oyy kıyamam, kerem de hemen korkunca "korktu" diyor:)evet pembecim ya yorucu bi bayram sonrası oldu benim için.
bina yeni asında ilk ben oturuyorum doğalgaz tesisatı var da.
kombi takıldı.holde, mutfağa boru döşendi.ayy birde boyanacak o borular
çok çirkin duruyor...matkap sesinden bina inliyor resmen.oğlumde korkunca
gelip bana sarılıyor yavrum.
ay evet canım ya araba şimdi yağ gibi gidiyor boşyere uğraştım o kadar zaman:)Hayırlı olsun demeyi unutmuştum şimdi demiş olayım. Hayırlı olsunnnnn :) valla çok sevindim bu kadar kısa sürede hallolmasına. Kamuflajlı fotoyu en kısa zamanda bekliyoruz yakışıklı Keremden
ben de merak ettiiiiimmmmmBu aralar sıkkınım ev bi garip halde bir türlü toparlayamıyorum artık işin içinden çıkamadım c.tesi yardımcı gelicek de ferahlarım inş...
Buraya da giremiyorum çok fazla nedenini yazamıyorum şu anda çok bariz benim oldugum anlaşılır netim gidiyor arada diyim gitsin !!
oğluş hiç ama hiçbişey yemiyor sakın dişten demeyin bir bitmedi gitti şu dişleri..
memleketteyken arklarımın çocukları 3 saat yerlerinden kalkmadı ben 1 dk oturmadım çok aşırı hareketli tamam sürekli oturmasından iyidir ama amaaan ben çok depresifim bi kaç zamana kendimi toparlar dönerim çok öpüyorum sizleri...
Nfkcım babanın durumu nedir canikom??
Misafirlerimi güzelce ağırladım. Sonra bi arkadaşla ona çanta bakmaya caddeye çıktık. Kaşlagöz arasında kızı zannımca Efeye bişi yaptı ki yavrum içli içli ağladı. Zaten sevmiyo arabası ile gezmeyi; iyice dar etti bana yani. Her çocuk 4-5 yaşında böyle mi olur?? Nefret bi durum valla!!
Ben bugün bebek arabasını almaya gittim hazır almışken de çarşıda gezdim biraz:) oğluşa kamuflaj pantolon aldım :)) şimdi kv deyim
Bu aralar sıkkınım ev bi garip halde bir türlü toparlayamıyorum artık işin içinden çıkamadım c.tesi yardımcı gelicek de ferahlarım inş...
Buraya da giremiyorum çok fazla nedenini yazamıyorum şu anda çok bariz benim oldugum anlaşılır netim gidiyor arada diyim gitsin !!
oğluş hiç ama hiçbişey yemiyor sakın dişten demeyin bir bitmedi gitti şu dişleri..
memleketteyken arklarımın çocukları 3 saat yerlerinden kalkmadı ben 1 dk oturmadım çok aşırı hareketli tamam sürekli oturmasından iyidir ama amaaan ben çok depresifim bi kaç zamana kendimi toparlar dönerim çok öpüyorum sizleri...
oyy kıyamam, kerem de hemen korkunca "korktu" diyor:)
ay evet canım ya araba şimdi yağ gibi gidiyor boşyere uğraştım o kadar zaman:)
ben de merak ettiiiiimmmmm
yoksa biri buraya üyeliğini mi keşfetti
en korktuğum şey:18:
Kesin kıskanmıştır. Eşimin yeğeni 9 yaşında hem Aden ile oynamak ve sürekli bize gelmek istiyor. Ama acayip de kıskanıyor. Çocuklar garip işte.
Anammm, ne tatlı olmuştur.
Aynen ya Aden de hiç oturmak bilmiyor. Yemek yerken bile artık mama sandalyesinde oturmak istemiyor. Eridim valla. Ben 44 kiloya boşa düşmedim.
valla o yaş grubundaki çocukların bu bebelerle bi sorunu var.Misafirlerimi güzelce ağırladım. Sonra bi arkadaşla ona çanta bakmaya caddeye çıktık. Kaşlagöz arasında kızı zannımca Efeye bişi yaptı ki yavrum içli içli ağladı. Zaten sevmiyo arabası ile gezmeyi; iyice dar etti bana yani. Her çocuk 4-5 yaşında böyle mi olur?? Nefret bi durum valla!!
