Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet fatih! Bi daha gitmem, Avm ler forever
Canım Allah rahmet etsin babana çok üzüldüm çok özlüyor olmalısın
Tesise mi gitmiş?? :)))) ilahi selim
Senin yerinde olsam "tamam biletimi al " der ve resti çekerdim! Zili kıssın bari
Biliyoz tersin pis; sen gene de anlat destanını
Ben de çiçek sevmem kuru kalabalık
Kullanmasak da kozmetik ürünleri biriktirmeyi herkes sever :)
Sen o oynamaya hiç bisiklete gerek duyma zaten bacımmm
öğretmen olsam 24 Kasımi dört gözle beklerdim çok severim hediye almayida vermeyide
Ben deee
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Aryaya çok üzülüyorum perişan oldu yavrucak Allahım şifasını versin acilen
Olabilir dişten; ama emzirmesem kötü olur dye korktum
ya aslında 1 ogretmen olsa seccade buldum çok güzel ama pahali hepcigine alamam.. parfum iyi fikir .herkesin kokusuda ayri gerçi bakmak lazım
Nemlendirici, vücut losyonu .. Vs de olabilir
Bütçen nedir

bornnun kocası gibi akışına bıraktım olayı.
çamaşırları toplamadım ve şuan güneş açtı
ahahahah

babanın mekanı cennet olsun, ince düşünceli insanlar azdır..

evet, aman gezsin. evde durup bana sarmasından eydir, deeğ mi?

bu arada anlattığın olayda eşine de pes dedim.. anladım ki ben 'çok rahat baba' da sevmiiiim

hadi, inş o zaman da görürüz seni..
acaba gerçekten öyle mi olacaksın? yoksa efenin bebeleri için fedakarlık mı yapcaksın?

kızıııııım, koskoca 16 yıl. buna senin engiiiin hediye fikirlerin bile dayanamaz-ki dayanamamış
bu vesileyle nice yıllara,26-36-46... yıllara inşş

pembiş, tarifte en son neye karar verdin. ben kaçırdım sanırım.
ama şöyle bi şey var. en son yaptığımız frambuazlı tarttan geriye avuç içi kadar kalmış dondurucuda.
adam gidip gelip, nfk şundan bol kremalı bi tatlı yapsana diyip duruyor kız. de git diyom ama içimi de eritiyo kerata..
sen daha önce cheesecake in kremasının içine yerleştirdiğini söylemiştin. ben öyle yapsam daha iyi olacak.
tabi yeni bi paket frambuaz alıcam önce. ama dediğim gibi, alt kısımdaki bisküvili kek kısmına bi çere gerek.
bu sefer daha yumuşak olsun istiyorum. bu vesileyle, ellerinden öperim ablammm!

sende ibb harita gibisin maşallah

benim bi ogretmen arkadaşa veliler bilezik yapmış
instagram da var canım yadigarevim diye geçiyor belki gormussundur. fiatini sordum ben 150 tl
fatih severler olarak bi fatih çıkarması yaparız inşallah. tabi önce bizim çocukların büyümesi lazım.

bendeki çeneyi destekleyen bi kk zaten..
kalplerim artmış, ahahahah

kişi başı 50 düşünüyordum ama toplam 200 yapar :26: eşim ne düşünür bilmem mümkünse 50 altı olacak bi hafta sonu çıkayım fikir edindikce yazarım

hayy maşallah 16 yılmi ebn 11 yılla rekor bizde sanıyordum.. bir yastıkta kocayin inşallah

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin artık iyileşsin kuzum ya. Gün boyu mamma mamma diye ağlayıp birşey yiyemiyor ne zor bir durum ya.

Kuzum benim, ne dersi var kim bilir.

öğretmen olsam 24 Kasımi dört gözle beklerdim çok severim hediye almayida vermeyide
Emin ol öğretmen olsan beklemezdin.

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin artık iyileşsin kuzum ya. Gün boyu mamma mamma diye ağlayıp birşey yiyemiyor ne zor bir durum ya.

Kuzum benim, ne dersi var kim bilir.

Emin ol öğretmen olsan beklemezdin.

kişi başı 50 düşünüyordum ama toplam 200 yapar :26: eşim ne düşünür bilmem mümkünse 50 altı olacak bi hafta sonu çıkayım fikir edindikce yazarım

bütçen 150 liraysa bile 3-4 öğretmene çok güzel hediyeler alabilirsin.
bütçeni de zorlama derim. illa marka şeyler alıcam diye şartlandırma kendini. eğer kapalılarsa şal alabilirsin.
biliyorsun şimdi herkes şal kullanıyor. birkaç tane aldığın için de indirim yaptırabilirsin..

haklısın canım salda olabilir .. hatta çok güzel kupalar çıktı english home da var onlardanda alabilirim.. english home da ferforjeden kitap okuma, yada tablet bilgisayar koymak için stantlar var 25 tl çok hoşuma gitmişti onlardan da alabilirim..

