Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Valla tam tersine; sal kız çocukları üstlerine :) üç çocuklu kadına yatılı misafirliğe gelinir mi görsünler kolay gelsin sana ya kıyamam :/

Pembiş şimdilik camı baştan aşağı bantladım en yakın zamanda kilit alıcam
Kızlar bebeklerinizin kulağını temizliyo musunuz

Bu saat olmuş yapma zaten :)))

Pazara gittik geldik oğluşla. Bir kez daha arabasında uyuyan veletleri görüp sinir oldum :)
Yapmadım zati, arya ikide bi uyanıp yanıma geldi, beraber uyumayı istedi, bende kabul ettim
Ona bende sinir oluyorum!!
Bu hafta da kalacaklar, sonra annem gelecek inşallah.
Evi toparlamıştım, yine dağıldı, zaten aryadan sonra hiç toplu göremiyorum evi nedense! Hala temizlik yapmadım, yarın okuldan sonra yapacağım inşallah.
:) ne güzel anlıyormuş bak herkes uyuyor deyince.

Gene ilginç bir şekilde kerem yeni saate uyum sağladı.. Hayretler içindeyim.

Banyodan sonra selpakla, çok kurcalamadan temizliyorum. Bizimkinin kulağı çok akıyor. Doktora sorduğumda içe akacağına veya tıkanacağına dışa akması daha iyi demişti.

Canı ne isterse onu anlıyo zaten :) dün ona diyorum ki "oğlummm biz de sarılarak uyusak sakin sakin olmaz mı??" Cevap olarak kuduruyor ve kaçıyor; sanırım hayır demek :)

Akıllı çocuk diyorum işte. İlerde de uymlu halleri devam etsin inşallah hep :)

Dr bana temizleme demişti; kulağı da akmıyor inşallah tıkanmaz.

Şimdi 1 saat erken yatması gerekirken gene yeni saate göre uyuyor. Neyse ki daha erken kalkmayacak diye kendimi avutayım bari..

Bu arada arkadaşımın bebeği 13 aylık ama ağzında biberon sürekli devam sütü içiyor. Beslenmesini hiç beğenmedim. "gel çorba yedirelim" dedim, 2-3 kaşık verdi o kadar.
Çok da detaylı sormadım ama kansızlık sorunu varmış zaten ;neden sürekli o aptal devam sütüyle besliyor anlamadım.

Kalabalıkta nasıl uyusunlar zaten. Yatılı misafirin en zor tarafı sabahları onlar uyurken kalkıp kahvaltı hazırlamak.

Ben peçeteyle arada bir temizliyorum.Tabi çok ayrıntLI değil.

olgun bebe.

Bu arada herkese selam.yİNE YOĞUN BİR GÜN OLACAK ŞİMDİDEN BELLİ.çAMAŞIR MAK. DORMADAN ÇALIŞMALI.öZLEM DE ONUNLA BERABER.

Tıkanmaz tıkanmaz. Herkesin kulağı farklı yapıda yani illa akacak diye bişi yok diye düşünüyorum.

Kolay gelsin şekerim. Ben de sabahtan yıka as modundayım. Ama valla başka bişi yapamıyorum çünkü oğluş tam anlamı ile sapıttı!! Öğle uykusunu yarım saat mememde uyudu okadar. Sürekli huysuz modda bişiler yapıyo. Haftaiçi ise teyzesine melek olsun anca!! 29 ekimde de dılaplara girişmeyi planlıyorum yoksa kendimden nefret edicem :/

Neyneyse Belki de callan sıkıcı geldi ondan devam edemedim Leslie ye bakayım bari
Bence kesin ondan, callan ölmüş ağlayanı yok:)
Leslie acayip çenesiz bir kadın. Callan dan taban tabana zıt. Ben hareketleri anladıktan sonra leslie nin sesi kapatıp. Kendi sevdiğim müziklerle yaptım. Walk walk walk:) hala kulaklarımda
Allahım bir de sohbet mi edecek:))) ömür bu senin kuzu:))

Bence kötülükle ilgisi yok. Asıl onlar çocukları biraz oyalamalılar ki sen biraz uykunu alabilesin. Düşünceli olan böyle yapar.

