Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın ey cemaati muslimin, biz bugün annemlerdeyiz, halam gelmis. akşama geri döneceğiz. yarin misafirim var çünkü chescace yapacagim gerisi belli değil

Oh oh üç çocukla misafir ağırlamak!!! Kaç kızım evden deli misinnnn :)))

gunaydin canlar..
Esim bugun calisiyor. Biz de neneye geldik.
Muhallebili kadayifimi yaptim, ogleyin kuzenlere gecicem.
Burada harika gunes acti. İsindi hava. Hepimize 3Gli bi haftasonu olsun ins

Eline koluna sağlıkkkkkkk. Bol bol kaynatın kuzenlerle :)

Kız sabahın 5inde çıktılar. İnsan gibi bir saat olaydı Efe ile gelirdik valla. İnşallah bir gün diyelim :)

Selam güzel anneler, sabah kuzuların kahvaltılarını yaptırıp, baba ile başbaşa bırakarak ; kızımın Veli toplantısına katıldım, eve geldim baktım bir vukuat yok çok şükür hediye işini de aradan çıkartmış olarak kuş gibi hafifledim sanki..
Yemek bahsi geçmiş, iştahsız bebeler sulu yemekleri akılları erince yemeye başlıyor, sebzeler seni büyütür onlar çok vitaminli falan diyerek hapur hupur yedirebiliyor insan bizde kızım çok iştahsızdı hâlâ az yer, ama oğlum ablası gibi değil Allah'tan, çok şükür ki, sabahları Haşlanmış yumurtayı ısıra ısıra yiyor her zaman tamamını bitiremese de.. bıldırcın yumurtası ile tavuk yumurtasını dönüşümlü olarak veriyorum .. dil pyniri ve kaşar peyniri seviyor dilim dilim eline verince yiyor, çaya çok imreniyor onun yerine pekmeZli su içiriyorum ;aradaki farkı anlayana kadar böyle kahvaltı işi yemeyen bebeğe çok zor, kızımdan biliyorum .. Tost omlet kek poğaça makarna gibi değişik şeyler üretmeye çalışırdık yumurta ya da peynir yiyebilsin diye..
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir hafta sonu diliyorum

Son düzenleme:
Bende mide bulantısı devam, hava güzel ama evdeyiz çıkacak halim yok;
belki akşam eşim dışarı çıkarır herkese iyi tatiller olsun

Havayi guzel bulunca uzun zamandir gitmiyoduk bi taksime gidelim ne var ne yok dedik metro cok ilgisini cekti giderken sevindik ama donuste oyle bir bastirdiki uykusu off o ne aglamak oglum yat uyu diyorum yok o kdr cigirdiki eve nsl kosturduk bilmiyorum cok yorulduk bambide cok gzl indirim vardi iki dakka baktirmadi ama kendine ayakkabi bakarken seviniyo sipa )

Pembisim senin aldigin botlardan baktim bnde epey kullanisliya benziyo seninkinin hem sarisi hem laciverti var dime ama numaraya karar veremedim 22 mi 23 mu diye sen kac aldin hakiki deri yaziyo ama dogrumudur bilmem simdi yine baktm instagramdan da aynisi ewt valla cok saol fikir oldu ama bot mu ayakkabimi karar veremedik ciktik oyle

Son düzenleme:

Canım ben 21 aldım. Bunun kalıbı geniş bence. Bi de önü sert yani parmağının değip değmediğini çok iyi anlayamıyorum basınca. Fakat alt tabanından bakınca ayak boyuna değmiyordur. Çok rahat kullanıyo bizimki. Baya da hafif yani...

Gunduz enerji depola da aksama daha iyi olursun ins cnm
Pekmezli su vereyim bnde iyi fikir oldu cayi babasindan cok istiyo bizimki de

Aa bnde 22 alayim o zmn evet önden cok sert bende anlayamadim iste o yuzden sana danisayim dedim rahat diyosan yarin biz de alalim ins..yarin akvaryum.ogretmenlere ucretsizmis biz daha once esimle gitmistk ama yasirde gorsun eglensin dedik ordan gezeriz biraz avmde alirm ins

Off kesin çok kalabalık olur :) şimdiden iyi gezmeler
Sağol canım biz de çıkacağız bu akşam eşim aradı
Yarın da arkadaşımla sinemaya gidicez. Su ve ateş, benim dünyam ve açlık oyunları 2 var. Açlık oyunlarını tercih ettim. benim dünyam'ın orjinal versiyonunu izlemiştim. Su ve ateş güzel diyorlar ama yegane sinema hakkımı da özcan denize harcayamiycam:)

Su ve atese git hatta plani degistiriyorum cocugu ark.ina birak esinle git ) benim dunyama da su ve atese de gitmis olarak soyluyorm kesinlikle su ve ates aclik oyunlari ne yaw ben sevmem oyle filmleri sen beni dinle

Su ve atese git hatta plani degistiriyorum cocugu ark.ina birak esinle git ) benim dunyama da su ve atese de gitmis olarak soyluyorm kesinlikle su ve ates aclik oyunlari ne yaw ben sevmem oyle filmleri sen beni dinle

