Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu arada şeker portakalı ,kızının elektrik süpürgesinin hoparlör delikleri varsa orayı bantlayarak gürültüyü azaltabilirsin
kerem de süpürmeyi sever biraz büyüsün evi ona süpürttürücem

seninki "kesinlikle olmaz" dememiş demek ki. baskın basanındır işi değil bu:)

[video=youtube;9y92QZvSpjo]http://www.youtube.com/watch?v=9y92QZvSpjo[/video]

bi de sonia yı izleyin. çok severim kendisini

[video=youtube;t6M0EgSzEDw]http://www.youtube.com/watch?v=t6M0EgSzEDw[/video]

çikolata, bitterdir yaaa:125:

kesinlikle bitter

benide favorim.

yalnız çocuklara ne kadar geç verilirse o kadar iyi.

alışınca bağımlı oluyorlar zaten.biz köşe bucak saklıyoruz.ablasında boş paketi

görsün istemeye başlıyor.bayramda herkes eline tutuşturdu .unutması lazım..

Aynı şeyi ben düşündüm okurken!! :) yine de o tarifi yapicim sanırım. Perşembe gidip kelepçeli kalıp alıcam.

Oha oha oha!! Nasıl insan bunlar ya???

Benim iki ütüm de tefal. Biri kazanlı diğeri ise normal. İkisinden de memnunım. Biz ütü manyağı olduğumuz için kazanlı aldım sonradan. Hakkaten güzel açıyo nevresimleri vs. Ama hep onu açmıyorum tabi ütüm azsa diğeri ile yapıyorum. Elektronik işi şans işi sonuç olarak. Biri alır bayılır diğerinin aldığı on kez servise gider :/

''Akıllı Telefon mu, diyalize mahkum hasta mı belli değil. 7/24 şarja takılı.'' diyor baattin

nerdesin, yine şarjın mı bitti pembişimmm?!

Hahhah şarjım bitikti gerçekten

Ya iki gündür be çektiğimi ben biliyorum. Efe tam akşam kestirmesine yatıyo (ki zaten hepi topu sallanarak 1 saat ) zart zil çalıyo. Tabi kalkıyo. Kalkınca da bi nemrut bi nemrut anlatamam. Tekrar dalamıyo da ve sonuç elm sokağı kabusu!! Bi büyüse de totosunda pireler uçuşarak uyusa artık yaaaaaaaa.

[video=youtube;9y92QZvSpjo]http://www.youtube.com/watch?v=9y92QZvSpjo[/video]

Nerden aklına geldi kız :)??

Siz onu bunu boşverin de ben büyük haberi p) vermeyi unuttum!! Bugün 14 liracık vererek oğluşa diş macunu aldım!! 0-2 yaş için. 8 lira vererek de fırça almıştım ama bu macunun içinden parmak fırçası da çıktı. Neyse bu akşam ilk fırçalamamızı yaptık. İlk ağzına sokuşta yedi macunu :) ama bu fırçalama işine eğilmeli valla dişler arttı ve herbişi yiyolar yani...

Ben de birinci azılara zor demiştim ama bişi değilmiş onlar.Bunların çıkması da uzun sürüyor.Bu kışı çıkarırız bu şekilde diye tahmin ediyorum
Hayırlısıyla iki yaşına bir gelseydiler.

ben de philips düşünüyorum küçük ev aletlerinde bence en iyisi. ama model bilmiyorum:44: duru ve özlem sizinkiler hangi model?

Benimki torbalı FC9170.

Son düzenleme:
ayy nfk alemsin yaa hiç tarzım değil bu şarkılar da danslar da haahahhaha

Çocuklarımız bir an önce büyüsün isteriz ama özleyeceğimiz çok şey var aslında

Bebeğinizin 1-4 yaş arası döneminin "harika" olmasının 10 nedeni:

1-Öğle uykusu hala vardır

2-Konuşmayı tam olarak bilmedikleri için eşinizle özel konulardan konuşabilirsiniz

3-Çok gürültü yaparsa emzik verebilirsiniz

4-Dizinizde oturmayı severler

5-Her yaptığınızın muhteşem olduğunu düşünürler; büyüdüklerinde sizden utanabiliyorlar:)

