Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İşte hep böğre oturan öküzden o :)

Aslında gaddar kelimesi çok yanlış. Hiçbir anneye söylememeli. Tabiki uyku sırasında veya sonrasında hemen koşturmamalı. Hatta bazen saçmaladığında bile ağlamasına izin veriyorum ve o da sallamadığımı görünce susuyor. Yoksa valla tepemize çıkarlar!!

Çocuğu hasta olduğu için ne yapacağını şaşırmış yada neyneysenin dediği gibi yorulmuş olabilir. Sonuçta çocuğa yemek yedirmek zor iş (çocuk yemeğe düşkün değilse). Ama o minik kuş da büyüyecek inşallah ve kendi belki başka bîşiler yemek isteyecek. Hiç arkadaşınla konuşup onu da kendini de yorma bence. Annelik zor beaaaaaaaa :)

Köyde eğlenip eğlenmediğini sormayı unutmuşummmmm

Bu cuma okuldaki güne ben de elmalı kekini yapcam inşallah. Eşim eve de yap dedi. Ben okul için fırın tepsisine yapayım diyorum 22 kişiyiz diye. Ankastrelerin tepsisi midi tepsi gibi ya; 3 ölçü yapsam mantıklı mı?? 4 çok mu olur??

Ben de canını sıkmak istemedim ama çocuğa acıyorum.. Kan değeri düşük ve sürekli süt içiyor.
:))))
Hahha ya köy dediğim yerde yazlıkları var; köylüleri hiç görmüyorum ki. Yine de sürekli keremin peşinde koştum pek zevkli geçmedi. Ama bu sebepten hazır sofraya oturdum, yedim ve kalktım:) Ev zaten soğuktu. Gene görümcemin oğlu dibimden ayrılmadı sinir küpüne döndüm. En son eteğimin altına girmeye çalışırken boğazından tutup savurdum bi de bağırdım. sonunda fena şeyler olacak, 3.sayfa haberlerine çıkacam. demedi demeyin :)

Keki diktörtgen borcamda yapıyorum ona göre 3 ölçü yeter gibi geliyor. Zaten borcamı eve dönerken elimden düşürüp kırdım," nazar çıktı nazar " diyo herkes :) beceriksiz gelin demiyorlar da

Evet sütü okadar çok tüketmemeli ama sürekli doktora gidip gelen çocuk; mutlaka bişi diyolardır bu konuda.

Valla sen köye gidiyorum diyince benim aklıma hep ordakilerin "kocası iyi bakıyo tabi niye çalışsın" muhabbeti geliyo

Senin bu görümcenin sorunlu oğluna bişi demek istemiyorum. Bahane vermemek adına... Ama acilen psikolog yada başka bişi ile görüştürülmeli. Sen de kendine hakim ol kız valla elinden bi kaza çıkar Allah korusun :/

Senin dediğin dikdörtgen borcam bu mu?
Paşabahçe 40x27cm Dikdörtgen Borcam Tepsi
Yoksa bunun daha küçüğü olan kapaklılar mı??
Kırılmasına üzüldüm ama bence de nazardır
Bu arada ben küçükken borcamın çoook pahalı bişi olduğunu sanırdım çünkü her bulaşık yıkamada annem feci tembihlerdi sakın kırma diye. Sonradan fiyatlarını öğrendim ya hala annemin başına kakarım. Çünkü acaip stres olurdum onları yıkarken; yazık değil mi bana?!? :)))

Yok yok kapaklı olanlardan
Yazıkmış sana gerçekten, fiyattan dememiştir kız elini neyin kesersin diye tembihliyordur :)
Köylülere uzak evleri güzel 2 katlı.. İşte cenazede görmüştüm onları daha görmüyorum. Ama amcalarının evleri sıra sıra bizimkine. Yani kv min eltileri :) bizde şenlik bol.

4 yaşındaki çocuk psikoloğa gider mi, gitse işe yarar mı? Bilmiyorum. Dışarda ne azar ne ceza; ama Eve gidince biraz okşuyormuş babası. Bence herşey yerinde zamanında sıcağı sıcağına olmalı. Ceza vermeliler

Bi de çocuğun yanında "çok yaramaz" deyip duruyorlar bence bunun da etkisi oluyordur. Annesi de babası da öğretmen; işin acı tarafı.
Üff içim şişti
Bu akşam benim de böğrümde oturanboğa var:)

Son düzenleme:
AA geçmiş olsun. Bir şey kırılınca ben de nazar derim:)

Ben de borcamı pahalı sananlardanım:/

Çocuk psikiyatrisine gidebilirler. Ayrıca, dışarıda olan olayı eve gidince okşamakla çözemezsin:/ her olay sıcağı sıcağına değerlendirilir. Bu tarz olaylarda çocuklara acıyorum ben, bir suçu yok. Yetiştirme hatası bence. Anne baba dönüp kendine bakmalı.

