Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnternette sorun var da msjlari mi goremiyorum acaba? Bu saat olmus ses yok mu??

Gunaydin tembel hatunlar! Hadi kalkin beeeah!!!

Son düzenleme:
Pembis, hazirliklar ne alemde?
Oglen mi gelecek misafirler?

İnternette sorun var da msjlari mi goremiyorum acaba? Bu saat olmus ses yok mu??

Gunaydin tembel hatunlar! Hadi kalkin beeeah!!!

Günaydın biz çooook erken kalktık.. kahvaltı yaptık simdide ev toplama derdindeyim.. bir sürü çamaşır var katlanıp dolaba yerleşecek.. biz bugün evdeyiz

günaydın hayırlı sabahlar

ohhh ne güzel alışveriş de yapılmış canım nasıldı ümraniye uzun zamandır gitmedim bende:44:

daha iyi olmana sevindim canım
tabiki bizdede oluyor olmazmı ama ufak şeyler yani evi hemen karşışı olduğu için erken kaçma gibi muhabbetler olmuyor bizde sağolsun o konuda hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar
hatırladığım misal melisanın saçlarını topluyor bazen ince lastik tokalar var hediye gelmişti onlarla ama o daha sonra saçtan zor çıkıyor yapışıyor gibi bende acıtmasın canını diye lastik toka almıştım ama onları takmadılar eşimde her akşam çıkartırken sinirleniyor niye takmış bunu diye bende ertesi sabah bakıcının eline lastik tokayı verdim ablacım bundan sonra melisanın saçına bundan tak olurmu çok güzel oluyor topluyorsun ama akşam biz çıkartamıyoruz bunlardan takarsan daha kolay olur diyorum sonra bir bakıyorum sürekli lastik toka takılıyor

kolay gelsin sana şimdiden canım neyseki fazla birşey yapmamaya karar vermisin allahtan ama temizlikte yorar insanı
kocacın bir süpriz yapsa ne güzel olur yaaa

Hirka, esarp ve kot pardesu aldim.

Hadi bakalim, gezin.. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum. Esim calisiyor bugun. Biz de nenedeyiz

güle güle giy canım cicilerini

Günaydın biz çooook erken kalktık.. kahvaltı yaptık simdide ev toplama derdindeyim.. bir sürü çamaşır var katlanıp dolaba yerleşecek.. biz bugün evdeyiz

ohhh sorma bizdede aynı dert çamaşır
3 posta yıkadım eve gidince gene yıkanacaklar var eşim hasta terledi dün akşam baya uyku seti battı onları yıkayacağım

Pembis, hazirliklar ne alemde?
Oglen mi gelecek misafirler?

Sadece kek hazır o da dünden yani. Bi de bulguru ıslattım. Efe hiçbişi yapmama izin vermiyo. Yürüyecek hali yok uykusuzluktan ama yatana kadar canımı çıkardı. O da yirmi dk uyudu şimdi hamakta sallanarak demleniyo. Neyseki tozları aldım ve silme süpürme işleri tamam. İki hamak sallıyorum sonra gidip lavabo ovuyorum. Valla koşmaktan beynim döndü. Resmen adamda misafir alarmı var; misafir geleceği zaman iyice coşuyo :)

Nolcak halimiz şekerim yaaaaaaaa. Emekli mi olsak napsakkkk?? :))

neyse ben yavaştan kaçar hepinize mutlu hafta sonları
beni temizlik bekler hemde en sevmediğim tarafı çamaşırlar

2,5 yil miiii? Nasil oluyor o?

Evi supurdum. Kek yaptim. Utuler de simdi bitti.
Annem de arkadasinin oglunun dugunune gidecekti.
Ama simdi hastaneye gitmek icin hazirlaniyor.
Evlenecek cocuk 24 yasinda, dun aksam kinasi yapilmis.
Bu sabah arabasini susletmek icin cicekciye goturdugunde basi agirmaya baslamis. Annesini aramis, koyuyum demis, telefonu kapatamadan orada yigilip kalmis. Hastaneye goturmusler, beyin kanamasi gecirdigi anlasilmis. Ameliyattan cikmis, 4 gun boyunca uyutulacakmis. Sonra netice belli olacakmis..

Ne buyuk imtihan.. En guzel gunleri trajediye donustu. Rabbim acil sifa versin. Siz de dua edin...

amaninnn kolay gele.. sende caninin kiymetiji bilmiyorsun tutsana bi temizlikci
bi benmi çok tembelim yahu

ayy Allahım şifa versin. . Böyle şeyleri duyunca nekadar sukretsek az

Nasıl 2,5 yıl ya?!?! Yaşın kaç başın kaç kızımmmmm?!?! :) benim emeklilik 58de :/

Allah'ım şifa versin. İnşallah güzel günlerine 4 gün sonra kaldıkları yerden devam etsinler. Çok üzüldüm ya (

amaninnn kolay gele.. sende caninin kiymetiji bilmiyorsun tutsana bi temizlikci
bi benmi çok tembelim yahu

Canım her hafta yarım gün bi kadın geliyodu ama iki haftadır hep bişiler çıkıyo. Bi de ha deyince gelemiyolar; önceden randevu alacan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…