- 8 Ağustos 2011
- 12.713
- 15.176
- 498
yazık ya o çocuğa da.. neden böyle yapıyor peki?arkadaşın hastalık stresiyle boğuşurken yemek konusunda biraz yanlış davranıyor belliki.
bi de biliyorsunuz o devam sütlerini nasıl sunuyorlar, bağışıklığı artırıyormuş falan yaa, pöff
ara sıra tattırsa biraz yedirse de çocuk ek gıdaya tam geçişte zorlanmasa bari.
kuzenimin bebeği 8 aylık. hiç emmedi. yemek vermiyormuş. hala mama veriyormuş.
bi de mamanın içine bisküvi ezip koyuyormuş doyurucu olsun diye.
bebek bildiğin balon gibi.. Allah akıl fikir versin ne diyim
sana sabır diliyorum bacım. birlikteliğiniz bir ömür çünkü. ama kızlar gibi ben de anne babasını hatalı görüyorum.
çocuğu arsızlık yaramazlık yaparken de umrunda olmayan annelere ayrıca gıcığımm
kocanın başının etini yeme de, olabildiğince ayrı günler gitmeye çalışın.
kıymetli gelinsin, seviliyorsun da ondan
benim yengem tabağı düşürüp kırsa; al yengemm şunu da kır, ah ne güzel kırıyon derimmm
bize tatil falan yoköğleye az kaldı ama gü-nay-dııın canlar
ayşecik sabah hava aydınlanmadan uyanınca, tekrar yat kalk bu saat oldu.
hava da çok güzel görünüyor. hemen nevresimleri attım makineye, sonra havlular, sonra diğerleri.
deli miyim neyim yaa?!:86:
öğlen eşim gelecek, dışarı çıkıcaz.
yarına da şehir dışına ufak bi program yapıyorum.. inş gidebiliriz..
herkesin tatili 3Gli geçerinşşş
neyneyse gibi, bol yatmalı, dinlenmeli olsun isteyenlerin de inş gönlüne göreee
ah şu pazartesi başlayan diyetlerrr:)günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
cumartesi istediğim temizliği yapabildim allaha şükür
pazar günüde halamlara gittik misafirliğe ordan da alışveriş yaptık geldik evimize kızımı uyuturken bende uyumuşum
ve bugün pazartesi veee biz eşimle diyete başladık
hadi hayırlısı olsun bakalım ne kadar sürecek
bugün herkes neredeyse eşimde dahil olmak üzere yarım gün ama biz tam gün çalışıyoruz
yarın yarım gün olacak çok sinir oluyorum bu duruma ama yapcak birşey yok allahtan başka zamanlarda telafi ettirmemize izin veriyorda bizi öyle frenliyor
salı günü dersi olmayanları düşün bi de! sıfıra sıfır elde var sıfırHanım hanımmmm sen gidip salı nöbet tutanları kıskansana!! :)
Oyyy kuzum benim. Bu kedicik hallerine bayılıyorum.
Ooooo sizin yeğen yürüyen felaketmiş.bence kreş onu yola getirebilirmiş. Eninde sonunda kurallara uyumayı, birlikte yaşamayı öğrenirdi.
Hanım hanımmmm sen gidip salı nöbet tutanları kıskansana!! :)
istek üzere artık parça parça alıntı yapıyorum.
herşey topiğimiz için
bu arada 2014 temmuz topiği açılmış yaa,, doğan büyüyor maşallah..
yeni temmuz bebeleri yoldaaa
günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
cumartesi istediğim temizliği yapabildim allaha şükür
pazar günüde halamlara gittik misafirliğe ordan da alışveriş yaptık geldik evimize kızımı uyuturken bende uyumuşum
ve bugün pazartesi veee biz eşimle diyete başladık
hadi hayırlısı olsun bakalım ne kadar sürecek
bugün herkes neredeyse eşimde dahil olmak üzere yarım gün ama biz tam gün çalışıyoruz
yarın yarım gün olacak çok sinir oluyorum bu duruma ama yapcak birşey yok allahtan başka zamanlarda telafi ettirmemize izin veriyorda bizi öyle frenliyor
Nereye gideceksiniz bakalım?Benim yazılı sorusu hazırlamam lazım.öğleye az kaldı ama gü-nay-dııın canlar
hava da çok güzel görünüyor. hemen nevresimleri attım makineye, sonra havlular, sonra diğerleri.
