Pembiş seninki çok alemmiş ya yediği şeyleri ağzım açık okudum :)
Sütünle doyduğu için.. Sütten kesince bakarsın durumuna bence.
Benim sütüm çok az olduğu için mecburen yiyor.
3 ay kullanmak lazım uzun vadeli kullanımda fayda görülüyormuş. Ben de dün Kereme başladım da, annemin evinde ayağı kayıp düştü.. Çok sert sivri bir çıkıntıya çarptı yüzü yarıldı diye korktum ama soyulmuş sadece. Yanağında boydan boya çizgi var.
Bugün koltuktan kollarını uzatıp havuza atlar gibi yere atladı. Sonra da kafasını vurdu tabi. Şu tehlikeli işleri ne zaman bırakacak valla artık sıyırmak üzereyim.
Sağol canım evet ucuz atlattıkAlemki hem ne alemmmmmm :)
Keremcime geçmiş olsun yaaa kıyamam(( neyseki sadece çizik diyosun...
Akşam yemeğimiz var. Kuaföre bir geldim ki tıklım tıkış normalde tenha olan yer. Eleman çıkarmışlar ondan sanırım :/
Akşam yemeğimiz var. Kuaföre bir geldim ki tıklım tıkış normalde tenha olan yer. Eleman çıkarmışlar ondan sanırım :/
Sağol canım evet ucuz atlattık
Ooo kv ler burdayken olması ne iyi oldu yemeğin:) bütün kredilerini kullan sinemaya falan da gidin bencee :)
Arkadaşımın eşi şehir dışında, bir akşam sinemaya gidelim diyo bana. Tabi bu durumda kereme eşimin bakması gerekiyo, güzel plan da ;daha eşime açamadım konuyu. "sinema aşeriyorum" mu desem ne desem
Sağol canım evet ucuz atlattık
Ooo kv ler burdayken olması ne iyi oldu yemeğin:) bütün kredilerini kullan sinemaya falan da gidin bencee :)
Arkadaşımın eşi şehir dışında, bir akşam sinemaya gidelim diyo bana. Tabi bu durumda kereme eşimin bakması gerekiyo, güzel plan da ;daha eşime açamadım konuyu. "sinema aşeriyorum" mu desem ne desem
Oooooo yemeğe gidiyorsun demek. Biz de p.ertesi gideceğiz okulun bayanları olarak.
İkinci de olmadan bence son şanslarını kullan.
Ben gelene kadar Adiş uyumamış. Dörde doğru geldim, onu uyuttum. Sonra ben de uyudum. Bu saate kadar uyumuşum. Aden'i sorarsanız hala uyuyor. Geceyi düşünmek istemiyorum. Kv'nin uyutamaması veya zamansız uyutması çok kötü oluyor.
Erkeklerden hiç ses çıkmayınca biz de bayanlar olarak gideceğiz. Tabi Aden de.De de valla :)
Canikom biz Efeyi de götürüyoruz yemeğe. Onlara bıraksam kesin bir saat sonra dönmemiz gerekir
Ohhh kadınlar matinesi :)
Boşver düşünme ve yaşarken ne hissediyosan hisset :) hem belki uyku uykunun mayası olur???
İşte sırf o uytamama muhabbetinden ben öğlen nasıl eve ve okula uçtum bilmiyorum. Yine de Allah eksikliklerini göstermesin.
evet kerem'de her peyniri yemiyor. dil peynirini yiyor şu aralar bikmazsa tabi. beyaz peynir ve ezineyi sevmiyor. tel peynirinide seviyordu bi aralar. bizimkinin derdi akşam yemeklerinde. sulu yemekleri, çorba hariç yemiyor. tadına bile bakmıyor. umarım geçicidirEvettttttt desem yalan :) bazı arkadaşlarım pazar günü veli toplantısı artı yemek yapacak, bazısı pzt kutlayacak. Geç kalmadınız efenim sakin olun :)
Kız adı truff diye bir sürü para verme sakın :)
Canımcım oğluşun ne yiyeceği hiç belli değil. Mesela menemeni artık ağzına koymuyo, omlet hiç istemiyo, bazen beyaz peynirli omletten bi yemek kaşığı yiyo. Labne hala veriyorum. Ama artık hippin bebe bisküvisine sürüp üzerine de bal dökerek. Seveceği bir peynir bulana kadar canım çıktı ama sonunda yorsanın yuvarlağını buldum. Şimdilik ondan çeyrek kibrit kutusu kadar yiyo. Yani adam çeşit seviyo. Bazen bal istemiyo pekmek istiyo. Bazen yuvarlak ballı gevreği sütsüz olarak peynirle kıtırdatıyo vs :) açık büfede ise favorimiz sigara böreği, nadiren yumurtalı ekmek ve kesinlikle çikolatalı muffin :) ha bi de ceviz de kıtırdatmayı hatta tüm kuru yemişleri seviyo.
