Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oyy kıyamam, kerem de hemen korkunca "korktu" diyor:)
Hayırlı olsun demeyi unutmuştum şimdi demiş olayım. Hayırlı olsunnnnn :) valla çok sevindim bu kadar kısa sürede hallolmasına. Kamuflajlı fotoyu en kısa zamanda bekliyoruz yakışıklı Keremden
ay evet canım ya araba şimdi yağ gibi gidiyor boşyere uğraştım o kadar zaman:)
ben de merak ettiiiiimmmmm
yoksa biri buraya üyeliğini mi keşfetti
en korktuğum şey:18:

Kesin kıskanmıştır. Eşimin yeğeni 9 yaşında hem Aden ile oynamak ve sürekli bize gelmek istiyor. Ama acayip de kıskanıyor. Çocuklar garip işte.

Ben bugün bebek arabasını almaya gittim hazır almışken de çarşıda gezdim biraz:) oğluşa kamuflaj pantolon aldım :)) şimdi kv deyim

Anammm, ne tatlı olmuştur.

Aynen ya Aden de hiç oturmak bilmiyor. Yemek yerken bile artık mama sandalyesinde oturmak istemiyor. Eridim valla. Ben 44 kiloya boşa düşmedim.

Ay Allah korusun düşünemiyorum öyle bişi :) özellikle büyükler facei bile ciddiye alırken burayı okusalar bilmem nolurlar :)

Bizimkiler de büyüyünce öyle kıskanç ve uyuz mu olacaklar ? Valla ben dayanamayıp okşayabilirim azıcık :)

Benim oğluşum da durmuyo ama bak ben kilo vermiyorum. Yemiyosunuz ve adamı gıcık ediyosunuz!! :)

günaydın canlar..

babamın ameliyatı iyi geçti. bu sabah taburcu olacak inş.. geçmiş olsun diyen herkese teş ederimmm..
dün saat 12 den akşam 8 buçuğa kadar hastanedeydim.
kızkardeşim tek başına idare edemez diye. ayşecikten ilk kez bu kadar ayrı kaldım, çok fenaydı
sürekli saate baktım durdum. babaannesi huzursuz olmadı, neşeli diyordu her aradığımda ama
gelin bi de bendeki sıkıntıyı sorun.. çalışan annelere Allah kolaylık versin..

ayşecik bu sabah bi sürpriz yaptı. üst köpek dişleri patlamışş
sanırım bayram sonrası uykusuz 3 gecenin sonucu.
bugün ayşeciği koruya götürücem. biraz koşsun oynasın..

akşama ne yapayım diye düşünüyorum da, çarşamba akşamı pizza yapıcam diye hamur tutmuştum.
buzdolabında hala. acaba onu kullanabilir miyim? yoksa bozulmuş mudur?:26:

valla o yaş grubundaki çocukların bu bebelerle bi sorunu var.
mesafeli, soğuk değil resmen zarar verecek, can acıtacak şekilde davranıyorlar.
kıskanıyorlar sanıyorum. tabi her çocuk da aynı değildir. olabildiğince bebeklere iyi davranmak gerektiğini,
onların abi abla olduğunu, bebekleri korumak ve sevmek gerektiğini aşılamak lazım. belki anneler de yanlış yapıyordur.. :44:

örtmenimm, benim mazeretim vardı..

kitaplarınız da hayırlı olsun. güzel güzel okusun, oynasın inş
ayşeciğe dün bi uçak aldım. tekerlerin üzerinde giderken kuş gibi kanatlarını çırpıyor
ama dikkat ediyorum en çok bebeğiyle ve yapbozuyla oynuyor.
bebeğe su içiriyor güya. bardağı ağzına dayayıp ''hüüüüp'' diye efekt yapıyor.
mama yediriyor. 'nım nım nımm' efektiyle.
küçük yastığı var, ona koyup e ee eee diye ninniyle uyutuyor.
kendi nereye bebeği oraya. bu evde iki anne var.
ben ayşeciğin, o da bebeğinin annesi valla

Ben bugün bebek arabasını almaya gittim hazır almışken de çarşıda gezdim biraz:) oğluşa kamuflaj pantolon aldım :)) şimdi kv deyim
oo, gözün aydın. çok sevindim.
artık rahat rahat gezersin, önceki gibi de arabaya yüklenmezsin
pantolonu da hayırlı olsun, güzel günlerde giysin keremmm

ne diyim bacım, Allah kolaylık versin.
bazen pilimiz fena halde bitiyor, hiçbirşeye takat kalmıyor. inş kısa sürede normale dönersin-iz..

evi takmamak lazım evet, ama insanın canı sıkkın, depresif olunca
evdeki o düzensizlik daha da canını sıkıyor. sen daha iyi bilirsin ya..