oh oh ohhh!
inş sonuçlar da çıkmıştır ve güzel haberler alırız bacımmm
sevincini paylaşıyorum ama zaten haftanın üç günü belli saatlerde çalışıyon kızz
bence deee
bilmiyorum valla. kuzene söyledim, annesine de söyledim.yazık ya o çocuğa da.. neden böyle yapıyor peki?
hımm evet tek gelinim beni sevmekten başka şansları yoksağol canım
Nfk bu sıralar eşinle çooook takılıp bizi ihmal ediyorsun.Yuvana geri dönnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sıkıntılı bir durum ya eşin napsın? Umuyorum çocuk için bir çare bulurlar.:) yaa işte annelik
Dün ordayken kerem geldi kucağıma almamı istedi , aldım. Omzuma başını yasladı sımsıkı sarıldı. Herkes "ayy annesine nasıl sarılıyor" diye güldü:) bir de öpücük sesi yaptı ,nasıl sokuluyor kedi gibi, çok şaşırdım.. canım benim yaaa :)işte bu anlar var ya bu anlar..
Hayatta başka hiçbirşey ,bu tadı vermiyor
Yani ilk 6 ay neyse de ,çocuk 13 aylık
Ya kreşe gitti demiştim ya ;bir gün makasla birinin saçını kesmiş, bir gün sandalyeyle bi çocuğun kafasına vurmuş, daha çok şey.. Sonunda çıktı kreşten. Anne baba da "çocuk yaramaz" diye notunu verdiler. Yeni bi kreşe verirlerse çocuk okuldan soğur-muşmuş , şimdi evde. Başka hiçbirşey yapma yoluna gitmediler.
Zaten keremi de çok kıskanıyor , bi de görümcem zırt pırt kv de. Sinir krizleri geçiriyorum eve gelince eşimin başını yiyorum:))
Muhakkak fıtrat da var ama fıtratı eğebilir anne baba diye düşünüyorum ben.Ozaman ben dört ölçü yapayım ki azıcık da kabarık olsun yoksa zaten hafif bi kek olduğu için millet ikinci dilimi isteyebilir :/
Ozaman başka şeyleri de kırmamam için tembihleseydi bana neeeeeeee :)))
Okşayarak çözülmezki böyle bir çocuk daha da arsız olur. Çocuklara özel psikologlara gitmeliler mutlaka samsunda vardır. Eğer bu haliyle başka kreşe gitse kesin ordan da atılacak ve çocukda istenmiyorum demekki bende bi sorun var diye bir düşünce oluşacak. Çocuk da kendimi düzelteyim demeyeceğine göre iyice üstüne yapıştıracak o hareketleri. En acısı da mum dibine ışık vermez misali anne baba öğretmen olması. Benim en çok korktuğum şey :/
Kandırıldık bacımmmmmm :)
Yetiştirmenin mutlaka etkisi vardır. Ama bazen fıtratı da böyle olabiliyor çocukların. Allah kolaylık versin onlara ve çevrelerindekilere....
Benim daha bi haftadan fazla var. Yani benimki böğrümdeki öküzden :)))
Ay Keremi yerimmmmmmm. Çok tatlışar dediğin gibi. Allah üzüntülerini göstermesin bizlere.
Eşin napsın kız onun başını yiyosun?? :)
Herkese günaydınnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bugün nöbet günümdü ve yaşasın ki yarım gün olacak
Bi ara hastaneyi arayıp sonuçları sormayı düşünüyorum. Gerçi çarşamba çıkacaktır muhtemelen ama ben yine de şansımı deneyeyim.
Yok canım, o benim istediğim gibi ir tatil bebeler büyümeden zor. Size iyi eğlenceler, bol 3g'li:)öğleye az kaldı ama gü-nay-dııın canlar
Allahım ne şanslı yengen var senin:)))arkadaşın hastalık stresiyle boğuşurken yemek konusunda biraz yanlış davranıyor belliki.
bi de biliyorsunuz o devam sütlerini nasıl sunuyorlar, bağışıklığı artırıyormuş falan yaa, pöff
ara sıra tattırsa biraz yedirse de çocuk ek gıdaya tam geçişte zorlanmasa bari.
kuzenimin bebeği 8 aylık. hiç emmedi. yemek vermiyormuş. hala mama veriyormuş.
bi de mamanın içine bisküvi ezip koyuyormuş doyurucu olsun diye.
bebek bildiğin balon gibi.. Allah akıl fikir versin ne diyim
sana sabır diliyorum bacım. birlikteliğiniz bir ömür çünkü. ama kızlar gibi ben de anne babasını hatalı görüyorum.
