Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de dikkat ettim gibi. Ama akşam accık bozulacak. Ben diğer topiğe menü de yazıcam inşallah. İki hafta sonra sıralama listesine giriyomuşsun. Anam yolum çoook uzun :/ ama gaz verelim birbrimize canikom.

Hahaha çok tatlı olmuş :)

Giriş yaparken "beni hatırla"yı tıkladığım halde forum beni atıyor:/ bu durumda alıntı falan hepsi gidiyor. Aklımda kaldığına göre,

Nfk, babana geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.
Pembiş menüler yazılmaya başlanmış. Sana tavsiyem takımlara girmen. Takımlarda daha az kişi olur(11-12) , geri bildirim daha çok alırsın. 80-89 veya kilo aralığı topiklerinde tanışma, muhabbete dahil olma daha zor. Bir de önceden baskın karakterler varsa zor oluyor. Şahsi görüşüm.
Busmai araban gelmiş. Gözün Aydın:)

çok erken sevinmisim ben yarın kayinvalideler geliyor iki yegenle birlikte. çok güzel 4 yorucu gün beni bekliyor

Ben takım bilmiyommmmmm. Ama zaten çok ciddi bi şekilde de yapamıyorum spor yapmadan olmuyoki spor yapamıyorum oğluş dolayısı ile :/

Babanın iyi olmasına sevindim canım. Yaaa kim olursa olsun çocuğu bırakmak çok zor.

Daha bebe bizim kuşlar. Okulda fazladan 1 dakika bile oyalanmak istemiyorum artık.

çok erken sevinmisim ben yarın kayinvalideler geliyor iki yegenle birlikte. çok güzel 4 yorucu gün beni bekliyor

Allah kolaylık versin canım.

Babanın iyi olmasına sevindim canım. Yaaa kim olursa olsun çocuğu bırakmak çok zor.

Daha bebe bizim kuşlar. Okulda fazladan 1 dakika bile oyalanmak istemiyorum artık.

Allah kolaylık versin canım.

Evet valla aynen öyle. Ama insanlar tam tersi evden kaçma modundalar ya herkesi öyle istiyolar.

gunaydin canlar..
Bugun nenedeyiz.
İns 3gli (gunesli, guzel ve gezmeli) bi haftasonu olur.

Ben daha yeni uyucam 5ten beri ayaktayim o saate kdr da deliksiz uyudu sanmayin neyi var bu cocugun deliricemmmmm
canim bi dr a git ve soyledigimi dusun. Yegenim gece cok defa uyaniyor, agliyordu. Derdi ne kimse bilmiyor. Evi dolasiyor, kimi oyun oynuyor, kimi krizlere girip kapilara vuruyordu. Bi daha yatmasi yarim-1 saati buluyordu. Sutten kesti annesi, 4 gunde alisti. 1-2 kez kalkmaya, birkac dk sonra yatmaya alisti. Sen dr a git. Saniyorum o da sana ayni seyi soyleyecektir. Gerekirse sutunu sagar verirsin. Ama bedenini ve psikolojini bu kadar yipratma. Sen iyi olmazsan yasire de bakamazsin ki..

aysecigin yeni kelimesi "aggoh". turkce meali "ayakkabi"

Ben takım bilmiyommmmmm. Ama zaten çok ciddi bi şekilde de yapamıyorum spor yapmadan olmuyoki spor yapamıyorum oğluş dolayısı ile :/
Leslie denesen? Walk at home:)
Aynı bölümde takımlar. Katılmak isteyenler bölümüne yazıyorsun ve onlar seni davet ediyorlar. Her cuma bildirim oluyor. Bir de takımlar yarışıyor.
gunaydin canlar..
Bugun nenedeyiz.
İns 3gli (gunesli, guzel ve gezmeli) bi haftasonu olur.
Ben uykulu, yayılmalı ve kılını kıpırdatmamalı alsam?!
Sanırım köpek dişi geliyor bizde de..
aysecigin yeni kelimesi "aggoh". turkce meali "ayakkabi"

Gezenti Ayşe:)

herkese günaydın hayırlı hafta sonları

iş yerindeyim çıkınca eve gidip kızımı uyutup bugün temizlik yapmaya kendimi adayacağım ev baya kötü durumda çünkü
bakalım eve gidincede bu enerjimi bulabilecekmiyim :18:

nfk cım bizimkide ayakkabıya " akka" diyor

Efe izin vermez ki. Bikaç hareket yapacak oluyorum hemen bacaklarıma yapışıyor. Bi de terlicem nasıl banyo yapıcam evde bi ben bi o :/??

Efe izin vermez ki. Bikaç hareket yapacak oluyorum hemen bacaklarıma yapışıyor. Bi de terlicem nasıl banyo yapıcam evde bi ben bi o :/??
Bence ne olsa kârdır. Efeyi de kat, çocuklu egzersiz videoları var, onları araştırabilirsin. Ayrıca leslie nin çenesi Efe'nin ilgisini çekebilir. Duş konusunda da terli kıyafetlerini değiştirip, akşamı bekleyeceksin. Şartlar sana uymuyorsa, sen şartlara uyacaksın:) efe uyuduğunda 5 dk duş alabilirsin belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…