Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne genci yaşlandık 82 doğumluyum ben
kuşlarınıza üzüldüm hele kızını düşünemiyorum bile..

Nfk cık işin çokmuş, aşure falan allah kolaylık versin, afiyet bal şeker olsun..
Pembiş cheeskeki yap artık ta sıra bize gelsin ustam.

Aaa inanmiyorumm nasil ya orda niye kaldilar okul cikisi verselerdi yaa ne denir bilemedim cok uzuldum canim ;(
bu arada arkadaşlar yaaa tekrardan bir görüşme olacak mı düşünüyormusunuz:44:
Ben dusunuyor ve istiyorum sahsen cok cok.super olurr
Canim sahsen gordugum icin de soyluyorum hakkaten cok tatli bi insansin ben cocuk gece boyle uyaninca hele bi de sabah esim hasta uyanirsa cook sinirli oluyorum sen cok iyisin valla bravo bide is hayati var yani
Hayırlı yolculuklar , sağ salim gidin gelin inşaAllah
Cook saol canimmm

Ahh canim azilar feci...su hastaliklar gecsin gitsin ve tum.kis bidaha hic ugramasin ins ;(

Nfkcim sanada kolay gelsinn simdiden ellerine saglik sen yap anneme giderken yol ustunde ugrar yer oyle gecerim :))))

biter canım inşallah bugünde
canım yaa ayy valla olmazsa hafta sonu kayseriye gittiğinizde gidin doktora olmayacak böyle bence daha etkin bir doktor görsün sizi:26:

30 lu yaşlar başlayınca insan bir tuhaf oluyor değilmi bende öyle oldum bu sene

çok teşekkür ederim canım o sizin güzelliğiniz
bende bazen sinirli oluyorum ama kızım öyle bakıncada dayanamıyorum geliyim mi annecim diyorum hemen heyecanlanıyor odaya gidip oynayacağız diye gel gel diye ellerini açıyor

Bir gunaydin da bendeen
Cumamiz mubarek olsun canlar..bize bgn anane yolu gozuktu esimle konustum dun gece ben otobusle tek git demedimki bende gelcem diye kiviriyor bakalim sag salim gidelim biraz nefese ihtiyacim var
nasıl da çeviriyor lafı, ah bu enişe yok muuuu?
hadi bakalım, hayırlısıyla gidin gezin gelin bacım.

nfk kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun canım aşure için eminim güzel olacaktır benim arkadaşımın elinden her iş gelir
o senin güzelliğin bacımmm
elifnaz kızz sen bana ibb mi dedin
doğru dedi valla
melisaya sevindim, ama sanırım bu bi adet...
hastalık birinden başlıyor, nöbetleşe devam ediyor.
inş en son sana uğramaz.. :18:

hasta ve nazlı kocan için sana kolaylıklar diliyorum. bu adamların hastalığı da başka alem

gece 3ten 5e kadar uyanık kalmış kızın, sabah da işe geldin.
ama sen ne güzel anlatıyon. bi daha okudum, gündüz de ben mi yanlış anladım diye
şeker portakalımm cnm benim yaaa

nerdeki bu bacı
çocuklardan işlerden vakit bulamıyor galiba
bu arada arkadaşlar yaaa tekrardan bir görüşme olacak mı düşünüyormusunuz:44:
isteriz isteriz isterizz
ama havalar sıcakken olsa sanırım daha iyi olur..

başınız sağolsun ya, valla üzüldüm.
ikisi birden bi de :26:
dediğin gibi bi ihtimal var sanırım, bakamayacaksa neden gece orda bırakıyorlar.
nasıl sorumsuzluk bu yaaa

bilmiyorum, aklım da kesmiyor nedir bu aryadaki hastalık hali..
çok hasta oluyor, mecbur antibiyotik kullanıyor da fazla kullandığı için bünye alıştı da
artık antibiyotik hastalığa tesir edemiyor mu acaba? :26:

Nfkcim sanada kolay gelsinn simdiden ellerine saglik sen yap anneme giderken yol ustunde ugrar yer oyle gecerim :))))

gel bacım gelll..
keşke güzel olsa, buluşacağımız zaman yine yaparım kııııııız!