çocuğu arsızlık yaramazlık yaparken de umrunda olmayan annelere ayrıca gıcığımm
kocanın başının etini yeme de, olabildiğince ayrı günler gitmeye çalışın.
kıymetli gelinsin, seviliyorsun da ondan
benim yengem tabağı düşürüp kırsa; al yengemm şunu da kır, ah ne güzel kırıyon derimmm
İnanmıyorum ya, 2014 topiği açılmış ha.. Tey tey eskidi bizimkiler:)istek üzere artık parça parça alıntı yapıyorum.
herşey topiğimiz için
bu arada 2014 temmuz topiği açılmış yaa,, doğan büyüyor maşallah..
yeni temmuz bebeleri yoldaaa
Yat kalk şükret:)bilmiyorum valla. kuzene söyledim, annesine de söyledim.
pek tınlamadılar. bi de kızın kv illet bi kadın. herşeye karışıyor, karışmak az kalır. kendisi karar veriyor.
ayşeciği ilk gördüğünde 'çok zayıf bu, her gün pirinç unuyla bol şekerli muhallebi yap.
ben çocuklarımı hep öyle besledim, hepsi de tombiş bebeklerdi' diye tavsiyede bulunmuştu.
henüz ayrıntılar belli değil ama sakarya ve izmite gitmeyi düşünüyoruz..
yarın olmazsa pazar inş
size bi şey anlatayım da gülün..
dün sabah sözlü bi atışma olmasa da, bi triplenme oldu aramızda. canım sıkıldı, başladım evi temizlemeye.
salonu sil süpür. sonra mutfağa giriştim, ardından da banyoyu temizleyecektim.
eşim de o sırada duşa girdi. benim mutfakta işim bitti, o banyodan bi türlü çıkamadı.
sonra gördüm ki, o da banyoyu temizlemiş.her yer mis gibi parlıyor, deterjan kokuyor.
arada bi atışmak mı lazım acaba, büyük temizlik zamanlarında epey rahatlardım,ahahahahah
eşim sağolsun arada böyle yardım eder, evi süpürür falan..
zaten duştan sonra temiz ve toplu bırakırdı banyoyu.
ama dünkü ince temizlik de güzel bi jest oldu yani
Okul çıkışı aylık günümüz vardı ona gittim. Bi saat kadar oturup kalktım. Eve gelince yemek yapmak ve dolap düzenlemel gibi planlarım vardı amaaaa eşim dışarda çay içmeyi önerince salladım gitti :) yarın da kısmet olursa amasraya gidicez arkadaşlarla. Hiç gitmedim ve balık-salata ikilisini çok seven bir insanımdır. Sanırım orayı seveceğim :)
Bugün sonuçlarımız çıktı. Ama kafa karışıklığımız bitmedi. Sonuçları doktora eşim göstermiş. Doktor önemli bişi olmadığını ama yine de gelecek ay yine ultrasona girmemizi ve üç ay sonra da yine sintigrafi çektirmemizi söylemiş. Önemli bişi yoksa bi daha bi daha nye çektiricez??? Neyse ankarada tanıdık bi böbrek doktoruna göstericez sonuçları.
Sıkıntılı bir durum ya eşin napsın? Umuyorum çocuk için bir çare bulurlar.
Muhakkak fıtrat da var ama fıtratı eğebilir anne baba diye düşünüyorum ben.
