(bazen)baskın basanındır
Allahtan eşim sürekli takım falan giymiyor. o zaman bu ütü işi hakikaten eziyet olurdu.
ama o zaman da ütüleri kuru temizlemeye verirdik di mi gııı?
ne kadar tembel gacılar olduk?
inan, çoğu zaman bulaşık makinesinin varlığına şükrediyorum.
sonra da, keşke yıkandıktan sonra biri şunları boşaltsa diyorum, ahahahahah
çikolata, bitterdir yaaa:125:
barillanin makarna sosları güzel oluyor
şu yemek bloglarında tarifin altındaki yorum kısmına yazanlar ne kadar 'kuru kalabalık' yaaa!!!
kuru kuru, aman ne güzel görünüyor, aman eline sağlık.
bi tanesi de yaptım da şöyle oldu, şusu eksik, busu tam demiyor arkadaş!
ozlemcr evet gezdim hasta oldum maalesef
çok yük taşımayayım diye hep ince şeyler götürmüştüm kendim için. hava da rüzgarlıydı kaptım şifayı. neyse ki bugün kerem beni çok yormadı,her uyuduğunda uyudum ben de.
şimdi de eşim keremi alıp kv ye gitti, ooh
hahha evet ya herkes kendi arkadaşına yorum yapıyor
"sen yaptıysan eminim çok güzel olmuştur" falan
canım konu tarzı var-yok değil ,İNSAN olmak. insanın içinde kötülük varsa vardır,bu değişmez.
ben fatihte başıma gelen olayı anlatsam şok geçirirsin..
kerem çok huysuzluk yapmıştı bebek arabasında kuzenim onu dolaştırıyordu, ben mağazaya girip baktım çıktım acele acele.. başım çok ağrıdı.
sonra hem namaz kılmak hem de keremi emzirmek için camiye girdim. kuzenim dışarda bebek arabasını bekledi.
keremi emzirmeye başladım baktım gözleri kapanmaya başladı.. o sırada biraz geride bir kadın gayet güzel başörtülü pardesülü, elindeki ıslak mendil paketleriyle cırt cırt sesler çıkarıyor yapışkanını açıp kapatıyor. kerem de tam gözlerini kapatacak, sesi duyunca açıyor kadına bakmaya çalışıyor.. biraz sabrettim bekledim, biraz kadına baktım..hala devam.
sonra "şey pardon, bebeği uyutuyorum da.. sizden ses gelince size bakmaya çalışıyor ,biraz sessiz olabilir miydiniz?"
cevap aynen şu:
"burası bebek uyutma yeri mi?"
tabi ben şok..
"ne demek ya, burası cırt cırt yapma yeri mi?!! burası Allahın evi"
kadın: "evin yok mu!"
ben: "yok!"
kadın: "iyi ben burda ezan okunmasını bekliyorum namaz kılıcam" (sanki ben dışarı çık dedim)
ben: "maşallah namaz kılmaya gelmişsin ,kalp kırıyorsun." sinirle kalktım, kerem de ağlamaya başladı..
çıkarken de "şimdi rahat rahat gürültünü yap, terbiyesiz.." dedim.
camiden çıkınca sinirlerim boşaldı, ağladım.. kuzenim de beni teselli etmeye çalışıyor..
görüyorsun namaza gelmiş, gayet güzel giyinimli bir kadın.
insan önce insan olacak. öyle beddua ettim ki..
"bir kez gönül yıktı isen, o kıldığın namaz değil"
sizin kız her duruma ayak uyduracak abisi sağolsun
emiş gücü yüksek olursa süpürürken yorar.. benim için en büyük kriter ses yapmamasıydı. o yüzden rowenta silence force aldım ama beklediğim kadar sessiz değil.
bir de sırası gelmişken tefal ütümden hiç memnun değilim. bidaha asla ,ne tefal ne rowenta
çay bana çok da zararlı gelmiyor ,günde 1 bardak iyiymiş diye duydum.
çay değil de kendi çatal kaşıklarıyla yedirme olayı iğrenç midem bulanıyor
tööbe yarabbim
camdan düşen çocuk, piknikte ölen çocuk ,3.sayfa haberleri hep sende bacım
''Akıllı Telefon mu, diyalize mahkum hasta mı belli değil. 7/24 şarja takılı.'' diyor baattin
nerdesin, yine şarjın mı bitti pembişimmm?!
