Emzirme olayı son bir aydır beni de germeye başladı. Neyseki emzik var. Yoksa beni emzik niyetine kullanıyor.
Ban yok da beni gitmem gereken bir tane var.çocuk Nisan'da doğdu hala gidemedim. Aden'in öğle uykusu her şeyi bozuyor.yaz tatilimde gidecektim o yoktu. Okul açıldı ben gidemedim.
Bazen ben de aynı şeyleri hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Aptamil de değil ki :) hero baby
Ben anlamadım ya hadi kolayına geliyo desem; organik tavuk suyuna yayla çorbası yapmıştım mis gibi ,hazır şeyi bile içirmedi çocuğa doğru dürüst.
Çorbadaki pirinçleri bile yutmaz diye çırptık. Pütürlülerde sorun çıkarıyormuş bazen. Ee sürekli devam sütü içince ne beklenir ki çocuktan. Çocuk zaten hasta özenli bakım gerektiriyor. En basit mızıldanmasına "ah yavrum ne oldu" modunda. Görsen çok şefkatli ama bu yemek işini Ve Normal yemek karaciğerine mi zararlı onu anlamadım. Yağsız tuzsuz şekersiz bi şekilde yedirebilir.
Ben de kerem uyusun diye yatağına bırakmıştım ağlayınca biraz bekleyip sonra yanına gidiyordum. "Çocuğu niye ağlatıyorsun ne gaddarsın " diyorlar. Halbuki ben oğluşa her öğün taze yemekler hazırlıyorum kim daha gaddar şimdi :)
Owww çalış özlem çalış :)
Ben de çamaşır yıkadım ,evi süpürdüm ,elmalı ıslak kek yaptım şimdi kv lere köye geldik
Ben de canını sıkmak istemedim ama çocuğa acıyorum.. Kan değeri düşük ve sürekli süt içiyor.İşte hep böğre oturan öküzden o :)
Aslında gaddar kelimesi çok yanlış. Hiçbir anneye söylememeli. Tabiki uyku sırasında veya sonrasında hemen koşturmamalı. Hatta bazen saçmaladığında bile ağlamasına izin veriyorum ve o da sallamadığımı görünce susuyor. Yoksa valla tepemize çıkarlar!!
Çocuğu hasta olduğu için ne yapacağını şaşırmış yada neyneysenin dediği gibi yorulmuş olabilir. Sonuçta çocuğa yemek yedirmek zor iş (çocuk yemeğe düşkün değilse). Ama o minik kuş da büyüyecek inşallah ve kendi belki başka bîşiler yemek isteyecek. Hiç arkadaşınla konuşup onu da kendini de yorma bence. Annelik zor beaaaaaaaa :)
:))))Yoo bence hiç gaddar değilsin. Çocuk bu her ih dediğinde gidilmez. Bazen uyku arasında bir ses çıkarırlar ve uyurlar. En doğrusunu yapıyorsun. Yemek konusunda da maşallah. Arkadaşın, bu özel durumdan dolayı, kendini çok heba ediyor bence. Yemek yedirecek enerjisi bile kalmıyor:/
Hahha ya köy dediğim yerde yazlıkları var; köylüleri hiç görmüyorum ki. Yine de sürekli keremin peşinde koştum pek zevkli geçmedi. Ama bu sebepten hazır sofraya oturdum, yedim ve kalktım:) Ev zaten soğuktu. Gene görümcemin oğlu dibimden ayrılmadı sinir küpüne döndüm. En son eteğimin altına girmeye çalışırken boğazından tutup savurdum bi de bağırdım. sonunda fena şeyler olacak, 3.sayfa haberlerine çıkacam. demedi demeyin :)Köyde eğlenip eğlenmediğini sormayı unutmuşummmmm
Bu cuma okuldaki güne ben de elmalı kekini yapcam inşallah. Eşim eve de yap dedi. Ben okul için fırın tepsisine yapayım diyorum 22 kişiyiz diye. Ankastrelerin tepsisi midi tepsi gibi ya; 3 ölçü yapsam mantıklı mı?? 4 çok mu olur??
