Günaydın hayırlı cumalar kızlar,
Elifnaz maşa'Allah genç anneben 23 te evlendim.. inşaallah kısmet olur görüşmek de..
Şeker portakalım evet cnm fatihteyim, bir dahaki buluşmaya inşaallah diyelim
Nfk kolay gelsin cnm aşûre yapımınAllah afiyetle yemek nasib etsin ..
Moralim çok bozuk kızlar ya, Pazartesi evcil hayvan getirsinler okula demişti kızımın öğretmeni , biz de 3 bülbülümüzü götürdük, akşamları soğuk oluyor mu, suyuna yemine dikkat edin dedik verdik , bugün almaya gittik ki gece 2si ölmüşöleceği varmış desem ikisi birden mi ölür aynı anda , bakamadılar galiba ya da soğuktan öldü yavrucuklar çok kızgın ve üzgünüm şu an
Aaa inanmiyorumm nasil ya orda niye kaldilar okul cikisi verselerdi yaa ne denir bilemedim cok uzuldum canim ;(Günaydın hayırlı cumalar kızlar,
Elifnaz maşa'Allah genç anneben 23 te evlendim.. inşaallah kısmet olur görüşmek de..
Moralim çok bozuk kızlar ya, Pazartesi evcil hayvan getirsinler okula demişti kızımın öğretmeni , biz de 3 bülbülümüzü götürdük, akşamları soğuk oluyor mu, suyuna yemine dikkat edin dedik verdik , bugün almaya gittik ki gece 2si ölmüşöleceği varmış desem ikisi birden mi ölür aynı anda , bakamadılar galiba ya da soğuktan öldü yavrucuklar çok kızgın ve üzgünüm şu an
Ben dusunuyor ve istiyorum sahsen cok cok.super olurrbu arada arkadaşlar yaaa tekrardan bir görüşme olacak mı düşünüyormusunuz:44:
Canim sahsen gordugum icin de soyluyorum hakkaten cok tatli bi insansin ben cocuk gece boyle uyaninca hele bi de sabah esim hasta uyanirsa cook sinirli oluyorum sen cok iyisin valla bravo bide is hayati var yanimelisa dün akşam biraz daha iyiydi hatta gece 3 te kalktı cin gibi gözlerle oyun oynadık 5 e kadar
allahım yaa böyle geceleri uyanınca gözümün içine bakıp gülümsemesine bayılıyorum
sanırım eşime sattı hastalığı melisa bugünde eşim hasta ayy sabah zor kalktı işe gitsem mi gitmesem mi yarım saat düşündü mesaj attı gitmiycem diye iş arkadaşına sonra karar değiştirdi gitti öğlen çıkarım dedi bakalım bende erken çıkmaya çalışırım eğer çıkarsa artık
ama zor bir gün beni bekler melisa ya bakmak daha kolay yaa
şimdi melisa ile oynasak benle ilgilenmedin hiç diye akşam trip atar ahhh ahh bir çocuklar bir de erkekler hasta olmasın yaa
Cook saol canimmmHayırlı yolculuklar , sağ salim gidin gelin inşaAllah
Günaydın kızlarr... Şu haftanın son günü de bitseydi sağ salim....
Saol canım ya, inşallah geçsin artık. Psikolojik olarak ta çok yoruldum valla. 2 aydır devam eden hastalık, insanda moral bırakmıyor. Allah bebeği daha zor durumda olan annelere güç kuvvet versin.
Ben fenayım, aile hekimliğine gittim sabah kapalıydı. İlçedeki hastanede tek dahiliye dr u var onu da ben sevmiyorum gitmedim ona. Okulda günü bitirmeye çalışıyorum.
Arya sabaha kadar ağladı, 3. Azımız patlıyor, huzursuz baya. İdrar yollarına da ptesi tekrar bakılacak, dr normalde geçmeliydi nasıl geçmedi diye şaşırmış. Garanti olsun diye tekrar tahlil yapacak. Bakalım...
Günaydın kızlarr... Şu haftanın son günü de bitseydi sağ salim....
Saol canım ya, inşallah geçsin artık. Psikolojik olarak ta çok yoruldum valla. 2 aydır devam eden hastalık, insanda moral bırakmıyor. Allah bebeği daha zor durumda olan annelere güç kuvvet versin.
Ben fenayım, aile hekimliğine gittim sabah kapalıydı. İlçedeki hastanede tek dahiliye dr u var onu da ben sevmiyorum gitmedim ona. Okulda günü bitirmeye çalışıyorum.
Arya sabaha kadar ağladı, 3. Azımız patlıyor, huzursuz baya. İdrar yollarına da ptesi tekrar bakılacak, dr normalde geçmeliydi nasıl geçmedi diye şaşırmış. Garanti olsun diye tekrar tahlil yapacak. Bakalım...
ne genci yaşlandık82 doğumluyum ben
kuşlarınıza üzüldüm hele kızını düşünemiyorum bile..
