Kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin artık iyileşsin kuzum ya. Gün boyu mamma mamma diye ağlayıp birşey yiyemiyor ne zor bir durum ya.
Benimki de kurban bayramındaydı. Sonra da bir türlü gidemedim. 15 gün kadar geçti. Bugün gittim sonunda. Neyseki acımadı.
Çok şeker. Rengine bayıldım.
Hamarat bebe.
Öğretmenler gününü bu yüzden hiç sevmiyorum. Ben önceden hediye kabul etmeyeceğimi kesin bir dille söylüyorum.
sanırım veliler toplanıp alınsa herkes için daha iyi olur.öğretmen arkidislerim öğretmenler gününde nasıl hediyeler alıyorsunuz, ne hediyeler almaktan hoslaniyorsunuzbirde bizim kızın sınıf ogretmeni var, davranış ogrt. var, kuran, müzik Öğrt. var ben hangi birine hediye alayım.. tek hediyemi hepsine, küçük küçük hediyelermi sonucta onlarinda emekleri var.. insallah veliler topalnirda toplu hediye alınır
eliptik bisiklet tüm vücudu çalıştıran sanırım tek alet.Göbek olayı ne olacak hakikatten ya hueliptik bisiklet o bölgeleri inceltmek için miymiş hiç duymadım faidesini:13:
Bizim sınıftakiler geçen yıl para toplayıp altın almışlardı yalnızca sınıf öğretmenine,
Ama senin de dediğin gibi yalnızca sınıf öğretmeni değil ki , mesela bizde Kur'an öğretmeninin daha çok emeği var çocukların üzerinde ve elinden engelli bi hanım, o yüzden ona ayrımcılık yapılması benim hiç hoşuma gitmedi, onun için ben bu yıl topluluğa katılmayıp ikisine birer küçük hediye düşünüyorum bakalım ...
ben çok değişik tarzda dinlerim, severim.Nfk benim tarzım hip-hop ama izlemeyi severim dansetmeyi değil
yok artık..Nfkcım...
Baya önceki bir mevzu ama yazamıştım bir türlü içimi dökmem lazım..Kapıyı tıklayıp çocugu ağlatma mevzuu !!
Ya daha önce de demiştim biz alt katta oturdugumuz için her dışarı çıktıklarında muhakkak zile basıyolar ya çocuk ağlıyo ben zaptedemiyorum diyorum yok sanki ben hiç konuşmuyorum bazen kapıyı açmayasım geliyo artık yeter yaa ama cocuk zil çalınca öyle bi çosuyoki gittiklerinde de iki göz iki çesme ugras dur...
Dün yine tam uyutucam zil eşim de evde dedi ya daha kaç kez söylicez çocugu almıcaksanız basmayın diye ben de dellendim iyice kapıdan ceee yapıp gidiyolar 1 2 saat sonra yine zil bu defa evlerine gidiyolarmış aldılar..Bekle bekle yok bi ses geldi korktum eşim yüzü bembeyaz geldi kucagında çocuk ne oldu diyorum bakıyo :18:
Bizim afacan biblo kırmış saçma sapan bişeydi zaten kendileri diyodu amaaan kırılsa da kurtulsak diye neyse evde 10 kişi var en az almışlar ellerine bi 404 yapıştırmaya çalışıyolar o sırada yere bırakmışlar ve herşeyi ağzına götüren çocuk onu ne yapar yer dudakları yapışmıştı eve geldiğinde ağlamıyo da öyle bakıyo çıkarana kadar canımı yedi söylendim durdum yuttu mu diyorum bilmiyorum ki diyo ya bi doktora götürelim diyorum gerek yok diyo evdekilere ne dedin diyorum şimdi sırasımıydı falan filan
offf ben seneye okula nasıl gidicem ne yapıcam bilmiyorum hoşş çocuguma bakmaya meraklı kimseler de yok ama neyse....
bacım, yürüyüş bandı benim evim küçük olduğu için kullanışlı olmaz.Nfkcım bizde eliptik bisiklet var. Cidden işe yarıyo. Ama 1 saat yapılacak birşey değil o. Çok kalori yaktırıyo ama dediğim gibi çok çok yorucu. Bence koşu bandı alın. Yürüyüş veya koşu en toparlayıcı sporlar sonuçta.
twister. bazı eliptiklerin twister özelliği de var.nfk ben bundan aldım canım.ilk başlarda biraz kulandım ama bu ara iş güç
ara verdim.bel ve karın bölgesini çalıştırıyor.bisiklet daha iyi olur tabii...
