- 8 Ağustos 2011
- 12.326
- 13.057
- 498
Anammmm sinemaya bile gidiyorsunuz. Biz okula giderken bırakınca zorunlu olmadıkça bırakmıyoruz. Sinema da ne acaba???????
içmemiştir yaaaa:26:
yoğun kokulu olduğu için sürünmüşse, ağzıyla parçalamaya çalışırken falan bulaşmıştır.
Allah korusun, gözünü ayırmaya gelmiyor bu veletler..
kurban Vereneeee
konuşamıyor ama isteğini nasıl güzel ifade edebiliyor..
sorunun cevabı da ; hayır manyak değilsin, annesin
hee, bam teline dokaaanmış resmen
kız gecenin 3ünde 5inde öyle ziyaretçi oluyor, şaşırıyom
anneanne ziyareti..
çoğumuz için en sosyal haftasonu programı
ay sen üç çocukla misafir ağırlamıyon mu???
bi de cheesecake yapıyor, en güzel ama en zahmetli ikramlardan
çok beğendiler valla
kuzenlerle muhabbet iyi güzel, ama üç bebe vardı, biraz gürültülü oldu.
bekar ve evli olup henüz çocuğu olmayanlar pek zevk almamış olabilir
3 olsun,, 5 olsun
özcan denizle ilgili hissiyatımız aynı
ben de açlık oyunlarını tercih ederdim. merak ediyorum o filmi..
topiğe bağlayan sizsiniz bacımmmmm
iyi geceler kimler var?
nfk ve ben varım.nfk nasılsın canım?
tabii ben msj yazana kadar gitmessen
bugünü oğlum ve ben evde geçirdik kızımla eşimde
sirk gösterisine giittiler.Kızımın arkadaş grubuda eşlik etti onlara.
bence bu ziyaretçiler daha önce topiğe aktif olarak girenler diye düşünüyorum.
aklıma öyle geiyor nedense:44:
birazdan hamur yoğurucam.kızım kahvaltıya gözleme istedi.ömür biter iş bitmez....
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :) öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun. Allah'ım bize akıllı nesiller yetiştirmemiz için güç, kuvvet, sağlık versin. Herkese güzel bir gün diliyorum :)
sen gozlememi yapabiliyoniyi geceler kimler var?
birazdan hamur yoğurucam.kızım kahvaltıya gözleme istedi.ömür biter iş bitmez....
Oh oh üç çocukla misafir ağırlamak!!! Kaç kızım evden deli misinnnn :)))
Eline koluna sağlıkkkkkkk. Bol bol kaynatın kuzenlerle :)
Kız sabahın 5inde çıktılar. İnsan gibi bir saat olaydı Efe ile gelirdik valla. İnşallah bir gün diyelim :)
Kesinlikle.
Pembiş'e katılıyorum, evden kaç.
ee sen bırakma hakkını okula giderek kullanıyorsun zaten. ben hiç kullanmadım hakkımıAnammmm sinemaya bile gidiyorsunuz. Biz okula giderken bırakınca zorunlu olmadıkça bırakmıyoruz. Sinema da ne acaba???????
amin canım çok sağol kızına da çok geçmiş olsunÇok teşekkürler canım.. Dikişleri plastik cerrah atmıştı, dikişler alındıktan on gün sonra contractubex e başlayın demişti
Bu çarşamba başlayacağız.
Keremciğime de geçmiş olsun
Rabbim kazadan , beladan korusun
ben yurtdışı kaynaklardan erken tuvalet eğitiminde hiçbir sorun olmadığını okudum ;onlar artık erkenden başlıyorlar. zaten neyneyse aylaaar öncesinden başlamıştı. doktorlar da en erken 18 ayda başlanabilir yazıyor. zaten sen başlamamışsın ki çocuk başlamış kendisi.Bir de kaçtır soracağım kızım tuvaletini söylüyor
Eğitim de tuvalet alışkanlığı çok önemli olduğu için, ben iki yaşını beklemek istiyorum
Ama çevremde ki herkes illa alıştır diyor
Sizler nasıl yapıyorsunuz
Su ve atese git hatta plani degistiriyorum cocugu ark.ina birak esinle git) benim dunyama da su ve atese de gitmis olarak soyluyorm kesinlikle su ve ates aclik oyunlari ne yaw ben sevmem oyle filmleri sen beni dinle
Selam güzel anneler, sabah kuzuların kahvaltılarını yaptırıp, baba ile başbaşa bırakarak ; kızımın Veli toplantısına katıldım, eve geldim baktım bir vukuat yok çok şükürhediye işini de aradan çıkartmış olarak kuş gibi hafifledim sanki..