Aaa inanmiyorumm nasil ya orda niye kaldilar okul cikisi verselerdi yaa ne denir bilemedim cok uzuldum canim ;(
Ben dusunuyor ve istiyorum sahsen cok cok.super olurr
Canim sahsen gordugum icin de soyluyorum hakkaten cok tatli bi insansin ben cocuk gece boyle uyaninca hele bi de sabah esim hasta uyanirsa cook sinirli oluyorum sen cok iyisin valla bravo bide is hayati var yani
Cook saol canimmm
Ahh canim azilar feci...su hastaliklar gecsin gitsin ve tum.kis bidaha hic ugramasin ins ;(
nasıl da çeviriyor lafı, ah bu enişe yok muuuu?Bir gunaydin da bendeen
Cumamiz mubarek olsun canlar..bize bgn anane yolu gozuktu esimle konustum dun gece ben otobusle tek git demedimki bende gelcem diye kiviriyor bakalim sag salim gidelim biraz nefese ihtiyacim var
o senin güzelliğin bacımmmnfk kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun canım aşure için eminim güzel olacaktır benim arkadaşımın elinden her iş gelir
doğru dedi vallaelifnaz kızz sen bana ibb mi dedin
melisaya sevindim, ama sanırım bu bi adet...melisa dün akşam biraz daha iyiydi hatta gece 3 te kalktı cin gibi gözlerle oyun oynadık 5 e kadar
allahım yaa böyle geceleri uyanınca gözümün içine bakıp gülümsemesine bayılıyorum
sanırım eşime sattı hastalığı melisa bugünde eşim hasta ayy sabah zor kalktı işe gitsem mi gitmesem mi yarım saat düşündü mesaj attı gitmiycem diye iş arkadaşına sonra karar değiştirdi gitti öğlen çıkarım dedi bakalım bende erken çıkmaya çalışırım eğer çıkarsa artık
ama zor bir gün beni bekler melisa ya bakmak daha kolay yaa
şimdi melisa ile oynasak benle ilgilenmedin hiç diye akşam trip atar ahhh ahh bir çocuklar bir de erkekler hasta olmasın yaa
çocuklardan işlerden vakit bulamıyor galibanerdeki bu bacı
isteriz isteriz isterizzbu arada arkadaşlar yaaa tekrardan bir görüşme olacak mı düşünüyormusunuz:44:
başınız sağolsun ya, valla üzüldüm.Günaydın hayırlı cumalar kızlar,
bilmiyorum, aklım da kesmiyor nedir bu aryadaki hastalık hali..Günaydın kızlarr... Şu haftanın son günü de bitseydi sağ salim....
Nfkcim sanada kolay gelsinn simdiden ellerine saglik sen yap anneme giderken yol ustunde ugrar yer oyle gecerim :))))
cumanız mübarek olsun.
rüyamda nfk ile birlikte busmaiye gitmişiz.busmaide bizi gezdiriyordu.
yalnız kerem büyümüş benim kızımla yaşıttı neredeyse bizimkiler aynıydı
mahmut kerimle ,ayşecik rüya işte.8.30 da uyuyan oğum sabah namzanında kalktı.
iki saat sonra geri uyudu.şeker portakalı ie aynıymış kaderimiz.
bugünlerde herkes rüyasında birilerini görüyor hayrolsun
samsuna gidiyorsunuz yani
:) yesinler onuu.biter canım inşallah bugünde
canım yaa ayy valla olmazsa hafta sonu kayseriye gittiğinizde gidin doktora olmayacak böyle bence daha etkin bir doktor görsün sizi:26:
30 lu yaşlar başlayınca insan bir tuhaf oluyor değilmi bende öyle oldum bu sene
çok teşekkür ederim canım o sizin güzelliğiniz
bende bazen sinirli oluyorum ama kızım öyle bakıncada dayanamıyorum geliyim mi annecim diyorum hemen heyecanlanıyor odaya gidip oynayacağız diye gel gel diye ellerini açıyor
Valla bilemedim doğru belkide. Alıştı vücudu antibiyotiğe... Zaaten bit gitsin şu iltihap, hemen koruyucu şurup kullanacağım, hiç gözüm görmeyecek artık yani.nasıl da çeviriyor lafı, ah bu enişe yok muuuu?
hadi bakalım, hayırlısıyla gidin gezin gelin bacım.
o senin güzelliğin bacımmm
doğru dedi valla
melisaya sevindim, ama sanırım bu bi adet...
hastalık birinden başlıyor, nöbetleşe devam ediyor.
inş en son sana uğramaz.. :18:
hasta ve nazlı kocan için sana kolaylıklar diliyorum. bu adamların hastalığı da başka alem
gece 3ten 5e kadar uyanık kalmış kızın, sabah da işe geldin.
ama sen ne güzel anlatıyon. bi daha okudum, gündüz de ben mi yanlış anladım diye
şeker portakalımm cnm benim yaaa
çocuklardan işlerden vakit bulamıyor galiba
isteriz isteriz isterizz
ama havalar sıcakken olsa sanırım daha iyi olur..
başınız sağolsun ya, valla üzüldüm.
ikisi birden bi de :26:
dediğin gibi bi ihtimal var sanırım, bakamayacaksa neden gece orda bırakıyorlar.
nasıl sorumsuzluk bu yaaa
bilmiyorum, aklım da kesmiyor nedir bu aryadaki hastalık hali..