Nedense devam sütlerine içim bir ısınmadı. Onun için ben ilk gün hariç hiç vermedim. Arada köye gitmek güzel oluyordur.

Yok kız benimki adet dönemimin yaklaşmasından oluyor:))))

Yarın yarım gün çalışıyoruz. Sonra kızımlayım.Salı da görevli değilim. Zaten boş günümdü ayrıca. Tatilleri Aden'den sonra daha çok sevmeye başladım.

Yarın yarım gün çalışıyoruz. Sonra kızımlayım.Salı da görevli değilim. Zaten boş günümdü ayrıca. Tatilleri Aden'den sonra daha çok sevmeye başladım.
:) yaa işte annelik
Dün ordayken kerem geldi kucağıma almamı istedi , aldım. Omzuma başını yasladı sımsıkı sarıldı. Herkes "ayy annesine nasıl sarılıyor" diye güldü:) bir de öpücük sesi yaptı ,nasıl sokuluyor kedi gibi, çok şaşırdım.. canım benim yaaa :)işte bu anlar var ya bu anlar..
Hayatta başka hiçbirşey ,bu tadı vermiyor
Nedense devam sütlerine içim bir ısınmadı. Onun için ben ilk gün hariç hiç vermedim. Arada köye gitmek güzel oluyordur.
Yani ilk 6 ay neyse de ,çocuk 13 aylık

Ya kreşe gitti demiştim ya ;bir gün makasla birinin saçını kesmiş, bir gün sandalyeyle bi çocuğun kafasına vurmuş, daha çok şey.. Sonunda çıktı kreşten. Anne baba da "çocuk yaramaz" diye notunu verdiler. Yeni bi kreşe verirlerse çocuk okuldan soğur-muşmuş , şimdi evde. Başka hiçbirşey yapma yoluna gitmediler.
Zaten keremi de çok kıskanıyor , bi de görümcem zırt pırt kv de. Sinir krizleri geçiriyorum eve gelince eşimin başını yiyorum:))

Ozaman ben dört ölçü yapayım ki azıcık da kabarık olsun yoksa zaten hafif bi kek olduğu için millet ikinci dilimi isteyebilir :/

Ozaman başka şeyleri de kırmamam için tembihleseydi bana neeeeeeee :)))

Okşayarak çözülmezki böyle bir çocuk daha da arsız olur. Çocuklara özel psikologlara gitmeliler mutlaka samsunda vardır. Eğer bu haliyle başka kreşe gitse kesin ordan da atılacak ve çocukda istenmiyorum demekki bende bi sorun var diye bir düşünce oluşacak. Çocuk da kendimi düzelteyim demeyeceğine göre iyice üstüne yapıştıracak o hareketleri. En acısı da mum dibine ışık vermez misali anne baba öğretmen olması. Benim en çok korktuğum şey :/

Kandırıldık bacımmmmmm :)

Yetiştirmenin mutlaka etkisi vardır. Ama bazen fıtratı da böyle olabiliyor çocukların. Allah kolaylık versin onlara ve çevrelerindekilere....

Yok kız benimki adet dönemimin yaklaşmasından oluyor:))))

Benim daha bi haftadan fazla var. Yani benimki böğrümdeki öküzden :)))

Ay Keremi yerimmmmmmm. Çok tatlışar dediğin gibi. Allah üzüntülerini göstermesin bizlere.

Eşin napsın kız onun başını yiyosun?? :)

Herkese günaydınnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.

Bugün nöbet günümdü ve yaşasın ki yarım gün olacak

Bi ara hastaneyi arayıp sonuçları sormayı düşünüyorum. Gerçi çarşamba çıkacaktır muhtemelen ama ben yine de şansımı deneyeyim.

Oyyy kuzum benim. Bu kedicik hallerine bayılıyorum.
Ooooo sizin yeğen yürüyen felaketmiş.bence kreş onu yola getirebilirmiş. Eninde sonunda kurallara uyumayı, birlikte yaşamayı öğrenirdi.

