Karakiz marmarayla gelir belki canderine faceten ulasiriz saniyorum .. belki diger illerden surpriz yapanlar cikar pembis gibi)
Taa yazi bahari mi beklicez nfk sicak olsun diye ztn avmde olcaz bulusalim gitsin))
Cincon niye yok :44:
Havalar sağuk olursa ev buluşması da olabilir kızlar, eşlerden izin çıkarsa tabii
süpper yaa
busmaiii, sen kimi gördün kız rüyanda? başka rüya gören varsa anlatsın bakem
sanırım bu rüyaların yorumu, yakında bir araya geleceğimize işaret eder diyim, hayra yorayım
bu arada aşure piştiiiiiiiii.. ve düşündüğümden çok daha güzel olduuuuuuu
ayrıntıları yazıcam. ama şimdi hazırlanmam gerek.
ayşeciği de alıp bacımla ümraniyeye gidicez.. görüşmek üzere öpüldünüz canlarr
aaa evet marmarayla gelebilir :44:
canım anadolu yakasında olursa buluşma sen gelebilir misin senin yerinde çok uzakmış yaa
evett doğru yorum yaptın inşallah öyle olur canım
size iyi alışverişler
İnşaallah eşim istanbulda olmadığı zömana denk gelmezse getirir bizi.
melisa dün akşam biraz daha iyiydi hatta gece 3 te kalktı cin gibi gözlerle oyun oynadık 5 e kadar
allahım yaa böyle geceleri uyanınca gözümün içine bakıp gülümsemesine bayılıyorum
sanırım eşime sattı hastalığı melisa bugünde eşim hasta ayy sabah zor kalktı işe gitsem mi gitmesem mi yarım saat düşündü mesaj attı gitmiycem diye iş arkadaşına sonra karar değiştirdi gitti öğlen çıkarım dedi bakalım bende erken çıkmaya çalışırım eğer çıkarsa artık
ama zor bir gün beni bekler melisa ya bakmak daha kolay yaa
şimdi melisa ile oynasak benle ilgilenmedin hiç diye akşam trip atar ahhh ahh bir çocuklar bir de erkekler hasta olmasın yaa
Günaydın hayırlı cumalar kızlar,
Elifnaz maşa'Allah genç anneben 23 te evlendim.. inşaallah kısmet olur görüşmek de..
Şeker portakalım evet cnm fatihteyim, bir dahaki buluşmaya inşaallah diyelim
Nfk kolay gelsin cnm aşûre yapımınAllah afiyetle yemek nasib etsin ..
Moralim çok bozuk kızlar ya, Pazartesi evcil hayvan getirsinler okula demişti kızımın öğretmeni , biz de 3 bülbülümüzü götürdük, akşamları soğuk oluyor mu, suyuna yemine dikkat edin dedik verdik , bugün almaya gittik ki gece 2si ölmüşöleceği varmış desem ikisi birden mi ölür aynı anda , bakamadılar galiba ya da soğuktan öldü yavrucuklar çok kızgın ve üzgünüm şu an
Günaydın kızlarr... Şu haftanın son günü de bitseydi sağ salim....
Saol canım ya, inşallah geçsin artık. Psikolojik olarak ta çok yoruldum valla. 2 aydır devam eden hastalık, insanda moral bırakmıyor. Allah bebeği daha zor durumda olan annelere güç kuvvet versin.
Ben fenayım, aile hekimliğine gittim sabah kapalıydı. İlçedeki hastanede tek dahiliye dr u var onu da ben sevmiyorum gitmedim ona. Okulda günü bitirmeye çalışıyorum.
Arya sabaha kadar ağladı, 3. Azımız patlıyor, huzursuz baya. İdrar yollarına da ptesi tekrar bakılacak, dr normalde geçmeliydi nasıl geçmedi diye şaşırmış. Garanti olsun diye tekrar tahlil yapacak. Bakalım...
melisa dün akşam biraz daha iyiydi hatta gece 3 te kalktı cin gibi gözlerle oyun oynadık 5 e kadar
allahım yaa böyle geceleri uyanınca gözümün içine bakıp gülümsemesine bayılıyorum
sanırım eşime sattı hastalığı melisa bugünde eşim hasta ayy sabah zor kalktı işe gitsem mi gitmesem mi yarım saat düşündü mesaj attı gitmiycem diye iş arkadaşına sonra karar değiştirdi gitti öğlen çıkarım dedi bakalım bende erken çıkmaya çalışırım eğer çıkarsa artık
şimdi melisa ile oynasak benle ilgilenmedin hiç diye akşam trip atar ahhh ahh bir çocuklar bir de erkekler hasta olmasın yaa
Elifnaz maşa'Allah genç anneben 23 te evlendim.. inşaallah kısmet olur görüşmek de..