Ya Efe evlenip çocuk yapana kadar benim pertim çıkar sanırım :) yani inşallah ogünleri görürüz ama şimdilik çooook uzak :)

Teşekkür ederiz canım. Hepimizin sevgisi daim olsun arada boğmak veya yolmak istesek de :)

Ben pelin şefinkini yapıcam inşallah. Umarım güzel olur...

Dolaptan çıkıp biraz bekleyince aslında o taban yenilebilir hale geliyor. Ama çıkar çıkmaz yensin istiyosakkk yağı azalticiz. 150-200 gr diyodu ya 150 koy bu sefer. Yağı çok da az koyarsan bu sefer de bisküviler birbirini tutmaz diye tehlikeli

Hahaha tebriklerrrrr.

hayy maşallah 16 yılmi ebn 11 yılla rekor bizde sanıyordum.. bir yastıkta kocayin inşallah

Amin canım hepimiz inşallah. Ah işte gözüm açılmamışken tavladı beniiiiii külliyen yalan :)

Ayy o an zaten , şuurumu kaybettim o birkaç saniyede neler neler düşündüm, Allah yavrusunun kaybolması ve kötü kötü hastalığı ile imtihan etmesin hiç kimseyi ...
Hayırlı olsun 16. Tanışma yıldönümünüz, hediye fikirleri süper hakikatten erkekler zaten pek anlamıyor eşe kıyafet alırken bedenmiş vs.. Hatta kendi gömlek bedenini bile bana sorar sağ olsun bizim tanışma yıldönümümüz hangi gündü ben hatırlamıyorum vallahi sıcak bir yaz günüydü sadece o kalmış aklımda
Off görüntü süper olacak hayal ettim de tarifindeki pastayı ama kıvamı hakkında birşey diyemiycim ne de olsa tecrübe edilmemiş bi tarif, sonu hüsran olmaz inşaallah şaka bir yana inşaallah çok çok güzel olur afiyetle yersiniz
Âmin sağolasın cnm ...
güzelim Fatih'e kötü bir damga vurdu camiideki kavgacı kadın
ah ah busmaicim haberim olsaydı dinlenmek için bize buyur ederdim sizi, hem tanışmış olurduk hem o Nahoş anlar yaşanmazdı.. Bi daha da gelmem deme yaa esasında güzel semttir Fatih
Âmin sağol cnm, evet ne yazık ki özlemi hiç dinmiyor , diğer taraftaki sonsuz buluşma tesellimiz ): ...
Evet ya , yaramaz almış başını tesise doğru çıkan kaldırıma gitmiş ... Oradan saf saf etrafa bakıyordu bi de...

Ben toplayıp içeri astım bakalım kokmasalar iyidir, dün akşam da nasıl sıcaktı hava , hiç ihtimal vermemiştim yağacağına..
Âmin sağol cnm inşaallah bütün ölmüşlerimizin
Tabii canım gezsin keyfine baksın farklı meşgalelerinin olması çok güzel
Kesinlikle rahatlığın fazlası da çok sinir bozucu
Evet sağol cnm duydum yadigar evimi , seccadeler de güzel de, 150 tl biraz abartı bir fiyat olmuş , özel tasarım yapan arkadaşlar gibi şişirmişler fiyatı
Beklerim her zaman cnm bizi bizden başkası anlamaz ama birbirimizi anlarız çocuklar konusunda oo büyümelerini beklersek yaşlanırız 11 yıllık evli olduğunuzu şimdi fark ettim takvimde yazıyor olsa da(; ne güzel erken evlenmişsin sanırım, bizim de Nisan'da 7 yıl bitecek inşaallah ..

Hayırlı olsun canım :103::124::119: darısı nice kalplere
Bu alternatif de çok güzelmiş, özellikle fiyat konusunda :112:

Son düzenleme:
evet canım bende bukadar beklemiyordum pahaliymis
sen fatihtemi oturuyorsun oyle tabi canım çocuklunun halini çocuklu anlar belki bir gün biyerlerde buluşuruz
19 yaşımda evlendim canım gencligimin baharında 8 ocak bizim tanışma günümüz hala dün gibi hatırlarım. heyyy gidi günler
sizede maşallah

Evet keşke denenmiş bir tarif bulsaydım. Tabi şeklini de beğrndiğim neyse artık ben dener kendimi feda ederîm hahaha. Şaka bi yana iki tarifi karşılaştırınca baya benziyorlar ve ona güveniyorum. Salı günü yapıcam inşallah...

Evet neyneyse özleyin kendini dön artık lütfen..

Ama demekki o bizi özlememiş ((((

Neyyyyyyyy 19 yaşında mı evlendin sen??? Çok minikken kıyamammm. Ama önemli olan sonuç yani mutluluk Allah bozmasın.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Haftanın son günü gelmiş hoş gelmiş :) herkese güzel bir gün diliyorummmmm.

Gunaydin canlar.. hattanin son gunu de geldi..cumaniz mubarek olsun.. Ne zamandir topigi acmqmistim, ins muhabbetli bol mesajli bi gun olur

Bugun ilk asuremi yapicam ins. Ama simdu kahvalti hazirlamaliyim. Pembis seni ruyamda gordum bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…