Ben de canını sıkmak istemedim ama çocuğa acıyorum.. Kan değeri düşük ve sürekli süt içiyor.
:))))
Hahha ya köy dediğim yerde yazlıkları var; köylüleri hiç görmüyorum ki. Yine de sürekli keremin peşinde koştum pek zevkli geçmedi. Ama bu sebepten hazır sofraya oturdum, yedim ve kalktım:) Ev zaten soğuktu. Gene görümcemin oğlu dibimden ayrılmadı sinir küpüne döndüm. En son eteğimin altına girmeye çalışırken boğazından tutup savurdum bi de bağırdım. sonunda fena şeyler olacak, 3.sayfa haberlerine çıkacam. demedi demeyin :)
Keki diktörtgen borcamda yapıyorum ona göre 3 ölçü yeter gibi geliyor. Zaten borcamı eve dönerken elimden düşürüp kırdım," nazar çıktı nazar " diyo herkes :) beceriksiz gelin demiyorlar da
Evet sütü okadar çok tüketmemeli ama sürekli doktora gidip gelen çocuk; mutlaka bişi diyolardır bu konuda.
Valla sen köye gidiyorum diyince benim aklıma hep ordakilerin "kocası iyi bakıyo tabi niye çalışsın" muhabbeti geliyo
Senin bu görümcenin sorunlu oğluna bişi demek istemiyorum. Bahane vermemek adına... Ama acilen psikolog yada başka bişi ile görüştürülmeli. Sen de kendine hakim ol kız valla elinden bi kaza çıkar Allah korusun :/
Senin dediğin dikdörtgen borcam bu mu?
Paşabahçe 40x27cm Dikdörtgen Borcam Tepsi
Yoksa bunun daha küçüğü olan kapaklılar mı??
Kırılmasına üzüldüm ama bence de nazardır
Bu arada ben küçükken borcamın çoook pahalı bişi olduğunu sanırdım çünkü her bulaşık yıkamada annem feci tembihlerdi sakın kırma diye. Sonradan fiyatlarını öğrendim ya hala annemin başına kakarım. Çünkü acaip stres olurdum onları yıkarken; yazık değil mi bana?!? :)))
AA geçmiş olsun. Bir şey kırılınca ben de nazar derim:)Ben de canını sıkmak istemedim ama çocuğa acıyorum.. Kan değeri düşük ve sürekli süt içiyor.
:))))
Hahha ya köy dediğim yerde yazlıkları var; köylüleri hiç görmüyorum ki. Yine de sürekli keremin peşinde koştum pek zevkli geçmedi. Ama bu sebepten hazır sofraya oturdum, yedim ve kalktım:) Ev zaten soğuktu. Gene görümcemin oğlu dibimden ayrılmadı sinir küpüne döndüm. En son eteğimin altına girmeye çalışırken boğazından tutup savurdum bi de bağırdım. sonunda fena şeyler olacak, 3.sayfa haberlerine çıkacam. demedi demeyin :)
Keki diktörtgen borcamda yapıyorum ona göre 3 ölçü yeter gibi geliyor. Zaten borcamı eve dönerken elimden düşürüp kırdım," nazar çıktı nazar " diyo herkes :) beceriksiz gelin demiyorlar da
Ben de borcamı pahalı sananlardanım:/Evet sütü okadar çok tüketmemeli ama sürekli doktora gidip gelen çocuk; mutlaka bişi diyolardır bu konuda.
Valla sen köye gidiyorum diyince benim aklıma hep ordakilerin "kocası iyi bakıyo tabi niye çalışsın" muhabbeti geliyo
Senin bu görümcenin sorunlu oğluna bişi demek istemiyorum. Bahane vermemek adına... Ama acilen psikolog yada başka bişi ile görüştürülmeli. Sen de kendine hakim ol kız valla elinden bi kaza çıkar Allah korusun :/
Senin dediğin dikdörtgen borcam bu mu?
Paşabahçe 40x27cm Dikdörtgen Borcam Tepsi
Yoksa bunun daha küçüğü olan kapaklılar mı??
