- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
Evet fatih! Bi daha gitmem, Avm ler foreverBu laf ne kadan doğru ya....!
Ne gezenti senin kv yahu. Ben de unumu eleyip eleğimi asınca öyle olmak istiyorum :)))
Ne on yaşı insan yirmi yaş yaşlanır valla. Allah'tan benim kocam çok pimpirikli bi tip
Denizde kum bende hediye fikri şekerimmm :) dediğime bakmayın; önümüzdeki hafta yıldönümümüzde eşimle gidip kendimize kıyafet beğenicez :) kınamayın beni çünkü biz evlilik değil çıkma yıldönümümüzü kutluyoruz ki 16 yıl oldu!! İlk çıktığımız yıllarda her ayı kutlar küçük bi hediye alırdık... Ah ah eski günler ve aşık, aklı beş karış havada gençlik :)))
Takıl kız iyi oluyo :) şimdi ben öteki tarifi yaparken kremadan azıcık ayırıp, çikilatayı da eriterek karıştırıp üstüne desen yapmayı planlıyorum inşallahhhhhhhh. Bekleyip görelim ne olacak!!?? :) çok heyecan verici
Mekanı cennet olsun canım. Ne kadar değerli bir insanmış bak siz bile bilmemişsiniz yaptığı iyiliği...
Valla fatih diynce aklıma artık hep busmainin yaşadığı olay gelecek. Evin yok mu-yok muhabbeti... Fatihte oldu dimi olay?? Ben bir balık hafıza :)
Canım Allah rahmet etsin babana çok üzüldüm çok özlüyor olmalısınEn güzeli bence de, hele altın gibi büyük meblağlı hediyeleri asla kabul etmezdim ben de olsam...
Oyy kızma kuzucuğa annesi, bak nasıl da söz dinlemiş dönmüş uyumuş, maşaallah
Göğüs ucu çatlağı olmuş olabilir cnm benim de arada oluyor dişi ile zedelediği zaman..
Seccade nereden cnm fikir olur bana da
Rabb'im şifalar versin cnm çok zor onların derdine derman olamamak, inşaallah kısa zamanda atar vücudu iltihabı...
Benim de başıma aynı şey geldi , balkon ipindeki çamaşırlarım astığım halinden daha ıslak ne yazık ki
Aynı fikirdeyim , ben de ikisine eşit şartlarda aynı hediye alınmalı dedim fekat o bahsedilen çok sosyal çok girişimci Veli seçilen arkadaş sınıf öğretmenine altın almayı münasip görmüşbu yıl katılmıycam zaten , ne saçma ya sanki evleniyor da altın alıyoruz
bence de en güzel hediye , sizin en işinize yarayacak şey neticede benim babacığım da eğitimciyi ve her öğretmenler gününde tek bir gülle gelirdi, onu da anneme verirdi, diğer gelen hediyeleri ihtiyac sahibi öğrencilere dağıtırmış biz sonradan öğrendik arkadaşları anlattı, Nur içinde yatsın tontonum
Ümraniye planı suya mı düştü yani , senin kv bayağı sosyal bi hanım , evde pek durmuyormaşaallah ...
