Gunaydin canlar.. hattanin son gunu de geldi..cumaniz mubarek olsun.. Ne zamandir topigi acmqmistim, ins muhabbetli bol mesajli bi gun olur
Bugun ilk asuremi yapicam ins. Ama simdu kahvalti hazirlamaliyim. Pembis seni ruyamda gordum bu arada :)
evet, msji yazdim yazdim gonderemedimKız aynı anda açılış yapmışız; istesek bu kadar denk gelmez :))))
Ne gördün ne gördün hayırdırrrr???
Aşuren çok güzel olacak eminim
Gunaydin canlar.. hattanin son gunu de geldi..cumaniz mubarek olsun.. Ne zamandir topigi acmqmistim, ins muhabbetli bol mesajli bi gun olur
Bugun ilk asuremi yapicam ins. Ama simdu kahvalti hazirlamaliyim. Pembis seni ruyamda gordum bu arada :)
Herkese günaydın.
Biri aşûre mi dedi? Bayılırım aşûreye.
Dün eşimin doğum günüydü fazla giremedim topiğe. Şimdi de okula gidiyorum.
Bir gunaydin da bendeen
Cumamiz mubarek olsun canlar..bize bgn anane yolu gozuktu esimle konustum dun gece ben otobusle tek git demedimki bende gelcem diye kiviriyor bakalim sag salim gidelim biraz nefese ihtiyacim var
elifnaz kızz sen bana ibb mi dedin
maşallah biz bir yere gidecegimizde sürekli ibb den haritalara bakarız, bundan sonra sana sorsak daha iyi sen daha iyi tarif ediyorsun
melisa dün akşam biraz daha iyiydi hatta gece 3 te kalktı cin gibi gözlerle oyun oynadık 5 e kadar
allahım yaa böyle geceleri uyanınca gözümün içine bakıp gülümsemesine bayılıyorum
sanırım eşime sattı hastalığı melisa bugünde eşim hasta ayy sabah zor kalktı işe gitsem mi gitmesem mi yarım saat düşündü mesaj attı gitmiycem diye iş arkadaşına sonra karar değiştirdi gitti öğlen çıkarım dedi bakalım bende erken çıkmaya çalışırım eğer çıkarsa artık
ama zor bir gün beni bekler melisa ya bakmak daha kolay yaa
şimdi melisa ile oynasak benle ilgilenmedin hiç diye akşam trip atar ahhh ahh bir çocuklar bir de erkekler hasta olmasın yaa
Nazlı hasta bi koca Allh sana kolaylik versin
melisa'ya kayinvalidenmi bakıyor canım
sen çok sevecen bi annesin
Bir gunaydin da bendeen
Cumamiz mubarek olsun canlar..bize bgn anane yolu gozuktu esimle konustum dun gece ben otobusle tek git demedimki bende gelcem diye kiviriyor bakalim sag salim gidelim biraz nefese ihtiyacim var
Günaydın hayırlı cumalar kızlar,
Elifnaz maşa'Allah genç anneben 23 te evlendim.. inşaallah kısmet olur görüşmek de..
Şeker portakalım evet cnm fatihteyim, bir dahaki buluşmaya inşaallah diyelim
Nfk kolay gelsin cnm aşûre yapımınAllah afiyetle yemek nasib etsin ..
Moralim çok bozuk kızlar ya, Pazartesi evcil hayvan getirsinler okula demişti kızımın öğretmeni , biz de 3 bülbülümüzü götürdük, akşamları soğuk oluyor mu, suyuna yemine dikkat edin dedik verdik , bugün almaya gittik ki gece 2si ölmüşöleceği varmış desem ikisi birden mi ölür aynı anda , bakamadılar galiba ya da soğuktan öldü yavrucuklar çok kızgın ve üzgünüm şu an
Saol canım ya, inşallah geçsin artık. Psikolojik olarak ta çok yoruldum valla. 2 aydır devam eden hastalık, insanda moral bırakmıyor. Allah bebeği daha zor durumda olan annelere güç kuvvet versin.İşte benim kocam çok ilginç herşey olacagına varır mod on sürekli yani takdiri ilahi diyo yaa diyorum tedbir nerede benim ailemde olsa olay tabi daha çok kızar ama bana onlara yine bişey demez surat asmaz olacagı varmış der geçer yani aşırı rahat bi yapısı var zile asıcam ya da kesicem diyorum hee halamın kızı da yapmıştı diyo ee diyorum ayıp diyoBen bi gün kafayı yicem de ne zaman..Kreş hiç istemiyorum ama sonum o gibi duruyo...
Aryacım inanki çok çok üzüldüm yavrular hastayken insanın içi nasıl gidiyo kendi oğlum hastaymış gibi üzüldüm inan çok çok dua edicem inşallah tez zamanda atlatsın şu anda çok ciddi bir mikrop var hasta olan 1 aya yakın çekiyo yeğenim de hasta çok uzun sürdü Rabbim acil şifalar versin...
Bugün de hava yağmurlu ve çok sıkıcı...Yarın annemlere gidiyim diyorum ama eşim araba yok otobüsle git diyo
Dedim pes kp in arabasını herkes çok alakasız yerlere kullanıyo bana böyle bi çocukla otobüs yolculugu yap diyosun yine götürcek en sonunda boşa canımı sıkıyo sinir oluyorum dün gece de öyle tartıştık dışarı cıktı o gelmeden de yattım sabah da erkenden gitmiş zaten hava o herşey canımı sıktı kız nfk benim yerime de gez ümraniye güzeldir ama fatih başkadır başka
Ben fenayım, aile hekimliğine gittim sabah kapalıydı. İlçedeki hastanede tek dahiliye dr u var onu da ben sevmiyorum gitmedim ona. Okulda günü bitirmeye çalışıyorum.günaydınnnn hayırlı cumalar
nfk kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun canım aşure için eminim güzel olacaktır benim arkadaşımın elinden her iş gelir
pempiş kızz maşallah 16 . yılınız kutlu olsun bizimde 13. yılımız dolacak rabbim daha nice güzel seneler göstersin inşallah
hediyeleşme olayınızıda bayıldım bizde tanışma yıldönümde hediye yok çünkü artık belirledik hediyeleşme günlerini onun dışındakilerde birşey beklemiyoruz birbirimizden
busmai bugün daha iyisindir inşallah:44:
pamuk helva canı sen fatih demi oturuyorsun bizim buluşma zamanımızda sen henüz topiğe katılmamıştın değilmi senide tanımak isterdik
aryamm arya ve sen bugün nasılsınız canım :44:
ozlemmeşinin doğum günü kutlu olsun canım
born canım hayırlı yolculuklar şimdiden eşinde iyi kıvırmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?