlünüze uygun güzel bir araba bulursunuz. . bizede dua edinde 7 kişilik araba alalım. jipte güzel olur

En güzelinden bi jipiniz olsun inşallahhhh :)

Bence onunki çok gelişmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…