6-Arabada radyonun kontrolü sizdedir

7-Size "anne" derken sinirli bir ses tonu kullanmazlar

8-Sizi aktif tutarlar, fit kalmak daha kolaydır

9-Kolay tatmin olurlar, bir dondurma vermek altın değerindedir

10-Ellerinden tutmanıza izin verirler

şimdiden özlemeye başladım

Doğru tespitler :) daha dün okuldakilere diyordum ki; bu kadar uykusuz kal, naz çek vs sonra adam büyüyünce senin hiçbir şeyini beğenmesin

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) çarşamba demek ne demek?? Haftanın ortası demekkkkkkkk :) az kaldı diyerekten dişimizi sıkıyoruz :) herkese güzel bir gün diliyorummmmmmm :)

5. Madde hiç olmasın.

Çarşamba demek nöbet demek.:18:

Herkese günaydın. Bugün inşallah tetanoz aşımı olmaya gideceğim. Geçen hafta gitmek gerekti gidemedim. Aradım, sorun olmaz dediler. İftiraf edeyim çooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum.:18::18::18::18:

günaydın canlar..
eşim kendi kalkmış, kahvaltısını etmiş sağolsun. biz de ayşecikle güzel bi kahvaltı edicez inş..
bu akşam ne pişiricem diye düşünüyorum şuan ve çok sıkıcıııı

ayy nfk alemsin yaa hiç tarzım değil bu şarkılar da danslar da haahahhaha
benim gayet tarzım.
müzikler de danslar da ruhumu hitap ediyor. acaba senin dansın hangisi?

Bende Çocuğum Nasıl Daha Zeki Olur isimli bir kitap var. Onda bitter çikolatanın faydalı olduğunu yazıyor.Tabi abartmadan.Ben onun için arada sırada yemeklerden sonra veriyorum.
biz yerken ona da ısırtıyoruz. bence bu ona fazla bile.
ben şimdiden ilk aylardaki halini özledim.
bu hali de gidince elimizde artık bi 'çocuk' olacak

Çarşamba demek nöbet demek.:18:
yaa, senin de bugünün demek nöbet.
pembiş gelsin de az takılsın sana

Herkese günaydın. Bugün inşallah tetanoz aşımı olmaya gideceğim. Geçen hafta gitmek gerekti gidemedim. Aradım, sorun olmaz dediler. İftiraf edeyim çooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum.:18::18::18::18:
benim de ekimdeydi diye hatılıyorum.
dün akşam aşı kartını aradım bulamadım.

yüz kere iğne oldum, 101. de yine tırsıyorum, bendensinnn:18:

günaydınnnn

saat 10 da bir toplantı var bittikten sonra inşallah aranıza katılacağım
resimleride çektim bu sefer unutmadım ekleyeceğim

yuhh ya insanlık ölmüş bunları namaz bile adam edemiyorsa

valla sen gerçekten iyi tutmussun kendini.. beni böyle durumlarda kimse tutamaz karadeniz damarim çıkar ortaya

aryam, nasılsın canım? şikayetler hala devam mı?

Günaydın güzel anneler
Herkes iyidir inşaallah ,
Busmai başına Camii'de gelen olaya çok üzüldüm ben de, ama maalesef istanbulda yaşıyorsan her türlü insan türüne alışık olmak zorunda olduğundan o tiplere sinir bozmamak için cevap dahi vermiyorum şahsen ben, çocuğa merhamet etmeyen insandan korkarım ben Allah Hidayet versin kalplerine...
Nfk çocuklara çikolata verenlere ben de bir de yemekten önce vermiyorlar mı, büyük de olsa yedirmemek mümkün olmuyor bir kere o çikolatayı Görünce çocuk...
Süpürge çoğu bebenin favorisi demek ki; dilanaz bizimki de açıp kapatmayı biliyor, fişini yuvasından çekip sürüklüyo evde evcil hayvanı tasmayla dolaştırır gibi
Şeker portakalım sağol cnm ben de bakayım uygun bir süpürge bulurum ufaklığa inşaallah ,
Elifnaz haklısın süpürmeden süpürmeye çıkartıp özlemesini sağlamak iyi fikir, bu arada gece rüyamda size oturmaya gelmiştik öyle güzel yeşillikler içinde tek katlı bir evdi. Miniklerin de vardı ama seni göremedim
Pembişcim aşk olsun, yanık değil o kız. Diğer taraftaki peynirli kısım da çiğ gibi duruyor sanki , çok beyaz
Özlemcr geçmiş olsun şimdiden aşı için ...
Hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…