Eki Görüntüle 852207
bacım, e söyle o zaman. dediğin gibi başkası için 10 dk nın önemi yokBugün bakıcı teyzeye kılım. Eve gelince bi yarım saat oturup tv keyfi yapıcam ama o çocuğu kendi haline bırakıyo ve oğlum da doğal olarak bana musallat oluyo. Efe Üzüm yemek istedi bende görüp. Ben de alıp mutfağa gittim mecburen. 5e çeyrek vardı o sırada. Bi baktım beş dk sonra bi kapı sesi. 45 yaşındaki bi insana giderken Allah'a ısmarladık ddmeyi ben mi öğreticem??!! Bi sonraki otobüse kalmamak için erken çıkıyo. İyi de benim o on dakkaya belki ihtiyacım var?? Belki lavaboya gidicem?? Belki belki belki.... Valla ikinci dönem kreşleri araştırmayı planlıyorum gelecek yıl için.
eşim evde olmayınca akşam giriyorum ama genelde evdeAynenn :))))
Tembel topiğimmmmmmmmmm
canım, geçenlerde ben de aynısını yaşamıştım hatırlarsan..Sol göğsümün ucunda emzirirken ağrı sızı oluyorelime bişey gelmedi ama ne bu acaba.. Kadın doğumcu bilir mi ki
bence parfümden daha güzel bi hediye bulabilirsin.ya aslında 1 ogretmen olsa seccade buldum çok güzel ama pahali hepcigine alamam.. parfum iyi fikir .herkesin kokusuda ayri gerçi bakmak lazım
herkese günaydın.bUGÜN aDEN'İ DEDESİNE BIRAKIL KUAFÖRE GİDECEĞİM.
oo, hatunların güzelleşme günü bugün... ben sabahki kaş bıyık randevuma gittikten sonra.
Günaydınlar herkeseeeeee.
Ben hala çok kötüyüm ya... Akşam 7 de yattım, sabaha kadar.... Hala toparlanamadım. Nasıl bişimiş yaa!!
Bu arada aryanın iltihabı hala geçmemiş!!!! 2 ay olacak nerdeyse. Antibiyotik kullandık 1 hafta geçmedi, bîrhafta iğne kullandık geçmedi. Şimdide ptesi ye kadar bekleyip bi daha tahlil vereceğiz. Bi yanlışlık mı var acaba diye. Yoksa yeniden iğne yolu göründü. Çok üxüldüm ya. Bu ne biçim bi mikropmuş. Çocuk mahvoldu ilaçlarla. Eriyip gidiyor gözümün önünde:/
ah canım ya, bi yakanız kurtulmuyor şu hastalıklardan.. :26:Kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin artık iyileşsin kuzum ya. Gün boyu mamma mamma diye ağlayıp birşey yiyemiyor ne zor bir durum ya.
ayyy canım benim çok geçmiş olsun hala devammi ediyor :26:
ben senin yerinde olsam başka dr götürürdum. doktorlarin verdikleri ilac bile farklı.
benim büyük kizda yeni atlatti biliyorsun gerçekten çok zorlandı . yavrunda inşallah çabucak toparlanir. iştahsızlık normal benim kizda kilo vermişti. boyle kolay soyledigime bakma çok üzüldük zaten kilosu azdı iyice gittisimdi yavas yavas toparliyor şükür seninkide toparlar inşallah
Hediye olayına gelecek olursam. Okadar çok öğretmene küçük küçük bişi yapacağına yaptır güzel bir pasta; afiyetle yesinler. Çünkü ne kadar tanıyosun ki başkabişi alabilesin?? Yada öğretmenler odasına güzel bir canlı çiçek de oluryok illa ayrı alıcam dersen al herkese birer tane şık çerçeve; elbet koyacak fotoları vardır. Ha bunu da beğenmezsen çantaları için şık ayna alabilirsin. Olmadı kutlama
Kuaför candır :)herkese günaydın.bUGÜN aDEN'İ DEDESİNE BIRAKIL KUAFÖRE GİDECEĞİM.
Valla ilçedeyiz ya zaten, burada öyle şeyler yok, ancak a101 e yada bime gelirse... Kayseriye de 2 haftada bi gidiyoruz oyuncaktan daha önemli ihtiyaçlarımız oluyor genelde. Zaten 1 bütün gün kalıyor. Öyle işte... Küçük yerde yaşamanın zorlukları...
Sende mi brütüs? Yok ya bencede 5-10 dakkanın önemli olacağını düşünmemiştir. Zaten teyzenin iletişim sorunu olduğunu biliyoruz zaten, onu da böyle kabul et napalım.
Bence bilmez, önce bi sağlık ocağına mı gitsen? Geçmiş olsun canım...
Herkese günaydınnn....
Ben hala çok kötüyüm ya... Akşam 7 de yattım, sabaha kadar.... Hala toparlanamadım. Nasıl bişimiş yaa!!