Yok canım, o benim istediğim gibi ir tatil bebeler büyümeden zor. Size iyi eğlenceler, bol 3g'li:)
Allahım ne şanslı yengen var senin:)))
İnanmıyorum ya, 2014 topiği açılmış ha.. Tey tey eskidi bizimkiler:)
Bu arada benim sat 8 ekimdi:/
Yat kalk şükret:)
8 Ekim 2011Neyyyyy?!?!? 3 numara mı geliyooooo???şaka bi yana mevsim değîşikliğînden falandır diye düşünüyorum.
8 Ekim 2011
Vay vay vaay pembiş geziye gidiyooo:))Okul çıkışı aylık günümüz vardı ona gittim. Bi saat kadar oturup kalktım. Eve gelince yemek yapmak ve dolap düzenlemel gibi planlarım vardı amaaaa eşim dışarda çay içmeyi önerince salladım gitti :) yarın da kısmet olursa amasraya gidicez arkadaşlarla. Hiç gitmedim ve balık-salata ikilisini çok seven bir insanımdır. Sanırım orayı seveceğim :)
Bugün sonuçlarımız çıktı. Ama kafa karışıklığımız bitmedi. Sonuçları doktora eşim göstermiş. Doktor önemli bişi olmadığını ama yine de gelecek ay yine ultrasona girmemizi ve üç ay sonra da yine sintigrafi çektirmemizi söylemiş. Önemli bişi yoksa bi daha bi daha nye çektiricez??? Neyse ankarada tanıdık bi böbrek doktoruna göstericez sonuçları.
Şekerli muhallebi mi ıyy midem bulandıbilmiyorum valla. kuzene söyledim, annesine de söyledim.
pek tınlamadılar. bi de kızın kv illet bi kadın. herşeye karışıyor, karışmak az kalır. kendisi karar veriyor.
ayşeciği ilk gördüğünde 'çok zayıf bu, her gün pirinç unuyla bol şekerli muhallebi yap.
ben çocuklarımı hep öyle besledim, hepsi de tombiş bebeklerdi' diye tavsiyede bulunmuştu.
henüz ayrıntılar belli değil ama sakarya ve izmite gitmeyi düşünüyoruz..
yarın olmazsa pazar inş
size bi şey anlatayım da gülün..
dün sabah sözlü bi atışma olmasa da, bi triplenme oldu aramızda. canım sıkıldı, başladım evi temizlemeye.
salonu sil süpür. sonra mutfağa giriştim, ardından da banyoyu temizleyecektim.
eşim de o sırada duşa girdi. benim mutfakta işim bitti, o banyodan bi türlü çıkamadı.
sonra gördüm ki, o da banyoyu temizlemiş.her yer mis gibi parlıyor, deterjan kokuyor.
arada bi atışmak mı lazım acaba, büyük temizlik zamanlarında epey rahatlardım,ahahahahah
eşim sağolsun arada böyle yardım eder, evi süpürür falan..
zaten duştan sonra temiz ve toplu bırakırdı banyoyu.
ama dünkü ince temizlik de güzel bi jest oldu yani
8 Ekim 2011
:)) yok ya olay trajikomik bence:) o kadar uzun süre kimin aklına gelir:)Hahahaha. Çok fenasın canikom :)
Aynen öyleVay vay vaay pembiş geziye gidiyooo:))
Hatırlıyorum bir keresinde yine bi gezi vardı gitmeye cesaret edememiştin..
Bu arada ;bugün bi arkadaşım da amasranın salatası ve balığından bahsetti ne tesadüf
Şekerli muhallebi mi ıyy midem bulandı
Çocukları ilerde şeker hastası edicekler
O gün bugündür adet yok
Vay vay vaay pembiş geziye gidiyooo:))
Hatırlıyorum bir keresinde yine bi gezi vardı gitmeye cesaret edememiştin..
Bu arada ;bugün bi arkadaşım da amasranın salatası ve balığından bahsetti ne tesadüf
Şekerli muhallebi mi ıyy midem bulandı
Çocukları ilerde şeker hastası edicekler
O gün bugündür adet yok
:)) yok ya olay trajikomik bence:) o kadar uzun süre kimin aklına gelir:)
Aynen öyle
Okul çıkışı aylık günümüz vardı ona gittim. Bi saat kadar oturup kalktım. Eve gelince yemek yapmak ve dolap düzenlemel gibi planlarım vardı amaaaa eşim dışarda çay içmeyi önerince salladım gitti :) yarın da kısmet olursa amasraya gidicez arkadaşlarla. Hiç gitmedim ve balık-salata ikilisini çok seven bir insanımdır. Sanırım orayı seveceğim :)
8 Ekim 2011:9
Oooooo, sen ergenlik öncesine dönmüşsün.
Evet ya iyi hatırladın. Ama Efe küçüktü ozamanlar baya dimi?? Şimdi de tırsıyorum ya neyse. Eşim orda emzirecek yer olmamasından falan bahsediyo da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?