Ver kız annene bir hafta. Benim kp de öyle diyodu eşime; annen toparlar onu 1 haftada
Canım benim yukarda yazdıklarımı oku. Bi de çocuğun sevdiğini bulana dek sakince dene. Mesela peynir çeşitleri. Bunun için de en güzeli bir açık büfe kahvaltıya gitmeniz. Ben orda herşeyden denetip ders çıkarıyorum. Mesela benim oğlum sert peynir seviyo, börek seviyo gibi. Bi de sinirlenme yani bunlar açlıktan ölecek adamlar değiller :)))
Evet ben de öyle düşünüyorum. Tamam dedi zaten pazar günü gidicem arkadaşımla. Çok da matah bi film yok ama maksat sinema olsunOooooo yemeğe gidiyorsun demek. Biz de p.ertesi gideceğiz okulun bayanları olarak.
İkinci de olmadan bence son şanslarını kullan.
Oo Efeylesin yani :)De de valla :)
Canikom biz Efeyi de götürüyoruz yemeğe. Onlara bıraksam kesin bir saat sonra dönmemiz gerekir
Ohhh kadınlar matinesi :)
Boşver düşünme ve yaşarken ne hissediyosan hisset :) hem belki uyku uykunun mayası olur???
İşte sırf o uytamama muhabbetinden ben öğlen nasıl eve ve okula uçtum bilmiyorum. Yine de Allah eksikliklerini göstermesin.
Erkeklerden hiç ses çıkmayınca biz de bayanlar olarak gideceğiz. Tabi Aden de.Her gün uyudu mu diye düşünmek yoruyor ama.
evet kerem'de her peyniri yemiyor. dil peynirini yiyor şu aralar bikmazsa tabi. beyaz peynir ve ezineyi sevmiyor. tel peynirinide seviyordu bi aralar. bizimkinin derdi akşam yemeklerinde. sulu yemekleri, çorba hariç yemiyor. tadına bile bakmıyor. umarım geçicidir
Evet ben de öyle düşünüyorum. Tamam dedi zaten pazar günü gidicem arkadaşımla. Çok da matah bi film yok ama maksat sinema olsun
Oo Efeylesin yani :)
Amin
Babası bi saattir keremi uyutmaya çalışıyo sonuç baba uyudu :) kerem hala konuşuyo ben de içerde gülüyorum
Geçen gün keremi parka götürmüştüm. hasta olmuş o yüzden ;eşimin yorumu bu.. Ben de resti çektim tabi ilgilenmiyorum keremle :)
evet kerem'de her peyniri yemiyor. dil peynirini yiyor şu aralar bikmazsa tabi. beyaz peynir ve ezineyi sevmiyor. tel peynirinide seviyordu bi aralar. bizimkinin derdi akşam yemeklerinde. sulu yemekleri, çorba hariç yemiyor. tadına bile bakmıyor. umarım geçicidir[/QUOTE
Çocuklar hep aynı sanırım. aden de akşam yemeği olarak çorba yiyor. Bizim yemeklerden de veriyorum ama onları az yiyor. Peynir olarak da kaşar ve süzme peynir seviyor. zaten çok yemez de. Birkaç lokma.
Merak etme bir şey olmaz. Tecrübeyle sabit.Ya benim çılgın oğlum kolonya içti yaaaaa. Yada yaladı bilmiyorum :/ dişini fırçaladım su içirdim. Tüm ev buram buram lavanta kokuyo. Şişeyi de patlatmış sağolsun. Nette okuduğum kadarı ile dandik marka değilse bişi olmuyomuş...?????
Damardan girmiş.Bi de bugün benim minik kuşum ne yaptıııııııııı; akşam okuldan geldiğimde salonda biraz oturduk. Derken bu hareketlendi ve bana gel gel yaptı. Ayağa kalktım elimi tuttu. İçeri odasına götürdü. Tek kişilik yatağa eli ile vurdu oturayım diye. Oturunca da minik yastığı verdi emzirmem için :) çok duyugulandım nedense. Ben manyak mıyımmmmm??
Çocuklar hep aynı sanırım. aden de akşam yemeği olarak çorba yiyor. Bizim yemeklerden de veriyorum ama onları az yiyor. Peynir olarak da kaşar ve süzme peynir seviyor. zaten çok yemez de. Birkaç lokma.
Merak etme bir şey olmaz. Tecrübeyle sabit.
Damardan girmiş.
Nasıl topikmişiz ama!!!!!!bu saatte bile üç ziyaretçi var.
Yaa pesine takilip sende gelseydin de goreydik ya seniGünaydınlar herkeseeeeeeee. Kalkalı çok oldu tabi ama nedense sabahları kkya girmekte sorun yaşıyorum.
Kocacım istanbul gezisine gitti. Bugün kv kp ve Efe ile takılıp duracağız... :)
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
Benim uc cocugum olsa ve misafir gelse diye dusundum bi an valla tebrik ediyorum cnm seniiGünaydın ey cemaati muslimin, biz bugün annemlerdeyiz, halam gelmis. akşama geri döneceğiz. yarin misafirim var çünküchescace yapacagim gerisi belli değil
gunaydin canlar..
Esim bugun calisiyor. Biz de neneye geldik.
Muhallebili kadayifimi yaptim, ogleyin kuzenlere gecicem.
Burada harika gunes acti. İsindi hava. Hepimize 3Gli bi haftasonu olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?