Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çocuklu egzersiz diye arattım karşıma çocuğa yaptıracağım egzersizler çıktı. Bakıcam ama yine inşallah. Leslie ise zor çünkü adam bilgisayar veya telefonda bişi izlendiğini gördüğü anda kapatmaya veya hırpalamaya çalışıyo aleti. Ona küçük bilgisayar açıp kendime diğerini açsam da bu sefer benim ilgilendiğimi istiyo. Yengeç diye mi böyle bu ya??? Ama duş konusunda dediğin mantıklı. Bi de 45 dk değil on dk bile yapsam kar diyip oturucam mecburen sanırım :/

Ay Efe az önce bir kaka yaptı şok etti beni. Sırtına kadar çıktı. İshalimsiydi. Bebekken ne çok batardı kıyafeti bu yüzden onu hatırladım :)

Leslie yi bilmiyorum ama ;callanetics egzersizlerine bakıyordum ben..gayet vücudu çalıştırıyor ,sırt ağrılarına da iyi geliyor. Gel gör ki 2-3 kez yapıp bıraktım , azim lazım :)
Bu arada nfk cım didi çayı denedim güzel ama şekeri çok geliyor bana neden bu kadar şeker koyuyorlar bu içeceklere anlamıyorum

Leslie ile benim arkadaşım baya kilo verip vücudunu şekle soktu valla. Ben Efeciğimin sonuçlarını güzelce alıp öyle adapte olcam inşallah. Şimdilik hiçbir şeye azmim veya isteğim yok :/ bu arada zaten spor hergün yapılmamalı. Hatta ilk başta çok az sporla kilo vermeli ki diyette vücut durmak istediğinde hızlandırabilecek bişi olsun

Sen sakin bir zamanda araştır, çocukla yapılacak hareketler var. Ne olsa faydadır.
Bence 10 dk bile hiç yoktan iyidir. Belki efe de zamanla durumu kabullenir:)

Ay Efe az önce bir kaka yaptı şok etti beni. Sırtına kadar çıktı. İshalimsiydi. Bebekken ne çok batardı kıyafeti bu yüzden onu hatırladım :)
:) o ilk zamanlarda bir yaptılar mı tüm kıyafet gidiyordu.

Callan çok sıkıcı:/ bana hareketli olacak, müziği falan. Jillian michaels var:) zuma var. Gerçi ben dans hareketlerini zor anlıyorum ama amaç bir hareketlilik olsun.

Leslie kesinlikle işe yarıyor. Hem basit hem evde yapılabiliyor.

Günaydınlar herkesee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Herkese selam.Kalktığımdan beri hareket halindeyim, haftasonları ne kadar yoğun geçiyor. Sizlerde de mi öyle bilmiyorum.
gunaydin canlar..
Bugun nenedeyiz.
İns 3gli (gunesli, guzel ve gezmeli) bi haftasonu olur.

Haftasonları gündüz bir türlü çıkamıyoruz. Kahvaltına kalkıp mutfağı toparlamam bu saati buldu. Şimdi de Aden'i uyutuyorum. Boş günlerimde daha iyi geziyoruz Kızımla.

Selam kızlar, bizim babamiz olmadığından mecburi evde takılıyoruz, ne yazık ki, 3G bize yok bu hafta sonu
Sepete girmiş Ayşeciğe maşaallah , bizimkinin en büyük favorisi süpürge nerde görse ağlıyor oynayayım diye .. Evin en ücra köşesinden sürüye sürüye getiriyor yaramaz artık çatıya koymayı düşünüyorum .. Ayakkabı deyince bizim kız da ayakkabıya abaddi derdi Selim ne diyo ııh ıh tembel tosbiğim..
Hayırlı huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepinize

Haftasonu gec kalkiliyor. O zaman gunun bereketi olmuyor:100: bence en buyuk sebep bu. Bi de is biriktiriyoruz. Ozellikle camasir utu falan.. Bunlarla gecip gidiyor haftasonu..

hqyirli olsun, topigin yeni bi deyimi oldu "3gli haftasonu"

Abaddi, cok ilginc bi kelime daha.
Bu bebelerdeki supurge aski nedir boyle yaaa?

Son düzenleme:
Aryam nerelerde yahu. Kv geldi bizi unuttu. Annesi geri dönsün, Aryam da bizi ihmal etmesin.

