Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah hayra çıkarsın canım yeşil görmek iyidir derler.. buyrun gelin valla bekleriz rüyada kalmasın. .
dun ben tv izlerken uyuya kalmışım .. eşim kaldırdı gittim odaya geri geldim eşime soruyorum annem nerde???? eşim ne annesi diyor yanliz ben odalarda annemi aramiyorum kendimi arıyorum yani ben çocukmusum güya

Âmin inşaallah cnm , sağol nazik davetin için, inşaallah nasib olur görüşmek de.. Ama biz geldiğimizde nasıl olur ; 2 bizde, 3 sizde, 5 çocuklu ortam rüyamda da öyleydi zaten , çocuklar başlamıştı harekete..
Senin rüyana da çok güldüm annelik o kadar işlemiş benliğine , kendi kendinin annesi olmuşsun hayır olsun inşaallah ..

Son düzenleme:
ayşeciği banyo yaptırıp uyuttum.
şimdi evi toplayıp muftağı düzenlicem.
ayşecik uyanınca da parka gider, alışveriş yaparız.
akşama karnıyarık ve mısırlı pilav yapıcam.

Eveeeettt! Ben dün şifayı kapmışım arya uyur uyumaz ortalığı toplayıp 8 gb uyudum:/
aryam, nasılsın canım? şikayetler hala devam mı?
İnan kafam kazan gb hastalıktan dökülüyorum. Neyi sorduğunu anlamadım canım?

Ne güzel... Ben de bugün yazdan dolaba attığım ( annemin attığı:)) bamyayı pişirsem, yanına da pilav.
Aryanın çişini de akşam verebildik tahlile, bugün inşallah sonuçlaacak. Bakalım dr ne diyecek:/

hani miden bulanıyor, başın kötü, gaz sıkıntım var demiştim ya..
ama sen iyice şifayı kapmışsın heralde :26:

eliptik bisiklet bakıyorum, bilgisi-tavsiyesi olan var mı?
benim göbek yine çıktı, bacaklar kalınlaştı. baskülde kilo bakımından pek fark yok ama görüntü çok zıt:100:
bu gidişe bi dur demem lazım

Son düzenleme:

Mısırlı pilavi severim bende zeytinyağlı pirasa yaptım yanına ne gider ki:26:

evet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
bunlar ayakkabılarımız tahmin edin bakalım ne kadar verdim :44:

Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720
hay pembiş botlarını sevsinler seniiiiin
güle güle kullanın canım. denediniz mi, yürüyebiliyor di mi?
tek kalmıştı iyi fiyata aldım diyorsun.
benim tahminim 40-50 arası

buda bizim elektrik süpürgemiz
Eki Görüntüle 851721

buda viledamız yani tüm temizlik ekipmanlarımız mevcut
Eki Görüntüle 851722
kıız, bi de bez ver de bari temizliği yapsın ahahahah
domates çorbası yapabilirsin..
ben de yapacaktım ama kv kereviz çorbası yapmış bi tencere verdi, kim yiyecekseee
yanına bulgur pilavı yapabilirsin.. :44:

hani miden bulanıyor, başın kötü, gaz sıkıntım var demiştim ya..
ama sen iyice şifayı kapmışsın heralde :26:

Sanırım senin söylediğin gb üşütmüşüm. Bende öyle yordum yani:) diğer türlü imkansız gb. Peşinden de bu hastalık patlayınca, kesin ondadır diyorumm. Aklım başımda değil kusura bakma canımmmm:)
Şeker portakalım bıtlarınız çok cici güle güle giysin melisacık.
Oyuncaklarda çok mantıklı, hiç aklıma gelmemişti, bizde alalım bari.

öğretmen arkidislerim öğretmenler gününde nasıl hediyeler alıyorsunuz, ne hediyeler almaktan hoslaniyorsunuz birde bizim kızın sınıf ogretmeni var, davranış ogrt. var, kuran, müzik Öğrt. var ben hangi birine hediye alayım.. tek hediyemi hepsine, küçük küçük hediyelermi sonucta onlarinda emekleri var.. insallah veliler topalnirda toplu hediye alınır

Karnıyarık çok severim , afiyet şifa olsun size...
Geçmiş olsun , Arya'nın tahlilinde de güzel sonuçlar çıkar inşaallah ..

Göbek olayı ne olacak hakikatten ya hu eliptik bisiklet o bölgeleri inceltmek için miymiş hiç duymadım faidesini:13:

evet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
bunlar ayakkabılarımız tahmin edin bakalım ne kadar verdim :44:

Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720

buda bizim elektrik süpürgemiz
Eki Görüntüle 851721

buda viledamız yani tüm temizlik ekipmanlarımız mevcut
Eki Görüntüle 851722
Botlar çok güzelmiş, hayırlı olsun sağlıkla giyinsin kuzucuk
Ayy minyatür temizlik ekipmanlarına bayıldım , süpürgenin fotografını oğlana göstereyim bakalım ilgisini çekecek mi

Çorba afiyet şeker olsun ...
Bizim sınıftakiler geçen yıl para toplayıp altın almışlardı yalnızca sınıf öğretmenine ,
Ama senin de dediğin gibi yalnızca sınıf öğretmeni değil ki , mesela bizde Kur'an öğretmeninin daha çok emeği var çocukların üzerinde ve elinden engelli bi hanım, o yüzden ona ayrımcılık yapılması benim hiç hoşuma gitmedi, onun için ben bu yıl topluluğa katılmayıp ikisine birer küçük hediye düşünüyorum bakalım ...