Yemek bahsi geçmiş, iştahsız bebeler sulu yemekleri akılları erince yemeye başlıyor, sebzeler seni büyütür onlar çok vitaminli falan diyerek hapur hupur yedirebiliyor insanbizde kızım çok iştahsızdı hâlâ az yer, ama oğlum ablası gibi değil Allah'tan, çok şükür ki, sabahları Haşlanmış yumurtayı ısıra ısıra yiyor her zaman tamamını bitiremese de.. bıldırcın yumurtası ile tavuk yumurtasını dönüşümlü olarak veriyorum .. dil pyniri ve kaşar peyniri seviyor dilim dilim eline verince yiyor, çaya çok imreniyor onun yerine pekmeZli su içiriyorum ;aradaki farkı anlayana kadar böyle kahvaltı işi yemeyen bebeğe çok zor, kızımdan biliyorum .. Tost omlet kek poğaça makarna gibi değişik şeyler üretmeye çalışırdık yumurta ya da peynir yiyebilsin diye..
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir hafta sonu diliyorum
Bende mide bulantısı devam, hava güzel ama evdeyiz çıkacak halim yok;
belki akşam eşim dışarı çıkarır herkese iyi tatiller olsun
inşallah uzun sürmez mide bulantilarinbenim için zor bi dönemdi..
ben de yaptıııım, ama hazır yufkadanDilanazzzzzzzzzz!! İki çocukla kahvaltıya gözleme yapılır mı kızzzz?? Kıskandım :))) ellerine sağlık şimdiden.
haftasonu bi plan varsa erkenden çıkacaksın, püf noktası bu canım.dün karşıya gittik. bir daha anladik ki, Cumartesileri yola cikilmayacak. trafikte 2 saat kaldık. halamlar floryadalarmis önce oraya gittik. ipek tam çıkarken bi başladı eve gelene kadar susmadi. neyden olduğunu anlamadik. en son teorimiz. bu kız arabayi, kalabalığı sevmiyorzaten kış geliyor. bahara kadar gezme işine ara verdik
hakikaten sen yazmadan ben çıkmışımiyi geceler kimler var?
benim bulantılarım çok yoğun geçmişti.benim 3 ay sürmüştü keremde.. gün sayıyorum bakalım..
dışarı çıkınca iyi oluyorum, tabi dışarı çıkmak için hazırlanmak baya zorluyor. dün akşam outlete gittik. waikiki den 7 tl ye penyeler aldım kereme çok güzel. kendime de 30 tl ye yeşil bi elbise aldım. puma da güzel bi mont gördüm kereme, 84 tl ydi. ama dışı kumaş,silinmesi zor olur diye bir de mothercare ile chicco ya bakacağım;tabi onlar outlet olamayacak..
ondan önce kv ler pide yaptırmış ;oraya gittik kıymalı pide çok bulandırdı midemisenin bulantılar kaç ay sürdü? bir arkadaşım doğuma giderken bile kusuyormuş
Canım kaçırdım galiba ya çook büyük geçmiş olsun ne oldu da dikiş atıldı sanırım ben memleketteyken oldu bu olay vallahi şok oldum ve çok üzüldüm Rabbim beterinden korusunİyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür okuyamıyorym bile
Siz ne güzel aktifsiniz
Kızımın dikişleri alındı, çok hafif bir iz var
Bu çarşamba contractubex e bsşlayacağız
Çok şükür Rabbime bununla atlattık
Bizim yaramaz yine yaramazlıklara aynen devam
Canım benim burada birtane bile yardımcım olmadıgı için değil sinema tuvalete bile gidemiyorum amaaa memlekete gittiğimde annemden Allah bin kez razı olsun acısını çıkartıyorum sinemaya gidiyorum ark.larımla buluşuyorum yani biz normalde oğlumla çok dipdibe oldugumuzdan oraya gidince böyle kaçamaklar kaçınılma oluyoAnammmm sinemaya bile gidiyorsunuz. Biz okula giderken bırakınca zorunlu olmadıkça bırakmıyoruz. Sinema da ne acaba???????