Yok hayır temizlemiyorum.

Helal olsun:)

Valla kolay geliyor olabilir. Kim uğraşacak çorbayla.. Ya sevecek ya sevmeyecek. Devam sütünü nasılsa içiyor diye düşünüyor belki de. Bir de malum bazı devam sütleri bağışıklık bile kazandırıyor, koruyucu melek gibi mavi kalkanı olmasın mı???!!!

Kolay gelsin özleme:)

29 Ekim planları şimdiden belli olmuş:))) çoğunluk temizlik yapacak

Sizede hala bebek (!) gormeye gelen var mi? Ortada bebek mi kaldi ya bu gece misafirim var dun ev cillop oldu Allahtan temizlik derdim yok kek yaptim pogaca mayaladim kvden dolma asirdim bi de salata yaptm mi tmmdir
Busmai ben de temizlemiyorum ama cok akiyo arada almaya calisiyorum hafifce banyodan sonra
Bu gece yine hic uyumadik doktor randevusu alicaz artik.zaten sol ayagi ice basiyo onu ve istahini da hepsini bi sorucz ins

Son düzenleme:

Ne eğlenceli plan ama dimi?? (((

Evet var :) hatta henüz gelemeyen bile var kolay gelsin şekerim sana. Doktora da gidin bakalım ne diyecek...?

ohhh bizimkiler gezmeye gitti keremide götürdüler evde ipekimle takiliyoruz.. gerci bir suru ev işi beni bekliyor ama en azından kafam rahat

Bugün içimde bir sıkıntı, bir sıkıntı anlatamam. Resmen böğrüme bir öküz oturmuş durumda! Hava güneşli ama o bile moralimi düzeltmiyo. Herşey çok sıkıcı. Herşey çok rutin. Allah'ım sağlık versin gerisi boş biliyorum ama agresifimmmmmmmm bugün

Emzirme olayı son bir aydır beni de germeye başladı. Neyseki emzik var. Yoksa beni emzik niyetine kullanıyor.

Ban yok da beni gitmem gereken bir tane var. çocuk Nisan'da doğdu hala gidemedim. Aden'in öğle uykusu her şeyi bozuyor.yaz tatilimde gidecektim o yoktu. Okul açıldı ben gidemedim.

Bazen ben de aynı şeyleri hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum.

Aptamil de değil ki :) hero baby
Ben anlamadım ya hadi kolayına geliyo desem; organik tavuk suyuna yayla çorbası yapmıştım mis gibi ,hazır şeyi bile içirmedi çocuğa doğru dürüst.
Çorbadaki pirinçleri bile yutmaz diye çırptık. Pütürlülerde sorun çıkarıyormuş bazen. Ee sürekli devam sütü içince ne beklenir ki çocuktan. Çocuk zaten hasta özenli bakım gerektiriyor. En basit mızıldanmasına "ah yavrum ne oldu" modunda. Görsen çok şefkatli ama bu yemek işini Ve Normal yemek karaciğerine mi zararlı onu anlamadım. Yağsız tuzsuz şekersiz bi şekilde yedirebilir.
Ben de kerem uyusun diye yatağına bırakmıştım ağlayınca biraz bekleyip sonra yanına gidiyordum. "Çocuğu niye ağlatıyorsun ne gaddarsın " diyorlar. Halbuki ben oğluşa her öğün taze yemekler hazırlıyorum kim daha gaddar şimdi :)

Owww çalış özlem çalış :)
Ben de çamaşır yıkadım ,evi süpürdüm ,elmalı ıslak kek yaptım şimdi kv lere köye geldik

Yoo bence hiç gaddar değilsin. Çocuk bu her ih dediğinde gidilmez. Bazen uyku arasında bir ses çıkarırlar ve uyurlar. En doğrusunu yapıyorsun. Yemek konusunda da maşallah. Arkadaşın, bu özel durumdan dolayı, kendini çok heba ediyor bence. Yemek yedirecek enerjisi bile kalmıyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…