Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kafamda yazacaklarımı toparlayıp alıntı yapmayayım dedim ama bornum senin uazdığını okuyunca öyle bir şoklandım ki bilmem ne hatırlar yazarım?!?? O yapıştırıcılar ne kadar tehlikeli Allah'ın koca kafalı büyükleri?!?! Bi de eşin de sakinliğini korumuş ya bravo yani!! Ay çok kızdım yahu. Bırakma kız çocuğu; kreşe ver daha iyi bu durumda.

Nfkcım bizde eliptik bisiklet var. Cidden işe yarıyo. Ama 1 saat yapılacak birşey değil o. Çok kalori yaktırıyo ama dediğim gibi çok çok yorucu. Bence koşu bandı alın. Yürüyüş veya koşu en toparlayıcı sporlar sonuçta.

Elifnazcım senin anlattığını ben de rüya sandım :))) kıyamam sana; yorgunluktan oluyo bunlar canım. Hediye olayına gelecek olursam. Okadar çok öğretmene küçük küçük bişi yapacağına yaptır güzel bir pasta; afiyetle yesinler. Çünkü ne kadar tanıyosun ki başkabişi alabilesin?? Yada öğretmenler odasına güzel bir canlı çiçek de olur yok illa ayrı alıcam dersen al herkese birer tane şık çerçeve; elbet koyacak fotoları vardır. Ha bunu da beğenmezsen çantaları için şık ayna alabilirsin. Olmadı kutlama

Pamuk helvacım nimete kötü denmez; haşa :) ama o cheesecakein ğstü aynı kek gibi görünüyo napıyımmmmm ?? :) bi de sanki anasının evinden getirdiği tarifmiş gibi öbür tarife çamur atıyo çiğ diye hahahaha :) bu topiği seviyorum :)

Aryammm ve busmaicim tekrar geçmişler olsun.

Özlemcim umarım nöbetin iyi geçmiştir. Bu haftayı da atlattın :) aşıdan korkulur mu beaaaaaaa

Şeker portakalım herbişinize bayıldımmmmmmm!!! Bot bedava valla süper. İyi günlerde giysin melisacım :)

nfk ben bundan aldım canım.ilk başlarda biraz kulandım ama bu ara iş güç

ara verdim.bel ve karın bölgesini çalıştırıyor.bisiklet daha iyi olur tabii...

Bugün bakıcı teyzeye kılım. Eve gelince bi yarım saat oturup tv keyfi yapıcam ama o çocuğu kendi haline bırakıyo ve oğlum da doğal olarak bana musallat oluyo. Efe Üzüm yemek istedi bende görüp. Ben de alıp mutfağa gittim mecburen. 5e çeyrek vardı o sırada. Bi baktım beş dk sonra bi kapı sesi. 45 yaşındaki bi insana giderken Allah'a ısmarladık ddmeyi ben mi öğreticem??!! Bi sonraki otobüse kalmamak için erken çıkıyo. İyi de benim o on dakkaya belki ihtiyacım var?? Belki lavaboya gidicem?? Belki belki belki.... Valla ikinci dönem kreşleri araştırmayı planlıyorum gelecek yıl için.

hahaha ilahi olmadı alma diyorsun yani.. fikirler güzel olabilir

geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.zehirli madde sonuçta keşke biraz daha dikkatli olsalarmis.
bakmazlarsa sende krese verirsin zaten 2 yaşında oluyor takma kafana şimdiden

Allahaısmarladık demeden çıkması garip olmuş;
Ama 10 dk nın senin için bu kadar önemli olduğunu tahmin etmemiştir..
Bu arada sen önce çocuğuna üzüm vermeden kendin mi yiyosun yuhhh
Olaya ayrı ; rüyana ayrı koptum
Nasıl çıkardın yapıştırıcıyı ; bir anlık dalgınlık olmuştur diycem ama dudakları yapışana kadar nerdelermiş hayret birşey.. Kimseye değil Allaha emanet yavrularımız.
Rüyan da hayrolsun inşallah, hapiste sayılırım zaten keremin gözlerinin hapsindeyim
Vay be çok ucuza almışsın güle güle giysin kızın
Sağol canım cumartesi kadın almaya karar verdim yarım gün,yoksa bu ev adam olmaz :) keremin yaptığım kurabiyeleri afiyetle yemesine bayılıyorum ama her yer kırıntı!!
kız ne rüyası.. uyandiktan sonra uyku sersemligiyle arıyorum annem nerde diye
Hahha evet doğru onu kastettim zaten çok komik yaa zavallı bünyen artık "ben annemi istiyoooom" diyor heralde:) Allah yardımcın olsun canım benim
Bence kozmetik ürünleri olabilir; mutlaka kampanyalı güzel parfümler, kremler vardır

Son düzenleme:
Born şu zili iptal ettirsene ya hala nasıl sabrediyosun

Benimki de kurban bayramındaydı. Sonra da bir türlü gidemedim. 15 gün kadar geçti. Bugün gittim sonunda. Neyseki acımadı.

evet arada nefes verdik o ara ekliyim resimleri bari
bunlar ayakkabılarımız tahmin edin bakalım ne kadar verdim :44:

Eki Görüntüle 851719
Eki Görüntüle 851720

Çok şeker. Rengine bayıldım.

buda viledamız yani tüm temizlik ekipmanlarımız mevcut
Eki Görüntüle 851722
Hamarat bebe.