Canım uyku saatlerini ona göre ayarlayabilirsin veya uyutup gidebilecegın bişeyler düşünebılırsın..dediğim gb bende ist.dayken biryere gidemiyoruz kimseye bırakıp (!) ayşecığe bişeycik olmaz merak etme sizin başbaşa geçireceginiz yarım saat bile çok iyi geliyo insana hem döndüğünde kafa rahatladığı için çocukla da daha çok ilgileniyo insan bilmiyorum bana çok iyi geldi özellikle son sinema kaçamağı...bu arada özcan denizi ben de çok sevmem ama sinema çok iyiydi gerçekten..ayşecikten önce bazen konsere gidiyorduk eşimle.
geçenlerde eşim konser bul gidelim dedi.
ama ayşeciği keyif için akşam bırakma fikri nedense kendimi suçlu hissettiriyor.
sanki uykusu gelecek, beni arayacak mahsun olacak gibi.. :26:
Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden...iyi geceler kimler var?
Senin de günün kutlu olsun canımGünaydın kızlarrrrrrrrrr :) öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun. Allah'ım bize akıllı nesiller yetiştirmemiz için güç, kuvvet, sağlık versin. Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Off çocuklarla trafik çok sinir biz de hep bu kararı alıyoruz sonra yine dayanamıyor çıkıyoruz ama 2 saat de az değil hani misafirlerin bugün geliyo sanırım Allah yardımcın olsun şimdiden canımdün karşıya gittik. bir daha anladik ki, Cumartesileri yola cikilmayacak. trafikte 2 saat kaldık. halamlar floryadalarmis önce oraya gittik. ipek tam çıkarken bi başladı eve gelene kadar susmadi. neyden olduğunu anlamadik. en son teorimiz. bu kız arabayi, kalabalığı sevmiyorzaten kış geliyor. bahara kadar gezme işine ara verdik
kızz bu benim de eşimin cümlesi ben sinemaya gitceksem niye ağlıyım komediye gider gülerim diyor fix cümlesi bu hep der ama o bile begendi çünkü film vıcık vıcık aşk değil yani aksiyon da var aamann ben de filmi sanki kendim yaptım amma övdüm heepembişim sağol canım inş film güzeldir
nfk aynı fikirde olmamıza sevindim
ee sen bırakma hakkını okula giderek kullanıyorsun zaten. ben hiç kullanmadım hakkımı
amin canım çok sağol kızına da çok geçmiş olsun
ben yurtdışı kaynaklardan erken tuvalet eğitiminde hiçbir sorun olmadığını okudum ;onlar artık erkenden başlıyorlar. zaten neyneyse aylaaar öncesinden başlamıştı. doktorlar da en erken 18 ayda başlanabilir yazıyor. zaten sen başlamamışsın ki çocuk başlamış kendisi.
nasılsa eskiden köylerde hazır bez yoktu ve insanlar erkenden öğretmeye çalışıyorlardı.
başlama zamanı için bebek ne zaman hazırsa o zaman başlayın deniyor. bu yeni trend. söylediği zaman yaptırırsın söylemeyince yaptırmazsın yani çocuğunu zorlamadan tamamen onun isteğine göre. çok şanslısın bu arada
eşime dedim o da dedi ki "ben sinemada ağlamak değil gülmek istiyorum"
harbiden başkası oynasa izlerdim evde de olsa..
benim 3 ay sürmüştü keremde.. gün sayıyorum bakalım..
dışarı çıkınca iyi oluyorum, tabi dışarı çıkmak için hazırlanmak baya zorluyor. dün akşam outlete gittik. waikiki den 7 tl ye penyeler aldım kereme çok güzel. kendime de 30 tl ye yeşil bi elbise aldım. puma da güzel bi mont gördüm kereme, 84 tl ydi. ama dışı kumaş,silinmesi zor olur diye bir de mothercare ile chicco ya bakacağım;tabi onlar outlet olamayacak..
ondan önce kv ler pide yaptırmış ;oraya gittik kıymalı pide çok bulandırdı midemisenin bulantılar kaç ay sürdü? bir arkadaşım doğuma giderken bile kusuyormuş
Bir de kaçtır soracağım kızım tuvaletini söylüyor
Eğitim de tuvalet alışkanlığı çok önemli olduğu için, ben iki yaşını beklemek istiyorum
Ama çevremde ki herkes illa alıştır diyor
Sizler nasıl yapıyorsunuz
benim 3 ay sürmüştü keremde.. gün sayıyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?