Bu arada aryanın iltihabı hala geçmemiş!!!! 2 ay olacak nerdeyse. Antibiyotik kullandık 1 hafta geçmedi, bîrhafta iğne kullandık geçmedi. Şimdide ptesi ye kadar bekleyip bi daha tahlil vereceğiz. Bi yanlışlık mı var acaba diye. Yoksa yeniden iğne yolu göründü. Çok üxüldüm ya. Bu ne biçim bi mikropmuş. Çocuk mahvoldu ilaçlarla. Eriyip gidiyor gözümün önünde:/
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin artık iyileşsin kuzum ya. Gün boyu mamma mamma diye ağlayıp birşey yiyemiyor ne zor bir durum ya.
yağmurlu bir istanbul sabahından günaydın
artık kış geldi herhalde güneşli günleri özliycezz
born canım yaa bende çok sinirlendim valla kızların dediği gibi sen kreşi bir düşün araştır işe başlamadan
pempiş hım sen normalde kadına anlayacağını düşündüğün için aralarda laflar söylüyorsun ama o üzerine alınmıyor demekki bu şekilde olmayacak al karşına ciddi ciddi söyle o zaman yapmaz bence
busmaidemek biraz daha iyisin iyi balık iyi gelmiş bizde bu akşam kısmetse bir balık ziyafeti çekmeyi planlıyoruz annemlerde
aryam canım yaa inşallah bir an evvel geçer başka bir doktora daha mı götürsen:44:
özlem teşekkür ederim canım
elifnaz bencede ufakda olsa öğretmenlere hepsine al canım
günaydın canlarım cigerlerimm
bugün hava kapalı, valla ruhum daraldı..
daha kötüsü akşam iki posta çamaşır yıkanmıştı.
çamaşırlığa fazla gelen eşimin pantolon ve gömleklerini balkonun dış kısmına astım.
gece yağmur yağmış. halen de yağıyor. ama çamaşırlar hala dışarıda
birazdan toplayıp makineye atıcam, sıkması için.. ne iyi ev hanımıyım değ miiiii?
akşam eşime aşure için malzeme listesini mesajlamıştım görmemiş. bugün alırsa yarın yapıcam inş.
yemeğim var, kv evdeyse ayşeciği bırakıp 2 senedir gitmediğim ümraniyeye gitmeyi planlıyorum
sanırım veliler toplanıp alınsa herkes için daha iyi olur.
ama organizasyon işi. bu konuda aşırı sosyal ve sorumluluk alacak aktif bi veliniz varsa, kolay olur
eliptik bisiklet tüm vücudu çalıştıran sanırım tek alet.
ama kafaya koydum. bugün net karar verip seçicem, hemen alıcaz inş.
kendimden özellikle göbeğimden iğrenmeye başladım. ya o gidecek ya o gidecek arkadaşımmm!!!
e madem veliler para topluyor, neden tek öğretmene hediye alınıyor.
adam başı 20 lira bile toplansa epey para çıkar. çapı ufak olur ama herkes memnun olur di mi?
ben çok değişik tarzda dinlerim, severim.
ama en sevdiğim, türk sanat müziğidir. lakin onda bile oynarım ben.
oynamadan keyfi mi çıkar beah!
yok artık..
kızım, madem onlar anlamıyor. bi kağıda zile basmayın yazacaksın, kapı zilinin üstüne bantlayacaksın.
gerekirse, bina girişindekine de yapıştır.. onlara hava hoş tabi ne kadar rahatsızlık verdiklerini anlamıyorlar.
empati yoksunu bazıları..
kv nin bile bi kağıdı var. ayşecik orada uyurken onu kapının dışına asıyor, gelen zile basmasın diye..
şu yapıştırıcı olayına yuuuun! diyorum arkadaşım.
bu ne yaa? eşin de ne kadar sakin???
ama söyliyim, bu olay senin gözetiminde, yahut senin ailenin evinde olsa bak bakalım neler olurdu...
bacım sen nasılsa 2 yaşına kadar çalışmıcam diyorsun, birdahaki sezona neredeyse 2,5 yaşına yaklaşacak.
kreş en iyisi. yengem de öğretmen. şuan çalışmak pek aklında yok ama, o bile bi kreş araştırıyor. ne olur ne olmaz.
bence sen şimdiden fizibiliteni yap. kimseye minnet etme bacım
bacım, yürüyüş bandı benim evim küçük olduğu için kullanışlı olmaz.
bir de elektrikli.. daha önemlisi, ben daha çok kas grubu çalışsın istiyorum, araştırmama göre en iyisi eliptik bisiklet.
günde yarım saat ve iki hafdada gözle görülür fark. işte istediğim tam da bu!:108:
seninki ne marka ve model? bi bakam.. :126:
twister. bazı eliptiklerin twister özelliği de var.
bu da etkili bi aletmiş..
ah canım beniiiim, nasıl da düşünmüş bacısını, gel öpücemmm
bacım, e söyle o zaman. dediğin gibi başkası için 10 dk nın önemi yok
ama senin için 1 dk bile mesele oluyor, tuvalete gidemiyorsun. varsın sonraki otobüse binsin yani.
hatırla çocuk bakmıyor kiii?
eşim evde olmayınca akşam giriyorum ama genelde evde
canım, geçenlerde ben de aynısını yaşamıştım hatırlarsan..
bana kalırsa kerem emerken biraz sert davrandı, zaten hassas bi bölge, anında zedelendi o yüzden acıyordur.
biraz ara ver, diğer göğsünden emzir. inş bir iki güne geçer
bence parfümden daha güzel bi hediye bulabilirsin.
dediğin gibi herkesin kokusu farklı. kullanmıyor da olabilir. ben mesela, 2 tane var ama kullanmıyorum.