örtmenimm, benim mazeretim vardı..Anam bu kadar saat naptınız????!!!! Kınıyorum hepinizi :)
Dışarıçıkmışken oğluşa üç tane kitap aldım. Bi tanesi fisher priceın şekiler, diğeri dokun hisset serisi vahşi hayvanlar ve benim ilk kitaplarım serisinden yine şekiller. İki tane şekiller almışım gibi dursa da birinde karşılaştırma da var.
oo, gözün aydın. çok sevindim.Ben bugün bebek arabasını almaya gittim hazır almışken de çarşıda gezdim biraz:) oğluşa kamuflaj pantolon aldım :)) şimdi kv deyim
ne diyim bacım, Allah kolaylık versin.Bu aralar sıkkınım ev bi garip halde bir türlü toparlayamıyorum artık işin içinden çıkamadım c.tesi yardımcı gelicek de ferahlarım inş...
evi takmamak lazım evet, ama insanın canı sıkkın, depresif oluncaEvi ne takıyosun boşverrrrrrr. Bak ben aylardır dolabımı düzeltemedim. Artık geçen temizlikçi bişi koyacaktı dedim ki dur ben koyayım çok karışık. Evet hiç böyle görmemiştim dolabınızı diyo :) napak ölek mi???
canım sağlık olsun, geçmiş olsun.. demek vücudun yoruldu,merhaba sevgili topik arkadaşlarım.
nerede kalmıştık
bayramdan önce yazmıştım en son nfk beni topiğe almayacak
bayramınızıda kutlayamadım özür diiyorum herkesten.
geçmiş bayramınız mübarek olsun desem bayramda biteli bir hafta olacak.
bayramdan iki gün önce eve kombi takıldı.eşim bizi anneme bıraktı.
kendi geri döndü sağolsun ortalığı temizlemiş ama herşeyi kaldırmak zorunda oduğundan.
döndüğümüzde ev yerleştir valiz yerleştir.bayram sonrası hiç iyi olmadı.
zilhicce ayı bitmeden oruç tutayım dedim em iş güç he oruç tansiyonum düştü.
rahatsızlandım orucu bozmak zorunda kaldım.neyse hep negatif şeyler yazmayayım.
bayramda oğluşumun beklenen iki dişi çıktı pek nazlı oldu çıkmaları.
bizimki kapı gıcırtısına bile oynuyor.bayramda herkesin maskotu oldu.
ikinci çocuklar gerçekten daha erken konuşuyorlar.benim kızım bayağı geç konuşmuştu.
mahmut kerim dede ,baba anne epeydir söylüyor bayramda başka kelimelrde duyduk .annem şekerliği kaldırıyordu masadan ağma,ağma
diye tepki gösteriyor.birde ateşe cıss,ve altını açıncada çişş demeyi öğrendi.
herkese günaydınnnnnnnn
nfk canım geçmiş olsun babana bir an evvel acil şifalar versin rabbim
ayşeciğin yeni dişleri hayırlı olsun bizimde altta süt dişin yanındaki diş patlayacak bir türlü patlayamadı onun sıkıntısındayız
pempiş ne güzel gezmişsin arkadaşınla kzııda efeyle oynamış biraz
born kız ne oldu :18:
busmai araban gelmiş hayırlı olsun canım
saol bacımmNfkcım dişiniz hayırlı olsun. Babişkonun da iyi olmasına sevindim.
Şu okulda başka adam yokmuş gibi her türlü angarya iş seçimine seçiliyor olmaktan nefret ediyorum. 40tane öğretmenden iki kişi seçecekler ki biri benim. Okul başkanı seçimlerinde sabahtan akşama kadar görevliyim. Diyorum ya; çocuk 1 yaşını geçti diye koca adam oldu sanki!! :/
babov muu?
sen de aney oluyorsun bu durumda..
ama bence tembihle efenin yanında teyzesi, babası seni anne diye çağırsın.
ismin yerleşmesin. benim kv de ayşeciğe nfk gel, hani nfk diye söylüyor sürekli.
bi anlatamadım, anne dedirtemiyorum. ben nfk diye söylüyorum diyo
yeğenim 1,5 yaşındayken sürekli anni anni diyordu. çok da tatlı söylüyordu velet.
yengeme 'ah ne güzel, kimbilir ne mutlu oluyorsundur sana anne dediğinde' dedim.