[video=youtube;9y92QZvSpjo]http://www.youtube.com/watch?v=9y92QZvSpjo[/video]
Hayırlısıyla iki yaşına bir gelseydiler.Ben de birinci azılara zor demiştim ama bişi değilmiş onlar.Bunların çıkması da uzun sürüyor.Bu kışı çıkarırız bu şekilde diye tahmin ediyorum
ben de philips düşünüyorum küçük ev aletlerinde bence en iyisi. ama model bilmiyorum:44: duru ve özlem sizinkiler hangi model?
bugün dayım ayşeciğe kocaman bi çikolata getirmiş.
ben de mümkün olduğunca çikolata vermiyorum dedim, çantama attım.
dayım da, çikolata dizlere iyi gelir dedi. bi kahkaha attım
aman dayı dedim, bu bebe duracelli gibi zaten sabahın 7sinde başlıyor, akşamın 10una kadar sürekli hareket halinde..
kuzenim de, bizimki yiyor, ben kısmıyorum dedi. üstelemedim. hem ailecek sağlıklı yaşam delisiler,
hem de 1,5 yaşındaki bebeğe çikolata vermeyi savunuyorlar bana..
ben de kalsın, ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. onun yerine güzel meyvelerden yesin dedim
[/QUO
Bende Çocuğum Nasıl Daha Zeki Olur isimli bir kitap var. Onda bitter çikolatanın faydalı olduğunu yazıyor.Tabi abartmadan.Ben onun için arada sırada yemeklerden sonra veriyorum.
Çocuklarımız bir an önce büyüsün isteriz ama özleyeceğimiz çok şey var aslında
Bebeğinizin 1-4 yaş arası döneminin "harika" olmasının 10 nedeni:
1-Öğle uykusu hala vardır
2-Konuşmayı tam olarak bilmedikleri için eşinizle özel konulardan konuşabilirsiniz
3-Çok gürültü yaparsa emzik verebilirsiniz
4-Dizinizde oturmayı severler
5-Her yaptığınızın muhteşem olduğunu düşünürler; büyüdüklerinde sizden utanabiliyorlar:)
6-Arabada radyonun kontrolü sizdedir
7-Size "anne" derken sinirli bir ses tonu kullanmazlar
8-Sizi aktif tutarlar, fit kalmak daha kolaydır
9-Kolay tatmin olurlar, bir dondurma vermek altın değerindedir
10-Ellerinden tutmanıza izin verirler
şimdiden özlemeye başladım
Çocuklarımız bir an önce büyüsün isteriz ama özleyeceğimiz çok şey var aslında
2-Konuşmayı tam olarak bilmedikleri için eşinizle özel konulardan konuşabilirsiniz
5-Her yaptığınızın muhteşem olduğunu düşünürler; büyüdüklerinde sizden utanabiliyorlar:)
Doğru tespitler :) daha dün okuldakilere diyordum ki; bu kadar uykusuz kal, naz çek vs sonra adam büyüyünce senin hiçbir şeyini beğenmesin
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) çarşamba demek ne demek?? Haftanın ortası demekkkkkkkk :) az kaldı diyerekten dişimizi sıkıyoruz :) herkese güzel bir gün diliyorummmmmmm :)
benim gayet tarzım.ayy nfk alemsin yaa hiç tarzım değil bu şarkılar da danslar da haahahhaha
biz yerken ona da ısırtıyoruz. bence bu ona fazla bile.Bende Çocuğum Nasıl Daha Zeki Olur isimli bir kitap var. Onda bitter çikolatanın faydalı olduğunu yazıyor.Tabi abartmadan.Ben onun için arada sırada yemeklerden sonra veriyorum.
ben şimdiden ilk aylardaki halini özledim.Çocuklarımız bir an önce büyüsün isteriz ama özleyeceğimiz çok şey var aslında
yaa, senin de bugünün demek nöbet.Çarşamba demek nöbet demek.:18:
benim de ekimdeydi diye hatılıyorum.Herkese günaydın. Bugün inşallah tetanoz aşımı olmaya gideceğim. Geçen hafta gitmek gerekti gidemedim. Aradım, sorun olmaz dediler. İftiraf edeyim çooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum.:18::18::18::18:
Ya acaba bunu mu yapsanm??? Diğer tarifteki cheesecakein üstü çok kızarmış görünüyo ya hoşuma gitmedi :/
PelinChef: BROWNİ CHEESECAKE
yuhh ya insanlık ölmüş bunları namaz bile adam edemiyorsaozlemcr evet gezdim hasta oldum maalesef
çok yük taşımayayım diye hep ince şeyler götürmüştüm kendim için. hava da rüzgarlıydı kaptım şifayı. neyse ki bugün kerem beni çok yormadı,her uyuduğunda uyudum ben de.