3yü sipariş edicem.bu işin şakası tabi, dışarda kullanmıyorum anlamında dedim.
neyse hem de pahalı bi hediye, yani iyi bi şeye en azından 50-60 lira vereceksin..
oo, hatunların güzelleşme günü bugün
ben de röfle yaptırmak istiyorum, ama adam gibi yer yooook!
ah canım ya, bi yakanız kurtulmuyor şu hastalıklardan.. :26:
geçmiş olsun, inş yavrucum çabucak iyi olur.
valla çok güzel fikirlerin var.
pasta mesela, bunu kimse düşünmez sanırım. çünkü herkes somut bi eşya düşünüyor hediyeyi.
çerçeve, biblo süs eşyası klasik ama her zaman iş görür bi hediye.
ama aynaa, züpper bi fikir.inan her kullandıklarında seni hatırlarlar.
ve çok kullandıkları için her zaman akıllarında olursun ahahahah
Kuaför candır :)
Ya bu nasıl bi mikrop ya?!?! Nasıl bu kadar dirençli olabiliyo?? Gerçi geçen eşim tvde izlemiş; artık tüm antibiyotiklere bağışıklık kazanmış mikroplar :/ inşallah Aryacım tez zamanda iyileşir
Karşıma çekip konuşursam sinirimi yenemeyip işi koparabilirim o yüzden istemiyorum. Biraz sakinleşincr belki...
Ya napıyon kızım sennnn?!?! Sonunu bulamadım resmen yazının :)
Bizimki voit marka. İkisi de çok yer kaplıyo sonuçta..
Dediğin gibi hayrına bakmıyo. Ama çok farklı ve beni sinirlendiren bi yapısı var o yüzden konuşmayı erteliyorum. Tersim pistir :))
Kendine düzgün bir kuaför bulman şart. Nereye kadar kuaförsüz olur kippp
Hahaha. Benim en sevmediğim hediye çiçek oluyo. Görüntü süper ama çok çabuk soluyorlar malum :/ açıkcası siyah mavi kırmızı pilot kalem alıp fiyonkla bağlasalar verseler daha iyi
şeker portakalımm, maltepeden ümraniyeye direkt vasıta var mı?
e5 üzerinden hangi otobüsler geçiyor blmyrm. yoksa metroyla göztepe köprüsü, ordan ümraniye otobüsleri mi tek yol?:44:
canım maltepeden ümraniyeye direk yok maalesef
ya bostancı köprüsünde ineceksin ordan minibüse bineceksin dudulu tarafına giden sonra çarşıya
ya da göztepe köprüsünde inip diğer üst geçidin ordan geçen 20ü ye bineceksin çarşıda inersin bu daha rahat olur senin için
çiçeği severim ama hediye olarak değil ben bi pilot kalemede kanmazdim. sanırım ben öğretmen olsaymisim çocuklara eksik listesi verirdim ay ne fenayim
çiçeği severim ama hediye olarak değil ben bi pilot kalemede kanmazdim. sanırım ben öğretmen olsaymisim çocuklara eksik listesi verirdim ay ne fenayim
ben evlenene kadar saçımı annem kesiyordu kızıııım!!!
kuaföre evlendikten sonra gitmeye başladım
İşte benim kocam çok ilginç herşey olacagına varır mod on sürekli yani takdiri ilahi diyo yaa diyorum tedbir nerede benim ailemde olsa olay tabi daha çok kızar ama bana onlara yine bişey demez surat asmaz olacagı varmış der geçer yani aşırı rahat bi yapısı var zile asıcam ya da kesicem diyorum hee halamın kızı da yapmıştı diyo ee diyorum ayıp diyoBen bi gün kafayı yicem de ne zaman..Kreş hiç istemiyorum ama sonum o gibi duruyo...
Aryacım inanki çok çok üzüldüm yavrular hastayken insanın içi nasıl gidiyo kendi oğlum hastaymış gibi üzüldüm inan çok çok dua edicem inşallah tez zamanda atlatsın şu anda çok ciddi bir mikrop var hasta olan 1 aya yakın çekiyo yeğenim de hasta çok uzun sürdü Rabbim acil şifalar versin...