Kırılmasına üzüldüm ama bence de nazardır
Bu arada ben küçükken borcamın çoook pahalı bişi olduğunu sanırdım çünkü her bulaşık yıkamada annem feci tembihlerdi sakın kırma diye. Sonradan fiyatlarını öğrendim ya hala annemin başına kakarım. Çünkü acaip stres olurdum onları yıkarken; yazık değil mi bana?!? :)))
Çocuk psikiyatrisine gidebilirler. Ayrıca, dışarıda olan olayı eve gidince okşamakla çözemezsin:/ her olay sıcağı sıcağına değerlendirilir. Bu tarz olaylarda çocuklara acıyorum ben, bir suçu yok. Yetiştirme hatası bence. Anne baba dönüp kendine bakmalı.Yok yok kapaklı olanlardan
Yazıkmış sana gerçekten, fiyattan dememiştir kız elini neyin kesersin diye tembihliyordur :)
Köylülere uzak evleri güzel 2 katlı.. İşte cenazede görmüştüm onları daha görmüyorum. Ama amcalarının evleri sıra sıra bizimkine. Yani kv min eltileri :) bizde şenlik bol.
4 yaşındaki çocuk psikoloğa gider mi, gitse işe yarar mı? Bilmiyorum. Dışarda ne azar ne ceza; ama Eve gidince biraz okşuyormuş babası. Bence herşey yerinde zamanında sıcağı sıcağına olmalı. Ceza vermeliler
Bi de çocuğun yanında "çok yaramaz" deyip duruyorlar bence bunun da etkisi oluyordur. Annesi de babası da öğretmen; işin acı tarafı.
Üff içim şişti
Bu akşam benim de böğrümde oturanboğa var:)
Aptamil de değil ki :) hero baby
Ben anlamadım ya hadi kolayına geliyo desem; organik tavuk suyuna yayla çorbası yapmıştım mis gibi ,hazır şeyi bile içirmedi çocuğa doğru dürüst.
Çorbadaki pirinçleri bile yutmaz diye çırptık. Pütürlülerde sorun çıkarıyormuş bazen. Ee sürekli devam sütü içince ne beklenir ki çocuktan. Çocuk zaten hasta özenli bakım gerektiriyor. En basit mızıldanmasına "ah yavrum ne oldu" modunda. Görsen çok şefkatli ama bu yemek işini Ve Normal yemek karaciğerine mi zararlı onu anlamadım. Yağsız tuzsuz şekersiz bi şekilde yedirebilir.
Ben de kerem uyusun diye yatağına bırakmıştım ağlayınca biraz bekleyip sonra yanına gidiyordum. "Çocuğu niye ağlatıyorsun ne gaddarsın " diyorlar. Halbuki ben oğluşa her öğün taze yemekler hazırlıyorum kim daha gaddar şimdi :)
Owww çalış özlem çalış :)
Ben de çamaşır yıkadım ,evi süpürdüm ,elmalı ıslak kek yaptım şimdi kv lere köye geldik
İşte hep böğre oturan öküzden o :)
Aslında gaddar kelimesi çok yanlış. Hiçbir anneye söylememeli. Tabiki uyku sırasında veya sonrasında hemen koşturmamalı. Hatta bazen saçmaladığında bile ağlamasına izin veriyorum ve o da sallamadığımı görünce susuyor. Yoksa valla tepemize çıkarlar!!
Çocuğu hasta olduğu için ne yapacağını şaşırmış yada neyneysenin dediği gibi yorulmuş olabilir. Sonuçta çocuğa yemek yedirmek zor iş (çocuk yemeğe düşkün değilse). Ama o minik kuş da büyüyecek inşallah ve kendi belki başka bîşiler yemek isteyecek. Hiç arkadaşınla konuşup onu da kendini de yorma bence. Annelik zor beaaaaaaaa :)
:) yaa işte annelikYarın yarım gün çalışıyoruz.Sonra kızımlayım. Salı da görevli değilim. Zaten boş günümdü ayrıca. Tatilleri Aden'den sonra daha çok sevmeye başladım.
