- 8 Ağustos 2011
- 12.716
- 15.181
- 498
Hirka, esarp ve kot pardesu aldim.Neler aldın bakalım?Hımmmm yemek de yemişiz sanırım.
Gezmede.
İnternette sorun var da msjlari mi goremiyorum acaba? Bu saat olmus ses yok mu??
Gunaydin tembel hatunlar! Hadi kalkin beeeah!!!
slm canlar
az önce eve girdim, hızlı hızlı soyundum dökündüm etrafı azcık topladım ama mutfak aşure dağınıklığından görünmüyor
yemek de yapmadım, ben tokum tabi ama adam ne yiyecek
neyse dur bakalım.. birkaç parça alışveriş yaptım kendime, ay kendime geldim valla..
ama ayaklarıma kara sular indi yani..
ben kapıdan, siz bacadan belliki..
bir sayfa bile ilerlememiş, aaaaaaaaaa
buluşma ayarlanıyor sanırım, hadi bakalım. inş ben bi zeval olmazsa uyarım
busmai sen bugün uğramadın mı hiç, hala hastasın sanarım :26:
pembişim, sürpriz misafir hem de afili (kocanın halası) ve de birkaç kişi.. kolay gelsin ne diyim
ıslak kekin yanına bi salata yap bir tepsi de börek tamam, diyicem ama sen paralarsın şimdi kendini
İyi kıvırmış :)
İyiyim canım sağol:)
Kesinlikleeeeee
Ben de dün onu düşünüyordum sizin pembiş gibi vakalarınız yok mu bakıcıyla
Çok üzüldüm kıyamam ben o masumlara
Cnm ben monurol kullanmıştım çocuklara olur mu bilmiyorum
Ayyy kıyamam :) benimki bile "oynayalım" deyince çok seviniyor
Çok beğendim bu rüyayı hemen buzluğa börek atarak beklemeye başlıyorum sizi :))
:))) koptum yaa
inş hayırlı haberler çıkar uğursuz gelmem
Eline sağlık canım ben rüyamda bişeyler gördüm ama keremin bez kokusuyla uyandım başka bişey hatırlamıyorum :)
Aaaa çok kolay gelsin canım
Yok canım ne hastasıııı iyiyim çok şükür artık; anneye yatmak yok hemen iyileşmek zorundayız
Bugün bi arkadaşla çarşıda dolaştık yemek yedik :) güzel oldu, bi ortamda tanışmıştık ama baya benzer yönümüz çıktı.. Keremi tam uyku saatinde çıkardım ,neyse ki uyudu arabasında
Sabah buna yorum yapamamıştım aha da gerçek oldu rüyan!! Bi tatilde, deniz kenarında falan göremedin beni :)
Nice sağlıklı yaşları olsun :)
Canımcım sizin de güzel yıllarınız olsun inşallah.
Melisanın iyileşmesi züper ama kocanın hasta olması dehşetü vahşet :) umarım çok çektirmez sana
Ah kıyamam ben onlarainan ben de çok üzüldüm. Kocaman insanlar; bakamayacaksanız niye kalsın diyosunuz?!?!
Sensin yaşlı!! Ben gayet genç hissediyorum(80liyim)
Canımıniçi salı günü yapıcam inşallah.
Çok isterimmmmmmm. Ama eşim uyuzunun önce süpriz yapması lazım :)
Fotoooooooooo :) ayrıca bi de paket servis
Ne güzel olurdu ya valla çok istiyorum ama kocacım bi pürüzcan :/
Yok yok valla durucam. Bugün okulda haşatım çıktı ortak sınav vs hiç oturmadım. Haberi alınca eve gelince de duramadım ve şuan ayaklarım ağrıyo :/ üç çeşit yeter de artarbile modundayım :)
Süperrrrrrr :)
Gelenlere (halası hariç) kılım. O yüzden yormıcam kendimi inşallah :) ama temizlik olayına iyi girişmeliyim çünkü ev görmeye geliyolar ve fazla inceleyecek tipler :/
Hirka, esarp ve kot pardesu aldim.
Hadi bakalim, gezin.. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum. Esim calisiyor bugun. Biz de nenedeyiz
Günaydın biz çooook erken kalktık.. kahvaltı yaptık simdide ev toplama derdindeyim.. bir sürü çamaşır var katlanıp dolaba yerleşecek.. biz bugün evdeyiz
Pembis, hazirliklar ne alemde?
