eliptik bisiklet bakıyorum, bilgisi-tavsiyesi olan var mı?
benim göbek yine çıktı, bacaklar kalınlaştı. baskülde kilo bakımından pek fark yok ama görüntü çok zıt:100:
bu gidişe bi dur demem lazım
nfk ben bundan aldım canım.ilk başlarda biraz kulandım ama bu ara iş güç
ara verdim.bel ve karın bölgesini çalıştırıyor.bisiklet daha iyi olur tabii...
Eki Görüntüle 852207
Bunun adı ne canikom?? Yer kaplamayan bişiye de benziyo
Twister Disc & Egzersiz Lastiği
fiyatıda çok uygun canım 12 lira.
Delta Twister Disc & Egzersiz Lastiği
Kafamda yazacaklarımı toparlayıp alıntı yapmayayım dedim ama bornum senin uazdığını okuyunca öyle bir şoklandım ki bilmem ne hatırlar yazarım?!?? O yapıştırıcılar ne kadar tehlikeli Allah'ın koca kafalı büyükleri?!?! Bi de eşin de sakinliğini korumuş ya bravo yani!! Ay çok kızdım yahu. Bırakma kız çocuğu; kreşe ver daha iyi bu durumda.
Nfkcım bizde eliptik bisiklet var. Cidden işe yarıyo. Ama 1 saat yapılacak birşey değil o. Çok kalori yaktırıyo ama dediğim gibi çok çok yorucu. Bence koşu bandı alın. Yürüyüş veya koşu en toparlayıcı sporlar sonuçta.
Elifnazcım senin anlattığını ben de rüya sandım :))) kıyamam sana; yorgunluktan oluyo bunlar canım. Hediye olayına gelecek olursam. Okadar çok öğretmene küçük küçük bişi yapacağına yaptır güzel bir pasta; afiyetle yesinler. Çünkü ne kadar tanıyosun ki başkabişi alabilesin?? Yada öğretmenler odasına güzel bir canlı çiçek de oluryok illa ayrı alıcam dersen al herkese birer tane şık çerçeve; elbet koyacak fotoları vardır. Ha bunu da beğenmezsen çantaları için şık ayna alabilirsin. Olmadı kutlama
Pamuk helvacım nimete kötü denmez; haşa :) ama o cheesecakein ğstü aynı kek gibi görünüyo napıyımmmmm?? :) bi de sanki anasının evinden getirdiği tarifmiş gibi öbür tarife çamur atıyo çiğ diye hahahaha :) bu topiği seviyorum :)
Aryammm ve busmaicim tekrar geçmişler olsun.
Özlemcim umarım nöbetin iyi geçmiştir. Bu haftayı da atlattın :) aşıdan korkulur mu beaaaaaaa
Şeker portakalım herbişinize bayıldımmmmmmm!!! Bot bedava valla süper. İyi günlerde giysin melisacım :)
Şeker portakalı botlarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullansın melisacık ayakları hiiç üşümesin...Diğer ekipmanlara ben de bittim oğlum olmasına rağmen süpürge ve viledayı ben de alsam mı diyorum çünkü sürekli süpürgeyle uğraşıyor ve elinde bez bi yerleri siliyor kız annelerine duyurulur oğlum ev işlerinde çok hamarattır kızlarınıza yardımcı olur
Busmai seni rüyamda gördüm Allah hayır etsin 3 odalı bi yer sen bi odadasın kulağında müzik uzanmışsın koca bir yataga yan odada benim kuzenim var Allah Allah burası neresi diyorum hapis diyolarBi garip oldum uyanınca Allah hayırlara yazsın...
Elifnaz canım gönderdiğin okul nasıl bi yer öğretmenler nasıl bilmiyorum ama inan herkes o kadar çok bişiler getiriyoki bence de küçük bişiler al yarım elma gönül alma hakkaten şu öğretmenler günü beni sinir ediyo öğretmenken de veli olunca da sen gibi kasıcam eminim al bi dert alma bi dert..Öğretmenkende çocuk heves etmiş getirmiş almak istemiyo insan ama almayınca hemen üzülüyolar aamaaann...
Nfkcım...
Baya önceki bir mevzu ama yazamıştım bir türlü içimi dökmem lazım..Kapıyı tıklayıp çocugu ağlatma mevzuu !!
Ya daha önce de demiştim biz alt katta oturdugumuz için her dışarı çıktıklarında muhakkak zile basıyolar ya çocuk ağlıyo ben zaptedemiyorum diyorum yok sanki ben hiç konuşmuyorum bazen kapıyı açmayasım geliyo artık yeter yaa ama cocuk zil çalınca öyle bi çosuyoki gittiklerinde de iki göz iki çesme ugras dur...