Yani ilk 6 ay neyse de ,çocuk 13 aylıkNedense devam sütlerine içim bir ısınmadı. Onun için ben ilk gün hariç hiç vermedim. Arada köye gitmek güzel oluyordur.
AA geçmiş olsun. Bir şey kırılınca ben de nazar derim:)
Ben de borcamı pahalı sananlardanım:/
Çocuk psikiyatrisine gidebilirler. Ayrıca, dışarıda olan olayı eve gidince okşamakla çözemezsin:/ her olay sıcağı sıcağına değerlendirilir. Bu tarz olaylarda çocuklara acıyorum ben, bir suçu yok. Yetiştirme hatası bence. Anne baba dönüp kendine bakmalı.
Yok yok kapaklı olanlardan
Yazıkmış sana gerçekten, fiyattan dememiştir kız elini neyin kesersin diye tembihliyordur :)
Köylülere uzak evleri güzel 2 katlı.. İşte cenazede görmüştüm onları daha görmüyorum. Ama amcalarının evleri sıra sıra bizimkine. Yani kv min eltileri :) bizde şenlik bol.
4 yaşındaki çocuk psikoloğa gider mi, gitse işe yarar mı? Bilmiyorum. Dışarda ne azar ne ceza; ama Eve gidince biraz okşuyormuş babası. Bence herşey yerinde zamanında sıcağı sıcağına olmalı. Ceza vermeliler
Bi de çocuğun yanında "çok yaramaz" deyip duruyorlar bence bunun da etkisi oluyordur. Annesi de babası da öğretmen; işin acı tarafı.
Üff içim şişti
Bu akşam benim de böğrümde oturanboğa var:)
AA geçmiş olsun. Bir şey kırılınca ben de nazar derim:)
Ben de borcamı pahalı sananlardanım:/
Çocuk psikiyatrisine gidebilirler. Ayrıca, dışarıda olan olayı eve gidince okşamakla çözemezsin:/ her olay sıcağı sıcağına değerlendirilir. Bu tarz olaylarda çocuklara acıyorum ben, bir suçu yok. Yetiştirme hatası bence. Anne baba dönüp kendine bakmalı.
Yok kız benimki adet dönemimin yaklaşmasından oluyor:))))
:) yaa işte annelik
Dün ordayken kerem geldi kucağıma almamı istedi , aldım. Omzuma başını yasladı sımsıkı sarıldı. Herkes "ayy annesine nasıl sarılıyor" diye güldü:) bir de öpücük sesi yaptı ,nasıl sokuluyor kedi gibi, çok şaşırdım.. canım benim yaaa :)işte bu anlar var ya bu anlar..
Hayatta başka hiçbirşey ,bu tadı vermiyor
Yani ilk 6 ay neyse de ,çocuk 13 aylık
Ya kreşe gitti demiştim ya ;bir gün makasla birinin saçını kesmiş, bir gün sandalyeyle bi çocuğun kafasına vurmuş, daha çok şey.. Sonunda çıktı kreşten. Anne baba da "çocuk yaramaz" diye notunu verdiler. Yeni bi kreşe verirlerse çocuk okuldan soğur-muşmuş , şimdi evde. Başka hiçbirşey yapma yoluna gitmediler.
Zaten keremi de çok kıskanıyor , bi de görümcem zırt pırt kv de. Sinir krizleri geçiriyorum eve gelince eşimin başını yiyorum:))
:) yaa işte annelik
Dün ordayken kerem geldi kucağıma almamı istedi , aldım. Omzuma başını yasladı sımsıkı sarıldı. Herkes "ayy annesine nasıl sarılıyor" diye güldü:) bir de öpücük sesi yaptı ,nasıl sokuluyor kedi gibi, çok şaşırdım.. canım benim yaaa :)işte bu anlar var ya bu anlar..
Hayatta başka hiçbirşey ,bu tadı vermiyor
Yani ilk 6 ay neyse de ,çocuk 13 aylık
Ya kreşe gitti demiştim ya ;bir gün makasla birinin saçını kesmiş, bir gün sandalyeyle bi çocuğun kafasına vurmuş, daha çok şey.. Sonunda çıktı kreşten. Anne baba da "çocuk yaramaz" diye notunu verdiler. Yeni bi kreşe verirlerse çocuk okuldan soğur-muşmuş , şimdi evde. Başka hiçbirşey yapma yoluna gitmediler.