Bugün de hava yağmurlu ve çok sıkıcı...Yarın annemlere gidiyim diyorum ama eşim araba yok otobüsle git diyo
Dedim pes kp in arabasını herkes çok alakasız yerlere kullanıyo bana böyle bi çocukla otobüs yolculugu yap diyosun yine götürcek en sonunda boşa canımı sıkıyo sinir oluyorum dün gece de öyle tartıştık dışarı cıktı o gelmeden de yattım sabah da erkenden gitmiş zaten hava o herşey canımı sıktı kız nfk benim yerime de gez ümraniye güzeldir ama fatih başkadır başka
Pembişcimin pasta fikri Süpermiş bence de, çaldım fikriaynen canım tek hediye olsa bile kişisel olmaması lazım bütün öğretmenlerin faydalanacağı yada yiyeceği bir şey olmalıyine kafa gitti yemeğe
ufak ufak hepsine almayı istiyorum bende. bizim evimize ziyarete gelenler sınıf ogr. ve davranış ogrt. onlara almak lazım. kuran ogretmenininde fazlasıyla emeği var onada kesin. Bugün muzik öğretmeni aradı oda belliki çok ilgili bir ogretmen oda listeye eklendivay eşimin haline onun icin çok pahalı olmayan küçük güzel hediyecikler bulmam lazım
Fotografa bakıp sevinerek süpürge sesi çıkarttı, hemen bir tane alalım , sağol canımteşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun
giydirdik canım rahat yürüyor bende en başta çekindim ama oldu
fiyatına gelincede 20 tl ye aldım
canım geçmiş olsun :26:
teşekkür ederim canım sen hiç oyuncakçı dolaşmıyormusun kızz ben bazen dolaşıyorum dolaşıncada sonuç bu gerçi vileda takımı hediye gelmişti ama olsun
teşekkür ederim canım 20 tl verdim
göster bakalım beğenecekmi
ayy canım yaa geçmedi demi inşallah biraz düzelirsin de ondan sonra artık evi biraz toparla sınavlarda başlamış allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun cnm , böyle rahat herşey olur diyen bir eş de bende var,Şeker portakalı botlarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullansın melisacık ayakları hiiç üşümesin...Diğer ekipmanlara ben de bittim oğlum olmasına rağmen süpürge ve viledayı ben de alsam mı diyorum çünkü sürekli süpürgeyle uğraşıyor ve elinde bez bi yerleri siliyor kız annelerine duyurulur oğlum ev işlerinde çok hamarattır kızlarınıza yardımcı olur
Busmai seni rüyamda gördüm Allah hayır etsin 3 odalı bi yer sen bi odadasın kulağında müzik uzanmışsın koca bir yataga yan odada benim kuzenim var Allah Allah burası neresi diyorum hapis diyolarBi garip oldum uyanınca Allah hayırlara yazsın...
Elifnaz canım gönderdiğin okul nasıl bi yer öğretmenler nasıl bilmiyorum ama inan herkes o kadar çok bişiler getiriyoki bence de küçük bişiler al yarım elma gönül alma hakkaten şu öğretmenler günü beni sinir ediyo öğretmenken de veli olunca da sen gibi kasıcam eminim al bi dert alma bi dert..Öğretmenkende çocuk heves etmiş getirmiş almak istemiyo insan ama almayınca hemen üzülüyolar aamaaann...
Nfkcım...
Baya önceki bir mevzu ama yazamıştım bir türlü içimi dökmem lazım..Kapıyı tıklayıp çocugu ağlatma mevzuu !!
Ya daha önce de demiştim biz alt katta oturdugumuz için her dışarı çıktıklarında muhakkak zile basıyolar ya çocuk ağlıyo ben zaptedemiyorum diyorum yok sanki ben hiç konuşmuyorum bazen kapıyı açmayasım geliyo artık yeter yaa ama cocuk zil çalınca öyle bi çosuyoki gittiklerinde de iki göz iki çesme ugras dur...
Dün yine tam uyutucam zil eşim de evde dedi ya daha kaç kez söylicez çocugu almıcaksanız basmayın diye ben de dellendim iyice kapıdan ceee yapıp gidiyolar 1 2 saat sonra yine zil bu defa evlerine gidiyolarmış aldılar..Bekle bekle yok bi ses geldi korktum eşim yüzü bembeyaz geldi kucagında çocuk ne oldu diyorum bakıyo :18:
Bizim afacan biblo kırmış saçma sapan bişeydi zaten kendileri diyodu amaaan kırılsa da kurtulsak diye neyse evde 10 kişi var en az almışlar ellerine bi 404 yapıştırmaya çalışıyolar o sırada yere bırakmışlar ve herşeyi ağzına götüren çocuk onu ne yapar yer dudakları yapışmıştı eve geldiğinde ağlamıyo da öyle bakıyo çıkarana kadar canımı yedi söylendim durdum yuttu mu diyorum bilmiyorum ki diyo ya bi doktora götürelim diyorum gerek yok diyo evdekilere ne dedin diyorum şimdi sırasımıydı falan filan
offf ben seneye okula nasıl gidicem ne yapıcam bilmiyorum hoşş çocuguma bakmaya meraklı kimseler de yok ama neyse....