Borncum bence de Fatih başka
Tesise mi gitmiş?? :)))) ilahi selimPembişcimin pasta fikri Süpermiş bence de, çaldım fikriüzerine de öğretmenler gününüz kutlu olsun pamuk helva yazdırdık mı tamamdır
Fotografa bakıp sevinerek süpürge sesi çıkarttı, hemen bir tane alalım , sağol canım
Çok geçmiş olsun cnm , böyle rahat herşey olur diyen bir eş de bende var,
Bayram ziyaretine giderken uzun yola, Selim kokuyor gibi geldi. Neyse durduk ben ön koltuktaki bebek çantasından bez almaya eğildim, eşim de oğlanı yere bırakıp, kızın koltuğuna uzanmış kemerini sökmek için, o arada oğlan başıboş tabii; yalnız bir kaç saniyelik olay bu anlattıklarım; bezi aldım kafamı kaldırdım bi baktım Selim yok, nerede diyorum ; e ben kıza bakıyordum diyor , ya hu ben sana demedim mi "şu bezi alana kadar çocukla ilgilen diye... Ayy sağa bakıyorum yok, sola bakıyorum, park etmiş arabaların arasına bakıyorum yok, ben ağlamaya başladım tabii, bizimki hala sakin sakin buralardadır diyor, neyse çocuk almış başını tesisin içine doğru girmiş, ama o birkaç saniyede 10 yaş yaşlandım ... En kesin çözüm bunlara çocuk emanet etmemek galiba cnm
seni kızdırmak hoşuma gidiyor pembişcim şaka bir yana orijinali böyle ıslak ıslak açık renk , ben diğerini o yüzden seviyorum daha kekimsi, fakat tadı ve yumuşaklığı yine bildiğin çiskek
Senin yerinde olsam "tamam biletimi al " der ve resti çekerdim! Zili kıssın bariİşte benim kocam çok ilginç herşey olacagına varır mod on sürekli yani takdiri ilahi diyo yaa diyorum tedbir nerede benim ailemde olsa olay tabi daha çok kızar ama bana onlara yine bişey demez surat asmaz olacagı varmış der geçer yani aşırı rahat bi yapısı var zile asıcam ya da kesicem diyorum hee halamın kızı da yapmıştı diyo ee diyorum ayıp diyoBen bi gün kafayı yicem de ne zaman..Kreş hiç istemiyorum ama sonum o gibi duruyo...
Aryacım inanki çok çok üzüldüm yavrular hastayken insanın içi nasıl gidiyo kendi oğlum hastaymış gibi üzüldüm inan çok çok dua edicem inşallah tez zamanda atlatsın şu anda çok ciddi bir mikrop var hasta olan 1 aya yakın çekiyo yeğenim de hasta çok uzun sürdü Rabbim acil şifalar versin...
Bugün de hava yağmurlu ve çok sıkıcı...Yarın annemlere gidiyim diyorum ama eşim araba yok otobüsle git diyo
Dedim pes kp in arabasını herkes çok alakasız yerlere kullanıyo bana böyle bi çocukla otobüs yolculugu yap diyosun yine götürcek en sonunda boşa canımı sıkıyo sinir oluyorum dün gece de öyle tartıştık dışarı cıktı o gelmeden de yattım sabah da erkenden gitmiş zaten hava o herşey canımı sıktı kız nfk benim yerime de gez ümraniye güzeldir ama fatih başkadır başka
Biliyoz tersin pis; sen gene de anlat destanınıKuaför candır :)
Ya bu nasıl bi mikrop ya?!?! Nasıl bu kadar dirençli olabiliyo?? Gerçi geçen eşim tvde izlemiş; artık tüm antibiyotiklere bağışıklık kazanmış mikroplar :/ inşallah Aryacım tez zamanda iyileşir
Karşıma çekip konuşursam sinirimi yenemeyip işi koparabilirim o yüzden istemiyorum. Biraz sakinleşincr belki...
Ya napıyon kızım sennnn?!?! Sonunu bulamadım resmen yazının :)
Bizimki voit marka. İkisi de çok yer kaplıyo sonuçta..
Dediğin gibi hayrına bakmıyo. Ama çok farklı ve beni sinirlendiren bi yapısı var o yüzden konuşmayı erteliyorum. Tersim pistir :))
Kendine düzgün bir kuaför bulman şart. Nereye kadar kuaförsüz olur kippp
Hahaha. Benim en sevmediğim hediye çiçek oluyo. Görüntü süper ama çok çabuk soluyorlar malum :/ açıkcası siyah mavi kırmızı pilot kalem alıp fiyonkla bağlasalar verseler daha iyi
Ben de çiçek sevmem kuru kalabalık
Kullanmasak da kozmetik ürünleri biriktirmeyi herkes sever :)günaydın canlarım cigerlerimm
bugün hava kapalı, valla ruhum daraldı..
daha kötüsü akşam iki posta çamaşır yıkanmıştı.