Zaten keremi de çok kıskanıyor , bi de görümcem zırt pırt kv de. Sinir krizleri geçiriyorum eve gelince eşimin başını yiyorum:))
Ozaman ben dört ölçü yapayım ki azıcık da kabarık olsun yoksa zaten hafif bi kek olduğu için millet ikinci dilimi isteyebilir :/
Ozaman başka şeyleri de kırmamam için tembihleseydi bana neeeeeeee :)))
Okşayarak çözülmezki böyle bir çocuk daha da arsız olur. Çocuklara özel psikologlara gitmeliler mutlaka samsunda vardır. Eğer bu haliyle başka kreşe gitse kesin ordan da atılacak ve çocukda istenmiyorum demekki bende bi sorun var diye bir düşünce oluşacak. Çocuk da kendimi düzelteyim demeyeceğine göre iyice üstüne yapıştıracak o hareketleri. En acısı da mum dibine ışık vermez misali anne baba öğretmen olması. Benim en çok korktuğum şey :/
Kandırıldık bacımmmmmm :)
Yetiştirmenin mutlaka etkisi vardır. Ama bazen fıtratı da böyle olabiliyor çocukların. Allah kolaylık versin onlara ve çevrelerindekilere....
Benim daha bi haftadan fazla var. Yani benimki böğrümdeki öküzden :)))
Ay Keremi yerimmmmmmm. Çok tatlışar dediğin gibi. Allah üzüntülerini göstermesin bizlere.
Eşin napsın kız onun başını yiyosun?? :)
Herkese günaydınnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bugün nöbet günümdü ve yaşasın ki yarım gün olacak
Bi ara hastaneyi arayıp sonuçları sormayı düşünüyorum. Gerçi çarşamba çıkacaktır muhtemelen ama ben yine de şansımı deneyeyim.
Seni şanslı şey. Bence böyle yarım tutanlar başka gün eksiklerini tamamlamalı dermişim.P.ertesi nöbet tutanları çok kıskandım da.
oh oh ohhh!Bugün nöbet günümdü ve yaşasın ki yarım gün olacak
Bi ara hastaneyi arayıp sonuçları sormayı düşünüyorum. Gerçi çarşamba çıkacaktır muhtemelen ama ben yine de şansımı deneyeyim.
sevincini paylaşıyorum ama zaten haftanın üç günü belli saatlerde çalışıyon kızzHepinize günaydın.bugün nedense okulun son günüymüş gibi mutluyum. Aslında sadece fazladan yarım gün tatil yapacağım.
bence deeeHanım hanımmmm sen gidip salı nöbet tutanları kıskansana!! :)
Ben de canını sıkmak istemedim ama çocuğa acıyorum.. Kan değeri düşük ve sürekli süt içiyor.
Ev zaten soğuktu. Gene görümcemin oğlu dibimden ayrılmadı sinir küpüne döndüm. En son eteğimin altına girmeye çalışırken boğazından tutup savurdum bi de bağırdım. sonunda fena şeyler olacak, 3.sayfa haberlerine çıkacam. demedi demeyin :)
önü haftasonu, sonu haftasonu, salı günü temizlik yapmayın, oturun beah!29 Ekim planları şimdiden belli olmuş:))) çoğunluk temizlik yapacak
ben de banyodan sonra nemli bi tülbentle hafifçe temizliyorum kulağını.Busmai ben de temizlemiyorum ama cok akiyo arada almaya calisiyorum hafifce banyodan sonra
Bu gece yine hic uyumadik doktor randevusu alicaz artik.zaten sol ayagi ice basiyo onu ve istahini da hepsini bi sorucz ins
bi kadını rahat ettirmek işte şu kadar kolay ama erkekler odun anacımohhh bizimkiler gezmeye gitti keremide götürdüler evde ipekimle takiliyoruz.. gerci bir suru ev işi beni bekliyor ama en azından kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?