Kafamda yazacaklarımı toparlayıp alıntı yapmayayım dedim ama bornum senin uazdığını okuyunca öyle bir şoklandım ki bilmem ne hatırlar yazarım?!?? O yapıştırıcılar ne kadar tehlikeli Allah'ın koca kafalı büyükleri?!?! Bi de eşin de sakinliğini korumuş ya bravo yani!! Ay çok kızdım yahu. Bırakma kız çocuğu; kreşe ver daha iyi bu durumda.
Nfkcım bizde eliptik bisiklet var. Cidden işe yarıyo. Ama 1 saat yapılacak birşey değil o. Çok kalori yaktırıyo ama dediğim gibi çok çok yorucu. Bence koşu bandı alın. Yürüyüş veya koşu en toparlayıcı sporlar sonuçta.
Elifnazcım senin anlattığını ben de rüya sandım :))) kıyamam sana; yorgunluktan oluyo bunlar canım. Hediye olayına gelecek olursam. Okadar çok öğretmene küçük küçük bişi yapacağına yaptır güzel bir pasta; afiyetle yesinler. Çünkü ne kadar tanıyosun ki başkabişi alabilesin?? Yada öğretmenler odasına güzel bir canlı çiçek de oluryok illa ayrı alıcam dersen al herkese birer tane şık çerçeve; elbet koyacak fotoları vardır. Ha bunu da beğenmezsen çantaları için şık ayna alabilirsin. Olmadı kutlama
Pamuk helvacım nimete kötü denmez; haşa :) ama o cheesecakein ğstü aynı kek gibi görünüyo napıyımmmmm?? :) bi de sanki anasının evinden getirdiği tarifmiş gibi öbür tarife çamur atıyo çiğ diye hahahaha :) bu topiği seviyorum :)
Aryammm ve busmaicim tekrar geçmişler olsun.
Özlemcim umarım nöbetin iyi geçmiştir. Bu haftayı da atlattın :) aşıdan korkulur mu beaaaaaaa
Şeker portakalım herbişinize bayıldımmmmmmm!!! Bot bedava valla süper. İyi günlerde giysin melisacım :)
En güzeli bence de, hele altın gibi büyük meblağlı hediyeleri asla kabul etmezdim ben de olsam...Benimki de kurban bayramındaydı. Sonra da bir türlü gidemedim. 15 gün kadar geçti. Bugün gittim sonunda. Neyseki acımadı.
Çok şeker. Rengine bayıldım.
Hamarat bebe.
Öğretmenler gününü bu yüzden hiç sevmiyorum. Ben önceden hediye kabul etmeyeceğimi kesin bir dille söylüyorum.
Oyy kızma kuzucuğa annesi, bak nasıl da söz dinlemiş dönmüş uyumuş, maşaallahYa boşver canım demek onun yapısı bu..ne dilli çenebaz sevimlilik abidesi insanlar var; asıl öylelerinden kork.
Şimdi iyileştim gibi; akşama bişey yapmadım eşimden ızgara balık istedim; bi yedim kiii 2 günlük iştahsızlığım sona ermiş:) ama sen yine de yolma beni
Keremi uyuturken çok direndi ellerini uzatıp ağlaması yok mu gülüyorum "aşkımm kıyamam ben sana hadi uyu çok yoruldun" diyorum öpüyorum yatırıyorum; ağladıkça ağlıyor.. Baya uğraştık sonra "Eee yetti ama uyu bakiym, çabuk! "diye bi bağırdım hemen sustu ,sessizce sağa sola döndü biraz sonra da uyudu:) gel de ne yap bu çocuğu; ümidi kesince yattı uyudu bilmiş şey :)
Göğüs ucu çatlağı olmuş olabilir cnm benim de arada oluyor dişi ile zedelediği zaman..Ben kapadım ben açıyorum: günaydın!
Eşimin telf dan giriyorum
Sol göğsümün ucunda emzirirken ağrı sızı oluyorelime bişey gelmedi ama ne bu acaba.. Kadın doğumcu bilir mi ki
Seccade nereden cnm fikir olur bana daya aslında 1 ogretmen olsa seccade buldum çok güzel ama pahali hepcigine alamam.. parfum iyi fikir .herkesin kokusuda ayri gerçi bakmak lazım
Rabb'im şifalar versin cnm çok zor onların derdine derman olamamak, inşaallah kısa zamanda atar vücudu iltihabı...Kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin artık iyileşsin kuzum ya. Gün boyu mamma mamma diye ağlayıp birşey yiyemiyor ne zor bir durum ya.
Benim de başıma aynı şey geldi , balkon ipindeki çamaşırlarım astığım halinden daha ıslak ne yazık kigünaydın canlarım cigerlerimm
bugün hava kapalı, valla ruhum daraldı..
daha kötüsü akşam iki posta çamaşır yıkanmıştı.
