evet o şekilde büyük kolaylık oluyor.
yakın değil mi balıkçı, ordan geçip alıver.
biz de haftada 1-2 gün balık yapıyoruz. ev kokuyor ama alışığuk
Cincon da mı hamile?Hahaha hayır olmaz; adı Mete olacak eğer olursa ve erkek olursa :)
Amannnn hamilelerden cincon zaten sanmıyorum ki okusun, busmai desen ona herşey kokuyo canı çekmez :)
Şaka bi yana ben hiç aşermedim. Bi tek bi ara canım kaymak çekti okadar. Aha ah ikinci hamileleğimde jip aşericem inşallah hahhahah
Eşim bir kez yaptı da ben hiç sevmedim. Kalbi kırılmasın diye zorla yedim. Daha doğrusu tüm tüm yuttum.hava güzeldi dışarı çıktık bayağı dolaştık evde yaramazlık yapmasından iyidir.
ŞOK ,tan kızıma barbi bebek seti aldım.bu akşam bizdede balık var .
Bugün öğlene karnabahar graten yaptım.karnabahar sevenler mutlaka denesin...
BiZ de de aynı şeyler. 2012 Temmuz bebeleriok fena.valla bana fenalık geldide seninkinden değil. kerem'de aynı bi kere demiştim ya bir tencere visne kompostosunu döktü. bayram onceside yağı döktü halıya. mutfaga beraber kesinlikle giremiyoruz. bırakayim diyorum bi çekmece boşaltsin. onunla yetinmiyor ki, tenceresine kadar herseyi indiriyor. kilit aldık onlarida açıyor. başka kilit bakcaz artıkbizdede durum bu
Avm'ye gittik, gezdik.huuuu, aksam tayfasi n'apiyosunuz bakim?
Iyi gunlerde kullansin efecikk ayaciklari hiic usumesin ne kadara aldin cnm ve kinetix polaris tek tek gezdn mi hepsinin satildigi ortak bi magazada mi buldunBiz bugün botumuzu aldıkkkkkk. Kinetixten aldık. En hafifi o geldi bana. Aslında polarislerin içi kürklüydü ama daha zor giydirip çıkardım o yüzden vazgeçtim.
Uykum kacti inat gb yaaKızımmmm ne beklicen; koy kafanı uyu :)
bizim oğlana da kinetix bej aldık...bu arada biz hala gece besleniyoruz yıksa iyi uyumuyorlar ...sizde durum nedir...bırakmalımıyız...
Avm'ye gittik, gezdik.
bizim oğlana da kinetix bej aldık...bu arada biz hala gece besleniyoruz yıksa iyi uyumuyorlar ...sizde durum nedir...bırakmalımıyız...
Cincon da mı hamile?
Eşim bir kez yaptı da ben hiç sevmedim. Kalbi kırılmasın diye zorla yedim. Daha doğrusu tüm tüm yuttum.
BiZ de de aynı şeyler. 2012 Temmuz bebeleriok fena.
Iyi gunlerde kullansin efecikk ayaciklari hiic usumesin ne kadara aldin cnm ve kinetix polaris tek tek gezdn mi hepsinin satildigi ortak bi magazada mi buldun
Bizimde yarin cocuk ortopedisine randevumuz var acaba ayaginda var mi bisey yoksa bizim pimpiriklenmemiz mi
Uykum kacti inat gb yaa
Szde gule gule kullanin canim
Bizde hala uyanip uyanip emiyoruz uyumaz yoksa
gecenin bu vakti yine sineklerle basimiz dertte. Esim bulup oldurdu. İsigi acinca aysecigin duzeni bozuldu. Az once yatti. Ufacik bi sinek yuzunden 1 saat gitti.İsin kotusu baba kiz uyumaya devam ederken benim uykum kacti. Salonda uzum yiyom
Hani baattin diyor ya"sabah alarm calinca aksam uyuyamadigim o her dk icin kendimi picaklayasim gelir" diye. Onu dusunuyorum iste ben de..
toplam 2 kullanici okuyor (1 uye ve 1 ziyaretci)
nfk
Ses ver ziyaretci!!! Gecenin bu vakti yalniz deilim hic deilse
hayırlı olsun, güzel günlerde giysin efecikBiz bugün botumuzu aldıkkkkkk. Kinetixten aldık. En hafifi o geldi bana. Aslında polarislerin içi kürklüydü ama daha zor giydirip çıkardım o yüzden vazgeçtim.
bence deeeeKızımmmm ne beklicen; koy kafanı uyu :)
bizimki zaten karnı tok olarak yatıyor.bizim oğlana da kinetix bej aldık...bu arada biz hala gece besleniyoruz yıksa iyi uyumuyorlar ...sizde durum nedir...bırakmalımıyız...
kolay gelsin bacım.. boş günün bi farkı yok, sinir olmakta haklısınız :100:Herkese günaydınnnnnn.
Sabah sabah bol ağlama ve bağırmalı uyandık. Grce zaten her zamanki gibiydi.... Boş günden nefret ediyorummmmmmm. Zaten 10dan sonra okula gitmem lazım sınavla ilgili. İşte böyle canlarım...
hayırlı olsun, güzel günlerde giysin efecikBiz bugün botumuzu aldıkkkkkk. Kinetixten aldık. En hafifi o geldi bana. Aslında polarislerin içi kürklüydü ama daha zor giydirip çıkardım o yüzden vazgeçtim.
bizimki zaten karnı tok olarak yatıyor.bizim oğlana da kinetix bej aldık...bu arada biz hala gece besleniyoruz yıksa iyi uyumuyorlar ...sizde durum nedir...bırakmalımıyız...
kolay gelsin bacım.. boş günün bi farkı yok, sinir olmakta haklısınız :100:Herkese günaydınnnnnn.
Sabah sabah bol ağlama ve bağırmalı uyandık. Grce zaten her zamanki gibiydi.... Boş günden nefret ediyorummmmmmm. Zaten 10dan sonra okula gitmem lazım sınavla ilgili. İşte böyle canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?