Eşimle gideyim ona o zaman :) başka zaman

İyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür okuyamıyorym bile
Siz ne güzel aktifsiniz
Kızımın dikişleri alındı, çok hafif bir iz var
Bu çarşamba contractubex e bsşlayacağız
Çok şükür Rabbime bununla atlattık
Bizim yaramaz yine yaramazlıklara aynen devam

Bir de kaçtır soracağım kızım tuvaletini söylüyor
Eğitim de tuvalet alışkanlığı çok önemli olduğu için, ben iki yaşını beklemek istiyorum
Ama çevremde ki herkes illa alıştır diyor
Sizler nasıl yapıyorsunuz

Kupaas a mesaj atabilen var mı ?Contractubex diye bir krem var yara izi kalmaması için; onu önerecektim kızına

Çok teşekkürler canım.. Dikişleri plastik cerrah atmıştı, dikişler alındıktan on gün sonra contractubex e başlayın demişti
Bu çarşamba başlayacağız.
Keremciğime de geçmiş olsun
Rabbim kazadan , beladan korusun

Benim uyuzcanım pekmezli su içmiyo yaaa. Kvler de akşama doğru bi bardağa yakın çay içiriyolar. Bişi demiyorum çünkü onlar gidince akşam çay içen olmadığı için isteyemeyecek iştahsız velet harbi zor.

Kıyamam ben sanaaaaaaaaaaa <3 <3

Sarısı da çok tatlıydı valla. Ama ben yine de maviyi aldım :)) siz de alın ve güle güle kullanın.

Açlık oyunlarını çok övüyorlar çocuklar. İyi tercih

Hadi geçmiş olsun diyelim :) biz, yani bazılarımız aktiften çok bağımlıyız

Benim bildiğim söylese bile erken geçirmeyecekmişsin. Yani söylediğinde çişe veya kakaya tutacakmışsın ama bezsiz gezdirme vs yapmıcakmışsın. Yine de 2-3 çocuk anası olanlar aydınlatsın bence bu konuyu :)

maşallah
bizimki de söylüyor, tabi yaptıktan sonra
bu şekilde haber verdiğinde memnuniyetimi ifade etmeye çalışıyorum.
aferin diyorum, gülüyorum, seviniyorum.
inş zamanla öncesinde de söylemeye alışır.

öte yandan tuvalet eğitimi için en uygun dönem de 2-2,5 yaş arası.
ben tuvalet eğitimi için önümüzdeki yazı bekliyorum, zaman olarak şimdi erken.
zaten 1,5 yaşından önce ilgili kaslara hükmedemiyormuş bebekler.
yapamayacağı bi şeyi öğretmeye çalışmak; anne için yorgunluk ve yıpranma, bebek için fiziksel ve psikolojik sıkıntıya sebep olabilir.
nasılsa öğrenecek, bebekliğin keyfini sürsün
hem yazın tuvalet eğitimi daha kolay olur.

ama ara ara tuvalete oturtabiliriz..

Bu konuda dr'ye danışabilirsin ya da uzman Tv'ye sorabilirsin. Benimki söylese ben alıştırdım sanırım.

Anammmm sinemaya bile gidiyorsunuz. Biz okula giderken bırakınca zorunlu olmadıkça bırakmıyoruz. Sinema da ne acaba???????

içmemiştir yaaaa:26:
yoğun kokulu olduğu için sürünmüşse, ağzıyla parçalamaya çalışırken falan bulaşmıştır.
Allah korusun, gözünü ayırmaya gelmiyor bu veletler..

kurban Vereneeee
konuşamıyor ama isteğini nasıl güzel ifade edebiliyor..
sorunun cevabı da ; hayır manyak değilsin, annesin

Damardan girmiş.
hee, bam teline dokaaanmış resmen
Nasıl topikmişiz ama!!!!!!bu saatte bile üç ziyaretçi var.
kız gecenin 3ünde 5inde öyle ziyaretçi oluyor, şaşırıyom
Günaydın ey cemaati muslimin, biz bugün annemlerdeyiz, halam gelmis. akşama geri döneceğiz. yarin misafirim var çünkü chescace yapacagim gerisi belli değil
anneanne ziyareti..
çoğumuz için en sosyal haftasonu programı

ay sen üç çocukla misafir ağırlamıyon mu???
bi de cheesecake yapıyor, en güzel ama en zahmetli ikramlardan

Eline koluna sağlıkkkkkkk. Bol bol kaynatın kuzenlerle :)
çok beğendiler valla
kuzenlerle muhabbet iyi güzel, ama üç bebe vardı, biraz gürültülü oldu.
bekar ve evli olup henüz çocuğu olmayanlar pek zevk almamış olabilir

Ooooo bir günde iki kapı.
3 olsun,, 5 olsun
özcan denizle ilgili hissiyatımız aynı
ben de açlık oyunlarını tercih ederdim. merak ediyorum o filmi..

Hadi geçmiş olsun diyelim :) biz, yani bazılarımız aktiften çok bağımlıyız
topiğe bağlayan sizsiniz bacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…