Elifnaz rüyana çok güldüm :)))))
Nfk benim tarzım hip-hop ama izlemeyi severim dansetmeyi değil
Seker portakalı oyuncaklar da botlar da harika tek kelimeyle bayıldım
Pamuk helva istanbulda her çeşit insan var dedi kuzenim de; ama camide böylesini hiç ummamıştım. Cevap vermesem o gece uyuyamazdım.

Bana gelirsek; bugün yine hastayım.. Ama oğluşu parka çıkarabildim. Tahinli kurabiye tarifi vardı; pekmez de kattım güzel oldu. Bi de bamyalı bulgur pilavı yaptım. Yanına et yapabilirsem kurtarırım akşamı.. Ev dingonun ahırı gibi, 10 gün sonra sınavlarım başlıyo ve internetim de bitti.. Gerisini siz anlayın :) bye byee

aynen canım tek hediye olsa bile kişisel olmaması lazım bütün öğretmenlerin faydalanacağı yada yiyeceği bir şey olmalı yine kafa gitti yemeğe
ufak ufak hepsine almayı istiyorum bende. bizim evimize ziyarete gelenler sınıf ogr. ve davranış ogrt. onlara almak lazım. kuran ogretmenininde fazlasıyla emeği var onada kesin. Bugün muzik öğretmeni aradı oda belliki çok ilgili bir ogretmen oda listeye eklendi vay eşimin haline onun icin çok pahalı olmayan küçük güzel hediyecikler bulmam lazım

kız ne rüyası.. uyandiktan sonra uyku sersemligiyle arıyorum annem nerde diye

teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun
giydirdik canım rahat yürüyor bende en başta çekindim ama oldu
fiyatına gelincede 20 tl ye aldım

canım geçmiş olsun :26:
teşekkür ederim canım sen hiç oyuncakçı dolaşmıyormusun kızz ben bazen dolaşıyorum dolaşıncada sonuç bu gerçi vileda takımı hediye gelmişti ama olsun

rengine bittim çok tatliymis.. ayağında eskisin fıstığın.. anladigim kadariyla fiaa şaşıracagiz 30-40 tl diyeyim bende

teşekkür ederim canım 20 tl verdim

göster bakalım beğenecekmi

ayy canım yaa geçmedi demi inşallah biraz düzelirsin de ondan sonra artık evi biraz toparla sınavlarda başlamış allah kolaylık versin

Şeker portakalı botlarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullansın melisacık ayakları hiiç üşümesin...Diğer ekipmanlara ben de bittim oğlum olmasına rağmen süpürge ve viledayı ben de alsam mı diyorum çünkü sürekli süpürgeyle uğraşıyor ve elinde bez bi yerleri siliyor kız annelerine duyurulur oğlum ev işlerinde çok hamarattır kızlarınıza yardımcı olur
Busmai seni rüyamda gördüm Allah hayır etsin 3 odalı bi yer sen bi odadasın kulağında müzik uzanmışsın koca bir yataga yan odada benim kuzenim var Allah Allah burası neresi diyorum hapis diyolar Bi garip oldum uyanınca Allah hayırlara yazsın...
Elifnaz canım gönderdiğin okul nasıl bi yer öğretmenler nasıl bilmiyorum ama inan herkes o kadar çok bişiler getiriyoki bence de küçük bişiler al yarım elma gönül alma hakkaten şu öğretmenler günü beni sinir ediyo öğretmenken de veli olunca da sen gibi kasıcam eminim al bi dert alma bi dert..Öğretmenkende çocuk heves etmiş getirmiş almak istemiyo insan ama almayınca hemen üzülüyolar aamaaann...
Nfkcım...
Baya önceki bir mevzu ama yazamıştım bir türlü içimi dökmem lazım..Kapıyı tıklayıp çocugu ağlatma mevzuu !!
Ya daha önce de demiştim biz alt katta oturdugumuz için her dışarı çıktıklarında muhakkak zile basıyolar ya çocuk ağlıyo ben zaptedemiyorum diyorum yok sanki ben hiç konuşmuyorum bazen kapıyı açmayasım geliyo artık yeter yaa ama cocuk zil çalınca öyle bi çosuyoki gittiklerinde de iki göz iki çesme ugras dur...
Dün yine tam uyutucam zil eşim de evde dedi ya daha kaç kez söylicez çocugu almıcaksanız basmayın diye ben de dellendim iyice kapıdan ceee yapıp gidiyolar 1 2 saat sonra yine zil bu defa evlerine gidiyolarmış aldılar..Bekle bekle yok bi ses geldi korktum eşim yüzü bembeyaz geldi kucagında çocuk ne oldu diyorum bakıyo :18:
Bizim afacan biblo kırmış saçma sapan bişeydi zaten kendileri diyodu amaaan kırılsa da kurtulsak diye neyse evde 10 kişi var en az almışlar ellerine bi 404 yapıştırmaya çalışıyolar o sırada yere bırakmışlar ve herşeyi ağzına götüren çocuk onu ne yapar yer dudakları yapışmıştı eve geldiğinde ağlamıyo da öyle bakıyo çıkarana kadar canımı yedi söylendim durdum yuttu mu diyorum bilmiyorum ki diyo ya bi doktora götürelim diyorum gerek yok diyo evdekilere ne dedin diyorum şimdi sırasımıydı falan filan
offf ben seneye okula nasıl gidicem ne yapıcam bilmiyorum hoşş çocuguma bakmaya meraklı kimseler de yok ama neyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…