'amaaan, o bana da anni diyor, babasına da, dedesine de' dedi
ayşecik babasına baba diye sesleniyor. ama bana bilinçli olarak anne demeye yeni başladı.
babasına triplenmesem daha da bilmezdi ya. eşime, bak senin baba olduğunu ona ben öğrettim.
baba geldi, baba ver, babanı arayalım. sana baba diye seslenmeye başladı. ama hala bana anne demiyor dedim.
birkaç gün o da aynısını yaptı. ayşecik de durumu kavradı
şimdi başka odadayken bile annee diye bağırıyor. eğer annemm! diye karşılık vermediysem.
kalkıp geliyor yanıma, anneee diyor tekrar, ben karşılık verince de gidip oynamaya devam ediyor
Canım ya işler bitse biz de artık bittik demektir Allah sağlık versin de yapıcaz mecbur :)Selamlar, hayırlı cumalar güzel anneler ,
Nfkcım babacığına geçmiş olsun , Allah şifalar versin eski sağlığına hemen kavuşur inşaallah ..
Neyneyse pembişcim hoşbulduk sağolunBusmai sağol cnm inşaallah çocuklarla başarılı olabilirim
Busmai, Allah bebişe sağlık versin inşaallahçok zor evladın sağlık imtihanı .. Rabbim yardımcı olsun yavrusu hasta olan anne babaların ..
Dilanaz ve born Allah kolaylık ferahlık versin tüm sıkıntılarımıza inşaallah ... Dilanaz maşaallah Oğluşuna
Konuşma yaşı çok değişken olabiliyormuş gerçekten de, bizim abla da erkenden başlamıştı maşaallah Selim ayında iken videosu var mesela, salıncakta; in in diyerek indir demeye çalışıyor, salıncaktan inip bıdı bıdı kaydırağa çıkmak istediğini söylüyorama maşaallah oğlan da tık yok hala
Pembiş 4-5 yaşındaki çocuğun gıcık tavırlarında azıcık okşama fikrine bayıldımgerçekten çok acayip bilmiş oluyorlar bu yaşlarda , herşeyin tersini yapmaya bayılıyorlar, kardeş itip kakmaya falan.. Annelik zor zanaat azizim ...
Ben de minik kuşumu uyuttum, az sonra başsağlığına gidecek olan anneme kek pişiriyorum güzel kabarmış görünüyor şimdilikbir tür bitmek bilmeyen valizden çıkan kirlileri yıkayıp ütü yapıp evi toparlamam da lazım .. Işler neden hiç bitmez ki
Görüşmek üzere
Aminnncanlar, cumanız mübarek olsun.
Rabbim bugünün hürmetine, hakkınızda hayırlı olacak dualarınızı kabul etsin.
çocuklarınıza sağlık, evlerinize huzur ve mutluluk versin..
gönlünüzü ferahlatsın, maddi manevi sıkıntılardan kurtarsın inşşş
1 gün sonra kullandığım hamur iyiydiçarşamba akşamı hamur tutmuştum pizza için yapamayınca da o akşam buzdolabına attım. bugün onu kullanabilir miyim? yoksa başka bi hamur mu yapayım?
Sağol canım benimmm :) çok şükür yaherkese günaydınnnnnnnn
nfk canım geçmiş olsun babana bir an evvel acil şifalar versin rabbim
ayşeciğin yeni dişleri hayırlı olsun bizimde altta süt dişin yanındaki diş patlayacak bir türlü patlayamadı onun sıkıntısındayız
pempiş ne güzel gezmişsin arkadaşınla kzııda efeyle oynamış biraz
born kız ne oldu :18:
busmai araban gelmiş hayırlı olsun canım
Sorma ya bizim çocuklar yatıyo da biz ondan kilo veremiyoruz :))Ay Allah korusun düşünemiyorum öyle bişi :) özellikle büyükler facei bile ciddiye alırken burayı okusalar bilmem nolurlar :)
Bizimkiler de büyüyünce öyle kıskanç ve uyuz mu olacaklar? Valla ben dayanamayıp okşayabilirim azıcık :)
Benim oğluşum da durmuyo ama bak ben kilo vermiyorum. Yemiyosunuz ve adamı gıcık ediyosunuz!! :)
ayşecikle parka gittik, sonra alışveriş yaptık.
oyuncakları artık küçük leğenlere sığmıyor. koca bi sepet aldım. artık rahat edicez.
gerekirse ayşeciği de içine koyarık
Eki Görüntüle 839216
hamura gelince, bir gün bekletildiğini okudum nette. ama iki gün oldu. şüpheliyim.
o yüzden kullanmayacağım. fırın makarna yapmaya karar verdimmm
canlar, cumanız mübarek olsun.
