Allah hayra çıkarsın canım yeşil görmek iyidir derler.. buyrun gelin valla bekleriz rüyada kalmasın. .Günaydın güzel anneler
Herkes iyidir inşaallah ,
Busmai başına Camii'de gelen olaya çok üzüldüm ben de, ama maalesef istanbulda yaşıyorsan her türlü insan türüne alışık olmak zorunda olduğundan o tiplere sinir bozmamak için cevap dahi vermiyorum şahsen ben, çocuğa merhamet etmeyen insandan korkarım benAllah Hidayet versin kalplerine...
Nfk çocuklara çikolata verenlere ben debir de yemekten önce vermiyorlar mı, büyük de olsa yedirmemek mümkün olmuyor bir kere o çikolatayı Görünce çocuk...
Süpürge çoğu bebenin favorisi demek ki; dilanaz bizimki de açıp kapatmayı biliyor, fişini yuvasından çekip sürüklüyo evde evcil hayvanı tasmayla dolaştırır gibi
Şeker portakalım sağol cnm ben de bakayım uygun bir süpürge bulurum ufaklığa inşaallah ,
Elifnaz haklısın süpürmeden süpürmeye çıkartıp özlemesini sağlamak iyi fikir, bu arada gece rüyamda size oturmaya gelmiştiköyle güzel yeşillikler içinde tek katlı bir evdi. Miniklerin de vardı ama seni göremedim
Pembişcim aşk olsun, yanık değil o kız. Diğer taraftaki peynirli kısım da çiğ gibi duruyor sanki , çok beyaz
Özlemcr geçmiş olsun şimdiden aşı için ...
Hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun
Allah hayra çıkarsın canım yeşil görmek iyidir derler.. buyrun gelin valla bekleriz rüyada kalmasın. .
dun ben tv izlerken uyuya kalmışım .. eşim kaldırdı gittim odaya geri geldim eşime soruyorum annem nerde???? eşim ne annesi diyoryanliz ben odalarda annemi aramiyorum kendimi arıyorum yani ben çocukmusum güya
Eveeeettt! Ben dün şifayı kapmışım arya uyur uyumaz ortalığı toplayıp 8 gb uyudum:/Eve geldim. Koşuşturmaya başladım. Pilav yaptım. Evi süpürdüm. Banyo tuvaletleri temizledim 8 parça da ütü yaptım. Çamaşır yıkadım henüz asamadım. Her çalışan annenin en büyük rüyasını yaşıyorum zannımca
İnan kafam kazan gb hastalıktan dökülüyorum. Neyi sorduğunu anlamadım canım?aryam, nasılsın canım? şikayetler hala devam mı?
ayşeciği banyo yaptırıp uyuttum.
şimdi evi toplayıp muftağı düzenlicem.
ayşecik uyanınca da parka gider, alışveriş yaparız.
akşama karnıyarık ve mısırlı pilav yapıcam.
Eveeeettt! Ben dün şifayı kapmışım arya uyur uyumaz ortalığı toplayıp 8 gb uyudum:/
İnan kafam kazan gb hastalıktan dökülüyorum. Neyi sorduğunu anlamadım canım?
Ne güzel... Ben de bugün yazdan dolaba attığım ( annemin attığı:)) bamyayı pişirsem, yanına da pilav.
Aryanın çişini de akşam verebildik tahlile, bugün inşallah sonuçlaacak. Bakalım dr ne diyecek:/
ayşeciği banyo yaptırıp uyuttum.
hay pembiş botlarını sevsinler seniiiiinevet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
bunlar ayakkabılarımız tahmin edin bakalım ne kadar verdim :44:
Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720
kıız, bi de bez ver de bari temizliği yapsın ahahahah
domates çorbası yapabilirsin..Mısırlı pilavi severimbende zeytinyağlı pirasa yaptım yanına ne gider ki:26:
hani miden bulanıyor, başın kötü, gaz sıkıntım var demiştim ya..
ama sen iyice şifayı kapmışsın heralde :26:
evet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720
Karnıyarıkayşeciği banyo yaptırıp uyuttum.
Geçmiş olsun , Arya'nın tahlilinde de güzel sonuçlar çıkar inşaallah ..Eveeeettt! Ben dün şifayı kapmışım arya uyur uyumaz ortalığı toplayıp 8 gb uyudum:/
İnan kafam kazan gb hastalıktan dökülüyorum. Neyi sorduğunu anlamadım canım?
Ne güzel... Ben de bugün yazdan dolaba attığım ( annemin attığı:)) bamyayı pişirsem, yanına da pilav.
Aryanın çişini de akşam verebildik tahlile, bugün inşallah sonuçlaacak. Bakalım dr ne diyecek:/
Göbek olayı ne olacak hakikatten ya hueliptik bisiklet bakıyorum, bilgisi-tavsiyesi olan var mı?
benim göbek yine çıktı, bacaklar kalınlaştı. baskülde kilo bakımından pek fark yok ama görüntü çok zıt:100:
bu gidişe bi dur demem lazım
evet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720
Botlar çok güzelmiş, hayırlı olsun sağlıkla giyinsin kuzucuk
ÇorbaMısırlı pilavi severimbende zeytinyağlı pirasa yaptım yanına ne gider ki:26:
Bizim sınıftakiler geçen yıl para toplayıp altın almışlardı yalnızca sınıf öğretmenineöğretmen arkidislerim öğretmenler gününde nasıl hediyeler alıyorsunuz, ne hediyeler almaktan hoslaniyorsunuzbirde bizim kızın sınıf ogretmeni var, davranış ogrt. var, kuran, müzik Öğrt. var ben hangi birine hediye alayım.. tek hediyemi hepsine, küçük küçük hediyelermi sonucta onlarinda emekleri var.. insallah veliler topalnirda toplu hediye alınır
aynen canım tek hediye olsa bile kişisel olmaması lazım bütün öğretmenlerin faydalanacağı yada yiyeceği bir şey olmalıKarnıyarıkçok severim , afiyet şifa olsun size...