şimdi de eşim keremi alıp kv ye gitti, ooh
hahha evet ya herkes kendi arkadaşına yorum yapıyor
"sen yaptıysan eminim çok güzel olmuştur" falan
canım konu tarzı var-yok değil ,İNSAN olmak. insanın içinde kötülük varsa vardır,bu değişmez.
ben fatihte başıma gelen olayı anlatsam şok geçirirsin..
kerem çok huysuzluk yapmıştı bebek arabasında kuzenim onu dolaştırıyordu, ben mağazaya girip baktım çıktım acele acele.. başım çok ağrıdı.
sonra hem namaz kılmak hem de keremi emzirmek için camiye girdim. kuzenim dışarda bebek arabasını bekledi.
keremi emzirmeye başladım baktım gözleri kapanmaya başladı.. o sırada biraz geride bir kadın gayet güzel başörtülü pardesülü, elindeki ıslak mendil paketleriyle cırt cırt sesler çıkarıyor yapışkanını açıp kapatıyor. kerem de tam gözlerini kapatacak, sesi duyunca açıyor kadına bakmaya çalışıyor.. biraz sabrettim bekledim, biraz kadına baktım..hala devam.
sonra "şey pardon, bebeği uyutuyorum da.. sizden ses gelince size bakmaya çalışıyor ,biraz sessiz olabilir miydiniz?"
cevap aynen şu:
"burası bebek uyutma yeri mi?"
tabi ben şok..
"ne demek ya, burası cırt cırt yapma yeri mi?!! burası Allahın evi"
kadın: "evin yok mu!"
ben: "yok!"
kadın: "iyi ben burda ezan okunmasını bekliyorum namaz kılıcam" (sanki ben dışarı çık dedim)
ben: "maşallah namaz kılmaya gelmişsin ,kalp kırıyorsun." sinirle kalktım, kerem de ağlamaya başladı..
çıkarken de "şimdi rahat rahat gürültünü yap, terbiyesiz.." dedim.
camiden çıkınca sinirlerim boşaldı, ağladım.. kuzenim de beni teselli etmeye çalışıyor..
görüyorsun namaza gelmiş, gayet güzel giyinimli bir kadın.
insan önce insan olacak. öyle beddua ettim ki..
"bir kez gönül yıktı isen, o kıldığın namaz değil"
sizin kız her duruma ayak uyduracak abisi sağolsun
emiş gücü yüksek olursa süpürürken yorar.. benim için en büyük kriter ses yapmamasıydı. o yüzden rowenta silence force aldım ama beklediğim kadar sessiz değil.
bir de sırası gelmişken tefal ütümden hiç memnun değilim. bidaha asla ,ne tefal ne rowenta
çay bana çok da zararlı gelmiyor ,günde 1 bardak iyiymiş diye duydum.
çay değil de kendi çatal kaşıklarıyla yedirme olayı iğrenç midem bulanıyor
tööbe yarabbim
camdan düşen çocuk, piknikte ölen çocuk ,3.sayfa haberleri hep sende bacım
valla sen gerçekten iyi tutmussun kendini.. beni böyle durumlarda kimse tutamaz karadeniz damarim çıkar ortayasabahki gazla, ayşeciği kv ye bırakmadım, onu da alıp dayıma gittim.
annem de geldi. kuzenimin 1,5 ay büyük bebeğiyle oynadılar.
daha yeni eve girdim. hemen duş aldım. ayşeciğin altın üstünü değiştirdim.
evi toparladım. hiç çıkmamışız süsü verdim.
eşime de bakalım nasıl söyliciiz?
ayşecikle minibüse binmemi istemiyor, taksiyi daha da istemiyor.
öyle olunca ben de stres oluyorum. kazasız belasız eve geldik çok şükür.
ama minibüste iki kadın beli deli etti.
önümde kapalı iki kadın oturuyordu.
birinin telefonu çaldı. zil sesi de böyle türkü gibi bi şeydi, sazlı.
neyse telefon çalınca arkalarını dönüp kadına baktılar, kahkaha attılar.
oysaki gülünecek bi zil sesi değildi yani.
neyse bu iki kadın bostancı vergi dairesine gidecekmiş.
bostancıya gelince şöfor uyardı, burada ineceksiniz diye.
kadın da teyit için sordu. bostancı vergi dairesine gidicez rıhtım diye geçiyormuş hangi tarafta?
oysaki sahilde vergi dairesi yok, bostancıda ama e5 üzerinde.
oradan başka bi vesaite daha binmeleri gerekiyor yani. neyse kadınlar indi,diğer minibüse bindiler.
o öndeki iki kokona, bıdı bıdı konuşmaya başladı.
daha nereye gideceklerini bilmiyorlar, rıhtım diyor vergi dairesi diyor, cahillik işte falan.
ay valla, dilimin ucuna kadar ne laflar geldi, geldiii de yine kendimi zor tuttum.:95:
adres bilmemenin nesi cahillik?!
kendileri şehirli modern kadın ya, tarzlarını beğenmeyince hemen hakarete giriştiler.
ah ben bi konuşaydım da alaydım onların façasını aşağıya..
bakalım beni hangi kategoriye 'sığdırabileceklerdi'?
günaydınnnn
saat 10 da bir toplantı var bittikten sonra inşallah aranıza katılacağım
resimleride çektim bu sefer unutmadım ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?