Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

öğretmenler günü dilekleri için teşekkür ediyor tüm çalışan annelere kısa zamanda emeklilik diliyorum
kupass kızına çok geçmiş olsun elma kabuğunun iç tarafı yara izine iyi gelirmiş yaranız geçtikten sonra denenebilir bence elmayı siz yeyin kabuğunu sürün yazıyordu okuduğum yerde...

bu arada benim kusmam hiç olmamıştı ama 12 hafta kokulardan rahatsız olmuştum...beyaz işyalar bile kokmuştu bana...bi doktor yorumuna göre kusma bulantı sebebi bebeğin genetiğinin anneden farklı olmasıymış yani babaya benzermiş..bilmem artık doğrumu?

E tabi 5-6 aydır gelmek isteyen insanlara artık gelmeyin denmez :) kolay gelsin canımcım.

Gözleme dediğin hazır yufkadan olmalı zaten

Kız on kişi üç bebişle baş edemedi bi de yeni evlileri çocuktan mı soğuttunuz :)))?????

önce öğretmenlere sonra hepinize..
bahar yaz gelsin de adalara gidekk inşşş

[video=youtube;wCDuCt_ZwMQ]http://www.youtube.com/watch?v=wCDuCt_ZwMQ[/video]

Kızımmmmmm daha kış bile tam anlamı ile gelmedi beeeeee :)

Amin canım aminnnn
Tarifi kaydedeceğim. Belkim bigün gaza gelirim

Ben özellikle vermiyorum ama arada görüp isterse çikolata veriyorum...

Kızım kardeşinden iyice bıkmış galiba; bana gelip; bunu hastaneye geri götürüp kız bebekle değiştirelim, ben kız bebek seviyorum diyip, karedeşini evden atma teklifinde bulundu

Çok tatlı yaaaaaaa :)

İkinci resim süper

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

Aynen ben de bırakmaya kıyamıyorum . Okula giderken zor bırakıyorum zaten.

bugün kendime alışveriş yaptım. epey dolaşmışımki, ayaklarım zonkluyor
ayşeciğe de lego aldım. çok hoşlandı. sürekli kule yapıyor

bugün kendime alışveriş yaptım. epey dolaşmışımki, ayaklarım zonkluyor
ayşeciğe de lego aldım. çok hoşlandı. sürekli kule yapıyor

Güle güle kullan aldıklarını canım. Efe kuleleri bozmayı daha çok seviyor :)

Çok yoruldum bugün. Efe yarısı memede olmak üzere 45 dk uyudu sadece çünkü tuvaletigeldiği için ağlayarak kalktı ve bi daha da toparlayamadı. Tüm günü burnumdan getirdi. Bi yandan da kocam hasta. Yarın nöbet günüm ve ben çooook mutsuzum

Muhabbete de bekleriz

Baban ve kardeşin zorlanmayacak mı bu durumda?? Ya bakıcı yada ücretsiz izin düşünsen daha iyi olacak sanki :/

.

nazik davetin için çok teşekkür ederim
herkese merhabaa
ben geçmişinizi devamlı okuyordum hepiniz 2012 temmuz annesi olduğunuz için ortak noktamız yok muhabbete hiç girmiyim sorularım olursa sorarım diye düşünmüştüm sonra başlığa bakınca e ben de önce hamileydim sonra anne oldum dedim

hatta aranızda bi de 5 aylık bebeği olan bir arkadaş var Elifnaz dı sanırım... eğer topiğinizde kabul görürse ben de yazarım bundan sonra buraya

Aaa ne demek kabul etmek; yaz tabiki :)

Nfk cım dediğin yerlere bakıcam biraz belini örten ve robot gibi kısıtlamayan bir mont istiyorum. Bu arada Kerem de Efe gibi sadece legoları yıkıyor:)

Borntobemother film çok sürükleyiciydi 2,5 saat nasıl geçti anlamadık çok heyecanlıydı wuuuuu :)
Aynen canım. Ayva keremde de yemiştim şimdi de yiyorum zaten :) ayva mevsimine denk geliyor hep :)
Az önce acaip sallandık...

Hayırdır inşallah..

Az önce acaip sallandık...
Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun umarım tatsız bişey yoktur

Geçmiş olsun canım.

Sağolun kızlar. 28km ötede olmuş. Allah ım daha büyük depremlerden korusun.

Efe yine ağlayarak kalktı. Emzirip yatıracaktım ki uyumadı. Bi baktım ki kaka yapmış. Bugünün trendi bu sanırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…