Kv ler haftasonu evlerine kaçtılar
Ben bugün ne mi yaptım? Koskoca bir hiç!!! Sabah aryayla birlikte uyudum:) günün gerisinde de onunla uğraştım. Evin halini görseniz, yüzüme tükürürsünüz. Hem dağınık hem pis! Aryayı uyuttum birazdan girişeceğim işe.
Ptesi okul yarım gün, aryayı da alıp okula götüreceğim, salı günü de babası götürecek törene. Böylece kv ler salı akşama ancak gelirler.
Amaaa benim hiiiiç iş yapasım yok yahuuu!!!!!!!!!!

Bu saat olmuş yapma zaten :)))

Pazara gittik geldik oğluşla. Bir kez daha arabasında uyuyan veletleri görüp sinir oldum :)

Haftasonu gec kalkiliyor. O zaman gunun bereketi olmuyor:100: bence en buyuk sebep bu. Bi de is biriktiriyoruz. Ozellikle camasir utu falan.. Bunlarla gecip gidiyor haftasonu..

sana katılıyorum nfk cım.o yüzden bende dün salonu temizledim,ütü yaptım.

hafta sonu eşim ,kızım evde oluyor.onlarla geçireceğim zamanı temizlikle harcamak istemedim...

bugünde keyfini sürdüm...

Oo ben bu akşam diyeti unuttum valla. Arkadaşım hastaneden çıktı bu sabah akşam da bana geldi bi arkadaşım daha vardı; sohbet muhabbet gitti mamalar mideye:)
Hamsili pilav , kıymalı börek, erişteli salata ve yeşil salata yaptım sonra bisküvili charlotte ve güllaç.
Gündüz de 1 saat oğluşu parka götürdüm banyo yaptırdım.. Hiç oturmadım bugün yahu.
Kızlar 19 da geldi, Oğluş 21 de uyuması gerekirken inat etti uyumadı ;odada 1 saat onla uğraştım ve çok gerildim! Neyse 23 te kalktılar..
Bu gün de böyle bitti..
Ha bu arada beyefendi bişey keşfetti sehpalara ordan da kalorifere çıkıp camdan dışarıyı seyrediyor. Bu akşam da evde Kerem arıyoruz meğer perdenin arkasında camdan bakıyormuş gene.. Camlar pimapen ; yani sapını bi çevirse camı açar. napcam bilmiyorum kilit falan lazım bana

Neyneyse Belki de callan sıkıcı geldi ondan devam edemedim Leslie ye bakayım bari

Evet ya, geç kalkınca gün bitiveriyor.AMA OLSUN YİNE DE BEN UYUMAYI ÇOK SEVİYORUM.

Adiş de süpürgeye bayılıyor.

Aryam okullu mu olacak demek. İnan benim evim de seninkinden farksız değil. Toplamamla dağılması bir oluyor.
Daha kalacaklar yani, öyle mi?

Amann boşver; bugün yine dikkat et yediklerine. Sonuçta arkadaşınla kaç kez bir araya geliyorsun :)

Nolur ihmal etme kilit al. Allah korusun kötü şeyler olmasın. Aylar önce pencereden düşüp ölen bebeğin hikayesini okuduğumda nette günlerce kendime gelememiştim. Çok tedbirli olmak lazım.

off saatler alınacak.Ben yaz saati uygulamasını daha çok seviyorum aslında.

Benim umrum olmuyodu açıkcası ama Efe her zamanki saatinde kalkınca ve o saat yeni uygulamaya göre daha 6 bile olmayınca ben de bu uygulamadan hoşlanmadığıma kanaat getirdim :/

Günaydınlarrrrrr. Yukarda da yazdığım üzere gün erken aydı. Gece de zaten bol kalkmalıydı. Yani tam bi pazara hazırlık oldu :) bi de gece bi anda kalkıp oturuyo sohbet etmeye çalışıyo. Neyseki "oğluşum gece oldu bak tüm ışıklar kapalı herkes uyuyo" diyorum da öyle razı oluyo tekrar emip sallanmaya. Ah bu çocuklar :)

Hadi güzel bi pazar olsun inşalah :)

bende denedim limonlu ve bergamutluyu limonlusu daha iyi geldi bana. şeftalili olanı merak ediyorum.

dün akşam kalabalık olunca ev çocuklar zor uyudu. ustune bebis gece uyanıp uyumadi bide sabahın köründe de ayağa kalktilar üçü birden. bizimkiler horul horul uyuyor. neyse çocukların sesinden zor bela uyandilar. valla çokta rahat etsinler istemiyorum açıkçası isterseniz kötü gelin deyin zırt pirt her tatilde buraya gelirlerse yandık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…