ben de bayramdan sonra giriştim bi düzeltmeye çalıştım dolap ve çekmeceleri ama 2 günde aynı haline geri dönüyor.
özellikle ayşeciğin çekmecesi. acele bi şey arıyorum, o düzen intizam 30 saniyede yok oluyor.
bi de bizimiki, zırt pırt çekmecesini açıp kıyafetleri tek tek itinayla yere atıyor. çok da keyif alıyor bundan.
ama geri toplamak eziyet, kucaklayıp geri tıkıyorum çekmeceye çoğunlukla n'apak ölek mi?

canım sağlık olsun, geçmiş olsun.. demek vücudun yoruldu,
bünyen kaldırmadı. zaten kuş kadarsın..
tatil sonrası temizlik ve bavul açıp yerleşmek hakikaten zor.
ama daha zor olan, evde tamirat durumu.
ne temizlik olur, ne de düzen :100:
ama çoğu bitmiş zaten, inş kalan da çabucak hallolur da tam temizliğini yapar güzel günlerde kullanırsınız evinizi..

herkese günaydınnnnnnnn

nfk canım geçmiş olsun babana bir an evvel acil şifalar versin rabbim
ayşeciğin yeni dişleri hayırlı olsun bizimde altta süt dişin yanındaki diş patlayacak bir türlü patlayamadı onun sıkıntısındayız

pempiş ne güzel gezmişsin arkadaşınla kzııda efeyle oynamış biraz

born kız ne oldu :18:

busmai araban gelmiş hayırlı olsun canım

Bak ya bi de dalga geçiyooooo :)

Nfkcım dişiniz hayırlı olsun. Babişkonun da iyi olmasına sevindim.

Şu okulda başka adam yokmuş gibi her türlü angarya iş seçimine seçiliyor olmaktan nefret ediyorum. 40tane öğretmenden iki kişi seçecekler ki biri benim. Okul başkanı seçimlerinde sabahtan akşama kadar görevliyim. Diyorum ya; çocuk 1 yaşını geçti diye koca adam oldu sanki!! :/

Nfkcım dişiniz hayırlı olsun. Babişkonun da iyi olmasına sevindim.
saol bacımm

kurayla mı belirleniyor bu öğretmenler? yoksa idareciler mi seçiyor?
eğer ikincisiyleyse, kimileri çocuklulara imtiyaz var, bekar ya da evli ama çocuksuz olanların hakkı yeniyor der

çarşamba akşamı hamur tutmuştum pizza için yapamayınca da o akşam buzdolabına attım. bugün onu kullanabilir miyim? yoksa başka bi hamur mu yapayım?

canlar, cumanız mübarek olsun.
Rabbim bugünün hürmetine, hakkınızda hayırlı olacak dualarınızı kabul etsin.
çocuklarınıza sağlık, evlerinize huzur ve mutluluk versin..
gönlünüzü ferahlatsın, maddi manevi sıkıntılardan kurtarsın inşşş

Selamlar, hayırlı cumalar güzel anneler ,
Nfkcım babacığına geçmiş olsun , Allah şifalar versin eski sağlığına hemen kavuşur inşaallah ..
Neyneyse pembişcim hoşbulduk sağolun Busmai sağol cnm inşaallah çocuklarla başarılı olabilirim
Busmai, Allah bebişe sağlık versin inşaallah çok zor evladın sağlık imtihanı .. Rabbim yardımcı olsun yavrusu hasta olan anne babaların ..
Dilanaz ve born Allah kolaylık ferahlık versin tüm sıkıntılarımıza inşaallah ... Dilanaz maşaallah Oğluşuna
Konuşma yaşı çok değişken olabiliyormuş gerçekten de, bizim abla da erkenden başlamıştı maşaallah Selim ayında iken videosu var mesela, salıncakta; in in diyerek indir demeye çalışıyor, salıncaktan inip bıdı bıdı kaydırağa çıkmak istediğini söylüyor ama maşaallah oğlan da tık yok hala
Pembiş 4-5 yaşındaki çocuğun gıcık tavırlarında azıcık okşama fikrine bayıldım gerçekten çok acayip bilmiş oluyorlar bu yaşlarda , herşeyin tersini yapmaya bayılıyorlar, kardeş itip kakmaya falan.. Annelik zor zanaat azizim ...