çamaşırlığa fazla gelen eşimin pantolon ve gömleklerini balkonun dış kısmına astım.
gece yağmur yağmış. halen de yağıyor. ama çamaşırlar hala dışarıda
birazdan toplayıp makineye atıcam, sıkması için.. ne iyi ev hanımıyım değ miiiii?
akşam eşime aşure için malzeme listesini mesajlamıştım görmemiş. bugün alırsa yarın yapıcam inş.
yemeğim var, kv evdeyse ayşeciği bırakıp 2 senedir gitmediğim ümraniyeye gitmeyi planlıyorum
sanırım veliler toplanıp alınsa herkes için daha iyi olur.
ama organizasyon işi. bu konuda aşırı sosyal ve sorumluluk alacak aktif bi veliniz varsa, kolay olur
eliptik bisiklet tüm vücudu çalıştıran sanırım tek alet.
ama kafaya koydum. bugün net karar verip seçicem, hemen alıcaz inş.
kendimden özellikle göbeğimden iğrenmeye başladım. ya o gidecek ya o gidecek arkadaşımmm!!!
e madem veliler para topluyor, neden tek öğretmene hediye alınıyor.
adam başı 20 lira bile toplansa epey para çıkar. çapı ufak olur ama herkes memnun olur di mi?
ben çok değişik tarzda dinlerim, severim.
ama en sevdiğim, türk sanat müziğidir. lakin onda bile oynarım ben.
oynamadan keyfi mi çıkar beah!
yok artık..
kızım, madem onlar anlamıyor. bi kağıda zile basmayın yazacaksın, kapı zilinin üstüne bantlayacaksın.
gerekirse, bina girişindekine de yapıştır.. onlara hava hoş tabi ne kadar rahatsızlık verdiklerini anlamıyorlar.
empati yoksunu bazıları..
kv nin bile bi kağıdı var. ayşecik orada uyurken onu kapının dışına asıyor, gelen zile basmasın diye..
şu yapıştırıcı olayına yuuuun! diyorum arkadaşım.
bu ne yaa? eşin de ne kadar sakin???
ama söyliyim, bu olay senin gözetiminde, yahut senin ailenin evinde olsa bak bakalım neler olurdu...
bacım sen nasılsa 2 yaşına kadar çalışmıcam diyorsun, birdahaki sezona neredeyse 2,5 yaşına yaklaşacak.
kreş en iyisi. yengem de öğretmen. şuan çalışmak pek aklında yok ama, o bile bi kreş araştırıyor. ne olur ne olmaz.
bence sen şimdiden fizibiliteni yap. kimseye minnet etme bacım
bacım, yürüyüş bandı benim evim küçük olduğu için kullanışlı olmaz.
bir de elektrikli.. daha önemlisi, ben daha çok kas grubu çalışsın istiyorum, araştırmama göre en iyisi eliptik bisiklet.
günde yarım saat ve iki hafdada gözle görülür fark. işte istediğim tam da bu!:108:
seninki ne marka ve model? bi bakam.. :126:
twister. bazı eliptiklerin twister özelliği de var.
bu da etkili bi aletmiş..
ah canım beniiiim, nasıl da düşünmüş bacısını, gel öpücemmm
bacım, e söyle o zaman. dediğin gibi başkası için 10 dk nın önemi yok
ama senin için 1 dk bile mesele oluyor, tuvalete gidemiyorsun. varsın sonraki otobüse binsin yani.
hatırla çocuk bakmıyor kiii?
eşim evde olmayınca akşam giriyorum ama genelde evde
canım, geçenlerde ben de aynısını yaşamıştım hatırlarsan..
bana kalırsa kerem emerken biraz sert davrandı, zaten hassas bi bölge, anında zedelendi o yüzden acıyordur.
biraz ara ver, diğer göğsünden emzir. inş bir iki güne geçer
bence parfümden daha güzel bi hediye bulabilirsin.
dediğin gibi herkesin kokusu farklı. kullanmıyor da olabilir. ben mesela, 2 tane var ama kullanmıyorum.