Dün yine tam uyutucam zil eşim de evde dedi ya daha kaç kez söylicez çocugu almıcaksanız basmayın diye ben de dellendim iyice kapıdan ceee yapıp gidiyolar 1 2 saat sonra yine zil bu defa evlerine gidiyolarmış aldılar..Bekle bekle yok bi ses geldi korktum eşim yüzü bembeyaz geldi kucagında çocuk ne oldu diyorum bakıyo :18:
Bizim afacan biblo kırmış saçma sapan bişeydi zaten kendileri diyodu amaaan kırılsa da kurtulsak diye neyse evde 10 kişi var en az almışlar ellerine bi 404 yapıştırmaya çalışıyolar o sırada yere bırakmışlar ve herşeyi ağzına götüren çocuk onu ne yapar yer dudakları yapışmıştı eve geldiğinde ağlamıyo da öyle bakıyo çıkarana kadar canımı yedi söylendim durdum yuttu mu diyorum bilmiyorum ki diyo ya bi doktora götürelim diyorum gerek yok diyo evdekilere ne dedin diyorum şimdi sırasımıydı falan filan
offf ben seneye okula nasıl gidicem ne yapıcam bilmiyorum hoşş çocuguma bakmaya meraklı kimseler de yok ama neyse....
hahaha ilahiolmadı alma diyorsun yani.. fikirler güzel olabilir
Allahaısmarladık demeden çıkması garip olmuş;Bugün bakıcı teyzeye kılım. Eve gelince bi yarım saat oturup tv keyfi yapıcam ama o çocuğu kendi haline bırakıyo ve oğlum da doğal olarak bana musallat oluyo. Efe Üzüm yemek istedi bende görüp. Ben de alıp mutfağa gittim mecburen. 5e çeyrek vardı o sırada. Bi baktım beş dk sonra bi kapı sesi. 45 yaşındaki bi insana giderken Allah'a ısmarladık ddmeyi ben mi öğreticem??!! Bi sonraki otobüse kalmamak için erken çıkıyo. İyi de benim o on dakkaya belki ihtiyacım var?? Belki lavaboya gidicem?? Belki belki belki.... Valla ikinci dönem kreşleri araştırmayı planlıyorum gelecek yıl için.
Olaya ayrı ; rüyana ayrı koptumŞeker portakalı botlarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullansın melisacık ayakları hiiç üşümesin...Diğer ekipmanlara ben de bittim oğlum olmasına rağmen süpürge ve viledayı ben de alsam mı diyorum çünkü sürekli süpürgeyle uğraşıyor ve elinde bez bi yerleri siliyor kız annelerine duyurulur oğlum ev işlerinde çok hamarattır kızlarınıza yardımcı olur
Busmai seni rüyamda gördüm Allah hayır etsin 3 odalı bi yer sen bi odadasın kulağında müzik uzanmışsın koca bir yataga yan odada benim kuzenim var Allah Allah burası neresi diyorum hapis diyolarBi garip oldum uyanınca Allah hayırlara yazsın...
Elifnaz canım gönderdiğin okul nasıl bi yer öğretmenler nasıl bilmiyorum ama inan herkes o kadar çok bişiler getiriyoki bence de küçük bişiler al yarım elma gönül alma hakkaten şu öğretmenler günü beni sinir ediyo öğretmenken de veli olunca da sen gibi kasıcam eminim al bi dert alma bi dert..Öğretmenkende çocuk heves etmiş getirmiş almak istemiyo insan ama almayınca hemen üzülüyolar aamaaann...
Nfkcım...
Baya önceki bir mevzu ama yazamıştım bir türlü içimi dökmem lazım..Kapıyı tıklayıp çocugu ağlatma mevzuu !!
Ya daha önce de demiştim biz alt katta oturdugumuz için her dışarı çıktıklarında muhakkak zile basıyolar ya çocuk ağlıyo ben zaptedemiyorum diyorum yok sanki ben hiç konuşmuyorum bazen kapıyı açmayasım geliyo artık yeter yaa ama cocuk zil çalınca öyle bi çosuyoki gittiklerinde de iki göz iki çesme ugras dur...
Dün yine tam uyutucam zil eşim de evde dedi ya daha kaç kez söylicez çocugu almıcaksanız basmayın diye ben de dellendim iyice kapıdan ceee yapıp gidiyolar 1 2 saat sonra yine zil bu defa evlerine gidiyolarmış aldılar..Bekle bekle yok bi ses geldi korktum eşim yüzü bembeyaz geldi kucagında çocuk ne oldu diyorum bakıyo :18:
Bizim afacan biblo kırmış saçma sapan bişeydi zaten kendileri diyodu amaaan kırılsa da kurtulsak diye neyse evde 10 kişi var en az almışlar ellerine bi 404 yapıştırmaya çalışıyolar o sırada yere bırakmışlar ve herşeyi ağzına götüren çocuk onu ne yapar yer dudakları yapışmıştı eve geldiğinde ağlamıyo da öyle bakıyo çıkarana kadar canımı yedi söylendim durdum yuttu mu diyorum bilmiyorum ki diyo ya bi doktora götürelim diyorum gerek yok diyo evdekilere ne dedin diyorum şimdi sırasımıydı falan filan
offf ben seneye okula nasıl gidicem ne yapıcam bilmiyorum hoşş çocuguma bakmaya meraklı kimseler de yok ama neyse....