çamaşırlığa fazla gelen eşimin pantolon ve gömleklerini balkonun dış kısmına astım.
gece yağmur yağmış. halen de yağıyor. ama çamaşırlar hala dışarıda
birazdan toplayıp makineye atıcam, sıkması için.. ne iyi ev hanımıyım değ miiiii?
akşam eşime aşure için malzeme listesini mesajlamıştım görmemiş. bugün alırsa yarın yapıcam inş.
yemeğim var, kv evdeyse ayşeciği bırakıp 2 senedir gitmediğim ümraniyeye gitmeyi planlıyorum
sanırım veliler toplanıp alınsa herkes için daha iyi olur.
ama organizasyon işi. bu konuda aşırı sosyal ve sorumluluk alacak aktif bi veliniz varsa, kolay olur
eliptik bisiklet tüm vücudu çalıştıran sanırım tek alet.
ama kafaya koydum. bugün net karar verip seçicem, hemen alıcaz inş.
kendimden özellikle göbeğimden iğrenmeye başladım. ya o gidecek ya o gidecek arkadaşımmm!!!
e madem veliler para topluyor, neden tek öğretmene hediye alınıyor.
adam başı 20 lira bile toplansa epey para çıkar. çapı ufak olur ama herkes memnun olur di mi?
ben çok değişik tarzda dinlerim, severim.
ama en sevdiğim, türk sanat müziğidir. lakin onda bile oynarım ben.
oynamadan keyfi mi çıkar beah!
yok artık..
kızım, madem onlar anlamıyor. bi kağıda zile basmayın yazacaksın, kapı zilinin üstüne bantlayacaksın.
gerekirse, bina girişindekine de yapıştır.. onlara hava hoş tabi ne kadar rahatsızlık verdiklerini anlamıyorlar.
empati yoksunu bazıları..
kv nin bile bi kağıdı var. ayşecik orada uyurken onu kapının dışına asıyor, gelen zile basmasın diye..
şu yapıştırıcı olayına yuuuun! diyorum arkadaşım.
bu ne yaa? eşin de ne kadar sakin???
ama söyliyim, bu olay senin gözetiminde, yahut senin ailenin evinde olsa bak bakalım neler olurdu...
bacım sen nasılsa 2 yaşına kadar çalışmıcam diyorsun, birdahaki sezona neredeyse 2,5 yaşına yaklaşacak.
kreş en iyisi. yengem de öğretmen. şuan çalışmak pek aklında yok ama, o bile bi kreş araştırıyor. ne olur ne olmaz.
bence sen şimdiden fizibiliteni yap. kimseye minnet etme bacım
bacım, yürüyüş bandı benim evim küçük olduğu için kullanışlı olmaz.
bir de elektrikli.. daha önemlisi, ben daha çok kas grubu çalışsın istiyorum, araştırmama göre en iyisi eliptik bisiklet.
günde yarım saat ve iki hafdada gözle görülür fark. işte istediğim tam da bu!:108:
seninki ne marka ve model? bi bakam.. :126:
twister. bazı eliptiklerin twister özelliği de var.
bu da etkili bi aletmiş..
ah canım beniiiim, nasıl da düşünmüş bacısını, gel öpücemmm
bacım, e söyle o zaman. dediğin gibi başkası için 10 dk nın önemi yok
ama senin için 1 dk bile mesele oluyor, tuvalete gidemiyorsun. varsın sonraki otobüse binsin yani.
hatırla çocuk bakmıyor kiii?
eşim evde olmayınca akşam giriyorum ama genelde evde
canım, geçenlerde ben de aynısını yaşamıştım hatırlarsan..
bana kalırsa kerem emerken biraz sert davrandı, zaten hassas bi bölge, anında zedelendi o yüzden acıyordur.
biraz ara ver, diğer göğsünden emzir. inş bir iki güne geçer
bence parfümden daha güzel bi hediye bulabilirsin.
dediğin gibi herkesin kokusu farklı. kullanmıyor da olabilir. ben mesela, 2 tane var ama kullanmıyorum.
3yü sipariş edicem.bu işin şakası tabi, dışarda kullanmıyorum anlamında dedim.
neyse hem de pahalı bi hediye, yani iyi bi şeye en azından 50-60 lira vereceksin..
oo, hatunların güzelleşme günü bugün
ben de röfle yaptırmak istiyorum, ama adam gibi yer yooook!
ah canım ya, bi yakanız kurtulmuyor şu hastalıklardan.. :26:
geçmiş olsun, inş yavrucum çabucak iyi olur.
Kuaför candır :)
Ya bu nasıl bi mikrop ya?!?! Nasıl bu kadar dirençli olabiliyo?? Gerçi geçen eşim tvde izlemiş; artık tüm antibiyotiklere bağışıklık kazanmış mikroplar :/ inşallah Aryacım tez zamanda iyileşir
Karşıma çekip konuşursam sinirimi yenemeyip işi koparabilirim o yüzden istemiyorum. Biraz sakinleşincr belki...