Geçmiş olsun , Arya'nın tahlilinde de güzel sonuçlar çıkar inşaallah ..
Göbek olayı ne olacak hakikatten ya hueliptik bisiklet o bölgeleri inceltmek için miymiş hiç duymadım faidesini:13:
Ayy minyatür temizlik ekipmanlarına bayıldım , süpürgenin fotografını oğlana göstereyim bakalım ilgisini çekecek mi
Çorbaafiyet şeker olsun ...
Bizim sınıftakiler geçen yıl para toplayıp altın almışlardı yalnızca sınıf öğretmenine,
Ama senin de dediğin gibi yalnızca sınıf öğretmeni değil ki , mesela bizde Kur'an öğretmeninin daha çok emeği var çocukların üzerinde ve elinden engelli bi hanım, o yüzden ona ayrımcılık yapılması benim hiç hoşuma gitmedi, onun için ben bu yıl topluluğa katılmayıp ikisine birer küçük hediye düşünüyorum bakalım ...
Elifnaz rüyana çok güldüm :)))))
Nfk benim tarzım hip-hop ama izlemeyi severim dansetmeyi değil
Seker portakalı oyuncaklar da botlar da harika tek kelimeyle bayıldım
Pamuk helva istanbulda her çeşit insan var dedi kuzenim de; ama camide böylesini hiç ummamıştım. Cevap vermesem o gece uyuyamazdım.
Bana gelirsek; bugün yine hastayım.. Ama oğluşu parka çıkarabildim. Tahinli kurabiye tarifi vardı; pekmez de kattım güzel oldu. Bi de bamyalı bulgur pilavı yaptım. Yanına et yapabilirsem kurtarırım akşamı.. Ev dingonun ahırı gibi, 10 gün sonra sınavlarım başlıyo ve internetim de bitti.. Gerisini siz anlayın :) bye byee
hay pembiş botlarını sevsinler seniiiiin
güle güle kullanın canım. denediniz mi, yürüyebiliyor di mi?
tek kalmıştı iyi fiyata aldım diyorsun.
benim tahminim 40-50 arası
kıız, bi de bez ver de bari temizliği yapsın ahahahah
domates çorbası yapabilirsin..
ben de yapacaktım ama kv kereviz çorbası yapmış bi tencere verdi, kim yiyecekseee
yanına bulgur pilavı yapabilirsin.. :44:
Sanırım senin söylediğin gb üşütmüşüm. Bende öyle yordum yani:) diğer türlü imkansız gb. Peşinden de bu hastalık patlayınca, kesin ondadır diyorumm. Aklım başımda değil kusura bakma canımmmm:)
Şeker portakalım bıtlarınız çok cici güle güle giysin melisacık.
Oyuncaklarda çok mantıklı, hiç aklıma gelmemişti, bizde alalım bari.
rengine bittim çok tatliymis.. ayağında eskisin fıstığın.. anladigim kadariyla fiaa şaşıracagiz30-40 tl diyeyim bende
Karnıyarıkçok severim , afiyet şifa olsun size...
Geçmiş olsun , Arya'nın tahlilinde de güzel sonuçlar çıkar inşaallah ..
Göbek olayı ne olacak hakikatten ya hueliptik bisiklet o bölgeleri inceltmek için miymiş hiç duymadım faidesini:13:
Ayy minyatür temizlik ekipmanlarına bayıldım , süpürgenin fotografını oğlana göstereyim bakalım ilgisini çekecek mi
Çorbaafiyet şeker olsun ...
Bizim sınıftakiler geçen yıl para toplayıp altın almışlardı yalnızca sınıf öğretmenine,
Ama senin de dediğin gibi yalnızca sınıf öğretmeni değil ki , mesela bizde Kur'an öğretmeninin daha çok emeği var çocukların üzerinde ve elinden engelli bi hanım, o yüzden ona ayrımcılık yapılması benim hiç hoşuma gitmedi, onun için ben bu yıl topluluğa katılmayıp ikisine birer küçük hediye düşünüyorum bakalım ...
Elifnaz rüyana çok güldüm :)))))
Nfk benim tarzım hip-hop ama izlemeyi severim dansetmeyi değil
Seker portakalı oyuncaklar da botlar da harika tek kelimeyle bayıldım
Pamuk helva istanbulda her çeşit insan var dedi kuzenim de; ama camide böylesini hiç ummamıştım. Cevap vermesem o gece uyuyamazdım.
Bana gelirsek; bugün yine hastayım.. Ama oğluşu parka çıkarabildim. Tahinli kurabiye tarifi vardı; pekmez de kattım güzel oldu. Bi de bamyalı bulgur pilavı yaptım. Yanına et yapabilirsem kurtarırım akşamı.. Ev dingonun ahırı gibi, 10 gün sonra sınavlarım başlıyo ve internetim de bitti.. Gerisini siz anlayın :) bye byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?