Oglen mi gelecek misafirler?
günaydın hayırlı sabahlar
ohhh ne güzel alışveriş de yapılmış canım nasıldı ümraniye uzun zamandır gitmedim bende:44:
daha iyi olmana sevindim canım
tabiki bizdede oluyor olmazmı ama ufak şeyler yani evi hemen karşışı olduğu için erken kaçma gibi muhabbetler olmuyor bizde sağolsun o konuda hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar
hatırladığım misal melisanın saçlarını topluyor bazen ince lastik tokalar var hediye gelmişti onlarla ama o daha sonra saçtan zor çıkıyor yapışıyor gibi bende acıtmasın canını diye lastik toka almıştım ama onları takmadılar eşimde her akşam çıkartırken sinirleniyor niye takmış bunu diye bende ertesi sabah bakıcının eline lastik tokayı verdim ablacım bundan sonra melisanın saçına bundan tak olurmu çok güzel oluyor topluyorsun ama akşam biz çıkartamıyoruz bunlardan takarsan daha kolay olur diyorum sonra bir bakıyorum sürekli lastik toka takılıyor
kolay gelsin sana şimdiden canım neyseki fazla birşey yapmamaya karar vermisin allahtan ama temizlikte yorar insanı
kocacın bir süpriz yapsa ne güzel olur yaaa
güle güle giy canım cicilerini
ohhh sorma bizdede aynı dert çamaşır
3 posta yıkadım eve gidince gene yıkanacaklar var eşim hasta terledi dün akşam baya uyku seti battı onları yıkayacağım
Nolcak halimiz şekerim yaaaaaaaa. Emekli mi olsak napsakkkk?? :))
2,5 yil miiii? Nasil oluyor o?yalnış yazmışım galiba lastik toka takıyor artık ama benim verdiğim tokayı yani allahtan anlıyor ve dikkat ediyor öyle yapmaya
ama emekli olmak benim hayalim yaa şurda 2,5 yılım kalmış iple çekiyorum
Sadece kek hazır o da dünden yani. Bi de bulguru ıslattım. Efe hiçbişi yapmama izin vermiyo. Yürüyecek hali yok uykusuzluktan ama yatana kadar canımı çıkardı. O da yirmi dk uyudu şimdi hamakta sallanarak demleniyo. Neyseki tozları aldım ve silme süpürme işleri tamam. İki hamak sallıyorum sonra gidip lavabo ovuyorum. Valla koşmaktan beynim döndü. Resmen adamda misafir alarmı var; misafir geleceği zaman iyice coşuyo :)
Evi supurdum. Kek yaptim. Utuler de simdi bitti.
Annem de arkadasinin oglunun dugunune gidecekti.
Ama simdi hastaneye gitmek icin hazirlaniyor.
Evlenecek cocuk 24 yasinda, dun aksam kinasi yapilmis.
Bu sabah arabasini susletmek icin cicekciye goturdugunde basi agirmaya baslamis. Annesini aramis, koyuyum demis, telefonu kapatamadan orada yigilip kalmis.Hastaneye goturmusler, beyin kanamasi gecirdigi anlasilmis. Ameliyattan cikmis, 4 gun boyunca uyutulacakmis. Sonra netice belli olacakmis..
Ne buyuk imtihan.. En guzel gunleri trajediye donustu. Rabbim acil sifa versin. Siz de dua edin...
yalnış yazmışım galiba lastik toka takıyor artık ama benim verdiğim tokayı yani allahtan anlıyor ve dikkat ediyor öyle yapmaya
ama emekli olmak benim hayalim yaa şurda 2,5 yılım kalmış iple çekiyorum
Evi supurdum. Kek yaptim. Utuler de simdi bitti.
Annem de arkadasinin oglunun dugunune gidecekti.
Ama simdi hastaneye gitmek icin hazirlaniyor.
Evlenecek cocuk 24 yasinda, dun aksam kinasi yapilmis.
Bu sabah arabasini susletmek icin cicekciye goturdugunde basi agirmaya baslamis. Annesini aramis, koyuyum demis, telefonu kapatamadan orada yigilip kalmis.Hastaneye goturmusler, beyin kanamasi gecirdigi anlasilmis. Ameliyattan cikmis, 4 gun boyunca uyutulacakmis. Sonra netice belli olacakmis..
Ne buyuk imtihan.. En guzel gunleri trajediye donustu. Rabbim acil sifa versin. Siz de dua edin...
amaninnn kolay gele.. sende caninin kiymetiji bilmiyorsun tutsana bi temizlikci
bi benmi çok tembelim yahu
Uyku eğitimine giriş | Uykusuz Anneler KlübüBu çocuğun uykuyla savaşı beni bitirdi vallahi.... Niye böyle bu çocuk yaaaaa((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?