Ben de minik kuşumu uyuttum, az sonra başsağlığına gidecek olan anneme kek pişiriyorum güzel kabarmış görünüyor şimdilik bir tür bitmek bilmeyen valizden çıkan kirlileri yıkayıp ütü yapıp evi toparlamam da lazım .. Işler neden hiç bitmez ki
Görüşmek üzere

maaşallah ayşeciğe benim kızım uzun zamandır bana anne die sesleniyo babasına 5-6 aylıkken başlamıştı demeye şimdi ise artık aştık sanırım anneciğim deyip gelip yanağıma öpücük konduruyo ıslak ıslak dünyalar benim oluyo fış fış kayıkçıyı söylüyo annaanne,dede,hala,canım,aşkım,annesiii gibi biçok kelime kullanıyo reklamlardaki müzikleri hem söyleyip hem müziğini yapıyo ve söylediğim herşeyi anlıyo bazen ben bile şaşıyorum geçenlerde babasının çekmecesinden atletini bulmuş yanıma getirmiş babanın diyo götür hemen yerine koy onu dedim gitti çekmeceyi açtı yerine koydu ve kapattı bende şaştım anne olunca insnaın gözünde çok büyük görünüyo bu tarz şeyler sanıırm azcık abartılı seviniyorum napim

Nfk baban kısa sürede toparlar inş; evet artık bebek arabasına bebek gibi bakıyorum :)))
Canım ya işler bitse biz de artık bittik demektir Allah sağlık versin de yapıcaz mecbur :)
Aminnn

çarşamba akşamı hamur tutmuştum pizza için yapamayınca da o akşam buzdolabına attım. bugün onu kullanabilir miyim? yoksa başka bi hamur mu yapayım?
1 gün sonra kullandığım hamur iyiydi
Sağol canım benimmm :) çok şükür ya
Bugün gene hasta bebeği olan arkadaşıma uğradım ;neyse ki yarın çıkıyor ve akşam bana çaya gelecekler..
Yanına yeni bi çocuk gelmiş 2 yaşında ne görüyor ne duyuyor ne yürüyor.. Doğuştan epilepsiymiş.. Hortumla besleniyor sürekli ııhh ıııhhh diye ses çıkarıyor annesi yanında. Allahım çok çok kötü oldum.. ne kadar nankörüz biz ya elimizdekilere hiç şükretmiyoruz ((
Sorma ya bizim çocuklar yatıyo da biz ondan kilo veremiyoruz :))
Neyse Kuşum noldu bizim diyet ?ben bugün az yedim bi de yüzmeye gittim
Pes etmek yok ;tamam mııı

ayşecikle parka gittik, sonra alışveriş yaptık.
oyuncakları artık küçük leğenlere sığmıyor. koca bi sepet aldım. artık rahat edicez.
gerekirse ayşeciği de içine koyarık

hamura gelince, bir gün bekletildiğini okudum nette. ama iki gün oldu. şüpheliyim.
o yüzden kullanmayacağım. fırın makarna yapmaya karar verdimmm

evin her tarafı savaş alanı gibi. o kadar dağınıkki..
yemek de yapılacak ve eşimin gelmesine 1,5 saat var. duydum zilin sesini ve sürem başladı..

Ayy dikkat et kerem de içine girip kendini geri ittiriyordu, kafasının arkasını yere vuruyordu kaldırdım sele sepet ne varsa ; sanırım en iyisi bez torbalar

Bu arada ;Allah nasıl bir içgüdü vermiş ki şimdiden bebeğini besliyor Anneliğe heves ediyor kızlar , maşallah :)

amin canım

cidden hiç bitmez bu işler yaa kolay gelsin

canım yaa gerçekten şükürü çok az ediyoruz sanırım sonrada yaramazlıklarından dem vuruyoruz bazen rabbim sağlık sıhhatlerini eksik etmesin :26:

aaa bizim çamaşır sepetimiz o melisada içine giriyor böyle tek başına ama geri çıkamıyor sonra annii anniii

saol bacımm

kurayla mı belirleniyor bu öğretmenler? yoksa idareciler mi seçiyor?
eğer ikincisiyleyse, kimileri çocuklulara imtiyaz var, bekar ya da evli ama çocuksuz olanların hakkı yeniyor der

Yok kura ile değil. Ben üç yıldır yapıyorum zaten diğer arkadaşla. Oluşan ekip bozulmasın diyolar. Tamam sağolsunlar ama ben bu yıl ek hiçbir şeyi kaldıramıyorum :/ yani 22 saat ders ve sorunlu sınıfımın sorumluluğu zaten yetiyor....

Bişi olmamıştır bence o hamura. Zaten kokusundan belli olur bişi olduysa :)

Amin canım aminnnnnn cümlemize.

Valla bence okşanmalı. Yada ben çocuğumu çok mu kontrollü yetiştiricem ne?? Yani ben kesin çocuğuma bu konuda hep bişiler derim gibi geliyo paylaşması ve dövmemesi adına. Du bakalım zaman ne gösterecek :)

bez torbalara da baktım. bunu bi deneyelim.
dediğin gibi olursa, çamaşır sepetliğine terfi ettiririz.

hakikaten, düşünüyorum daha bir buçuk yaşında bile değil.. ama dna sına işlenmiş annelik, anaçlık.

aaa bizim çamaşır sepetimiz o melisada içine giriyor böyle tek başına ama geri çıkamıyor sonra annii anniii

anni anniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…