Öğretmenler gününü bu yüzden hiç sevmiyorum. Ben önceden hediye kabul etmeyeceğimi kesin bir dille söylüyorum.

Yoluvercem kız seni ama hastasın diye kıyamıyorum :)
Ya iletişim özürlü kızım teyzemiz. Sabah gelir güler yüzle kapıyı açar günaydın derim o ya Efeye laf atar yada başka bişiler anlatır. Geçen arkadaşlarım geldiğinde de gitme vakti gelince bişi demeden gitmişti. Çok darlandım zaten bugün; daha fazla anlatıp kendimi doldurmak istemiyorum :/
Kız o yemeğini yemişti. Zaten 3-5 üzm yedi gerisini oyuncak etti.
Ha bu arada laf arasında hep söylüyorum okulda yorulduğum için bi beş dakka dinlenmenin bile iyi geldiğini. E arif olan anlar yani.....

Ya boşver canım demek onun yapısı bu..ne dilli çenebaz sevimlilik abidesi insanlar var; asıl öylelerinden kork.
Şimdi iyileştim gibi; akşama bişey yapmadım eşimden ızgara balık istedim; bi yedim kiii 2 günlük iştahsızlığım sona ermiş:) ama sen yine de yolma beni
Keremi uyuturken çok direndi ellerini uzatıp ağlaması yok mu gülüyorum "aşkımm kıyamam ben sana hadi uyu çok yoruldun" diyorum öpüyorum yatırıyorum; ağladıkça ağlıyor.. Baya uğraştık sonra "Eee yetti ama uyu bakiym, çabuk! "diye bi bağırdım hemen sustu ,sessizce sağa sola döndü biraz sonra da uyudu:) gel de ne yap bu çocuğu; ümidi kesince yattı uyudu bilmiş şey :)

Ben kapadım ben açıyorum: günaydın!
Eşimin telf dan giriyorum

Sol göğsümün ucunda emzirirken ağrı sızı oluyor elime bişey gelmedi ama ne bu acaba.. Kadın doğumcu bilir mi ki

ya aslında 1 ogretmen olsa seccade buldum çok güzel ama pahali hepcigine alamam.. parfum iyi fikir .herkesin kokusuda ayri gerçi bakmak lazım

Sol göğsümün ucunda emzirirken ağrı sızı oluyor elime bişey gelmedi ama ne bu acaba.. Kadın doğumcu bilir mi ki

Benim de bazen çok hassaslaşıyo ve aynı ilk günlerdeki gibi acıyo. Sanırım farketmeden diş kurbanı oluyoruz. Bi süre emzirme bakalım o göğsünden.

Sabahtan bir destan yazdım size teyzemizle ilgili ama sayfa uçurdu; kısmet değilmiş. Özeti ise : bugün boş günüm ve o doktora gidecek ben sabahki kaş bıyık randevuma gittikten sonra.

Günaydınlar herkeseeeeee.

Valla ilçedeyiz ya zaten, burada öyle şeyler yok, ancak a101 e yada bime gelirse... Kayseriye de 2 haftada bi gidiyoruz oyuncaktan daha önemli ihtiyaçlarımız oluyor genelde. Zaten 1 bütün gün kalıyor. Öyle işte... Küçük yerde yaşamanın zorlukları...
Sende mi brütüs? Yok ya bencede 5-10 dakkanın önemli olacağını düşünmemiştir. Zaten teyzenin iletişim sorunu olduğunu biliyoruz zaten, onu da böyle kabul et napalım.

Bence bilmez, önce bi sağlık ocağına mı gitsen? Geçmiş olsun canım...

Herkese günaydınnn....
Ben hala çok kötüyüm ya... Akşam 7 de yattım, sabaha kadar.... Hala toparlanamadım. Nasıl bişimiş yaa!!
Bu arada aryanın iltihabı hala geçmemiş!!!! 2 ay olacak nerdeyse. Antibiyotik kullandık 1 hafta geçmedi, bîrhafta iğne kullandık geçmedi. Şimdide ptesi ye kadar bekleyip bi daha tahlil vereceğiz. Bi yanlışlık mı var acaba diye. Yoksa yeniden iğne yolu göründü. Çok üxüldüm ya. Bu ne biçim bi mikropmuş. Çocuk mahvoldu ilaçlarla. Eriyip gidiyor gözümün önünde:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…