Moralim çok bozuk kızlar ya, Pazartesi evcil hayvan getirsinler okula demişti kızımın öğretmeni , biz de 3 bülbülümüzü götürdük, akşamları soğuk oluyor mu, suyuna yemine dikkat edin dedik verdik , bugün almaya gittik ki gece 2si ölmüşöleceği varmış desem ikisi birden mi ölür aynı anda , bakamadılar galiba ya da soğuktan öldü yavrucuklar çok kızgın ve üzgünüm şu an
Günaydın kızlarr... Şu haftanın son günü de bitseydi sağ salim....
Saol canım ya, inşallah geçsin artık. Psikolojik olarak ta çok yoruldum valla. 2 aydır devam eden hastalık, insanda moral bırakmıyor. Allah bebeği daha zor durumda olan annelere güç kuvvet versin.
Ben fenayım, aile hekimliğine gittim sabah kapalıydı. İlçedeki hastanede tek dahiliye dr u var onu da ben sevmiyorum gitmedim ona. Okulda günü bitirmeye çalışıyorum.
Arya sabaha kadar ağladı, 3. Azımız patlıyor, huzursuz baya. İdrar yollarına da ptesi tekrar bakılacak, dr normalde geçmeliydi nasıl geçmedi diye şaşırmış. Garanti olsun diye tekrar tahlil yapacak. Bakalım...
süpper yaa
sanırım bu rüyaların yorumu, yakında bir araya geleceğimize işaret eder diyim, hayra yorayım
1 saat kadar önce, okuldayken öğrendim ki eşimin halası buraya gelmiş. Bu vesile ile birkaç kuzeni ile yarın bize ev görmeye geleceklermiş 4-5 kişi!! Şimdi eve geldim. Oğluşu emzirip ıslak keke sonra da temizliğe girişicem. Çok mesudum!!
İyi kıvırmış :)Bir gunaydin da bendeen
Cumamiz mubarek olsun canlar..bize bgn anane yolu gozuktu esimle konustum dun gece ben otobusle tek git demedimki bende gelcem diye kiviriyor bakalim sag salim gidelim biraz nefese ihtiyacim var
İyiyim canım sağol:)günaydınnnn hayırlı cumalar
nfk kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun canım aşure için eminim güzel olacaktır benim arkadaşımın elinden her iş gelir
pempiş kızz maşallah 16 . yılınız kutlu olsun bizimde 13. yılımız dolacak rabbim daha nice güzel seneler göstersin inşallah
hediyeleşme olayınızıda bayıldım bizde tanışma yıldönümde hediye yok çünkü artık belirledik hediyeleşme günlerini onun dışındakilerde birşey beklemiyoruz birbirimizden
busmai bugün daha iyisindir inşallah:44:
pamuk helva canı sen fatih demi oturuyorsun bizim buluşma zamanımızda sen henüz topiğe katılmamıştın değilmi senide tanımak isterdik
aryamm arya ve sen bugün nasılsınız canım :44:
ozlemmeşinin doğum günü kutlu olsun canım
born canım hayırlı yolculuklar şimdiden eşinde iyi kıvırmış yani
Kesinlikleeeeeemelisa dün akşam biraz daha iyiydi hatta gece 3 te kalktı cin gibi gözlerle oyun oynadık 5 e kadar
Ben de dün onu düşünüyordum sizin pembiş gibi vakalarınız yok mu bakıcıylayok canım hala bakıcımız bakıyor allaha şükür memnunum
Çok üzüldüm kıyamam ben o masumlaraGünaydın hayırlı cumalar kızlar,
Cnm ben monurol kullanmıştım çocuklara olur mu bilmiyorumGünaydın kızlarr... Şu haftanın son günü de bitseydi sağ salim....
Ayyy kıyamam :) benimki bile "oynayalım" deyince çok seviniyorbiter canım inşallah bugünde
canım yaa ayy valla olmazsa hafta sonu kayseriye gittiğinizde gidin doktora olmayacak böyle bence daha etkin bir doktor görsün sizi:26:
30 lu yaşlar başlayınca insan bir tuhaf oluyor değilmi bende öyle oldum bu sene
çok teşekkür ederim canım o sizin güzelliğiniz
bende bazen sinirli oluyorum ama kızım öyle bakıncada dayanamıyorum geliyim mi annecim diyorum hemen heyecanlanıyor odaya gidip oynayacağız diye gel gel diye ellerini açıyor
Çok beğendim bu rüyayı hemen buzluğa börek atarak beklemeye başlıyorum sizi :))cumanız mübarek olsun.
rüyamda nfk ile birlikte busmaiye gitmişiz.busmaide bizi gezdiriyordu.
yalnız kerem büyümüş benim kızımla yaşıttı neredeyse bizimkiler aynıydı
mahmut kerimle ,ayşecik rüya işte.8.30 da uyuyan oğum sabah namzanında kalktı.
iki saat sonra geri uyudu.şeker portakalı ie aynıymış kaderimiz.