Son düzenleme:
cumanız mübarek olsun.

rüyamda nfk ile birlikte busmaiye gitmişiz.busmaide bizi gezdiriyordu.

yalnız kerem büyümüş benim kızımla yaşıttı neredeyse bizimkiler aynıydı

mahmut kerimle ,ayşecik rüya işte.8.30 da uyuyan oğum sabah namzanında kalktı.

iki saat sonra geri uyudu.şeker portakalı ie aynıymış kaderimiz.

bugünlerde herkes rüyasında birilerini görüyor hayrolsun
samsuna gidiyorsunuz yani

:) yesinler onuu.
Kayseriye gitmiyorum bu hafta, zaten pazar günü de tören varmış okulda 10 kasım dolayısıyla.
Aryayı bayram tatilinde kayseride bi dr a götürmüştüm, iğneleri o vermişti ama dr çok içime sinmedi doğrusu. İlçedeki çocuk dr u çok iyi aslında gatadan gelmiş işinin ehli. Ona güveniyorum, o da diğer dr un verdiği iğneleri pek tasvip etmedi zaten, ben 3 iğneyle bitirirdim işi dedi:0 keşke buradaki dr ile devam etseydim diye pişman oldum zaten.
Valla bilemedim doğru belkide. Alıştı vücudu antibiyotiğe... Zaaten bit gitsin şu iltihap, hemen koruyucu şurup kullanacağım, hiç gözüm görmeyecek artık yani.

canım benim sağol ama benimde canıma tak dediği zamanlar oluyor olmuyor değil yani
havalar bundan sonra soğuk olacaktır eee biz yaza kadar birbirimize hasret mi geçireceğiz yani

kader arkadaşım

bugünlerde herkes rüyasında birilerini görüyor hayrolsun
samsuna gidiyorsunuz yani

evet yaa hayır olsun inşallah ama her rüyada mutlaka busmai oluyor gerçekten :44:

aaa nasıl orda mı bıraktınız kuşları :44:
Evet, birkaç gün burada kalabilirler mi diye rica etmişlerdi
Ben küçükmüşüm senden , 1 yaş maalesef 20li yaşlarımı özlüyorum ben de..
Sağol cnm kızıma söylemedik , yerine iki tane aldık renkleri biraz farklı ama anlamaz inşaallah ..

Sağolasın cnm

Yani o hayvanların canından da biz mesuluz, işin kötü tarafı kuşçunun dediğine göre yeminin bittiğini fark edememişler, açlıktan gitmiş yavrucuklar vicdanen acayip rahatsızım şu an, Allahım açlıktan ya da soğuktan öldü hayvanlar ya çok üzüntülüyüm anlatamam sağolasın cnm

Son düzenleme:
bu arada hadi buluşalım dediğimizde pekde kimse kalmadı galiba artık :44:

busmai olamayacak (tabi gene bir istanbul kaçamağı yapmassa oysaki ben seni çok görmek istiyorum geçen sefer erken kalkmıştık)
karakız gene gelmez herhalde
cincon yok (zaten öyle biri yok artık değilmi)
canderin yok (oda uzun zamandır uğramıyor)
tubaal yok ( babası vefat etmişti en son sonra pek girmedi)
kelebekler sonsuza uçar (bir öncekinede gelememişti eşinden dolayı)

eee geriye istanbulda oturan kimler kalıyor
nfk
elifnaz
born
pamuk helva

unuttuğum varmı??

allahım yaa vebali bakmayanların boynuna canım yaa neyse bir daha böyle birşey olduğunda sen elinle götür sen al geri yazık ya hiç vicdan yokmuş onlardada oda bir can sonuçta

allahım yaa vebali bakmayanların boynuna canım yaa neyse bir daha böyle birşey olduğunda sen elinle götür sen al geri yazık ya hiç vicdan yokmuş onlardada oda bir can sonuçta

Haklısın artık onlara güven olmayacağını anladık, esasınd götürdüğümüz günün akşamı alacaktık, ilk hata bizde.. Bir dahakine kulağıma küpe olsun sağolasın cnm

Karakiz marmarayla gelir belki canderine faceten ulasiriz saniyorum .. belki diger illerden surpriz yapanlar cikar pembis gibi )
Taa yazi bahari mi beklicez nfk sicak olsun diye ztn avmde olcaz bulusalim gitsin ))

Cincon niye yok :44:
Havalar sağuk olursa ev buluşması da olabilir kızlar, eşlerden izin çıkarsa tabii

süpper yaa
busmaiii, sen kimi gördün kız rüyanda? başka rüya gören varsa anlatsın bakem

sanırım bu rüyaların yorumu, yakında bir araya geleceğimize işaret eder diyim, hayra yorayım

bu arada aşure piştiiiiiiiii.. ve düşündüğümden çok daha güzel olduuuuuuu
ayrıntıları yazıcam. ama şimdi hazırlanmam gerek.
ayşeciği de alıp bacımla ümraniyeye gidicez.. görüşmek üzere öpüldünüz canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…