Bence ne olsa kârdır. Efeyi de kat, çocuklu egzersiz videoları var, onları araştırabilirsin. Ayrıca leslie nin çenesi Efe'nin ilgisini çekebilir. Duş konusunda da terli kıyafetlerini değiştirip, akşamı bekleyeceksin. Şartlar sana uymuyorsa, sen şartlara uyacaksın:) efe uyuduğunda 5 dk duş alabilirsin belki?
Leslie yi bilmiyorum ama ;callanetics egzersizlerine bakıyordum ben..gayet vücudu çalıştırıyor ,sırt ağrılarına da iyi geliyor. Gel gör ki 2-3 kez yapıp bıraktım , azim lazım :)
Bu arada nfk cım didi çayı denedim güzel ama şekeri çok geliyor bana neden bu kadar şeker koyuyorlar bu içeceklere anlamıyorum
Sen sakin bir zamanda araştır, çocukla yapılacak hareketler var. Ne olsa faydadır.Çocuklu egzersiz diye arattım karşıma çocuğa yaptıracağım egzersizler çıktı. Bakıcam ama yine inşallah. Leslie ise zor çünkü adam bilgisayar veya telefonda bişi izlendiğini gördüğü anda kapatmaya veya hırpalamaya çalışıyo aleti. Ona küçük bilgisayar açıp kendime diğerini açsam da bu sefer benim ilgilendiğimi istiyo. Yengeç diye mi böyle bu ya??? Ama duş konusunda dediğin mantıklı. Bi de 45 dk değil on dk bile yapsam kar diyip oturucam mecburen sanırım :/
:) o ilk zamanlarda bir yaptılar mı tüm kıyafet gidiyordu.Ay Efe az önce bir kaka yaptı şok etti beni. Sırtına kadar çıktı. İshalimsiydi. Bebekken ne çok batardı kıyafeti bu yüzden onu hatırladım :)
Callan çok sıkıcı:/ bana hareketli olacak, müziği falan. Jillian michaels var:) zuma var. Gerçi ben dans hareketlerini zor anlıyorum ama amaç bir hareketlilik olsun.Leslie yi bilmiyorum ama ;callanetics egzersizlerine bakıyordum ben..gayet vücudu çalıştırıyor ,sırt ağrılarına da iyi geliyor. Gel gör ki 2-3 kez yapıp bıraktım , azim lazım :)
Bu arada nfk cım didi çayı denedim güzel ama şekeri çok geliyor bana neden bu kadar şeker koyuyorlar bu içeceklere anlamıyorum
Leslie ile benim arkadaşım baya kilo verip vücudunu şekle soktu valla. Ben Efeciğimin sonuçlarını güzelce alıp öyle adapte olcam inşallah. Şimdilik hiçbir şeye azmim veya isteğim yok :/ bu arada zaten spor hergün yapılmamalı. Hatta ilk başta çok az sporla kilo vermeli ki diyette vücut durmak istediğinde hızlandırabilecek bişi olsun
Günaydınlar herkesee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
gunaydin canlar..
Bugun nenedeyiz.
İns 3gli (gunesli, guzel ve gezmeli) bi haftasonu olur.
Haftasonu gec kalkiliyor. O zaman gunun bereketi olmuyor:100: bence en buyuk sebep bu. Bi de is biriktiriyoruz. Ozellikle camasir utu falan.. Bunlarla gecip gidiyor haftasonu..Herkese selam.Kalktığımdan beri hareket halindeyim, haftasonları ne kadar yoğun geçiyor. Sizlerde de mi öyle bilmiyorum.
Haftasonları gündüz bir türlü çıkamıyoruz. Kahvaltına kalkıp mutfağı toparlamam bu saati buldu. Şimdi de Aden'i uyutuyorum. Boş günlerimde daha iyi geziyoruz Kızımla.
hqyirli olsun, topigin yeni bi deyimi oldu "3gli haftasonu"Selam kızlar, bizim babamiz olmadığından mecburi evde takılıyoruz, ne yazık ki, 3G bize yok bu hafta sonu
Sepete girmiş Ayşeciğe maşaallah , bizimkinin en büyük favorisi süpürgenerde görse ağlıyor oynayayım diye .. Evin en ücra köşesinden sürüye sürüye getiriyor yaramaz artık çatıya koymayı düşünüyorum .. Ayakkabı deyince bizim kız da ayakkabıya abaddi derdi Selim ne diyo ııh ıh tembel tosbiğim..