Hepinize günaydın.bugün nedense okulun son günüymüş gibi mutluyum. Aslında sadece fazladan yarım gün tatil yapacağım.

Seni şanslı şey. Bence böyle yarım tutanlar başka gün eksiklerini tamamlamalı dermişim.P.ertesi nöbet tutanları çok kıskandım da.

günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

cumartesi istediğim temizliği yapabildim allaha şükür
pazar günüde halamlara gittik misafirliğe ordan da alışveriş yaptık geldik evimize kızımı uyuturken bende uyumuşum
ve bugün pazartesi veee biz eşimle diyete başladık
hadi hayırlısı olsun bakalım ne kadar sürecek

bugün herkes neredeyse eşimde dahil olmak üzere yarım gün ama biz tam gün çalışıyoruz
yarın yarım gün olacak çok sinir oluyorum bu duruma ama yapcak birşey yok allahtan başka zamanlarda telafi ettirmemize izin veriyorda bizi öyle frenliyor

öğleye az kaldı ama gü-nay-dııın canlar

ayşecik sabah hava aydınlanmadan uyanınca, tekrar yat kalk bu saat oldu.
hava da çok güzel görünüyor. hemen nevresimleri attım makineye, sonra havlular, sonra diğerleri.
deli miyim neyim yaa?!:86:

öğlen eşim gelecek, dışarı çıkıcaz.
yarına da şehir dışına ufak bi program yapıyorum.. inş gidebiliriz..
herkesin tatili 3Gli geçerinşşş
neyneyse gibi, bol yatmalı, dinlenmeli olsun isteyenlerin de inş gönlüne göreee

oh oh ohhh!
inş sonuçlar da çıkmıştır ve güzel haberler alırız bacımmm

Hepinize günaydın.bugün nedense okulun son günüymüş gibi mutluyum. Aslında sadece fazladan yarım gün tatil yapacağım.
sevincini paylaşıyorum ama zaten haftanın üç günü belli saatlerde çalışıyon kızz
Hanım hanımmmm sen gidip salı nöbet tutanları kıskansana!! :)
bence deee

arkadaşın hastalık stresiyle boğuşurken yemek konusunda biraz yanlış davranıyor belliki.
bi de biliyorsunuz o devam sütlerini nasıl sunuyorlar, bağışıklığı artırıyormuş falan yaa, pöff
ara sıra tattırsa biraz yedirse de çocuk ek gıdaya tam geçişte zorlanmasa bari.

kuzenimin bebeği 8 aylık. hiç emmedi. yemek vermiyormuş. hala mama veriyormuş.
bi de mamanın içine bisküvi ezip koyuyormuş doyurucu olsun diye.
bebek bildiğin balon gibi.. Allah akıl fikir versin ne diyim

sana sabır diliyorum bacım. birlikteliğiniz bir ömür çünkü. ama kızlar gibi ben de anne babasını hatalı görüyorum.
çocuğu arsızlık yaramazlık yaparken de umrunda olmayan annelere ayrıca gıcığımm
kocanın başının etini yeme de, olabildiğince ayrı günler gitmeye çalışın.

kıymetli gelinsin, seviliyorsun da ondan
benim yengem tabağı düşürüp kırsa; al yengemm şunu da kır, ah ne güzel kırıyon derimmm

Son düzenleme:
29 Ekim planları şimdiden belli olmuş:))) çoğunluk temizlik yapacak
önü haftasonu, sonu haftasonu, salı günü temizlik yapmayın, oturun beah!
ya da salı temizlik yapanları haftasonu da yaparken görmiyim. baattinin dediği gibi yersiniz pıcaaa
temizlikle ilgili şahsıma bi gönderme sezince cevabım hazır ''dünyaya temizlik yapmaya gelmedim ben''

Busmai ben de temizlemiyorum ama cok akiyo arada almaya calisiyorum hafifce banyodan sonra
Bu gece yine hic uyumadik doktor randevusu alicaz artik.zaten sol ayagi ice basiyo onu ve istahini da hepsini bi sorucz ins
ben de banyodan sonra nemli bi tülbentle hafifçe temizliyorum kulağını.

ne zaman randevunuz bacım, gittiniz mi? yasir nasıl?

ohhh bizimkiler gezmeye gitti keremide götürdüler evde ipekimle takiliyoruz.. gerci bir suru ev işi beni bekliyor ama en azından kafam rahat
bi kadını rahat ettirmek işte şu kadar kolay ama erkekler odun anacım
(sözüm enişteden beri, saygılar efem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…