Selamlar, hayırlı cumalar güzel anneler ,
Nfkcım babacığına geçmiş olsun , Allah şifalar versin eski sağlığına hemen kavuşur inşaallah ..
Neyneyse pembişcim hoşbulduk sağolunBusmai sağol cnm inşaallah çocuklarla başarılı olabilirim
Busmai, Allah bebişe sağlık versin inşaallahçok zor evladın sağlık imtihanı .. Rabbim yardımcı olsun yavrusu hasta olan anne babaların ..
Dilanaz ve born Allah kolaylık ferahlık versin tüm sıkıntılarımıza inşaallah ... Dilanaz maşaallah Oğluşuna
Konuşma yaşı çok değişken olabiliyormuş gerçekten de, bizim abla da erkenden başlamıştı maşaallah Selim ayında iken videosu var mesela, salıncakta; in in diyerek indir demeye çalışıyor, salıncaktan inip bıdı bıdı kaydırağa çıkmak istediğini söylüyorama maşaallah oğlan da tık yok hala
Pembiş 4-5 yaşındaki çocuğun gıcık tavırlarında azıcık okşama fikrine bayıldımgerçekten çok acayip bilmiş oluyorlar bu yaşlarda , herşeyin tersini yapmaya bayılıyorlar, kardeş itip kakmaya falan.. Annelik zor zanaat azizim ...
Ben de minik kuşumu uyuttum, az sonra başsağlığına gidecek olan anneme kek pişiriyorum güzel kabarmış görünüyor şimdilikbir tür bitmek bilmeyen valizden çıkan kirlileri yıkayıp ütü yapıp evi toparlamam da lazım .. Işler neden hiç bitmez ki
Görüşmek üzere
Nfk baban kısa sürede toparlar inş; evet artık bebek arabasına bebek gibi bakıyorum :)))
Canım ya işler bitse biz de artık bittik demektir Allah sağlık versin de yapıcaz mecbur :)
Aminnn
1 gün sonra kullandığım hamur iyiydi
Sağol canım benimmm :) çok şükür ya
Bugün gene hasta bebeği olan arkadaşıma uğradım ;neyse ki yarın çıkıyor ve akşam bana çaya gelecekler..
Yanına yeni bi çocuk gelmiş 2 yaşında ne görüyor ne duyuyor ne yürüyor.. Doğuştan epilepsiymiş.. Hortumla besleniyor sürekli ııhh ıııhhh diye ses çıkarıyor annesi yanında. Allahım çok çok kötü oldum.. ne kadar nankörüz biz ya elimizdekilere hiç şükretmiyoruz((
Sorma ya bizim çocuklar yatıyo da biz ondan kilo veremiyoruz :))
Neyse Kuşum noldu bizim diyet ?ben bugün az yedim bi de yüzmeye gittim
Pes etmek yok ;tamam mııı
ayşecikle parka gittik, sonra alışveriş yaptık.
oyuncakları artık küçük leğenlere sığmıyor. koca bi sepet aldım. artık rahat edicez.
gerekirse ayşeciği de içine koyarık
Eki Görüntüle 839216
hamura gelince, bir gün bekletildiğini okudum nette. ama iki gün oldu. şüpheliyim.
o yüzden kullanmayacağım. fırın makarna yapmaya karar verdimmm
saol bacımm
kurayla mı belirleniyor bu öğretmenler? yoksa idareciler mi seçiyor?
eğer ikincisiyleyse, kimileri çocuklulara imtiyaz var, bekar ya da evli ama çocuksuz olanların hakkı yeniyor der
çarşamba akşamı hamur tutmuştum pizza için yapamayınca da o akşam buzdolabına attım. bugün onu kullanabilir miyim? yoksa başka bi hamur mu yapayım?
canlar, cumanız mübarek olsun.
Selamlar, hayırlı cumalar güzel anneler ,
Görüşmek üzere
bez torbalara da baktım. bunu bi deneyelim.Ayy dikkat et kerem de içine girip kendini geri ittiriyordu, kafasının arkasını yere vuruyordu kaldırdım sele sepet ne varsa ; sanırım en iyisi bez torbalar
Bu arada ;Allah nasıl bir içgüdü vermiş ki şimdiden bebeğini besliyor Anneliğe heves ediyor kızlar , maşallah :)
aaa bizim çamaşır sepetimiz omelisada içine giriyor böyle tek başına ama geri çıkamıyor sonra annii anniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?