Hayırlı huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepinize
Aryam nerelerde yahu. Kv geldi bizi unuttu. Annesi geri dönsün, Aryam da bizi ihmal etmesin.
Kv ler haftasonu evlerine kaçtılar
Ben bugün ne mi yaptım? Koskoca bir hiç!!! Sabah aryayla birlikte uyudum:) günün gerisinde de onunla uğraştım. Evin halini görseniz, yüzüme tükürürsünüz. Hem dağınık hem pis! Aryayı uyuttum birazdan girişeceğim işe.
Ptesi okul yarım gün, aryayı da alıp okula götüreceğim, salı günü de babası götürecek törene. Böylece kv ler salı akşama ancak gelirler.
Amaaa benim hiiiiç iş yapasım yok yahuuu!!!!!!!!!!
Haftasonu gec kalkiliyor. O zaman gunun bereketi olmuyor:100: bence en buyuk sebep bu. Bi de is biriktiriyoruz. Ozellikle camasir utu falan.. Bunlarla gecip gidiyor haftasonu..
Haftasonu gec kalkiliyor. O zaman gunun bereketi olmuyor:100: bence en buyuk sebep bu. Bi de is biriktiriyoruz. Ozellikle camasir utu falan.. Bunlarla gecip gidiyor haftasonu..
Selam kızlar, bizim babamiz olmadığından mecburi evde takılıyoruz, ne yazık ki, 3G bize yok bu hafta sonu
Sepete girmiş Ayşeciğe maşaallah , bizimkinin en büyük favorisi süpürgenerde görse ağlıyor oynayayım diye .. Evin en ücra köşesinden sürüye sürüye getiriyor yaramaz artık çatıya koymayı düşünüyorum .. Ayakkabı deyince bizim kız da ayakkabıya abaddi derdi Selim ne diyo ııh ıh tembel tosbiğim..
Hayırlı huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepinize
Kv ler haftasonu evlerine kaçtılar
Ben bugün ne mi yaptım? Koskoca bir hiç!!! Sabah aryayla birlikte uyudum:) günün gerisinde de onunla uğraştım. Evin halini görseniz, yüzüme tükürürsünüz. Hem dağınık hem pis! Aryayı uyuttum birazdan girişeceğim işe.
Ptesi okul yarım gün, aryayı da alıp okula götüreceğim, salı günü de babası götürecek törene. Böylece kv ler salı akşama ancak gelirler.
Amaaa benim hiiiiç iş yapasım yok yahuuu!!!!!!!!!!
Oo ben bu akşam diyeti unuttum valla. Arkadaşım hastaneden çıktı bu sabah akşam da bana geldi bi arkadaşım daha vardı; sohbet muhabbet gitti mamalar mideye:)
Hamsili pilav , kıymalı börek, erişteli salata ve yeşil salata yaptım sonra bisküvili charlotte ve güllaç.
Gündüz de 1 saat oğluşu parka götürdüm banyo yaptırdım.. Hiç oturmadım bugün yahu.
Kızlar 19 da geldi, Oğluş 21 de uyuması gerekirken inat etti uyumadı ;odada 1 saat onla uğraştım ve çok gerildim! Neyse 23 te kalktılar..
Bu gün de böyle bitti..
Ha bu arada beyefendi bişey keşfetti sehpalara ordan da kalorifere çıkıp camdan dışarıyı seyrediyor. Bu akşam da evde Kerem arıyoruz meğer perdenin arkasında camdan bakıyormuş gene.. Camlar pimapen ; yani sapını bi çevirse camı açar. napcam bilmiyorum kilit falan lazım bana
off saatler alınacak.Ben yaz saati uygulamasını daha çok seviyorum aslında.
Leslie yi bilmiyorum ama ;callanetics egzersizlerine bakıyordum ben..gayet vücudu çalıştırıyor ,sırt ağrılarına da iyi geliyor. Gel gör ki 2-3 kez yapıp bıraktım , azim lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?