çok hasta oluyor, mecbur antibiyotik kullanıyor da fazla kullandığı için bünye alıştı da
artık antibiyotik hastalığa tesir edemiyor mu acaba? :26:
gel bacım gelll..
keşke güzel olsa, buluşacağımız zaman yine yaparım kııııııız!
nasıl da çeviriyor lafı, ah bu enişe yok muuuu?
doğru dedi valla
hasta ve nazlı kocan için sana kolaylıklar diliyorum. bu adamların hastalığı da başka alem
ama sen ne güzel anlatıyon. bi daha okudum, gündüz de ben mi yanlış anladım diye
isteriz isteriz isterizz
dediğin gibi bi ihtimal var sanırım, bakamayacaksa neden gece orda bırakıyorlar.
çok hasta oluyor, mecbur antibiyotik kullanıyor da fazla kullandığı için bünye alıştı da
gel bacım gelll..
cumanız mübarek olsun.
bugünlerde herkes rüyasında birilerini görüyor hayrolsun
samsuna gidiyorsunuz yani
Evet, birkaç gün burada kalabilirler mi diye rica etmişlerdiaaa nasıl orda mı bıraktınız kuşları :44:
Ben küçükmüşüm senden , 1 yaşne genci yaşlandık82 doğumluyum ben
kuşlarınıza üzüldüm hele kızını düşünemiyorum bile..
Sağolasın cnmAaa inanmiyorumm nasil ya orda niye kaldilar okul cikisi verselerdi yaa ne denir bilemedim cok uzuldum canim ;(
Ben dusunuyor ve istiyorum sahsen cok cok.super olurr
Canim sahsen gordugum icin de soyluyorum hakkaten cok tatli bi insansin ben cocuk gece boyle uyaninca hele bi de sabah esim hasta uyanirsa cook sinirli oluyorum sen cok iyisin valla bravo bide is hayati var yani
Cook saol canimmm
Ahh canim azilar feci...su hastaliklar gecsin gitsin ve tum.kis bidaha hic ugramasin ins ;(
Yani o hayvanların canından da biz mesuluz, işin kötü tarafı kuşçunun dediğine göre yeminin bittiğini fark edememişler, açlıktan gitmiş yavrucuklarnasıl da çeviriyor lafı, ah bu enişe yok muuuu?
doğru dedi valla
isteriz isteriz isterizz
gel bacım gelll..
Evet, birkaç gün burada kalabilirler mi diye rica etmişlerdi
Ben küçükmüşüm senden , 1 yaşmaalesef 20li yaşlarımı özlüyorum ben de..
Sağol cnm kızıma söylemedik , yerine iki tane aldık renkleri biraz farklı ama anlamaz inşaallah ..
Sağolasın cnm
Yani o hayvanların canından da biz mesuluz, işin kötü tarafı kuşçunun dediğine göre yeminin bittiğini fark edememişler, açlıktan gitmiş yavrucuklarvicdanen acayip rahatsızım şu an, Allahım açlıktan ya da soğuktan öldü hayvanlar ya çok üzüntülüyüm anlatamam sağolasın cnm
allahım yaa vebali bakmayanların boynuna canım yaa neyse bir daha böyle birşey olduğunda sen elinle götür sen al geri yazık ya hiç vicdan yokmuş onlardada oda bir can sonuçta
Karakiz marmarayla gelir belki canderine faceten ulasiriz saniyorum .. belki diger illerden surpriz yapanlar cikar pembis gibibu arada hadi buluşalım dediğimizde pekde kimse kalmadı galiba artık :44:
busmai olamayacak (tabi gene bir istanbul kaçamağı yapmassa oysaki ben seni çok görmek istiyorum geçen sefer erken kalkmıştık)
karakız gene gelmez herhalde
cincon yok (zaten öyle biri yok artık değilmi)
canderin yok (oda uzun zamandır uğramıyor)
tubaal yok ( babası vefat etmişti en son sonra pek girmedi)
kelebekler sonsuza uçar (bir öncekinede gelememişti eşinden dolayı)
eee geriye istanbulda oturan kimler kalıyor
nfk
elifnaz
born
pamuk helva
unuttuğum varmı??
bu arada hadi buluşalım dediğimizde pekde kimse kalmadı galiba artık :44:
busmai olamayacak (tabi gene bir istanbul kaçamağı yapmassa oysaki ben seni çok görmek istiyorum geçen sefer erken kalkmıştık)
karakız gene gelmez herhalde
cincon yok (zaten öyle biri yok artık değilmi)
canderin yok (oda uzun zamandır uğramıyor)
tubaal yok ( babası vefat etmişti en son sonra pek girmedi)
kelebekler sonsuza uçar (bir öncekinede gelememişti eşinden dolayı)
eee geriye istanbulda oturan kimler kalıyor
nfk
elifnaz
born
pamuk helva
unuttuğum varmı??
cumanız mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?