Vay be çok ucuza almışsın güle güle giysin kızınteşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun
giydirdik canım rahat yürüyor bende en başta çekindim ama oldu
fiyatına gelincede 20 tl ye aldım
canım geçmiş olsun :26:
teşekkür ederim canım sen hiç oyuncakçı dolaşmıyormusun kızz ben bazen dolaşıyorum dolaşıncada sonuç bu gerçi vileda takımı hediye gelmişti ama olsun
teşekkür ederim canım 20 tl verdim
göster bakalım beğenecekmi
ayy canım yaa geçmedi demi inşallah biraz düzelirsin de ondan sonra artık evi biraz toparla sınavlarda başlamış allah kolaylık versin
Hahha evet doğru onu kastettim zaten çok komik yaa zavallı bünyen artık "ben annemi istiyoooom" diyor heralde:) Allah yardımcın olsun canım benimkız ne rüyası.. uyandiktan sonra uyku sersemligiyle arıyorum annem nerde diye
Bence kozmetik ürünleri olabilir; mutlaka kampanyalı güzel parfümler, kremler vardıraynen canım tek hediye olsa bile kişisel olmaması lazım bütün öğretmenlerin faydalanacağı yada yiyeceği bir şey olmalıyine kafa gitti yemeğe
ufak ufak hepsine almayı istiyorum bende. bizim evimize ziyarete gelenler sınıf ogr. ve davranış ogrt. onlara almak lazım. kuran ogretmenininde fazlasıyla emeği var onada kesin. Bugün muzik öğretmeni aradı oda belliki çok ilgili bir ogretmen oda listeye eklendivay eşimin haline onun icin çok pahalı olmayan küçük güzel hediyecikler bulmam lazım
günaydın canlar..
eşim kendi kalkmış, kahvaltısını etmiş sağolsun. biz de ayşecikle güzel bi kahvaltı edicez inş..
bu akşam ne pişiricem diye düşünüyorum şuan ve çok sıkıcıııı
benim gayet tarzım.
müzikler de danslar da ruhumu hitap ediyor. acaba senin dansın hangisi?
biz yerken ona da ısırtıyoruz. bence bu ona fazla bile.
ben şimdiden ilk aylardaki halini özledim.
bu hali de gidince elimizde artık bi 'çocuk' olacak
yaa, senin de bugünün demek nöbet.
pembiş gelsin de az takılsın sana
benim de ekimdeydi diye hatılıyorum.
dün akşam aşı kartını aradım bulamadım.
yüz kere iğne oldum, 101. de yine tırsıyorum, bendensinnn:18:
evet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
bunlar ayakkabılarımız tahmin edin bakalım ne kadar verdim :44:
Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720
Hamarat bebe.
öğretmen arkidislerim öğretmenler gününde nasıl hediyeler alıyorsunuz, ne hediyeler almaktan hoslaniyorsunuzbirde bizim kızın sınıf ogretmeni var, davranış ogrt. var, kuran, müzik Öğrt. var ben hangi birine hediye alayım.. tek hediyemi hepsine, küçük küçük hediyelermi sonucta onlarinda emekleri var.. insallah veliler topalnirda toplu hediye alınır
Allahaısmarladık demeden çıkması garip olmuş;
Ama 10 dk nın senin için bu kadar önemli olduğunu tahmin etmemiştir..
Bu arada sen önce çocuğuna üzüm vermeden kendin mi yiyosun yuhhh
Olaya ayrı ; rüyana ayrı koptum
Nasıl çıkardın yapıştırıcıyı ; bir anlık dalgınlık olmuştur diycem ama dudakları yapışana kadar nerdelermiş hayret birşey.. Kimseye değil Allaha emanet yavrularımız.
Rüyan da hayrolsun inşallah, hapiste sayılırım zaten keremin gözlerinin hapsindeyim
Vay be çok ucuza almışsın güle güle giysin kızın
Sağol canım cumartesi kadın almaya karar verdim yarım gün,yoksa bu ev adam olmaz :) keremin yaptığım kurabiyeleri afiyetle yemesine bayılıyorum ama her yer kırıntı!!