Ya napıyon kızım sennnn?!?! Sonunu bulamadım resmen yazının :)
Bizimki voit marka. İkisi de çok yer kaplıyo sonuçta..
Dediğin gibi hayrına bakmıyo. Ama çok farklı ve beni sinirlendiren bi yapısı var o yüzden konuşmayı erteliyorum. Tersim pistir :))
Hahaha. Benim en sevmediğim hediye çiçek oluyo. Görüntü süper ama çok çabuk soluyorlar malum :/ açıkcası siyah mavi kırmızı pilot kalem alıp fiyonkla bağlasalar verseler daha iyi
Ümraniye planı suya mı düştü yani , senin kv bayağı sosyal bi hanım , evde pek durmuyorevet iş olacağına varır ama öyle diye ortalık yerde deterjan falan bırakmıyoruz di mi?
enişte genel kanısını çocuk konusunda da uygulamasın.. sonra canı yanar..
kreş konusunda önyargılısın ama öbür türlüsünü de görüyorsun işte.. :100:
daha önce de böyle olmuştu. otobüsle git demişti de seni sonra kendi götürmüştü, şaşkın eniştee
kv evde yok, telefonu da açmıyor..
boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye
evet iş olacağına varır ama öyle diye ortalık yerde deterjan falan bırakmıyoruz di mi?
enişte genel kanısını çocuk konusunda da uygulamasın.. sonra canı yanar..
kreş konusunda önyargılısın ama öbür türlüsünü de görüyorsun işte.. :100:
daha önce de böyle olmuştu. otobüsle git demişti de seni sonra kendi götürmüştü, şaşkın eniştee
kv evde yok, telefonu da açmıyor..
boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye
Pembişcimin pasta fikri Süpermiş bence de, çaldım fikriüzerine de öğretmenler gününüz kutlu olsun pamuk helva yazdırdık mı tamamdır
Fotografa bakıp sevinerek süpürge sesi çıkarttı, hemen bir tane alalım , sağol canım
Çok geçmiş olsun cnm , böyle rahat herşey olur diyen bir eş de bende var,
Bayram ziyaretine giderken uzun yola, Selim kokuyor gibi geldi. Neyse durduk ben ön koltuktaki bebek çantasından bez almaya eğildim, eşim de oğlanı yere bırakıp, kızın koltuğuna uzanmış kemerini sökmek için, o arada oğlan başıboş tabii; yalnız bir kaç saniyelik olay bu anlattıklarım; bezi aldım kafamı kaldırdım bi baktım Selim yok, nerede diyorum ; e ben kıza bakıyordum diyor , ya hu ben sana demedim mi "şu bezi alana kadar çocukla ilgilen diye... Ayy sağa bakıyorum yok, sola bakıyorum, park etmiş arabaların arasına bakıyorum yok, ben ağlamaya başladım tabii, bizimki hala sakin sakin buralardadır diyor, neyse çocuk almış başını tesisin içine doğru girmiş, ama o birkaç saniyede 10 yaş yaşlandım ... En kesin çözüm bunlara çocuk emanet etmemek galiba cnm
seni kızdırmak hoşuma gidiyor pembişcim şaka bir yana orijinali böyle ıslak ıslak açık renk , ben diğerini o yüzden seviyorum daha kekimsi, fakat tadı ve yumuşaklığı yine bildiğin çiskek
En güzeli bence de, hele altın gibi büyük meblağlı hediyeleri asla kabul etmezdim ben de olsam...
Oyy kızma kuzucuğa annesi, bak nasıl da söz dinlemiş dönmüş uyumuş, maşaallah
Göğüs ucu çatlağı olmuş olabilir cnm benim de arada oluyor dişi ile zedelediği zaman..
Seccade nereden cnm fikir olur bana da
Rabb'im şifalar versin cnm çok zor onların derdine derman olamamak, inşaallah kısa zamanda atar vücudu iltihabı...
Benim de başıma aynı şey geldi , balkon ipindeki çamaşırlarım astığım halinden daha ıslak ne yazık ki
Aynı fikirdeyim , ben de ikisine eşit şartlarda aynı hediye alınmalı dedim fekat o bahsedilen çok sosyal çok girişimci Veli seçilen arkadaş sınıf öğretmenine altın almayı münasip görmüşbu yıl katılmıycam zaten , ne saçma ya sanki evleniyor da altın alıyoruz
bence de en güzel hediye , sizin en işinize yarayacak şey neticede benim babacığım da eğitimciyi ve her öğretmenler gününde tek bir gülle gelirdi, onu da anneme verirdi, diğer gelen hediyeleri ihtiyac sahibi öğrencilere dağıtırmış biz sonradan öğrendik arkadaşları anlattı, Nur içinde yatsın tontonum
Ümraniye planı suya mı düştü yani , senin kv bayağı sosyal bi hanım , evde pek durmuyormaşaallah ...
Borncum bence de Fatih başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?