:))) koptum yaaValla ya hep de busmai var Allah hayir etsin
Eline sağlık canım ben rüyamda bişeyler gördüm ama keremin bez kokusuyla uyandım başka bişey hatırlamıyorum :)süpper yaa
Aaaa çok kolay gelsin canım1 saat kadar önce, okuldayken öğrendim ki eşimin halası buraya gelmiş. Bu vesile ile birkaç kuzeni ile yarın bize ev görmeye geleceklermiş 4-5 kişi!! Şimdi eve geldim. Oğluşu emzirip ıslak keke sonra da temizliğe girişicem. Çok mesudum!!
Yok canım ne hastasıııı iyiyim çok şükür artık; anneye yatmak yok hemen iyileşmek zorundayızslm canlar
az önce eve girdim, hızlı hızlı soyundum dökündüm etrafı azcık topladım ama mutfak aşure dağınıklığından görünmüyor
yemek de yapmadım, ben tokum tabi ama adam ne yiyecek
neyse dur bakalım.. birkaç parça alışveriş yaptım kendime, ay kendime geldim valla..
ama ayaklarıma kara sular indi yani..
ben kapıdan, siz bacadan belliki..
bir sayfa bile ilerlememiş, aaaaaaaaaa
buluşma ayarlanıyor sanırım, hadi bakalım. inş ben bi zeval olmazsa uyarım
busmai sen bugün uğramadın mı hiç, hala hastasın sanarım :26:
pembişim, sürpriz misafir hem de afili (kocanın halası) ve de birkaç kişi.. kolay gelsin ne diyim
ıslak kekin yanına bi salata yap bir tepsi de börek tamam, diyicem ama sen paralarsın şimdi kendini
evet, msji yazdim yazdim gonderemedim
Aksam vakti evinde msafir agirladigini gordum. Caylar ikramlar.. Saclarin da kuttu ha bi de somine vardi sanirim evinde
İns guzel olur ya. Bikac tarif baktim netten. Karmasik gorunuyor. Anlamadim kimisini. Portakal agacindan yapicam, tarif anlasilir be ben gibi biri tarafindan bile "yapilabilir" gorunuyor
Herkese günaydın.
Biri aşûre mi dedi? Bayılırım aşûreye.
Dün eşimin doğum günüydü fazla giremedim topiğe. Şimdi de okula gidiyorum.
günaydınnnn hayırlı cumalar
nfk kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun canım aşure için eminim güzel olacaktır benim arkadaşımın elinden her iş gelir
pempiş kızz maşallah 16 . yılınız kutlu olsun bizimde 13. yılımız dolacak rabbim daha nice güzel seneler göstersin inşallah
hediyeleşme olayınızıda bayıldım bizde tanışma yıldönümde hediye yok çünkü artık belirledik hediyeleşme günlerini onun dışındakilerde birşey beklemiyoruz birbirimizden
busmai bugün daha iyisindir inşallah:44:
pamuk helva canı sen fatih demi oturuyorsun bizim buluşma zamanımızda sen henüz topiğe katılmamıştın değilmi senide tanımak isterdik
aryamm arya ve sen bugün nasılsınız canım :44:
ozlemmeşinin doğum günü kutlu olsun canım
born canım hayırlı yolculuklar şimdiden eşinde iyi kıvırmış yani
ne genci yaşlandık82 doğumluyum ben
kuşlarınıza üzüldüm hele kızını düşünemiyorum bile..
Nfk cık işin çokmuş, aşure falan allah kolaylık versin, afiyet bal şeker olsun..
Pembiş cheeskeki yap artık ta sıra bize gelsin ustam.
Karakiz marmarayla gelir belki canderine faceten ulasiriz saniyorum .. belki diger illerden surpriz yapanlar cikar pembis gibi)
Taa yazi bahari mi beklicez nfk sicak olsun diye ztn avmde olcaz bulusalim gitsin))
süpper yaa
pempiş yaaa senin hiç istanbula gelme şansın olacakmı yaaa sen de gelsen bomba olurdu yani:44:
Bu ne hız canım. Hem aşura hem gezme.
Offff offf habersiz misafir buna denir. Bence fazla bir şey hazırlama.Ama kesin sen duramazsın.
Akşama gezmeye gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
slm canlar
az önce eve girdim, hızlı hızlı soyundum dökündüm etrafı azcık topladım ama mutfak aşure dağınıklığından görünmüyor
neyse dur bakalım.. birkaç parça alışveriş yaptım kendime, ay kendime geldim valla..
pembişim, sürpriz misafir hem de afili (kocanın halası) ve de birkaç kişi.. kolay gelsin ne diyim
ıslak kekin yanına bi salata yap bir tepsi de börek tamam, diyicem ama sen paralarsın şimdi kendini
Pembiş kaçtır yazıcam unutuyorum 16 yıl dile kolay! Maşallah size ve nice yıllara
pembe 80 liyim kaç yaşında tanıştınız kız?
slm canlar
Uyuz topikcanlar nerdesinizzzzzzzz?!?!?! :)
Neler aldın bakalım?Hımmmm yemek de yemişiz sanırım.
Gezmede.
Yarın belki yazamam canlarım, gezmeye gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?