Hahha evet doğru onu kastettim zaten çok komik yaa zavallı bünyen artık "ben annemi istiyoooom" diyor heralde:) Allah yardımcın olsun canım benim
Bence kozmetik ürünleri olabilir; mutlaka kampanyalı güzel parfümler, kremler vardır
Yoluvercem kız seni ama hastasın diye kıyamıyorum :)
Ya iletişim özürlü kızım teyzemiz. Sabah gelir güler yüzle kapıyı açar günaydın derim o ya Efeye laf atar yada başka bişiler anlatır. Geçen arkadaşlarım geldiğinde de gitme vakti gelince bişi demeden gitmişti. Çok darlandım zaten bugün; daha fazla anlatıp kendimi doldurmak istemiyorum :/
Kız o yemeğini yemişti. Zaten 3-5 üzm yedi gerisini oyuncak etti.
Ha bu arada laf arasında hep söylüyorum okulda yorulduğum için bi beş dakka dinlenmenin bile iyi geldiğini. E arif olan anlar yani.....
ya aslında 1 ogretmen olsa seccade buldum çok güzel ama pahali hepcigine alamam.. parfum iyi fikir .Allahaısmarladık demeden çıkması garip olmuş;
Ama 10 dk nın senin için bu kadar önemli olduğunu tahmin etmemiştir..
Bu arada sen önce çocuğuna üzüm vermeden kendin mi yiyosun yuhhh
Olaya ayrı ; rüyana ayrı koptum
Nasıl çıkardın yapıştırıcıyı ; bir anlık dalgınlık olmuştur diycem ama dudakları yapışana kadar nerdelermiş hayret birşey.. Kimseye değil Allaha emanet yavrularımız.
Rüyan da hayrolsun inşallah, hapiste sayılırım zaten keremin gözlerinin hapsindeyim
Vay be çok ucuza almışsın güle güle giysin kızın
Sağol canım cumartesi kadın almaya karar verdim yarım gün,yoksa bu ev adam olmaz :) keremin yaptığım kurabiyeleri afiyetle yemesine bayılıyorum ama her yer kırıntı!!
Hahha evet doğru onu kastettim zaten çok komik yaa zavallı bünyen artık "ben annemi istiyoooom" diyor heralde:) Allah yardımcın olsun canım benim
Bence kozmetik ürünleri olabilir; mutlaka kampanyalı güzel parfümler, kremler vardır
Ben kapadım ben açıyorum: günaydın!
Eşimin telf dan giriyorum
Sol göğsümün ucunda emzirirken ağrı sızı oluyorelime bişey gelmedi ama ne bu acaba.. Kadın doğumcu bilir mi ki
Valla ilçedeyiz ya zaten, burada öyle şeyler yok, ancak a101 e yada bime gelirse... Kayseriye de 2 haftada bi gidiyoruz oyuncaktan daha önemli ihtiyaçlarımız oluyor genelde. Zaten 1 bütün gün kalıyor. Öyle işte... Küçük yerde yaşamanın zorlukları...teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun
giydirdik canım rahat yürüyor bende en başta çekindim ama oldu
fiyatına gelincede 20 tl ye aldım
canım geçmiş olsun :26:
teşekkür ederim canım sen hiç oyuncakçı dolaşmıyormusun kızz ben bazen dolaşıyorum dolaşıncada sonuç bu gerçi vileda takımı hediye gelmişti ama olsun
teşekkür ederim canım 20 tl verdim
göster bakalım beğenecekmi
ayy canım yaa geçmedi demi inşallah biraz düzelirsin de ondan sonra artık evi biraz toparla sınavlarda başlamış allah kolaylık versin
Sende mi brütüs? Yok ya bencede 5-10 dakkanın önemli olacağını düşünmemiştir. Zaten teyzenin iletişim sorunu olduğunu biliyoruz zaten, onu da böyle kabul et napalım.Bugün bakıcı teyzeye kılım. Eve gelince bi yarım saat oturup tv keyfi yapıcam ama o çocuğu kendi haline bırakıyo ve oğlum da doğal olarak bana musallat oluyo. Efe Üzüm yemek istedi bende görüp. Ben de alıp mutfağa gittim mecburen. 5e çeyrek vardı o sırada. Bi baktım beş dk sonra bi kapı sesi. 45 yaşındaki bi insana giderken Allah'a ısmarladık ddmeyi ben mi öğreticem??!! Bi sonraki otobüse kalmamak için erken çıkıyo. İyi de benim o on dakkaya belki ihtiyacım var?? Belki lavaboya gidicem?? Belki belki belki.... Valla ikinci dönem kreşleri araştırmayı planlıyorum gelecek yıl için.
Bence bilmez, önce bi sağlık ocağına mı gitsen? Geçmiş olsun canım...Ben kapadım ben açıyorum: günaydın!
Eşimin telf dan giriyorum
Sol göğsümün ucunda emzirirken ağrı sızı oluyorelime bişey gelmedi ama ne bu acaba.. Kadın doğumcu bilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?