3yü sipariş edicem.bu işin şakası tabi, dışarda kullanmıyorum anlamında dedim.
neyse hem de pahalı bi hediye, yani iyi bi şeye en azından 50-60 lira vereceksin..
oo, hatunların güzelleşme günü bugün
ben de röfle yaptırmak istiyorum, ama adam gibi yer yooook!
ah canım ya, bi yakanız kurtulmuyor şu hastalıklardan.. :26:
geçmiş olsun, inş yavrucum çabucak iyi olur.
Sen o oynamaya hiç bisiklete gerek duyma zaten bacımmm
Ben deeeöğretmen olsam 24 Kasımi dört gözle beklerdimçok severim hediye almayida vermeyide
Afiyet olsun canımyağmurlu bir istanbul sabahından günaydın
artık kış geldi herhalde güneşli günleri özliycezz
born canım yaa bende çok sinirlendim valla kızların dediği gibi sen kreşi bir düşün araştır işe başlamadan
pempiş hım sen normalde kadına anlayacağını düşündüğün için aralarda laflar söylüyorsun ama o üzerine alınmıyor demekki bu şekilde olmayacak al karşına ciddi ciddi söyle o zaman yapmaz bence
busmaidemek biraz daha iyisin iyi balık iyi gelmiş bizde bu akşam kısmetse bir balık ziyafeti çekmeyi planlıyoruz annemlerde
aryam canım yaa inşallah bir an evvel geçer başka bir doktora daha mı götürsen:44:
özlem teşekkür ederim canım
elifnaz bencede ufakda olsa öğretmenlere hepsine al canım
Sağol canımValla ilçedeyiz ya zaten, burada öyle şeyler yok, ancak a101 e yada bime gelirse... Kayseriye de 2 haftada bi gidiyoruz oyuncaktan daha önemli ihtiyaçlarımız oluyor genelde. Zaten 1 bütün gün kalıyor. Öyle işte... Küçük yerde yaşamanın zorlukları...
Sende mi brütüs? Yok ya bencede 5-10 dakkanın önemli olacağını düşünmemiştir. Zaten teyzenin iletişim sorunu olduğunu biliyoruz zaten, onu da böyle kabul et napalım.
Bence bilmez, önce bi sağlık ocağına mı gitsen? Geçmiş olsun canım...
Herkese günaydınnn....
Ben hala çok kötüyüm ya... Akşam 7 de yattım, sabaha kadar.... Hala toparlanamadım. Nasıl bişimiş yaa!!
Bu arada aryanın iltihabı hala geçmemiş!!!! 2 ay olacak nerdeyse. Antibiyotik kullandık 1 hafta geçmedi, bîrhafta iğne kullandık geçmedi. Şimdide ptesi ye kadar bekleyip bi daha tahlil vereceğiz. Bi yanlışlık mı var acaba diye. Yoksa yeniden iğne yolu göründü. Çok üxüldüm ya. Bu ne biçim bi mikropmuş. Çocuk mahvoldu ilaçlarla. Eriyip gidiyor gözümün önünde:/
Aryaya çok üzülüyorum perişan oldu yavrucak
Olabilir dişten; ama emzirmesem kötü olur dye korktumBenim de bazen çok hassaslaşıyo ve aynı ilk günlerdeki gibi acıyo. Sanırım farketmeden diş kurbanı oluyoruz. Bi süre emzirme bakalım o göğsünden.
Sabahtan bir destan yazdım size teyzemizle ilgili ama sayfa uçurdu; kısmet değilmiş. Özeti ise : bugün boş günüm ve o doktora gidecek ben sabahki kaş bıyık randevuma gittikten sonra.
Günaydınlar herkeseeeeee.
Nemlendirici, vücut losyonu .. Vs de olabilirya aslında 1 ogretmen olsa seccade buldum çok güzel ama pahali hepcigine alamam.. parfum iyi fikir .herkesin kokusuda ayri gerçi bakmak lazım
Bütçen nedir