Nfk baban kısa sürede toparlar inş; evet artık bebek arabasına bebek gibi bakıyorum :)))
Canım ya işler bitse biz de artık bittik demektir Allah sağlık versin de yapıcaz mecbur :)
Aminnn
1 gün sonra kullandığım hamur iyiydi
Sağol canım benimmm :) çok şükür ya
Bugün gene hasta bebeği olan arkadaşıma uğradım ;neyse ki yarın çıkıyor ve akşam bana çaya gelecekler..
Yanına yeni bi çocuk gelmiş 2 yaşında ne görüyor ne duyuyor ne yürüyor.. Doğuştan epilepsiymiş.. Hortumla besleniyor sürekli ııhh ıııhhh diye ses çıkarıyor annesi yanında. Allahım çok çok kötü oldum.. ne kadar nankörüz biz ya elimizdekilere hiç şükretmiyoruz((
Sorma ya bizim çocuklar yatıyo da biz ondan kilo veremiyoruz :))
Neyse Kuşum noldu bizim diyet ?ben bugün az yedim bi de yüzmeye gittim
Pes etmek yok ;tamam mııı
ayşecikle parka gittik, sonra alışveriş yaptık.
oyuncakları artık küçük leğenlere sığmıyor. koca bi sepet aldım. artık rahat edicez.
gerekirse ayşeciği de içine koyarık
Eki Görüntüle 839216
hamura gelince, bir gün bekletildiğini okudum nette. ama iki gün oldu. şüpheliyim.
o yüzden kullanmayacağım. fırın makarna yapmaya karar verdimmm
Giriş yaparken "beni hatırla"yı tıkladığım halde forum beni atıyor:/ bu durumda alıntı falan hepsi gidiyor. Aklımda kaldığına göre,
Nfk, babana geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.
Pembiş menüler yazılmaya başlanmış. Sana tavsiyem takımlara girmen. Takımlarda daha az kişi olur(11-12) , geri bildirim daha çok alırsın. 80-89 veya kilo aralığı topiklerinde tanışma, muhabbete dahil olma daha zor. Bir de önceden baskın karakterler varsa zor oluyor. Şahsi görüşüm.
Busmai araban gelmiş. Gözün Aydın:)
günaydın canlar..
babamın ameliyatı iyi geçti. bu sabah taburcu olacak inş.. geçmiş olsun diyen herkese teş ederimmm..
dün saat 12 den akşam 8 buçuğa kadar hastanedeydim.
kızkardeşim tek başına idare edemez diye. ayşecikten ilk kez bu kadar ayrı kaldım, çok fenaydı
sürekli saate baktım durdum.babaannesi huzursuz olmadı, neşeli diyordu her aradığımda ama
gelin bi de bendeki sıkıntıyı sorun.. çalışan annelere Allah kolaylık versin..
ayşecik bu sabah bi sürpriz yaptı. üst köpek dişleri patlamışş
sanırım bayram sonrası uykusuz 3 gecenin sonucu.
bugün ayşeciği koruya götürücem. biraz koşsun oynasın..
akşama ne yapayım diye düşünüyorum da, çarşamba akşamı pizza yapıcam diye hamur tutmuştum.
buzdolabında hala. acaba onu kullanabilir miyim? yoksa bozulmuş mudur?:26:
Şu okulda başka adam yokmuş gibi her türlü angarya iş seçimine seçiliyor olmaktan nefret ediyorum. 40tane öğretmenden iki kişi seçecekler ki biri benim. Okul başkanı seçimlerinde sabahtan akşama kadar görevliyim. Diyorum ya; çocuk 1 yaşını geçti diye koca adam oldu sanki!! :/
çok erken sevinmisim ben yarın kayinvalideler geliyor iki yegenle birlikte. çok güzel 4 yorucu gün beni bekliyor
çok erken sevinmisim ben yarın kayinvalideler geliyor iki yegenle birlikte. çok güzel 4 yorucu gün beni bekliyor
Babanın iyi olmasına sevindim canım. Yaaa kim olursa olsun çocuğu bırakmak çok zor.
Daha bebe bizim kuşlar. Okulda fazladan 1 dakika bile oyalanmak istemiyorum artık.
Allah kolaylık versin canım.
Günaydınlar herkesee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
canim bi dr a git ve soyledigimi dusun. Yegenim gece cok defa uyaniyor, agliyordu. Derdi ne kimse bilmiyor. Evi dolasiyor, kimi oyun oynuyor, kimi krizlere girip kapilara vuruyordu. Bi daha yatmasi yarim-1 saati buluyordu. Sutten kesti annesi, 4 gunde alisti. 1-2 kez kalkmaya, birkac dk sonra yatmaya alisti. Sen dr a git. Saniyorum o da sana ayni seyi soyleyecektir. Gerekirse sutunu sagar verirsin. Ama bedenini ve psikolojini bu kadar yipratma. Sen iyi olmazsan yasire de bakamazsin ki..Ben daha yeni uyucam 5ten beri ayaktayim o saate kdr da deliksiz uyudu sanmayin neyi var bu cocugun deliricemmmmm
ay bazilari golge etmesin baska ihsan istenmiyorçok erken sevinmisim ben yarın kayinvalideler geliyor iki yegenle birlikte. çok güzel 4 yorucu gün beni bekliyor
Ben daha yeni uyucam 5ten beri ayaktayim o saate kdr da deliksiz uyudu sanmayin neyi var bu cocugun deliricemmmmm
aysecigin yeni kelimesi "aggoh". turkce meali "ayakkabi"
Leslie denesen? Walk at home:)Ben takım bilmiyommmmmm. Ama zaten çok ciddi bi şekilde de yapamıyorumspor yapmadan olmuyoki spor yapamıyorum oğluş dolayısı ile :/
Ben uykulu, yayılmalı ve kılını kıpırdatmamalı alsam?!gunaydin canlar..
Bugun nenedeyiz.
İns 3gli (gunesli, guzel ve gezmeli) bi haftasonu olur.
aysecigin yeni kelimesi "aggoh". turkce meali "ayakkabi"
Leslie denesen? Walk at home:)
Aynı bölümde takımlar. Katılmak isteyenler bölümüne yazıyorsun ve onlar seni davet ediyorlar. Her cuma bildirim oluyor. Bir de takımlar yarışıyor.
Ben uykulu, yayılmalı ve kılını kıpırdatmamalı alsam?!
Sanırım köpek dişi geliyor bizde de..
Gezenti Ayşe:)
Bence ne olsa kârdır. Efeyi de kat, çocuklu egzersiz videoları var, onları araştırabilirsin. Ayrıca leslie nin çenesi Efe'nin ilgisini çekebilir. Duş konusunda da terli kıyafetlerini değiştirip, akşamı bekleyeceksin. Şartlar sana uymuyorsa, sen şartlara uyacaksın:) efe uyuduğunda 5 dk duş alabilirsin belki?Efe izin vermez ki. Bikaç hareket yapacak oluyorum hemen bacaklarıma yapışıyor. Bi de terlicem nasıl banyo yapıcam evde bi ben bi o :/??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?